Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bond 2009. 01. 20. 00:51 | #15
Azt nem értem, miért kell ezért kibaszni - mindenki aki elolvassa a kommentjeit, rájön, (amire szerintem már maga is rájött közben), hogy elég hülye volt a reakciója - így még az esélyt sem kapja meg, hogy elismerje :-)
Előzmény: wtf (11) 0 VÁLASZ
bond 2009. 01. 18. 13:45 | #14
Én meg sajnálatosnak tartom, hogy egy zsinagógát rendőröknek kell védeni - én meg azt hiszem, ezért tart itt ez a nemzet
Előzmény: malex123 (13) 0 VÁLASZ
malex123 2009. 01. 18. 04:17 | #13
Zsinagóga sajnos nem fér bele...mert elegünk van néptiprásból...
...megjegyzem zsinagógát rendőrök védik, be is van kamerázva. Vszinüleg Ők is érzik h. nem férnek bele a képbe, csak nem hangoztatják...mert az tök természetes (ismételten) h. Bp-en rendőr vigyázza a zsinagógát... na itt be is fejeztem az okosítást, mert így tényleg nem is csodálom h. itt tart ez a nemzet.

Kár érte. :(

bond 2009. 01. 18. 00:44 | #12
Ott van Radnóti is, az nem csípi a szemed?
Mellesleg van néhány kifejezetten magyar vonatkozású érme, számos kifejezetten magyar épület (pl a diósgyőri vár) és rengeteg keresztény vonatkozású dolog (esztergomi bazilika, szentek). Miért nem fér el egy zsinagóga közte?
Előzmény: malex123 (1) 0 VÁLASZ
wtf 2009. 01. 17. 19:06 | #11
Nyugi, már kibasztam.
Előzmény: |-=O=-| (10) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 01. 17. 19:02 | #10
Cseppnyi humorérzék nem szorult beléd, te bélféreg.
Előzmény: Bbazsa (8) 0 VÁLASZ
malex123 2009. 01. 17. 16:43 | #9
Kedves Bbazsa. Mindenféle rossz indulat nélkül reagálnék a |-=O=-| "kollega" le fasiszta pöcsözésére.

Tény hogy nagyon vagdalóznunk kár, hogy egy olyan országban mint Magyarország ki fasiszta meg ki nem, mert ha most az álatalánosított beltenyészetes elvet vesszük: nincsen Mo. - n echte magyar és soha nem is volt. Itt mindíg megfértek (kisebb - nagyobb rézsutokkal) az embernépek. Mi egy ilyen vegyes felvágott lennénk.

A mi klasszikus értelemben vett fasizmusunk (mert manapság divat így tituálni az embert aki szereti a hazáját és identitását) ott merül ki, hogy igazán nem értünk egyet a módszerváltás utáni fene nagy bal-liberális, rabló és elhontalanító politikával. Ennek igen, bizonyos részeiben hibásak a vezetőségi okosok, és az azokat marionett - bábuként mozgató kőkemény agresszor cionisták. Mi apró pontok vagyunk ebben az egészben és nem élvezünk kiváltságokat mint manapság akár a romák egy része és a zs*dóság nagy része. Magyarországon kb. bejegyzetten 0.5 millió zs* él és még így is persze Ők vannak kisebbségben, de ha az elhontalanítási mallőrt nézzük: előnyben.

Akkor tessék majd itt fasisztázni, ha majd (te mint lassan ellehertetlenített kisebbség) rájössz, h. pont bebukod a köröket ellenük mikor melléjük állsz, holott Ők a fasiszták, mert nem tisztelik egy olyan ország elveit amiért évszázadok kellettek h. beálljanak. Nekik a mai napig nincsenek elveik. Lásd: Szent Föld- nyírbálás több mint ezer éve, és olvasd el nyugodtan a Talmud (vmely hitelesebb lefordított vállfaját). Nekik nincsenek elveik rád nézve, ők ott nyomnak el ahol érnek: és ha nem tetszik...te is olyan fasiszta leszel szemükben ész nélkül, mint neked |-=O=-| "kollega".

És ha már fasiszta és megkülönböztetés: cionisták férfiak nem fognak kezet nőkkel, mi ez ha nem megkülönböztetés. Keress csak rá Lampert Mónikára a Szigeten híressé vállt "kézfogására".

És meg egy dolog: nekem volt zs*dó bnőm.Szted meddig voltunk együtt, addig amíg szülei meg nem tudták h. nem vok az...szted ez mi ha nem megkülönböztetés. Nem általánosítottam...én speciel így jártam.

A legeslegvégére' ... már írtam (lennt) h. vannak zs* ismerőseim és cig*nyok is jószerivel...szeretem Őket, én a vezetőségi agresszoroktól hányok és attól a tudatos uszítástól amit nálad is sikeresen alkalmaztak a média, meg az esélyegyenlőségi szaraikkal.

Bocs h. degradáltalak, de úgy érzem: most nem volt igazad.
Előzmény: Bbazsa (8) 0 VÁLASZ
Bbazsa 2009. 01. 17. 11:02 | #8
Ezek emlékérmék, magyarország történelmi eseményeit örökiteni.

Nem tudom hogy egyes faszista rohadékok miért csinálnak ebből politikát.

|-=O=-| főekg Te vagy egy pöccs.
ince 2009. 01. 16. 13:07 | #7
Háromezerforintos - az nem érdekes. Bezzeg 3.240,- forintos!
Na meg az 54.000,- Ft-os bankjegyről kellen már végre képet közzétenni :)
|-=O=-| 2009. 01. 16. 12:47 | #6
Ha a ruszkik elzárják a gázcsapot, majd kérünk kölcsön a zsidóktól. Izrael biztos szívesen adna nekünk a Gázából.
Előzmény: malex123 (1) 0 VÁLASZ
varazs 2009. 01. 16. 11:50 | #5
Igaz, èn meg olyat is hallottam, hogy mi adtunk a didergő Szerbiànak gàzt most.
Előzmény: malex123 (1) 0 VÁLASZ
KenGuruL 2009. 01. 16. 10:51 | #4
nekem speciel, jobban bejönnének, ha tényleg lennének ilyen pénzérmék forgalomban - amivel nap, mint nap fizetnénk.
Sokkal inkább pénzértéke lenne egy szebb érmének, mint a mostani papírfecniknek, amik olyan semmilyenek.


Joska koma 2009. 01. 16. 10:50 | #3
...öhm ... Különösen a Mátyás királyos arany 50 000 forintos szép nem?...
Whitee 2009. 01. 16. 10:36 | #2
Szívemből szóltál "bratyó" ;) :D :)
malex123 2009. 01. 16. 10:30 | #1
Tessék: egy érme...

A BUDAPESTI DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGA
ALAPÍTÁSÁNAK 150. ÉVFORDULÓJA /1859/

A tököm kivan már ezzel az "agresszor" esélyegyenlőségi és mindenki legyen a barátod szarral:. egy olyan országban, olyan kultúrát erőltetni (és toleranciát), ami nem tartozik a kultúránkhoz.

Nem tudok egy olyan népet sajnálni, ami kisajátít egy országot (média, politika, rendfenntartás, banki éra,színi világ, stb.), és nem is akarok. Nekem sajnálnom kellene őket, nekem szeretnem kellene őket, és ha a tököm ki van (valóban) velük, akkor rohadék rasszista és etc. vagyok és lehet már holnap nem dolgozom a munkahelyemen. Nekem adót kell fizetnem, de ha nem fizetek nekik: dögöljek meg, nekem már a saját honfitársaimmal utálnom kell magam és honfitársaimat is, mert összeeresztik a testvért a testvérre(?). Nekem félnem kell a madárinfluenzától, guargumitól, sima influenzától a meg a kisfaszomtól is. Mi ez ha nem népírtás és önérzetsajtolás?

Én vagyok a rasszista meg az intoleráns?
Egy olyan népség mondja ezt nekem ami olyan, mint a vírus ... arra megy amerre gazdatestre lel és ha felemészti tovább megy? Sajnáljam őket mert több mint ezer éve a Szent Földért ölik egymást és még mindíg nem veszik észre a hegytől a napot? Egy olyan népet ami le gojoz=barom engem? Saját Bibliát ír magának és kijelenti h. Ő a kiválasztott nép és punktum?

Minket diszkriminálnak a saját országunkban.

Félreértés ne essék, van cigány, ruszin, zsidó, etc. ismerősöm...nincs velük bajom: általánosítani kár.
De ezeket a főfaszokat állítatnám falhoz erősen és nem a világiakat, akik nem tehetnek arról h. zsidók, cigányok, etc.

Aztán most persze mindenki majd fúj, meg jajj.
Vedd már észre ember: ez a lényeg, hogy öljük egymást, Ők végignézik és röhögnek rajtunk és sajnos ki kell jelentenem: hogy sügér a magyar és ott basznak át minket ahol tudnak.

Legjobb példa erre a mostani gaspromos buli: spóroljatok magyarok, hogy EL TUDJUK ADNI A GÁZT, ti meg remélem jót fáztatok.

Ennyi.