Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Lui-G 2008. 11. 02. 12:04 | #34
Tetszett a post :)

Jól van, végülis nem is baj ha sokan sokat postoltok és írogattok commenteket, végülis ezért jó a site.
Nem akartam senkit bántani, csak a véleményemnek adtam hangot.
Van aki szereti a rendőröket, van aki kevésbé.
Písz :)
Előzmény: nyehőce (33) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 10. 31. 14:17 | #33
Tipikus: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=125
Azért a magyarok még szerencsére nem a Mekiben tartják a gyűléseiket. ;)

Valamit szerintem benéztél, se alphadog, se izébigyó nincs a top kommentálók közt, de egyébként sincs összefüggés, ki mennyit él a "való világban", valaki csak írogat, míg más közben megosztja, ha talál valami érdekeset, sok esetben mások örömére. És nem azért nagy az "összetartás", mert sokat postolunk, hanem mert sokan közülünk ismerik egymást személyesen is és barátok. Ettől még nem mindig értünk egyet mindenben, de a parasztokat sztem egyikőnk se szereti. :)

Ja, és visszatérve a témára: rendőrt is válthatsz, nem csak villanyszerelőt, manapság nagy divat minden apróság miatt feljelenteni őket meg kirúgatni. Aztán csodálkoznak egyesek, ha nincs elég belőlük, amikor kellene.
Előzmény: Lui-G (32) 0 VÁLASZ
Lui-G 2008. 10. 31. 13:05 | #32
Jaja, nem magyarok de a rendszer külföldön is ugyanaz.
Csak baráti körben mesélek (IZÉ is az) nem akarok lejáratni senkit. Még a hobbym is becsületes, akár füvezhetnék is, de én a motorozást választom inkább.
Lehet bunkónak hinni engem mert a rendőrökre ruházott hatalom miatt némelyiknek eltorzul az egyénisége, de sajna így van. Így történik a legtöbb lottónyertessel és "apucialámadja a pénzt meg a vagyont" fiatalokkal is. Nem csak itthon, külföldön is.
Lejárattam magam? Nekem estetek, mert van véleményem és nem egyezik a tiétekkel.
Nagy köztetek az összetartás mert milliót postoltok. Én csupán erre céloztam. Nekem erre nincs időm, energiám. Csak néha megosztom a véleményem, miközben várom a transzfert egyik gumiszobából a másikba :) Különben sem gondolom, hogy volt itt anyázás vagy ilyenek...

Éltem Los Angelesben is és az ottani rendőrök közül is találkoztam párral. Hivatalosan kapják a kávét ingyen mindenhol, különösen közkedvelt helyük a Dunkin Doughnuts franchise, ahol isteni fánkokat árulnak. Ezért ragadt rájuk a "fánkzabáló" kifejezés. Mert ha már ott vannak.
Előzmény: alphadog (29) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 10. 31. 11:05 | #31
úgylátom neked is csak ígérgették azt a gumiszobát :))
Előzmény: Lui-G (28) 0 VÁLASZ
izébigyó 2008. 10. 31. 11:01 | #30
Persze, mindenki hülye ám, csak te vagy itt a helikopter.
Nem kell ez a "neked nincs életed, mert ide írogatsz és postolgatsz" szöveg, anélkül is lejárattad már magad.
Előzmény: Lui-G (28) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 10. 31. 10:56 | #29
Egy ilyen ügyből, mint amit írsz (motoros esésen viccelődés) országos botrány lenne.
Egyébként ezek a videón nem magyar rendőrök, feltűnt? Ahogy fánkot se többnyire a magyar rendőrök zabálnak, csak túl sok amerikai filmet néztél. Ha elárulod a foglalkozásod, én is biztos tudok pár elrettentő példát írni, milyen gyökerek vannak "közöttetek". Talán találkoztál már bunkó orvossal is, de nem kívánom, hogy ha valami komoly betegséged vagy baleseted lesz, ne mentsék meg az életed, mert a gondolatmenetedet követve szerinted mondjuk minden orvos hülye.
Előzmény: Lui-G (27) 0 VÁLASZ
Lui-G 2008. 10. 31. 10:55 | #28
Vágom ám, hogy nem vagy rendőr, csak a nyomatékosítás miatt mondtam.

izébigyó: vannak birkák, akik nem látnak a göndör-böndör szőrüknél tovább, mint te és vannak akik nem csak az izé.hu-ra írogatnak és posztolgatnak (mert látom az neked nagyon megy), hanem kint élnek a való világban és tapasztalnak egyet s mást. Például a rendőrökkel kapcsolatban. Örülök, hogy te csak a rendesebbekkel találkozol. De én ezért nem bunkózok veled. Kérlek, Te se tedd! Már csak az rólad eddig kialakult véleményem szintentartása végett se. Még ha esetleg le is tojod. Köszi.
Előzmény: Lui-G (27) 0 VÁLASZ
Lui-G 2008. 10. 31. 10:41 | #27
Én nem akarok indulatokat elszabadítani és tisztában vagyok azzal, hogy szükség van a rendőrségre Alphadog milliós adójából, és speciel erről a két vicces fiatalemberről volt szó, nem az egész rendőrségről.
Alphadog: nem akarlak meggyőzni, nekem az jön le hogy nem vagy te olyan hülye mint amilyen bunkó. Tiszteletben tartom a véleményedet, de ha elesik egy motoros haverom robogóval mert bénán kanyarodik, a rendőr haverjaid tapsolva szállnak ki az autóból, mondván "Úgy kell hülye motorosok, ezt érdemlitek" és megállapítják hogy "Kb 100 km/h-s sebességnél egykerékre állította a gépet és elesett egy korábbi motoros olajfoltján" Ez vicc. Sajnos én azt tapasztaltam, hogy 10-ből csak 3 kollégád tud normális, emberi lenni. Dehát nekik ez a dolguk. Ha kirabolják a házad 100 esetből 95-ször nem találják meg a tettest...mert "stop-tábláznak" valahol Kokadon és ha nem jön senki akkor ping-pong-oznak. Vagy Zsanett nevű lányokat furikáznak.
Villanyszerelőt válthatsz, intézkedő rendőrt nem.
Nekem ez a véleményem.
Többieknek písz.
Előzmény: izébigyó (26) 0 VÁLASZ
izébigyó 2008. 10. 31. 10:07 | #26
Egyébként meg tényleg alphadognál a pont, az vesse rájuk az első követ, aki még nem lazított a munkája során. A videó alapján megítélni pedig az egész rendőrséget hihetetlen ostobaságra vall, nem tudhatod, hogy mondjuk egy kisvárosban épp semmi dolguk nem volt, nem járt arra senki. És ha előtte levő nap mondjuk emberéletet mentettek? De még ha ezek épp lusták, vagy hülyék is, akkor is utálom, mikor pl. a média nagydobra veri, hogy lebukott 1 rendőr és az alapján ítélik meg az összes rendőrt. Ők is emberek, köztük is van bűnöző, ahogy politikusok, diplomás cégvezetők és mondjuk villanyszerelők közt is.
izébigyó 2008. 10. 31. 10:05 | #25
Te általánosíthatsz, hogy minden rendőr bunkó idióta, mert találkoztál párral, de kikéred magadnak, hogy ők általánosítsanak és esetleg "előítéletekkel tekintsenek" rátok motorosokra? Igazi egoista paraszt gondolatmenet. Felnőhetnél, vagy legalább agyat növeszthetnél, luidzsika.
Előzmény: Lui-G (7) 0 VÁLASZ
pepeti 2008. 10. 31. 09:16 | #24
Szerintem nincs ezzel semmi gáz, mint azzal az út szélén táncolóssal se. Gondolom emlékeztek még arra is. :) Jót nevettem mindkettőn, szerintem több ilyen rendőr kéne, mert sajnos a nagy részük (nem mind!!) elég steril és bunkó.:( (szerintem)
Maccoyi
Maccoyi 2008. 10. 31. 00:55 | #23
a bejnyéről meg nem is beszélve. :D
Előzmény: eszterke (22) 0 VÁLASZ
eszterke 2008. 10. 30. 22:29 | #22
inkább ejnye... :)
eszterke 2008. 10. 30. 22:28 | #21
szerintem ez még nem gáz, vicces inkább. más: hogyafütyibe juttok el minden postnál oda, hogy elharapnátok egymás torkát? enyje
alphadog 2008. 10. 30. 21:33 | #20
Nem hinném, hogy a vállalkozásod éves forgalma eléri a cégem heti befizetett adójának akár a tizedét is. :) (Tisztára mint az oviban, "az én apukám nagyobbat szarik".) A nagy többségre igaz, amit írtam, pár Ft jut az adójukból a rendőrségre, ha azt vesszük hogy mindenki abban a mértékben érdemelné meg a szolgáltatásukat, amit befizet nekik, káosz uralkodna. Remélem beléd száll húsvétkor egy részeg balfasz, és akkor majd elgondolkozol, hogy minek is van annyi közúti ellenőrzés olyankor. Ez különben pont az olyan idiótáknak szokott csak fájni, akik piásan ülnek a volán mögé, szóval akkor téged miért is zavar?! Egyébként meg ha annyira nem vagy megelégedve a rendőrök munkájával és olyan kurva okosnak hiszed magad, akkor lehet neked kéne azt csinálni, persze abból a pénzből, amit kapnak. Ja, hogy az már nem menne? Gondoltam. Fikázásban itt mindenki világbajnok, de ha valami konstruktív ötletet kéne bedobni, mit hogyan kéne jobbá tenni, nagy kuss van.
Előzmény: Lui-G (18) 0 VÁLASZ
Re-Peet 2008. 10. 30. 21:23 | #19
Mi lazításképpen dartsozni szoktunk :) csak azt nem veszik videóra.. :D
Lui-G 2008. 10. 30. 21:06 | #18
Szerintem meg te vagy a köcsög "adót nem fizető feketén dolgozó sunnyogó" ha neked egyből az jut eszedbe, hogy senki sem fizet adót. Képzeld el az én vállalkozásom valószínűleg kenterbe veri az összes ismerősöd és családod befizetett adójának mennyiségét, még akkor is ha netalán esetleg ismersz olyat, aki LEGÁLISAN dolgozik és rendesen befizet mindent.

Szerinted ha az adó 1%-áért szinte könyörögnek a különböző alapítványok, akkor mégis mennyivel járulok/járulsz hozzá a rendőrök és a "honatyák" fizetéséhez? Különben ha csak 5000 és én azt mondom ELÉG, nekem ne táncikáljanak, sokan követnék a példám és talán belátná a sok hülye rendőr, hogy ŐK VANNAK ÉRTEM és nem én értük...lásd Karácsony és Húsvét, amikor 5X annyi büntetést osztanak ki, mert kell a pénz...persze nem zsebre,mert azt már nem lehet, de kell.
Mondanám, hogy van normális rendőr, meg hogy kellenek meg minden...de nem csak a bűnözők és PIMP-ek meg THUG-ok utálnak rendőrrel találkozni. Én is. Van rendőr haverom, de az is hülye :)
Előzmény: alphadog (8) 0 VÁLASZ
Maccoyi
Maccoyi 2008. 10. 30. 20:19 | #17
Szerintem meg köves... :D
Előzmény: Angel87 (1) 0 VÁLASZ
bandee1219 2008. 10. 30. 16:52 | #16
Szerintem is, legalábbis nem ping-pong, mindenesetre nagyon nem megy :D
Előzmény: Angel87 (1) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 10. 30. 16:12 | #15
Tudom, hogy a StarWars egyik karaktere, mert utánanéztem, ebből általánosítva írtam, amit írtam. Hogy ellenpéldát mondjak. Na amúgy pont az ellentéte vagyok, mint amit írtál. Köszi hála istennek, meg nekem, boldog vagyok, elégedett, szeretem az életet, élvezem is, sőt talán nálam jobban nem sokan szeretik, aminek én nagyon örülök, ha leszólok valamit, valakit az azért van, mert gondolkozom és véleményem van. Mondjuk hibát valóban tudok találni, az irónia meg lételemem


Előzmény: Kyp Durron (14) 0 VÁLASZ
Kyp Durron 2008. 10. 30. 15:45 | #14
Kyp Durron a SW egyik karaktere, és csak példákat említettem, de azt is leírtam, hogy attól függ, hogy pimp mire gondolt.
Ha meg már gondolatmenetezünk, akkor tanuld meg te is értelmezni az elolvasottakat (végiggondolni), mert szerintem nem voltam bunkó (megkockáztatom, még humoros is voltam, nem rossz ötlet az a blog ;)) és mivel látom képzelőerőben neked sincs hiány akkor képzeld magad elé azt az embert aki, ha meglát egy rendőrt, az számára csak köcsög lehet.Nekem az az a típus, amit leírtam. Ő általánosított, én is ezt próbáltam, csak egy kicsit kidolgozottabban.Nem minden rendőr köcsög és nem minden pimp strici és nem minden kockafej pattanásos és ha te ezt úgy érzed, hogy bántásnak szántam akkor te nem élsz ezen a világon és én nem akarom megismerni a gondolkodásmódodat, mert akkor te egy élettőlésszarmunkátólmegkeseredettmindenbenahibátkeresőféligvanapohártipusúingerlékenyirróniátnemértőmitnézelköcsög vagy.
Ezen is csak mosolygok és nem basztam fel magam.
Ha van egy csepp eszed, akkor te is ezt teszed.
Ja és igazad van: mindig van egy nagyobb hal.
Előzmény: ismeretlen (12) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 10. 30. 15:12 | #13
pedig van még egy kettő pszichoosztály, de úgy látszik, oda a normálisak mennek pihenni
Előzmény: mekszamnojz (10) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 10. 30. 15:11 | #12
Hát öcsém te szerintem nem ebben a világban élsz, vagy nagyon fura helyekről veszed az információid és rakod össze a világképed. Persze lehet így is, de minek? Mondjuk abból, hogy valaki Pimpnek nevezi magát, és azt írja hogy köcsög rendőrök, te honnan rakod össze így a képet nem tudom, de azt hiszem nem is akarnám azt a gondolatmenetet megismerni. Na persze nem mintha a te neved alapján ne lehetne arra gondolni, hogy egy rejszoló pattanásos linux és unix imádó windows fikázó egész nap a gép előtt ülő kockafejű számteches buzi vagy. Persze szépen összeszedted ezt a pár mondatot, talán annyira fel is bőszültél ezen, hogy azon gondolkodsz blogot kéne vezetned, mert ilyen míves mondatokat még nem láttál leírva, de azért visszavehetnél egy kicsit, legalább addig amíg neked nem szól be valaki. Akkor aztán lehet, de így....
Előzmény: Kyp Durron (6) 0 VÁLASZ
Kyp Durron 2008. 10. 30. 15:09 | #11
irtam én, hogy strici, de a pimp elég tág fogalom
Előzmény: Lui-G (7) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 10. 30. 15:03 | #10
jééé, megint idelátogatott egy rakat gyökér? :D
látszik hogy bezáratták a pszicholakosztályokat.
FAJIN!!! XDXD
Purple
Purple 2008. 10. 30. 14:59 | #9
itt a pont...
Előzmény: alphadog (8) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 10. 30. 14:51 | #8
Nekem meg az ilyen megnyilvánulások miatt (nem mintha Mr PIMP-é értelmesebb volna, de mi a faszért kell egyből "cigány gecizni", mintha civilizált módon nem is lehetne elintézni, meg mintha te aztán kurva sok pozitív dologgal hozzájárulnál az Izéhez, azon kívül hogy néha ideböffentesz egyet).

Lui-G, te aztán mennyivel járulsz hozzá a rendőrök fizetéséhez? Kb. 5 Ft-tal vagy még annyival se? Gondolok itt a sok adót nem fizető feketén dolgozó sunnyogóra, akinek csak jár a pofája, hogy köcsög rendőrök, de ha valami gond van, akkor rögtön rendőrért szalad meg elvárja hogy napi 24 órában őt védjék!

Arról nem is beszélve, hogy az ide írkálók mintha még soha nem lazítottak volna egy kicsit munkaidőben, mi?! Lehet inkább most is dolgoznotok kéne, miközben ezt olvassátok.

Ja, és nem, nem vagyok rendőr.
Előzmény: Winterborn (4) 0 VÁLASZ
Lui-G 2008. 10. 30. 14:44 | #7
Szerintem kevertek valamit. A "pimp" stricit jelent, nem drogost..bár nem áll messze egymástól a két életforma.

A rend őreit pedig mi, adófizető állampolgárok fizetjük, nem is rosszul és legtöbbször azt látjuk, hogy munkaidőben, táncolgatnak, tollasoznak, fánkot zabálnak és minket baszogatnak, amiért átgurulunk (munka közben, ismétlem MUNKA, nem LOPÁS/RABLÁS) a záróvonalon, esetleg lassítunk a STOP-táblánál. Nekik mindent szabad, még a telefont is kiverhetik a kezemből, miközben a főnökömnek magyarázom, hogy meg fognak büntetni...Amikor pedig szükség lenne rájuk - és itt nem az egyes tüntetésekre gondolok- még a telefont is nagy nehezen veszik fel, nemhogy esetleg ott lennének.
Rendőrnek lenni életforma. Akármilyen jófej srác vagy te civilben, átitatja a gondolkodásmódodat a CÉG szellemisége.
Ugyanilyen előítéletekkel tekintenek a zsaruk pl. ránk motorosokra is. Éppen ezért, megadom nekik a látszólagos tiszteletet, de a szívem mélyén osztom PIMP véleményét.
Kyp Durron 2008. 10. 30. 14:23 | #6

Nem vagyok rendőr, de az engem is idegesít, ha valaki csípőből köcsögözi a őket.
Főleg ha egy négerstricikurvánakhiszemmagambefuxozottnullaötötkettőfélértdílercsökevény teszi.
Aki ekkora gengszternek hiszi magát míg elé nem áll valaki és a nála lévő nullakettőtől olyan gyomorideget kap, hogy még egy köcsög rendőr (mert valóban vannak olyanok, akik azért lesznek rendőrök, mert basztattuk őket a suliban és csak az egyenruha ad neki némi eltorzult önbizalmat és utána azt hiszi, hogy valaki és tud valamit) is vágja hogy a gyereknél van valami.
De az tény, hogy ha PIMP (utálom ezt a szót, meg amit képvisel, én is hiphopot hallgatok ) itt csak arra gondolt, hogy meló közben tollasoznak és szégyent hoznak az egyenruhára, akkor igaza van.Ha nem, akkor PIMP keményítsen csak a kisstílű, piti dolgaira nyugodtan,anyázzon zsigerből mihelyst meglát egy rendőrt, mi ugyis csak mosolygunk, hogy ni má' mer' elszívott egy pár cigit, meg már látott kólát egyből gengszternek (bocs THUG) hiszi magát és leszarja a piros lámpát mert be van lőve, füvet szív és nem kapják el, minden nap 500 forintot akaszt az eladott két grammján.
Herótom van nekem is azoktól akik túl sokszor nézték meg a Belly-t.

Előzmény: Winterborn (4) 0 VÁLASZ
cirab 2008. 10. 30. 14:15 | #5
Ezek milyen hülyék :DD
Néztem és egyre jobban széthúzódott a szám, hogy milyen komolyan is játszanak
Winterborn 2008. 10. 30. 13:41 | #4
Az ilyen rohadt mocskos cigány gecik miatt mint te van egyre kevesebb motivációm idejárni.
Előzmény: Mr PIMP (3) 0 VÁLASZ
Mr PIMP 2008. 10. 30. 13:11 | #3
Köcsög rendőrök...
Sziszo 2008. 10. 30. 12:19 | #2
unalom ellen jó... :)
Angel87 2008. 10. 30. 12:12 | #1
Szerintem ez tollas...