Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Laci 2009. 02. 09. 14:31 | #216
Addig is míg elolvaslak titeket, ti is olvassátok el:
http://www.szombat.org/botlatokovek+%E2%80%93+juniustol+magyarorszagon+is.html
wtf 2009. 02. 09. 11:29 | #215
Mellékvágányon a holokaszttagadó püspök
http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=23082" target="_blank">http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=23082
Zorro 2009. 02. 07. 18:23 | #214
Na háta akkor ez amolyan status quo, hiszen egyikünknek sincsenek megdönthetetlen bizonyítékai.
Mindazonáltal van pár dolog ami nem teljesen úgy van ahogy leírtad.
Sok ezer éven keresztül Izraelben laktak, a rómaiak üldözték el őket, azért mert lázadtak a birodalom ellen. Nem többért. Egyébként nem lógtak ki a sorból, tökre olyanok voltak mint más közel-keleti nép. Max. annyi, hogy azt mondták magukról, hogy kiválasztottak, de ezen csak röhögni tudok, ettől még nem gondolom, hogy a világot akarják uralni.
Európában azért kezdték el őket utálni, mert a sötét középkor az a fejekben is sötét volt. Egyrészt sok olyan dolog volt, amik az ókorban közismertek voltak, de a középkorban elfelejtődtek. A zsidók nem felejtették el, ezért előnyük volt. Aztán ők közel-keleti kapcsolataik révén hamarabb átvették az arab számokat mint más európaiak, ezáltal nagyobb haszonra is tettek szert. Szóval amolyan csodabogaraknak tűntek. Innen már csak egy lépés, hogy a vallási fanatikus Európában minden járványért, bajért elkezdjék azokat hibáztatni, akik mások. Sajna az ember már csak ilyen.
Mi magyarok különösképpen, mert még a nem létező pirézeket is utáljuk. :D:D
Abból a szempontból viszont fura, hogy mi is ezt nyomatjuk, mikor mi is hasonló cipőben járunk mint ők.
"Baráti" szomszédaink szemében ugyebár mi vagyunk a "zsidók" és kiirtanának minket a nagy szláv egységért. :P
Előzmény: Ujvy (213) 0 VÁLASZ
Ujvy 2009. 02. 07. 16:23 | #213
Én egy szóval sem mondtam, hogy utálnám a zsidókat, ezt csak Te feltételezed. Szerinted mi mozgatja a világot? Nem, nem az olaj, hanem a pénz. Az olaj egy olyan dolog, amiből pénzt csinálnak, mert csak pénzből lehet nagy pénzt csinálnii. "Csak az első milliót nehéz megszerezni." 6000 éve itt vannak állítólag, ennyi idő alatt mindig mindenhonnan elkergették őket, és ki akarták nyírni őket, mégis túlélték, egyrészt nyilván nem véletlen üldözik őket 6000 éve, másrészt, biztos nagyon élvezik, hogy üldözik őket, és nem akarnak akkora befolyást elérni, hogy ezt vissza felé fordítsák. És igen, neked van csőlátásod, mert akkor se hinnél el valamit ha a saját anyád látná, de te nem. Akkor ugyebár nincs bizonyítékod rá, csak az anyád szava.. De a te logikáddal élve, mutass bizonyítékot, hogy nem akarják a világot uralni..
Előzmény: Zorro (212) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 07. 13:35 | #212
Nekem van csőlátásom? De vagy elvakult zsidógyűlölő. Én nem utálom őket, de nem is szeretem, tehát úgy gondolom objektívebben viszonyulok hozájuk. Csak olyat írok le, amik bizonyíthatóak is. Ha nem az, akkor nem írom le, vagy mondom, hogy nem bizonyítható.
Az arabok is utálják a palesztinokat, csak amióta ismét megalakult Izrael, azóta marha nagy Muszlim testvéreik. Nem véletlenül A terület olyan mint a "Kárpát-medence", geoplotikai jelentősége van. Persze, hogy fáj rá az arabok foga. A palesztinokat meg jól tudták irányítani, de amióta a zsidók uralják a területet, azóta búcsút mondhatnak neki.
Ha már a bankoknál tartunk. A zsidók közt vannak bankárok, ezért gazdagok. De a az arabok meg milliárdos olajsejkek. Enyi erővel az arabok is megveszik a világot, főleg amíg mindent az olaj irányít, és mindenhol iszlámot akarnak, tehát uralni akarják a világot. Amíg mindent az olaj irányít, addig pedig az araboknak nagyobb esélyük van mint a zsidóknak.
Kérdezek még valamit. Tegyük fel, hogy a világot akarják a zsidók. :D:D::D:D:D Na jó nem röhögök. :) A múltjuk már töb mint 6000 évre tekint vissza. Ennyi idő alatt nem tudták megszerezni a világot. Nem kell matematikusnak lenni, hogy kiszámoljuk mennyi esélyük van a világuralomra a következő 6000 évben. De azért leírom. Pontosan ennyi: 0
Előzmény: Ujvy (211) 0 VÁLASZ
Ujvy 2009. 02. 07. 11:49 | #211
Hihetetlen elvakult csőlátásod van. Olyan dolgokat akarsz bizonyíttatni ami egyértelmű. Most akkor mondhatnám ÉN is, hogy bizonyítsd be, hogy nem az Ő kezükben vannak a bankok. Az elnököknél rosszul fogalmaztam, nem katolikust, hanem keresztényt akartam írni. Arra nem gondolsz, hogy az arabok nem ok nélkül rakétáznak meg robbantgatnak? Izrael pedig mindig indulhat az EB-ken, HA kijut! Bárhol rákeresel, megtalálod, hogy ez így van, minden sportban. A palesztinokat nem az arabok utálják, hanem azok az országok ahol amerikai vagy izraeli befolyás van. Én nem parázom a zsidóktól, mert már így is minden az Ő kezükben van, de van aki annyira elvakult, hogy még ezt sem hajlandó beismerni. Kína meg 50 éven belül a világ vezető hatlma lesz, addig még van idejük oda is beszivárogni a bibsiknek..
Előzmény: Zorro (210) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 07. 10:16 | #210
Az hogy valaki azt mondja mind az övék, még nem bizonyíték.
Amerikában, ha lenne olyan, hogy államvallás, akkor az nem a katolikus lenne, hanem a baptista, talán ezért van az, hogy nem nagyon volt katolikus alelnök.Izraelnek lehet, araboknak nem? Lehetnme, ha nem hallanál naponta híreket arról, hogy hol követtek el ismét terrorista támadást. Te adnál a 3 éves gyereked kezébe gyufát?
2 évente nézek focit, mert nem érdekel, de EB-t és VB-t soha nem hagyok ki. Még sosem láttam EB-n izraeli csapatot.
A palesztinok meg olyanok mint a cigányok, az arabok sem véletlen utálják őket, úgyhogy szerintem nem jogos amit művelnek.
Paráztok itt a zsidóktól, mikor lehet lesz majd egy nevető harmadik (akár kína) aki meg majd titokban túl nagyra nő, és röhög a markába, hogy milyen hülyék voltunk.
Előzmény: Ujvy (209) 0 VÁLASZ
Ujvy 2009. 02. 06. 21:44 | #209
Nem pár az övék, hanem majdnem az összes. Obama nem zsidó, ez tény, jó rég volt rá példa, hogy nem zsidó az elnök, de elég ha annyit mondok, hogy Obama alelnöke az első (!!!) katolikus alelnöke az USÁnak. Amúgy a zsidók, szebbnek biztos nem szebbek, de jó pár népnél okosabbak, és mivel pár ezer éve üldözik őket (szerintem jogosan), így rohadt összetartóak is. Szarrá bombáznád Iránt? Hiszen Izrael hetente/havonta követ el háborús bűnöket, most legutóbb fehér foszfort használtak, ami évek óta tiltott fegyver. Amiért amúgy Iránt felhoztam, az a kettős mérce. Izraelnek lehet, araboknak nem. Ahogy nekünk se lehetne, mert nem és kész. Az is rohadt vicces, hogy pl. az EB-ken Izrael indulhat, mint európai csapat. A palesztinok szerintem jogosan teszik amit tesznek.
Előzmény: Zorro (208) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 06. 18:06 | #208
Hát azért pár bank meg pár biztosító, még nem azt jelenti, hogy övék az összes.
Az afganisztáni és az iraki háború az olajért ment ez igaz. De az, hogy ők irányítják amerikát, az szerintem hülyeség. Hacsak nem ez az Obama gyerek is zsidó, és csak befestette magát :D Az, hogy köztudott, az én olvasatomban azt jelenti, hogy sokan paranoiásak.
Szerintem rohadtul nem kell félni tőlük. Semmiben sem különbek, sem nem okosabbak, sem nem szebbekstb. más népnél.
Tudod, ha én vezetném Izraelt, én is szarrá bombáznám az Irániakat, mert ugye az Iráni vezető kijelentései után te elhiszed, hogy csak békés célokra használnák? Hááát... Elég bátor az, aki haggyja, hogy ezek az eszementek uránt dúsítsanak, és vakon higgyjünk nekik.
A palesztinok meg maguknak köszönhetik. Ha nem lennének ilyen normálatlanok, már rég lenne saját országuk. Ehelyett "húzkodják az oroszlán bajszát és sírnak ha az leharapja a kezük". Te nem támadnád le a cigányokat ha azok rakétákat lőnének rád mindennap?
Abban viszont van igazság, hoghy a megtorlás aránytalan. Viszont amikor a grúzok csinálták ugyanezt oszétiával és ezért kaptak az oroszoktól, akkor mindenki a grúzok mellé állt. (Én is). Akkor most miért védeném a palesztinokat?
Előzmény: Ujvy (207) 0 VÁLASZ
Ujvy 2009. 02. 06. 15:57 | #207
Ők tartják magukat a kiválasztott népnek, nem Én. Azt meg ne gondold, hogy ha Te nem akarsz eladni valamit, akkor ha neki kell, nem fogja megszerezni. Egész egyszerűen tönkretesz, hogy el kelljen adnod, és kész. Amúgy meg, nem feltétlen kell az övék legyen minden pénz. Viszont az köztudott, hogy a világon mindenhol azzal foglalkoznak. Övék a bankok, biztosítók, stb. Az egész világot a pénz mozgatja, azt pedig ők tartják a kezükben. Gyakorlatilag, bármit megtehetnek, amit akarnak. Itt van példának Afganisztán, vagy Irak, az a háború sem a terrorizmus ellen volt ám, hanem az olajért ment. Az meg ugyebár köztudott, hogy az amerikai vezetés szinte egésze zsidó. Arról nem is beszélve, hogy mit művel Izrael a palesztinokkal. Izraelnek van atomfegyvere, Iránnak még csak az atomreaktort se akarják engedni.
Előzmény: Zorro (206) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 05. 19:21 | #206
Találkoztam talmud fordítással, tudom, hogy miket írtak. Ugyanakkor azt is tudom, ez egy iszonyatosan régi,"bölcsek" közötti megbeszélés. Kérdés az, hogy ez igaz-e a mai világban is? Én azt mondom nem, mert akkor vehetünk sok más keresztény irományt is, amiben le vannak írva, hogy hogyan kell a nem keresztényeket kiírtani. Miért mindig csak a talmuddal jön mindenki? Ezek az írások miért nem szóbeszéd tárgyai? Vagy mondjuk muszlim irományok, ahol a nem muszlimok kiírtásásra buzdítanak? Szerintem nincs olyan nép, aminek ne lennének ilyen dokumentumai.
Aztán itt van még az, hogy megvesznek mindent. Ehhez 2 dolog kell. Pénz, és eladó. Ha én nem adok el valamit, akkor hiába akarja megvenni.
Aztán a pénzkérdés. Ha az összes zsidó összeadja a pénzét, akor lehet meg tudnak venni egy szegény afrikai országot, de egyrészt mire mennek vele? Másrészt egy fejlettebb országra kevés a pénz. Mo. GDP-je 1997-ben 47.807 millió dollár volt, ami gondolom nőtt azóta. Egy egyszerű matematikai feladat:
Hány milliárdos zsidó kell az ország megvételéhez?
Vannak köztük gazdag bankárok, de azért menjünk ki Izraelbe, és nézzünk szét, hogyan élnek. Kb. az össznépességből annyi a gazdag, mint bárhol máshol a világon.
Ezek alapján ezt a világhatalom dolgot képtelenségnek tartom. Amúgy pedig ateista vagyok, úgyhogy ezen a kiválasztott dolgon is csak mosolyogni tudok. Ők se különbek senki másnál.
Előzmény: Ujvy (205) 0 VÁLASZ
Ujvy 2009. 02. 05. 16:47 | #205
Csak a történelem az, amivel alá lehet támasztani. Nyilván nem tudok neked pontos vagyonbevallást mutatni róluk. Viszont vannak dolgok az életben, amiket alátámasztás nélkül tudunk, szinte tökéletes bizonyosággal. Erre nyilván az lesz a reakciód, hogy akkor maximum csak sejtjük, nem tudjuk. Ha példát is szeretnél rá, vegyük Platónt, mindenki "tudja", hogy buzi volt, erre utaló tényeket is tudni vélünk, de 100%-os bizonyossággal ezt sem fogjuk megtudni az életben.
Ha épp most tartanának összeesküvős megbeszélést, akkor se tudnád meg, sőt senki. Ha tényleg világuralomra törnek a zsidók, akkor addig a percig, amíg meg nem történik, nem fogjuk megtudni, addig csak tudni vélünk dolgokat. Van aki elhiszi, van aki nem. Ezzel kapcsolatban is csak a múltra támaszkodom, az alapján amit eddig a történelemben műveltek, nem tartom kizártnak. Az mindenesetre, nem véletlen, hogy a tőke az Ő kezükben van. Itt van a Madoff-balhé, Ő is a kiválasztott nép tagja, általában a legtöbb pénzüggyel kapcsolatos dolog meg stika hozzájuk köthető. Amióta a Földön vannak, mindig is azzal foglalkoztak. Sok embert tettek tönkre már az alatt a pár ezer év alatt. Igen, vannak nem zsidók is akik ugyanazt megtették, ez is tény, csak az esetek jóval kisebb százalékában. Nem tudom olvastál-e már hiteles Tóra fordítást, az is tanulságos, ahogy abban a gójokról írnak.
Előzmény: Zorro (204) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 05. 09:58 | #204
OK! De ezt alá is támasztod valamivel, vagy ezt egy haverod haverjának az ismerősének az ismerőse mondta?
Mondom, én elhiszek bármit, ami kellően meg van indokolva.
Igen a Rotschild egy gazdag család, lévén bankárok. (Szegény bankárt még nem sikerült látnom, akármilyen nációjú is).
Bár az utóbbi években eltűntek. (Lehet most esküsznek össze). :)

Előzmény: Ujvy (203) 0 VÁLASZ
Ujvy 2009. 02. 05. 03:06 | #203
Ja, de azt elfelejted, hogy pl. Rotschildéknál nem egy személynek van hatalmas vagyona, hanem az egész családnak. Felbecsülni sem tudják a vagyonukat, egyszerűen nem akarják, hogy bárki tudja. A világ leggazdagabb családja, akiknek sokkalta több pénzük van, mint az 1125ös lista első emberének..
Előzmény: Zorro (196) 0 VÁLASZ
Shifty 2009. 02. 05. 00:45 | #202
már az a baj, hogy túl sokan mondanak túl sok félét és ki ennek, ki pedig annak hisz. De lehet h a média akarja így vagy egy újabb összeesküvés elmélet, amit Józsibá' talált ki :)
Előzmény: Zorro (201) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 04. 23:47 | #201
Valaki belinkelte ide. Hát, megnéztem. Személy szerint a több mint fél órás beszédből jó ha 2 mondatot találok igaznak. Jól össze van rakva, és ha csak ezt hallottam volna, akkor azt mondom igaz. De pl. gazdasági és egyéb adatok (nem kizárólag történelmi) azt mutatják, hogy igen sok fantazmagória van benne.
Előzmény: Shifty (200) 0 VÁLASZ
Shifty 2009. 02. 04. 22:07 | #200
kicsit elkanyarodtunk az igazi téma felől, de aki nem ismerné annak ajánlanám a juhtúrón Friedman-nak a 4 részes beszédét, hogy miért alakult úgy a két nagy háború...elgondolkodtató, de az is csak egy a sok közül, megint nem tudhatjuk a teljes igazságot.
joc84 2009. 02. 04. 19:05 | #199
attól, h voltak vagy nem voltak gázkamrák, a zsidókat üldözték és irtották, ergo volt holokauszt. ennyi a megoldás.
Crow 2009. 02. 04. 18:25 | #198
Bull, a náciknak egy bűnbak kellett egyszerűen. Sokkal könnyebb úgy összefogni egy csoportot, ha van kire rámutatni, hogy "ő az ellenség". a zsidók épp kéznél voltak (egyébként annak az állításnak, hogy a zsidókat csak a pénz érdekli, megvan a történelmi miértje, de ebbe nem szeretnék bele menni). Azért gondolod hogy a zsidók mindenhol ott vannak, mert kis hazánk olvasztó volt a népek közt. Nagyon sok népcsoport megtalálható itt, így sok embernél a zsidó ősök is kimutathatók. És persze hogy mindenki csak arra figyel fel hogy "ez zsidó" meg "az zsidó".
Előzmény: Bull (189) 0 VÁLASZ
Shifty 2009. 02. 04. 17:00 | #197
erről beszélek...de tojok rá. Ha már a véleményemet csikartad ki belőlem én maradok a két álláspont között, de 6 milliót tuti nem öltek meg...gondolkodhatnál kicsit te is mielőtt hülyeségeket és a saját "tényeidet" írogatod...vannak mindenhol kérdőjelek és ellentmondások, ezért nem vitatkozom. A teljes igazság úgysem fog kiderülni, mivel ez nem érdeke egyik félnek sem, mert biztos vannak olyan dolgaik mindkettőnek. Pro és kontra...

off
Előzmény: LordDarklon (190) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 04. 15:10 | #196
Na látod, lehet kulturáltan is vitatkozni.
Nem azért védem őket, mert marha nagy zsidóbarát vagyok. Nem érdekelnek annyira, csupán egy csomóan állítottak olyan dolgokat, amik nem igazak. Ez ellen keltem ki.
Lehet másoknak az a véleménye, hogy a világ miattuk ilyen. Szerintem meg nem. A világon 6,5 milliárd emberből kb. 10 millió zsidó. Ez 0,15%. (10.000 emberből 15). Vannak közöttük gazdagok is. De belinkeltem a világ 1125 leggazdagabb emberének a listáját. Meg lehet nézni, hogy ebből hányan zsidók. Ráadásul hányadik helyen vannak. Éppen ezért nem tartom reálisnak azokat amiket írtak, hogy ők irányítják a világot stb.
Természetesen lehet valakinek ellenvéleménye, meghallgatom, elolvasom azt is. De akkor az ne légből kapott legyen, hanem tényleges bizonyíték lés akkor elhiszem.
Előzmény: Bull (195) 0 VÁLASZ
Bull 2009. 02. 04. 15:00 | #195
Az elejétől kezdtem olvasni a kommenteket és azt láttam hogy elvakultan védted a zsidókat. Ezért zsidóbérenceztelek le!
Tudom hogy nem a legkultúráltabban fogalmaztam meg amit leírtam, de csak azért mert felb...sztam az agyam azon,
hogy hogy tudja így védeni valaki azokat akik miatt olyan ez a világ amilyen...
De tényleg fejezzük be mert úgysem fogunk egyről a kettőre jutni.
Mindenkinek megvan a véleménye.
üdv
Előzmény: Zorro (194) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 04. 14:52 | #194
Na álljunk meg. Arra értettem, akik bűnöznek, nem dolgoznak stb. Mindeközben nagyon jól tudom, hogy vannak normális cigányok is.
Az én kormányom? Hát akkor nagyon el vagy tévedve.
Leszarom, ha valaki nem olyan mint én, de amikor anélkül, hogy ismernél kapásból lezsidóbérencezel, akkor ne számíts szebb fogadtatásra.
Tőlem aztán lehetsz kommunista, náci, cigány, zsidó, magyar, leszarom. De abból amiket írsz, és ahogy írod, számomra te vagy a gyökér.
Előzmény: Bull (193) 0 VÁLASZ
Bull 2009. 02. 04. 14:46 | #193
Te nácizol aki gránátot dobna a cigányokra?
Ugyanolyan vagy mint a tetves kormányod. Mindenki náci aki nem olyan mint Te.
szánalmas kis gyökér vagy, de remélem egyszer összetalálkozol néhány hozzám hasonló"hazaárulóval"

Előzmény: Zorro (192) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 04. 14:37 | #192
Szeressünk mindenkit? Te nem vagy épelméjű. Nem tudom ki írta egy másik kommentben, hogy a semmrekellő cigányokra gránátot dobna. Ja, én voltam. Akkor tényleg tökre imádhatom őket.
Tudod az én szememben a kommunista is, meg az ilyen náci patkány mint amilyen te vagy, egyformán hazaáruló söpredék.
Tessék. ennyit a szeretetről.
Én is lezértam.
Előzmény: Bull (188) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 04. 14:36 | #191
szerintem inkább a hozzád hasonlóknak kéne innen kitakarodni... mérgezitek a levegőt, tönkreteszitek az országot.
Előzmény: Bull (188) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 04. 14:35 | #190
"én úgy "tanultam anno" hogy másfél milliót vittek el, ez a 6 millió már kicsit sok nekem..."

akkor nem igazán tanultad, hanem csak inkább ott voltál....
Előzmény: Shifty (187) 0 VÁLASZ
Bull 2009. 02. 04. 14:29 | #189
Nézd Crow.Értem amit mondasz, és az előző kommentedet is értettem.
Nem is mondtam azt, hogy hú de jó volt az amit a nácik csináltak, de sajnos idővel be kell látnunk, hogy nem ok nélkül csinálták. Nem kívánom azt hogy épüljenek újra a táborok, de meg lehetne fékezni azt hogy ők uralják az egész országot,világot. a világmédia több mint 90%-a zsidó kézben van.Ezért kapjuk ezt a sok szemetet amit a tv-ben látunk.Megy a nagyüzemi népbutítás.Magyarországon a kormány feladata lenne ezt megállítani,de nem teszi, mert a zsebükben van. És aki szólni mer ellenük az mocskosnyilasfasiszta
Előzmény: Crow (185) 0 VÁLASZ
Bull 2009. 02. 04. 14:22 | #188
Felbőszít? akkor miért nem takarodsz ki innen? Neked is jobb lenne meg az országnak is.
Az országunk a gyűlölködő parasztok miatt tart itt? Te hol élsz gyökér?
Az országunk azért tart itt mert ilyen semmirekellő álliberális "szeressünk mindenkit" parasztok vezetik.Pont olyanok mint Te.
Részemről lezártam Zorro.
Szép napot
Előzmény: Zorro (186) 0 VÁLASZ
Shifty 2009. 02. 04. 13:52 | #187
én úgy "tanultam anno" hogy másfél milliót vittek el, ez a 6 millió már kicsit sok nekem...

de amúgy nem írok semmit, mert úgyis beleköt mindenki, valaki kiegészíti, ezért mindenki azt gondol a témáról amit akar, ha kedve tartja elmondja, ha nem az is szíve joga, nem érdekel, de az tény hogy sok az ellentmondás meg kérdőjel mindkét oldalon. Meghallgatom mindkét fél véleményét és ÉN döntöm el, hogy mit akarok hinni, más nem fog tudni befolyásolni, csak azért mert az ő igazát mondja mindig és leolt másokat, hogy hülye (nem írok neveket).

Nem kérek erre a kommentre reakciót, mert nem olvasom el úgysem, inkább foglalkozzunk a C népcsoporttal :P
Zorro 2009. 02. 04. 12:56 | #186
Biztos nehéz munka volt, mire a 2 agysejteddel kiizzadtál ilyen hosszú mondatot.
Nem vagyok zsidó bérenc (de ha az lennék is, annyi közöd lenne hozzá mint eszed) csak felbőszít az, hogy a kicsiny országunk tele van ilyen ostoba emberekkel, akik másokra próbálják kenni a saját problémáiknak okát.
Találkoztál már zsidóval? Beszéltél velük 2 szót is?
Országunk inkább az olyan ostoba és gyűlölködő parasztok miatt tart ahol tart.
Amúgy a cigányokat nem szeretem, a zsidók meg közömbösek. Ezt azért írom, hátha így sokadjára sikerül felfogni.
Előzmény: Bull (182) 0 VÁLASZ
Crow 2009. 02. 04. 12:29 | #185
A nacik elegge erzeketlen allatok voltak. A felsobb vezetes, aki Hitlerhez kozel volt, valoszinuleg nem volt az. De az a kozkatona, akihez mar csak az jut el, hogy a zsidok ilyen olyan rossz emberek (kollektiven) az mar csak azert gyilkolta oket,mert azt a propagandat kapta az arcaba. Ok igenis kepesek voltak viccbol gyilkolni vedtelen embereket.

Es te magad is mondtad hogy biztos vannak koztuk rendes emberek. Oket ugyanugy elvittek kivegezni. Nem valogattak.

En is magyarnak vallom magam (írtam is az elozo kommentemben) de az olyan kategoriaju embereket is elvittek, mint en. Pedig elmeletileg zsido vagyok (az akkori zsido torvenyek szerint), de nem tartom magam annak.
Előzmény: Bull (184) 0 VÁLASZ
Bull 2009. 02. 04. 11:58 | #184
Megértem hogy megvéded a zsidókat, hiszen én is ezt tenném a helyedben.
Én is ismerek több zsidót, bár mindegyikben látom a különcködést, és az irigységet, de nem általánosítok, hiszen biztosan sok rendes tisztességes ember van közöttük.
"A harmadik dolog, hogy hol érdekelte a nácikat ha egy-két katonájuk megpusztult egy kis gáztól."
A nácikat mindenki úgy állítja be hogy érzéketlen állatok voltak.Nem voltak azok.Ők már akkor tudták azt, amire csak most jön rá az emberiség. A zsidók a saját anyjukat is eladják ha jó pénzt kapnak érte. Ez hajtja őket.
Mégis napjainkban többen gyűlölik a zsidókat mint bármikor eddig a történelemben.
A történelem ismételni fogja önmagát, és ezt a zsidók csak maguknak köszönhetik....
Előzmény: Crow (183) 0 VÁLASZ
Crow 2009. 02. 04. 11:43 | #183
Hát a tagadás egy elég durva túlzás. Természetesen a számok sosem biztosak. Mi az hogy ki van színezve ami ott történt? Négyből két nagyszülőm volt ott személyesen, két különböző helyen. Még nemis ismerték egymást. Mennyire érdekes "véletlen egybeesés" hogy mindketten ugyanazt mesélik. Vagy nekem hazudnak? Hát kötve hiszem. Másrészt egy agyon bombázott, és szétrobbantott épület már elég nehezen lehet légmentesen záródó. A harmadik dolog, hogy hol érdekelte a nácikat ha egy-két katonájuk megpusztult egy kis gáztól.

Csak hogy a zsidózásra, és az őket védőkre is reagáljak: Amellett hogy két nagyszülőm zsidó volt, én magyarnak tartom magam, hagyományőző vagyok (íjászkodok, stb stb) de nem vagyok se náci, se hungarista. Ami azt illeti nemis kedvelem őket. Mért kedveljek olyanokat akik kiirtották a fél családom (nácik)? Sok zsidót is ismerek, nagyon rendes emberek. (Nem különösebben gazdagok ("milyen meglepő")). Semmi gond sincs velük. Nem létezik tiszta vérű magyar, hiába hangoztatják magukról. Kezdjük mondjuk ott, hogy Szent Istvánnak német felesége volt.

Kéne gondolkodni mielőtt hülyeségeket beszél az ember lánya/fia
Bull 2009. 02. 04. 11:31 | #182
ZORRO! Nálad nagyobb zsidóbérencet még életemben nem láttam. Sajnos ezért tart itt ez a világ, mert vannak ilyen hozzád hasonló tetvek akik segítik a zsidók és a cigányok élősködését az embereken....
Előzmény: Zorro (178) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 04. 11:27 | #181
a holtesteknek csak egy részét égették el krematóriumokban. sokat égetőgödrökben égettek el és sokat meg egyszerűen elföldeltek oroszország területén. a hamut általában folyókba szórták (pl.: visztula). Az sem igaz, hogy ahány túlélő annyi leírás. Pont az bizonyította, hogy központilag szervezett népírtásról van szó, hogy a világ összes pontján ugyanúgy végeztek a zsidókkal. Pl.: oroszországban is az agyonlövéseknél ugyanaz az eljárás volt a kaukázusban is mint több ezer km-re onnan szibériában.
Előzmény: Ujvy (175) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 04. 11:23 | #180
ugye azt tudod sötét barátom, hogy egyiptom 6000 évvel ezelőtt még nem létezett? egyiptom i.e. 3120 körül alakult a Nílus mentén található települések egyesülésével. És most szedd össze az a pár agysejted és próbálj következtetéseket levonni. Ha nincs egyiptom, fáraó lehetett?

A zsidók egyiptomba jóval később, a diaszpóra során kerültek. Szóval kezdj el tanulni és akkor nem fogod a butaságodból és műveletlenségedből fakadó ostobaságokat a világba kiáltani.

Előzmény: grobari (167) 0 VÁLASZ
gézengúz 2009. 02. 04. 08:31 | #179
Ezek a zsidók kicsinálják egész európát. Tönkreteszik a gazdaságokat , mejd felvásárolnak mindent. Szemetek. JÓ irányva mozdult annak idején a kis bajuszos, Tudta ki lesz a halála a világnak.
Zorro 2009. 02. 03. 20:46 | #178
Igazat adok neked. Valóban látni kellene, hogy sok egyéb probléma is megoldásra vár, és nem ez a legfontosabb. Hogy miért van ez így ne engem kérdezz, én sem tudom a jó választ.
Előzmény: kotta (177) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 02. 03. 20:39 | #177
Khm. Az intő példa oké. Hogy ne szégyelljem az is oké.
De miért kell nekem folyton és mindenkor és mindig ebbe az ügybe botlanom? Nincsenek meg a mai kor gondjai? Nincsenek ma is intő példák dögivel? Miért dörgölik folyamatosan pont ezt az orrunk alá, és kik dörgölik folyton ezt az orrunk alá? Csak ez az ami elgondolkodtat, és mielőtt elhamarkodottan ítélnél: emiatt semmilyen nációt nem teszek kollektív felelőssé. De miért pont ez mindig a téma? Miért nem Ruanda? Miért nem az örmények? És hogy ilyen "borzasztót" ne is mondjak: miért nem a magyarok?
Csomó kérdőjel. Részemről a válasz annyi h a 20. század sajtójának kedvenc témája a zsidó holokauszt. Remélem a 21. században legalább egy kicsit szélesedik a látókör. Talán mindenkinek jobb lenne.
Előzmény: Zorro (161) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 20:27 | #176
Jó hosszú. de ez arról szól, hogy egy ember mond valamit amit vagy elhiszek, vagy nem. Mivel állítasit nem bizonyítja (persze a birtokában van a dokumentumoknak, csak épp senki sem látta), ezért inkább nem hiszem el.
Meg lehet győzni engem, csak aki meg akar győzni, az kösse fel a gatyáját, mert sok mindenhez nem értek, de a történelem az én asztalom.
Amúgy ez az állítólagos angol-zsidó paktum annyira jól sikerült, hogy a II. vh. után az angolok nem akarták beengedni a zsidókat Palesztinába. Amerika segítségével és lobbizásával jött létre Izrael.
Amúgy sok kommunista zsidót kihagytál. Pl. Sztálin, Leni, Trockij, Castro, de még Che Guevara is zsidó. Sőt az a poén, hogy a világ csak zsidó-fekete-cigányokból és magyarokból áll.
Előzmény: radicalhun (173) 0 VÁLASZ
Ujvy 2009. 02. 03. 19:57 | #175
Mókás, hogy rengetegen milyen elvakultak. Az egész lényege, a győztesek írják a történelmet... Az eléggé no comment, hogy 60 éve fizetünk hollókoszt kárpótlást. Nem egy országban börtön jár a tagadásáért, ezt már említette más is. Ha olyan vitathatatlan a dolog, akkor a tagadása, és a téma feszegetése, miért bűn? De beszélhetnénk arról is, hogy már csak fizikailag is megcáfolták jó páran a dolgot. 6 millió ember megsemmisítése krematóriumokban, nem kivitelezhető ennyi idő alatt, de még ha lehetne is, hová tették volna azt a hamu mennyiséget, stb. Emlegeti mindenki, hogy itt meg ott volt személyesen. Ez természetesen mindenkinek egyenértékű azzal, hogy az úgy volt és kész. Történelem hamisítás biztos nem létezik, (a románok is biztos csak heccből építettek nem egy templom romot, a saját kis teoriájuk bizonyítására) de akár emlegethetném azt is, hogy ahány hollókoszt túlélő, annyi féle gázkamra leírás. Évente nem egy hollókoszt történetről derül ki, hogy csak kitalálta valaki, a média ezt is szépen elhallgatja (épp nem rég volt egy szerelmi történetes kamu, ami kiderült). Sorolhatnám még holnap utánig, az aki habzó szájjal, elvakult módon magyarázza, hogy márpedig az VOLT, azt úgy sem tudnám meggyőzni, és nem is akarom. Én nem hiszek a dologban, illetve egész pontosan, a 6 milliós változatban. A koncentrációs és munkatáborok létezését, csak egy idióta tagadja, az ott történt dolgok vannak kiszínezve rendesen...
grobari 2009. 02. 03. 19:33 | #174
Mese habbal:D
Előzmény: Zorro (168) 0 VÁLASZ
radicalhun 2009. 02. 03. 19:09 | #173
Itt csak az a bokkeno, hogy a mai zsidok, akik magukat zsidonak nevezik, nem is a "kivalasztott" nepbol szarmaznak, elodeik csak felvettek a zsido vallast. Izrael lakossaganak tobbseget az askenazi zsidok teszik ki, akik csak felvettek a zsido vallast. Belinkelem megegyszer, hatha most meg is nezed: http://videa.hu/video_kereses/freedman
Olyan dologra hivatkozva kaptak meg a palesztin teruleteke ami nem is igaz.

A zsidok mindig azon az oldalon alltak, ahol a legjobb volt nekik. Az elso vilaghaboru alatt Nemetorszagot tamogattak, mert utaltak az orosz cart, amiert kiuldozte oket Oroszorszagbol, amig ki nem talaltak, hogy nekik kell egy kulon allam. Elmentek az angolokhoz, es felajanlottak nekik, hogy ha megkapjak a palesztin teruleteket, akkor elintezik, hogy Amerika belepjen a haboruba az angolok mellett, ez volt a Balfour-nyilatkozat ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Balfour-nyilatkozat_(1917) ).
Az addig minden teren a nemeteket tamogato amerikai zsidosag 360 fokos fordulatot vett es bojkottalni kezdte a nemet arukat, a mediaban a nemetek ellen uszitottak az embereket. Vegul Amerika belepett a haboruba. A videokban, amit belinkeltem, minden reszletesen el van meselve.

A tenyek megis azt bizonyitjak, hogy peldaul a "magyar" kommunistak tobbsege "zsido szarmazasu" volt. Tanacskoztarsasag: Kun (Kohn) Bela, Szamuely Tibor es a Lenin-fiuk, Rakosi (Rosenfeld) Matyas stb.
Előzmény: Zorro (159) 0 VÁLASZ
Kyshsan 2009. 02. 03. 17:59 | #172
A ciángáz a levegővel közel azonos sűrűségő, ezért a tér minden irányában terjed. Ezért nem öli meg a nem légmentesen lezárt épületen kívül tartózkodóakat, mivel a kiszivárgott gáz gyorsan diffundál a kinti levegővel. Pont úgy, mint a szénmonoxid, ha egy házban szénmonoxid-szivárgás van, akkor az "csak" a házbanlévőket öli meg, nem végez az egész utcasorral.
Zorro 2009. 02. 03. 17:45 | #171
Körülbelül ez olyan, mint nekünk a csodaszarvas legendája.
Előzmény: tweha (169) 0 VÁLASZ
tweha 2009. 02. 03. 17:43 | #170
haha micsoda mókamiki faszkalap vagy
csak a mekkora szót kéne még helyesen leírnod!és már csak agyatlan baromnak hívnálak
Előzmény: noartis (165) 0 VÁLASZ
tweha 2009. 02. 03. 17:42 | #169
természetesen, az egész csak mendemonda
ültek kánaánban a vallásalapítók és kitalálták honnét jöttek párszáz éve
igaz?
Előzmény: Zorro (168) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 17:39 | #168
Előbb legyél tisztában azzal, hogy amit állítasz, az igaz. Azután ostobázz.
Szerintem fogj a kezedbe egy pár történelemkönyvet meg egy bibliát, aztán az információkból próbálj összerakni egy egészet. Akkor majd rájössz.
Pont az ilyen kijelentések miatt írtam amit írtam. Ja és az egészet kezdjük azzal, hogy az állítólagos egyiptomi rabszolgaság valahogy kimaradt az egyiptomi - egyébként igen pontos - dokumentációkból, tehát valószínű ez mese habbal, mint ahogy a biblia egy része is az.
Amint látjátok, nem mindent hiszek el, nem állok a zsidók oldalán, csupán téyneket közlök, és nem felületesen informálódok. :P
Előzmény: grobari (167) 0 VÁLASZ
grobari 2009. 02. 03. 17:31 | #167
te ostoba!!
6000 évvel ez előtt a bibsik a fáraó gatyáját sikálták!
HOLOCAUST HA-HA !!!
Előzmény: Zorro (89) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 02. 03. 17:29 | #166
van aki visszatért a táborból de róluk az a hír járja, hogy lefizették őket, hogy hazudják azt h volt tábor :D mekkora szar má :D na mindegy csak ennyit akartam mehet tovább a virtuális öldöklés :D
Előzmény: noartis (165) 0 VÁLASZ
noartis 2009. 02. 03. 17:27 | #165
Ha találtok egy embert aki tulélte a gázkamrát akkor kérdezétek meg és rájötök hogy megkorra nagy barmok vagytok. Ja bocs nincs olyan mert aki bement az nem jött többé ki.
Drawen 2009. 02. 03. 17:24 | #164
Erősen gondolkodtam, hozzászólja-e.. Lehet hibát követek el...
http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/stat/genocid.html
itt találtam számadatokat, amit én ugyan soknak tartok. Nem kétlem, hogy volt holocaust, de szerintem matematikailag is sok az szám amit állítanak.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Holokauszt#A_v.C3.A9gs.C5.91_megold.C3.A1s
itt már "csak" 5millió 200ezret írnak. Valahonnan rémlik nekem,és tudom hiba de nem tudok utánakeresni a pontos adatoknak, hogy állítolag egy haláltábor heti 8000 zsidót volt képes khm...likvidálni.
A lényeg, hogy ez még így is évi kb 432 ezer fő teljes kapacitással/ haláltábor. Mindenképpen szörnyű. Igen, valóban nem hiszek a 6millióban. Nem csak Zsidók voltak ott ráadásul. De aki most nekem akar esni emiatt, közlöm: Ha 10000 embert öltek volna meg, már azt is elitélném. Viszont nem hiszem, hogy elődeink halálából előnyt lehet kovácsolni, főleg ha nem harcban, értünk haltak mártír halált, hanem mészárszéken végezték, eltiport, megtört emberekként, viszont mégis ezt látom a mai napig, hogy a zsidóság, bármi sérelem is ér(het)né őket, egyből rasszizmusra, fasizmusra stb.-ra hivatkoznak, mint réti... barátaink. Szomorú, de nem több... És már nagyon elegem van abbol, hogy egy olyan, több mint 60 éve történt eseményről alkotott vélemény miatt hurcolnak meg embereket, közösítenek ki, rekesztenek ki a társadalomból, ami pont ezeknek a cselekedeteknek intő példaja kellene, hogy legyen...
Zorro 2009. 02. 03. 16:54 | #163
A sort szerintem sokáig lehetne folytatni, hiszen ott vannak az indiánok, inkák, aztékok, maják stb. Vagy pl. amikor a vörös khmerek saját népüket irtották, és megöltek 3 millió vagy még annál is több városlakót. Lehetne folytatni a Sztálin rezsim rémtetteit. Tény az, hogy ez nagy nyilvánosságot kapott. De ezt nem csak a zsidók fújták fel. Persze, ők is, de ugye ők főleg azért, hogy az egykor elkonfiskált vagyont visszakapják. Tegye fel a kezét az, aki ha megölik a családját és mondjuk elvesznek tőlük egy nagyobb vagyont, nem szeretné azt visszakapni, vagy nem akarja, hogy emlékezzenek rá. Na ugye. De hát ott vannak pl. a ruandaiak. nekik nem volt vagyonuk, és pár fehéren kívül amúgy sem érdekelt senkit hogy a feketék írtják egymást, hiszen pont ekkor irtották a szerbek a muzulmánokat. Ha a fehérek népirtása nem érdekelte a "tisztelt" ENSZ-t, akkor mit foglalkoztak volna pár feketével?
Előzmény: JoinR (162) 0 VÁLASZ
JoinR 2009. 02. 03. 16:47 | #162
Meg fog, az sem az első volt. Mégis ez a nagy és fájdalmas holokauszt, szegény zsidók. Mi több, most is az történik, pont a zsidók csinálják. Ebben a háborúban is, ha lehet annak nevezni, ami most folyik (palesztinok ellen), civil célpontok vannak, semmivel nem törődve ölnek meg gyerekeket és nőket. Szerintem ez nem háborús felfogás, ez is ugyanolyan népirtás, csak nem gázkamrában. Fogadni merek, hogy a fele nép nem is tud az örmény népírtásról Törökországban, amikor másfél millió (legalább) örmény halt meg csak a származása miatt. Erre is lehetne emlékezni (sajnos)
Előzmény: Zorro (161) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 16:15 | #161
Miért kellene szégyellned magad? Nem is éltünk akkor. Nem a mi problémánk, ez csak egy intő példa, hogy ne történjen meg mégegyszer. De úgyis megfog. Legfeljebb nem itt, nem zsidókkal. Mint ahogy történt ez Ruandában, Boszniában, vagy Koszovóban.
kotta 2009. 02. 03. 16:09 | #160
Szeretném feljelenteni lokkót, mert ellopta a véleményemet. Kb. addig olvastam vissza cuccot, bár tanulságos lehet az elejétől is, ki tudja, majd egyszer.
Kiegészítésem: Nincs és nem is lesz bűntudatom 64-66 éves történésekkel kapcsolatban. Tagadni sem akarom őket (főleg nem enyhén szólva támadható érvekkel...), de személyesen szégyellni sem fogom, mert nincs rá okom.
Biztos rohadt undorító és szemét alak vagyok emiatt, de ez van. Jobban érdekel sok más dolog ennél.
Előzmény: lokko (130) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 15:57 | #159
Amint írtam korábban, a területet évezredek óta zsidók lakták, akiket egy lázadás leverése után a rómaiak szétszórtak a világban. A területet, az addig a Gáza környékét lakó filiszteusok (palesztinok) vették birtokba (akik a tenger felől érkeztek kb. i.e. 1000 környékén, és elvették a tengerparti területeket a zsidóktó)l. Valamennyi zsidó továbbra is élt ott, tehát nem az összes ment el. A hasonlat inkább úgy szólna, hogy mondjuk a Habsburg birodalom szétszórja a magyarokat, akik visszaveszik a területet, és az említett helyekre terelik össze a cigányokat, akik szövetkeznek a szomszédos országokkal, mert a vallásuk azonos.
Az arabok egyformán utálják a palesztinokat és a zsidókat is, ha már itt tartunk, csak a palesztinok ugyanúgy muzulmánok mint ők, ezért "állnak melléjük".

A zsidók azért használnak amerikai fegyvereket, mert az USA szemben az angolokkal, támogotta az új izraeli állam létrejöttét. Persze Amerikának politikai okai voltak, és nem azért mert zsidók irányították, mint ahogy azt egyesek állítják. Itt ugyanis már erősen benne volt a világ a hidegháborúban. Ezért is nevetséges amikor arról beszélünk, hogy a zsidók kommunisták voltak. Persze! Akkor miért nem Sztálin segítségét kérték? Az arabok pedig fura mód szovjet fegyvereket használnak. Na ennyit az összeesküvés elméletekről.
Előzmény: JoinR (158) 0 VÁLASZ
JoinR 2009. 02. 03. 15:41 | #158
Azért ezzel vitatkoznék. Amikor létrejött Izrael, kb. 10% volt a zsidó lakosság ott, és egyidőben odatelepültek egy csomóan (azzal nyilván nagyott nőtt). Elég sok ideig előtte az csak Palesztina volt. Ez kb. inkább olyan, minthogy Magyarországon van 10% cigányság (bár csak annyi lenne), és fogja magát a sok cigány külföldről és betelepül a Tiszántúlra. Nem védem a palesztinokat, mert az se jobb nép, de azért a hasonlatot nem helyeslem.

De ha már itt tartunk, igen ottvan az USA meg stb. állam akik irányíthatnák (szerintem irányítják) a világot. A zsidók elég USA-pártiak szerintem: milyen fegyvereket használnak, légierő, kiképzések helyszíne, stb.
Kínát meg attól még nagyon sokan utálják, hogy ez a poszt nem erről szól.
További szép napot mindenkinek, és szebb jövőt!
Előzmény: Zorro (131) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 03. 14:05 | #157
Csak ne lenne olyan szőrös állat.
Előzmény: Lui-G (156) 0 VÁLASZ
Lui-G 2009. 02. 03. 14:04 | #156
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy Mammut csodaszép. X)
Balintos 2009. 02. 03. 14:03 | #155
És ha ez igaz miért lenne hamis a holokauszt? Bevittek rengeteg embert a koncentrációs táborokba és töredékük jött ki élve. Esetleg a módszert nem jól ismertük.
Zorro 2009. 02. 03. 13:53 | #154
:D
Nem vagyok filoszemita, csak tényeket közlök. Ha valami kék, akkor nem fogom azt mondani, hogy piros, csak azért mert mások meg akarnak róla győzni, vagy azért, hogy megfeleljek mások elvárásainak.

Akárhogy is nézem, nagyon sok párhuzam van a magyarok és a zsidók között, csak épp amíg mi nyavalygunk és egymás alá vágunk, addig ők cselekednek is és segítik egymást.
Mi magyarok miért nem tudunk egyszer a büdös életben összefogni és nem egymást tiporva törni előre?
A zsidóktól elvették a földjüket, visszaszerezték. Tőlünk is elvették az ország nagy részét, aztán arra nem vagyunk képesek, hogy a kisebbségi kérdésekről tárgyaljunk a szomszéd országokkal. Azt csinálnak ott a magyarokkal amit akrnak, mert meg akarunk nekik felelni. :P
Előzmény: radicalhun (153) 0 VÁLASZ
radicalhun 2009. 02. 03. 13:41 | #153
Most erre mit lehet irni, hogy ha kapasbol kijelenti, hogy lehet, hogy "magyarabb" is mint en. Attol meg, hogy magyar meg lehet filoszemita... Amugy meg nem sok ertelme van vele vitazni, mert meggyozni ugysem fogom, kedvem meg nincs oldalakon keresztul vitazni vele...
Előzmény: Purple (148) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 12:47 | #152
Hú de jó lenne!
Akkor nem pániokolnék most a 202 HUF/1 CHF miatt. Hol kell jelentkezni, hogy ezért fizessenek?
Előzmény: caffe (151) 0 VÁLASZ
caffe 2009. 02. 03. 12:40 | #151
Vissza olvastam, neked ezért fizetnek !
Zorro 2009. 02. 03. 12:10 | #150
Olvasd vissza az összes kommentemet. Azokban már megaszondtam.
Előzmény: radicalhun (147) 0 VÁLASZ
izébigyó 2009. 02. 03. 12:01 | #149
Épp mai cikk: Emberbőrből lámpaernyő
http://metropolita.hu/?p=11868
Purple
Purple 2009. 02. 03. 12:01 | #148
te meg jól leérvelted :D
Előzmény: radicalhun (147) 0 VÁLASZ
radicalhun 2009. 02. 03. 12:00 | #147
Na most aztan jol megaszondtad...
Előzmény: Zorro (146) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 11:51 | #146
Magyar vagyok mint te, vagy lehet, hogy magyarabb is. A különbség köztünk annyi, hogy én az agyamat gondolkodásra használom, nem arra, hogy legyen mit pusztítani.
Előzmény: radicalhun (144) 0 VÁLASZ
algopyrin 2009. 02. 03. 11:49 | #145
Volt vagy nem volt, tény, hogy nincs még egy olyan népcsoport, amely ennyit profitált volna saját halottaiból.
radicalhun 2009. 02. 03. 11:46 | #144
Jellemzo, hogy abba kotsz bele, hogy FREE PALESTINE! Nem vagy te egykicsit filoszemita ?
Veletlenul nem vagy kozuluk valo? :D -> http://index.hu/tech/net/bloghad0120/
Előzmény: Zorro (131) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 11:43 | #143
Erre gondoltam, csak hirtelen a más fórumokon használt postreply jutott eszembe a komment helyett.
Előzmény: |-=O=-| (141) 0 VÁLASZ
nemtombaje 2009. 02. 03. 11:40 | #142
Mivel nem olvastam végig a kommenteket,ezért lehet,hogy már valaki belinkelete,akkor bocs.
Ez egy 7 részes dokumentumfilm,a holokausztról.Érdekes.
http://www.youtube.com/watch?v=zLeo0Kyo8fY&feature=channel_page
A többi részt megtaláljátok,és a feltöltőnek vannak még figyelemreméltó kisfilmjei is.
|-=O=-| 2009. 02. 03. 11:35 | #141
Ezzel az erővel bedőlhetnek olyan marhaságoknak is, amiket páran a kommentekben írnak...
Előzmény: Zorro (138) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 11:35 | #140
http://www.deluxe.hu/cikk/20080306/a_vilag_leggazdagabb_embereinekl_listaja_a_forbes_alapjan_warren_buffett_bill_gates_carlos_slim/

A világ 1125 leggazdagabb emberének listája. Jó sok kínai-zsidó, indiai-zsidó vagy éppen nigériai-fekete-zsidó van rajta. :D:D:D:D
|-=O=-| 2009. 02. 03. 11:32 | #139
Mi köze a világuralomnak ahhoz, hogy hányan vannak egy népcsoportban? Te is tudod, ilyenkor mivel szoktak jönni: listákkal, ahol a világ legnagyobb cégei fel vannak sorolva, és hogy állítólag mindegyiknek zsidó tulajdonosai vannak, stb. Bár én úgy tudom, Bill Gates nem zsidó, sem a nála gazdagabb Warren Buffett vagy a mexikói Carlos Slim, és talán az a rengeteg arab olajsejk és Brunei szultánja sem, de lehet hogy csak jól titkolják. :D
Előzmény: Zorro (136) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 11:30 | #138
Igaz, az olyan marhaságoknak dőlnek be, mint amiket páran bepostoltak.
Előzmény: |-=O=-| (137) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 03. 11:18 | #137
Aki "bedől neki", az nyilván nem a püspök úr állítása miatt fog hinni benne, ne legyetek már ennyire naivak Makival...
Előzmény: Zorro (136) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 11:12 | #136
Az a szomorú, hogy látod bedőlnek neki.
Zsidó világhatalom. Haha. Izraelben kb. 6,5 millió zsidó él, de világviszonylatban sincsenek többen mint 10 millió. Tehát kb. annyian vannak mint mi. Mi át tudnánk venni a hatalmat? Ez egy vicc. Kinek van nagyobb esélye rá?
Egy 10 milliós népnek vagy 1,5 milliárd kínainak? A kínaiakat mégsem utálja ennyire senki. De mondhatnám Indiát, Oroszországot vagy az Usa-t. Utóbbi kettőnek még a megfelelő hadiponteciál is a birtokában van. Akkor mi a faszról beszélünk, hogy szépen fejezzem ki magam?
|-=O=-| 2009. 02. 03. 11:08 | #135
28-as komment, ha nem érted miért aktuális. És ha végigolvasnád a kommenteket, látnád, hogy nem "páran dőltek be neki" hanem elég sokan vélekednek úgy, ahogy a püspök.
Előzmény: Maki (134) 0 VÁLASZ
Maki 2009. 02. 03. 10:56 | #134
Engem csak az érdekelne, hogy ki az, aki nem tudom már hanyadszor előszedte ezt a szemenszedett hazugságon alapuló hülyeséget. Abban bízott, hogy megint lesznek egy páran, akik bedőlnek neki?
LaFo 2009. 02. 03. 10:42 | #133
Kár, hogy ez az idióta a barátjával nem volt ott és tapasztalta meg, a saját bőrén!
Akkor most nem nyilatkozna ilyen hülyeségeket!
Mammut 2009. 02. 03. 10:11 | #132
:D Ja, a legkisebb is számít.
Előzmény: bandee1219 (129) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 03. 10:03 | #131
Free Palestine? Ezt meg honnan vettétek? Kicsit irónikus, hogy a zsidókkal szemben a palesztinokat védiket, akik kb. úgy élnek mint nálunk a cigányok.
Nem tudom a kedves palesztin védők mit szólnának, ha mondjuk lenne 2 cigány terület, mondjuk az egyik az Északi-középhegység, a másik meg pl. Szentes környéke. A cigányok átjárnának magyar területre civileket robbantgatni, meg rakétákat lőnének ránk. Akkor is békésen tűrnétek? Vagy ha letámadnánk emiatt a cigányokat, akkor jönne a világsajtó, hogy a magyarok már megint világuralomra törnek. Ja, és azt kihagytam, hogy a szomszédos országok látnák el a romákat fegyverekkel. Pl. Romániából és Szerbiából csempészalagutak vezetnének cigány területre.
Na körülbelül ez a helyzet. Szóval hajrá free romaland palesztina :P
Az agyatokat néha gondolkodásra is használjátok. Pont azok beszélnek, hogy mindent elhiszünk, akik az első uszító dolgot benyalják, és nem néznek utána, hogy az tényleg igaz-e?
lokko 2009. 02. 03. 09:52 | #130
néha érdemes feltenni a kérdést, hogy miért pont az téma az amiről beszélünk ... ez sokszor sokmindenre rávilágít ....
miért pont a zsidó holokauszt az a téma ami oly sokszor előkerül ... nem ez az egyetlen genocidium, de még nem is a legnagyobb a világtörténelemben ...
ha ezt a kérdést feszegetjük sokkal összetettebb képet kapunk róla, hogy miért olyan átható a világban a antiszemitizmus ... miért olyan a cionizmus, és annak megítélése amilyen ... miért akarják egyesek pont ezt a népírtást olyan szorgalmas kutatómunkával letagadni ...
bandee1219 2009. 02. 03. 09:39 | #129
A Tescónak sem? 8O Pedig ők mindennel foglalkoznak.
Előzmény: Mammut (128) 0 VÁLASZ
Mammut 2009. 02. 03. 09:37 | #128
Ne halandzsázzatok már a kereszténységről meg a mai zsidókról meg a tescoról, mert semmi köze a holokauszthoz!
papu 2009. 02. 03. 09:28 | #127
Valamelyik megelőző kommentben az volt, hogy a keresztények utálják a zsidókat, mert megölték Jézus Krisztust. Gondoljatok bele abba, hogy senki sem öli meg Jézust, akkor az emberiség megváltása nem valósulhatott volna meg, Jelenések könyvében olvashatjuk "láttam a Bárányt, mintegy megölöttet". Dániel próféta azt írja (9,25) "kiirtatik a Messiás és senije sem lesz". Nem akarom védeni a zsidókat, de támadni sem: Jézusnak meg kellet halni a 2. halállal, hogy mi és mindenki élhessen. "Mert úgy szerette Isten ezt a világot, hogy egyszülött fiát adta, aki hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (Ján. 3,16)
caffe 2009. 02. 03. 08:41 | #126
Én csak azt szeretném mondani,hogy holokhauszt nem volt hanem lesz!

JoinR 2009. 02. 03. 07:36 | #125
Konkrétan nem a Tesconak van köze hozzá, hanem az adómentességüket is a zsidók eröltették. Itt nemcsak a saját fajuk segítése van jelen, hanem a magyarellenesség is. (összeesküvéselmélet, szeretném, ha az lenne)
Hát készülhetne magyar tejből, de sajnos nem valószínű, hogy készül. Az EU-nak megvan mindene, mi csak piacnak vagyunk. Itteni üzemek leállítása, ő termékük behozása, magyar pénz megy nekik. Összességében van igazság benne amit mondasz, ezért is mondom, hogy nem csak fekete és fehér lehet a megoldás.
Sajnos már nagyon offoljuk a témát, nem a videóról van szó, ezért én be is fejezem. Üdv

Tweha meg annyi ide nem kapcsolódó dolgot mondott, vagy amire reagált, azt is kiforgatta, így nem is tartom érdemesnek, hogy reagáljak rá. Egységes platform, rendőrkapitány leváltás, központ nélküli zsidóság, meg amúgy is bunkó a stílusa.
Előzmény: Zorro (117) 0 VÁLASZ
radicalhun 2009. 02. 03. 01:45 | #123
holokauszt TM:
http://www.onethirdoftheholocaust.com/

Miert utaltak a nemetek a zsidokat:
http://videa.hu/video_kereses/freedman

Tesco

"Jack Cohen founded Tesco in 1919 when he began to sell surplus groceries from a stall in the East End of London. The Tesco brand first appeared in 1924. The name came about after Jack Cohen bought a shipment of tea from T.E. Stockwell. He made new labels using the first three letters of the supplier's name (TES), and the first two letters of his surname (CO), forming the word "TESCO"."

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Cohen_(Tesco)
http://en.wikipedia.org/wiki/Tesco

FREE PALESTINE!!!
olomhuszar 2009. 02. 03. 01:44 | #122
Ez a riport egy nagy csőbehúzás amúgy. Mégpedig:

Williamson püspököt 1988-ban Lefebvre érsekúr püspökké szentelte pápai engedély nélkül. Ezért II. János Pál megállapította a kitagadásukat.

Williamson traditionalisa püspök, tehát küzd a II. Vatikáni Zsinat káros hatása és a katolikus egyházban ma elfajzott modernizmus ellen.

Benedek pápa mostjanuár 21-én eltörölte a kiközösítésüket az egyházból. Ez rengeteg modernista püspököt a falra kerget. Persze bizonyos körök már régóta sejtették, hogy Benedek pápa visszafogadja őket.

Ez a riport 3 hónapja készült németországban, és egy svéd csatorna egészen véletlenül jan.20-án játszotta ezt le. A műsorvezető direkt ilyen kényes témáról beszélt vele, hogy később fel lehessen használni. Egy másik társuknak, Fellay psüpöknek múlthéten törték fel az autóját, és csak a személyes laptopját vitték el tőle. Hátha őt is be lehet mocskolni.

És voala: sikerült nekik amit akartak, senki sem a visszafogadott traditionalista püspökökről beszél, hanem a visszafogadott holokauszttagadó psüpökökről...

Az ördög szép munkája ez...

Míg ezt írtam rájöttem valamire. Volt zsidó népírtás az biztos, az ördög műve. DE hogy a zsidók profitálnak ma ebből legtöbbet, az is biztos.
jkovics 2009. 02. 03. 01:44 | #121
Egy kis olvasnivaló a témával kapcsolatban:

http://data.hu/get/1151514/Egy_hazugsaggal_kezdodott.pdf.html

Peace! ;)
Whitee 2009. 02. 03. 00:32 | #120
Na a vége lemaradt. Szóval, hogy a témához szóljak, illetve nem is szólok inkább.Csupán annyit akarok mondani, hogy ami megtörtént megtörtént. A múltat sosem jó felhozni, mert kinek esik az jól. Voltak vagy nem voltak gáz kamrák? Kit érdekel most ez komolyan? Se egy zsidónak(de főleg nekik) nem jó, se egy nem zsidónak, ha felhozzák ezt a kort(és az utána lévőt). A világhatalomra törő elképzeléseik meg most per pillanat szerintem, nem a témához kapcsolódik.
Előzmény: Whitee (119) 0 VÁLASZ
Whitee 2009. 02. 03. 00:23 | #119
"A zsidók azok maradtak, akik mindig voltak: Egy elit nép, önelégült és uralkodni akaró."
Charles De Gaulle

Példatárnak még vehetnénk jó pár híres magyar költőt, írót, vagy külföldi személyiségeket, mint például Winston Churchillt. A kioktatásból meg köszönöm nem kérek, fejemet nem mossátok ki. Béke legyen Gázára.
lolland 2009. 02. 03. 00:08 | #118
hát ilyen nincs, hát ilyen nincs...és mégis van....vagy volt




Zorro 2009. 02. 02. 23:50 | #117
A szólásszabadság mindenki joga. Nerm vitatom. De én is, ha hozzászólok egy témához, ha nem értek hozá, utánaolvasok. Amúgy a történelem igen érdekel. Épp ezért látom azt is, amit mások nem, hogy ez az egész zsidó kérdés már évezredek óta tart. Sajnos nem lehet a fejekből kiírtani egy dolgot hipp hopp. Főleg, ha olyan irományok látnak napvilágot, mint a cionista összeesküvés és hasonlók. A fele sem igaz, de a világ már csak ilyen, hogy szeretnek mindenhol összeesküvés elméleteket gyártani. Joguk van hozzá, de sajna sok ember ezt arra használja, hogy megmagyarázza, hogy tulajdonképpen nem ő a szerencsétlen vagy lusta vagy akármi, hanem mások miatt nincs esélye a felemelkedére. Emberi természet. Mindig a másik a hibás.
09/11 ki csinálta volna? Biztos nem a zsidók irtják magukat. Az arabok utálják a zsidókat, de nem azért amiért ti. Egész más okuk van. De kell-e sajnálni az arabokat? Qrvára nem.
Mit is írtál még? Tesco? Neki mi köze a zsidókhoz? Angol cég. Ráadásul az angol királyi család a tulajdonosa. Ha most bárki azt mondja, hogy a királyi család is zsidó, akkor nagyon csúnyát mondok, mert az már a hülyeség netovábbja lenne.
Ehyébként elgondolgodtatok már, hogy pl. egy külföldön gyártott mondjuk tejszínhab is készülhet magyar tejből? Ébresztő, ezt hívják globalizációnak.
Előzmény: JoinR (115) 0 VÁLASZ
tweha 2009. 02. 02. 23:38 | #116
"Nekem a zsidókkal az a gondom, hogy tökéletes szimbiózist alkotnak a cigányokkal. Támogatják őket, egyenlőség, demokrácia, jogok, cserébe szavazóréteg a baloldalnak. Még ők adnának büntetést a miskolci rendőrkapitánynak."

Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a zsidóság nem egységes platformon működik.Nincs olyan, hogy vmiben mindenki egyetértene, épp úgy van széthúzás és másként gondolkodás, ahogy bárhol máshol.
Mivel elég sokak teljes tudatlanságban élnek, mondhatni középkori tudatlanságban a zsidósággal kapcsolatban, korlátozott ismereteiknek köszönhetően sokak úgy gondolják, hogy a zsidóság háttérből irányított, illetve a vezetőréteget csak és kizárólag ők teszik ki.
Ez nem más, mint a legmélyebb butaság.
Ugyanis ha ténylegesen így volna, mint ahogyan sokan hiszik azt, a zsidóságnak lenne központja.
Mellyel mindenki kapcsolatba léphetne, az utasításokat onnan kapná és úgy cselekedne.
Természetesen nincs így.
Nem a zsidók váltották le a rendőrfőkapitányt.Hanem Draskovics.Amennyiben ő még zsidó is volna (nem az) nem jelenthetné ki senki, hogy a zsidók voltak azok.
Ha a kisöcséd oviban összeszarja magát az oviban, az nem azt jelenti, hogy egész rokonságod jobb dolgában folyamatosan csak összeszarja magát.Bárhol is legyen.
Mindenesetre ezt a tanulatlan népek úgyse fogják belátni.
Ugorjunk.

"Felesleges itt tépnetek egymást ugyanaz lessz a vége mint amikor elkezdődött, senkit sem fogtok meggyőzni mivel mindenkinek más a véleménye, így csak jól összekap mindenki."

Igazad van Tinus, de a lesz még mindig csak a fogyatékos barmoknak lessz.

"Nekem a zsidókkal az a gondom, hogy tökéletes szimbiózist alkotnak a cigányokkal. Támogatják őket, egyenlőség, demokrácia, jogok, cserébe szavazóréteg a baloldalnak. Még ők adnának büntetést a miskolci rendőrkapitánynak. Mirefel? Különösebb gondom nincs velük, de mondjuk csináltak egy szeptember 11-ét (aznap 6000 zsidó sziesztázott WTC-ben dolgozás helyett) - de legalábbis nyakig benne voltak."

Szimbiózist alkotni nem mondom meg ki akar a cigányokkal, de az nem a zsidóság.
A judaizmus nem pont arról szól, hogy élj együtt bűnözőkkel, pogányokkal... Nekem az évek alatt nem ez jött le, sajnálom.
A zsidóság továbbra sem egyenlő a baloldalla, akármennyire is hihetetlen.Izraelben pár gulagot megjárt orosz zsidó ilyen kijelentésért igen csúnyán nézne rád.Tán le is köpne, és helyeselném.
A kommunizmus éppen arról szólt, hogy ateizmus van kérem.Nem judaizmus alkotta az alapját.
Talán hallottatok már Birobidzsánról, Szibériában, közel a kínai határhoz.
Oda kívánták telepíteni Szovjetunio összes zsidóját.
A terv nem valósult meg Sztálin halála miatt.
Az aznap 6000 zsidó sziesztázott dolgot gondolom suliban szünetben hallottad a kopasz haverodtól.
Mint ahogy sokan közületek.
Valójában ünnep volt, vallási ünnep, jom kippur, ilyenkor tiltott a munka.Ha ennek ellenére is azt kívánjátok, hogy dolgozzanak a zsidók, gondolom legszívesebben minden keresztény bezavarnátok a melóba karácsonykor, mert hogy mit sziesztáznak a kurva anyjukat.
Gondolom.
Arról már szó se essék, hogy ugyanugy voltak 911-nek zsidó áldozatai.

Többihez nem szólnék hozzá, felesleges.
Csá


JoinR 2009. 02. 02. 23:33 | #115
Amúgy ha már arról a tiltott fegyverről beszélünk, azt lehet ködösítésre és éjszakai világításra használni. Már nem tudom mi az anyag neve, nem jegyeztem meg. De a mondanivalónknak nem is ez a lényege, tehát mellékes, csak mondom. Én próbálok intelligens vitát folytatni, higgadtan leírni a véleményem, atrocitást elkerülni, én már csak ilyen békés vagyok. De ha már hozzá lehet szólni, Uram bocsánat, hozzászólok.
Előzmény: Zorro (109) 0 VÁLASZ
kerca 2009. 02. 02. 23:31 | #114
Hali!
Én csak azt látom, hogy a zsidók, ezerszer húzzák ránk, hogy búnösök vagyunk. Nekik ez az érdekük.
Ha volt,holokauszt, mi közöm hozzá. Én 56-ban születtem, és már sokszor ki kellett fizetnem ezeket a retkeket.
Ha a fele is igaz lenne, csak néhány zsidó élne a világban. Pedig vannak bőven. És szaporodik a rohadék.
Volt egy tanárom, aki azt mondta, hogy ő, le fogja ferteni a Führert.
Most már tudom, hogy mire gondolt.
JoinR 2009. 02. 02. 23:27 | #113
Könyvből is, jah. Én még olvasok.
Nem közvetett úton van kapcsolatuk, ez tény. De ki szavaz meg minden támogatást a cigányoknak? A szadesz. Ki büntetné meg a rendőrkapitányt, aki kimondja, hogy van cigánybűnözés? A szadesz. Ki olyan kurvaliberális ebben az országban, hogyelintézi, hogy mindent meg lehessen csinálni? A szadesz.
Nem, nem voltam ott. De ki más csinálta volna? Azok a terroristák akik elvileg eltérítették a gépet, még ma is élnek. Tehát az USA, amit a zsidók irányítanak. Feketék annyira nem dolgoztak a WTC-ben. (ajánlom a 9/11 Loose Change c. filmet - elég objektív,de még ha nem is az, ennyi bizonyítéknak már csak lehet hinni)
Igen az amcsiktól veszik. Mert nekik ki mondja meg szerinted, hogy mit csináljanak? Biztos Castro.
Igen korruptak a politikusok, ez tény. Vámmentesség helyett adómentességet akartam írni, bocsánat. Teszkó. Fizet adót? Nem. Tönkreteszi a magyar boltokat? Igen. Amúgy meg próbálok magyar árut venni, de sajnos nem mindig tehetem meg, van amikor még találni sem lehet.
Igen, a Győzike egy kimondottan népbutító műsor. Nem szoktam nézni, ha ennyire érdekel. Eleve nem szoktam TV-zni.
Tény, hogy a magyar felfogás elég negatív, viszont ajánlom figyelmedbe ezt: http://www.metacafe.com/watch/2123225/ - tehát felfogás ide vagy oda, szarban leszünk és már vagyunk is.
Előzmény: Zorro (109) 0 VÁLASZ
infidel 2009. 02. 02. 23:15 | #112
Azon vitatkozunk a holocaust megtörtént vagy nem ?
A válasz, megtörtént, például az egyik most fejeződött be pár hete, igaz az csak pár száz gyerekkel végzett és még vagy kb 900 felnőttel de az a" kiválasztottak védekező háborúja" volt , a leghírhedtebb több mint hatvan éve volt és az a szomorú, hogy bizonyos elemei a társadalomnak ebben pénzszerzési lehetőséget látnak.
Az a tény, hogy 6 millió áldozata volt, megkérdőjelezhető például az "antiszemita, vérnáczi" Vöröskereszt (Red Cross) ezt meg is teszi.A holocaust-tagadók vagy -revízionistáknak a táptalajt az adja, hogy kevés bizonyíthatóan eredeti dokumentumot találtak (gázkamra tervrajzot egyáltalán nem, de ezzel nem azt mondom hogy, nem voltak).
Bár azt a tényt is sokáig tagadták hogy az osztrák festőt amerikai zsidók nagyon sok pénzzel támogatták.

Egy másik szál..
Azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy a cigányok mennyi magyar embert ölhetnek meg büntetlenül,azért mert egy magyar párt szavazóbázist lát bennük és ezért nem szabad őket bántani,és természetesen az rasszista lépés lenne.(bár az, hogy cigány gyűlöli(megkéseli, megöli, megerőszakolja) a magyar embert az "önvédelem").


Ja, és elhatárolódom magamtól és nincs cigánybűnözés .
ha_ho 2009. 02. 02. 23:14 | #111
Azért estére "leszállt a sötét". A javának legalább annyi mentsége van, hogy talán még kinőheti, tanulhat stb...
Mammut 2009. 02. 02. 23:05 | #110
Nem vagyok :) Csak kicsit felháborodtam. Mert nem értem milyen bizonyíték kellene a hitetlenkedőknek?! Egy vagy több szemtanú vagy túlélő, akik boldogan, felszabadultan mesélik az élményeiket? Nevetséges.
Előzmény: Maggi (96) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 02. 23:03 | #109
Könyvből olvasol ennyi sületlenséget már ne haragudj?
Már töbször hallottam ezt a marhaságot, de acigányoknak kb. annyi közük van a zsidókhoz, mint Terézanyának a szado-mazo szexhez.
Kik csinálták a 09/11-et? A zsidók? Te ot voltál és láttad, hogy a lábukat lógatják a munka helyett? Aztán az a 6000 zsidó és érdekes szám. Pl. volt sok fekete. Lehet csukott szemmel jártam eddig, de fekete zsidórül még nem hallottam. Ja tényleg, biztos ők is szimbiózisban élnek.
Tiltot fegyver. Jah, az amcsiktól veszik, tehát akkor ők is tiltott fegyvert használnak. Amúgy nem tök mindegy? Az arabok talán jó fejek mikor civilek között robbantanak?
A korrupciónak mi köze megint a zsidókhoz? Politikusaink elég korruptak zsidók nélkül is.Vámmentesség az unión belül van. Másról nem tudok. Amúghy te csupa magyar árut veszel? Belenézhetek a hűtődbe?
Uralják a médiát :D Jah zsidó hírek és zsidó filmek menek naphosszat. nyomják a népbutítást Győzikével mi? Biztos te is sokat nézed.
Nah fogjunk egy géppuskát mert nem miattunk vagyunk szarban meg a hülye felfogásunk miatt, hanem csakis a mocskos zsidó-cigányok miatt. Szerintem először mindenki a maga portája körül sepregessen.
Előzmény: JoinR (107) 0 VÁLASZ
Dzseri 2009. 02. 02. 22:52 | #108
Nem újkeletű a dolog, itt lehet is bővebben olvasni róla... http://www.radioislam.org/hu.htm
JoinR 2009. 02. 02. 22:52 | #107
Nekem a zsidókkal az a gondom, hogy tökéletes szimbiózist alkotnak a cigányokkal. Támogatják őket, egyenlőség, demokrácia, jogok, cserébe szavazóréteg a baloldalnak. Még ők adnának büntetést a miskolci rendőrkapitánynak. Mirefel? Különösebb gondom nincs velük, de mondjuk csináltak egy szeptember 11-ét (aznap 6000 zsidó sziesztázott WTC-ben dolgozás helyett) - de legalábbis nyakig benne voltak. Olyan kijelentéseket tesznek, hogy felvásárolják Magyarországot. Olyan fegyverrel harcolnak, ami világviszonylatban tiltott (pedig az arabokat se szeretem, nah de akkor is). Az ő jelenlétük idézte elő azt a korrupciót, ami tönkretette a magyar gazdaságot és ipart. Vámmentesség a külföldi szemétnek, a magyar paraszt meg dögöljön éhen.
Jah meg még a liberális felfogásukkal uralják a médiát, és ezáltal a tv-függő népet. Összeomlasztották az oktatási rendszert (Magyar Bálint bácsi), Judapest el van maradva bármelyik másik nagyvároshoz képest (Demszky bácsi), és végtelen a sor. Amúgy jófejek...persze lehet én látom túl pesszimistán és én vagyok az ostoba. Nah de majd legalizálják a kokót aztán lőhetem magam a szebb jövőért.
Előzmény: Zorro (105) 0 VÁLASZ
Tádi 2009. 02. 02. 22:40 | #106
Remélem rendben van minden Miskolcon! A balek bálra illett volna megcsinálni XD, mekkora lett volna...

Ja mielőtt mindenki megsértődik, hogy a Google csak Flaw-nak és Magginak lehet a barátja, ünnepéylesen kijelentem a google mindenki barátja! :D.
Előzmény: Maggi (102) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 02. 22:39 | #105
JoinR:

A cigányokat én sem szeretem, de nem azér mert cigányok, hanem mert úgy viselkednek ahogy. És az nagy különbség. De a zsidókkal mi a probléma? Hogy pl. ügyesen kereskednek és emiatt gazdagabbak mint az átlagember? Igen, de ne felejtsd el, évezredek óta vérükben van a kereskedelem. Ezen kívül mi a probléma? Vagy a te munkahelyeden kiírták, hogy ide csak zsidókat vesznek fel és emiatt nyincs munkád? Erősen kétlem. Világhatalomra törnek? Ezt ki mondta? ennyi erővel én is világhatalomra török. Tessék. Utáljon mindenki :P

Fever:
Csak azt nézik hülyének, aki tudatlanságból baromságokat mond. Én sem hizsek el mindent, sőt. De ami tény az tény. A filmeket nem rajzolták, azok azt rögzítették ami.
spiritmonger 2009. 02. 02. 22:34 | #104
ajánlom ennek az embernek Nyiszli Miklostól a Dr Mengele boncoloorvosa voltam című könyvet. meg mindenki másnak is. érdekes
Fever 2009. 02. 02. 22:27 | #103
Kár, hogy a mai világban aki nem hisz el mindent, azt egyből hülyének nézik..
Előzmény: Mammut (94) 0 VÁLASZ
Maggi 2009. 02. 02. 22:25 | #102
Valahol megvan még!:):):):):)Csak beteg nem jó benne az áttétel!
Légvédelmi sziréna eladó!!!:D

Kedves Flaw!
15évesen ezt nem tudod feldolgozni! Lelkileg még nem vagy rá fejlett!"Lőtték a zsidókat a nácik" kb ennyit értesz meg sírtak is néha.... Emberi érzelmekre kiélezett film?Nem az a lényeg mit érzel közbe hanem h ez megtörtént és 6millió ember kivégzése azért valami apró ksi érzelmet váltson már ki mindenkiből....

Google a te barátod! Írd be Oscar Schindler nevét....„Wer nur ein einziges Leben rettet, rettet die ganze Welt“
keresd ez a mondatot...hátha elindít benned valami érzést...

peace all
Előzmény: Tádi (101) 0 VÁLASZ
Tádi 2009. 02. 02. 22:13 | #101
Hehe Maggi most lenyomtak:). Hehe, én ismerlek Téged. Tudom ki vagy. Meg van még a légó szirénád?! XD
Előzmény: Maggi (96) 0 VÁLASZ
Iguana 2009. 02. 02. 22:13 | #100
olyan elszomorító, hogy ennyi butaságot hord össze sok tudatlan ember,
akik kijelentéseket tesznek olyan dolgokról amikről fogalmuk sincs,
csupán itt-ott hallott gyakran téves félinformációk, meg a saját kitalációik, feltételezésük.
a zsidókról, Jézusról meg a kerszténységről, nahát, igazán érdekes dolgok kerültek ide.
mindenesetre a mai emberek tudatlanságáról annyit tudok csak elmondani, hogy végtelen
ugyanis láttam már én zsidó kölyköt zsidózni, meg magyarázni hogy hitler folytathatta volna...
Nahát, neki nem mondták el a sztorit végig, ő nem vágta a gyökereit, és a jellegzetes vonások sem estek le.
De az élet ilyen kegyetlen. nem mindenki kap elég agyat...
Ha belemélyedtek a témában való kutatásba ne felejtsetek el utána nézni hány ember kerülne a gázkamrába ma, ha
csak a származását néznénk. nembeszélve a vak eszmékről ami táplálja a gyűlöletet.
sokan nem is tudják mi az a zsidó, csak zsidóznak. divatból, vagy nem, mind1 elszomorító...
(hozzáteszem én nem vok az, de nem is utálok senkit.)
FlaW 2009. 02. 02. 22:09 | #99
A Schindler listája szar:)
tipikusan az emberi érzelmekre kiélezett film.nehogy azthidd h cseppet is művészi vagy igaz.így röviden tömören ennyi.
Előzmény: Maggi (96) 0 VÁLASZ
arabicsnusos 2009. 02. 02. 22:08 | #98
Véletlen ezt találtam! :S

Halálgyár:



Égnek a kazánok, füstölnek a kémények.
Hullanak a zsidók, nők és gyerekek.
Szöges drót és aknamező, megszökni innen nem lehet
A szabadság felé az út, csak a kéményen át vezet!

Égig ér a hullahegy, zsidót élve nem látsz már!
Égig ér a hullahegy, üzemel a Halálgyár!
Égig ér a hullahegy, zsidó állam nincs többé!
Vesszen minden maradéka, jöjjön be a Cyklon-B!

Elszenesedett gyermekek, és megkínzott zsidó kurvák,
A látvány gyönyörű szívem melegség járja át.
Hiába sírsz zsidó fattyú, úgyis megdöglesz!
A krematórium emészti el mocskos testedet!

Égig ér a hullahegy, zsidót élve nem látsz már!
Égig ér a hullahegy, üzemel a Halálgyár!
Égig ér a hullahegy, zsidó állam nincs többé!
Vesszen minden maradéka, jöjjön be a Cyklon-B!


Ha valaki tudja, h honnan tudom letölteni a Halálgyár című könyvet legyen olyan kedves és írjon 1 PÜ-t!
JoinR 2009. 02. 02. 22:06 | #97
Még annyival kiegészíteném, hogy nem lehet így eldönteni, hogy volt-e vagy sem. Tény, hogy sokan meghaltak, sokan ok nélkül. De Hitler még ezekkel együtt is kispista volt Sztálinhoz képest, mert Hitler legalább a saját népét valódi hittel és szeretettel vezette, ellenben Sztálinnal, aki kizárólag a hatalomra és annak megtartására volt éhes. Mégsincsenek megemlékezések a szovjet munkatáborokról, vagy ha van, nem olyan súlyú mint a holokauszt. Amúgy meg nézzük meg Magyarországon (és még sok helyen) kik okozzák ma a fő problémát: zsidók és cigányok. Hitler kiket is akart első soron kiírtani? Jah bocs, lehet, hogy ő volt az előrelátó.
Előzmény: JoinR (95) 0 VÁLASZ
Maggi 2009. 02. 02. 22:04 | #96
Te bölcsész vagy?:D


Egyébként CO2 vel is lehet embert ölni.....bár ez köztudott nehezebb mint a levegő ezért alulról felfelé tölti ki a rendelkezésre álló teret.....

Nézzézek meg Schindler listáját vagy a Zongoristát......amit nem ferdített filmek.....sőt a filmtörténet ékjei és errententései egy megtörtént eseményről....akinek van ideje gondolkozzon el h Schindler mekkora ember volt elösször szarrá kerete magát a zsidókon és a háborún, majd megmentett 1098 életet.....vagy h egy ember (hitler) gondolatai h fertőztek meg egy egész nemzetet ami 6millió ember életét követelte csak meg nem egy "alomból" származtak....

Keserű a történet de sajnos azt kell mondanom "jó" hogy megtörtént mert van egy elrettentő példa és ha ez a mai világban következne be a mai hadviselés mellett lehet h több értelmetlen vérrontás lenne...

peace all
Előzmény: Mammut (94) 0 VÁLASZ
JoinR 2009. 02. 02. 21:59 | #95
röviden: Holokamu van, de sok halott zsidó is ausvicc miatt. Kevesebben haltak meg ott, mint a szovjet GULAGokban. Nah meg a tervgazdaság miatti éhínségben (csak emiatt Ukrajnában 7 év alatt 5 millió halott). Liberális média majmolja Tel-Avivot, és az új ostoba és butított generáció el is hisz mindent. Éjjen az oktatássy reefom. Nah meg a liberalizmus.
Mammut 2009. 02. 02. 21:47 | #94
Még mindig azt mondom, hogy inkább az ilyen birka embert irtották volna, mint ez a pap vagy mi...

Aki nem hiszi el, az meg takarodjon el egy táborba, töltsön ott el napokat nyitástól zárásig, lehetőleg ne csak egyben, tanulmányozza, ÉRTELMEZZE (bár ez nem menne az ilyen szerencsétleneknek), raktározza el a bolhányi agyában, vesse össze az elkészített, megírt (akár magyar költők által, akár külföldiek által) könyvekkel, versekkel, monológokkal, vonja le a következtetést, és utána pofázzon tudatlanul. Filmeket nem ajánlom, az összes tele van ferdítéssel. Bár, egy tábori látogatás után a Sorstalanságot sem bírtam egy huzamban végignézni, hiába csak egy magyar film. És az enyhébb fajta.

Elnézést az indulatokért :D

rezso 2009. 02. 02. 21:42 | #93
Ez igaz ,akinek szappant főztek a dédnagyijából lehet másképp látja a dolgokat
Előzmény: Zorro (89) 0 VÁLASZ
Lacpas 2009. 02. 02. 21:26 | #92
Volt holocaust, ezt letagadni a legnagyobb baromság...
Mikor felszabadították ezeket a haláltáborokat egy amerikai tábornok parancsba adta, hogy menjenek és készítsenek annyi fényképet és videofelvételt amennyit csak bírnak. Az emberek akkor nem értették mit akar ezzel, a tábornok pedig megindokolta: most még hihetetlennek tűnik, de eljön az az idő mikor lesznek olyan emberek akik letagadják ezeket a szörnyűségeket. (valójában már rögtön a háború után megjelentek a tagadók)

A 66 tényből meg nem sokat olvastam, de...
"csak nagyon kevesen állítják, hogy ténylegesen tanúi voltak bármilyen „elgázosításnak”. "
Most komolyan szerintetek ki volt téve a gázkamra ajtajára a beosztás, meg hogy mikor ki kerül sorra? Szerintem ez titokban működött. Ha meg valaki már oda jutott, hogy belülről is megcsodálhatta a kamrát, az már sajnos nem tudott utána kimenni és mesélni a társainak...

Az meg már más dolog, hogy a zsidók valóban agyon vannak sajnálva emiatt, holott a történelem során találkozhatunk több hasonló méretű népírtással is.
TinusSs 2009. 02. 02. 21:20 | #91
Ja bocs kihagytam/szerintem volt/.
TinusSs 2009. 02. 02. 21:18 | #90
Felesleges itt tépnetek egymást ugyanaz lessz a vége mint amikor elkezdődött, senkit sem fogtok meggyőzni mivel mindenkinek más a véleménye, így csak jól összekap mindenki. Mondjátok el szép higadtan a véleményeteket és ne kössetek bele a máséba, illetve durván nem. Amúgy én eddig azt hittem volt és nem kitalálták, de már kitudja, ebben a világban amúgyis mindent megcáfolna mert nagyon unatkozhatnak. Megcáfolták már a szerelmet,a lelket,Isten, Holokauszt meg stb. Lassan saját magukat is megfogják, ennyi... Ezt csak az tudhatja ,hogy volt e aki ott volt.
Zorro 2009. 02. 02. 21:15 | #89
Na látom kiszabadultak az ostobák.
Persze! Tulajdonképpen a zsidók magukat gyilkolták meg, hogy a túlvilágon tudjanak kártérítést kérni maguknak. Te hallod mikor a száddal ilyen ostobaságokat mondasz? Látod milyen hülyeségeket írsz?
Milyen rablott földön járnak a zsidók? Izraelt 6000 évvel ezelőtt is zsidók lakták. A palesztinok rámadtak rájuk 3000 évvel ezelőtt. Akkor ki a rabló?

csikiri: Európában 18 millió zsidó élt, amiből 6 milliót irtottak ki. Mi az, hogy nincs bizonyíték? Filmek, fényképek, dokumentumok, áldozatok bászmolói, és német vallomások. De akiken agymosást hajtottak végre, azokon saknos nem tudok segíteni.
Mondtam, mindenki menjen el egy zsidóhoz, akinek kiírtották a családját, és mondja a szemébe, hogy csak álmodott, mert meg sem történt.

Előbb tanuljatok, aztán nyissátok ki a szátok.
Fever 2009. 02. 02. 21:08 | #88
"Sokat kell olvasnod ahhoz, hogy megtudd, milyen keveset tudsz."
Lia-Csin
Tádi 2009. 02. 02. 20:59 | #87
Ez aztán szép kis vita. Emberek vagyunk, mindenki azt hisz, amit akar. Ahogy észrevettem mindenki keresztes hadjáratot folytat az elvei iránt. Encsisz, Purple, igazatok van egy pap a lelkekkel foglalkozzon, ne ilyesmivel. 5150head szép meglátás!

"Akármennyire baromság, beszélünk róla, (ahogy elnéztem a hozzászólásokat akkor itt van aki össze is veszett a másikkal) és a "küldetésést" máris teljesítette. Mindenki erről beszél, ha lesz könyv belőle megvesszük, ha lesz film megnézzük, és szépen lassan birkák leszünk. No comment. Aki elhiszi ezt az egészet, akkor az meg is érdemli. Vakítás!
EMBEREK!!! MÉGIS LAPOS A FÖLD!!!!! :D peace :D"

Ha megtörtént, ha nem, azért ne felejtsük el, mert a történelem, ha másra nem is jó, de arra igen, hogy ne kövessünk el még egyszer nagy hibákat. Valahol emberek halnak szomjan, Európában pedig amennyi cigarettát elszívnak naponta, annak az árából afrikai országokban lehetne évekre biztosítani az ivóvizet. Nyilván emberek vagyunk így más nyomora nem érdekel. Ennek a papnak is ezzel kéne foglalkoznia, ha volt Holokauszt, ha nem. Ezzel azokon már nem lehet segíteni, akik meghaltak, vagy akiknek a családja ment tönkre a háború miatt. Én csak Radnóti verseire emlékezem. Nem számít ki vagy, milyen nemzetiségű vagy, legyél ember, ezért különbözöl az állatoktól!

Hagyjuk...
csikiri 2009. 02. 02. 20:58 | #86
ennyi baromságot amit páran összehordtak...6 milló zsidó egész európában nem volt...akkor most kik élték túl?
ha meg is halt annyi ember, képzeld már el mennyi idő lenne....kipufogógázzal, vagy a gagyi Zyklon–B-vel...
nincs annyi üzemanyag a világon....
a németek az atombombával kisérleteztek, és bizonyára rovarölővel ölték a zsidókat....
amugy sztem tényleg haltak meg ott, de csak betegségekben, végelgyengülésben stb...
eleve tömeges kivégzéseknek nincs semmi értelme.....csak a medemondákon alapul az egész holocaust üzletág....

Gerysama 2009. 02. 02. 20:53 | #85
HOLOKAMU!!!!!!! Látott már valaki gázkamrát? Olyan igazit? Úgy néz ki mint egy fémkoporsó. Ami "Ausviccban" van kiállítva gázkamra címen, az egy sima szoba FAAJTÓVAL!!!!!!! Szivárgás vagy valami? Több száz pánikba esett ember ereje az smafu?
kilam 2009. 02. 02. 20:47 | #84
Ezek tükrében sem volt Holocaust? no comment... :(

http://malikt.uw.hu/holocaust.html
noartis 2009. 02. 02. 20:15 | #83
De nem egy faj alapján lehet megmondani mert van jó fekete meg rossz van jó zsido meg rossz minden fajta embernek vanak olyanok akik nemtisztelik a töbieket meg vanak akik igen most nem lehet megmondani ezek az emberek miat hogy az egész népük rosz
noartis 2009. 02. 02. 20:14 | #82
Izrael olyan bombákat dob most le amit már régen betiltotak
grobari 2009. 02. 02. 20:11 | #81
Minden elhisztek amit a zsidó média és propaganda a szátokba rág, a világuralomra törő cionista pribékek elérték amit szerettek volna:MINDENKI NEKIK HISZ!!!
Ha tehették volna egy zsidó sem megy ki a kéményen,de nem akarták hisz akkor most mi a szent szart vágnának a képünkbe? Tessék szégyeld magad heted izziglend,mire kérnének kárpótlást még mindig,csak azt felejted ell tisztelt nagyérdemű,ők rablott földön járnak és élnek a mai napig is,palesztínok százezrei nyomorban,félelemben élnek mert a tisztelt holocaus túlélő brancsnak úgy tartja kedve! Mindig náci rémtettek,ami eltörpül a kommunista rémúralmak sokkalta nagyobb száma mellett!!! Számoljatok utána!!!
Előzmény: Zorro (72) 0 VÁLASZ
nehgs 2009. 02. 02. 20:05 | #80
aki volt ott személyesen olyan ember idegenvezetésével aki megjárta atábort az jelezze kérem. annak a hozzászólását elfogadom.( nekem volt szerencsém ilyen formában meglátogatni. nem akarom mégegyszer. de ha adódik rá lehetőségem kifogom használni.megváltoztatja az ember életét)
adaw 2009. 02. 02. 20:03 | #79
Respect Zorro..

volt holocaust, csupán az a bökkenő, hogy ez akkora gáz volt, hogy az emberiség nem tudja feldolgozni- az se, aki átélte. Ez alapján kétféle ember van: aki nem tudja feldolgozni a holocaust-ot, ezért tagadja, és aki nem tudja feldolgozni a holocaust-ot, de a saját szemének, vagy a családtagjainak, ismerőseinek hisz.

Én sem tudom felfogni, de láttam filmeket-képeket, és van egy ismerősöm aki akkor ott volt és átélte, több évtizedig nem mesélt róla, mert ő sem hitte el hogy igaz-nem tudta feldolgozni, de még most is látszik rajta, hogy ő akkor ott volt.
Balázs 2009. 02. 02. 20:01 | #78
én voltam auswitz-ba meg birkenauba kezdeném ezzel. A nácik alapja a fajelmélet volt meg Hitler is elég beteg emberke volt szal szentem tuti voltak....bementünk az egyikbe....
MonTom 2009. 02. 02. 20:00 | #77
Egyszerű, gáz helyett kénsavval engedték tele a kamrákat. Még holttest sem maradt utána, mindenki távozott a lefojón, megspórolva ezzel egy kémény építésének költségeit.:(
noartis 2009. 02. 02. 19:59 | #76
Most mindenki azon veszegedik hogy voltak-e vagy nem (a német leirások és a sok ember eltünése arra utal hogy voltak haláltáborok

De ha valaki belegondol hogy már jo elöre lehetet látni mert hitler már 33 megszerezte a hatalmat és azután megszegte a 1 világháboru utáni feltételeket (Ausztriába össze akart menni Fejlesztete a sereget és egy csomo területet szerzet pl csehszlovákiátol meg zsido törvények) de nem csináltak semmit.

Miért?
Mert Hitler megirta a könyvében hogy a Németeknek nem nyugatra kell mennie és mivel nem kelet félnie tölük hagyták hogy csinálják aki egy picit gondolkozot volna lehetet látni hogy baj lesz és nem csináltak semit.
Mammut 2009. 02. 02. 19:43 | #75
Mekkora f*sz ez a Richard...
Purple
Purple 2009. 02. 02. 19:15 | #73
kaptam én már ugyanerre a kérdésre olyan választ, hogy "de az is trükkfelvétel".. reménytelen :D
Előzmény: Zorro (72) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 02. 19:13 | #72
Miben nagyobb marhaság ez az írás? Mindjárt az első válasz elég ostobaság. Vagy te nem láttál filmet ahol hegyekben álltak a hullák és bulldózerrel tolták őket egy gödörbe, vagy rakták őket teherautóra? A kemencéket szerinted fűtésre használták? A csontvázakat meg műanyagból fröccsöntötték?
Felhívnám a figyelmed, hogy a filmek akkor készültek, amikor nem volt számítógépes grafika, ha esetleg ez lenne az ellenérv.
Valaki trianonozott. Akkor kérdem nektek mennyire esne jól, ha azt látnátok mondjuk az angol sajtóban, hogy Trianon? Nem is volt olyan. Persze a magyarok hazudnak. Elvettek tőlük 3 falut amiben románok, szerbek meg szlovákok laktak, aztán hazudnak, hogy megcsonkítottuk az országot.
Most akkor menj oda egy zsidóhoz, akinek kiírtották a családját, és mondd neki, hogy meg sem történt.Szerinted nem nyílik ki a bicska a zsebében?

Előzmény: Laszlonator (60) 0 VÁLASZ
freee2 2009. 02. 02. 19:05 | #71
Istenem... mindig lesznek olyanok akik tagadják,hogy megtörtént,de csak azért mert KÉPTELENEK felfogni,hogy annyi embert megöltek ott!
de mondok rosszabbat! Mig a németek (nemtudom pontosan) 1 millió zsidót öltek meg,addig az oroszok sokkalta többet! csak ezt az oroszok tagadják! és nem engednek senkit oda !!
Dralisz 2009. 02. 02. 18:51 | #70
Ha fegyvert fognak rád meg a családodra, akkor te is beismernél olyan dolgokat, amit sosem tettél meg. :)

Én pogány vagyok és számomra még Jézus sem létezett. A történelemkönyvekben meg csak azt írnak, amit el akarnak veled hitetni. Parasztvakítás az egész. Számomra az egyház is egyfajta maffiának minősül.

Előzmény: Bekomman (68) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 02. 02. 18:51 | #69
Magára erre az egész holokauszt-tagadásra gondoltam.:) Szerintem úgyse fogja tudni senki bebizonyítani a maga igazát, nem fogjuk tudni mi a valós és milyen tényt hamisítottak meg, és mivel totálisan ateista vagyok engem nem érdekel hogyan dobálja egymást a katolikus egyház meg a zsidóság.
Előzmény: |-=O=-| (28) 0 VÁLASZ
Bekomman 2009. 02. 02. 18:40 | #68
És a túlélők, és a fejesek akik beismertek mindent?
Felőlem valaki utálni akarja a zsidókat akkor utálja, de ne tagadjon le történelmi tényeket.
LordDarklon 2009. 02. 02. 18:32 | #67
ha gondolkoznál akkor nem hinnél el minden hülyeséget.

ne haragudj de egyszerűen ez nem igaz, hogy ezekben az országokban tilos a holokauszt kutatása. nem lehet, hogy holokauszt tagadását akartál írni??
Előzmény: Laszlonator (66) 0 VÁLASZ
Laszlonator 2009. 02. 02. 18:28 | #66
Jó, elnézést kérek, tudhattam volna már, hogy én vagyok a hülye, amiért gondolkodni szoktam. Befejezem a hozzálszólásokat.

Amúgy ezekben az országokban: Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Izrael, Lengyelország, Litvánia, Németország, Olaszország, Románia, Svájc és Szlovákia.
Előzmény: LordDarklon (62) 0 VÁLASZ
rezso 2009. 02. 02. 18:26 | #65
cionizmus- Hertzl Tivadar - Zsidó Állam (der Judenstaat)
Előzmény: Zorro (56) 0 VÁLASZ
rezso 2009. 02. 02. 18:24 | #64
tényleg bocs:D
Előzmény: LordDarklon (55) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 02. 18:24 | #63
ki írt olyat, hogy csak az minősülhet népírtásnak?
Előzmény: Laszlonator (61) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 02. 18:23 | #62
"Amúgy nem tartjátok furcsának, hogy a legtöbb "fejlett" országban a holokauszt történelmi kutatását börtönbüntetéssel sújtják?"

Hogy mi? Melyik országban??

Na figyelj pubi:

1. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik megöltek hatmillió zsidót?
De bizony vannak demográfiai adatok is, és vannak krematóriumok is a megnevezett koncetrációs táborban. Sőt nagyon pontos dokumetumok vannak erről, hiszen a német precíz nép, mindenről leltárt készítettek. Ám azt mindenki aki kicsit tanult történelmet tudja, hogy az áldozatok nagyrészét égető gödrökben égették el, hamvaikat a visztulába szórták. A keleti fronton kb. 2 millió zsidót öltek meg a németek, szóval nem mindet táborokban.

2. Lásd fenti pont

3. Kijelentette-e Simon Wiesenthal írásban, hogy „német földön nem voltak megsemmisítő táborok”?
Igen ez így van. A nácik kínosan ügyeltek arra, hogy a lakosság ne tudjon sokat e megsemmisítésekről, de mit bizonyít ez?

4. Dachau állítólagos gázkamra: Dachauban volt gázkamra amit én a saját szememmel láttam. A tényekhez hozzátartozik, hogy sohasem használták, mivel dachau nem megsemmisítő tábor volt hanem büntető tábor valamint orvosi kísérletek zajlottak itt.

5. Szóljunk Auschwitzról is. Van valamilyen bizonyíték arra, hogy az ottani gázkamrákat emberek meggyilkolására használták?
Van bizonyíték, számtalan szemtanú és dokumentum bizonyítja ezt.

6. Ha Auschwitz nem „haláltábor” volt, akkor mi volt az igazi rendeltetése?
Auschwitz nem haláltábor volt ezt tény. Ezt senki sem állítja. Klasszikus értelembe vett haláltábor, Treblinka és Majdanek volt.

7. Ki hozta létre az első koncentrációs táborokat?
Mi köze ennek a holokauszthoz?

8. Miben különböztek a német koncentrációs táborok az amerikai „visszatelepítő” táboroktól, amelyekben japán-amerikaiakat internáltak a II. világháború idején?
Mi köze ennek a holokauszthoz? Amúgy a németek faji alapon internálták az embereket szóval ez is baromság. A zsidó törvények alapján. Elég nehéz megmagyarázni, hogy egy 2-3 éves gyerek milyen veszélyt jelenthet a német háborús erőfeszítésekre?

stbstbstb... az itt összehordtakat csak egy buta, tanulatlan ember hiheti el.




Előzmény: Laszlonator (60) 0 VÁLASZ
Laszlonator 2009. 02. 02. 18:13 | #61
Miért, csak az minősülhet népirtásnak, amit a zsidók szenvednek el?
Előzmény: LordDarklon (57) 0 VÁLASZ
Laszlonator 2009. 02. 02. 18:12 | #60
Joggal kérdezhetném tőled, hogy te elhiszed-e a sok marhaságot, amit a történelemkönyvek és a média sulykolnak belénk. Én csupán egy minél objektívebb, egy leginkább lehetséges történelmi képet szeretnék kialakítani, amihez elengedhetetlen minden vélemény ismerete. Mellesleg nem látom, miben lenne ez az írás nagyobb marhaság, mint a te véleményed.

Amúgy nem tartjátok furcsának, hogy a legtöbb "fejlett" országban a holokauszt történelmi kutatását börtönbüntetéssel sújtják?
Előzmény: Zorro (56) 0 VÁLASZ
Tóth József 2009. 02. 02. 18:10 | #59
Csak a post-hoz szeretnék hozzászolni. Úgy tudom, a gázkamrába ruha nélkül vitték az embereket, zuhanyozás ürügyével. És úgy tudom, nem ciánt használtak, hanem klórgázt. Nem emlékszem a katonai elnevezésére, de biztos van, aki tudja. A klórgáznak pedig van egy olyan tulajdonsága, hogy a vízben elnyelődik. Tehát post morten zuhanyozás volt.
5150head 2009. 02. 02. 18:03 | #58
Akármennyire baromság, beszélünk róla, (ahogy elnéztem a hozzászólásokat akkor itt van aki össze is veszett a másikkal) és a "küldetésést" máris teljesítette. Mindenki erről beszél, ha lesz könyv belőle megvesszük, ha lesz film megnézzük, és szépen lassan birkák leszünk. No comment. Aki elhiszi ezt az egészet, akkor az meg is érdemli. Vakítás!
EMBEREK!!! MÉGIS LAPOS A FÖLD!!!!! :D peace :D
LordDarklon 2009. 02. 02. 18:03 | #57
Hát ez kész :) 66 kérdés és válasz a holokausztról.

erre:

13. kérdés:
Melyik országnak tulajdonítják a polgári lakosság első tömeges bombázását?

:))) mi köze ennek a holokauszthoz?:)
Előzmény: Laszlonator (51) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 02. 18:02 | #56
Nem tartom hitelesnek. ennyi erővel bármelyik ország népéről írhatnánk, hogy világhatalomra törekszik. Nem így van? Ruszkik, amerikaiak, arabok, németek, angolok stb.
A zsidóüldözésnek tzörténelmi hagyományai vannak, ezért nem angolozik vagy arabozik mindenki.

Laszlonator:
Te elhiszed azt a sok marhaságot amit írnak?
Előzmény: rezso (54) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 02. 18:01 | #55
ó anyám, már Trianonnál tartunk.... :)
Előzmény: rezso (54) 0 VÁLASZ
rezso 2009. 02. 02. 17:58 | #54
Akkor olvasd el a cionizmus "alapkönyvét" a Zsidó állam-ot és rájössz hogy nem lázálom Trianon se véletlenül volt,ez már politika.Szóval lehet hogy mi most ivritül beszélnénk ha mégse a Közel-Keletre akartak volna menni.:D

Sajnos a genocídium szó jelentése nem veszt értelmet,Rwandaban úgy látszik 15 év után ismét megtörténik a borzalom.
Előzmény: Zorro (42) 0 VÁLASZ
depi01 2009. 02. 02. 17:58 | #53
én is olvastam a könyvet, és mély nyomott hagyott bennem,
kis ismertető a tartalomból ->
http://legeza.oszk.hu/sendpage.php?rec=li1429

Előzmény: isty (18) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 02. 17:57 | #52
na egy újabb baromság gyűjtemény aminek köze sincs a valósághoz...
Előzmény: Laszlonator (51) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 02. 17:49 | #50
jaja, nincs ebben semmi meglepő. a püspökúr csak azt csinálja amit az egyház csinál már évszázadok óta. hülyíti a népet és megossza azt.
Előzmény: Purple (49) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 02. 02. 17:43 | #49
amúgy meg nem tom mit vagyunk oda, mit várunk az egyháztól is? :DD há' pontosan ezt...
Előzmény: Penge70 (48) 0 VÁLASZ
Penge70 2009. 02. 02. 17:40 | #48
Már ez kurvára unalmas !!!!! Nyilván a földönkivüliek vitték el a több mint hat millió zsidót, és több mint másfél millió cigányt !! Encsisznek igaza van: egy lelkész ne politizáljon, és elsősorban ne hazudozon, és ne vezesse félre az embereket !!
Purple
Purple 2009. 02. 02. 17:39 | #47
így van, pofázik itt mindenki össze-vissza minden faszságot aztán közbe egyik rosszabb, mint a másik....
Előzmény: encsisz (45) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 02. 17:36 | #46
mindíg a győztesnek van igaza! sajnos ez a helyzet. mikor az amcsik elkezdték felégetni a nagy japán városokat gyútóbombákkal, volt, hogy egyetlen éjszaka alatt 200 ezer civil áldozat égett elevenen halálra!!! Ebben az időben jelentette ki egy amerikai tábornok, hogy "ezt a háborút, mindenkép meg kell nyernünk, ellenkező esetben háborús bűnökért kell majd bíroság előtt felelnünk tetteinkért!" Ez mindent elmond.
Előzmény: noartis (43) 0 VÁLASZ
encsisz 2009. 02. 02. 17:36 | #45
egy püspök ne politizáljon, hanem a lelkekkel foglalkozzon, lehetőleg a még élőkével, de halottakéval,akkor is tisztelettel.
LordDarklon 2009. 02. 02. 17:32 | #44
itthonról 450e embert cipeltek el nem 300-at. Majdanek és Treblinka volt a két legdurvább tábor mivel ott "csak" öltek. De auschwitz volt a legnagyobb tábor ezért él jobban a köztudatban.
Előzmény: rezso (41) 0 VÁLASZ
noartis 2009. 02. 02. 17:23 | #43
már többen is megirták hogy ez az interju nem mond el mindet pl
1. Meztelenül voltak
2. kémények voltak és nem muszály kéményeket használni egy jol szigetelt csövön is ki lehet fujni

De ammi igaz hogy a zsidokat 11 századi angliábol kitiltoták aztán a pápa rámondta hogy a zsidok káin leszármazotjai késöbb ezt a négerekre is ráfogták a koncetrácios tábor se náci találmány én elenzem mindent amit a nácik csináltak de legalább ök lejegyezték ha mondjuk valakinek az öse németeg hurcolták el akkor lehet tudni hol halt meg de az oroszokrol azt se lehet tudni hogy egyáltalán meghalt-e és az angol vagy az amerikai szönyegbombázás közben is meghaltak elég sokan ne is beszéljünk az atombombárol amivel csak azt akarták bemutatni hogy mekora király fegyvere van amerikának és ezel elkezdödöt a hideg háboru.

Nemértem ha egy ország megnyer egy háborut akkor már nem lehetnek háborus bünösei?
Egyszer várnék egy olyan cikket amiben leirnák angolokat a németeket az szovjeteket japánokat amerikaikat és minden országot aki bene volt ebben a háboruban hogy mennyi szörnyüséget csináltak egytöl egyig!!!
Zorro 2009. 02. 02. 17:22 | #42
6 millió 5 év alatt. Itthonról 400 ezer zsidót vittek el. A gazdagabbját előb "kirabolták" aztán őt is küldték kivégezni.
Auschwitz-Birkenauban mintegy másfél millió zsidó halt meg. A többiek Dachauban, Sobiborban stb. haltak meg, vagy egyszerűen csak belelőtték őket egy gödörbe, mint Radnóti Miklóst, vagy egyéb válogatott módon ölték meg őket.
Szerintem a cionista összeesküvésről ne beszéljünk, mert az magában egy vicc. amúgyis olyat egy lázálmomban is ki tudok találni, aztán előadom mint tényt. :P
Előzmény: rezso (41) 0 VÁLASZ
rezso 2009. 02. 02. 17:15 | #41
Jó és szép hogy mindenki leírja hogy járt birkenauban etc,bár szerintem ez nem sokat jelent.Nekem is van távoli rokonom akit elvittek,de ennek ellenére ebben az egészben elég sok sarkítás van.Ha abból indulunk ki hogy itthonról 300 ezer embert cipeltek el,elég hihetetlen ez a 6 millió.Amúgyis a gazdagabbja mind megmenekült akkor is....
A másik meg hogy Izraelt mely területekre tervezték a cionista ideológiák arról inkább ne is beszéljünk
Az is érdekes hogy mindenkinek auschwitz jut eszébe pedig bergen belsenben is voltak igazán durva történések
LordDarklon 2009. 02. 02. 17:14 | #40
mit számít az, hogy megkeresztelkedett?? ha egy néger megkeresztelkedik attól még néger marad.
Előzmény: Dubi (35) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 02. 17:06 | #39
Akkor szerintem ne csak a zsidókat utáljuk, mert a muzumálnok meg azt mondják, hogy csak egy egyszerű próféta volt. De akkor utáljuk a buddhistákat is, mert nekik meg fingjuk nincs ki volt. Sőt utáljunk mindenkit, mert biztos mindenki más miatt szar nekünk.
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 02. 02. 17:02 | #38
zsidók királya mond ez valamit ??? (így nevezték) aztán tényleg megkeresztelkedett

útálják a keresztények a zsidókat??????? tényleg?????? ekkora baromságokat rég láttam, valahogy ez nekem ütközik a keresztény tanításokkal, életstílussal, hülyeség az egész
Előzmény: Dubi (35) 0 VÁLASZ
Luflee 2009. 02. 02. 16:56 | #37
plusz utolag beepitettek bedobo nyilasokat stb stb... :)))))
Előzmény: Anthonz (1) 0 VÁLASZ
Fever 2009. 02. 02. 16:55 | #36
Azért egy könyv szerintem akkor is csak egy könyv marad. Ez nekem olyan mint a történelemkönyvek... lehet 10 év mulva találnak egy fél millió éves bajor kolbászdarabkát egy egyiptomi piramisban és megváltozik minden:) Jó tudom ez nem olyan régi meg hát elvileg foglyok irták, de ez akkor sem biztositék az igazságra. Ha ezért bizonyitávny jár akkor jár..
Előzmény: apci (32) 0 VÁLASZ
Dubi 2009. 02. 02. 16:54 | #35
Látom mindenképp kötözködni akarsz! Én leirtam hogy szerintem ezért is utálhatják a zsidókat a keresztények mert Jézust ők ítélték halálra,te meg előjössz azzal hogy Jézus is zsidó volt...de az nem jutott eszedbe hogy Jézus megkeresztelkedett.
Előzmény: LordDarklon (33) 0 VÁLASZ
LYoczy 2009. 02. 02. 16:53 | #34
Sajnos úgy látom, van, ami magyarázatra szorul: A légifelvételekről tudni !!!KELL!!! hogy filmes géppel készültek (70 évvel ezelőtt mivel mással készülhettek volna) ?! Tehát a negatív több mint 100 millió pixel, ha 35 mm-es filmre készült. Ha pedig 60 mm-esre, akkor mégtöbb. Tehát szinte korlátlanul nagyítható. Persze egy világos vagy egy sötét folton megintcsak mindenki azt lát, amit akar ...
LordDarklon 2009. 02. 02. 16:50 | #33
és? a nácik ettől még gázba küldték volna... ha jól tudom most itt a zsidókról mint nép beszélünk és nem mint vallás.

Előzmény: Dubi (31) 0 VÁLASZ
apci 2009. 02. 02. 16:47 | #32
http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/konyv/tartalom/k/kraus_t1.html

mindenki figyelmebe ajanlom ezt a konyvet aki ketelkedik.
nekem meg van,
ebben a konyvben mindent ,DE mindent leirnak es dokumentalnak a TULELOK
valos fenykepek, orvosinaplok stb.

aki meg ketelkedik a konyv valosagarol ill a tartalmarol sajat magarol allit ki BIZONYITVANYT
es ezzel nem akarok megserteni senkit csak ha ilyen komoly dologba/rol/ ir valamit akkor legalabb nezzen utana
egy,v ket dolognak es ne vagdalkozzon

mindenkinek SZEP NAPOT/ LONDONBA SZAKAD A HO
Dubi 2009. 02. 02. 16:46 | #31
Hát Jézus zsidó volt,de megkeresztelkedett! Erről ennyit!
Előzmény: LordDarklon (29) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 02. 16:46 | #30
nem nem ezért. azért cserélték le mert nem volt elég hatékony.
Előzmény: BladeBoris (16) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 02. 02. 16:45 | #29
"Ne feledkezz meg arról hogy Jézust a zsidók ítélték el és feszítették keresztre,ez is egyfajta haragot szüll a keresztényekben a zsidók ellen!"

És arról se feledkezzünk meg, hogy Jézus is zsidó volt...

"Az hogy Izrael valójában ugy jött létre hogy sok zsidó odavándorolt egy az akkor még Palesztin területre,és kijelentették hogy ez az ő területük,és kész,nem veheti el tölük senki és egy zsidó államot hoztak létre!"

Barátom, a zsidók már 4000 évvel ezelőtt azon a területen éltek. Míg a palesztinok 800 évvel ezelőtt vándoroltak oda be... Tanulj történelmet mielőtt okoskodni kezdesz.
Előzmény: Dubi (15) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 02. 02. 16:43 | #28
Annyira nem "so last year", ui. XVI. Benedek pápa a napokban fogadta vissza a brit holokauszt-revizionista püspököt ill. a fenti interjú is friss. Ez valamennyire valláspolitika is szerintem a háttérben, hogy a pápa szembe mert menni a zsidó nyomással.
Előzmény: pepeti (3) 0 VÁLASZ
LYoczy 2009. 02. 02. 16:40 | #27
légifotót akarsz látni? Menj a helyszínre, ki van nagyítva, akkora, mint egy plakát. De ha nem akarsz annyit utazni, akkor a google a barátod...
Előzmény: Anthonz (1) 0 VÁLASZ
gamma21 2009. 02. 02. 16:36 | #26
azt nem értem soha, hogy ilyen alaptalan állításoknak miért kell ekkora feneket csinálni? hogy lehet az, hogy egy-egy barom kezd el ilyen hülyeségeket állítani, mikor maguk a németek is elismerik ennek létét? ennyi erővel szerintem meg nem létezik matek 5ös a sulinkban, mert én még nem láttam olyan indexet, amiben az lenne, fotóról meg nem hiszem el. nem azzal van gond, ha valaki máshogy gondolkodik, hanem azzal, hogy az egész feltevéseken alapul, bizonyíték, bármi megdönthetetlen állítás nélkül.

ázzeg, felhúztam ezen magam most nemkicsit. :/ én voltam Birkenauban, láttam a haláltábor maradványait és máig megborzongat, ha visszagondolok rá.

féloff:
"...de ott ahol mindenkit eltaposnak, aki másképp gondolkodik, ..." kicsit elragadtattad magad. ha így lenne, nem lenne kvázi minden héten demonstráció, sztrájk vagy egyszerű tömegtüntetés. gondolkozz egy kicsit és hagyd a demagógiát a picsába.

beszéltem, uff.
|-=O=-| 2009. 02. 02. 16:36 | #25
Képzelem, ahogy Fred Leuchter gázkamra szakértő nyilatkozik: "Ezek a nácik ámátőrök voltak!" :D
LordDarklon 2009. 02. 02. 16:36 | #24
de, hogy reagáljak a post inditó hozzászólásra is (bár nem mintha érdemes lenne)

1, Az zsidókat meztelenül terelték a gázba
2, Kémény volt több is, többek között a krematóriumok miatt is, ezek látszanak a légi felvételeken is, sőt sok túlélő is beszámolt róluk, szóval nem igaz, hogy nem látszanak. A gázt nagyteljesítményű ventillátorokkal szívták ki a kamrából.
3, Ez a legfurcsább számomra. Egyrészt birkenau gázkamrái a földdel egyenlőek. Gyakorlatilag semmi sem maradt meg belőllük szóval nem tudom mit tudnának rajta vizsgálni. (Tényleg csak egy rakás téglakupac). Auswitz gázkamráját színtén felrobbantották az őrők ami ott látható az csak rekonstrukci
Persze sok holokauszt tagadó pl.: Cole mester a filmjében hiányolja a falakról a cián kékes lecsapódását, ami pont emiatt nem is lehet ott, mivel nem eredetiek a falak se.


Zoldszakall 2009. 02. 02. 16:32 | #23
Én sem jártam még, mégis mikor megnéztem az interjút, eddigi olvasataim alapján is hülyeségnek tűnt egy csomó állítása.
Egyik ilyen, amikor arról beszél, hogy a légifotókon nincs a gázkamra tetején nyílás. ki látott 44-45-ös légifotókat? Az épületet alig lehet kivenni rajta, nemhogy a (szürke) tetőn 40x40-es (szürke) ajtócskákat :S
Előzmény: LordDarklon (21) 0 VÁLASZ
LYoczy 2009. 02. 02. 16:31 | #22
Én jártam 3 évvel ezelőtt Auschwitz-Birkenau-ban, és amit ott láttam, megdöbbentett. Aztán hazajöttem, és elkezdtem mélyrehatóbban foglalkozni a témával. Megnéztem többtízórányi dokumentumfilmet ezzel kapcsolatban. Többek között Auschwitzi_Gázbuborék (David Cole at Auschwitz) c. filmet is. Azóta tényleg nem tudom mit higyjek. Mutogattak gázkamrát, krematóriumot, házakat, romokat, amikrők Cole kideríti, hogy nem is az, aminek most muogatják. Egy ZSIDÓ származású történész felforgatja azokat a dolgokat, amiket eddig tényként kezelt a világ.

Sokan említik meg a szemtanúkat, túlélőket, és az ő vallomásaiakat 100%-osan elhiszik. Én nem kérdőjelezem meg senki szavát, de gondoljatok csak bele: a Titanic-nál több mint 1000 túlélő volt, mégis rejtély, hogy a titanic az elsüllyedése előtt tört ketté, vagy egy darabban nyelte el a tenger. Ez -szvsz- a sokkhatás eredménye. A hajón lévő embereket csak egyetlen éjszaka érte ilyen hatás, viszont az, aki véeket tölt fogolytáborban, éhezve. fagyoskodva, félelemben tartva nem hiszem h mindent úgy lát, ahogy az a valóságban van....
LordDarklon 2009. 02. 02. 16:30 | #21
Az a baj az általad említett filmmel, hogy azokat akik még nem jártak mondjuk auswitzben pl bekajálják simán mivel nem rendelkeznek elegendő információval. Viszont én voltam auswitz-ban (auswitz I, auswitz II) és láttam dahaut is. Ezekután megnéztem a filmet és olyan ferdítések és valótlanságok vannak benne amit kapásból észrevesz az aki jár már ott. Féligazságokkal és a valóság elhallgatásával próbálja meggyőzni a nézőt. Cole nagy mestere ennek.
Előzmény: Schwed (5) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 02. 16:29 | #20
Pontosan tudom, hogy miért, ezért írtam, hogy költői kérdés volt.
Amúgy a Palesztinok a bevándorlók, i.e. 1000 körül érkeztek a Gáza övezetbe. Volt egy olyan fegyverük, aminek az akkor fegyverek nem tudtak ellenállni. Ez a vas volt, szemben az akkori bronzfegyverekkel. Elfoglalták a tengerparti területeket, a háború pedig Nagy Sándor hódításáig folyamatos volt. Aztán jöttek a rómaiak, akik egy lázadás miatt i. sz. 72-ben elfoglalták Jeruzsálemet. A megtorlás hatalmas volt, a zsidók nagy része elmenekült és szétszéledt a világban. A II. vh után, jogosan érezték úgy, hogy őket mindenki utálja ezért újra szerették volna visszakapni Izraelt. (A területen folyamatosan éltek zsidók, egy részük soha nem hagyta el a földet). Most viszont ők vannak olyan fegyverek birtokában, amiknek a palesztinok nem tudnak ellenálni.

Eléggé utánaolvastam?
Előzmény: Dubi (15) 0 VÁLASZ
Zoldszakall 2009. 02. 02. 16:27 | #19
Rudolf Höss (auschwitz - táborparancsnok) saját bevallása szerint Treblinkában tett látogatást, hogy ott hogyan végzik az elgázosítást. OTT voltak aggregátok, azoknak a benzingőzét nyomatták a kamrákba. auschwitzban nagyobb volt a kamra, nem volt elég a kipufogógáz, ráadásul a hatásfoka is rosszabb volt, ezért tért át a ciklon-b-re. (ezt egyébként ruhák fertőtlenítésére is használták, mivel nem volt olyan tömény mint ahogy általában a ciánt ismerjük)
isty 2009. 02. 02. 16:26 | #18
Robert Merle: Mesterségem a halál - témába illő alkotás
Fever 2009. 02. 02. 16:25 | #17
Szerintem ez már számunkra soha nem fog kiderülni.
BladeBoris 2009. 02. 02. 16:23 | #16
Jaja azért cserélték le a kipufogógázt mert a német katonák sem bírták azokat a tömeges halálhörgés-sikolyokat. Állítólag.
Dubi 2009. 02. 02. 16:21 | #15
Itt nem a divatról van szó,de ha te annyira nagy tudósa vagy a történelemnek akkor tudhatnád hogy miért is utálják a zsidókat!Olvass utána hogy mi is az a cionizmus! Ne feledkezz meg arról hogy Jézust a zsidók ítélték el és feszítették keresztre,ez is egyfajta haragot szüll a keresztényekben a zsidók ellen! Az hogy Izrael valójában ugy jött létre hogy sok zsidó odavándorolt egy az akkor még Palesztin területre,és kijelentették hogy ez az ő területük,és kész,nem veheti el tölük senki és egy zsidó államot hoztak létre! Nemtudom neked/nekünk hogy állna a szán ha pl a romák egyszercsak bejelentenék hogy dél-magyarország már nem magyarország hanem pl romaland és nem tudsz csinálni semmit sem! Na hát dióhéjban ez az amiért mindenki utálja a zsidókat!
Előzmény: Zorro (12) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 02. 02. 16:20 | #14
A ciklon-b ciángáz (cián-hidrogén ha jól tudom), de amúgy igaz, először kipufogógázt használtak, csak hát ahhoz sok benzin kellett, amiből ugyebár kevés volt, + a teherató nem tudott befogadni egyszerre több száz embert.. Ruha meg nem volt a delikvekenseken, azzal terelték be őket ugyanis, hogy zuhanyozni mennek.
Előzmény: loloppo (13) 0 VÁLASZ
loloppo 2009. 02. 02. 16:17 | #13
Amúgy ezzel a "bizonyítékkal még az a gond, hogy nem cián gázt használtak. Kezdetben teherautók kipufogógázát fújatták be, aztán hogy növekedjen a hatékonyság, ciklon-b-re tértek át, amit a fagerendák szúmentesítésére használtak. Ezekhez nem kellett sem kémény, se légmentesen záródó ajtó. Ja, és a ruha sem volt semmiféle hatással.


Zorro 2009. 02. 02. 16:12 | #12
Pár ezer? Pár millió. Mit jelent az, hogy övék a világ? Nem vagyok zsidó, valaki viszont elmagyarázhatná, hogy miért is divat a zsidókat utálni és összeesküvés elméleteket gyártani velük?
Nem kell válaszolni, ez csak költői kérdés volt. Pláne, hogy valószínűleg történelmi ismereteim mélyebbek, mint azoké, akik hallottak valamit és most zsidóznak mert az tök jó dolog.
Előzmény: Belkar (10) 0 VÁLASZ
Dubi 2009. 02. 02. 16:12 | #11
Az a pár ezer a több mint 6millió,amugy meg teljesen igazad van,azóta övék a világ! Viszont azt nem értem hogy a világon,a történelemben mindenki mindenhol útálta a zsidókat,a mai világban is útálja mindenki a zsidókat(vagy csak nem tud róla hogy utálja!:D),mégse tesz ellenük semmit sem,amikor szemtől szembe vannak akkor mindenki lapít! Mitől van nekik ekkora hatalmuk,nem tudom! Bár Az Egyesült Arab Emirátusok területére nem lehet belépni izraeli állampolgárként,izraeli utlevéllel,ez azért elmond valamit!
Előzmény: Belkar (10) 0 VÁLASZ
Belkar 2009. 02. 02. 16:07 | #10
most nem tök mindegy? meghalt belőlük pár ezer és azóta övék a világ hát nem megérte?
Zorro 2009. 02. 02. 16:02 | #9
Bírom ezeket az "én bebizonyítomakkorishanincsbizonyítékom" dolgokat. Sajna elég sokan vannak azok akik ezt megélték mindkét oldalról, a tárgyi bizonyítékok, fotók, egyé anyagok, ráadásul maguk a táborok is olyan bizonyítékok, amelyek azt támasztják alá, hogy igenis volt.
Dél-afrikában az angolok voltak az elsők, ahol koncentrációs táborkban éheztették halálra a búrokat. Talán azok sem léteztek? Pedig arra kevesebb bizonyítés van, mégis léteztek.
Ha pedig nem létezett, vajon hová tűnt 6 millió zsidó? Elvitték őket az idegenek? :P
Szerintem gondolkodjon mindenki, mielőtt efféle baromságokat kezd el beszélni nyilvánosság előtt.
go-free 2009. 02. 02. 16:01 | #8
Ismertem egy öreg hölgyet, akit kamasz korában Birkenauba vittek és sikerült élve kikerülnie onnan. Kiskoromban láttam is a számokat az alkarján, nem nyári táborba vitték el őket, valóban gázkamrák voltak és tömeggyilkosságok. Ez a szomrú igazság.
Fabian 2009. 02. 02. 15:54 | #7
Sztem sem volt...
varazs 2009. 02. 02. 15:52 | #6
lesznek itt hozzàszòlàsok majd mingyà..
Schwed 2009. 02. 02. 15:51 | #5
Ernst Zündel kanadában mér pert is nyert, mikor tudományosan bebizonyította, hogy nem voltak ember életet kiontó gázkamrák...érdekes módon nagyon rövid idő alatt börtönbe találta magát vád nélkűl. A "Dacid cole intejúja Dr. Franciszek Piperrel" című videó részlletesen tárja elénk h miért is kamu az egész. Érdemes beszerezni. amúgy mindenki maga dönti el, de ott ahol mindenkit eltaposnak, aki másképp gondolkodik, valami nagyon bűzlik, márpedig aki ma holokausztot tagad, az jogerősen is bűnös...ez van!
Zorro 2009. 02. 02. 15:46 | #4
Na már megint egy okostojás.
Holnap azt is bebizonyítja, hogy a rengeteg holttest amit le is filmeztek, az csupán egy csomó eszkimó zsidónak álcázva, vagy mondjuk viaszbábuk.
Szerintem az ilyet lapáttal kéellene agyoncsapni és jó mélyre elásni.
pepeti 2009. 02. 02. 15:46 | #3
Boooring, so last year stb stb stb.
Purple
Purple 2009. 02. 02. 15:45 | #2
pff ez már meg lett itt vitatva, akkor is hülyeség volt :D
Anthonz 2009. 02. 02. 15:44 | #1
Ehh, mindig az a baj ezekkel, hogy rossz alapfeltevésekből nyilván rossz következtetéseket vonnak le.
1. Mindenki tudja, hogy meztelenül mentek a gázkamrába.
2. A mostani kémények nem azonosak a korábbiakkal, ez a légifotós szöveg elég homályos, mutasson légifotót.
3. Ugyanez az ajtókkal. 50 év után kicsit leamortizálódhatott az épólet/kicserélték az ajtót, stb.