Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
PhD | 2006. 12. 28. 09:45 | #26
Magester!
Remélem ezt Te sem gondoltad komolyan, hogy miniszteri szinten azzal jelzi, hogy el akar menni, hogy lehajtott fejjel eltolja a kamerát! Nem lehetett volna megkérni, hogy álljon félre az operatőr? Nem, inkább nekimegy fejjel!
Én nem védem a Fideszt, de azért jó lenne, ha egyszer egy baloldali ember kiállna és azt mondaná, igen hibás voltam, az adott helyzetben nem a megfelelő módon viselkedtem, elnézést kérek! Három napon belül az ügy elfelejtődne, senki nem beszélne róla. Helyette megy a szarkenés, hogy nem lefejelte, nem is úgy volt, nem is látta a kamerát, a függöny miatt hajolt le stb-stb. Ennek mi értelme? A komcsi időben mentek így a dolgok, hogy "a szocialista igazság, elvtársak, nagyobb igazság még a valóságnál is...."


Előzmény: Magester (25) 0 VÁLASZ
Magester | 2006. 12. 21. 21:06 | #25
Én már egy kicsit belefásultam a politikába, hiszen "mindketten" egy szelet fújnak. Az egyik hatalmon van, a másik mindent megtesz azért, hogy hatalomra kerüljön. Mindketten úgyanúgy hazudnak, de ezt nem képes belátni a saját tábor. Megnéztem a videót és egyáltalán nem lefejelésről van szó, sokkal inkább lehajtotta a fejét, hogy éreztesse az operatőrrel, hogy engedje már kimenni a helyiségből. Finoman odatette a fejét, jelzésértékűen. Ezt nem nevezném lefejelésnek. A média természetesen mindent feltupíroz, teljesen mindegy, hogy melyik oldalról van is szó tulajdonképpen. Ez folyik mindenhol. El kell hitetni az emberekkel, hogy akárkinek a telefonja azért tört el, mert nem leejtette, hanem különös kegyetlenséggel vágta az adott személy arcába. A pénzügyminiszter pedig nem azért hajolt le, mert ki akart menni a teremből, hanem gerinctelen módon agyon akarta verni, azt a szerencsétlen embert, aki csak a munkáját akarta végezni. Gondolom az operatőrt most ápolják valamelyik magánkórházban, mert a közkórházat már összevonták. Szóval inkább abba kéne belegondolni, hogy mit művel velünk a média. Nem feltétlen az a valóság, amit mutatni akarnak. Legyen az pipacs, vagy narancs!!!
furgonn | 2006. 12. 21. 19:38 | #24
Én jobb obolali vagyok de mindenki tudja hogy a hírtv fidesznek a tv-je szóval azért nem kell meg jáccani magát sem az embrnek.(Jobbik;))
BB 2006. 12. 21. 19:12 | #23
Kit vezettek félre?! Mi legalább tudjuk, hogy X Tv szoci, Y meg narancs. Az a tudatlan, aki bekajálta, h a HírTV független...
Előzmény: steve (18) 0 VÁLASZ
Facsavar 2006. 12. 21. 14:08 | #22
Ej barátom! ki ne találd nekem hogy a Hír-Tv nem elfogult? :P
Előzmény: steve (18) 0 VÁLASZ
wi 2006. 12. 21. 03:58 | #21
"...Kaposvár leépül, majd faszán megbűnhődik a népe, a most 70 ezres város sztem vissza fog fejlődni..." Csak annyit tennék hozzá, hogy Kaposváron jelenleg kb 50 ezer ember ha van (szvsz még ennél is kevesebb), mindenki menekül innen...
Előzmény: Yorick (15) 0 VÁLASZ
Yorick 2006. 12. 20. 12:01 | #20
No comment, szimplán csak éljenek a szocik... :-(
Előzmény: BB (16) 0 VÁLASZ
sipsirica 2006. 12. 20. 10:19 | #19
A HírTV-vel az a baj, hogy ugyanúgy egy segget nyal! Lehet, hogy nem ugyanazt amit a többi, de akkor is nyalja. Ezáltal számomra ugyanúgy elveszti a hitelességét, mint bármely más tv adó.
Előzmény: steve (18) 0 VÁLASZ
steve 2006. 12. 20. 07:39 | #18
Mi a baj a HirTV-vel? Hogy nem áll be a közszolgálatinak mondott, meg elfogulatlannak kikiálltott többi mögé, és nem aszisztál ehhez az évek óta tartó hazudozáshoz, csúsztatáshoz és félrevezetéshez amihez a többi? (tisztelet a kivételeknek, alig van!!) De hatékony a félrevezetés, mert lám te is ezt a dumát nyomod barátom!
Előzmény: b+ (3) 0 VÁLASZ
steve 2006. 12. 20. 07:34 | #17
Evvel jár a közszereplés barátom, aki nem bírja távozzon kamera mentes munkakörbe!!!!
Előzmény: ReAm1 (12) 0 VÁLASZ
BB 2006. 12. 19. 22:46 | #16
Kaposvár mindig is egy porfészek volt, és az is lesz!!! A tisztelt polgármester tesz a munkahelyekre, de szökőkutnk már van millió. Inkább nem ad el egy telket, csak maradjon meg a haszna. Semmit nem tesz azért, h itt dolgozni lehessen. Azt meg mindenki döntse el, h egy rikácsoló, szájhős diktátorjelölt kell-e nekünk, vagy egy őszintébb ember aki tesz is vmit.
A tudatlan embert meg meg lehet etetni azzal, hogy követeljen, minden jót akarjon, de azért ne kelljen tennie.
Vajon miért mondják, h mindennek megvan a böjtje? Ha ezeket az intézkedéseket már évekkel ezelőtt meglépik, nem kéne ez a radikális módszer.
Persze aki nem gondolkozik előre, annak ezt hiába magyarázza bárki...
Yorick 2006. 12. 19. 21:00 | #15
1.) Legalábbis nem vitte csődbe az országot, érdekes senki nem kiabált 2002-ben, h. üres a kassza....
2.) Nem igazán a videón akadtam ki, csak a nagy mai Agyar helyzeten, illetveaz elsőmre írt rieksönön, mert még mindíg vannak birka agyarok (pl. : pécsi rokonom azt mondja, inkább bevállalja, h. 8 ezerrel kevesebb a fizuja, 12000-rel több a rezsije, de inkább "ezek", mint "azok"... normális ? Család szakad ketté... Igaz, pécsiként most fasza... kapnak villanyost (mingyá 4-et), operát, kalcsörcenter, +2 km sétáló utcát, kultúrfővárost, 30 milliárdot 4 év alatt, munkahelyeket, -nemrég voltam pécsen, állítom a fema környékén legalább 5-600 lakás épül eccerre- regionális központot, hivatalokat, felduzzasztják a lakosságát sztem legalább 180-200 ezresre... soroljam még ? Ezzel szemben pl. egy ellenzéki Kaposvár leépül, majd faszán megbűnhődik a népe, a most 70 ezres város sztem vissza fog fejlődni egy Nagyatád rangú -bocs atádiak- porfészekké....
3.) no comment...

Bocs hogy élünk, ellenzékiek.....
ui.: az elkurtuk.hu miért nem műxik ? Sajtó szabadság, heheheheheheheh...... végül is tényleg hülye az, aki az igazságtalanságokért, hazugságokért szót emel, mi?


Előzmény: GerzSonka (8) 0 VÁLASZ
Yorick 2006. 12. 19. 20:48 | #14
Akko polit-izéljunk.....
Post Öszödöm: IX 18. / X. 23.
Komment nélkül egy sztori: Petőfin haloztam néhány hete:
szerencsétlen erdélyi magyar odahaza hagyva a családját felkerekedve ippeg Pestre érkezik (mondván, "szerencsét próbál a nagy Pesten", a jobb megélhetés reményében) erre mikor leszáll a buszról pont belekeveredik egy eksönbe, ahol semmi percek alatt a fleto-droidok becserkészik (mondván, üveg volt a mancsában oszt támadni akart.... ja, a pillével) és már üli a két évet (HOPPÁ)....
KÖZE NENM VOLT AZ ÜGYEKHEZ, CSAK ROSSZKOR VOLT ROSSZ HELYEN....
ECCERÜJJEN SZOMORÚ VAGYOK, HOGY ILYEN EZ A MAI MAGYARORSZÁG (A HAZÁM...)
Úgyhogy Tankcsapda után szabadon egy ideje én is csak Agyarországnak hívom.... :-(
Előzmény: Johnandjohn (7) 0 VÁLASZ
Yorick 2006. 12. 19. 20:38 | #13
Kösz, végre valaki, aki nem vak... gratu és télleg kösz. :-)
Előzmény: Élien (5) 0 VÁLASZ
ReAm1 2006. 12. 19. 19:32 | #12
Megértem...folyamatosan kamerát dugnak a pofájukba...
1pécsi polgár 2006. 12. 19. 19:25 | #11
Egyik oldalt sem támogatom,csak nem alva járok,megrészegülve a nagy jó léttől amit MSZP-s honfitársaim rám erötetnek.Ezek azt csinálják ami volt 90 elött butítás,hülyének nézés,hazugság,rendőrállam stb...most meg már azért beléphetnek a nyakkendős bűnözők táborába-már ott is vannak-,csak a saját gyarapodásuk a a legfőbb céljuk mindenek felett.Ilyen veresek és társai miatt és kb. 2.5 millió rájuk szavazó miatt szivunk.De ezk még majd a saját szavazóik egy részét is földönfútóvá teszik,mert renomé az nincs.Csak hatalom és gusztustalan sajátzsebre dolgozás!
DVP 2006. 12. 19. 18:22 | #10
1.: Ha lefejelte volna a kamerát, akkor az megbillen, leesik, stb...
2.: Ha az ember ki akarmenni egy olyan ajtón, ami előtt egy válaszfüggöny van, lehúzza a fejét, hogy ne verje be a függöny lelógó szélébe.
3.: Ha egy épeszű riporter interjúvolni akar, akkor nem áll meg az ajtóban...

Előzmény: TG (9) 0 VÁLASZ
TG 2006. 12. 19. 18:09 | #9
Gondolkodjunk úgy, mint egy normális európai polgár! Lehet, hogy a legtöbb magyarországi lakos úgy gondolja, hogy még 2006-ban is a SZOCIALISTA MUNKÁSPÁRTRA kell szavazni, és elborzadva látom azt, hogy milyen kommenteket írtok. De gondoljatok bele, van egy jobboldali TV, mely interjúvolni szeretné a magyar köztársaság pénzügyminiszterét, és az NAGY BÜDÖS BUNKÓ módjára egyszerűen lefejeli a kamerát, arra nem is gondolva, hogy lehet, hogy ezt a TV-t azok nézik, akik megválasztották őt erre a posztra. Ez könnyedén előfordulhat, mivel magyarország felébredt, láthatjátok az önkormányzati választások eredményein, tehát a jobboldal erkölcsi győzelmet aratott, ez még egy ok arra, hogy ezt a lefejelést miért nem kellett volna megtennie. Na ezen gondolkodjatok!
GerzSonka
GerzSonka 2006. 12. 19. 17:22 | #8
1.) Miert, a masik oldal betartja az igereteit? Aaaa, dehogy! Utaljunk mindenkit! Akkor lesz szep a karacsony! Vagy hagyjuk mar, hogy a politikusaink f*szkodjanak egymas kozott, mi meg torodjunk a csalad, gyerekek, munka, szorakozas temakorrel!

2.) Aki megnezi a videot, lathatja, hogy Veres csak amolyan jelzes ertekuen belebolintott a kameraba! Meg a felmosoly is ott van a szaja szegleteben... Csak egy teveszmes paranoias pszichopata gondolja azt, hogy ezzel letamadta, es hulyere verte a hirtv riporteret! Fuggetlen tajekoztatas! LOL! Ezt hivjak erdekes felfogasnak!

3.) Mi a manoert funkcionalis analfabeta az OSSZES EMBER, ha az ellenoldal politikusaival kapcsolatos dolgokrol van szo? Ezert tart ott ez a kurva orszag, ahol tart! Ti teszitek ilyenne! Nem a politikusok, csakis egyedul TI! Akinek pedig ez, es altalaban az igazsag csipi a szemet, jobban is teszi, ha ellep szlovakiaba, legalabb tisztabb lesz itt a levego. En mindenesetre tulzottan szeretem ezt a helyet ahhoz, hogy nehany s*ggfej politikus miatt elhagyjam!

Kialtson, aki velem tart! Ja, es akinek nem inge, semmikepp ne vegye magara! Eljen Eric Cartman, meg a csajok! ;)
Előzmény: Élien (5) 0 VÁLASZ
Johnandjohn 2006. 12. 19. 16:58 | #7
Meg lenne még 1 kérdésem, Yorick: ki veri be a pofád ha reklamálni akarsz? Érdekes ezt egy reklamáló komment végére tenni de tényleg érdekel :) Sok a paranoid ember a világon, még mindig ÁVHt látnak mindenhol. Majd írj a börtönből :D
Johnandjohn 2006. 12. 19. 16:47 | #6
Aki nem bukik le nyílvánosan az nem is bűnös akkor? Érdekes felfogás. Nekem az számít amit csinál és nem az amit mond, ezzel pedig pillanatnyilag meg vagyok elégedve. Most rá van verge az utóbbi 8 év bénázása (lásd EU vélemény az ország vezetésénk tevékenységéről, vmikor a választások után volt indexen), ennek örül a Fidesz, heppi mindenki, van kit utálni.

Érdekes továbbá hogy az emberek többsége az öszödi beszédet úgy értelmezte hogy bevallotta, lop. Nem. Ezt nem is tehetné, ellene is van a pénzügyeit vizsgáló bizottság, nem hiszem hogy ott minden embert meg lehet vesztegetni stb, pláne mert a másik oldal is kb ugyanezzel próbálkozik. Nem, nem viszik haza talicskával a pénzt, ez nem így működik. Hanem pl egy munkát több ember is el tud végezni - ez gyakorlatilag minden állami beruházásra igaz -, de az fogja akinek a pártja hatalmon van (lásd Strabag vagy Orbán idején az autópálya). Apám is esett már el munkától mert pártváltás volt egy városban és nekik is van emberük az adott feladatra.

A hírtévé meg kell, ballibként a szólásszabadságot fontosnak tartom. Attól még lehet utálni mondjuk de max röhögök 1-2 jót rajtuk :) Én inkább az m1-2t + dunaTVt zárnám be mert sztem semmi értelme és sok állami pénzt eszik.

Élien 2006. 12. 19. 16:39 | #5
A Hír Tv kamerái szerintem fertőzőek,mert a szocik menekülnek előlük,mint a tűztől. Kamera előtt nem beszélnek,mert lehet,hogy a fletót kényes helyzetbe hozzák,vagy esetleg olyan dolgokat dumálnak ki, ami nem a pór népre tartozik. Lehet,hogy nem is a pór nép helyezte oda őket,ahol most vannak. Sőt,a népnek semmi köze az ő dolgaikhoz. Titkolóznak,zárolnak,köntörfalaznak,hazúdnak,elkúrnak,az ígéreteket nem tartják be,de ők megcsinálják. Összefoglalva-HÜLYÉNEK NÉZIK AZ ORSZÁG LAKOSSÁGÁT! Azért még mindig vannak akik hisznek nekik, istenítik őket és ide járnak kommentezni.
Az Atv meg a többi balos tv kamerája,persze az igazat nyomja a hülye fejedbe. Igaz? Akkor csak nézd őket és nyomorogj !!
Előzmény: b+ (3) 0 VÁLASZ
Yorick 2006. 12. 19. 15:42 | #4
Ja, végül is minden ok, éljen a csaló kormányzat, örülünk, hogy szivatnak, nem ?
Ha Hír tv-t bezáratnád, akkor a másik oldalasokkal mi van (RTL, ATV stb...) ?
Gondolkodjál már, ne legyél egysíkú elfogult. Te "ezeknek" hiszel? Amúgy nem érdekel, nem kívánok politizálni, de az biztos, hogy az ország szétcsúszóban van, ha tehetném mennék inkább Szlovákiába... (vagy jobb helyre)
A jelenlegi kormányzati felfogás szerint rühes irredenta lázadó magyarkodó szociutáló kiírtandó fajta vagyok, tudod ? Holott csak egy a bajom, hogy utálom, ha a pofámba hazudnak és utána ha reklamálni akarok, akkor fogjam be a pofám, mert beverik !!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: b+ (3) 0 VÁLASZ
b+ 2006. 12. 19. 14:57 | #3
A hírTV kameráját nem lefejelni kellene, hanem lefoglalni, a hírTV-t feloszlatni, a pénzt, amibe az egész tévésdiük kerül, pedig jótékony célra fordítani.
Yorick 2006. 12. 19. 13:51 | #2
veres egy fostalicska, mint a börtönbe való bandája.... szoci virtcsaft, neki a fekete is fehér.... ellenszenves idióta barom fletóval, kunczéval, lendvaival (stb.) együtt ("lassan mondom, hogy...." oszt mégiscsak lett gázár emelés, beígér a barom olyat, amit nem tud teljesíteni, mert odáig nem jut el, hogy nincs hatása a világpiaci árakra, oszt még neki áll feljebb.....)
ui.: direkt kisbetűvel írtam, mert Nemecsek legalább rehabilitálható volt, ezek nem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beton 2006. 12. 19. 12:05 | #1
mééé, megverte a riportert? lehet nem volt sárga fényvisszaverő SAJTÓS mellény a riporteren, és azt hitte paparazzi...