Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
izébigyó 2008. 01. 24. 11:57 | #28
Több millióra büntették Norbit az update miatt
http://www.mfor.hu/cikkek/Tobb_milliora_buntettek_Norbit_az_update_miatt.html
Gouranga 2007. 02. 04. 21:04 | #27
Hello!

Lehet védeni és támadni is..tény, h fogynak tőle...csak könyörgöm nézd már meg h miből van?!!!!!!! tele van az is tartósítókkal... "tele van" E-kkel. Nagyon étvágygerjesztő... jah, és nagyon brillináns...főleg, h kb hashajtó midnen kajája...így lehet is fogyni tőle... nem baj emberek, zabáljátok a szart..én akkor már inkább maradok a 38-as gatyámban..bár 34-esben biztos boldogabb lennék...:)eheh
Luflee 2007. 01. 31. 07:12 | #26
Kikérem magamnak a "jólvan fiúk " megszólítást. ..
egyébként van egy kedves ismerősöm nekem is, aki Norbival fogyott le. Úgyhogy én nem ilyen szigeten élek.
Előzmény: punyukli (18) 0 VÁLASZ
Su 2007. 01. 30. 12:26 | #25
ha már ennyire belejöttem még pár gondolat erejéig koptatom a billentyűzetet:)
a férges norbi kaja kapcsán annyit mondanék, hogy minden nagyüzemi konyhán előfordulhat ilyen. sajnos ott a nagy tömeg miatt nem nagyon tisztítják az alapanyagot. azt csak félve merem hozzátenni, hogy remélhetőleg az idegen jószág a brokkoliból csöppent a dobozba és nem a sajtból, vagy a húsból, ami sajnos nem kizárható. ellenben egy minőségi ételeket előálító cég minimum komoly kártérítést fizetne egy ilyen malőrért, de mivel ez a konyha nem minőségi, hanem az olcsóból drágát elvet valló, ezért nem várható el tőle.
a rokkantkártyás parkolást sem tartom visszataszítónak. idős mozgáskorlátozott emberek kiválthatják és attól, hogy az aki fuvarozza őket az nem trabanttal, hanem audival jár attól még ugyanannyira indokolt. ezért nem tisztességes támadni senkit. annak az eldöntése, hogy ha ilyen kártyával valaki parkolójegyet vesz az azért van, mert hülye, vagy mert becsületes, vagy mert csak ismeri az idevonatkozó törvényeket, szerintem csak egyéni vérmérséklet dolga és a lényegen nem változtat.
Su 2007. 01. 30. 12:16 | #24
ez az utóbbi elképzelés érdekesnek tűnik, hiszen hogyan imádkozik egy isten egy másik istenhez?:)
Előzmény: Su (23) 0 VÁLASZ
Su 2007. 01. 30. 12:12 | #23
én úgy gondolom nem volt semmiféle felsőbbrendű és hasonló indítványú hozzászólás. itt egyedül te adtad elő a hős harcost, aki a norbi felszabadítási front oszlopos tagja. nézőpont kérdése, hogy a két dolog közül melyik az okoskodás.
egyébként szerintem pont az a baj a hozzád hasonló emberekkel, hogy mindig istent keresnek akihez imádkozhatnak. ha megkérhetnélek hozzám ne imádkozz, nem tartok rá igényt. főleg, hogy ha a norbit akarod felcserélni rám;) szerintem fel kellene nőlni és saját értékrendet kialakítani, nem bálványozott isteneket követni.
de ha már itt tartunk, íme ismét néhány észrevétel a mondandódban.
a norbit istenként tiszteled hiszen "Nekem sokat segített Norbi,"!!!!!" mutatott egy helyesebb utat"!!!!!!, "vannak olyan emberek, akik önállóan esetleg nem képesek megérteni vagy rájönni, hogy a szervezetükben mi mit okoz és mi miért történik", vagy "Én megvettem Norbi összes könyvét, sokat tanultam belőlük az emberi test működéséről is többek között"(bár nem tudom ezen a téren miért nem inkább orvosi könyveket lapozgatsz). ebből azt hiszem egyértelmű, hogy mindent elfogadsz és szentírásnak veszel ami norbival kerül a boltokba. ezt egy kicsit összeférhetetlennek érzem korábbi szavaiddal miszerint "Maga a termék nem a Norbié, hanem egy másik KFT-é, ő csak a nevét adta hozzá", vagy "Ti azt hiszitek, hogy Norbi ott áll a gyártósoron és dobálja a hernyókat a kajába vagy mi?", ezért aztán nem értem kristálytisztán a gondolatmenetedet a következő mondatban: "Egyszerűen azzal, hogy megválasztod mikor mit eszel fogyni tudsz".
ezek szerint szerinted azzal, hogy norbi terméket eszel megválogatod, hogy mit fogyasztasz, mert attól majd lefogysz, tehát szerinted minden norbi termék jó és hatásos, de ugyanakkor azt is állítod, hogy a norbinak a nevén kívül semmi köze a termékekhez, mert az egy másik kft kreálmánya. ugyanakkor mindezek ellenére tagadod, hogy bármi nemű megtévesztés lehet a dologban hiszen a norbi már megmutatta a helyes utat, amit az irigyei le akarnak rombolni. ez igen, ezt összehozni úgy, hogy ne érezd ellentmondásosnak már teljesítmény. lehet, hogy nekem kellene mától hozzád imádkoznom?;)
Előzmény: punyukli (22) 0 VÁLASZ
punyukli 2007. 01. 30. 08:05 | #22
Köszönöm, a felsőbbrendű kioktató hozzászólásaitokat. Köszönöm, hogy végre rávilágítottatok, mekkora agymosott, idióta kretén is vagyok hozzátok képest. Rájöttem, hogy ti mindentudó istenek vagytok. Ma este már hozzátok imádkozom majd. Sajnos nem látom több értelmét, hogy ide írjak, hisz itt már mindenki műveltebb és tapasztaltabb nálam. El is köszönök és további nagyon kellemes okoskodást kívánok nektek.
alphadog 2007. 01. 29. 22:14 | #21
Ebben 100%-ig egyetértek!!!
Előzmény: Su (20) 0 VÁLASZ
Su 2007. 01. 29. 22:10 | #20
csak néhány dolgot fűznék hozzá:
aki megválogatja, hogy mit eszik, az nem eszik szemetet, viszont a norbi kaja ugyanolyan szemét, mint bármelyik másik hasonló kaja. persze lehet, hogy van aki fogyni tud tőle, de attól az még nem lesz egészségesebb étel. persze mindenki mondhatja, hogy nem így van, de én úgy gondolom, hogy akik azt a büntetést kirótták szegénykére, azok sem hülye emberek és valószínűleg a norbi sem azért kapta a 3 millás büntit, mert nem is tudta, hogy mit árulnak a nevével.
a másik dolog az, hogy evéssel még soha nem fogyott senki egy grammot sem. persze lehet csökkentetni a bevitelt, de ahhoz elég kevesebbet és kevésbé táplálót enni. más kérdés, hogy az így leadott súly hamarabb visszajön mint az amit mozgással dolgozunk le. ez tény, ezen nem érdemes vitázni.
a harmadik dolog az, hogy én nem sajnálom a norbitól a lóvét. igaza van, hogy kihasználja a sok idiótát és a korábban megalapozott hírnevével gennyesre keresi magát. valójában a sok birka aki egy csomó pénzt kiszór a vackaira meg is érdemli. engem csak az bosszant, hogy ebben az országban csak azok tudnak érvényesülni, akik vagy lopnak, csalnak, vagy hazudnak és becsapják az embereket. ez pedig legalább annyira a becsapott emberek szégyene, mint azé aki ilyen eszközökkel él. a norbi esetében ez még nem is lenne nagy probléma, de sajnos komolyabb dolgoknál az ilyen befolyásolható idióták rángatják bele azokat a keveseket is a szarba akiknek van annyi eszük, hogy átlátnak a csaláson. ehhez a norbinak csupán annyi köze van, hogy ő is a tömeges megtévesztés egyik eleme. szimbóluma.
nyehőce 2007. 01. 29. 21:04 | #19
Cseppet, mintha paranoiás lennél, nem? Orvos látott már?
Nekem egyébként az a véleményem, hogy a Földön úgyis túl sok ember él, ha az általad említett "fogyasztói társadalom disznajai" kidöglenének, sokkal szebb lenne az élet itt. + nem éhezne annyi ember a Földön, és ennyi műkaján élő elhízott egyed se rontaná a levegőt. Ja persze akkor lehet, hogy Norbikádnak is el kellene mennie rendes munka után néznie. ;)
Előzmény: punyukli (18) 0 VÁLASZ
punyukli 2007. 01. 29. 19:31 | #18
Jólvan fiúk. Látom itt csupa über okos emberke van, itt az ilyen hülyéknek mint én nem is lehet saját véleménye. Azt gondolom el sem tudjátok képzelni, hogy vannak olyan emberek, akik önállóan esetleg nem képesek megérteni vagy rájönni, hogy a szervezetükben mi mit okoz és mi miért történik. Én megvettem Norbi összes könyvét, sokat tanultam belőlük az emberi test működéséről is többek között. Röhögjetek ki nyugodtan, az megy nektek. Én 178 cm vagyok és jelenleg 85 kg úgyhogy van még hova fogynom. Nem tudom ti milyen burokban éltek, hogy azok a problémák amiket felvetettem (pl.: több jött vissza mint amennyi lement) nem is ismerősek számotokra a való életből. Szóljatok már, ha van hely a szigeteteken ahol csak felsőbbrendű okosok élnek, akkor én is odaköltözöm. Nekem sokat segített Norbi, mutatott egy helyesebb utat, hogy kicsivel egészségesebben étkezzem és éljek. De ti azért nyugodtan fikázzátok tovább. Valószínüleg ti vagytok a nagy átlag (akiknek nincs soha az életben súlyproblémájuk). Azért néhány felmérést böngésszetek már át mielőtt ebbe a tévhitbe ringatjátok magatokat. Bár azokat is tuti meghamisította az a rohadék kamugép Norbi. Beleszugerálta az agyukba, hogy több millió magyar elhízott. Igazából nem is azok. Meg dögöljön meg, amiért kampányt indított, hogy az iskolákban is normális ételeket áruljanak a büfék. Ezért mind a kurva anyját. Csak így tovább fiúk. Ücsörögjetek csak az Olümposzon és osszátok tovább az észt a "fogyasztói társadalom" disznajainak. Ezzel máris sokat segítettetek, hogy megváltozzon a helyzet. Hajrá!
Előzmény: Luflee (17) 0 VÁLASZ
Luflee 2007. 01. 29. 18:13 | #17
" Azért kiváncsi vagyok, ha majd egyszer abbahagyod valamiért a heti 4-5x 1 óra mozgást, hány hét alatt jön vissza a több mint 15 kg a "táplálkozásodnak köszönhetően". " Már nem azért, de utoljára a gimnáziumban testnevelés óra címszó alatt mozogtam valamicskét én is, és be kell valljam, hogy karácsonykor felszedtem 5 kilót, de szilveszterre már le is adtam, és egyáltalán nem a genetikám ilyen, és nem vagoyk sovány egyáltalán ( 165 cm magas vagyok, és 55 kg ) egyszerűen csak nem zabáltam tele magam, hanem vizet ittam, sok gyümölcsöt ettem, meg zöldségeket. És nem nassoltam és nem ZABÁLTAM. Naponta 2szer ettem, délben meg este és kész. Azóta nem híztam vissza. Nem tudom miért kéne ehhez egy másik ember dolgai, meg fizessek azért amit ha ép ésszel átgondolok meg lehet csinálni. De nem sajnálom tőle a pénzt, valóban okos dolog volt tőle a buta elhízott emberek megcélzása, hisz ők a fogyasztói társadalom gyöngyszemei :)
Előzmény: punyukli (14) 0 VÁLASZ
punyukli 2007. 01. 29. 11:31 | #16
Hát én lehet, hogy rosszul látom, de szerintem nem az az általános, hogy az emberek heti 4-5x 1 órát mozognak. Na mindegy ezt másképp látjuk. Kinek ehhez kinek ahhoz kell kitartás. Kiváncsi lennék, hogy mit eszel egy nap (és hogy hányszor). Megköszönném ha leírnád. Az egyértelmű, hogy ezt a csodatabletta dolgot nem kicsit benézte a Norbi, de azért előtte pár videókazit, DVD-t meg ilyesmiket is "előállított". Ha jól emlékszem azokon nem csodabogyókról volt szó, hanem mozgásról :-). Meg pár TV műsora is volt/van. Azokban is a mozgáson volt a hangsúly. Vedd példának a Kovit. Azért egy 175 kg-os palinak mondd meg, hogy mozogjál heti 4-5x 1 órát... Nyilván ahhoz előbb el kellett érnie egy "emberi" súlyt hogy ezt megtegye. De azóta (állítása szerint) egy napot sem hagy ki torna szempontjából. Ezt Norbinak köszönheti. Csak abból nem tud senki jó szaftos botrányt kavarni, hogy a Norbi évek óta egészségesebb étkezésre meg mozgásra próbálja nevelni a szénné dagadt magyarokat. De lehet, hogy rosszul látom.

Előzmény: wtf (15) 0 VÁLASZ
wtf 2007. 01. 29. 11:14 | #15
Kitartás? Ne hülyéskedj, heti 4-5x napi 1 óra mozgás egyáltalán nem "kitartás". Nekem pl. sokkal inkább lenne az, hogy ezt ne egyek, meg azt egyek... Annyiban talán szerencsés vagyok, hogy egyébként sem rajongok a zsíros ételekért és az édességért. Ja, és évek alatt jött fel a 15 kg, viszont már fél éve abbahagytam a heti 4-5 "edzést" (már ha annak lehet mondani egy kis kocogást, biciklizést, lépcsőzést), most már nem járok, heti max. 2x sportolok (nem kardio edzés) és nem hízok, pedig irodában ülök 8-10 órát.
Visszatérve a post témájára: ha Norbi annyira a sportra ösztönöz, akkor miért dob a piacra "csodatablettákat", meg ilyen okosságokat? ;)
Előzmény: punyukli (14) 0 VÁLASZ
punyukli 2007. 01. 29. 11:05 | #14
Irigylem az idődet, a kedvedet, az energiádat és főleg a kitartásodat. Sajnos nem mindenkinek jön össze így együtt ez a négyesfogat mint neked. Nekik nagy segítség ez a módszer. Egyszerűen azzal, hogy megválasztod mikor mit eszel fogyni tudsz. Én biztos elfogult vagyok. Azért kiváncsi vagyok, ha majd egyszer abbahagyod valamiért a heti 4-5x 1 óra mozgást, hány hét alatt jön vissza a több mint 15 kg a "táplálkozásodnak köszönhetően". Én csak a kutyát szoktam sétáltatni mást nem csinálok mégis fogytam. Persze ne engem kövessen senki. Aki csak teheti mozogjon mert az fontos. Találja meg mindenki azt a mozgásformát ami örömet szerez. Norbi is ezt mondja. Csak ti erről nem tudtok valószinüleg. De attól még , hogy esetleg nincs kedved vagy időd mozogni, még nem kell úgy kinézned mint egy disznó. Elég ha odafigyelsz arra hogy mikor mit eszel. Én ezt teszem. Nem éhezek, koplalok, ezt nem kell "abbahagynom", nem fogyókúra. Könnyen tartható és eredményes.
Előzmény: wtf (13) 0 VÁLASZ
wtf 2007. 01. 29. 10:05 | #13
Már bocs, de fogyni nagyon egyszerűen lehet (legalábbis annak, aki nem szenved valami komoly betegségben), csak kevesebbet kell zabálni és többet kell mozogni. Ez nem atomfizika, csak egy kis logika kell hozzá, nem pedig mindenféle csodaszer meg "életmód rendszer", amivel az embereket le lehet húzni. Elárulom, én is pont 15 kg-ot fogytam 3 hónap alatt egyszerűen úgy, hogy egy héten 4-5 nap mozogtam 1 órát (sima zsírégető kardio edzés), diétázni meg nem is diétáztam (akkor talán még gyorsabban fogytam ill. szálkásodtam volna). Ja, és csöppet sem érdekelt a törpe Norbi meg a többi hülye, azt meghagyom a gazdag és buta embereknek. :)
Előzmény: punyukli (12) 0 VÁLASZ
punyukli 2007. 01. 29. 09:01 | #12
Kedves Luflee és a többiek!

Én lelkes Norbi fan vagyok. Szerény véleményem szerint kizárólag az irigység beszél belőletek. Megnyugtathatlak benneteket, hogy eljut a Norbi hívőkhöz is az ilyen hír. Nekem mondhat bárki bármit, én 15 kg-ot fogytam a módszer alkalmazásával, és azóta is tartom, sőt tovább fogyok. 38-as nadrág helyett most 34-eset hordok. Én nem sajnálom Norbitól amit ezzel keres. Nyilván ők is követnek el hibákat (lásd hernyó vagy mi a kajában). Nem értelek benneteket. Ti azt hiszitek, hogy Norbi ott áll a gyártósoron és dobálja a hernyókat a kajába vagy mi? Azt meg végképp nem értem, hogy miért fáj, hogy rokkant kártyával parkolójegyet vesz. Az édesanyja rokkant és ő szokta szállítani. De amikor a kép készült akkor nyilván nem őt szállította, ezért MEGVETTE A PARKOLÓJEGYET! Hihetetlen és elszomorító, hogy ekkora irigység van ebben az országban. Nem sírni kell, találjatok ki ti is valamit amivel szénné kereshetitek magatokat. Ez az ember rendesen fizeti az adót a nyeresége után, nem úgy mint egyes férgek! A konkrét hírhez kapcsolódva pedig csak annyit, hogy kicsit olvassatok bővebben utána. Maga a termék nem a Norbié, hanem egy másik KFT-é, ő csak a nevét adta hozzá, miután 2 szakértővel bevizsgáltatta. Nyilván a bírság befizetése után nem fogja tovább foglalkoztatni őket. De mindegy ezért is persze a Norbi egyedül a hibás, dögöljön is meg, mert sok pénze van, az a pár ezer ember (köztük én is) pedig puszta véletlen folytán fogyott le, mert a Norbi rendszere nem is működik, nem is lehet vele fogyni, csak egyszerűen brilliáns módon tud hazudni. Nyilván akik lefogytak, azok nem is fogytak le igazából, csak a Norbi azt hazudta nekik, ők meg elhitték és azt hallucinálták, hogy kevesebbet mutat a mérleg. Gratulálok!
Luflee 2007. 01. 28. 12:58 | #11
Szerintem ez a cikk pont a valódi Norbi fogyasztókhoz nem jut el. Majd csak akkor, ha a Fókuszban, vagy a konkurencia hasonló kaliberű műsorában ( nem tdom a nevét sajnos ) csinálnának egy riportot erről, és véleményem szerint még akkor sem feltétlenül hinnék ezt el. Szerintem.
Élien 2007. 01. 28. 11:22 | #10
Nemtom.
Előzmény: wtf (9) 0 VÁLASZ
wtf 2007. 01. 27. 22:20 | #9
Mi ez a sok sortörés???
Előzmény: Élien (8) 0 VÁLASZ
Élien 2007. 01. 27. 21:53 | #8
Azért ő is a média terméke.
Az egyébként a probléma,hogyha veszek a boltban őrölt paprikát és színezett téglapor van helyette a zacsiban vagy kakaó helyett szárított szar,akkor az ember ideges lesz egy picit. A gáz árát sem emeljük! :)



















Előzmény: haen5i (6) 0 VÁLASZ
wtf 2007. 01. 27. 12:32 | #7
Csak 2 hozzáfűznivaló.
Norbi diéta erős idegzetűeknek - http://href.hu/x/282h" target="_blank">http://href.hu/x/282h
Rokkant Norbi parkolójegyet vesz - http://href.hu/x/282i" target="_blank">http://href.hu/x/282i
haen5i 2007. 01. 27. 12:32 | #6
én nem akarom védeni a norbit mert nem érdekelnek a termékei de el kéne olvasni mégegyszer a cikket és értelmezni miért kapott büntetést skacok
utánna vagdalkozni a másik szerintem a norbit nem igazán lehet hasonlítani a buta cigányhoz mert teljesen más műfaj
nem tom miért fáj mindenkinek hogy meg csinálta a maga kis boltját álljatok neki ti is csináljátok meg egyébként ott van több ezer ember aki le fogyott a norbi segítségével arrol nem is beszélve nézzétek meg ki fizetett az államnak leg több adót tavaly nem simlizet mint a többiek az uj gazdagok 99% és meg ismétlem én nem szimpatizálok a norbival (max a feleségével :DD)mint teljesen kívül álló mondtam el a véleményem
Su 2007. 01. 27. 07:59 | #5
nevetségesen kevés a bírság ahhoz képest amennyit kaszáltak. még így is bőven megérte nekik és gondolom be is kalkulálták. persze a nép csak azt kapja amit megérdemel. ha kicsit okosabb lenne nem kapna norbit, győzikét és félkegyelmű politikusokat.
yampee 2007. 01. 27. 00:16 | #4
Végre !!!!-azt is utáltam aki norbi-s cuccokat vásásrolt nemhogy őt:PPP
Gergely001 2007. 01. 26. 18:27 | #3
Mennyit rinyált az a Norbi gyerek, hogy így-úgy basztatják oktalanul meg minden....


nyehőce 2007. 01. 26. 18:03 | #2
Azért még hátha vannak olyan hülyék, akik nem... :) És most már legalább bírósági ítélet is van az ügyben.
Balázs 2007. 01. 26. 17:59 | #1
ezt eddig is tudtuk!!!!!