Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
focuskoma
focuskoma 2009. 02. 22. 10:22 | #45
HÁHÁ ez jó :) Tényleg van benne valami.
Előzmény: Purple (44) 0 VÁLASZ
Purple
focuskoma
focuskoma 2009. 02. 21. 21:39 | #43
Ne is akarj úgy kinézni, mint az a sok nyomorék nő akik telepumpálják magukat férfi hormonokkal. Amiket most írtál én is így gondolom. :) Nem is értem eddig miért nem akartál megérteni. :)
Tényleg szokott lenni néha olyan bébz, akire ráférne pár év súlyzós edzés. Nos, ha egy nő vaskos, akkor nem igazán lehet karcsú, de attól még lehet nagyon vonzó,dögös és persze arányos a teste.
Előzmény: Mammut (40) 0 VÁLASZ
alphadog 2009. 02. 21. 20:17 | #42
Meg a duci csajoknak is a vigasz a csokin kívül. :D
Egyébként attól, hogy egy csaj sovány, vagy karcsú, nem biztos hogy attól az, mert halálra fogyózza magát. Van rengeteg nő, főleg akiknek gyors az anyagcseréjük, akik szinte bármennyit esznek, nem híznak, vagy max. kevés mozgással pillanatok alatt leadják a felesleges kilókat. Őket hívják a molettebb lányok "szerencsésnek". :) Szóval ez a duma, hogy valaki csak telten lehet boldog, szerintem hülyeség, bár tény, hogy a töltött galamboknak ez jobban hangzik.
Előzmény: mumus (41) 0 VÁLASZ
mumus 2009. 02. 21. 19:02 | #41
pedig sok munka van benne :DDDDDDD a kerek formak elereseben igen nagy jelentosege van a genetikanak ,sajnos,el lehe erni egy bizonyos szintet,de azon tul mar csak hizni fogsz nem noiesedni :P
anyus ne itelkezz masok felett :P ha focuskomanak ilyen nok tetszenek hagyd ra,a plazacicaknak is kell partner :D

Előzmény: Mammut (40) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 21. 16:44 | #40
Hát az engem speckó nem érdekel, hogy mennyi munka van egy kigyúrt férfi felsőtestbe, mert nem tetszenek meg nem is szeretnék úgy kinézni, szóval mindegy. De épp arról beszéltem, amit írtál. Sokkal nehezebb nőiesen kereknek lenni (NEM DAGADTNAK), úgy, hogy ne lógjon a cicid, hasad, combod, segged, mint lefogyni pár hét alatt X kilót, aztán rádolgozni kicsit a megereszkedett bőrre.
A többség a karcsúkra. Jól mondod. Nem gizdákra :P Nem lapos cicire, lapos fenékre, meg kiálló bordás csajokra, amiből itt is elég sokat beposztoltak már. Meg nem is a hájas asszonyokra. Hanem a kettő közt. Ha egy nő kicsit "vaskos", attól még lehet karcsú, ha arányos a teste.
Előzmény: focuskoma (38) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2009. 02. 21. 12:55 | #39
Kiálló bordák, lapos segg és mell. Te miről beszélsz? Mikor írtam én ilyet. A lapos has meg elengedhetetlen.
Előzmény: Mammut (37) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2009. 02. 21. 12:52 | #38
-Hmmm... Szóval szerinted az dicséretes, hogy sok fiatal lány azért akar lefogyni (hiába normális alakja van), mert mindenhol ezeket a girhes, szilikonos, agyonmázolt, agyonretusált, tökéletes nőket erőltetik?

- Azok a lányok buták szegények, illetve mégse ha neked ez a normális alak: wicked 23. komment

- Biztos dicséretes, hogy csak azért akar lefogyni (te szavaiddal élve: tesz az alakjáért és szépségért), mert a vékony a "példakép", nem pedig azért, hogy boldog legyen és jól érezze magát a bőrében. Elég szánalmas felfogás.

- Van az a fajta nő, aki boldog, mert belenéz a tükörbe, és egy csinos karcsú alakot lát. Ők erősek, és képesek áldozatokat hozni. Meg van az a fajta nő, aki boldog, mert leszarja hogy néz ki, és megeszik mindent. Ők gyengék, és kicsit szánalmas a felfogásuk.

- A szépség nem jelenti azt, hogy azután megyünk, amit mások beállítottak "szépnek" és megcsinálták "szépre".

- Persze, hogy nem. Nem is értem miért hozod fel mindig a retusált képeket, amik nem is lehetnének mérvadóak.

- Te meg tudod miért híznék inkább, mint fogynék? Mert SZERINTEM az a nőies, és hál istennek a környezetemben nagyon sok férfinak a töke kivan már a megcsinált, girhes macákból, és mert nem az a célom, hogy a Playboy címlapján szerepeljek

- A környezetben lehet sok férfinak bejön a telt alkat, de a többség tuti a karcsúkra bukik.

- És el se tudod hinni, mennyit kell tenni egy nőiesen kerek (nem dagadt) alakért. Nem elég koplalni pár hétig, meg megcsinálni néhány gyakorlatot.

- Szerintem meg neked nincs fogalmad arról, hogy egy kidolgozott férfi felsőtestbe mennyi munka van. A kerek alak eléréséhez nem enni kell, mint a nők többsége csinálja, hanem izmot építeni. Mert ugye az izom adja az alakot.
Előzmény: Mammut (36) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 21. 11:33 | #37
És csak, hogy tudd. A karcsú szó nem azt jelenti, hogy lapos has, kiálló bordák, lapos segg és mell. Hanem arányosságot. Amit el lehet érni normális mellmérettel (szilikon nélkül is), vékony derékkal, kerek csípővel, kerek fenékkel.
Előzmény: focuskoma (35) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 21. 11:31 | #36
Hmmm... Szóval szerinted az dicséretes, hogy sok fiatal lány azért akar lefogyni (hiába normális alakja van), mert mindenhol ezeket a girhes, szilikonos, agyonmázolt, agyonretusált, tökéletes nőket erőltetik? Biztos dicséretes, hogy csak azért akar lefogyni (te szavaiddal élve: tesz az alakjáért és szépségért), mert a vékony a "példakép", nem pedig azért, hogy boldog legyen és jól érezze magát a bőrében. Elég szánalmas felfogás. A szépség nem jelenti azt, hogy azután megyünk, amit mások beállítottak "szépnek" és megcsinálták "szépre".
Te meg tudod miért híznék inkább, mint fogynék? Mert SZERINTEM az a nőies, és hál istennek a környezetemben nagyon sok férfinak a töke kivan már a megcsinált, girhes macákból, és mert nem az a célom, hogy a Playboy címlapján szerepeljek És el se tudod hinni, mennyit kell tenni egy nőiesen kerek (nem dagadt) alakért. Nem elég koplalni pár hétig, meg megcsinálni néhány gyakorlatot.
Előzmény: focuskoma (35) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2009. 02. 21. 10:41 | #35
Már ne is haragudj, de amiket linkeltél csajokat, egyértelműen dagik voltak. Lehet, hogy sok embernek azok jönnek be, de hidd el a többség a karcsú lányokra bukik. Az ilyen molett lányok a tipikus tömegmacák, mert ugye ezekből biztos több van, mint akik tesznek és érte valamit, hogy szépek legyenek. Felesleges védened, azokat akik nem képesek áldozatokat hozni az alakjukért, és mindent megesznek amit eléjük raknak. Az lenne a normális, hogy lapos has, és minimálisan ki kéne látszania a csípő- és arccsontnak. Csak ebbe a mai világba, mindent betolnak az arcba ami szem szájnak ingere. Végül, hogy megnyugtassák magukat kitalálják, hogy szerintük nőiesebb a telt forma. Ja, és tudod, hogy miért híznál inkább kerekre? Mert semmit se kéne tenni, hogy elérd.
Előzmény: Mammut (32) 0 VÁLASZ
Wicked 2009. 02. 20. 17:10 | #34
Szerencsére nem vagyunk rászorulva, hogy egyetlen felhasználó igényét és ízlését kelljen kiszolgálni, mikor tízezrek vannak megelégedve. Neked is volt már, ami tetszett Bébz postok között, másnak meg az nem tetszett. Mondtam már, ízlések és pofonok (én legalább izélek ÉS postolok). Az utóbbi napokban nem is küldtem ide, úgyhogy nem kell a rinya, ha neked más tetszik, küldjél olyat vagy gyönyörködj a ducicsajokextrahun vagy ahol akarsz.
Előzmény: Mammut (32) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 16:57 | #33
Nem zavar, én is azt csinálom :) Akkor hol itt a probléma? :D Ha már fekszel, aludjál helyettem egyet, légyszi :D
Előzmény: |-=O=-| (28) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 16:56 | #32
Akár munka, akár pénz, szebbeket is választhatnál, ha már ezért fizetnek, és te választhatod ki :P Arra vagyok büszke, hogy sok mindenkinek tetszettek azok a lányok, nem arra, hogy belinkeltem. Mondhattam volna úgy is, hogy örömmel töltötte meg a lelkecskémet, hogy sokaknak tetszett. Így már talán érthetőbb :P

De ha már így érdeklődsz :) ...
Azért tetszenek inkább az ilyen lányok, mert nem áll ki minden testtájukon valami csontdarab. És mert nem olyan tömegmacák, mint sok víííkony bébz itt izén, vagy máshol. Már csak azért sem, mert nem voltak olyan hülyék, hogy lefogyjanak, csak mert valaki azt várja el. Viszont azt kétlem, hogy valaki rájuk erőltette azt a kevés husit. Szóval szerintem önszántukból ilyenek, és nem akarnak változni nyomás hatására se :) De nekem szimplán csak nőiesebb egy olyan lány, akin van egy kis felesleg, vagy simán csak kerek, mint egy olyan, akinek lapos a hasa, lapos a segge, lapos a melle (szilikon még rosszabb, bár tudom, "dagik" közt is van szilikon), csontos az arca, csípője, mellkasa, stb. Hát ezért.

Nem azért, mert hasonlítok bármelyikre is. Mert se dagi, se csontos nem vagyok. De ha választani kellene, inkább híznék kerekre, mint fogynék gebére. És nem kell a végleteket felhozni megint, mint szoktad :P
Előzmény: Wicked (23) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 16:49 | #31
Egyébként meg fekve. :)
Előzmény: Purple (29) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 16:47 | #30
:D
Előzmény: Purple (29) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 02. 20. 16:46 | #29
állva? :DD
Előzmény: |-=O=-| (28) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 16:45 | #28
Nem ülök, postolok, meg nézegetem miket küldtek mások, de ne zavarjon.
Előzmény: Mammut (27) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 16:42 | #27
Nincs jobb dolgod, de még mindig itt ülsz? :P Nekem is van jobb dolgom, ezért nem vagyok majdnem egész nap online.
Úgy beszélsz, mintha ez meg Pasizé lenne, ahová nőknek belépni tilos. Pedig általános részleg, épp ezért sokkal gyakrabban járkálok ide, mint Pinkizére. De nyugodj meg, ha pasikat postolnátok ide csajok helyett, ugyanúgy megnézném és véleményezném. Mint a macskát, bútorokat, festményeket, mindent. Nem ragozok én túl semmit, de akkor és azt nézek/kommentelek, amit akarok. Ahogy te is, meg mindenki más. DE keresgélni napokig szilikon, javítómunka, profi fotós mentes, hétköznapi szép nőket, tényleg nincs időm. Meg jártasságom a dologban se nagyon, hogy hol kéne, szóval esélytelen.
Előzmény: |-=O=-| (25) 0 VÁLASZ
RokkerZsótti 2009. 02. 20. 15:59 | #26
ejjha :P
|-=O=-| 2009. 02. 20. 15:38 | #25
Nem merészség kérdése. Van jobb dolgom is, mint hogy pasikat nézegessek (ui. én meg se nézem őket, Pink Izére is csak nagy ritkán megyek). Sőt még a bébz-es postokat se igen nézem meg, pláne nem írkálok alájuk véleményt, csak szökőévente. Neked nincs jobb dolgod, ennyi, nem kell ezt túlragozni.
Előzmény: Mammut (21) 0 VÁLASZ
Kyp Durron 2009. 02. 20. 15:35 | #24
Pedig nem egy pornstar van köztük: Gina Lynn stb.

Előzmény: Mammut (2) 0 VÁLASZ
Wicked 2009. 02. 20. 15:35 | #23
Ilyeneket küldtél: http://ducilanyok.extra.hu/a/13dd.jpg
Hasonlítasz valamelyikre alkatilag Mammut, vagy miért is tetszik ez neked? :D
Én nem büszkeségből postolok okostojgli, hanem mert részben ez a munkám, ez nekem pénz. Te vagy büszke a fenti dagikra, előbb írtad. Nézegesd azokat, én is mondhatnám.
Előzmény: Mammut (19) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 02. 20. 15:34 | #22
nem is arra mondtam, az jogos :D bár akkor konkrét nőt kért a gé, de így meg meglenne a meglepetés varázsa, ha valaki olyat küld a meglévő gyűjteményéből, amire ráillik a leírás :D
Előzmény: |-=O=-| (20) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 15:30 | #21
Volt már aki véleményezett pasit Pink Izén annak ellenére, hogy az adatlapja szerint farka van :D
Neked is megvan a véleményed a pasikról, legyen hájas sörhasú, vagy izmos kidolgozott kocka. A te bajod, ha nem mered vagy nem akarod leírni róla a véleményedet, ha látsz egyet. Én leírom, pasikról is, csajokról is. Nincs különbség. Ez nem leszbizés, ahogy az se lenne buzulás, ha te megosztanád másokkal a véleményed egy másik hímről.
Előzmény: |-=O=-| (14) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 15:30 | #20
Most se én kezdtem, csupán ajánlottam a post küldő oldalt. Múltkor épp talán te ajánlottad ezt valakinek, aki kívánságműsorozott, hogy szerinte milyen postok kellenének.
Előzmény: Purple (18) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 15:27 | #19
Hát, ha azok neked DAGADT-ak voltak, akkor őszintén sajnállak :) Azért linkeltem be pont azokat, mert azok még nem dagadtak, de nem is lapos férgek itt-ott megfaragva :P És tetszett is sok mindenkinek, ha jól láttam az írásokat. Ha neked nem, te bajod, ne nézd. Nézd a műcsöcsös plasztikpicsáidat :P
Hmm... Te azért postolsz néha undorítóbbnál undorítóbb nőket, hogy büszke legyél rájuk? Nem látom az összefüggést. De biztos igazad van ;)
Előzmény: Wicked (13) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 02. 20. 15:26 | #18
ez sem leszbis, mert senki nem írtja, hogy "dugnám" :D mindegy ezt a pasik úgy sem értik soha (akármennyire is azt hiszik) :D jóh, de te mindig fúrsz valakit :D csak nemtom minek
Előzmény: |-=O=-| (17) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 15:24 | #17
Igen, az legalább nem buzis és leszbis. Egyébként egyáltalán nem véleményezem a kommenteket, csupán társalgok. Én is kérdezhetném, hogy te talán nem szoktál, ha nem látnám, hogy van 8547 kommented. :D
Előzmény: Purple (16) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 02. 20. 15:20 | #16
ezt már valahol kifejtettem, hogy ugyanúgy megnézitek a pasikat, csak nektek ciki véleményezni, mert "buzis" :D amúgy a nagyon tré pasikat szokták véleményezni ott is. meg gondolom a pasik nem függenek egy csajos oldalon, ez meg unisex :D és egy nőnek más rálátása van egy másik nőre, mint a pasinak a pasira, meg a pasinak a nőre. de most kérdezhetném azt is, hogy neked betegséged minden neked nem tetsző hszt-t véleményezni? :D
Előzmény: |-=O=-| (14) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 15:17 | #15
:DDD
Előzmény: Wicked (13) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 15:16 | #14
Most tök mindegy, hogy pozitív vagy negatív, az aktuális hozzászólásában épp negatívat fogalmazott meg. Szóval: a férfiak miért nem érzik kötelezőnek a Pink Izén a pasikat véleményezni?
Előzmény: Purple (12) 0 VÁLASZ
Wicked 2009. 02. 20. 15:14 | #13
Mit linkeltél, a dagadt csajokat? Azt hittem, azt elrettentésnek írtad be, nem azért hogy büszke legyél rájuk.
Előzmény: Mammut (10) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 02. 20. 15:12 | #12
én észrevettem a pozitív kritikáit is... úgy látszik ő lesz az utódom, hogy mindig csak a negatív hsz-eivel bombázzátok :DDD
Előzmény: |-=O=-| (11) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 15:09 | #11
Ez egyébként valami női betegség részedről, hogy a csajokat állandóan kritizálni kell? Vagy csak irigység? Pink Izén miért nem tolonganak a férfiak, hogy a pasikat fikázzák vagy akár csak kritikát alkossanak róluk? :D
Előzmény: Mammut (10) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 15:03 | #10
Hát amiket ide postoltok :) Egyszer linkeltem mostanában, sokaknak tetszett is. *büszke*
Előzmény: |-=O=-| (8) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2009. 02. 20. 14:51 | #9
Megkeressem neked álmaid nőjét...? ;)

UI: Asszem megvan az Új Kedvenc sportom...
Előzmény: Mammut (7) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 14:41 | #8
Csak nézegetni, mi? :D
Előzmény: Mammut (7) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 14:41 | #7
Kihagyom, de azért köszi :P Nincs időm nőket keresgélni a neten naphosszat :)
Előzmény: |-=O=-| (6) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 20. 14:38 | #6
Előzmény: Mammut (2) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 14:34 | #5
Persze, hogy szembe :D Csak lehet nem ismerném meg natúr állapotban, vagy utcai sminkben, mert nem hasonlít a címlapos megcsinált énjére :D
Előzmény: Wicked (3) 0 VÁLASZ
Tóth József 2009. 02. 20. 14:33 | #4
Hm. Nekem a gömbérzékem jó, csak a szemem rossz. Lehet, hogy máshová nyúlnék a golyóért. :D
Wicked 2009. 02. 20. 14:29 | #3
Tele van olyanokkal, nézz körül. Csak az utolsó 2 oldalról:
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=10929
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=10886
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=10873
Egyébként meg bárki szembejöhet veled az utcán, akár Tera Patrick is, ha jó helyen sétálsz. :D
Előzmény: Mammut (2) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 20. 14:25 | #2
Ezek tök jó csajok... Mármint, akik az utcán is szembejöhetnek veled, nemcsak az újságok címlapján meg interneten. Ilyenek kellenének a bébz rovatba ;)
izébigyó 2009. 02. 20. 13:37 | #1
Húú, csak nehogy megint súlylökés legyen belőle, mint múltkor: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=10780