Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
latisz 2009. 02. 15. 17:35 | #148
Visszatérve a rasszista megnyilvánulásokhoz, néhány hete voltam otthon mo.-on vagy izraelben már nem tudom, kis városunk nemes szórakozóhelyén találkoztam roma származású fiatalokkal akik közzül az egyik bátorkodott kijelenteni hogy: az ilyen lúzerek mint ti( magyarok) azért kell hogy dolgozzatok hogy eltartsatok minket. Nagyon kicsi kellet hozá hogy ne kerüljek súlyos testi sértésért előzetes be. vagy hulla házba mert ha 1 et kiütsz hirtelen 30 lesz belőle. Én nem tarom magam raszistának mindenki vonja le belőlle a tanulságot. Már ez előtt is gondolkoztam azon hogy miért is ne jöjjek ki angliába de ez a kijelentés meggyőzött arról hogy jobban jártam. Inkább ide adózom a fizetésem 8 százalékát mint otthon a 21 százalékot v mennyi most. Mert én nem akarok olyan lúzer lenni aki eltart ilyen arisztokrata módjára élő népet. És le merném fogadni hogy a következő kommentekben még én leszek a hazaáruló.
toby 2009. 01. 21. 22:45 | #147
Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt. Már az elején rávilágít az ország legnagyobb problémájára.

http://hvg.hu/velemeny/20090114_paternalizmus_kadar_magyar_rendszer.aspx
toby 2009. 01. 21. 21:26 | #146
Micsoda egy szánalmas hülye ez a Posta Imre!!
Ahelyett,hogy népuszító tevékenységet fojtatsz,rágalmakkal teli könyvek eladásából élsz, rasszizmussal teli honlapot nyitsz, inkább a békéről prédikálj a hozzád legközelebb eső templomban!!
kotta 2009. 01. 19. 09:33 | #145
Kicsit másféle megközelítés:
Tegyük fel, minden politikus hülye. A magyar politikai "elit" (de egy vacak kifejezés ez...) korrupt és hülye pártállástól függetlenül.
Akkor meg mi van? Mit lehet tenni? Maguktól eltűnni, elmenni ezek nem fognak a (nekik) jóból. Egyik vélemény: én már nem is szavazok, úgyis minden mindegy = ugyanezek maradnak, hol ez, hol az, de valós változás nem lesz. Nem megoldás, tipikus struccmagatartás.
Másik vélemény: valamelyik szimpatikusat támogatom, szavazok és figyelem miket művelnek = elfogadható hozzáállás, de durván ez se fog változtatni semmin. Mondjuk ha van általunk támogatásra érdemesnek vélt párt, akkor a durva változás már nem is cél.
Harmadik: demokratikus államokban világszerte erősödik a politikai irányzatoktól független civil szféra. Őket figyelem, támogatom, és próbálom kiszűrni az álcivil, álfüggetlen-dolgokat. (pl. nekem valósnak tűnik a különböző hülye elszámolásaikat felülvizsgáló népszavazási törekvés, már csak abból is h egységesen háborodott fel rajta az egész parlament) Vagy új pártot alapítok, és én is bekerülök a tutiba, aztán meg 20 év múlva hülyéz az egész ország.

Szövegelni mind igen jól tudunk, de tenni még nem igazán. Én sem.


Jokker 2009. 01. 19. 08:50 | #144
Egészséges nacionalizmus... Nem hülyeség, csak az a baj, hogy itthon ez nagyon népszerű és divatos lett. Sokan nem azért mondogattják, hogy "Szebb jövőt!" vagy hogy "Vesszen Trianon!" mert így gondolják, hanem mert ez a menő. Teljes tiszteletem a kivételnek!
Előzmény: thebeast (142) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 18. 21:15 | #143
Szerintem meg az hogy páran idióták más országokban is az nem jelenti hogy lehetünk mi is azok. Ha nem lenne belőle gáz akkor ok. Tudjuk kiktől eredünk, és tiszteljük a hagyományokat. Fontos a nemzet de valójában csak emberként kellene egymással bánni, és nem lennének lehúzások. Míg valaki azt hiszi magáról hogy attól király hogy neki több mindene van, addig nem fog semmi változni. Embernek lenni nehéz mint magyarnak is mint Petőfi írta a http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/vers&page=/Petofi%20Sandor/a_magyar_nemes.htm versében. Az hogy pár széngazdag eljátsza a nemzeti tudatot, sok embert megnyer magának. De valójában ugyanazt csinálja mint a versben a nemesek. Mondj olyan pártot ami félredobta a nézeteltéréseit mikor kiderül hogy gond van. Azzal van elfoglalva hogy a másikat mindenben akadályozza. Megoldást keresni közösen mert a nemzet érdeke lenne ilyet nem látok. Majd akkor mondjon ilyet politikus ha nem velem vagy ellenem politikával nyomul, és érdekli azok sorsa is akik a másik pártot részesítették előnyben. Egy kis tisztelet, elfogadás, empátia és nem lenne gond.
Előzmény: thebeast (142) 0 VÁLASZ
thebeast 2009. 01. 18. 14:06 | #142
"És nem kell hogy MAGYAR nép, és hasonlók(nacionalista gondolkodásmód) legyenek."

Pfffff..... Bezzeg az amerikaiak büszkélkedhetnek azzal, hogy igen, mi az AMERIKAI nép vagyunk, USA Rulez, stb... De mi ne csináljuk... mert ha mi csináljuk az nacionalista gondolkodásmód. Merjünk kicsik lenni. Persze. A s.ggdugaszokat mindenki szereti.
Meggyőződésem, hogy van olyan, hogy egészséges nacionalizmus, és ez nem hiba, ez jó, hogy létezik, sőt, még kicsit erősebb is lehetne itthon. Sajnos ezt nem csak egy-két pártnak kéne így gondolnia, hanem az összesnek. Az identitástudat erőt ad, nemzeti szinten is, a közösséghez (erős közösséghez) tartozás összetartást szül.
Előzmény: sahinel (141) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 18. 12:33 | #141
Mondj legalább 1 embert aki politikus, és normális:D Magyarországon politikus csak olyan emberekből lehet aki be tud közéjük illeszkedni. A metró milliárdok miatt szerinted miért nincs balhé? Jah mert mindenki megkapta a kis pénzét hogy kussoljon. Volt egy kis viszhang, aztán mindenki örül a pénznek és kuss. Tehát még egy politikus gárdát összeszednél ez után? szerintem gazdasági posztra a közgazdászok közül, közgazdászok válaszák ki a megfelelő embert, és így tovább minden szakmához. A politikai pályát választók meg menjenek külföldre vagy váltsanak pályát. És nem kell hogy MAGYAR nép, és hasonlók(nacionalista gondolkodásmód) legyenek. Már az is elég hogy embernek nézik a lakosokat, és nem rabszolgának, lehúzható, átverhető birkának. Aki politikusnak tanul csak ki kell közösíteni mindenféle társaságból, nem szabad vele szóbaálni, és gátolni hogy elérje a kitűzött célját. És hogy miért? Mert politikusként milliók életét akarja befolyásolni.
Előzmény: nilsnoa (131) 0 VÁLASZ
Jokker 2009. 01. 17. 11:10 | #140
És a lacházi eset nem is az első és egyetlen amit elsüllyesztett a média...
Előzmény: adampc (139) 0 VÁLASZ
adampc 2009. 01. 17. 10:21 | #139
a kiskunlacházi ügyet ügyesen eltusolták. semmit nem lehet tudni. pedig abszolút felesleges félni a magyarok oly mértékű felháborodásától, ami tettetekig fajulna. sajnos.
royalflush 2009. 01. 16. 20:47 | #137
jöttök itt a termőfölddel meg az édesvizzel..
nem sokára azt is eladják, magán kézben lesz, eltűnik, blabla
a cigányoknak meg kár meghirdetni a sulit, nem élnek vele
ott nem divat a tanulás, még a könnyítettet se csinálják meg
az érettségi is vicc, ezerből egy
a magyarság meg már csak egy öregedő nemzet (nézd csak meg a boltokban, plázákban, kolikban a biztonsági őröket.. vagy nagypapám koru vagy egy alacsony és kövér paraszt, aki összeszarja magát, ha előveszek egy vizipisztolyt.. tisztelet a kivételnek) , erőtartalék nélkül, és csak a szenny megy meg a lopás, rablás. tudom, hogy ezzel nem mondtam ujat senkinek, de majd ha 20 év mulva amcsibol visszajövök Mo.ra, akkor majd lesz időm eldönteni, hogy sirjak vagy nevessek.. :S
kotta 2009. 01. 16. 17:21 | #136
Akármi van: "itthon vagyok"
:-)
Előzmény: kotta (134) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 16. 17:20 | #135
a halál túl kegyes, és nem büntetnéd meg vele őket, de mondjuk bezárni őket börtönbe, vagy munkatáborba küldeni őket az igen, bűnhődjenek amiért itt az ország.
Előzmény: nilsnoa (131) 0 VÁLASZ
lokko 2009. 01. 16. 15:48 | #133
ez a cél, kérdés a hogyan ...
Előzmény: nilsnoa (131) 0 VÁLASZ
Agytumor 2009. 01. 16. 15:48 | #132
Nekem is van cigány haverom és nagyon jól megvagyunk.Csak az a helyzet,hogy az ő apja egy cégnél targoncát kezel,
az anyja meg eladó egy boltban.És ők arra nevelték a fiukat amire az én szüleim engem.
A bűnözők meg arra nevelik a gyereküket, amit ők csinálnak,amire őket nevelték a szüleik.És olyan nincs,hogy a gyerek csak úgy eldönti hogy ő normális lesz,amikor őt szinte "tanítják" arra,hogy tipikus "cigány" legyen.
Az egész csak a környezeten múlik.

ui: ne haragudj,de szerintem te nem sokat tudsz a dolgokról,penge70
nilsnoa 2009. 01. 16. 15:30 | #131
Nekem konkrétan az a véleményem hogy a parlamentet kiüríteni, nagyrészét felakasztani, minden felsőbb vezetőt (rendőrség stb..) leváltani, és normális új kormányt választani (lehetőleg olyat, amelyik MAGYAR és a nép érdekeit veszi figyelembe)
wtf 2009. 01. 16. 15:17 | #130
Lehet rinyálni az ilyen postok ellen, de valahogy mégiscsak mindig ezeknek a legnagyobb a kattintása meg a kommentek pörgése...
Zorro 2009. 01. 16. 13:17 | #129
Na ja. Tök igaz. Most már biztos, hogy a zsidók itt vannak cigánynak és négernek öltözve. Mari néni macskáját is biztos ők kergették fel a fára. Én már mindent el tudok képzelni.
Ráadásul azt hallottam zsidó-cigányok zárták el a gázt is, hogy eltereljék. Ezért van gáz Gázában. Nálunk meg semmi. Ajjaj. De az is igaz, nagyon unatkoznék, ha ők nem lennének mindenhol ott, mert akkor milyen videókat néznénk itt az izén?
Ja még annyit, hogy ezek a cigány-zsidó fajzatok nem is emberek, hanem a Nibri Nubri bolygóról jöttek, hogy leigázzák az emberiséget. Na erre varrjatok gombot.
pillsiter 2009. 01. 16. 11:45 | #128
Szerintem ez az egész cigány-magyar kérdés az "Osztd meg és uralkodj!" elvről, módszerrről szól. Hiszen ha ma magyar országon annyira nagyon kéne félni a szélső jobbosoktól akkor nem engednék őket felvonulni gyülekezni, de ezzel ellentétben mi van, hagyják őket, sőt örülnek neki hisz így tudják szajkózni a saját igazukat. Azoknak pedig akik roma származásuak azt üzenem, hogy nekik kéne a leghatározottabban felépni azok ellen akik bemocskolják a cigányságot, mert hisz miattuk jutottak idáig és mi is.

A fickórol meg annyit hogy igaza lehet hisz az újság már régen leközölte hogy a moszadosok itt vannak , s szerintem ha azok ott vannak valahol az nem véletlen és én ezekről bármit eltudok képzelni hisz aki terror támadásra terror támadással felel az maga is gennyes.

A polgár háború szerintem meg jól jönne még ennek a bandának hisz akáoszban még jobban tudnának fosztogatni és rabolni. na de ez csak az én szerény véleményem .
Bonyek 2009. 01. 16. 11:21 | #127
Lehet,ez is az uszítás egy része! Mindaddig nem is érdekelne,amíg nem a saját bőrömön tapasztalom ,vagy nem a közvetlen környezetemből hallok hasonló történeteket. Azt hiszem mindannyian részesei vagyunk annak,hogy ez idáig fajulhatott!Mindannyian vártuk,várjuk a csodát,majd lesz valami.Igen lett!

Állatvilág első lecke;ha a kutyád megharap,azt kövesse RETORZIÓ,nem pedig dicséret! Úgy talán kordában tudod tartani!

Szomorúnak tartom azt is,hogy elhisszük, Magyarországon csak 2 párt van! Régebben én sem néztem szét ,de körülöttünk úgy látszik sikeresebben alkalmazzák a szélsőbb oldalt.Mi miért nem utánozzuk? Félreértés ne essék,nem a cigányságot nem szeretem,hanem a "kutyákat" akik megharapnak és azt,hogy ez nem csak nekem fáj és azt,hogy ez ellen senki nem tesz semmit,mindenki csak pampog.Már nagyon várok valakit,AKI TUDJA AZ IGAZI MEGOLDÁST!
neophyte 2009. 01. 16. 10:32 | #126
Mikor a cigányokról van szó, valamint az ilyen rendőri, politikai hazugságokról, mindig elkap egy olyan mértékű düh, hogy legszívesebben állig felfegyverkezve nekiindulnék az országnak és szó nélkül irtanám ki az ilyen férgeket!!! Egytől-egyig!!!
És remélem élek még akkor mikor a nép fellázad ezek ellen és tuti, hogy ott leszek köztük!! Üdv
kotta 2009. 01. 16. 10:31 | #125
Én ennyire konkrét dologra azért nem gondoltam... :O
Meg nem is csak az országunkra. Világszinten akadnak bajok. Etnikai zűrök Afrikában hetente, az USÁban szünet nélkül, a franciáknál és németeknél egyre hangsúlyosabban; működésképtelen, fenntarthatatlan gazdasági felfogás szinte mindenhol, stb.
Én azért háborút semmiképp sem akarok, de ha a világ hasonlóképp működik mint eddig (mitől lenne másként?), akkor sajnos nagyon érik valami.

Bah, nem is agyalok inkább rajta. (úgyis eszembe fog még jutni rengetegszer... :-( )
(nem is akartam aztán tessék, már én is "világvégét" vizionálok... jaaaj! )

Előzmény: lokko (120) 0 VÁLASZ
Lui-G 2009. 01. 16. 10:28 | #124
Szerintem inkább "negatív" diszkriminációt kellene alkalmazni, tehát a cigánynak nehezebb legyen bekerülnie a rend őrei közé. Mert így csak züllesztik az amúgy is ramaty állapotban lévő "cég" hírnevét és értékét.
Jokker 2009. 01. 16. 10:27 | #123
Olvasgattam egy kicsit a kommenteket és elég sok nézőponteltérést találtam. Nem akarok beszállni semmiféle vitába, hogy cigányok között vannak-e jó emberek vagy nincsenek, az én bizalmamat eljátszották és én akarva-akaratlanul előítéletekkel nézek rájuk. Lehet hogy valaki közelében laknak rendes cigányok, akik tényleg nem csak kívülről rendesek és megbízik bennük hát tegye, ő ismeri őket. Az én környékemen nem laknak rendesfélék, én nem bízom meg bennük.
lokko 2009. 01. 16. 10:22 | #122
semmit, a cigányok mindenkit utálnak alapból ... csak a dzsrága csalládzsukat nem, de még azt is össze vissza veri az átlag ...
Előzmény: brigi_cica (119) 0 VÁLASZ
caffe 2009. 01. 16. 10:20 | #121
ma Magyarországon minden második 8 éves cigány (50%). 10 év múlva mikor szavazhat majd a szerinted ki veszi meg a szavazatát?
lokko 2009. 01. 16. 10:20 | #120
a háború maga igen szar ... de a hosszabb távú következményei nem mindig ...
a jelenlegi állapotok hosszabb távú következményei igen szarok, hacsak nem történik valami komolyan felforgató, jelen állapotokat szétziláló esemény, ami teret enged az újrarendeződésnek, én egy ideje úgy gondolom, hogy csak egy háború lehet elég komoly horderejű ahhoz, hogy itt történhessen valami átütő változás ... egy polgárháború a romákkal szerintem ideális esemény lenne ... csakhát ... csakhát ...
Előzmény: kotta (116) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2009. 01. 16. 10:18 | #119
ja meg még egy kérdés.... mi a faszt csináltunk mi hogy ennyire utáljanak minket a ciganyok?????? :S
Jokker 2009. 01. 16. 10:16 | #118
Ha hülyeség amit mond, ha nem, én azért szívesen fognék egy kalát teli tárral és elkezdenék söprögetni!
brigi_cica 2009. 01. 16. 10:16 | #117
az ám ez kell Magyaországnak... igy is azt lehet hallani a francia tv-ben hogy MO a csöd szélén áll, és a franciáktól kuruzsol egy kis pénzt...
nem lehet igaz hogy ezek a politikusok nem tudnak gondolkodni???? a nép szenved a cigányok végett, és még több jogot adnak a cigányoknak, hadd tegyék még jobban tönkre az embereket és az országot...


kotta 2009. 01. 16. 10:11 | #116
A történelmi tanulságokat levonva sajnos igazad van. :-(
Egyéni, emberi szempontból viszont háborúkkal csak az jár jól, aki nem vesz részt benne. Akik hazájában zajlik, és akik akarva-akaratlanul részt vesznek benne, azok sose járnak jól semmilyen szempontból sem.
Előzmény: lokko (111) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 01. 16. 09:50 | #115
Te meg költözzél mondjuk Pokolhegyre (de még tudnék ajánlani rengeteg más helyet), aztán majd utána gyere a hülyeségeiddel.
Előzmény: Penge70 (88) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 01. 16. 09:46 | #114
Persze, városi legendákról (vagy urban legend-et írsz vagy városi legendát, kettő együtt elég viccesen hangzik) szokott a hvg meg a fn írni. Ki is a tájékozatlan, te sügér?
Előzmény: Seso (97) 0 VÁLASZ
Kremy 2009. 01. 16. 09:42 | #113
Nem hinném,hogy a háború jelen helyzetben bármilyen megoldást is jelentene...Főleg,hogy nincs egyetértés az emberek között és ha össze kell fogni valamiben,mindenki 200 felé szalad..Nem hogy meghalni a másikért vagy az érdekért..Szolidaritás 0.
pepeti 2009. 01. 16. 09:38 | #112
Úristen ezt csak most néztem meg nagyon odabasz. :D
Előzmény: fapapuccs (108) 0 VÁLASZ
lokko 2009. 01. 16. 09:25 | #111
a háború hosszú távon mindig vezet valahova ... soha nem marad úgy a helyzet ahogy előtte volt ... pont ezért háborúzik néha az ember, felszakítani a befagyott hatalmi viszonyokat, mert másképpen amúgy nem megy ... nem vagyok éppen egy elvetemült milicista, de sajnos azt kell mondanom, hogy kell nekünk egy háború, meg kell szenvednünk (véreznünk) ahhoz, hogy ebből a morális pöcegödörből kimásszunk végre :(
Előzmény: kotta (109) 0 VÁLASZ
Kremy 2009. 01. 16. 09:25 | #110
A riport első részére reagálnék inkább.
Tehát ahogy mondja,aki eddig is rendőr akart lenni,az tanult és rendőr lett..Ismerek roma származású rendőrt egyébként,3 háznyira lakik tőlünk,és rendesen végigjárta azt az utat amit más magyar rendőrök,nem vettem volna észre,hogy negatív diszkrimináció áldozata lett volna,elég régóta ott dolgozik..De ez már túlzás,hogy érettségi nélkül..Ami manapság annyit ér mint anno a 8 általános,érettségi nélkül semmit nem tudsz kezdeni az életeddel.
Még mindig azon az állásponton vagyok,hogy korábban,általános iskolában támogassák őket ha tudják,legyen valami motivációjuk a tanulásra..Tehát prevenció,nem korrekció kell...Mert ez semmire nem megoldás,aki eddig nem tanult most sem fog,vagy képzetlenül kerül oda.
Nem tudom,ki járt már valaha is intézetben vagy akár leányneveldében,de a 80% cigány.Beszélgettünk velük jó pár órát és azért nem tanultak,mert a szüleik alapvetően nem iratták őket sem óvodába,sem iskolába,nem csináltak semmit,némelyikük írni sem tud 17-18 (!) évesen...
(erről írtam dolgozatot,azért jártam ilyen helyeken,nem egy jó délutáni szórakozás..)
kotta 2009. 01. 16. 08:54 | #109
Fura kis előítéleteink vannak, az biztos.
Pl. tény h az elmúlt 20 évben a legtöbb nagybefektetés nálunk izraeli eredetű. Ez tény, nem több és nem kevesebb. Ezt pl. én valahol leírom, semmilyen kommentárt nem fűzök hozzá, és máris fasiszta lettem. Más vélemények szerint pedig bátor és "igazhitű". Pedig csak leírtam egy tényt és engem lehet h nem is érdekel miért van ez így. :D (egyébként úgy tűnik ezt a fasiszta-fogalmat már a büdös életben senki se fogja eredeti értelmében használni...)
Van egy tvműsorom. Elhívok oda egy alakot, mert érdekes ember szerintem. Ő ott elmondja a véleményét, amiket tényekre alapoz. Egy darab ember, egy darab véleménye. Joga van hozzá, mindenki azt gondol amit akar. Ettől viszont "fasiszta" lettem én is, a tv-stúdió összes alkalmazottja is, aki ezt megnézte az is, aki beszélt arról h ezt megnézte, az is. Lehet ellenkezni, de ez így működik, én legalábbis mindig ezt látom magam körül.

Másik témakör: nekem soha senkimet se bántotta még cigány, de én Bp-n élek. Hozzám csak a hatodikon csöngetett be 3 aranyos gyerkőccel egy cigányasszony egy pohár vízért, és miközben ajtót nyitottam már járt a szeme a bútorokon, fogason lógó kabátokon. Mivel baromi reális volt a hatodikon kérni egy pohár vizet, ezért nem adtam neki. Rasszista lettem innentől?
Élnek rokonaim Olaszliszka környékén és ők másmilyen megélt helyzetekről beszélnek. Ezek többségében féltek, és okkal féltek, h elvesztik vagyonukat, egészségüket, életüket. Ők is nyilvánvalóan rasszisták...

Szerintem aki bűnöző annak rács mögött a helye, és olyanféle ember vagyok, aki meg szereti azt látni h az ország ahol él, működik és meg tudja tartani az értékeit. Lehet h ehhez pont izraeli befektetők kellenek, én ehhez nem értek, de jobban örülnék magyar befektetőknek, mert ilyen vagyok.

Rasszista-fasiszta, vagy gyenge nemtörődöm alak - igazából tökmindegy ki mit mond ezek után rólam.
Ne legyen polgárháború, mert háborúkról hallottam a nagyszüleimtől, és az soha és senkinek se volt jó.
fapapuccs 2009. 01. 16. 07:59 | #108
Ne kiálts farkast!!!! És a polgárháború lehetőségét se, mert előbb utóbb az lesz. Ennél még Oláh András kedves UFO kutató barátunk is értelmesebb összeesküvés elméleteket gyárt!! http://ize.hu/comments.php?post_id=10424
Ha ez igaz lenne akkor szerintetek lement volna adásban egy országos Tv-ben? Az "izraeli titkosszolgálat" a belét kitaposta volna. :)
Előzmény: r_i_p (107) 0 VÁLASZ
r_i_p 2009. 01. 16. 01:35 | #107
Egyet tudok mondani emberek! Az tudja hogy milyen a cigány aki köztük, vagy a közelüben él. Mindegyik egy mocskos, szemét szarházi! Miért van az hogy a médiában valami testi sértésről van szó, ott mindíg a cigány ver agyon magyart stb??? ...és még a magyarokra mondják hogy rasszista... cöhhh... nevetséges! Egy féreg népség a cigányság!!! Aki meri védei őket, azt simán szembeköpném és bedobnám közéjük. És mellékesen megjegyzem, ez a polgárháború nem is olyan elképzelhetetlen, csak gondoljatok bele. Nincs kizárva semmi!
Dagatt 2009. 01. 16. 01:19 | #106
Hezbollah! Mocskos Zsidók!
Dragon66 2009. 01. 16. 01:14 | #105
Akkor kezdjük:

A videoban ez az "okos" ember úgy beszélt a cigány rendörökről mintha azok sitty-suty bekerülhetnének és egyből jogosan fegyvert kaphatnának. DE!! Az álltalad közölt cikkben tiszán látszik a középiskolai tanulmányikat támogatnák jobban, öszönözve őket a tanulásra a "jogtalanul eltalujadonítás" helyett. Tisztán látsziik, h már alapjaiban hazudik ez az ürge.
Ebből következik, h az öszes ebbe a TV-be bekerült és vele szimpatizáló egyén felállít egy alap hazugságot amire épitkezik, ami onnantól kezdve már teljsen logikus, meg akár igaz is lehet(ne), Csak nézzük meg az alapokat és már látszik is, h teljesen összeomlott a váruk.

A kormány Tel Aviv-ból kapta a parancsot! "VALÓSZÍNŰLEG"! Szerintem is. Ez teljesen vszinű. :D Persze ha nem ez a kormány lenne hatalmon akkor a másikat nem vették, nem lehetett volna "megvenni"!

Összeeskűvés elmélet 8 millió 628 ezer 212. rész
Irta és Rendezte: Posta Imre
Főszerepben: Posta Imre
...
:D
Előzmény: |-=O=-| (14) 0 VÁLASZ
Schwed 2009. 01. 16. 00:25 | #104
Az azért elég érdekes, hogy amint a cigányokról van szó, rögtön jön néhány ember, aki azzal érvel, hogy ő bizony ismer olyan cigányt, aki dolgozik és "normális"(utóbbi elég személyre szabott norma). Nekem a szüleim egész életükben dolgoztak, a nagyszüleim úgyszintén és a családomban mindenki. Egy normális társadalomban nem az kéne feltünést keltsen, h egy cigány dolgozi, hanem az ha nem... Ne haragudjon meg senki de én leszarom, hogy egy-két cigány dolgozik és fizet TB-t stb, mikor a zöme a társadalmunkon élősködik és arról gondoskodik, h bűnözés virágozzék, miközben rá kiabálják a rasszista jelzőt mndenkire akinek ez szemet szúr. Ráadásúl nem csinálnak titkot sem belőle, sőt média sztárként ünnepelnek olyan hitvány kutyákat mint győzike, v junor. Buziság ez a felső fokon.
Laci 2009. 01. 15. 23:23 | #103
Az ember már csak olyan, hogy a nyomtatott szónak, nomeg a TV-ben, rádióban elhangzottaknak hitelt ad. Erre jön egy fazon kb. 160-as IQ-val, lehengerlő duma készséggel, mondandójába belesző igaz(nak tűnő) sohanemhallott dolgokat (Cáfold meg! - mire sikerülne megcáfolni, ő már a sokadik rágalomnál tart), meg, hogy "BIZONYíTHATÓAN". Tehát igaz.
Elhiszed. Elhiszem. Elhiszi bárki.
/Gondolkodom, tehát kételkedem; kételkedem, tehát vagyok. (Descartes)/
Hiheti valaki, hogy "Magyarország csak papíron létezik"? (Egy hete voltam Röszkén. Nem papiröszkén.)
Luflee 2009. 01. 15. 22:51 | #102
Tudtommal senki nem kotelezett a post megtekintesere. Az elso egy percben rajohettel, hogy nem tetszik, nem vagy ra kivancsi, ilyen esetekben javasolni tudom az ablak jobb felso sarkaban talalhato piros X jelzest, nyomd meg batran legkozelebb :)
Előzmény: Seso (97) 0 VÁLASZ
Seso 2009. 01. 15. 22:14 | #101
a nacionalistak pont nem mi vagyunk. sosem ertettem a szlovak-magyar viszalyt sem... eleg sokat jartam ki, igaz, csak komarno kornyekere es szakkozep iskolas koromban fel a hegyekbe, de orok emlek marad, barmikor megyek szivesen ujra...
Előzmény: vilagi (100) 0 VÁLASZ
vilagi 2009. 01. 15. 22:07 | #100
szlovakia
Előzmény: joshka (93) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 01. 15. 22:06 | #99
Az a szar amúgy hogy kurvára igazad van.
Előzmény: vilagi (89) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 01. 15. 22:04 | #98
Igen a mondat második felével tökéletesen egyetértek.:) Szerintem ne legyen több ilyen post mert mindenki csak felkúrja magát rajta aztán jön a flame.
Előzmény: Seso (97) 0 VÁLASZ
Seso 2009. 01. 15. 22:02 | #97
makoi foldgaz??? az egy urban legenda tajekozatlan baratom.... amugy ez a poszt szar es nem ide valo... menjetek a kurucz-ra, ha ez kell. orultem...
Előzmény: |-=O=-| (83) 0 VÁLASZ
zeroe 2009. 01. 15. 22:02 | #96
Részemről a vélemény a témában: mindkét oldalnál vannak részigazságok, melyekből áll a sajátom, hogy ez mi, lényegtelen.

Hogy mégis írok:

Penge70, bocs, de visszanézve én úgy látom hozzászólásaid, azokra viszontválaszokat, illetve te kinek a hozzászólására mit reagáltál, hogy te kezdted a személyeskedést, sértegetést. De még akkor is arra gondoltam, értelmes emberként képviseled azt, ami mellett kiállsz. Aztán, hogy egy értelmes választ nem tudtál megérteni, csak néztem... Végül, teljesen átmentél személyeskedésbe, teljesen hiteltelenné váltál, akármit mondtál előtte, még, ha volt is benne valami igazság és a nick-ed utolsó karakterévé váltál.
joshka 2009. 01. 15. 21:57 | #95
Itt egy kicsit maskepp van. Ujvideken nincs sok, de van. En neha sajnalom oket, mert altalaban ok kapnak verest. Ok meg az Albanok. Mi Magyarok kulsoleg nem kulonbozunk a Szerbektol (de nem is olyan veszes a helyzet), de a familiarisan hipperpigmentalt egyeneket konnyen kiszurjak. En itt az Ize-n figyeltem fel ra, hogy milyen mereteket olt nalatok a cigany kerdes...
Előzmény: pepeti (94) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 01. 15. 21:51 | #94
Nyilván tele van gyűlölettel, mert csak szét kell nézni hogy mi folyik ebben az országban. Nem tudom hogy nálatok mi a helyzet így arról nem mondhatok véleményt, de itt a magyarok többsége félve él a saját országában. Hidd el te is tele lennél gyűlölettel ha közelebbről megtapasztalnád hogy milyen is ez. Én salgótarjáni vagyok és itt rengeteg nagyon rossz cigány él, az általános iskolában ahova jártam azt mondják hogy kb 70%-a cigány, és nagy részük a tanárok és a felnőttek iránt sem tanusít semmilyen tiszteletet, és ami a legrosszabb hogy a magyar gyerekek ezt a viselkedésmintát átveszik. Szóval számomra ezek cigányok maradnak, semmiképpen sem lesznek romák. Nem kioktatni akarlak, csak ez most kikivánkozott belőlem.
Előzmény: joshka (92) 0 VÁLASZ
joshka 2009. 01. 15. 21:47 | #93
Vertek mar engem 10-15-en is,... Szerbek, de megismertem olyanokat is, akik fantasztikus emberek!

Előzmény: Daron (91) 0 VÁLASZ
joshka 2009. 01. 15. 21:43 | #92
Melyik orszgbol vagy? Nem ezert vagy azert, csak epp erdekel. En sem elek HU teruleten. Csak az egykorin... Ami meg a posztot illeti, szerintem latszik a koma mimikajan is, hogy tele van gyulolettel. Egybol felismerem oket, mert Szerbiaban sok ilyen pofat lattam mar...
Előzmény: vilagi (89) 0 VÁLASZ
Daron 2009. 01. 15. 21:41 | #91
Az előítéletekről ennyit: Kiskunlacházán lakom ahol meggyilkolták a lányt, és aki a barátom szerelme volt. Öcsémet egyszer már teljesen szétverték, és engem is fenyegettek már késsel. Tehát az emlegetett cigány bűnözés teljes mértékben igaz. Ez csak az én tapasztalatom, és biztos, hogy 10 emberből 8-nak lenne hasonló élménye ezekkel bizonyos "barnákkal" kapcsolatban. Szóval kedves Penge, ha már lett volna egy penge a torkodnál amit egy "tücsök" tartott oda, akkor nem lennél ennyire optimista.
Előzmény: Penge70 (35) 0 VÁLASZ
Tádi 2009. 01. 15. 21:40 | #90
Sig transit gloria mundi! Ez kell még ide. A rendőrnek nincs hatalma, erre még nyolc általánossal is bekerülhetnek a karhatalmi szervekhez. Mire alapozva? Tény, hogy nagyrészük egy osztályt többször is jár, de ez még nem jelenti az érettséget... Nem is folytatom, mert...
vilagi 2009. 01. 15. 21:34 | #89
a magyar nyelv nem az erossegem, ezer bocs elore is.

csak annyit szeretnek ehez hozzafuzni, hogy nektek magyaroknak szerintem sajat magatokall van problematok, es amig ezt nem fogjatok ellrendezni, nincs eselyetek tulelni europaban. vegyetek eszre magatokat, mert ez a nacionalista hozzaalas nem vezet sehova.
Penge70 2009. 01. 15. 21:27 | #88
Tanulatlan ? csőlátású ? selejt ? paraszt ? Akkor ki is személyeskedik ?? De tudod mit ? Legyen igazad, nyilván frusztrált és nyomoronc az életed 23 évesen, hogy aki másképp gondolkodik mint te az simán leszarozod, mert nyilván csak a hozzád hasonlóan gondolkodoknak lehet igazuk !! Úgy legyen, nagyobb örömöket kivánok neked az életben, mint amilyen a mostani !!
Előzmény: |-=O=-| (85) 0 VÁLASZ
Laci 2009. 01. 15. 21:23 | #87
"- Szia, hol voltál?
- Szia, templomban.
- Mit mondott a pap?
- Nem tudom, de olyan szépen mondta!"
Olyan hosszú volt, hogy mire a végére értem, elfelejtettem az elejét. Ha jól emlékszem, a rendőrség VOLT akármije az ipse.
Ha csak a fele igaz annak amit mond, akkor a Hamasznak van Gáza és nekünk azért nincs.
rezso 2009. 01. 15. 21:17 | #86
mindig kell lennie egy cigánybérencnek pápápápápápá
|-=O=-| 2009. 01. 15. 21:04 | #85
Ha elfogynak az érvek, jön a személyeskedés. :) Tanulatlan, csőlátású selejt vagy, látod nem volt nehéz belőled előcsalni az igazi paraszt éned.
Előzmény: Penge70 (84) 0 VÁLASZ
Penge70 2009. 01. 15. 20:59 | #84
Jó lenne kis tahóka ha nem szemétkedné,l nem a gárda testvéreid gyülésén vagy, az alsó tagozatban még te vagy a hozzádhasonló "gondolkodó" barmokkal együtt !! Légyszi kimélj meg a bunkó válaszaidtól mert nem érdekel !!
Előzmény: |-=O=-| (82) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 01. 15. 20:55 | #83
A makói földgázvagyont a világ egyik legnagyobb nem hagyományos lelőhelyeként emlegetik. A koncessziós kanadai Falcon Oil & Gas Ltd. úgy becsüli, hogy a koncessziós területe körülbelül 1,2 billió köbméter földgázt tartalmaz. Ez háromszor annyi, mint Nagy-Britannia bizonyított földgázkészlete. (FH)
Előzmény: Békatallér (78) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 01. 15. 20:51 | #82
Köszi, de azt egyszeri olvasásra sem volt nehéz megérteni, hogy te nem fogod fel, amit lokko írt. Érdekes én megértettem. Persze hogy is érthetnéd meg, ha lemaradtál ezen "ne általánosítsunk mert a cigányok között is vannak jó emberek" szinten, amit már alsó tagozatban is felfognak a gyerekek, csak sajnos te azóta se tudtál tovább lépni egy ilyen "alapigazságon".
Előzmény: Penge70 (81) 0 VÁLASZ
Penge70 2009. 01. 15. 20:31 | #81
Kedves nulla, nem azt irtam hogy magas nekem hanem hogy semmi értelme nincs az irománynak !! Úgy látom gondok vannak az olvassásal kedves nulla !!
Előzmény: |-=O=-| (74) 0 VÁLASZ
Balintos 2009. 01. 15. 20:12 | #80
Csak nincs egységes cigány nyelv, a rendőrök tanulhatnának 6-7 nyelvet, amikor egyet sem képesek
Előzmény: |-=O=-| (13) 0 VÁLASZ
Balintos 2009. 01. 15. 20:09 | #79
Biztos van bent igaz, de azért ez már nagyon hihetetlen...
Békatallér 2009. 01. 15. 20:04 | #78
1. Ha egyeseknek nem kell az érettségi ahhoz, hogy rendőrök legyenek, akkor ide nekem ingyen a második diplomámat!
2. Sajnos a magyar rendőrség egy vicc. Dédim mesélte, hogy anno amikor a csendőrök(2 db) végiugvonult a falun, mindenki tisztelettel fogadta őket, hol van ilyen a rendőröknek? Meg azok nagy, szép szál legények voltak, a mostani rendőreink nagy része meg sajnos elhízott, tunya nem is tudom mi.
3. Valóban van érdeklődés a magyar föld iránt, és valóban van az Alföldön kőolaj és földház! Már a logika megköveteli, hogy legyen, hisz pár ezer éve a Pannon tenger borította el az egész területet, és abban sok apró kis bigyó szépen átalakult a köbö 1000-6000-8000 méter vastag üledék alatt. Óvatos becslések szerint kihúzna minket az államadóságunkból, és nem kellene orosz gáz, és jó pár évig ellennénk vele.
Magyar zeolitos földdel kezelik Dubay-ban a mesterséges zátonyokat, mert egyszerűen a brit, francia, amerikai termékek, meg sem közelítik ennek a keveréknek a hatékonyságát!
Nem beszélve a magyar bauxitról, és volt/akad még jelentős mennyiségű titán is errefelé, amit anno a SZU egyszerűen lenyúlt tőlünk, és megtiltotta a magyaroknak a kutatását. Ez is milliárdossá tette volna az országot...
És még a többi.
Sok dolog van, amiről nem szabad beszélni. A jelenlegi politikának és a mindenlorinak is, a gondolkozó ember az ellensége, ezért lebutítják az oktatást-> BSC-MSC rendszer, amit már külföldön az értelmesebbek kivonnak sőt a nagyon okosak be sem vezettek...
nade...

Gondolkozzatok! Olvassatok! Legyetek önnmagatok, ne birkák!
pepeti 2009. 01. 15. 19:54 | #77
Ez demagóg. Ha annyira nehéz akkor elszökik valami szeretetotthonba, vagy ha nagyobb akkor munkát vállal és lakik munkásszállón. Mindenhonnan ki lehet törni, csak vannak akik lusták hozzá.
Előzmény: Agytumor (70) 0 VÁLASZ
colben 2009. 01. 15. 19:52 | #76
mondjk úgy hogy elég elrugaszkodott az emberünk elképzelése az ország helyzetéről, de mindenesetre az alapokban igaza van. az elmúlt tíz évben kábé megkétszereződött a cigányok és a külföldi (azaz legnagyobrészt keleti) bevándorlók száma az országban... és hogy ennek mi lett a következménye azt szerintem mindenki látja. vagy legalábbis az aki olyan helyen él ahol sok a kisebbségbeli.

én elítélem a rasszizmust alapjaiban véve, de szerintem amit nálunk rasszizmusnak neveznek, vagy akár "cigánygyűlöletnek" azt egy szabad, normális országban a haza és az önbecsülés védelmének éreznék..
ennyit erről, köszöntem a figyelmet :)
bond 2009. 01. 15. 19:51 | #75
Ez a fickó amellett, hogy katonatiszt, író és pszichológus, elsősorban paranoid. Az a baj, hogy a hülyeségei miatt az is hiteltelenné válik, ami esetleg igaz abból, amit elmondott.
Viszont egy dologban igaza van: sokkal könnyebb az embereket uszítani, megosztani, mint a valós problémákat kezelni.
|-=O=-| 2009. 01. 15. 19:38 | #74
Értsük úgy, hogy ez már magas neked? Ok, úgy értjük.
Előzmény: Penge70 (69) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 01. 15. 19:37 | #73
Igen, szép nyelv a magyar, meg is tanulhatnál ezen a nyelven helyesen írni, ha már ennyire szóba hozod.
Előzmény: Penge70 (68) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 01. 15. 19:29 | #72
Igazad van a "h" =hogy, csak lusta lettem amióta neten szórakozok összevissza. :D
Terheltségek és előítéletek meg nyilván vannak, de személyes szinten ezek ellen akkor tudsz csak tenni ha normálisan élsz. (megtetszik a havernak, családnak, üzletfélnek, aztán ki tudja milyen jó sül ki belőle...) Mindenki más szituban találja magát születésekor, életében, munkahelyén, bárhol. De az h hogyan reagál és hogyan tart ki vmiféle normális értékrend mellett, az már csak a saját választása. Sokan sajnos a könnyű utat választják, cigányok,zsidók, magyarok, ugandaiak (mért száltam rájuk? már várom az ottani rendőrséget... :D) egyaránt. Ezzel van csak bajom, nem a "fajtákkal".
Előzmény: Penge70 (68) 0 VÁLASZ
Agytumor 2009. 01. 15. 19:28 | #71
El kéne gondolkodni hogy ki miért olyan,amilyen,aztán megszüntetni azt a dolgot,amitől valaki olyan lesz
Agytumor 2009. 01. 15. 19:27 | #70
Azért nem olyan egyszerű normálisnak lenni, ha az apád minden este részegen jön haza,megver aztán hajnalig nem tudsz aludni mert apád anyádat veri éppen. Ennyi.
Előzmény: kotta (65) 0 VÁLASZ
Penge70 2009. 01. 15. 19:23 | #69
????????????????????????????????? kb enyi értelem van a firkámányodban
Előzmény: lokko (67) 0 VÁLASZ
Penge70 2009. 01. 15. 19:21 | #68
Kotta, enyhén szólva zavaros amiket irtál, nem is nagyon értem a mondandódat, de megpróbálok válaszolni arra amit megértetem ! Szerintem igenis nehéz becsületesen élni, vagy csak egyáltalán élni egy kisebbségnek az legyen akár, roma, zsidó, meleg stb... És pedig azért mert manapság szinte divat lett gyülölni a mást, és sokan nagyon könyen általánositanak ! Pl arra gondolok hogy te is biztos többször hallotál olyanokat hogy: a cigányok ilyenek meg olyanok, a zsidók ilyenek meg olyanok, pedig igy kellene felfogni hogy pl: vannak rossz emberek a cigányok és a zsidók közt is !! Tehát nem mindegyik általánositva !!
Egyébként a "h" mit jelent, mert gondolom "hogy" de ezt nyugodtan ki lehet irni nem bün, szép nyelv a magyar !!
Előzmény: kotta (65) 0 VÁLASZ
lokko 2009. 01. 15. 19:19 | #67
ezen kommented alapján meg te sem vagy sokkal különb annál, mint ami ellen kardoskodsz, igen gyorsan megítélted a világnézetem, ami erősen sztereotip gondolkodásra vall ...
én igyekszem, hogy a lehető legkevesebből általánosítsak, úgy hogy közben kevéssé szolgáltassam ki magam ...
oldalakat tudnék tele írni azzal, hogy a kriminatív roma "kultúrának" miért a legárulkodóbb jele a roma akcentus, röviden a lényege az, hogy pont a kriminális viselkedést fenntartó szeparáció tartja fent a saját többségi környezettől független tájszólásukat, mert lényegében csak egymás között érintkeznek élő szóban, az a roma aki feladja ezt az életformát, annak gyorsan felhígul a dialektusa ... a szag meg a felelőtlen és az igény közeg igen feltűnő jele ...
ezen jelek egyike sem a genetikáról árulkodik, hanem az egyén morális értékrendszert leginkább befolyásoló szociális közegéről ... ez nem egy olyan bélyeg, mint a gének, amitől az életben nem lehet megszabadulni, hanem egyéni vagy csoportos döntés alapján ki lehet és ki is kell ebből mászni ... aki nem teszi meg, abban nem bízom meg ... ez az én rasszizmusom
Előzmény: Penge70 (54) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 01. 15. 18:51 | #66
Tényleg nehezen hihető, de honnan tudod, hogy baromság? Az országot tényleg eladták (eladósították), de hogy kik a vevők azt még én sem tudom.
Az ürgével az a baj, hogy túl nagy szavakkal dobálózik.
Előzmény: Belkar (63) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 01. 15. 18:51 | #65
Na a lényeg meg elveszett, bocs, elkapott az indulat...
Sz'al SEMMIVEL ÉS SEMENNYIVEL sem könnyebb vagy nehezebb normálisnak lenni többségiként vagy kisebbségiként, cigányként, ugandaiként, arabként, magyarként, zsidóként vagy bármilyen emberként. Mindenféle kifogás csak duma, erre kéne már rájönni.
Előzmény: kotta (64) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 01. 15. 18:46 | #64
Már bocsánat... MIÉRT OLYAN ISTENVERTE NEHÉZ EZEN A VILÁGON NORMÁLIS ÉS BECSÜLETES EMBERNEK LENNI?!?!
NEM az országról beszélek, a Világról, mert ez az ami semmiben sem más sehol az egész Földön. Az h értelmes, normális, becsületes legyek csak és kizárólag elhatározás kérdése. Az szinte biztos h így persze senki se lesz milliomos, de rohadtul könnyű azzal takarózni h "engem elnyomnak mert zsidó, cigány, fekete, katolikus, öreg, nő vagy épp fehér vagyok"
Ebból már kegyetlen elegem van, h ezt nem fogja fel senki. Csak és kizárólag rajtad múlik hogyan ítélik meg mások a hozzád hasonló bőrszínű, vallású, nemzetiségű embereket. Felelősség? AZ. Leszarjuk? Hát akkor fogadjuk el a következményeit...
Előzmény: Penge70 (52) 0 VÁLASZ
Belkar 2009. 01. 15. 18:28 | #63
jesszus... ez rendesen fejbe vágott ennyi baromságot mint ez az ember elmondot "Izrael megvette Magyarországot" na itt kellett erősen koncentrálnom hogy nehogy kinyomjam :)
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 15. 18:02 | #62
de gyagya vagy :DDDD
Előzmény: LordDarklon (61) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 01. 15. 18:01 | #61
persze előtte még kiásatják a cigányokkal!
Előzmény: LordDarklon (60) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 01. 15. 18:00 | #60
bazze nagydee! itt van föld szívcsakrája! volt a fókuszban.ez már smafu? szerintem erre utaznak az ármánykodó moszatos zsidók! megszerzik aztán szivenszúrják a földet azt annyi!
Előzmény: nagydee (34) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 15. 17:59 | #59
nekem akármennyire is vannak cigány jó ismerőseim, nagyon is látom azt, hogy kitől kell tartsak, jön szembe egy cigánygyerek a kórházban végignéztem a magyar csaján, a gyerek meg majdnem kinyírt a szemével, akkor ma pl. buszváróban úgy nézett egy cigány, hogy már irritáló volt, kereste a konfliktust, előfordult 8-10 éves kis cigánygyereket figyeltem, elmegy mellettem, mit nézel hááá?? szóval az a kurva nagy probléma, hogy hiába véded őket, nem tudsz olyan családot mondani, akinek nem lett volna konfliktusa cigányokkal, vagy ha mégis mutass egy másodikat, csinálj statisztikát, hogy 10 családból hánynak nem volt konfliktusa velük. az a kurva nagy helyzet, hogy a normálisak vannak kevesebben, de mondjuk őket meg szerintem nem érik komolyabb atrocitások, csak a szélsőséges neonáci elvakult Hungarista vadbarmok nyírnák ki mindet, de a normál ember megérzi, hogy kitől kell félni, és kitől nem. ezért tök fölösleges szélmalomharcba kezdtél, akármennyire is tapasztalom, hogy vannak normálisak is
Előzmény: Penge70 (52) 0 VÁLASZ
Mr PIMP 2009. 01. 15. 17:57 | #58
Ha igaz lenne amit elmond, nem hiszem hogy a 20.000 fős magyar honvédség (a gripeneket is beleszámolva:D) elég lenne bármire is...

ha_ho 2009. 01. 15. 17:51 | #57
Rendre felb@sznak az ehez hasonló videók kommentjei, de most jókat derülök chamy28, nagydee34, lokko42, LordDarklon53 és még sokan mások hozzászólásain! :D
alphadog 2009. 01. 15. 17:22 | #56
Előzmény: isty (47) 0 VÁLASZ
ha_ho 2009. 01. 15. 17:17 | #55
isty videoja is bebizonyította, hogy a cigánybűnözés csak a politikai elitnek és a bűnözö cigányoknak kifizetődő. Az országban másnak (magyar, romungro, kínai...stb) nem.
Ja és kedves Luflee, a következtetést levontam: Az egyetlen közös az ATV és az Echo TV-ben, hogy minden "hír" úgy kezdődik, hogy "...bizonyos források szerint..." .



Előzmény: isty (47) 0 VÁLASZ
Penge70 2009. 01. 15. 17:17 | #54
Lokko látom az ész osztásnál hiányoztál, de gyülölet fröcsögésből, és primitivségből jeles vagy kis komám !! Na nézzük: nem adnak nekik munkát: pontosan igy van kishaver, mert bárhova elmegy munkát keresni mindenhonnan elküldik mert roma, persze nem ezt mondják neki ( nincs felvétel ) mert már arra gyáva hogy a szemébe mondja ! Büzlik mint a szar: nyilván a te felfogásod szerint minden romának büdös cigány szaga van, persze az a jó magyar aki reggeltől estig a kocsmában vedel, annak jó pálinka és hugy szaga van, az nem büdös !!
A rasszista jelzőt nyiltan vállalod: ez is csak a butaságod és a lelki nyomorodat jelzi kis komám, szánalmas vagy !!!
Előzmény: lokko (50) 0 VÁLASZ
LordDarklon 2009. 01. 15. 17:15 | #53
ennyi baromságot, de komolyan.... ilyeneket én is tudok mondani, mé' nem hívnak engem is a tvbe?:)

már egy ideje gyanakodom arra, hogy a kirgízek blokkolni akarják a magyar tejtermelést!
Penge70 2009. 01. 15. 17:09 | #52
És te ezt honnan tudod ??!! Megszámoltad ??!! Miért van az hogyha egy magyar lop arra nem mondanak semmi jelzőt, de ha egy cigány lop arra az a válasz: hát persze hogy lop mert cigány a vérében van !! Te ezt nem furcsálod ?? De könyü valakit lenézni, vagy kiutálni a fajtája miat, de megérteni már nehezebb !! Természetesen én se kedvelem a sumák, tróger romákat, de nem azért tróger mert roma, zsidó, vagy néger, hanem több ezer oka is lehet, úgymint bármilyik más embernek: szegénység, butaság, elnyomotság stb... Abban igazad van: nehéz becsületes cigánynak lenni ebben az országnak, mert hiába becsületesk sokak számára akkor is csak tök szar cigányok maradnak, nagyon kevés ember tolerálja a becsülestes romákat, de még a zsidókat is !!
Előzmény: madMate (48) 0 VÁLASZ
Masakari 2009. 01. 15. 17:08 | #51
no comment
lokko 2009. 01. 15. 17:04 | #50
miért nehezebb a cigánynak becsületesnek lenni mint bárki másnak? ez az a szar rizsa amivel ők védekeznek, hogy a rasszista magyar nem ad nekik munkát, nem tanulhatnak tovább meg faszomtudja . EZ a HAZUGSÁG!!!
a bünöző nem kap munkát ! a kompromitált tolvaj hazug szemét szutykok ! kinek hiányzik az hogy szétrabolják a vállalkozását ??? mert aki olyan, az meg is teszi, szemvillanás nélkül ... nem a bőrszínükön múlik az hogy ki az olyan, de ha alja cigány akcentussal beszél, akkor tudom hogy cigányok között él, ha bűzlik mint a szar, akkor tudom hogy hogyan élnek egymás között, és aki magáét nem becsüli az nem becsüli a másét sem ... ha ezt hívják ők rasszizmusnak, akkor én ezt vállalom ...
Előzmény: madMate (48) 0 VÁLASZ
madMate 2009. 01. 15. 16:39 | #49
haver ment gördeszkával a kezében, két cigány késsel eléállt hogy pakoljon ki (szokásos sztori) az ember meg deszkával pofán vágta mindkettőt. Egyiknek eltörte az állkapcsát, erre a cigány feljelentette testi sértésért.
ember az ilyen?
Előzmény: madMate (48) 0 VÁLASZ
madMate 2009. 01. 15. 16:36 | #48
Becsületes cigánynak lenni a legnehezebb manapság ebben az országban.
Sajnos kevesen vannak ezt be kell látni.
Előzmény: Penge70 (45) 0 VÁLASZ
isty 2009. 01. 15. 16:32 | #47
Ezt ajánlom mindenki figyelmébe http://www.mommo.hu/media/a_Borsodi_Vajda_a_ciganybunozesrol
szóval, döntse el ki-ki mit gondol a kérdéssel kapcsolatban...
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 01. 15. 16:27 | #46
A baj ott kezdődött, hogy amikor a bűnöző cigányokat felelősségre akarták vonni, akkor hirtelen a felelősségre vonók lettek a rasszisták és kirekesztők... na innentől kezdve elszabadult a káosz. És pikáns adalék már csak, hogy önvédelemből te nem szúrhatsz, üthetsz először. Ha mégsem te ütöttél először, akkor sem szabad karját, lábát törni az agresszív támadónak, mert az már aránytalan védekezésnek számít. Pl.: ha bicskával támadnak neked nem védheted meg magad egy bozótvágóval.

"Éljen a káosz!"
Előzmény: Penge70 (45) 0 VÁLASZ
Penge70 2009. 01. 15. 16:16 | #45
Pontosan erről van szó, mint emlitettem mi sem vagyunk teljesen tőkéletesek !!
Tóth Pityu, lakik alattunk kettővel egy roma család, és itt a lépcsőházban mindenki szereti őket mert, becsületesek, dolgoznak, és viselkednek, mellesleg nagyon jó szivü emberek, én nagyon kedvelem őket !! Tehát kedves Tóth Pityu nem kellene általánositani,azt a legkönyebb, mert képzeld el: nem minden roma szar ember, és nem minden magyar jó ember !!
Schwed 2009. 01. 15. 16:10 | #44
Azért nem hinném h ez olyan pofon egyszerű, de nekem mindegy...
Előzmény: lokko (42) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 01. 15. 16:06 | #43
Talán páran rátapintottak már az egyik lényegre.
Nem feltétlenül a cigányokat és a zsidókat kell mindenért okolni.
A cigányságra egy jó példa... Ha 3 kecske a szomszéd telekről lelegeli a káposztádat, a kecskebak feldúlja a portádat ki lesz a hibás? A kecske? NEEEEM!!! Hanem a szomszéd, aki szabadon engedte a kecskét. A cigányproblémában pont azok a hibásak, akik engedik ezt az egészet és nem hoznak megfelelő törvényeket a cigányok (de általában a bűnözők) megfékezésére.
A zsidók felvásárolják Magyarországot ??? ELKÉPZELHETŐ! DE KITŐL??? Mert se téged, se a szomszédot, se a hentest, se a cukrászt... stb. nem kérdeztek meg arról, hogy MAGYARORSZÁG ELADÓ? A tetves rohadt politikusok meg lazán eladják, pénzt úgyis ők és az érdekeltségeik kapnak. A hentes a, cukrász... stb. pedig felőlük akár meg is dögölhet.
lokko 2009. 01. 15. 15:59 | #42
igen ... én is megtértem ... látom milyen pofonegyszerűen működik már a világ ... a zsidók a cigányok alap társadalmilag káros viselkedési mintáit erősítik fel, hogy mi istentől származó fedhetetlen magyarságunkat gyengítsék, hogy akkor amikor földünk kincsei stratégiailag fontossá válnak, simán átvehessék felettünk a hatalmat és gázkamrába küldjenek mindannyiunkat a gombamód szaporodó cionisták ... ISTENEM ezt eddig HOGY nem vettem ÉSZRE!!!
Előzmény: Schwed (41) 0 VÁLASZ
Schwed 2009. 01. 15. 15:50 | #41
Hogy ebből pontosan mi igaz és mi nem...az majd elválik, de az h Magyarországon van zsidó és cigány kérdés a tisztább a napnál. Minden bizonnyal fenyegetve érezhetjük magunkat a "keleti" befolyástól és világosan kiderűlt h az országot szándékosan rombolják mind morálisan mind demográfiailag. Lehetsz szkeptikus és kételkedhetsz dolgokban, da aki nem veszi észre h mi áll itt a háttérben az vagy nem akarja látni vagy komplett idióta.
Luflee 2009. 01. 15. 15:47 | #40
+ itthon van kb. egesz europa legjobb termofoldje.. azt kihagytad.
toth_pityu 2009. 01. 15. 15:46 | #39
Költözzön melléd 2 kisebbségi szomszéd, majd te is átgondolod az előbbit! És két külön kategóriáról beszélek! Magyarok közt is van aljanép, mint a cigányoknál is van normális, a baj az, hogy egy kalap alá rendel az ember...
Előzmény: Penge70 (35) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 01. 15. 15:33 | #38
Hatalmas gázkészlete is van Mo-nak, csak hát mennyivel jobb üzlet egyeseknek eladni pl. egy kanadai cégnek, mint hogy saját magunk termeljük ki (és kevésbé függjünk az orosz gáztól). ;)
rezso 2009. 01. 15. 15:31 | #37
bizony Európa legnagyobb édesvize,mire is lesz szüksége a túlélőknek ha már minden szennyezve lesz?
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 01. 15. 15:28 | #36
Azért ne becsüld alá a "picsányi földdarabot". Két nagy kincs is lapul alattunk:
1. Nagy mennyiségű édesvízkészlet.
2. Geotermikus energia (vajon miért van Magyarországon szinte minden második faluban termálfürdő?)

Amit Posta Imrebácsi elmodott az számomra is hihetetlenül hangzik. Magyarországon mégis annyira sok logikátlan és nyíltan pénzlenyúlós akciók történnek. Pl.: M6-os alagút, kormányzati negyed, 4-es metró, Kis Vuk(2008)... stb. Ráadásul,ami haszon lenne az országnak, azt a sok korrupt pénzéhes politikus eladja.
Viszont a problémák ellenére én sem vizionálok nemzethalált és mindent elárasztó moszad ügynököket, se izraeli tankokat.

Tény ami tény, az országra ráférne a politikusok és pártok teljes cseréje.

Előzmény: nagydee (34) 0 VÁLASZ
Penge70 2009. 01. 15. 15:18 | #35
Enyi ostobáságot, és hülyeséget még nem hallotam egyszere soha !! Azért az hihetetlen hogy még mindig itt tartunk hogy: mindenről a cigányok meg a zsidók tehetnek, de mi magyarok tőkéletesek vagyunk !! Addig van a baj mig ezt el is hiszük, mert normális ember ezt a hülye, primitiv, bunkó fasiszta dumát lazán lerázza magáról !!

nagydee
nagydee 2009. 01. 15. 15:13 | #34
Mindíg meglepődök, hogy ez az idiótákkal megpakkolt, természeti kincsekben igencsak szegényesnek tűnő picsányi földdarab mégis mennyire fontos...
Mindha mindenki ezt akarná megszerezni. Az arab olajmezők kutyaf@sza ehhez képest...
Agytumor 2009. 01. 15. 15:11 | #33
Végig se néztem a videót és a kommenteket se olvastam. Ez már engem eléggé untat...inkább legyen irodai vombat meg ilyenek izék :)
deyso 2009. 01. 15. 15:08 | #32
2 kérdéssel indítok:
-milyen füvet szívott ez az ürge?
- és hol lehet ilyent kapni?

a cigányoknak is megvan az esélyük h érettségizzenek, de ha nem hajlandók akkor mivan, a rendőröknek meg azér legyen vmi minimum értelmi szintjük, ha jól tudom a fegyvervizsgához is kell tanulni , sőt még talán éreccségi is kell, szóval hálistennek fegyvert a kezükbe csak lőtéren felügyelet mellett foghatnak
meg pont magyarország lesz ilyen fontos láncszem a MOSZAD szemszögéből, h polgárháborút szítsanak, hát nálunk még jelentős mennyiségű olaj sincs meg hideg van itt nekik, a tevéik meghalnának, szal a területszerzés is kiesik, vagy számítanak a globális felmelegedésre? :D
nagydee
nagydee 2009. 01. 15. 15:08 | #31
múlt karácsonykor, de az is lehet, hogy még elötte egy évvel volt a könyveboltokban egy könyv, ami valami Rómeó és Júlia történet volt a naracs és vörös polgárháború sújtotta Budapesten.
Majdnem megvettem...

Azt is baromi unom, hogy érdekes módon mindíg csak olyan embereket mutatnak, akik amúgy lepkegyüjtésen voltak, csak a nagy elfoglaltság közepette észre sem vették, hogy betértek a belvárosba és a gonosz rendőrök meg csak úgy, se szó se beszéd péppé verték őket. Olyan embert miért nem mutatnak, akinek felgyújtották az autóját, szétverték a kirakatát????
Mintha az MTV is elöbb kezdett volna lángolni, mint bármelyik rendőr verekedni, de nekem már meszes az agyam, lehet, hogy nem is lángolt...

Annyira, de annyira unalmas, hogy nem is tudom elmondani.
kotta 2009. 01. 15. 15:00 | #30
Úgy látom mindenki szépen le is vonja a maga tanulságát, ugyanúgy mint eddig. Példák: "hírtv+echotv, tehát undorító rasszista uszító hülyeség"; "de igaza van má', irtsuk ki mindet!"; "ez politika. irányítják a tévéket meg minket is"; "ez olyan hülyeség h én már nem is foglalkozok vele"; "nem tom mit kéne csinálni de ilyen van"...
Egymást egy idő után már úgyse nagyon fogjuk megváltoztatni, aztán meg valami úgyis lesz, mert olyan még nem volt h sehogyse lett volna.- én meg ezt a velős tanulságot vontam le magamnak.
:DDD
lokko 2009. 01. 15. 14:51 | #29
nem hiszek semmiféle globális zsidó összesküvésben, de kezdem úgy érzeni, hogy egy kis fegyverropogás hosszú távon jót tenne nekünk ... valamivel fel kell zavarni a ránk rohadó poshadt vizet, hogy mozgásteret kapjanak olyanok is, akik nem szeretnének a posztkommunista rohadványban dagonyázni, ellenben van bennük az elkötelezettség hogy új, tisztább, átláthatóbb, modernebb alapokra helyezzék az ország működését ...
Chamy 2009. 01. 15. 14:47 | #28
Yeah! Polgárháború! :D Tiszta 24h. Nekünk is kell egy Jack Bauer, ő majd mindent helyretesz.

Továbbá, ... ha ez igaz lenne, vagyis a pasit komoly problémának tekintené a MOSZAT, meg a Maszat, meg mindenféle gonosztevő, ami az országunk vezetésésre tört, legyen az zsidó, héber, kínai vagy néger, akkor már rég elhallgattaták volna a kis biciklijével együtt.
cheerfulboi 2009. 01. 15. 14:47 | #27
karacsi maci: a számból vetted ki a szót! "Gyurcsány Ferenc Tel Avivból kapja a parancsokat..." HÁHÁHÁHÁHÁ!!!
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 15. 14:46 | #26
jó igaz, de sose árt rátenni egy két lapáttal
Előzmény: Luflee (21) 0 VÁLASZ
enti 2009. 01. 15. 14:43 | #25
érdekes ez na... érdekes...
|-=O=-| 2009. 01. 15. 14:40 | #24
"olyan MAGYAR származású"-t akartam írni, csak a copy paste maradt...
Előzmény: |-=O=-| (23) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 01. 15. 14:39 | #23
Szerintem meg az itt élő cigányok amúgyis tudnak magyarul (max. a rendőr előtt cigányul bazseválnak). Ha meg nem, akkor tanuljanak meg, vagy húzzanak el innen. Olyat mikor lehet olvasni, hogy "az xy főkapitányság pályázatot hirdet olyan cigány származású fiatalok középiskolai tanulmányainak támogatására, akik vonzódást éreznek a rendőri pálya iránt"? Pozitív diszkrimináció ez, aki nem látja ezt be, az nagyon ostoba vagy elvakult.
Előzmény: sahinel (20) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 01. 15. 14:37 | #22
Egyszerűen nem akarom elhinni ezt. De sajnos tény, hogy a cigánymaffia szinte bármit megtehet és nincs olyan karhatalom, ami megfékezné őket. Ezzel szemben 2006 őszén agyonvertek mindenkit, aki az utcán volt.

Az országot mát ténylge úgy ahogy van eladták. Ha megnézitek a nagy plázáknak mind izraeli vezetőjük van. és hatalmas haszon van bennük. A Magyar Állam miért nem tudott önerőből ilyen áruházakat építeni? Neki nem lenne haszon?

Egy biztos, Magyarország volt már ennél sokkal szarabb helyzetben is. Pl.: 1848, 1956. Azért a forradalmak előtti években bizony tényleg iszonyatosan durva volt a helyzet. És van magyarság ? VAN !
Szóval jöhetnek cigányok, jöhetnek az izraeli rendőrufók, vagy a moszados benszülött törzsek. A MAGYARSÁG TÚL FOGJA TENNI MAGÁT RAJTUK IS !
Luflee 2009. 01. 15. 14:35 | #21
szerintem az atlagembert mar nemkulonosebben kell a ciganyok ellen uszinteni. Uszitjak ok magukra a nepet elegge :)
Előzmény: Pubycsavo (17) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 01. 15. 14:32 | #20
cigányul egyébként azért jó ha beszél a rendőr, illetve van köztük rendőr, mert szót ért velük. Romániában egyébként a magyar lakta területeken a rendőrök magyarul tanulnak, illetve magyar rendőröket alkalmaznak. Azért hogy ne legyen a köcsög román megbüntetett szöveg, és nem mellékesen egy magyar a magyarral valsz jobban szótért a saját anyanyelvén. Ha nem úgy választják ki őket mint a politikusokat szokták akkor talán még használható is lessz.
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 15. 14:31 | #19
cigányok és tanulás???:D xD khhhhhh
Előzmény: |-=O=-| (14) 0 VÁLASZ
Luflee 2009. 01. 15. 14:30 | #18
egyetertek :)
Előzmény: Élien (3) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 15. 14:29 | #17
amúgy én fateromat bírom a legjobban, elvakult szemellenzős fideszes, hírtv meg az ilyen baszadék adók a mindene, múlt hétvégén disznót vágtunk, olyankor minden szar téma előkerül, fater aszondja, dolgozok a gyárba, és azt LÁTOM (ehhh :D) hogy a fiatalok rá se szarnak a politikára, nem érdekli őket az egész, hát mondom faszán tolod, te meg minden szart elhiszel amit a hírtvn látsz, meg amit a majom fideszesek mondanak, mivel jobb? mi legalább nem hallgatunk mindenféle hazugságot, minek idegesítsük magunkat, ha ez a két fasz párt állandóan bassza egymás ánuszát, és szarnak az országra. ez a cigányság elleni uszítás csak hal a tortán, ad neki egy kis szar ízt oszt csá
M.Andreas 2009. 01. 15. 14:29 | #16
Yotengrit jóslat. Csak érdekességképpen olvassatok utána!
rezso 2009. 01. 15. 14:28 | #15
rendőrök eddig sem voltak valami értelmesek de most következik a majmok bolygója

|-=O=-| 2009. 01. 15. 14:28 | #14
Még a 12. kommenthez:
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet cigány származású középiskolás fiatalok részére tanulmányi ösztöndíj-szerződésre.
https://ekozig.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_17145
|-=O=-| 2009. 01. 15. 14:27 | #13
"Szerintem nem több cigány rendõrre lenne szükség, hanem arra, hogy a rendõrök beszéljenek cigányul." - mondja Dudás Rezsõ cigány származású rendõr zászlós, aki a IX. kerületi rendõrségen teljesít szolgálatot.
http://emc.elte.hu/~ve/966/Cigren.html
|-=O=-| 2009. 01. 15. 14:26 | #12
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet olyan cigány származású fiatalok középiskolai tanulmányainak támogatására, akik vonzódást éreznek a rendőri pálya iránt.
http://www.sansz.org/modules.php?name=News&file=article&sid=13905
NoSuker 2009. 01. 15. 14:24 | #11
ami az izraeli dumát illeti: Posta Imrénél sokkal biztosabb forrásból tudom, hogy amit mond, az kb igaz a csög zsidókkal kapcs... dögölnének meg...
vakta 2009. 01. 15. 14:20 | #10
Ez a TV-nek azoknak a könnyen becsapható nézőknek a hiszékenységére épít, akiknek a szellemi színvonala a Csak Csajok nézői alatt vannak még két emelettel.
Purple
Purple 2009. 01. 15. 14:19 | #9
lerágott csont...
Blueface 2009. 01. 15. 14:18 | #8
írni meg nem tudok. :)
sahinel 2009. 01. 15. 14:18 | #7
) echoTV-t elég megnézni melyik politikai oldalhoz tartozik a hirtv-vel egyetemben:D aztán lehet gondolkozni hogy a politikai cirkusz már megint mivel jön elő. Megoldás, tényleges problémamegoldás nincs csak cirkusz. Ezért sincs TV-m. Uszítani a szavazóinkat, és egyre jobb lesz. Kíváncsi leszek sikerül-e nekik megcsinálni mint ami a palesztínoknál van. Van két nagy párt akik az országért lennének, de ahelyett hogy összefognának, nem csak Izraellel, hanem egymással is harcolnak. :D persze az ország érdekét és a lakosokat rohadtul nem veszik figyelembe. A lényeg hogy ki tud a hatalmon maradni. Nemzet? Mi az?
Blueface 2009. 01. 15. 14:16 | #6
ö khmm :D.
Vagyis nem is tudom, hogy mit reagáljak. Szerintem nem kéne engedni, hogy több krimit olvassona faszi.
Az ok, hogy közvetve vagy közvetlenül, de kétes kapcsolatú emberek irányítják, és irányították, és még fogják is az országot. De amit ez egy kicsit összeesküvés gyanú. Megvették az országot, meg bla bla bla. Magyarországon nem nagyon vannak állami titkok meg ilyenektúl kicsik vagyunk ehez, na meg túl korruptak.

bubi66 2009. 01. 15. 14:15 | #5
Szerintem tök mindegy , hogy cigány vagy fehér ... mindegyik korrupt !!!!!! ... vagy majd az lesz előbb-utóbb .
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 15. 14:15 | #4
a polgárháborús részt én is baromságnak tartom, de hogy fogyatékos hülye cigányokat bevegyenek rendőrnek? ez milyen.

bár ennek a cigány MAGYAR ellentétnek azért van politikai háttere is, szóval nem tudom.
Előzmény: Élien (3) 0 VÁLASZ
Élien 2009. 01. 15. 14:12 | #3
Polgárháború ? Ugyan már!!!
Ebben az országban szabad a vásár ! Bármit tehetsz ami jól esik,csak ne "egyszerű" polgár legyél!
Legyél cigány,zsidó,bűnöző, politikus! Ha ezt nem vállalod,akkor rasszista vagy!
NÉP BUTÍTÁS ZAJLIK,MINDEN SZINTEN!!!!
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 15. 14:12 | #2
aztabüdöskrvaélet!!!!!!! ez már tényleg beszarás! azt hallottam, hogy rájuk teljesen más törvény vonatkozik, egy skinhead összevert egy cigányt, és mivel állítólag bárki bármilyen nemzetiségűnek vallhatja magát, a hófehér skinhead cigánynak vallotta magát, és enyhébb büntetést kapott, fogalmam nincs mi ebből az igaz, de az biztos igaz, hogy bátyám barátnőjének a nagyapjának halála után a házat azonnal ki kellett üríteni, és meghírdetni a cigányok miatt. nem tudom, hogy hogy lehetséges ez amiről beszélnek, de felháborító!!!!
karacsi_maci 2009. 01. 15. 14:11 | #1
ennyi baromságot összehordani ilyen rövid idő alatt, te jó ég.