Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
latisz 2009. 02. 15. 17:53 | #67
BÁr radikális állatvédős videót láttam már, de a postkép alapján szerintem a gazdi lusta volt bőrszíjat rakni a kutya nyakába ehelyett úgy gondolta megteszi a nylon madzag is. Láttam már kutyán ilyen sérülést amit ez az eszköz okozott. kegyetlen és bunkó dolognak tartom. Erre jó lenne a középkori törvény miszerint azt kapod amit csináltál: loptál- 1 kéz le, madzaggal kötötted ki - téged is kikötünk vele, elfutottál legközelebb 1 lábbal nehezebben futsz. az összes többi petig halál büntetés. tudom kicsit radikális de működne.
kszaten 2009. 01. 24. 12:01 | #66
azzal kellet volna eszt csinálni. rohadjon meg az annyába aki ilyet csinál az ilyen nagyon patkány egy dolog nincs az ilyennek szive vagy én nem értem az embereket ???
Hópihe 2009. 01. 06. 12:09 | #65
Bocsi,valószinü nem fogom olvasni a visszajelzéseket,és elnézést,senkit nem akartam személyesen megsérteni,vagy valami,de engem nagyon felháborít az egész kínzás théma!!!!
Nem kell jobban szeretni,vagy előtérbe helyezni az állatokat,ott már rég rossz valami!!!!
És az önbíráskodás sem megoldás........
de az álatkínzás...annyira alantas dolog,olyat bántani aki nem tudja megvédeni magát..pfffffffff
Büdös ez naggyon!!!!
Hópihe 2009. 01. 06. 12:02 | #64
Nem tudom kam e a videó,vagy nem,sztem itt az elvek számítanak!!!!
Te hányszor hallottál már,olyat,hogy állatoknak gyűjtenek komolyabb összegeket?
Mert én nem!!!
Én nagyon cociális vagyok,ember-állat téren szintén,de vajon eszedbe jutott e,hogy a hajléktalanok hány százaléka kerül ki önhibájából?
A kutya nem tehet róla,hohy kikerül,mert neki nem kell dolgozni,viszontr sokszor elhangzott hajléktalanoktól,hogy ők nem akarnak dolgozni,adót,számlákat fizetni....na az ilyennek nem mid1?
Nem építő tagja társadalmunknak,semmivel sem járul hozzá,csak rontja az összképet,és kurva büdöset csinál a járműveken!!!
Ez a különbség ember,és állat közt...ember el tudja dönteni talpra áll e vagy iszik tovább.......
Mo-n borzalmas a szoc.háló..illetve nincs is,ha lenne emberkék nem zuuhannának le,de így sem hisze,hogy nekünk kéne megtámogatni még őket is azok mellet,akik szűnek 6-8 gyereket,mert te olgozó eltartod úgy is!!!!!!
Na ezért sokkal inkább szánok a kutyákra adományt!!!!
Ők nem tudnak pénzt keresni,hajléktalanunk,ha akarna tudna.............,ha akarna bemenne egy szállóra meg ne faggyon,csak tudod egy szállón vannak szabályok:pl piásan nem lehet bárhova bemenni,de inkább iszik,és fázik........szted?
Sajnálom őket kurvául!!!Volt "csövesem",mindíg vittem neki az uzsit,cigit,aprót......pár hónap múlva meg akarta fogni a hajam.....há mondom,ha ez tesz boldoggá,másnap a csöcseimet taperázta volna,elküldtem a..oda.........azóta nem sajnálom őket.......nyújtottam a kisújjam ez a paraszt meg letépte volna a karom...szted sajnálom,hogy fázik,a rohadt hálátlan perverz????Hát nem!!!
Ha egy kóbor kutyának enni adsz......meghálálja........
Előzmény: Bambino (25) 0 VÁLASZ
Hópihe 2009. 01. 06. 11:42 | #63
Ne éljünk már álomvilágban könyörgöm!!!!!
Válcsad meg a világot,reformáld meg a törvényeket,hajrá!!!!
Egy kicsit gondolkodjál már el a dolgokon!!!!
Az állat nem tudja megvédeni magát,és az az ember aki egy állatot képes megkínozni,lehet téged is kibelezne..vagy a gyerekedet......oszt annyi.....
Akció,reakció......és ő még keveset kapott,szted mi jár annak aki kioltott sok-sok kis életet?
Van aki még várt a kutyájára érted,és ez a fasz,ellopkodta.....nem azért gyűjti,mert olyan nagyonm segíteni akar rajtuk,hanem a pénz miatt,és ez undoríttó!!!!!
Nem azt mondom,hogy fent tartanék sajár zsebbül vagy nyócvan kutyát,de állatbaráti szeretetből hoznék klétre menhejet....mondjuk képtelen lennék elvagdosni a torkukat!!!!
Kérdés:te képes lennél?
van bármilyen állatod,gyermeked?
Ha lenne,nem így látnád,ha van,nem vagy igazi állatbarát!!!
Ennyi
Előzmény: molug (59) 0 VÁLASZ
Hópihe 2009. 01. 06. 11:34 | #62
Nem azt mondom,hogy az önbíráskodás megfeleő,mert nem,inkább leültetni őket.....de ne haragudj,aki bevéd egy ilyen férget......
Hópihe 2009. 01. 06. 11:33 | #61
És szerinted az nem szégyen,hogy ez aszegény félalkoholista alak,ellpja más kutyáit,beszedi értük a pénzt,és elvagdossa a torkukat......
Vagy hogy gondolod?????
Menj el hozzá,oszt fogjatok kezet!!!!Neked is ennyi az összes eszed,ezek szerint simmán megcsinálnád te is mi?
Gratutálok!!
Te vagy a szégyen!Meg az a szegény állatkínzó alkoholista köcsög!!!
Előzmény: molug (50) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 12. 22. 11:33 | #60
de vannak! ja az is jó lenne ha tökéletes világban élne mindenki szeretetben békességben egészségben anyagilag függetlenül... de beleér a bilibe az ujjunk....
Előzmény: molug (59) 0 VÁLASZ
molug 2008. 12. 22. 11:30 | #59
Az lenne a legjobb,ha nem lennének állatkínzók és akkor nem lenne az a probléma,hogy hogyan kell őket megbüntetni...
Előzmény: Purple (58) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 12. 22. 09:08 | #58
kíváncsi lennék te mennyire tartod be szóról szóra a törvényeket... meg ha csesznek változtatni rajta és tanúja vagyok egy ilyennek hát pont leszarom, hogy önbíráskodás. inkább agyon önbíráskodom azt a férget, mint hogy egy ártatlant bántsak minden indíték nélkül... nekem így legalább meg lesz az okom rá, miért teszem :)
Előzmény: molug (57) 0 VÁLASZ
molug 2008. 12. 22. 00:06 | #57
A magyar törvényeken kellene változtatni, és nem önbíráskodni ..alphadog én mostmár nem bírok vitatkozni veled...(túl késő van)
Előzmény: alphadog (56) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 12. 21. 23:59 | #56
Igen. A különbség, hogy az egyik fél ártatlan, magát megvédeni nem képes élőlényeket bánt, a másik meg bűnösöket (akik meg tudnák magukat védeni, ha ahhoz is elég tökösek lennének, nem csak az állatkínzáshoz).
Előzmény: molug (55) 0 VÁLASZ
molug 2008. 12. 21. 23:56 | #55
Szerinted egyik fél különb mint a másik?
Az egyik oldal a kutyát bántja , a másik meg az embert....
Előzmény: alphadog (54) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 12. 21. 23:51 | #54
Szerintem is médiahack, de ha igaz a cikk, mind a három megérdemelte, amit kapott. Az is szégyen, amit ők vagy egyesek csinálnak az állatokkal, sintérek altatás helyett elvágják a telepre bekerült kutyák nyakát, és zsebre teszik az injekció árát, aztán büntetés nélkül megússzák. Nyugodtan gratulálhatsz ehhez is.

"Állításuk szerint az internetről szerzik be az információkat, akár több hónapos munkával ellenőrzik, valósak-e az adatok, nehogy ártatlan embert verjenek meg."

"A hajléktalan és élettársa Csepelen önkényes foglalókén költözött be egy bontásra ítélt házba, ahol együtt laktak az összeszedett kutyákkal. Jövedelmük nagy része a fővárosban értékesített ebekből származtak. A radikálisok szerint a pár megrendelésre rövid határidővel szállított bármilyen fajta kölyköt, ez volt az oka, hogy a környéken sorban tünedeztek el a fajtiszta kutyák. Az akció során is egy ellopott pincsit kerestek, de a verést, amelyben a férfi a fején és a karján szerzett komolyabb sérüléseket, állításuk szerint azért osztották ki, mert a házban összezárva, az elemi higiénés követelményeket figyelmen kívül hagyva tartottak tíz-húsz kutyát. A kereskedést a férfi sem tagadta, a bizniszelés azóta is folyik, bár állítólag nem hoz sokat a konyhára, mert költeni kell a tápra, és a vásárlók is csak a fiatal, fehér szőrű ebeket keresik. A hajléktalan nem tett feljelentést a támadói ellen."
Előzmény: molug (50) 0 VÁLASZ
GeryGTK 2008. 12. 21. 23:49 | #53
Én aszondom, hogy hulljon a férgese. aki képes állatokkal így bánni, az képes emberrel is. nem kell nekünk érzéketlen szar ember ebbe a világba.. jó tom h kb az emberiség felére keresztet vetettem ezzel de akkois..
HA az én városomban lenne ilyen csoport tuti belépnék, és agyonvernénk pár köcsögöt.. hozzáteszem nem vok pervez, mégcsak nemis ütöttem meg még senkit, de ilyet bármikor képes lennék ha van kellő bizonyíték arra hogy ölt vagy kínzott.
Hajrá Radikálisok!
molug 2008. 12. 21. 23:46 | #52
Nem az állítkínzót mentegetem ... megérdemelne kapásból 3-4 évet ( de ezzel a jogi rendszerrel ez esélytelen )
Csak azt mondom,hogy van 3 ember aki önbíráskodik ...
Jah és van (4) kutyám...(kertesházban)
Előzmény: alphadog (51) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 12. 21. 23:36 | #51
Te is próbáld ki szerintem, milyen pl. kutyát tartani.
Előzmény: kotta (48) 0 VÁLASZ
molug 2008. 12. 21. 23:35 | #50
3 csuklyás alak nekimegy egy fél-alkesz csóró vénembernek és állatvédőnek mondja magát gratulálok ez a magyar gondolkodás....
$Z€'GY€N!!!
Erunder
Erunder 2008. 12. 21. 22:02 | #49
Ja jó lehet gyereket tartani, egészen addig amíg el nem éri a kamaszkort :D
Előzmény: kotta (48) 0 VÁLASZ
kotta 2008. 12. 21. 21:58 | #48
Ha nem tartanánk hülyeségből állatokat a városainkban, nem kéne senkinek befogadnia őket. Akinek meg csak egy állat (ne értsd félre, sztem is millió esetben jobb társak az embernél), szóval csak egy állat jut társul, azt meg sajnálom. Ennyi.
Tudom h baromság amit írtam,erre is próbáltam utalni azzal h kezdek ultraradikális lenni. Már elrontottunk azzal sokmindent h létrejött a "hobbiállat" fogalom. Én is áldozata vagyok ennek a divatnak: szeretnék kutyát tartani. Csak néha eszembe jut h minek is. Nem hiszem h panelházra vágyna bármilyen egészséges négylábú...
Valahol itt kezdődtek ezek a létező problémák.

(Gyereket tartani ezerrel jobb bármilyen jószágnál. Próbáld ki, akár önzés, akár nem. ;-))

Előzmény: nyehőce (47) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 12. 21. 21:22 | #47
Sokan azért, mert befogadtak egy szerencsétlen állatot. Abszolút nem önzésből.
Sokan azért, mert az az állat az egyetlen társuk. Te minek tartasz gyereket? Én is mondhatnám, hogy önzésből, hogy öreg korodra eltartson, hogy szeretetet kapjál vissza, blablabla. Ugyanolyan baromság volna, mint amit te írtál.
Előzmény: kotta (45) 0 VÁLASZ
kotta 2008. 12. 21. 20:47 | #46
Ja: a videó meg sztem kamu. Gondolkodtatni készült, sikerrel.
Előzmény: kotta (45) 0 VÁLASZ
kotta 2008. 12. 21. 20:45 | #45
Ki miért tart otthon kutyát-macskát-papagájt-pókot-nyulat-elefántot-halat-békát-kígyót-csigát-egereket-tyúkot-rinocéroszt-medúzát?
Önzés.
Én meg lassan egyre durvábban radikálisnak érzem magam...
(És ezennel elindítottam a "hagyjuk a szerencsétlen állatvilágot a francba', amelyik hasznot hoz azt tartsuk, amelyik nem azt meg ne" c. mozgalmat.)
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 12. 21. 19:38 | #44
a második az nem is tábor, hanem csak hülyegyerekek agymenése. :)
Előzmény: nyehőce (27) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 12. 21. 19:37 | #43
csatlakozom, és ahogy Borat mondaná, high five! :)
Derill 2008. 12. 21. 17:30 | #42
teljesen jó, hol lehet belépni?

bandita 2008. 12. 21. 12:45 | #41
kossuth díjat nekik....
joceszko 2008. 12. 21. 07:46 | #40
Na igen.Ha a törvény nem tesz ellene akkor valakinek lépni kell.De én azt mondom hogy ugyan ezt kellene tenni azokkal akik a családjukat terrorizálják meg verik agyon.Mert addig nem tehet senki semmit ameddig vér nem folyik.Bassz.ha felpofozok egy ismeretlent az utcán tundnak ellenem eljárást indítani de ha agyon verem az asszonyt akkor nem?Na de ez más téma.Normális törvény kellene ide.Jó hétvégét neketek.
Slyfox 2008. 12. 21. 02:58 | #39
A sintér azt mondja: eddig az összes kutyát el tudták helyezni...Na itt hagytam abba a videót. Eddig akármilyen kóbor állatot vért izzadva próbáltunk akár hivatalos vagy akár ismerősi vagy állatorvosi réven "elhelyezni" nem sikerült. Erről ennyit!!!! Én megmondom őszintén kiskoromban megfogadtam, ha meg lesz hozzá a körülmény (biztos sok negatív komment jön erre) akkor pont ezt fogom tenni! Csak tényleg a +felelő embert találják +!
izébigyó 2008. 12. 20. 23:47 | #38
Elég érdekes ezt egy olyantól olvasni, aki egy másik post alatt különböző módszerekkel kinyírná az összes cigányt. Legalább következetes lennél, ez az álszent önbíráskodás ellenesség elég bután veszi így ki magát.
Előzmény: Ghavin (19) 0 VÁLASZ
Bloody Alukard 2008. 12. 20. 21:47 | #37
eddig is utaltam az ien embereket akik iet muvelnek a kutyakkal de most megjobban utalom oket >_<
bajby 2008. 12. 20. 20:26 | #36
Hát őszintén mondom meg érdemli az összes mocskos ember aki kínozza a kutyákat..
eváj 2008. 12. 20. 17:31 | #35
megtettem
Előzmény: nyehőce (34) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 12. 20. 17:28 | #34
Olvasgass a kommentek között. ;)
Előzmény: eváj (33) 0 VÁLASZ
eváj 2008. 12. 20. 17:22 | #33
nem nyitja meeeg
Chamy 2008. 12. 20. 16:21 | #32
Amikor a mi kutyánk elveszett, mi is "tiszta véletlenségből" egy kisebbségitől kellett visszavásároljuk 26eFt-ért. (Eredetileg 40eFt-ot kért - mert két hétig etette.)
encsisz 2008. 12. 20. 16:09 | #31
1.5 :)

De komolyabban: családunkban eddig 3 kutya halt meg: 2 mérgezés, egy légpuska, 1 macska: mérgezés. Egy másik macskánkból eddig 2 sörétet szedtünk ki (arc és comb). Ok: nem szereti az állatokat az adott szomszéd. Olyan indulatokat szított ezzel bennem a kedves légpuskás kisebbségi szomszéd, hogy a saját puskájával tudtam volna leütni. De félek, féltem a többi állatomat. Nem tudom, hogy megoldás-e az ilyen erőszak, de a szemet-szemért ősi elv nem véletlenül maradt meg évezredeken át. Törvényileg kell szabályozni, habár az sem ér semmit, ha nincs aki TEGYEN is a törvény betartása érdekében.
Ez a radikalitás talán arra lesz jó, hogy a figyelmet erre irányítsa. Hátha. remélem....
Kenny 2008. 12. 20. 15:27 | #30
Ki tudja, h perverzitás vagy sem. De arra ez a hang pontosan jó, hogy sintérke összefossa pisálja magát, és lelkileg megtörje (meg is érdemli az ilyen). Egy példa: kutyád lepisálja a szőnyeget te is belenyomod az orrát, hogy nem szabad, és idővel megtanulja h ne ott intézze el a dolgait, azzal h rázod az ujjad és mondogatod h "csúnya kutya nem szabad" attól még másnap is oda fog pisálni
Előzmény: Whitee (28) 0 VÁLASZ
Whitee 2008. 12. 20. 15:18 | #29
Természetesen 2. Szeretem az állatokat, de ahogy írtad is a kettes pontban, ez marhára nem megoldás.
Előzmény: nyehőce (27) 0 VÁLASZ
Whitee 2008. 12. 20. 15:15 | #28
Csak tudod itt nem az állat védelemről van szó. Hanem egy-két ember ilyen módon élheti ki perverzitásukat burkolt állatvédelemnek állcázva. Amikor verték az öreget(sintért), olyan volt a hangja az idegbetegnek,mint aki épp beleélvezett a gatyájába az örömtől. Ezt egy másik "fórumon" olvastam, de én is ezen a véleményen vagyok. Okés, hogy állatvédelem, de akkor sem kell embereket halálra verni. És ez nekik majdnem sikerült. Talán...vagy ki tudja mit ferdít a média is ezen. Én meg szeretném megalapítani a Radikális Állatvédők elleni Embervédő csoportot, és akit bántanak, maszkosan, fegyverekkel, viperákkal megtámadjuk, lefilmezzük és felrakjuk az ilyen oldalakra mint amaz...
Előzmény: Kenny (24) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 12. 20. 15:12 | #27
Ha nem megy a post linkje: http://index.hu/video/2008/12/18/a_radikalis_allatvedok_orrot_tornek_egy_kiskutyaert/

Átolvastam más oldalakon párszáz kommentet, szerintem itt is nagyjából ez a két féle vélemény várható:

1. "Én támogatom a radikális állatvédőket. Sajnos az Állatvédelmi Törvény 10. évében még az igazság hivatalos érvényesítése ott tart, hogy inkább az állatvédőket büntetik, a mindenféle alávaló állatkínzók pedig gyakorlatilag akadálytalanul élik világukat! Az állatok nem tudják megvédeni önmagukat az emberrel szemben, ezért van szükség a radikális állatvédőkre, blablabla..."

2. "Én is elítélem az állatkínzást, de egy ember milyen alapon ítélkezik egy másik fölött? Ők mivel is jobbak? Semmivel. Először az embereket kellene megvédeni, csak aztán kellene átesni jó magyar szokás szerint a ló túlsó oldalára! Ez nem megoldás, blablabla..."

Szerintem csak írjátok be, hogy az 1. vagy 2. táborhoz csatlakoztok. ;)
Kenny 2008. 12. 20. 15:10 | #26
aranyos kiskutya szeme
Előzmény: Bambino (25) 0 VÁLASZ
Bambino 2008. 12. 20. 15:08 | #25
Ez a videó hülyeség. Tuti hogy fake. Nem is lehet egyáltalán felismerni a hangjáról, hogy a Zana ganxsta Zoltán úr az. Ááá dehogy. De amúgy hogy ez most mire jó azt nem tudom. :/
Ne értsetek félre, szeretem az állatokat, de azt azért túlzásnak tartom, hogy ha pl. bevisznek egy sérült kutyát az utcáról valamelyik állatklinikára, különb ellátást kap, mint egy ember. Nemrég hallottam, hogy néhány kutya szemműtétjére akarnak összegyűjteni valami több százezer forintot, mert ha megműtik őket, talán megmarad a látásuk. De most ha belegondolunk, hány ember él az utcákon, vagy a létminimum alatt. Őket meg szinte le se sz*rják. Ha választani lehetne egy aranyos kiskutya szeme, vagy a között, hogy egy embernek esetleg télen ne az utcán kelljen aludni -10 fokban, melyiket választanátok?
Ez azért elgondolkodtató.
Kenny 2008. 12. 20. 15:07 | #24
szemet-szemért jó ősi törvény a leghatásosabb. Ejnye-bejnye, pénzbüntetés nem hatja meg emberünket, hogy tovább folytassa állatkínzó tevékenyéségét. De egy alapos verés és pár kitörött fog után 2x is megfogja gondolni h még1x kezet emeljen egy állatra. Ja és ne felejtsük el, hogy az állatvédők nem ok nélkül verik el ellentétben a sintérrel aki merő szórakozásból és haszonszerzésből vágta el a kutyák torkát. Állatvédők csak a gyengébbet védik. Valszeg ha a hatóság és a jog hatékonyabb lenne a mostaninál nem lennének radikális állatvédők..
Előzmény: Ghavin (22) 0 VÁLASZ
Whitee 2008. 12. 20. 15:03 | #23
Mindkettő. Az hogy nincs törvény az állatkinzókkal szemben, ami rendesen meg is torolná őket, és az is kiverte, hogy az ilyen szarrágó állatvédők bárkit megverhetnek majd, akire csak azt mondják állatkinzó. Utánajárnak, nah persze. Viperával verekednek... életfogytig be a börtönbe őket.
Előzmény: loloppo (4) 0 VÁLASZ
Ghavin 2008. 12. 20. 15:01 | #22
Teljesen más szituáció. Ha mondjuk az állatkínzás során avatkoznának közbe, akkor nem ítélném el őket, de itt utólagos megtorlásról van szó. A barbár állatkínzásra nem hasonlóan civilizálatlan eszközökkel kellene válaszolni, már jóval túl vagyunk a kőkorszak szemet-szemért elvén.
Előzmény: Kenny (21) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 12. 20. 14:55 | #21
bemegy hozzád a betörő megkínálod kávéval is?
vagy esetleg szétvered a fejét a legelső kézbeeső dologgal?
Előzmény: Ghavin (19) 0 VÁLASZ
Kampec 2008. 12. 20. 14:49 | #20
igazad van, nem helyes, de én akkor is támogatom...
Előzmény: Ghavin (19) 0 VÁLASZ
Ghavin 2008. 12. 20. 14:25 | #19
Nem szép dolog az állatkínzás, de az erőszakos önbíráskodás is helytelen, teljesen lényegtelen, hogy milyen inditatásból teszik. Jöhet a kőzápor, de kitartok a véleményem mellett.
Purple
Purple 2008. 12. 20. 14:25 | #18
párhuzamosan is lehetne, csak akarni kéne. nem a rózsadombi villa jakuzzijával kéne foglalatoskodni, hogy piros legyen vagy kék...
Előzmény: spiritmonger (17) 0 VÁLASZ
spiritmonger 2008. 12. 20. 14:20 | #17
és az embereket hogy lehet bántani? gondolok itt a gyilkosokra. ők sem kapják meg sokszor a megfelelő büntit. először szerintem ott kéne valami rendet rakni, aztán jöhetnek az ilyen állatkínzók. szerintem...
Giguska 2008. 12. 20. 14:10 | #16
A videót nem néztem meg, mert nem bírom az erőszakot, de ha kicsit megbüntetnék az állatkínzókat az jó lenne. Börtön vagy pénzbüntetés mondjuk. Soha nem értettem, hogy lehet egy ártatlan kisállatot bántani! Mondjuk a tegyük azt velük, amit ők az állattal is megfelelő lenne bizonyos esetekben, bár akkor megint lesüllyednénk az ő szintjükre. Ilyenkor mindíg eszembe jut, hogy az "állat" szó az állatokra nézve sértő, hogy az emberekre használjuk negatív jelzőként, mert az állatok legalább nem élvezetből kínozzák és ölik meg egymást, nem úgy mint némelyik embertársunk...

Nussh
Nussh 2008. 12. 20. 14:04 | #15
Frufruuval egyetértek, pár szomszédomnak én is behúznék egyet-kettőt, de persze nem úgy, h kórházba kerüljön...
frufruu 2008. 12. 20. 13:38 | #14
Én nem tenném, de támogatom őket. Nem érdekel ki mit mond, majd akkor bíráskodjunk felettük, ha végre tesznek valamit az illetékesek az állatkínzók ellen!
Balázs 2008. 12. 20. 12:36 | #13
ha az én kutyámat,macskámat bántanák én is ütnék, bár a videót még nem sikerült megnézni majd később újra próbálom:)
tutituti 2008. 12. 20. 12:34 | #12
Én szívem szerint az állatkínzókat nem minősítem mert nem tudom hogy lehet bántani egy kisebb gyengébb élőlényt,de ha már ezt teszik a körmeiket kéne letépni csípőfogóvalvagy valami hasonló kedvességgel bókolni nekik amiért ilyen szörnyűséget tesznek.
AVIREX
AVIREX 2008. 12. 20. 12:32 | #11
pl. en meg sem nezem a postot.. (csakazertsem)
szaki77 2008. 12. 20. 12:30 | #10
Mármint az állatkínzókra.
Előzmény: szaki77 (9) 0 VÁLASZ
szaki77 2008. 12. 20. 12:29 | #9
Nem igazán vágom, hogy az ilyen jólelkű emberek milyen családi körülmények közepette nőhetnek fel.
Talán a pap túlzottan odafigyelt rájuk ministráns korukban, vagy a keveset dolgozó de sokat kortyoló mostoha nevelési szándékű felvilágosító megmozdulásai miatt törnek egyesekre ilyen vágyak. :(
rezso 2008. 12. 20. 12:27 | #8
ezeket a kóbor állatokat nem elaltatni hanem ivartalanítani kellene
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 12. 20. 12:07 | #7
Én emberkínzó vagyok.... az gáz...?
Jaca 2008. 12. 20. 12:06 | #6
Lealacsonyodni az állatkínzók szintjére? Hát nem tudom. Félő, hogy legyőznek a rutinjukkal...
Éjfélilány 2008. 12. 20. 11:58 | #5
Én úgyan azt csinálnám az "emberrel" is, mint amit ő az állatokkal :S :@ Úgyan úgy kikötözni a fához vagy kocsi után hadd fusson...stb
loloppo 2008. 12. 20. 11:56 | #4
Mi verte ki a biztosítékot? Az állatkínzás, vagy a kínzók megverése? Nem mindegy...
gvereb1 2008. 12. 20. 11:53 | #3
fake :D
Előzmény: wtf (1) 0 VÁLASZ
gvereb1 2008. 12. 20. 11:45 | #2
háhá, huligánok:) Mostmár lehet csontot törni úgy hogy azt a nagyközönség egy része támogatja?
wtf 2008. 12. 20. 11:40 | #1
Animal Cops magyar módra? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=it_5ZhH_yhw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=it_5ZhH_yhw
http://www.youtube.com/watch?v=e8fr-00kU0M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=e8fr-00kU0M

Láttam egyébként már a videót, nekem kicsit fake szagúnak tűnik... (az egyik fickó nem Uj Péter, az index főszerkesztője? :)) Ha meg nem fake, akkor ilyenkor mit mond a riporter a zsaruknak? "Kérem az úgy vót, hogy ismeretlenek megtaláltak és adtak egy videókazettát, de fogalmam sincs kik ők..."?