Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
mekszamnojz
mekszamnojz 2009. 03. 01. 13:05 | #9
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például, amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba.
Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Hiszen veled ne kukoricázzon senki.
Persze, ha prosti, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, mikor még úgy be vagy sózva hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol!
De ha mákod van akkor mézes-mázas este lesz, és jóllakottan hazamehetsz :)
:DD
Lac 2009. 02. 25. 09:30 | #8
a legnagyobb alkoholtartalmú zöldség akkor is a falra hányt borsó XD
papaluige 2009. 02. 24. 20:59 | #7
tudod,h lehet küldeni érdekfeszítőbbeket!
Előzmény: Mr PIMP (5) 0 VÁLASZ
kukulkan
kukulkan 2009. 02. 24. 11:22 | #6
Miért? Fogadjunk te sem tudtad, hogy mik is azok valójában...
Előzmény: Mr PIMP (5) 0 VÁLASZ
Mr PIMP 2009. 02. 24. 00:08 | #5
Rettentően érdekfeszítő cikk volt... Aki ilyennel foglalkozik, szedne inkább szemetet.
Belkar 2009. 02. 23. 15:51 | #4
még jó hogy közben ettem... de legalább majdnem le is teszteltem rögtön a mítoszt :D
enti 2009. 02. 23. 14:50 | #3
én ezt borsóval ismerem, de most ha visszagondolok répa is tényleg mindig van benne :D
zmb 2009. 02. 23. 12:50 | #2
szerintem mag az emberi szervezet az alkoholt répára, májra és egyéb anyagokra bontja le...
KenGuruL 2009. 02. 23. 12:49 | #1
és télleg mindig van benne :)
csak van mikor jégerszagú :D