Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Bekomman 2008. 11. 17. 19:14 | #120
Lehet rajtuk segíteni, de nem minden fentartás nélkül.
Előzmény: Kremy (96) 0 VÁLASZ
Schabee 2008. 11. 17. 11:40 | #119
És akkor most mi van? egészségükre. Engem ez különösebben nem érdekel, amíg nem próbálnak meggyőni h márpedig nekem az jobb lenne, ha váltanék.
NoSuker 2008. 11. 17. 11:26 | #118
miért hagyjuk? mit tehetünk ellenük, ha egyszer a rendőrség fizeti azt a csürhét? persze elkapják őket, aztán az őrsről még kihallgatás előtt nyoma vész az összesnek... mik vannak...
És egyébként is: én hetero vagyok, és nem megyek hiányos öltözetben az utcára, nem nyelvelek nővel a tömött villamoson, nem mutogatom a p0csömet nyilvánosan. Szerintem más se tegye.
Mindenki azt tesz amit csak akar (és nem törvénysértő), de azt zárt falak mögött tegye. Aki ezt nem tudja betartani, az le kéne....
ramalama 2008. 11. 17. 09:10 | #117
Nem tudom.. a polgári erkölcsöket valló honfitársaink miért hagyják, hogy egy bizonyos "szubkultúra" minden nemzeti ünnepet polgárháborúvá változtasson?
Nem akarok újabb vitát nyitni :D Szerintem élni és élni hagyni.. ennyi kéne..
Előzmény: ismeretlen (116) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 14. 16:27 | #116
hát az is igaz, igen. Csak nem mindegyik szubkultúra képviselteti magát ennyire minden médiában, illetve nincs ekkora felhajtás minden szubkultúra körül. Na mindegy, én azt mondom, igen fogadjunk el mindenkit, de ők is fogadják el, hogy valakinek ez nem tetszik. Vagy akkor miért nem intézik ők el maguk között, hogy a csürhe ne képviseltesse magát, hogy ne járassák le őket a saját sosrstársaik?
Előzmény: ramalama (115) 0 VÁLASZ
ramalama 2008. 11. 14. 15:48 | #115
Nem akarom azokat mentegetni, akik sírva comingoutolnak (van sztem elég bajuk anélkül is :D:D) és azokat sem, akik lejáratják a melegtársadalmat, de 1000-2000 seggrázó (magukat hagyománytisztelőnek tartó :D) meleg tudtommal nem a 10%-a Budapest lakosságának.. max a meleg lakosságnak.. 10 százalék szemetet meg simán össze tudsz hozni bármely szubkultúrából..
Előzmény: ismeretlen (113) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 14. 15:06 | #114
ha mondjuk jótékonyság céljából csinálnák ezeket, ez a poszt részemről ki sem került volna.
Előzmény: ismeretlen (113) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 14. 15:04 | #113
de mondjuk buzi felvonulás volt már, míg mondjuk orálszexkedvelő felvonulás nem. Vagy mondjuk a szőkenagymellű lányokat szeretők büszkeség napja sem. ahogy nem volt még törpebüszkeség napja sem, és hasonlók. Szóval minden más szexuális kisebbség, és minden más amúgy normálisnak mondható ember érdekes módon megtartja magának, csak a melegek nem. Amúgy ahogy én elnézem a leszbiket mostanában, márpedig valahogy látok jó sokat, egyre több pont a fiús kinézetű, fiúimitátor rövid hajú, mindenkinek beszóló leszbi lány. Szóval nem hinném, hogy kis hányada ilyen. Persze vannak normális melegek sokan, akikről meg se mondaná az ember, de azok meg elkezdenek sírva comingoutolni. hát minek?
Előzmény: ramalama (112) 0 VÁLASZ
ramalama 2008. 11. 14. 14:48 | #112
Rosszul következtetsz...
Láttál már buzit az utcán táblával a nyakában??? Az reklámozza a buzikat, aki a kiszel tündét és társait.. a média kérlekszépen.. :D
Abból lehet "hírértéket" csinálni, ami felháborít vagy undort kelt, vagy hasonló... Mindig voltak és lesznek kibírhatatlan hajtűdobáló köcsögök és kockásinges leszbik is.. de ők kb akkora hányadát alkotják a melegeknek, mint Kiszel Tünde a Budapesten élőknek...
Ha valaki megkövez, az nem azért fogja tenni, mert heteró vagy...
Előzmény: iw84u4t (90) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 14. 10:40 | #111
Valóban ez a baj, hogy még reklámozzák is, meg hogy azzal gerjesztik a feszkót, hogy jajj őket kirekesztik, ebben olyanok mint a romák, ha szépen normálisan tennék a dolgukat, mint akárki más, és nem különböztetnék meg ők magukat, mert ugye azért nekik szabad, kijelenteni hogy mások, akkor más se különböztetné meg őket. mert nagy eséllyel nem maga a homokosság irritál sok embert, hanem az ezzel való kérkedés, igen mire kéne büszkének lenni, hogy így született? vagy hogy esetleg később vette fel? mert heteróként se büszke az ember, hogy hetero ha egyszer így született, vagy nem hangoztatom, hogy legyen barnahajúak büszkeség napja, mert így születtünk, vagy hogy a 180 centi fölöttiek büszkesége. Ha nem tehet róla ne is legyen büszke rá, ha meg tehet, hát akkor főleg ne. Szerintem alapból nagyon kevesen utálnák őket, de a környezetemben lévő norlmális és amúgy igen toleráns emberektől is mindig azt hallom, hogy ez már sok amit művelnek a melegek.
Tóth József 2008. 11. 14. 10:23 | #110
Nem az előítéletekkel van baj, hanem a kiváltó okokkal. Szerintem a magánélet szent, és sérthetetlen. Így gondolom a sztárokkal kapcsolatban is, a melegekkel kapcsolatban is, a cigányokkal kapcsolatban is, és sorolhatnám. Elítélem a bulvársajtót, a kiteregetésért, és elítélem a melegeket a kiteregetésért. Tartsa meg magának a szokásait, estleges perverzióját, (mert annak tartom) és akkor nem fogják csesztetni érte. A kutyát nem fogja érdekelni, hogy meleg, ha nem dicsekszik vele. Kiprovokálják az előítéletet. Senki nem szeretné,-gondolom Te sem-, ha majd a gyereke azzal állna elé,: Anya! Úgy érzem, meleg vagyok. A saját nememhez vonzódom. És a nagy "büszkeség"-ükkel ilyeneket sugallnak. És nem tudok túllépni rajta, mert nem engedik. Lépten-nyomon beléjük botlik az ember. Kikerülni se lehet őket, mert kiírják magukra, hogy "Meleg vagyok. Na és?" Akkor Én miért ne írhatnám ki, hogy "Hetero vagyok"? Legalább megkímélném magam az esetleges ajánlattételektől. Nem értem az egészet. Azt mondjátok, túlreagáljuk a dolgokat. Ők reagálják túl, mert dicsekednek vele. Nekem rossz a szemem. Elég sokat csúfoltak gyerekkoromban a szemüvegemért. Együtt tudok érezni a megkülönböztetett emberekkel. Nem tehetnek róla, hogy ilyenek. De NEM KELL REKLÁMOZNI!!!!!!!
Előzmény: mekszamnojz (108) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 14. 10:05 | #109
eszembe jutott az anyuka aki a 13 éves lányát cigivel jutalmazza. nnnna mi éppen ilyen slendrián módon neveljük a saját fejünkre a különböző csoportokat.
Előzmény: mekszamnojz (107) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 14. 09:58 | #108
hál istennek az értelmesebbek felfogták hogy nem előítéletekre van szükség, és nem is a nácizásra és nem is a melegek utálására.
aki nem fogta fel azon lépj túl te is. azzal nem is kell foglalkozni. :)

Előzmény: kotta (106) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 14. 09:52 | #107
engem sokkal jobban fölháborít az, hogy azt megengedik hogy ilyen szennyet cipeljen magán az élet, mint a melegsportnap, meg meleg felvonulás, de azokat az embereket leverik mint maci a szedret, akik mindenki érdekeiért kiállnak a kormány ellen tüntetni. (nem akarok részleteket idekeverni ebből a témából)
a melegeknek is lehetne sokkal jobb dolguk minthogy kiteregetik a magánéletüket. mondjuk támogathatnának szegény városokat ahol még a busz se jár, vagy hasonló...hamár ennyire ráérnek. meg az összes kib*szott kissebbség is ahelyett hogy önzőn a saját értékeit akarja felülmúlni, össze is foghatna és kiaknázva a "kissebbség címszó" alatt kivívott megkülönböztető bánásmód előnyeit, harcolhatna valami jóért meg hasznosért is.
ettől függetlenül továbbra sem a melegekkel van bajom, hanem azzal ahogy ezt a témát a nem melegek 'hivatalosan' kezelik, illetve egész pontosan rosszul kezelik vagy méginkább vakon és leges leginkább sehogy se. :(
Előzmény: kamubekLaca (94) 0 VÁLASZ
kotta 2008. 11. 14. 09:49 | #106
Előítéletek mint mindig. Azért mert árpádsávos egyenruhában mászkál egy civil társaság tagjaként, és nem bántott soha senkit(!), azért ő már neonáci. Azért mert fiúként fiúkhoz vonzódik, azért ő már elpusztítandó ostoba köcsög. Azért mert hisz a jelenlegi kormánynak, azért ő bunkó, igénytelen hazaáruló, azért mert szereti az országát és nem szégyelli ezt akár kimondani is, azért már kirekesztő, csőcselék és börtöntöltelék. Azért mert hisz valamiben, azért ő már hülye elbolondított térítő, azért mert nem hisz semmiben, már gyökértelen, reménytelen és buta. Azért mert érdeklik a kisebbségi problémák, azért ő már idegenbuzi, azért mert inkább a saját élete érdekli, azért ő már önző és intoleráns. Azért mert barna a bőre, ő másodrendű, azért mert fehér a bőre, ő már csak elnyomó lehet.
?????
Az élet ennél azért szerencsére összetettebb. Túl kéne lépni az előítéleteken. :-)
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 14. 09:43 | #105
úgyanúgy ahogy minden másik fajta emberrel. nemtől, nemzettségtől, sexuális beállítottságtól függetlenül elküldeném a pics*ba.
Előzmény: Northlorien (95) 0 VÁLASZ
inthemood4ska 2008. 11. 14. 01:47 | #104
Tré, tré, és harmadszor is tré. Miért kell mindig a búzákkal foglalkozni? :S
Undorítóak, gusztustalanok, hányingerkeltők a férfi "párok". És mielőtt Purple megkérdezi, igen, engem a leszbikusok IS taszítanak, amikor meg férfiként öltöznek/viselkednek, ki tudnék szaladni a világból. Elfogadom, hogy vannak, akik más utat járnak, és ez ellen nem tudnak és nem is akarnak tenni (természetesen nem is kell), de miért van szükség arra, hogy ezt normálisnak tekintsük (ha egyszer NEM AZ), sőt, felvonulásokkal, tüntetésekkel támogassuk? Én nem írhatom a pólómra, hogy HETEROSZEXUÁLIS VAGYOK, mert én leszek a "szemétkirekesztő neonácihitler fasisztahuligán netüntessémenjéhaza". És igen,legyen igaza annak is, aki pl. magyarságára hivatkozva vonulgat-tüntetget-szólal fel. Őt (jobb esetben) a magyar történelem, -földrajz, -néprajz érdekli, ezekkel foglalkozik, nem pedig azzal, hogy milyen színű tyúktollas farsangi álarcot vegyen a lila szuszpenzorához a "melegkamionra". És lépjünk már túl a kereszTYénező hiperősmagyar baromságokon, ne feltétlenül a legrosszabbat vegyük alapul az ellentábor megítéléséhez, mert akkor jogossá válik, hogy mi is a legnyavalyásabb seggriszáló-ripacskodó meleg alapján elítéljük és általánosítsuk az összes többit. És akkor nem lesz "én ismerek rendes meleget", meg "aki nem vonul fel,azzal nincs bajom"-hozzáállás, és majd szépen egyre mélyebbre süllyedünk.
(kusza, meg kb. 8 ember kommentjére reagál egyszerre, de akit érdekel az majd kibogozza like Beckzolee)
csók
Schwed 2008. 11. 14. 00:11 | #103
Gratulálok! Hallottál már az Isten által létrehozott állatkertrő lés az azt körülvevő kerítésről? Nah neked sikerűl átugranod! De te legalább nem konzervatívnak nevezel, minket "normális Magyar" embereket, hanem "trendinek"... Az egyetlen magyarázat arra amit írsz egy magas foku empátia lenne, de akkor mi van a magyar munkanélküliekkel? Azzal már túl "trendi" lenne foglalkozni? Meg a Magyar árvákkal stb... Mondjuk tök mindegy h te mit gondolsz meg mit teszel, mert se a roma barátaid, sem a buzeráns spanjaid nem látnak szivesen maguk között, sőt szerintem nem is örülnek, h egy kalap alá veszed őket... Ezen nevessél, ne máson.
Előzmény: Kremy (96) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2008. 11. 13. 23:59 | #102
Kis helyesírási hibával... :) (Jah meg ha nem is hamarosan, de mint mondta, olyan területen fog dolgozni. :))
Előzmény: kamubekLaca (101) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2008. 11. 13. 23:50 | #101
Röviden:
Szerintem Te túlságosan leáltalánosítasz, nem személyekről írsz, hanem etnikumról.
ga -bor: Kremy-t meg kell, hogy védjem Veled szemben, mert szerintem értelmesen és átgondoltan nézi a dolgokat, ha hamarosan olyan területen fog dolgozni, akkor valószínűleg már most konyít hozzá valamit, és jól látja a dolgokat. Abszolút egyet értek Vele!
Előzmény: Northlorien (99) 0 VÁLASZ
cukorcica89 2008. 11. 13. 23:18 | #100
melegnek lenni, vagy legalábbis úgy kinézni mint egy meleg, napjainkban igen nagy divat lett ahogy így elnézem a férfiakat xD sok a köcsöghajú xD ...szánalom..
Northlorien 2008. 11. 13. 23:06 | #99
en sem utalom oket. semmi gond veluk, de bocsasd meg amiert ezt mondom, szeretnem ha egyszer istentelenul elvernenek, csak ugy szorakozasbol ahogy szoktak, es akkor talan rajossz hogy miert vannak annyira ki rajuk. Es sajnos az atlag ilyen. Vannak ismeroseim, barataim, melegek romak es negerek is. Es nem kulonboztetem meg oket. De tetszik nem tetszik, ok a felelosek rengeteg mindenert ami tortenik. Az arpadsavosokrol pedig - ha a tevet nezed es az elott bambulsz mint egy idiota nap mint nap, es nem nyitod ki a szemed, akkor ne csodalkozz ha ezt gondolod. Az is teny hogy van egy ket neonaci kozottuk, de elfelejted hogy miert jott letre. En nem elek magyarorszagon, de volt szerencsem huzamosabb idot ott tolteni, es amikor egy 16 eves cigany kissrac odajott hozzam, az oldalamhoz nyomott egy bicskat, es megkerdezte hogy na mi ujsag, akkor kicsit elegem lett. De a szived joga hogy mit csinalsz.

U.I. roma barataim meselik hogy mik folynak kint - olyanok akik akarva akaratlanul szemtanui sok mindennek ... ha a fele igaz, akkor te egy idiota vagy amiert tamogatod oket. Ne haragudj.
Előzmény: Kremy (96) 0 VÁLASZ
sityu 2008. 11. 13. 23:02 | #98
ezek utan meg kell nezzek egy meztelennos posztot.

ga_-bor 2008. 11. 13. 22:48 | #97
Te sem vagy ember... Ilyenek miatt megy szét az ország...
Előzmény: Kremy (96) 0 VÁLASZ
Kremy 2008. 11. 13. 22:44 | #96
Ezen a cikken jót nevettem..Már nem is veszem a fáradtságot,hogy ezen vitatkozzak....
Ma az a nem trendi ha nem utálod a melegeket,a romákat,a négereket stb...Sajnálom,én nem utálom őket..Sőt későbbi munkám során még segíteni is fogom..(elsősorban a hazánkba érkező menekülteket szeretném...) Ez igazán ciki,nem? Inkább köpködjünk mindenkire,toloncoljuk ki a fél országot,kit érdekel miért jöttek ide,és akkor mennybe megy a nagy Magyarország..A gárdistákkal az élen..Haha...

Northlorien 2008. 11. 13. 22:41 | #95
Kivancsi lennek te hogy reagalnal, ha egy budos, 3 fogu csaj kezdene el fogdosni, es megkerne hogy harcolj velem a jogaimert cicam...
Előzmény: mekszamnojz (91) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2008. 11. 13. 22:23 | #94
Akár ,,gratulálhatsz'' is. Azt mondjuk meg kell jegyeznem, hogy igazából arra gondoltam, amit egy páran már emlegettek (köztük én is, ismétlem magam :)), hogy addig nincs gond, amíg előttem nem ,,csinálják''. És persze azt a már általam is említett ,,divatbuziságot'', és a ripacsságot én is elítélem. Ismerek homoszexuális embert, de nemhiába ismerem, beszélgetek vele, mert ő nem divatból teszi, úgymond, amit tesz. Nem az a kis selypítő, seggrázó, répanadrágos selyemfiú. Amiért a post egy kicsit felhúzott (és most nem akarom, hogy emiatt hurrognátok le, előre bocsi!), hogy Árpádsávos-zászlót lengető emberek akarnak visszavágni diszbuziknak, mert nekik mindenhol ott kell lenniük, ahol meg kell valamit magyarázni. Jobbak náluk...?
Előzmény: mekszamnojz (91) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 11. 13. 22:06 | #93
nahh végre egy normális, reális komment egy pasitól, aki a leszbiket is ugyanúgy melegnek tekinti. :D
Előzmény: nkmedve (92) 0 VÁLASZ
nkmedve 2008. 11. 13. 22:01 | #92
Nekem sincs semmi bajom velük amig nem reklámozzák túl magukat. DE a reklámozásról néhány szót. Lehet felvonulni, táblákkal, jogokért ordibálni, mindenkinek joga, de nem úgy ahogy azt csinálják legtöbb meleg-felvonuláson, hogy utánna még a 8 éves Pistike is arról fog beszélni a II.A-ban, hogy a bácsik a seggüket mutogatták s egymást nyalták a főúton (ez igaz a leszbikre is).
Most az hogy minket zavar az egész, az egy dolog, nem halunk bele, de a gyerekekkel mivan? Ha heterók csinálnak hasonló dolgokat akkor lecsukják őket közszemérem-sértésért. S akkor csodálkozunk, hogy gyerekeink aztán ezt teljesen elfogadottnak s normálisnak tartják, vagy éppen ők is melegek lesznek. Vannak dolgok amiket tiltani kéne, és durván büntetni. Nem a felvonulásokat, hanem a gusztustalan dolgokat amik az ilyen rendezvényeken történnek.

A másik a házasság és gyerek. Tőlem házasodjanak ha annyira akarnak, de ne tegyék már tönkre egy gyerek életét is, puszta önzésből, hogy kicsit normálisabbnak érezhessék magukat. Fogadják el, hogy ők mások s nem lehet gyerekük, ennyi az egész.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 13. 21:11 | #91
ettől függetlenül jó látni, hogy vannak még páran egészségesen gondolkodó emberek is :D
Előzmény: mekszamnojz (89) 0 VÁLASZ
iw84u4t 2008. 11. 13. 21:09 | #90
Lányosan választékos nyelvezetedből ítélve arra kell következtetnem, hogy partnerkapcsolataidban inkább te vagy a férfi... és itt persze nem azokra a "vaskalapos, ápolatlan, büdös hetero férfiak"-ra célzok...
Már megbocsásson mindenki, de hogy van az, hogy ezek a buzik folyton-folyvást magukat reklámozzák?! Igen, tudom, rengeteg van belőlük, imádják is egymást, baszottul jól áll rajtuk a miniszoknya is! De a Jóisten szerelmére, ne akarjanak már mindenhol jelen lenni... én személy szerint nem akarok tudni róluk, ők viszont a legváratlanabb helyzetben is feltünnek: TV, média, felvonulások, sportrendezvények(?!). Az hogy léteznek az ő dolguk, tényleg abszolút nem érdekelnek, de azt kikérem magamnak, hogy valaki büszkén mutogassa és reklámozza magát a nagy nyílvánosság előtt, hogy ő buzi...
Már előre félek attól a naptól, amikor nálunk is megengedett lesz a buziházasság...és majd akkor elkezdenek harcolni a jogaikért a pisi-kaki szexesek is...nem is akarok belegondolni, hogy fog kinézni a felvonulókamionjuk...
ÉS MÁG HA MEG IS KÖVEZNEK ÉRTE, IGEN, HETEROSZEXUÁLIS VAGYOK! IDE LŐJETEK!
Előzmény: ramalama (4) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 13. 21:01 | #89
köszi :) büszke is vagyok rá, Öröm nézni hogy csinál magából sok hülye még nagyobb hülyét. :D

Neked csak annyit fűznék a kommentedhez, hogy a poszt nem a melegek utálatáról szól, és nem is arról hogy hogy utáljuk meg őket vagy hogy szeressük.

reméltem hogy nem lesz ilyen nehéz a téma, dehát ugylátszik hiába van ott hogy sport nap, mindenki leragadt ott hogy meleg :S
ehhez én is gratulálhatok többed magaddal neked is?

Előzmény: kamubekLaca (65) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 13. 20:53 | #88
hehe :D pedig ez most csak olvasni kell. ;)
Előzmény: papaluige (87) 0 VÁLASZ
papaluige 2008. 11. 13. 20:48 | #87
ne haragudj Nojzi,de ezt nem vagyok hajlandó megnézni semmi pénzért!

na jó max 2 db ACDC jegyért! :)
blantom 2008. 11. 13. 20:43 | #86
Najo hozzászolok. Nincs bajom a buzikkal addig amíg nem előttem kezdenek el rotyogni ...
blantom 2008. 11. 13. 20:43 | #85
Gyerekek nyugi! Hallgassátok a gayrádiot :D:D:D:D
Kampec 2008. 11. 13. 20:35 | #84
teljesen egyetértek...csinálják... legyenek (rohadt) buzik, de én ne tudjak róla!!!!!!!
Előzmény: Purple (11) 0 VÁLASZ
Tóth József 2008. 11. 13. 20:29 | #83
Márpedig, itt van...
Előzmény: mekszamnojz (82) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 13. 20:07 | #82
csak ott lehet kavarni ahol van mit...
Előzmény: Tóth József (81) 0 VÁLASZ
Tóth József 2008. 11. 13. 20:03 | #81
Pedig most akartam irni, hogy Nojzi rendesen megkavarta a sz..t, de akkor visszavonom, hogy maradjon meg az önbizalmad. :D
Előzmény: mekszamnojz (79) 0 VÁLASZ
Findzs 2008. 11. 13. 19:59 | #80
az a baj hogyha nem vagy buzi, nem vagy cigány, nem vagy emos, senki se vagy, ha nem lopsz csalsz hazudol, vagy nem verekszel, nem vagy arrogáns és bunkó, nem figyel rád senki
hacsak egyszerűen éled az életed neveled a gyerekeidet "régi" felfogás szerint akkor maradi, földtúró paraszt vagy

ez a mai világ álláspontja



mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 13. 19:58 | #79
egyébként az a legnagyobb baj, hogy már tényleg majd ez miatt lesznek szavak amiket nem lehet következmények nélkül használni mert aztmondják rám hogy buzigyulülő vagyok... mint pl meleg kakaó, meleg szendvics....stb...
egyébként semmi bajom a melegekkel, mindenki arra használja kis pospsiját amire akarja, kijönni úgyis ugyanolyan büdös szar fog belőle mint másnak. szive joga mindenkinek. engem az zavar hogy külön figyelmet akarnak kivivni maguknak, és még igazából ez sem baj, de az igen hogy mi meg is adjuk nekik. és itt függ össze a magyarsággal a második cikk, hogy ha nem álliunk ellen ezeknek a nagyon szépen elbujtatott követeléseknek akkor ugyanugy a fejünkre fognak nőni mint a kedves egyéb szinű honfitársaink. visszaélnek a kissebbség adta jogaikkal, és mi meg nézünk majd bambnán ez fölött is ahogy most is tesszük. ennyi erővel az emosok a biszexek a nyugdíjasok a falábúak, a rákosok, a vakok és sokan mások is alkothatnának csoportokat és követeleőzhetnének. nincs erre szükség. klikkesedés meg miegymás. senki sem több és kevesebb a másiknál. mindenki halandó.
én nem szeretném olyan világba szülni a gyerekem ahol mindennapos és természetes az hogy melegek vonulgatnak és mutogatják magukat.
nincs joga senkinek megszabni mi a norma, de ahhoz van, hogy egy erkölcsileg egészséges és élhető világban akarjon élni, nem pedig olyanban ami egyre jobban elkorcsosul.
köszönöm mindenkinek a hozzásszólását a poszthoz. szerencsére egyik sem engem minősit hanem az íróját.
Tóth József 2008. 11. 13. 19:58 | #78
Ki az a Kristóf?
Előzmény: mekszamnojz (77) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 13. 19:46 | #77
pedig igaza van, csak épp bele is kéne gondolni miért hozta fel példának. gondolom tudna többet is említeni, de minek.... aki érti annak ez az egy is elég.

Előzmény: ha_ho (75) 0 VÁLASZ
blantom 2008. 11. 13. 19:44 | #76
HALLJÁTOK!!!!! ÉS EZ????!!!!!

http://www.gayradio.hu/pls/



mivan???:D:D:D szlogen a legkeményebb:D:D:D : Gayradio, nem cask melegeknek :D:D::D
ha_ho 2008. 11. 13. 19:42 | #75
Ja, most "buzikristóf" helyett, "keményfaszútankostahókristóf" lenne. Tyá he.... Ezért az okosságért kár volt regelned, te egészséges magyar ember, te....
Előzmény: Neoz (74) 0 VÁLASZ
Neoz 2008. 11. 13. 19:31 | #74
Én csak pár dolgot akarok megkérdezni, nem is kérdezni csak felhívom a figyelmeteket érdekes kérdésekre?
Ha a Burnyákok választhatnának, hogy csendben, vagy felvonulva házasodhatnak akkor mit választanának???
Szerintem ezek feltűnőek akarnak lenni.
Aki azt a liberális szart akarja nekem bemagyarázni, hogy nekik is vannak jogaik, azoknak azt üzenem, hogy akkor a pedofiloknak és a molesztálóknak is legyenek.
A betegségről meg csak annyit, hogy ha Buzi Kristofot a szülei nem buddhista felvilágosult rend szerint nevelik. Ha az apja 8 évesen kirúgja a kezéből a Barbit és tankot ad a kezébe akkor most az a faszcibáló nem szerepel egy műsorban sem mint buzka.
Felháborító.
Mindegyiknek vissza kéne utasítani a szereplést és akkor azt mondanám hogy a köcsögök CSAK buzik akarnak lenni.
Én egy Egészséges magyar ember vagyok.
Az ólmos gyógyításban segítenék Dr Neoz.
Tisztelet minden normálisan gondolkodó egészséges embernek.
Tóth József 2008. 11. 13. 19:30 | #73
Beépített moderátorod van? :DDD
Előzmény: mekszamnojz (72) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 11. 13. 19:27 | #72
a firefox is buzi. updételt és kiszedte a jól megfogalmazott kommentemet :DD
Tóth József 2008. 11. 13. 18:58 | #71
Igazad van, nem olvastam. De már pótoltam, és értelek. Nem vallom teljes mértékben a nézeteiket, de van amiben igazuk van. Persze ez csak álltalánosítás. Mint ahogy az is, hogy minden párt, és minden közösség értelmesen megfogalmazott álláspontjában van a többiek számára is elfogadható igazság. Nem az egész, de ki lehet emelni részleteket.
Előzmény: kamubekLaca (70) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2008. 11. 13. 18:28 | #70
Akkor te nem értettél meg, vagy nem olvastad el a második linkhez tartozó szöveget a posztban. Hangsúlyozom: én nem csak neked szóltam a kommentemben!
Előzmény: Tóth József (68) 0 VÁLASZ
Tóth József 2008. 11. 13. 18:02 | #69
És nem kell bocsánatot kérned, mert nem vettem magamra.
Előzmény: kamubekLaca (67) 0 VÁLASZ
Tóth József 2008. 11. 13. 18:00 | #68
Nem értelek. Biztosan az én hibám. Én nem emlegettem évezredes morált, nem tagadom, hogy régóta létezik homoszexualitás, sőt, még abban is megegyezik a véleményünk, hogy nem az egészet, csak bizonyos tagjait útáljuk. Ha elolvasod a régebbi kommentjeimet a post-al kapcsolatban, rájössz.
Előzmény: kamubekLaca (67) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2008. 11. 13. 17:55 | #67
Hát, igazából Neked IS a hozzászólást. Bár egy picit erősen fogalmaztam, ebben a témában nem gondolom okosnak a véleményedet. Ezért utólag bocsánatot is kérek! Lehet, hogy másban egyet értünk, de ebben biztosan nem.
Előzmény: Tóth József (66) 0 VÁLASZ
Tóth József 2008. 11. 13. 17:47 | #66
Nem tévesztettél össze valaki mással?
Előzmény: kamubekLaca (65) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2008. 11. 13. 17:43 | #65
Oh, Jesus! Hogy te milyen okosnak tűnsz...
Mellesleg az általam meg nem nevezett politikai portálról is okos dolog volt cikket feltölteni. Elolvastam, mert tiszteletben tartom a véleményüket, én is ezt várom el. Mindemellett egyáltalán nem értek velük egyet. Mi az, hogy évezredes morál...? Lehet, hogy vannak úgymond ,,divatbuzik", de nehogy már azt higgye az ember, hogy több ezer éve nem voltak homoszexuálisok! Megjegyzem, amit már egy pár homoszexuális témájú posztnál megjegyeztem (sajnos volt egy pár ilyen, nem igazán értem miért csinálnak belőle feltétlen témát...), amíg velem nem kezd ki egy, nem utálom meg, és akkor sem a melegeket, esetleg csak azt a bizonyos személyt.
A poszthoz csak ,,gratulálni'' tudok!
Előzmény: Tóth József (64) 0 VÁLASZ
Tóth József 2008. 11. 13. 17:25 | #64
Azt ne mond, hogy homokosnak lenni normális állapot. Igaz, az állatok között is vannak hasonló megnyilvánulások, de csak akkor, ha sok azonos nemű egyed van összezárva. Az emlősök, és úgy általában az ivaros szaporodású fajok körében a fajfenntartás lényege a párzás. Még az alacsonyabbrendű organizmusoknál is szükság van ivarsejt cserére. (pl.: csigák.) A homoszexualitás ellentmond ennek. Ha egy faj minden egyede homoszexuálissá válna, kihalnának. Ezért nem természetes állapot. Nem betegség, de szerintem mutáció, vagy valami hasonló.
Előzmény: Northlorien (63) 0 VÁLASZ
Northlorien 2008. 11. 13. 16:53 | #63
En hetero vagyok es semmi gondom sincs a homokosokkal. Tudod mar az okori gorogoknel, es a romaiaknal efogadott dolog volt. Teljesen normalis is. Ha viszont ok ugy gondoljak, hogy ettol kulonlegesek lesznek, akkor ott mar problema van. Valahogy nem stimmel az hogy ugy harcolnak azert, hogy teljesen elismert tagjai legyunk a tarsadalomnak, hogy felvonulast rendeznek, es klikkekbe szervezodnek. Korulbelul annyi ertelme van mint dugni a szuzessegert. Van par homokos ismerosom, ami teljesen rendben van de meg ok is nevetsegesnek tartjak azokat akik felvonulnak. Az a baj, hogy ha az emberek arra szorulnanak hogy felkelljen vilagositsani oket arrol hogy leteznek melegek, akkor indokolt lenne ez az egesz. Amugy nincs ertelme, es szanalmas. Azert vonulnak fel hogy ne kulonboztessek meg oket, es ezert belyegzik meg magukat? Ez az ami baromsag.
Ezek utan miert csodalkoznak, ha par ember kineveti es megveto oket. Raadasul manapsag divatos melegnek lenni, Isten tudja miert. Lasd a kulonbozo iranyzatokat amerikaban, vagy akar az emo-iranyzatot.
Előzmény: ramalama (16) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2008. 11. 13. 16:45 | #62
Az ősmagyarok keresztyények voltak?
Dragon66 2008. 11. 13. 16:33 | #61
az ösmagyarságot sztem azért keverte ide mert ahogy irta sokan jönnek ide külföldröl, meg h itt rendezik a legnagyon fesztivált számukra meg hgasonlo dolgok miatt. A Kereszténységet én sem értem pontosan de sztem azt meg azért mert nekik levan irva h ez az egész tilos és aki buzi az nem hisz semmiben és akkor nincs itt helye.
Szerintem! :)
De mondjuk tényleg nem kellett volna ezeket irnia, mert sztem még vmi más is van a hátso gondolataiban amit enm akarok most ide irni mert az egy külön poszton már meg lett vitatva azt hiszem. A léyneg h egy másik fajta "gyülölet" is van benne.
Szerintem! :)
Előzmény: punyukli (59) 0 VÁLASZ
yushuf 2008. 11. 13. 16:24 | #60
azt mondják hogy ez betegség, hát van rá gyógyszer, ólomnak hívják
punyukli 2008. 11. 13. 16:21 | #59
de az mér fontos, hogy ő mi? nem baj, hogy az de minek reklámozza ugyanúgy, mint a homoszexuálisok magukat? és miért az a fontos egy ilyen rendezvényen hogy aki felszólal az ŐSMAGYAR, KERESZTYÉN mikor nem erről szól a rendezvény elméletileg hanem a homo-hetero témáról.
Előzmény: Dragon66 (58) 0 VÁLASZ
Dragon66 2008. 11. 13. 16:18 | #58
Ha jol értettem a cikket akor ő csak azt mondja h ő maga keresztény és szereti a hazáját és nem azt hogy valakinek kereszténynek kell lennie ahhoz, hogy szeresse a hazáját. De lehet h én olvastam el vhol, de sztem ha ugy van ahogy mondod akkor ügyet se vegyél rá mert nem kell! Amugy én sem vok keresztény.
Előzmény: fabatka (55) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 11. 13. 16:18 | #57
Én meg a cikket nem olvastam el és félreérthető volt a kommented. A poénkodásért meg bocsi. :)
Előzmény: punyukli (53) 0 VÁLASZ
punyukli 2008. 11. 13. 16:13 | #56
jut eszembe. csak hogy vonja egy érdekes párhuzamot. nekem kicsit hasonlít az ahogy a homoszexuálisok jáccák az agyukat pink tangában, ahhoz ahogy egyesek verik a mellüket, hogy ők milyen nemzetségbeli ősmagyar kereszTYének (bazzeg az a szó!!! a nyakkendőt meg hívjuk megint nyaktekerészeti mellfekvenc-nek baszod). érdekes...
fabatka 2008. 11. 13. 16:07 | #55
légyszi valaki magyarázza el nkem, hogy miért kell a homoszexuálisoknak külön "olimpia"(mivel az eddigi hsz-ekből ez nem nagyon derült ki) Ha az én véleményem is érdekel: engem nem nagyon érdekel, hogy ki-kit szeret, csak azt nem szeretem ha vki nagydobra veri és mindenképpen híreszteli, hogy melyik nem iránt vonzódik.

Ja és a mindent elmondó cikkel kapcsolatban: én majdnem egyetértek a benne leírtakkal, csak azt nem értem, miért kell valakinek kereszténynek lennie ahhhoz hogy szeresse a hazáját? én személy szerint ateista vagyok, és nem értem mi köze a kereszténységnek Magyarországhoz (jó lenne ha ezt is elmondaná vki)
további kellemes napot!
punyukli 2008. 11. 13. 16:05 | #53
itt nem mondta senki (nem is állítottam ilyet), de a barikádos cikkből nekem volt ilyen kihallásom. de baromira nem a kérdésre reagáltál amit feltettem. nem tudom mennyire poénnak szántad, hogy én meleg vagyok, de kurvára nem volt poén (nekem). legközelebb mellőzd ha lehet. mégegyszer elmondom, hogy nekem az ősmagyarsággal és a kereszTYénséggel van bajom, meg azokkal akik ezt szervezték. amúgy felőlem otthon mindenki azzal kefél akivel csak akar. de ha a homoszexuálisoknak (igen, vissza a meleg szót van benne valami) szabad felvonulni és azt nekünk be kell nyelni akkor nekünk is jogunk van és ők se picsogjanak.
Előzmény: nyehőce (50) 0 VÁLASZ
Dragon66 2008. 11. 13. 15:53 | #52
Ha szted igy ez gáz akkor itt és most megkérek mindekit, hogy most azonnal töröljenek le minden leszbi pornot a gépükről és és vagy kezdék el utálni is őket vagy szeressék meg a buzikat tetszés szerint lehet választani, És tessék megenni a tojás sárgáját (fehérjét) is -a kár szereted akár nem- mert hát a 2 együtt van és külön nem létezhet.
Fogd fel ugy h a homkosoknak csak a felét utálják az emberek. :)
De amugy meg teljesen igazad van h csak az utobbi irritálja a jónépet. mert mint azt kifejtettem az csunya látvány. mind emelet persze abban is vhol igazad van h mind2 erkölcstelen és természetellenes.
Előzmény: Purple (48) 0 VÁLASZ
dj.doubleg 2008. 11. 13. 15:48 | #51
Sztem kár volt ide ez a téma...

nyehőce 2008. 11. 13. 15:47 | #50
Mondta itt valaki, hogy dögöljenek meg? Mert én egy ilyet nem olvastam. Úgy látom pont a másik oldal kelti a feszkót... :)
36 belépett Izé user jelenleg, te nekem gyanús vagy, punyukli! ;)
:DDD
Előzmény: punyukli (49) 0 VÁLASZ
punyukli 2008. 11. 13. 15:43 | #49
Már bocsánat, de most akkor aki nem kereszTYén (ezt a baromságot) és nem szittya nemtommilyen nemzetségbeli kicseszett ősmagyar, csak szimplán hetero akkor az a buzikkal együtt dögöljön meg? Nekem csak ennyi bajom van ezzel a történettel, amúgy a HIDEG Büszkeség Napját abszolút támogatom, bennem is felmerült, csak nem így.
Purple
Purple 2008. 11. 13. 15:38 | #48
és ha engem felizgat? (amúgy nagyonnem...) de tegyük fel. mindenki leszarná a véleményem, mert a pasik szoktak ebben a témában inkább háborogni.. mert őket idegesíti. de ez a dolog így kicsit egyoldalú, hogy a női melegséget így elfogadjátok. most akkor mi ellen vagytok? homoszexualitás ellen (nő nővel, pasi pasival) vagy csak szimplán a 2 pasi együtt irritál titeket...? mert szerintem inkább az utóbbi, és ez így nagyon gáz...
Előzmény: Dragon66 (46) 0 VÁLASZ
izébigyó 2008. 11. 13. 15:34 | #47
Ehhez szerintem az is hozzájárul, hogy te vagy én mint hetero nem keressük a kancsók társaságát. Ők ellenben nyilván többnyire ez alapján ismerkednek, választanak barátot, ismerőst, ergo náluk nagyobb az arány, lehet akár 30-40% is, tehát "joggal" mondhatnák, hogy minden 3. ember buzi? ;) Nyilván nem, de a 10%-ot én is túlzásnak tartom, szerintem ezt a melegek terjesztik, szeretnék ha ennyien lennének.
Előzmény: Tóth József (45) 0 VÁLASZ
Dragon66 2008. 11. 13. 15:34 | #46
Nem azt mondtam,h Te vagy a hülye, csak azt szeretném érzékelteni h igazad van abban h a leszb ség is "roosz" de vhogy azt mégis jobban elviselik az emberek mint a buzikat. Mutas nekem egy olyan nőt aki szeretni nézni ahogy két pasi simogatja egymást. Nem sok van. Viszon a két nő simogatását azért többen elviselik. Amugy meg én békénhagyom a másik felet is amig nem probálkoznak nálam illetve nem elöttem csinálják mert attol hányingerem van. A másik meg az h két nő egymás simogatását két okbol csinálja:
1. mert nagyon sokat keres vele
2. Egy finom bársonyos női testhez még a nők is szivesebben simulnak, vagy mert azhogy mondani szokták:" egy nőt csak egy másik nő tud igazán kielégiteni" (Ezek az igazi leszbik, a többi csak szerepet játszik sok pénzért)
Előzmény: Purple (41) 0 VÁLASZ
Tóth József 2008. 11. 13. 15:27 | #45
Nem tudom, hány % lehet a meleg. Lehet, hogy én vagyok naiv, van jópár ismerősöm, rokonom, (mondhatnám több száz) és egy melegről sem tudok közüllük. Sőt! Nincs egy meleg, vagy leszbi ismerősöm sem. Egyébként én is úgy vagyok velük, addig, amíg nem hangoztatják, vagy neadjisten nem akarnak feszedni, (mert azért ölni tudnék) nem érdekel, ki a meleg. De ha már valaki tüntet, akkor jogos az ellentüntetés is. Pontosan a szabad véleménynyilvánítás miatt. Nem tudom, melyikőtök írta, hogy a többség zárja ki a kissebbséget. Ez sem igaz. És van más kisebbség is akik szintén nem engednek maguk közé idegent. nem akarom megnevezni őket. Nem tudom a melegek hogyan vélekednek a dologról, szerintem ugyanúgy mint mi. Feltételezem, őket sem tudná elcsábítani egy hetero. Tehát ki vagyunk zárva. Ha bemennék egy buzibárba egy doboz cigiért, biztosan többen is fel akarnának szedni. Egyébként a melegolimpiára visszatérve, kíváncsi lennék, hogy milyen alapon különböztetik meg a női-férfi számokat.
Purple
Purple 2008. 11. 13. 15:20 | #44
- igen, sőt az állatvilágban is előfordul, pedig ők aztán tényleg nem divatoznak :) persze jó részük (embereknél) csak idióta és ezt tartja menőnek mert hú de minden nagyon divatos, ami nem átlagos...
- többi nem érdekel :D
Előzmény: izébigyó (42) 0 VÁLASZ
pepeti 2008. 11. 13. 15:20 | #43
Az ilyen hülyeségek miatt fogja őket a társadalom még jobban kiközösíteni szerintem. Sőt, saját maguk fognak elhatárolódni.
izébigyó 2008. 11. 13. 15:17 | #42
További altémák, amit még kifejthetnétek: ;)
- a homoszexualitás tényleg betegség, genetikai örökletesség, vagy viselkedésforma, amihez hozzájárul a neveltetés, környezet?
- tudományos bizonyíték, tanulmány a buzik százalékos eloszlására napjainkban (linkekkel, most akkor 4%, 10% vagy mennyi?).
- a látványosan homofóbokban valóban mélyen bennük rejlő homoszexualitás lappang? (ahogy azt sokan próbálják bemagyarázni? :))
- házasodjanak-e a kancsók, ill. fogadjanak-e örökbe gyereket?
Purple
Purple 2008. 11. 13. 15:10 | #41
igen, én vagyok itt a hülye, mert a leszbi nőket is undorítónak tartom... (persze megint nem a magánügyről beszélek, hanem a kamionos felvonulókról, meg a jogokért tüntetőkről, meg a fiukák előtt tetszelgőkről..) te meg vagy az okos, mert tisztában vagy az "alaptulajdonságokkal" :D nem, itt szimplán arról van szó, hogy a pasik szeretnek nyálat csorgatni meg élvezkedni, de a kis popójukat azt féltik meg a melegségtől undorodnak.... szánalmas. ha már valamit ellenzünk, akkor tegyük azt úgy cuzammen... vagy ha valami tetszik, akkor a másik felet is hagyjuk békén a francba...
Előzmény: Dragon66 (40) 0 VÁLASZ
Dragon66 2008. 11. 13. 15:04 | #40
Látom nem vagy tisztában a nemek "alaptulajdonsgában". A nő érzéki kedves aranyos szép. A Férfi bátor erős harcias durva. Na már most ha az egyik, a másik fél tulajdonságát magára ölti az igenis a legdurvább esetben gusztustlan is lehet. Finomabb esett pl h megnézel két férfit boxolni de két nő amikor verekszik az szánalmas. vagy pl a női bádibilderek, azok pl megint undoritóak. Meg amiugy ha a vicces részét nézzük akor mi jobb egy nőnél??? Hát 2.

A Meleg szót tényleg nem erre kéne használni az ilyen embereke homkosok v buzik. Igenis ez a nevük!!

Amugy merg az egész témárol a véleményem:
1. azt mondják h ez egy betegség. akkor miért nem kezeltetik maguklat
2. Ha ők kikérik maguknak az ilyen bánás módót meg többtiszteletet kérnek akkor ugyan már tisztelejenek meg minet ők is legalább annyival h nem a nyilvánosság elött csinálják mert számunkra "normális" embereknek ez gusztustalan és hányinger kelltő. Azért irtam h ne a nyilvánnosság elött h megelözem azt a választ h "Ha nem tetszik nem kell ilyen oldalalkt meg hireket meg ... nézni olvasni!"
3. Ha azt állitják magukról h ugyanolyan emberek mint mindenki más csak van vmi betegségük akkor ne követeljenke plusz jogokat! Mert mi alapon? Igy akár én is követelhetnék jogokat a szürke pólósoknak (mert most épp az van rajtam).
Előzmény: Purple (19) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 13. 15:00 | #39
na ja csak most valahogy ez még trendi is, meg gondolom beleszámítják a biszexet is, szóval lehet hogy valahol összejön az a 10%
Előzmény: Bekomman (37) 0 VÁLASZ
lokko 2008. 11. 13. 14:57 | #38
3 ismerősöm van akiről tudom hogy meleg, tehát ha közvetlen ismereteimből indulok ki, kb 1 % a színvallott ferdék aránya ...
Bekomman 2008. 11. 13. 14:50 | #37
Sok meleg szervezet hangoztatja, h 10%, de szerintem kizárt h ilyen sok legyen. Minden 10. ember annyira sok lenne, h kihalna az ország. Belegondoltál már, h ha mész az úton, minden 10. szembejövő csaj megbámulhatna? Mikor suliba jártál akkor egy 30 fős osztályban 3 melegnek kellett volna lennie....
10% az rengeteg. Még a 4-et is sokallom, de azt már el tudnám hinni.
Előzmény: ramalama (32) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 11. 13. 14:36 | #36
Bár most visszagondolva 2 csaj mindig is gyanús volt, amiért nyalják-falják egymást (ment a "nyalifali", Karcsi Sutra mester szavajárásában :))).
Előzmény: nyehőce (33) 0 VÁLASZ
Bekomman 2008. 11. 13. 14:34 | #35
Ha lenne egy verseny csak heteróknak akkor az összes polgárjogi aktivista visítozna.
RokkantTroll 2008. 11. 13. 14:31 | #34
Most gondoltam csak végig. A seregben egy körletben 28 honvéd volt. 2,8 homoszexuálissal aludtam nap mint nap?
Előzmény: nyehőce (33) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 11. 13. 14:28 | #33
10%??? Ne már! Mi 30-an jártunk az osztályba. Most napokig azon fogok gondolkozni, melyik 3 osztálytársam volt homi! :D
Előzmény: ramalama (32) 0 VÁLASZ
ramalama 2008. 11. 13. 14:25 | #32
10%.. 5000 látogató :) Bár elvileg a fele leszbikus, és nem veszi magára ezt, szóval számolj 2500-zal.. :D
Előzmény: bungle (29) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 11. 13. 14:24 | #31
Látom ramalama te nagy szakértője vagy a témának. Mondd már meg lécci, hogyan ellenőrzik, hogy a meleg olimpián csak melegek "küzdenek meg" egymással? :)

Egyébként biztos "vicces" lehet 2 meleg közt a birkózó szám. Neked, mint csajnak ez izgató? Vagy esetleg leszbi vagy, azért véded annyira a meleg rendezvényeket? :)
Előzmény: ramalama (22) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 13. 14:21 | #30
De azok mind a pink.izét nézik nem? Nahát, most, hogy ezt így kiszámoltad, veszít is az oldal majd ennyi látogatót.
Előzmény: bungle (29) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2008. 11. 13. 14:18 | #29
Egyébként pont a múltkor gondolkoztam el, miután olvastam, hogy - ha jól emlékszem - 4% körül van a homoszexuálisok aránya az emberek közt (persze lehet rosszul emlékszem, vagy épp az a kutatás nem volt pontos, bár tudományos lapban olvastam, nem a Blikkben :)) és számolgattam, hogy napi 50.000 Izé látogató között ezek szerint van 2000 homoszexuális, vagyis naponta ennyi meleg látogatónk van.
További jó hozzászólásokat. :)
ismeretlen 2008. 11. 13. 14:17 | #28
heh, hát én se gyakran tévedek arral. No tényleg semmi bántási célom nem volt.
Előzmény: bungle (26) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2008. 11. 13. 14:15 | #27
Szerinted én liberális vagyok? Miért minősítesz le egyből?
Előzmény: Whitee (25) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2008. 11. 13. 14:14 | #26
Akkor lehet félreértettem (úgy hangzott, mintha gúnyosan írnád, hogy ilyen oldalakat néz, pedig nem tartozik a napi böngészett oldalai közé a gay.hu, elhiheted :))
Előzmény: ismeretlen (21) 0 VÁLASZ
Whitee 2008. 11. 13. 14:12 | #25
Irónia ide, irónia oda, te se értetted meg a mondanivalómat ezek szerint. 100%-ra tapasztalhattad már, hogy ha valaki hívja azokat a "bizonyos" embereket, 100%-ra meg is fognak jelenni. És azt sem értettem, minek kell egyből leminősíteni az embereket? Vagy netalán mindenkinek azonos és szent mértékű véleménye kell hogy legyen egy témáról? Ez a minősítgetés és amit iróniának írtál, általában a liberális nézetű egyedekre vall. Na látod, ez is csak egy irónia részemről.....
Előzmény: RokkantTroll (20) 0 VÁLASZ
Wicked 2008. 11. 13. 14:12 | #24
Dombóvári István a hétfői Showder Klubban:
"Én támogatom az egynemű házasságokat, egyetlen feltételem van: mind a két csaj kurva jól nézzen ki!"
Előzmény: Purple (19) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 13. 14:12 | #23
húúú attól én is, hogy már minden kiscsaj a másik szájában meg bugyijában túrkál, csak mert szexinek gondolja, és már nem is olyan érdekes elképzelni hogy két csaj... mert már annyit lát az ember, hogy hányingert kap. De azért még mindig inkább elnézek két egymást tapizó bombázót, mint két férfit, az is biztos.
Előzmény: Purple (19) 0 VÁLASZ
ramalama 2008. 11. 13. 14:09 | #22
Tudod, ez nem olyan nagyszabású ám.. pár ország, leginkább nyugateurópai országok és max usa van ott, és sport révén jobban megismerkednek.. de ez a cím nem jár állami elismeréssel stb.. csak olimpiának lett elnevezve, mert bárki részt vehet és sokféle sport van.. de senki nem akart ezzel indulatokat gerjeszteni..
Előzmény: izébigyó (18) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 13. 14:09 | #21
Ja persze: szerintem mindkét oldal túlzásba viszi a dolgot, a buzik is, hogy azt akarják, fogadjuk el természetesnek hogy ők mások, mert hát attól mások, hogy nem olyanok mint a többség, és ezt nem kéne természetesnek venni, de azok is túlzásba viszik, akiket zavar, ha ők akcióznak, felvonulnak, meg ilyesmi. Nem értem miért kell ellentüntetni, meg ellenakciókat csinálni, amikor ezzel csak pont azt érik el, hogy a homoszexuálisok még inkább kirekesztve érzik magukat, és még jobban felbátorodnak, és még nagyobb lesz a szájuk. Személy szerint, azt tartanám normálisnak, hogy ha nem tennék közszemlére másságukat, ahogy tényleg én sem vonulok fel büszkén, hogy hetero vagyok, mert ez a magánügyem. Szóval az még oké, hogy ne ez alapján ítéljünk meg valakit, és én spec nem is teszem, de azért az mégiscsak túlzás, hogy meg akarják mondani, mit fogadjon el a normális többség és mit nem. A melegolimpiával meg semmi baj nincs szerintem. ez egy adott körnek tartott rendezvény. a rendes olimpiával azért nem jó párhuzamot húzni, ahogy valaki ezt tette, mert azt nem úgy hírdetik, hogy hetero olimpia, hanem olimpia minden embernek.

Hetero büszkeség? lehet, igen, lassan már arra büszke az ember, hogy normális. De nekem az a bajom ezzel az eseménnyel, és a hasonlókkal, hogy nem arról szólnak általában, amiről kéne. Nem tudom, nem voltam ott mondjuk, amúgy se vagyok híve a felvonulásoknak, de szép burkoltan azért csak ott van a zsidózás is, és gondolom volt minden, ami egy hasonló hangulatú rendezvényen kell. És ez nem jó. Mert mondjuk akármennyire egyetértek azzal, hogy túlzásba viszik a homokosság elfogadását, egy ilyen rendezvénnyel mégse tudnék azonosulni.

Szóval az a baj, hogy nincs egy normális középirány, ami se nem jobbos, se nem balos, se nem zsidó, se nem buzi, se nem semmilyen csak normális.

Más: lehet hogy tévedek, de mintha egy adag sértődöttség vagy mittudomén mi lett volna a soraidban, pedig én nem beszólásból vagy leszólásból írtam Mekszamnojznak amit írtam, pedig pont ellenkezőleg, dícséretnek szántam, mert ritka, hogy valaki a mai világban ilyet is olyat is nézeget. De ha nem hát nem
Előzmény: bungle (8) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2008. 11. 13. 14:08 | #20
Arra sajna nincs gyógyszer, hogy valaki nem érti az iróniát.
Előzmény: Whitee (15) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 11. 13. 14:08 | #19
amúgy kíváncsi lennék azokra a pasikra, akik itt buzit kiáltanak mi lenne a reakciójuk 2 előttük keverő, tapizó bombázóra... gondolom nem küldenék el őket udvariasan, hogy mennyire deviánsak vagytok... (megjegyzem én ettől a csajjalsmárolok mer most ez a menő dologtól is már rosszul vagyok...)
izébigyó 2008. 11. 13. 14:06 | #18
Tudom hogy nem csak heterók vannak, épp ezért nem értem, miért kellene nekik akkor külön? Elmagyaráznád?
Várom egyébként, mi lesz a következő. Külön sportrendezvény a pisikaki szexre izgulóknak, vagy netán pedofil olimpia?
Előzmény: ramalama (16) 0 VÁLASZ
izébigyó 2008. 11. 13. 14:04 | #17
Egyetértek. Aki buzi, az deviáns. Aki deviáns, az nem normális. Ilyen egyszerű ez. De semmi több. Nem mondom, hogy írtsuk ki őket, vagy szeparáljuk őket. Hagyjuk őket békén, és ők is hagyjanak minket békén. Viszont arról ne feledkezzünk meg, melyikünk a normális.
Előzmény: |-=O=-| (13) 0 VÁLASZ
ramalama 2008. 11. 13. 14:03 | #16
Szerinted a nyári olimpián csak heterók vannak? Tudod, ezt sneki nem verte nagydobra (azon kívül, aki belinkelte) csak meleg oldalakon hirdetik, és nem más miatt, min pl a heterók a női iszapbirkózást.. összejön pár fiú, ráizgulnak egymás izmos testére és közben sportolnak.. és tudod pont azért, mert ha meleg vannak együtt, akkor nem kell ilyen szar beszólásokat hallgatni. Egyébként, a többiek nevében, bárki, aki szeretne, vegyen részt.. szeretettel várjuk..
És amíg a többség rekeszt ki valakit ilyen olyan érvek alapján, addig az kirekesztés.. de ha a kirekesztett kisebbség csinál egy ártatlan, gyűlöletmentes rendezvényt, az simán egy program.. azért is sír a szátok, ha a médiaszemélyiségek, újságírók fociznak, mert hát mégis milyenmár?
Előzmény: izébigyó (5) 0 VÁLASZ
Whitee 2008. 11. 13. 14:03 | #15
RokkantTroll. Az olyanok miatt, mint te, vannak az úgynevezett webfasiszták, habár korod ellenére tudomást kellett volna szerezned arról, hogy Magyarországon a büdös életben nem volt fasizmus. Habár az ember öregségével egyre hülyébb tud lenni, de ezért vannak a gyógyszerek. Egy elkezdi, hogy mindjárt itt lesznek és pár - tény és való - hülye gyerek elkezdi azt, amit te is írtál, a buzik és zsidók, cigányok elleni uszítást. Holott szerintem, ha nem lennének az olyan begyöpösödött emberek, akik egyből hogy "hú milyen ez a post", meg netnáci meg nagymagyar meg milyen ökörbaromságokat hordtok itt még össze (és nem csak itt, máshol is) akkor kurvára de nem dobálózna senki semmivel. Csak hát ez a liberális nézet, hogy minden ami nem tetszik másnak már gonosz, náci, fasiszta, rasszista egy nagy b.a.r.o.m.s.á.g.
RokkantTroll 2008. 11. 13. 14:00 | #14
Jaja. Én is ezt várom. Remekül fogok mulatni. :D

Előzmény: lokko (12) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2008. 11. 13. 13:58 | #13
"Hideg Büszkeség Napja!" :DDD
Ez kurva nagy, kár hogy nem hallottam eddig még róla... Aki meg nem érti az iróniát mögötte, az nagyon buta. :) Amúgy nekem sincs semmi bajom a melegekkel, de minek egy deviáns viselkedésformát hirdetni?
lokko 2008. 11. 13. 13:58 | #12
megjósolom ... komoly dolgok lesznek itt ... turultollból jósló politosámán és "űberokos" libsik szájcsatája ... aligvárom
Purple
Purple 2008. 11. 13. 13:57 | #11
engem nem érdekel hogy meleg valaki addig, amig nem reklámozza, meg nem vonul fel vele... most én is jöjjek azzal, hogy hetero vagyok, jogokat akarok? :D az ilyen kis rózsaszín tangás köcsögökből van elegem csak... a többi az meg mindenki magánügye...
rezso 2008. 11. 13. 13:56 | #10
itt vagyok :D
Előzmény: RokkantTroll (7) 0 VÁLASZ
rezso 2008. 11. 13. 13:54 | #9
ezzel csak ők szegregálnak minket heterokat,és még az ő szar jogaik sérülnek,na hagyjanak már
a köztudatba is azt akarják behozni hogy az a felvilágosult gondolkodás ha elfogadjuk az ocsmányságukat,tojást nekik :)
és ők csodálkoznak ha felrobbantják őket
bungle
bungle 2008. 11. 13. 13:51 | #8
Tiloson volt tegnap ez a téma (mondjuk nem értem miért most, mikor ez úgy látom júliusban volt, de majd ő elmondja) és én mondtam ha gondolja postolja be (és gondolom rákeresve ezeken az oldalakon találta meg a témát), szóval nem böngészve találta meg. Ennyi. Egyéb felvetés a témával kapcsolatban?
Előzmény: ismeretlen (6) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2008. 11. 13. 13:51 | #7
Újabb remek téma. Mindjárt jönnek a webfasiszták akik állítják, hogy nem gyűlölnek senkit de azért pusztuljon a sok buzi, aztán meg mennek recskázni valami leszbipornóra.
ismeretlen 2008. 11. 13. 13:48 | #6
Mekszamnojz te aztán igazán széleslátókörrel böngészed az internetet. Gay.hu és Barikád.hu ?
izébigyó 2008. 11. 13. 13:47 | #5
És akkor legyen külön heteroszexuális olimpia is? Persze akkor rögtön sipítozna a sok köcsög homár, hogy az megkülönböztetés! :D
Előzmény: ramalama (4) 0 VÁLASZ
ramalama 2008. 11. 13. 13:44 | #4
Á faszom.. nehogy már ez érdekesség legyen.. elég régóta van melegolimpia.. és hogy miért? Mert miért ne.. vannak céges rendezvények, futóversenyek családoknak, ilyeneknek, olyanoknak.. ha pár egészséges férfi sportban leli örömét és versenyezni akar, és nem a vaskalapos, ápolatlan, büdös hetero férfiak közt, hanem elzárva, a saját közösségében, akkor hajrá.. akinek meg nem tetszik, az ne látogasson meleg oldalakat és nem értesül ilyesmiről. na..
ramalama 2008. 11. 13. 13:40 | #3
feltételezem nem dugnak a pályán.. csak utána :D
Sziszo 2008. 11. 13. 13:39 | #2
80 férfi alatt a föld körül :D.. pfuj gusztustalan
ramalama 2008. 11. 13. 13:39 | #1
naés????