Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Petivitez 2009. 01. 28. 13:12 | #50
jó ég micsoda tanulmány. ugyan nem tartozik a posthoz, de kiegészíteném annyival;
a legfőbb bizonyíték, hogy nem található a falban a gáz nyoma beszivárogva.
pedig ha gázosítottak volna, valószínűlg gáznyom is maradt volna, nem?
UFF!
sahinel 2009. 01. 28. 10:35 | #49
tényleges népirtás nem ment minden táborban, de van bizonyítottan olyan amiben végeztek gázosítást. http://www.youtube.com/watch?v=zLeo0Kyo8fY David Cole - Auschwitzi utazás itt egy zsidó is bemutatja hogy valsz orosz propaganda miatt maradt fenn ez a tévhit, de azt nem cáfolja hogy volt tábor ahol ténylegesen volt elgázosítás.

4. A színház, kultúra, film, tánc, divat mind nagyrészt a melegek által van irányítva. Több érzékük van ilyesmihez. Fegyvert lehet hogy nem használják jól, de én meg frászt kapok néhány operától, szinházi előadástól. Mások vagyunk. Nem mondhatom hogy a színház szar mert nekem nem tetszik, de ők ezt jól csinálják. Egyébként van köztük is aki jól használja, mint ahogy a nők közt is van aki szeret és tud lőni.

5. Látod a zsidók nagyrésze nem bankár, és nem milliárdos. Mint ahogy a magyaroknál is van egy "elite" osztály akik leginkább politikusok, bankárok, és ismerjük milyenek. Ez általános probléma a világon. Japánok pl a kínaiakat irtották a 2. világháborúban kicsit talán durvábban mint a németek európában. Általánosítás elég gáz dolog.

6. a bibliában is vannak olyan értelmezések hogy elég gázos a mai gondolatmenettel átgondolva. A talmudot is kb úgy kell olvasni mint a koránt, és más könyveket. Egy régi erkölcsi rendszer visszamaradt írásai. A rómaiaknál pl a szenátus tagjai fiatal fiúkkal, lányokkal aludtak, mert élt az a hiedelem, hogy a fiatal testek energiái megfiatalítják, hosszú életűvé teszik az embert. stb. A vallásokról századokik el lehetne vitázni mint ahogy az egyházak is tették. Amiket felhozol legtöbbször a kereszténység lejárató hadjárata volt, ahogy a zsidóknál is létezett ilyen.
http://www.hazankert.com/05jul6.html Pár részlet amit te is mondasz. A goj(nemzet) jelentése nem gáz ha a régi jelentését nézed. Ha tarót, és kabbalát tanultál tudod hogy más alapokon fekszik a vallásuk, hitük. Mint ahogy a keresztények sem háborúzni hittéríteni leigázni alkották a vallást mint ahogy az iszlám sem ebből a célból alakult.

"A Talmud, a zsidóság élettörvénykönyve (amely napjainkban is fontos alapját képezi a rabbik képzésének) azt tanítja, hogy ’minden nemzsidó barom, akiket azért teremtettek, hogy a zsidókat szolgálják, s hogy a gójok minden tulajdona a zsidók jogos tulajdona."

ez pl a kereszténységben úgy van hogy minden ami létezik istené, és aki nem híve az a pokolra fog jutni nagyvonalakban. A keresztes hadjáratok hogy visszafoglalják a szentföldet, és a sok misszionárius "hadjárat"(gyarmatok) szerintem kb ugyanez. Minden istené, tehát a keresztényeké az egész világ hisz az ő istenük teremtette és az ő törvényei működnek.

Nem vallási alapokon kell kezelni szerintem de mint rátapintottál van egy vezető réteg akik idióták, arogánsak, és kihasználják a kínálkozó alkalmat hogy gyarapodjanak. Kb ugyanez van nállunk is politika téren szerintem elég nyilvánvaló. De amerikai bankokra, vezetőkre(dubya ex elnök és haveri köre pl) is gondolhatunk. Ennyi erővel a magyarok is hibásak hogy bíznak a vezetőkben akik ezért felelősek. Az ellentétek szítása, cirkusz nagyon jó ürügy elsumákolni sokmindent.
Előzmény: fhenrir (47) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 01. 28. 08:58 | #48
Amiket meg én gondolok ezekről. (Csak úgy, még félórig ráérek. :-))
ad 1: A szappan nyilvánvaló történelmi hazugság. Viszont a fajelmélet alapú náci népirtás megtörtént tény. Mint a kurdok elleni török népirtás. Mint az örmények irtása. Mint az indiánok népeinek irtása. Mint a z 1848-49-es magyarirtás Romániában. Mint az afrikai megszámlálhatatlan népirtás. Mint azok a népirtások amelyek most is zajlanak. Nem szeretek arányokat számolni, ez mind undorító.
ad 2: Még a cionistákkal se volna baj, csak éppen nagy a hangjuk és ezzel a legtöbbször vissza is élnek, mások rovására. Nekem ezzel van bajom.
ad 3: A nacionalizmus egy egészséges eszme. A sovinizmus (EZ az amikor magamat fölé helyezem a többinek) már nem az, a rasszizmus pláne nem. Izrael sztem is elég kirekesztő állam.
ad 4: Attól h utálja a fegyvereket, nem rosszabb senki. De ahogy ez a pasas reagál a helyzetre, az egyáltalán nem "férfias" a szó jó értelmében. Bőg, nyivákol - gyenge alak.
ad 5: Ez pontosan így van.
ad 6: A Talmudot nem ismerem. A Biblia is ír marhaságoknak kinéző dolgokat, mégsem dobnám kukába. Ha meg nem értek valamit belőle (miért ír ilyen nyilvánvalóan nem keresztényi hülyeséget?), akkor megkérdezek ebben járatosabbakat, és eddig teljesen korrekt válaszokat kaptam. (nem csak papoktól, mielőtt vki okoskodna)

Csak ennyi. Nem bántás, csak én is átgondoltam a pontjaidat, mert miért ne.
Szép napot!
Előzmény: fhenrir (47) 0 VÁLASZ
fhenrir 2009. 01. 27. 23:38 | #47
Sahinel, szerintem olvasgass vissza, és nézd meg eddíg milyen baromságokat irkáltál.
ad 1: egyáltalán nem bizonyított, hogy Hitlerék kivégezni vitték a zsidókat, az emberi szappan teóriát pl. megcáfolták és kiderült hogy Wiesenthal találta ki
ad 2: senkinek nincs baja a zsidókkal, csak a cionistákkal van
ad 3: a jelenkori legnagyobb nacionalista állam Izrael, ők ugyanis nem engednek be akárkit, csak a gyermekeid lehetnek zsidók, te soha nem lehetsz izraeli zsidó felmenők nélkül. Akkor most ki a rasszista?
ad 4: aki nem tud megfogni normálisan egy fegyvert az valószínűleg nem ember, mert valószínűleg dolgozni sem tud, tehát nem hasznos tagja a társadalomnak, hanem féreg
ad 5: soha nem a kis zsidó boltosokkal volt a gond, a népírtásokat a bankárcsaládok pedíg mindíg megúszták, akik az igazán hibásak
ad 6: ha beleolvasol a Talmudba, rájössz, hogy a keresztények pl: nem írkálnak olyat, hogy 3 év alatt lehet közösülni egy kislánnyal, mert úgyis visszanő a szűzhártyája. A gójok elleni utálatot meg sem említem.

Mindezt úgy írom, hogy a kedvenc íróm is zsidó, és izraeli önvédelmet tanulok. Ebből látszik, hogy különbséget kell tenni zsidó és zsidó között, de akárhogy nézzük, pl: nem hiába van tele a börtön romákkal, és nem hiába utálja mindenki a zsidókat. Szívtam már meg úgy, hogy toleráns voltam, és visszaéltek vele. További kellemes napot.
Grex 2009. 01. 27. 20:58 | #46
...ha ragaszkodsz a tudósaidhoz vagy más ember véleményére is kiváncsi vagy....,és hogy ne csak engem vádolj nácizmussal figyelj te kóser gyerek...... A zsidók a föld egyetlen népe, akik mindenütt ellenséges fogadtatásra találtak, ahol bármilyen számban megtelepültek. A nagy kérdés – MIÉRT?A zsidókkal szembeni ellenérzés nem Németországban kezdődött, hanem a Kereszténység születése előtti időkben, több mint 2 000 éve. Tanulmányozzuk a híres emberek megállapításait a zsidókról.......LISZT FERENC, 1811-1886, Die Israeliten
"A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja.A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.MINDSZENTY BÍBOROS, Magyar Bíboros, a B'nai B'rith figyelőből 1949 január 28-án:
"Magyarország bajcsinálói a zsidók. Demoralizálják országunkat és ők annak a forradalmi bandának a vezetői, akik az országot kínpadra vonják."
VOLTAIRE (Francois Marie Arouet) 18 századbeli francia filozófus és író.
"Miért utálják a zsidókat? Ez az ő törvényeiknek az elkerülhetetlen következménye: Vagy mindenkit uralni akarnak vagy azt akarják, hogy az egész emberi nem gyűlölje őket..."
"A zsidó nép engesztelhetetlen gyűlöletet mutat minden nép iránt. Minden uralom ellen lázad.Mindig uralkodni akar, mindig kapzsi mások jólétét illően, mindig barbár - alázatos ha szegény, dölyfös ha gazdag."
THE JEWISH ENCYCLOPEDIA:A szellemi fogyatékosság és a visszamaradottság arányosan többször található meg zsidóknál mint nemzsidóknál. ....A mongolidioitizmus is gyakoribb zsidóknál. ...Zsidóknál százalékosan nagyon magas az elmebetegek aránya. .. A zsidók hajlamosabbak fiatalkori akut elmezavarra mint nemzsidók............erre varjál gombot,ha megengedik neked a pszichiátrián....nyálgép.A nevemre kattintással ma hányszor élveztél el...?
Előzmény: sahinel (45) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 27. 15:17 | #45
Látod ezt szeretem semmi értelmes magyarázat csak fröcsögsz tovább. Eddig azt bizonygattad, nem akarod kiirtani őket most meg azt mondod hogy bolond vagyok és a tudósok, orvosok is azok valószínű ha a véleményüket nem fogadod el. Beégsz mert bebizonyítom hogy hazudtál és erre elkezdesz engem szidni. A tényekhez hozzá sem tudsz szólni? Egyébként ezt a problémamegoldás az általad felhozott náci filmből vetted? Vagy van más ilyen okosságod?
Máskor akkor kötözködj ha tudsz kommunikálni és akkor talán nem néznek hülyének hogy bizonygatod igazad közben a hozzászólásaid el vannak mentve:D vissza lehet olvasni mind. Rákattintassz a nevedre és visszaolvasod ha nekem nem hiszel:D
Előzmény: Grex (44) 0 VÁLASZ
Grex 2009. 01. 27. 14:48 | #44
...akinek ész kéne az nem én vagyok....a "tudós" barátaidnak üzenem,emeljék meg az agyserkentőd napi adagját,mert még ennél is jobban elbutulsz....te linkelgetsz ide minden majdénmeggyőzömőtróla dolgokat,te jössz itt világmegváltó gondolatokkal,majd ha dolgozol arra b@szod el a pénzed amire akarod,gyilkosokat is gyógyíthatsz belőle,meg vehetsz más pedofiloknak cukorkát hogy mindig legyen az ő zsebükben is ne csak a tiedben.....nagyon sajnállak,de komolyan .........beteg vagy.
Előzmény: sahinel (43) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 27. 11:40 | #43
jé mi történt? Manson-nál még kiirtottad volna mindet és én vagyok a védőszentjük mint ahogy beállítottál. Mi történt?
Megviselt ennyire hogy lenáciztalak hogy megváltozott a véleményed? Pont azért vitatkoztál velem mert én szerintem betegek és kezelésre van szükségük inkább mint megölni. És ki is fejtettem. Te erre leosztottál hogy ezeket nem lehet életbenhagyni.

kommentjeid:
"Jud Süss filmvetítést kellene nekik tartani" (és még azt mondja nem náci:D A többi kommentje is csöpöt a zsidózástól.)
http://hvg.hu/velemeny/20080713_judsuss_antiszemita_zsido.aspx

"rájöhettél volna már hogy ki Ő... valójában...védi a pedofilokat,és a gyilkosokat-ő szerinte ezeket gyógyítani kell mert "betegek"" Hát elég feledékeny vagy ha szerinted nem irtanád ki őket mikor ilyeneket nyilatkozol. Ezt pont arra írtad mikor azt mondtam hogy ezek az emberek a tudomány szerint betegek. Miért szerinted ha nem gyógyitani kell őket akkor mit kell velük csinálni?


"Tudom hogy van olyan ideológia ami felszólít az ilyen "betegnek" titulált emberek gyógyítására,de ne haragudj meg ha én őket nem nevezem tudósoknak" Tehát mit csinálnál? ha végigolvasod mire írtad, és a többi kommented akkor abból kiderül mit csinálnál velük mert gyógyítani nem akarod!
A szemet-szemért elv meg elfogadott nállad, és ott moOlvasd vissza azokat is ha akarod nem csinálok wall of text-et.

Egy kis ész kéne és nem futnál folyamatosan ellentmondásba magaddal.
Előzmény: Grex (42) 0 VÁLASZ
Grex 2009. 01. 26. 17:32 | #42
...látod,látod te neked meg igen súlyos memoriazavaraid vannak....én nem irtanék betegeket se, meg zsidókat se.....annyit mertem veled közölni hogy megszökött egy szigorúan elzárva tartott játszópajtásod...sehol egy szó zsidókról..... így már érted,vagy lassan írjam le mégegyszer picigyerek....?
Előzmény: sahinel (41) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 26. 11:47 | #41
) látod semmit nem tudsz értelmesen válaszolni csak az indulat beszél belőled. Semmivel nem tudod igazolni igazad csak az indulatokat korbácsolod. Ha valaki el van zárva és megszökik az miért az most hogy jön ide? Beteg? igen! Ha te kiirtanád a betegeket, zsidókat, stb akik nem tetszenek akkor az rasszizmus. Ugyanezt csinálták a nácik. Aki beteg volt és haszontalan volt a társadalomra azt símán szelektálni lehetett. Így gondolkozol, és még rám akadsz ki hogy lenácizlak? Fogadd el hogy az vagy ha ilyen gondolataid vannak. Legalább tisztában lennél miket beszélsz, és ez az eszme hová tartozik. A következő lépés hogy csak a normális(árja) emberek szaporodhatnak?

Kíváncsi lennék mi a megoldás szerinted? Hogy ne tudjanak elszökni véletlen se gázosítsuk el az elmebetegeket az idegosztályokon?
Előzmény: Grex (40) 0 VÁLASZ
Grex 2009. 01. 25. 16:32 | #40
...TE.MINT MINDIG....A KIS BETEG GYILKOSAID KÖZÜL EGY AZÉRT SIKERESEN MEGSZÖKÖTT,ÉS MEGÖLT KÉT FELNŐTTET,MEG HÁROM GYEREKET BELGIUMBAN EGY BÖLCSÖDÉBEN.....
Előzmény: sahinel (39) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 25. 13:25 | #39
1 dologra válaszolj. Belinkeltem orvosi linket ahol ezeket az embereket betegnek titulálják? Nem pszichés zavarok vannak a fejében akiről most beszélünk? Ugyanúgy ahogy a melegek is genetikailag mások? Vagy szerinted az orvosok is mind retardált állatok mint én akik ilyesmi kutatással foglalkoztak? Ha igaz amit mondtam akkor ki is csinálja a fesztivált?
Előzmény: Grex (37) 0 VÁLASZ
Tóth József 2009. 01. 25. 11:04 | #38
Szeretném összefoglalni az itt elhangzottakat:. Még az ézékenyebb lelkű nők sem viselkednének így. Szóval ezek buzik. Abból is a válogatottak.
Grex 2009. 01. 25. 09:49 | #37
személyeskedésben te vagy a király....ha valaki nem a te eszeddel gondolkodik az simán náci,gyilkos, meg minden ami akkor eszedbe jut,vagy amit kiolvastál a régi zárójelentéseidből.......nekem nincsenek gyilkolási vágyaim,de a gyilkosokkal nem olyan kézzel bánnék ahogy te.A gond a te fejedben van,nem csak velem játszottad el ezt a segítsünkharagudniklubot nyitok a kedvéért dolgot..........játszhatod itt az értelmiségit,mindenki tudja mi vagy te.....
Előzmény: sahinel (36) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 25. 05:12 | #36
Elfelejtettem mondani hogy ha visszaolvasol meglátod ki kezdett el személyeskedni. Lekommunistáztak, buziztak, zsidóztak, pedofiloztak, stb és ez kb mind grex-től. Persze ezekre lehet nem emlékszik de akkor elég sok gond lehet a fejben. Én max betegnek, és nácinak neveztem fajelmélete, és gyilkolási vágya miatt.
Előzmény: sahinel (35) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 25. 04:53 | #35
Manapság divat lett gyűlölni valakiket valamilyen eszme miatt. A gond hogy túl hangosak, mindenhol hangoztatják fajelméletüket, és a normálisabb emberek nagyrésze nem szál velük szembe. Ha megnézed hogy veszik át egymástól az értékrendeket, gondolkozásmódot az emberek, mert nem akarnak kitűnni(erről szól nagyon sok south park) akkor ez válik elfogadottá. Velem vagy ellenem politikai játszám itthon ismerős? Mint látod hiába voltak régebben is bizonyos nemzetek, emberek ellen elkövetett bűncselekmények, sokan még mindig ebben látják a megoldást minden problémára. Egyébként Grex korábbi hozzászólásait is elolvashatod ha a nevére kattintasz. Elég furán gondolkozik más emberekről. Szerinte vannak akiket símán ki lehet irtani még akkor is ha beteg. Mivel akkor sem tudott ész érveket felhozni, csak kb mint az újfasiszta videók a youtubon, így ezzel szórakozik hogy azóta mindenhol megpróbál belémkötni. Mint itt is láthattad.
Képregények helyett inkább az animéket kedvelem.

Egyébként tényleg érzékeny vagyok az emberi butaságra. Főleg ha azzal másoknak ártanak. Ha valaki magának árt az a saját dolga. Provokálni meg persze hogy provokálom hogy legalább észérveket mondjon, és ne a 33-as hozzászóláshoz hasonló valamiket produkáljon. Ez eddig nem sikerült neki.

Egyébként genetikai eredetű ez miatt utálni valakit gz. Mint ahogy azt sem mi választottuk hogy hová születtünk.
http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/1996/9602/02.html Mielőtt megkérdőjelezik ezt az állításom is.
Előzmény: Elysian (34) 0 VÁLASZ
Elysian 2009. 01. 24. 17:41 | #34
Szia!

csak azt akarom megkérdezni, hogy nem vagy Te egy kicsit túlérzékeny? én sem szeretem ha valakiket csak azért fikáznak mert mások, de ez a video és a benne bemutatott kislány télleg szánalomra méltó.....egyébként ebből a pár kommentből azért kiderül hogy van egy "kis" üldözési mániád...ráadásul amit utoljára írtál az inkább okoskodás és provokálás a semmiért...legközelebb inkább írjál egy tudományos értekezést a fajgyűlöletről mint hibásan alkalmazott fogalomról/szóról...szerintem egy adott fajon belül léteznek fajták és típusok stb. és mi emberek tudod vagyunk egy faj vagy mi a szösz..egyik alfajunk a "retard", amelybe egyre többen bekerülnek és az evolúció még nem állt meg....viselkedéstudomány helyett meg ajánlom a képregényeket...abban több fantáziát találsz....písz!
Előzmény: sahinel (32) 0 VÁLASZ
Grex 2009. 01. 24. 16:38 | #33
kötődni te szoktál...(csak negatív hangvételü,lesajnáló,lenéző kommentjeid alapján...)mióta viseled szíveden az európai nép megítélését.....pont te?magyarságtudatod a pedofil,gyilkos aberrált emberek védelmén,és meggyógyításukra tett igyekezeten túl nem mutat....náci eszméket te olvasol,te illesztesz be ide, nem én ..kisfiú.
Előzmény: sahinel (32) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 24. 15:43 | #32
Lezsidózol és még kérded? A hozzászólásom mire vonatkozik? Csak kötődni jöttél fel? Vagy tényleg ilyen a stílusod(bár gyükérnek lenni nem stílus)? retardhammer rád is lesújthatna az eddigi hozzászólásaid, fajgyűlöleted miatt. Ha felvállalod és hangoztatod hogy ilyen a véleményed legalább felvállalhatnád hogy melyik táborhoz tartozol.

http://www.vieslkedestudomany.eoldal.hu/cikkek/a-fajgyulolet-etologiai-gyokerei/az-ember--es-az-idegenek-viszonya

Tehát a rasszizmus betegség. Kezeltetni kéne mint a retardált tömeggyilkosokat. Mivel ezek az emberek miatt történt már sokszor a történelemben népirtás.

A fajgyűlölet amit annyira szerettek honnan ered? Akkor következzék egy kis ízelítő mit tartottak a náci tudósok, orvosok az európaiakról.:
" Ezeket eredetileg a rab- szolgaság igazolására használták. Azonban ha- marosan ezután, az eugenikai elmélettel összhangban azt állapították meg, hogy "az olasz, a görög, a magyar és más délkelet-európai bevándorlók" nem felelnek meg a követelményeknek, mert egy olyan biológiai csí- rát hordoznak magukban, amely "bűnözésre készteti őket, azaz tolvajlásra, emberrablásra, erőszakosságra, gyil- kosságra, nemi erőszakra és erkölcstelen szexualitásra"

És te ezeket majmolod?
Előzmény: Grex (31) 0 VÁLASZ
Grex 2009. 01. 24. 13:23 | #31
...melyik szóval fogtam a nácik pártját....?hol volt szó melegekről...?buta kisfiú...
Előzmény: sahinel (30) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 24. 13:15 | #30
) gondolam hogy a nácik pártját fogják rögtön:D Hozod szokásos formádat mint szoktad:D Hol a haverod? vagy ő később fog írni? Irtsuk ki a melegeket is? buta kislány!
Előzmény: Grex (29) 0 VÁLASZ
Grex 2009. 01. 24. 13:06 | #29
....a retardfigyelő kiakadt ma is amikor bejelentkeztél.......az izraeli szolgálat,a te szemedben most éppen mi:pozitív,vagy negatív?
Előzmény: sahinel (28) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 24. 12:51 | #28
Látom felcsillant az értelem. Számodra az az ember aki tud lőni? Számomra az az ember aki az embertársaival tud szocializálódni és inkább tanul mint baromságokat beszél. Erre az oldalra is kéne egy retard figyelő. Ennyi erővel szerintem az a férfi aki volt katona. Na? Mert én voltam akkor most te egy kis életképtelen pondró vagy mivel te még nem voltál az. Amíg nem leszel addig kis senki vagy a szememben.
Előzmény: Waking_Waste (27) 0 VÁLASZ
Waking_Waste 2009. 01. 24. 10:40 | #27
játszott már valaki a postal 2vel? na abban van egy videó vagyis játékhoz csináltak videót ahol dögös csajok férfit megszégyenitően löttek:Dezek még egy 6 éves gyereket is alul múlnakXDebből is látszik h a buzi nem méltó az életre mert ha dzsungel törvény lenne vagy posztapokalipszis biztos ők döglenének meg legelőször:D
noldika 2009. 01. 24. 04:51 | #26
a hadnagynak vagy mi az,biztos sokat fizettek hogy melegekkel toltse az idejet,sztem nem naon szeretik a katona meg Kiszel Tundet sem, nem hogy a b.u.z.i.kat...peace
Tádi 2009. 01. 23. 22:00 | #25
Ha az emlékeim nem csalnak, Kosztolányi Dezső nemes egyszerűséggel elájult, amikor fegyvert adtak a kezébe, még aznap délután otthon volt. Nem mindenki fegyverrel a kezében született. Én például az első lövést egy temetésen hallottam, a haverom, csak annyit mondott, hogy ne riadjak meg. Nem kell mondanom, majdnem összehugyoztam magam, amikor a katonák lőttek, lehettem vagy 12 éves. Ha nem vagy hozzászokva, akkor igen rossz élmény lehet. Azóta persze minden megváltozott. És hallottam hangosabb és nagyobb durranásokat is:). Olyat, hogy megremegett tőle a föld és omlott a mészkő. Na igen, az nagyot szóltXD. Nem is értem mit esznek a gyerekek a petárdán :P.
dani0001414 2009. 01. 23. 21:39 | #24
Férfi testbe zárt kurvára érzékeny női lélekkel tudnám jellemezni ezt a viselkedést. Ugyan is még egyes nők sem viselkednének így a fegyver használatakor ha csak nem egy igazi embert vagy a családtagjai közül kéne lelőni valakit. Bár inkább okatató headshoot lenne a jelemzőbb.
joshka 2009. 01. 23. 20:30 | #23
Igazad van!
Előzmény: peanut (21) 0 VÁLASZ
joshka 2009. 01. 23. 20:28 | #22
Meg tudnak, de nem hajitanak el, hanem nyalogatnak a nyelet. Heheh! :) Utana pedig bummm!
Előzmény: Re-Peet (10) 0 VÁLASZ
peanut 2009. 01. 23. 20:22 | #21
tiltakozom! :) aljas rágalom :)
Előzmény: Joska koma (20) 0 VÁLASZ
Joska koma 2009. 01. 23. 20:17 | #20
Ezek nem buzik, hanem lányok.
yushuf 2009. 01. 23. 19:13 | #19
szerintem egyszerűen bugyibucik :O))))
Előzmény: Bero (18) 0 VÁLASZ
Bero 2009. 01. 23. 17:57 | #18
anyámasszony katonák! a zőrmester helyében én sorozatlövésre állítottam volna a csúzlit és ott helyben szétröhögtem volna magamat ezeken a ...ezeken a... mittomén minek nevezzem őket!?
ince 2009. 01. 23. 17:06 | #17
Bunkó hatosztályos krumplicsillagos tipikus példája!
A hangja már rég elment a rengetek szesztől, amire a kantinban már csak rátölteni kell reggel. Tipikus esete annak, hogy milyen torzult szemilységek kapnak hatalmat a seregben.
Általában: akikből katonatiszt lesz, nemhogy szar krumplicsillagos, azok egy építőbrigádban trógernek se alkalmasak.
Tomback 2009. 01. 23. 16:39 | #16
Elképzelem ahogy a lövésnél megijed hátrafordul a többiekhez és durr egy tár!!!!Amúgy szánalmas a videó!
nyehőce 2009. 01. 23. 16:07 | #15
Úgy látom ez valami skandináv valóságshow volt és a végére páran "közelebbi" barátságot is kötöttek... mentem hányni. :D
http://www.youtube.com/watch?v=B2M3ykUPbjc
Schwed 2009. 01. 23. 16:06 | #14
Azt a teli Qrt mocskos tetveket ideje lenne le lőni. Egyébként ha befalod a puskacső végét a lábujaddal eléred a ravaszt...csak egy tpp a buziknak.
nyehőce 2009. 01. 23. 15:41 | #13
Találjuk ki, mit akart küldeni Derill! :D
Szerintem ezt, a Pink Izébe: http://www.youtube.com/watch?v=-PLnEws9Jhg (related-ben volt :)))
Előzmény: bungle (3) 0 VÁLASZ
Qwuao_ 2009. 01. 23. 15:31 | #12
a buzogány mindenit XD

Sexy Girls Shooting Guns
http://www.youtube.com/watch?v=dxyzOaFdwgc&feature=channel_page
JoyNaxt 2009. 01. 23. 14:48 | #11
Fordítva adtam volna a kezébe!!!!!!!:D
Re-Peet 2009. 01. 23. 14:47 | #10
azé a nyeles kézigránátot marokra meg tudnák fogni
Előzmény: Errtu (9) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2009. 01. 23. 14:44 | #9
ezek ugyan nem.
ezek ugyan is nem férfiak :)

azt azért megnézném, hogy pl.a gránátot hogy dobják el.
az a mozdulat milyen lehet :D
Előzmény: Mr.T. (7) 0 VÁLASZ
gurbli 2009. 01. 23. 14:34 | #8
Na én nem lettem volna szívbajos! Lőttem én már sokmindennel! Kikaptam volna ember kezéből aztán mindenkinek nyomtam volna egy hedsátot:D
Mr.T. 2009. 01. 23. 14:29 | #7
Ezt most mé kellett megnéznem... a férfinem szégyenei...
Jaca 2009. 01. 23. 14:20 | #6
Ezek a "fiukák" tényleg tudják milyen, mikor becsapódik a golyó, azért tudják ennyire átérezni a fájdalmat...
Re-Peet 2009. 01. 23. 13:52 | #5
Nem baj.. ha valaki a képről nem talál oda, még mindig van esélye linkről :D
Előzmény: bungle (3) 0 VÁLASZ
Skullman 2009. 01. 23. 13:50 | #4
Jajj istenem mekkora nyomorékok. Ezek az új sorkatonák, igaz?XD
bungle
bungle 2009. 01. 23. 13:48 | #3
Ez ua. a link, mint a post. :)
Előzmény: Derill (2) 0 VÁLASZ
Derill 2009. 01. 23. 13:25 | #2
http://www.youtube.com/watch?v=Bkt1vAX0MRM&fmt=18
ezt is érdemes megnézni, gondolom ez vmi amcsi valóságsó
Re-Peet 2009. 01. 23. 13:06 | #1
bezzeg ha más "puskát" kapnának kézbe.. egyből táraznának :D