Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 11. 21:17 | #172
ja és félre ne értsd, nem célozgatok, hogy Te tettél/tennél ilyet!!
Előzmény: Pubycsavo (171) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 11. 20:26 | #171
ez igaz, köll a reklám, de nem kell, hogy tetszen a módszer, ahogy megpróbál a júlinéni átcsapni a palánkon. mondom, én kicsit "más" világban élek, még nem nagyon vágtam át senkit, amikor eladtam valamit, ebből a szempontból becsületesnek mondanám magamat
Előzmény: Purple (170) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 11. 20:14 | #170
de reklámok nélkül nem tudnak fennmaradni a cégek. gondolj bele. van egy jól menő céged, akármi. legyen az kaja, vagy kozmetikai cucc. te csak puszán jóindulatból tök silány és punnyadt reklámokat csinálnál, mondván te őszinte leszel és nem akarsz hatni az emberekre, vagy a jól bevált utat választod, megpróbálod eladni a terméked a lehető legvevőcsalogatóbban? nyilván az utóbbi, mert nem akarod, hogy csődbe menj. ez az élet rendje, ilyen a világ, mióta kereskedelem létezik. piacon se véletlenül kiabálnak, hogy itt a finom nemtommi. pedig az csak "julinéni".
Előzmény: Pubycsavo (167) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 11. 20:11 | #169
jó vagyok kihagytam valamit megint: az agyhiány egyik következménye az, hogy mekkora hatással van egyes emberekre a reklámok által sugárzott szánalmas vedd meg ettől jobb leszel életfelfogás
Előzmény: Pubycsavo (167) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 11. 20:08 | #168
a második pl. egy másik megfogalmazott mondat szüleménye az agyamban, szal az nem köll, mert értelmetlen :D
Előzmény: Pubycsavo (167) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 11. 20:06 | #167
áhhh tudtam, hogy valamit kifelejtettem

igazad van, ez sem mindenki esetében igaz, és egyáltalán nem gáz, ha tetszik valami magadon, csak, ha azért keni/veszi fel magára valaki, mert pasizni/nőzni/dugni akar.

másik: akármennyire is nem izgat fel egy reklámban látott dolog, attól még hatással van az emberre, és szerintem belátható, hogy ezek a reklámok is az eladhatóságok sugallják, ami az egésznek a gyökere.

a harmadik: az agyhiány, ez is egy óriási tényező, akikből kurva/discos ribanc lesz, azok nem sokat gondolkodtak életükben, pl. ebben is különbözöl pl. Te is tőlük
Előzmény: Purple (166) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 11. 19:40 | #166
szerintem ez hülyeség. már bocs.az egy teljesen más réteg, aki ilyen reklám mániás és sztármajmoló. én is imádom a sminkeket, parfümöket, csillogó dolgokat, imádok vásárolni, de nem vagyok megvehető, nem vagyok kurva. nem riszálom magam más pasiknak. és a sok kis 16 éves, aki perisz hiltont meg a hasonlókat majmolja ezzel, annak a többsége csak kis szűzkurva. nem teszi azt, amit sugallani akar. ezt a 2 dolgot szét kell választani, ugyanúgy, mint azt is, hogy mit miért veszünk meg.
Előzmény: Pubycsavo (165) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 11. 19:27 | #165
reggel eszembe jutott még valami ezzel a témával kapcsolatban, mármint a kurválkodással kapcsolatban

a tv, az internet és minden médiaeszköz sugározza azokat a reklámokat, amelyekben azt sugallják, hogy vedd meg a szempillaspirált, ettől 20ezerszer szexibb leszel, ilyen szájfényt, olyan szájfényt használj, kend ki magad mindenféle szar kence ficével, mert ezzel a magyar "sztárok" ill. más ismert személyiségek sikeresek, és kapósak, aztán vegyél ilyen olyan márkás szerkót, tuti siker, parfümök / dezodorok, fújd be magadat, és senki nem áll ellen neked, magyarul minden arról szól, hogy minden megkapható némi pénz ellenében, és ebből jön az, hogy te magad is eladhatóvá válsz, hisz tulajdonképpen ez a cél. csak aztán túl jól sikerül a dolog, és tádám discos ribanc, kurva válik az emberből, persze ez nem törvényszerű, de szerintem elég gyakori. Igazából ez a baj, mindenhonnan a szexualitás / pornó jön, és úgy érzik az emberek, hogyha eladhatóbbak, hamarabb lehetnek részesei a testi élvezetekben, csak a jövőbe nem gondolnak bele. meg az a hülyeség is, hogy gáz, ha még szűz vagy, és majdnem, hogy elszégyelled magadat, mert még szűz vagy. én szűz vagyok még, igaz vallási meggyőződésből is (lehet vitatkozni, ülök elébe), de akár ép ésszel is beláthatók az okok, amiért nem érdemes elkapkodni a dolgot, szóval ez is sokakat arra késztet egyeseket, hogy na essünk túl rajta. még azthiszem 2-3 évvel ezelőtt 13-14 éves gyerek szájából hallottam olyat, hogy majdnem elszégyelltem magamat, szóval nem újkeletű a dolog, és gyakorlatilag nem is csoda, hogy a kurvulás előbb utóbb bekövetkezik. szerintem lehet ezen alakítani, bár nem egyszerű, és csak a közvetlen közelünkben lévő ismerősöknél, rokonoknál lehet valamit elérni, ahol már valamiféle bizalom van, egy kis beszélgetés segíthet a dolgon, bár nem egyszeri alkalom az biztos, aztán meg tök jó érzés, hogy "megmentettél" egy embert az embertelentől. lehet, hogy utópiában élek, de nekem ezek a dolgok nem okoznak gondot.
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 10. 20:34 | #164
csak ez jött le abból, hogy neked a közösséget a család, a barátok, a suli jelenti, és nem az ország/nemzet.

egyébként a .... utáni rész érthető
Előzmény: Bakeyoo (163) 0 VÁLASZ
Bakeyoo 2008. 09. 10. 18:08 | #163
Ennyire ne sarkítsuk már le a dolgot, kérem... írtam már, hogy szeretek itt élni, csak azt nem szeretem, mikor egyesek megmondják, hogy mit hogy csináljak, kiben bízzak, kire szavazzak, mi a helyes, mit szabad és mit nem szabad elítélni, etc.

Előzmény: Pubycsavo (162) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 10. 17:04 | #162
akkor ezek szt. nem érzed magad az ország részének???
Előzmény: Bakeyoo (159) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 09. 10. 14:24 | #161
semmi gond hogy így gondolkozol, de ezért nem fejlődik az ország. Liberális, demokratikus világban elkell fogadnom hogy így gondolkozol. Pl meg lehet nézni mekkorát fejlődtek a távolkeleti országok, vagy akár románia magyarországhoz képpest. Engem elszomorít hogy nem a nép, ország, stb érdekei fontosak az embereknek, csak amit épp látnak, körülveszi őket. Ezért utazik el sok ember külföldre miután megvan a diploma. Nem azért mert nem szereti a saját hazáját, hanem itt nem érzi magát magyarnak. Hisz nincs ország, nincs nemzet mint írtad. Nekem ez a véleményem, és ezért van ott az ország ahol. Ha ez folytatódik minden más volt keleteurópai ország lehagyja magyarországot.
Előzmény: Bakeyoo (159) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 10. 13:10 | #160
de akkor ezek után ne szólj le senkit, hogy "összefossa" a postot. :) (amúgy teljesen egyetértek veled ;))
Előzmény: Bakeyoo (159) 0 VÁLASZ
Bakeyoo 2008. 09. 10. 11:50 | #159
A közösség számomra a környezetemet (család, barátok, lakhely, iskola, stb.) jelenti, és nem az országot/nemzetet. Ezek szubjektív dolgok, de te elfilozofálgathatsz rajta, ha szeretnél. Én nem látom értelmét. És ez az alapvető különbség köztünk.
Előzmény: sahinel (158) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 09. 10. 11:40 | #158
Idézek egy buddhista kis szöveget, és hátha ez rávilágít amit mondani akartam.

Ennek leglényegesebb vonása a létezés teljességét magába foglaló egészleges szemlélet, vagyis az a felismerés, hogy a világban minden mindennel összefügg, s az egyéni üdv csak a létezés egészébe ágyazottan, a közösség boldogulásával párhuzamosan érhető el.

keresztény megközelítés:
kereszténységben nem lehet megosztottság, kettősség az elmélet és a gyakorlat között, máskülönben lényegét veszíti el. Sőt, a tanítás meg kell egyezzen a gyakorlattal, mind az Istennel való kapcsolatát, mind az emberek egymás közötti kapcsolatát tekintve. Ha a keresztények nem gyakorolják a testvéri szeretetet, ha az egyház tagjai közömbösen vagy egymással versengve élnek, a prédikáció nem más, mint élettelen szó és holt betű.

és ha nem vallásos alapon vizsgálom akkor egy kis részlet a közösség, és egyén kapcsolatáról:
"A közös érdekeken és értékeken kívül vannak más általános jellemzői is a közösségnek. A közösségek általában közös célok vagy feladatok érdekében jönnek létre. A közös célok eléréséért a közösség tagjai közös döntéseket hoznak, közös lépéseket tesznek. Nagy jelentőségű a közösségi (érzés) tudat(a), vagyis az említett jellemzők létezésének tudata, hiszen ezáltal a tudat által válik lehetővé a közösség (hatékony) működése. A közösségi tudat jelzi, hogy a közösség fontos az egyén számára, illetve az egyén a közösség számára. "

Tehát ha ezek nem működnek rendesen akkor csak egyének léteznek, és nincs hazád, országod, néped. Csak te mint egyén létezel, és a gyerekeidnek nem lessz jobb világ. Mivel ezek kialakításához közösséget kell alkotnod a többi emberrel.

Ajánlok figyelmedbe pár olvasmányt a kúltúra terjedéséről, és hogy ez szintén nem egyéni, hanem a közösség formálja.
Előzmény: Bakeyoo (157) 0 VÁLASZ
Bakeyoo 2008. 09. 10. 10:37 | #157
Ezt, hogy nem értem a videót, komolyan kérdezted? Általában ha valami nem tiszta, akkor csendben maradok, és megtartom a véleményemet saját magamnak, nem terhelek vele mást.
22 évesen optimistának lenni ebben a világban, ebben az országban? Ezt remélem csak viccből írtad... Azt sem értem, hogy milyen agymosásról beszélsz. Én spec. pont az ilyen videókat tekintem annak, amik aztán hű de faszán elmondják, hogy mi is helyzet itt nálunk! Nem tagadom, vannak benne részek, amikkel úgy ahogy egyet is értek, mint pl. az eleje... csak hogy engem aztán rohadtul nem érdekel sem a sziget, sem az, ha rocker technosat püföl, sem az, ha az emo felvágja az ereit. Mi az istennek kellene nekem mindenkivel foglalkoznom? Szokták volt mondani, hogy aki hülye, az haljon meg.
""ami/aki meg nem érdekel, azzal nem foglalkozom" ez kb úgy is érthető, hogy hiába szar a helyzete valakinek, téged nem érdekel, csak a te világod legyen tökéletes" - ezt én sem tudtam volna szebben és érthetőbben leírni. Igen, egy önző, elkényeztetett kis csitri vagyok, akinek rohadtul nincs kedve magára venni a fél ország problémáit, amit pont azok az emberek gerjesztenek, akik emiatt sírnak. Önző vagyok, mert nem érdekel, ha kiirtják innen az összes mocskos cigányt, önző vagyok, mert nem hat meg a hajléktalanok helyzete, önző vagyok, mert szarok a politikára úgy, ahogy van, és önző vagyok azért is, mert nem bólintok rá egy nálam majdnem 10 évvel idősebb ember hozzászólására. És még sorolhatnám...
Csakhogy: 22 évesen lehet, hogy többet értem el, mint mások a 30 évük alatt, egyetemre járok, munkát keresek, és nem lettem egy begyöpösödött lázadó elkeseredett roncs magyar, akikkel tele az ország. Annyiban adok igazat neked, hogy lehet, hogy 10 év múlva másképp fogok erről gondolkodni, remélhetőleg akkor már más állapotok fognak uralkodni az országban is, de egyet kérek: ha én most így vélekedem, és ha tényleg megértetted a mondanivalómat, ne úgy intézd el, hogy írsz megint 20 sort arról, hogy mennyire gyerek vagyok és nem látom át a dolgokat. Csak értsd már meg, hogy nem vagyunk egyformák, és nem kell mindig másokat győzködni a saját igazunkról. Én sem szeretném, ha kettő lenne belőlem! :D
Én igyekszem majd szép jövőt kialakítani a gyermekeimnek, unokáimnak... csakhogy egyedül, és a saját igényeim és lehetőségeim alapján. Miért, nem mindenki így teszi? Te nem így cselekszel? Nem adsz meg minden tőled telhetőt? Te nem arra törekszel, hogy megteremthesd a családodnak azt, amire igazán szüksége van? Ennek köze nincs az országhoz, vagy nemzethez... az a nagy büdös helyzet (szerintem), hogy ebben az országban az ember senkire sem számíthat saját magán kívül. Most azért vagyok egy buta tyúk, mert próbálom az életem minél könnyebbé tenni, és nem hőbörgök állandóan? Lehet, hogy eljön majd az az idő is, ki tudja. De akkor az az én bajom lesz. Senki másé.
Na csak ennyi, bocs, ha hosszú lett, de muszáj volt.

Előzmény: sahinel (155) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 10. 08:33 | #156
attól mert téged nem érdekelnek ezek a dolgok, attól még nagyon is léteznek, elég ingerszegény környezetbenélhetsz, ha ezt nem látod be
Előzmény: Bakeyoo (153) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 09. 09. 23:29 | #155
Tényleg ennyire nem érted a videót? és a többi videót amit felraktak? Pont az a lényege hogy elgondolkoztasson azon hogy milyen a világ. Azzal kezdődik hogy meg fog sérteni a videó. Kicsit értelmezd a szöveget, és a mögöttes jelentéseit, és akkor talán megérted miért így csinálták ezt is és a többi videót olyanra amilyen. Bár abban a korban vagy amikor még nagyon hat az iskola, stb agymosása, és egy optimista világban élsz, mint amilyennek én is láttam a világot. Elkezdessz majd dolgozni, megérted hogy működnek a dolgok, és talán elgondolkozol hogy máshogy is lehetne.

A bulizásról meg amit elmondanak nagyon igaz. A szigeten voltál napközben? Nagyrésze külföldi volt, és teljesen más a hangulat mint olyan bulikon ahol csak magyarok vannak. A fiatalok nagyrészének tényleg az a buli hogy iszonyatosan lerészegedik, és ez nagyon álltalános nállunk. De nem ragozom, mert hozzászólásodból kitűnik hogy még nem érted, nem vagy érett rá, vagy csak nem akarod megérteni.

"ami/aki meg nem érdekel, azzal nem foglalkozom" ez kb úgy is érthető, hogy hiába szar a helyzete valakinek, téged nem érdekel, csak a te világod legyen tökéletes. Ez az amit lentebb is magyaráztam és ami miatt egyre több olyan ember is kurválkodik, akik egyetemre, főiskolára járnak, tehát van eszük. Úgy gondolják ha már leszarják őket és nincs jövőkép, elkezdik alakítani úgy az életüket ahogy csak akarják, és néha ezt választják. Miért? Mert másra nem számíthatnak, és egy ilyen világban élnek, ahol a pénz, és az emberk saját kis vágyaik az úr, és nem egy nemzetet, országot, jövőt építenek maguknak, és a jövő generációinak. A vallás, és filozófia erre lenne alkalmas, de gondolkozni, vagy jó hívőnek lenni manapság luxus.
Előzmény: Bakeyoo (153) 0 VÁLASZ
zsozs 2008. 09. 09. 21:47 | #154
Kurvakhoz teny hogy semmi koze nem volt csak a Magyar helyzethez amit itt vesezgettunk neha arra ertettem bocs ha felre ertelmeztett vagy rosszul irtam.
En is szeretek itt elni es nem is akarok mashol de tenni is szeretnek azert hogy jobb helyzetunk legyen, bar nemtudom hogy kene, amig masok tudjak viszont ok meg nem akarjak.Azert remenykedem abban hogy leszunk mi meg jobb szinten is.Nem benak a Magyarok nem is hulyek szoval csak sikerul valami majd.
Bakeyoo 2008. 09. 09. 21:41 | #153
Az meg, hogy a katonákat fikázza, szidja a magyar undergroundot, de mindeközben hangsúlyozza, hogy ne általánosítgassunk, és ne rinyáljunk, valóban elgondolkodtató... gratulálok. Semmi másról nem szól az egész, csak arról, hogy ez milyen egy elbaszott ország. Hát nem tudom, a politikától eltekintve én szeretek itt élni, és ami/aki meg nem érdekel, azzal nem foglalkozom. Ez ilyen egyszerű. Csak ugyebár a telhetetlen magyar nép...
Előzmény: zsozs (151) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 09. 09. 21:27 | #152
Mi köze volt a kurvákhoz? Elárulom: semmi.
Előzmény: zsozs (151) 0 VÁLASZ
zsozs 2008. 09. 09. 21:18 | #151
Nyehőce volt ennek is mondani valoja eleg rendesen sztem bar lehet nem esett le neked.Bakeyoo ha nem tomkodi ilyen szarokkal meg mas szarokkal az ember a fejet sose tudja meg mit valaszon vagy mi lenne a jo, sztem igen is jo ha valaki foglalkozik ezzel a temaval es megnezet mar par dokumentum filmet is arrol hogy basszak at az embereket (pl.: zeitgeist, nezd meg ajanlom), es sztem ez a vidi igen is jo mert azt sugalja hogy fogjunk ossze es huzuk mar ki magunkat a tragyarakas alol mert illene mar.Ez az en velemenyem.
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 09. 18:13 | #150
sorry tom az nem ünnep, csak mindig ünnepséget mondunk suliba, de tudom miről szól az október 6-ai megemlékezés....
Előzmény: rubigo (149) 0 VÁLASZ
rubigo 2008. 09. 09. 17:55 | #149
Még szerencse, hogy nem november 7-t írtál, de az október 6 miatt még kapni fogsz úgy érzem.. :).
Előzmény: Pubycsavo (148) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 09. 17:46 | #148
valami hasonló országgal megelégednék. még annyit hozzátennék, hogy jó lenne, ha az ember büszke lenne a HAZÁJÁRA, és pl. élne benne némi Magyarságtudat, hogy pl. márc. 15-én augusztus 20-án, október 6-án és egyéb Nemzeti ünnepeinken énekelnék azt a szépre megírt Himnuszt, és Szózatot, ha nem lett volna bennem annyi Nemzeti öntudat az évnyitón elszégyellem magamat, hogy éneklem a Himnuszt.
Előzmény: Zack (144) 0 VÁLASZ
Bakeyoo 2008. 09. 09. 16:38 | #147
Hát ezért kár volt öcsém. Ne ilyen szarokkal tömködd a fejed, hanem próbálj meg saját véleményt alkotni. Nem kéne mindet a megenni, amit a szád elé raknak.
Előzmény: Zack (144) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 09. 15:16 | #146
pont. de még mekkora pont.
köszönöm, nekem ez elég is volt. mindent elmondott. helyettem is.
respekt a vidiért.

Előzmény: Zack (144) 0 VÁLASZ
nyehőce 2008. 09. 09. 15:15 | #145
Ez sem jön ide sehogy se. :D
De ha már belinkelted, valaki mondja már meg mi a vicces ebben az antifaces-ben? És miért van ilyen buzi hangra torzítva a beszéd, amit felolvasnak a gyerekek benne? Rohadt idegesítő...
Előzmény: Zack (144) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 09. 14:44 | #143
szépen leírtam a gondolatom te pedig megpróbálod kiforgatni.
nem érvelgetek. dolgozd fel egyedül az infót.
aki értette értette és nem ragad le a nem lényeges résznél és nem ragad ki egy szót hogy megdöntse az elméletem, és nem kever bele mindenféle más szart sem, aki meg nem értette, az meg basszon egyedül.
'azt jónapot kívánok :)
Előzmény: redbaron813 (142) 0 VÁLASZ
redbaron813 2008. 09. 09. 14:28 | #142
Kicsit frusztráltnak érezlek, olyankor pedig nehéz érvelni.
Előzmény: mekszamnojz (141) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 09. 14:13 | #141
nem kell bemutatni a két szó közötti különbséget, köszönöm. maximálisan tisztában vagyok vele mit kellene hogy jelentsen.
nem véletlenül ezt a szót használom az uralkodó helyzetre.
irányított agymosás addig amíg el nem érték vele azt hogy már saját magát mossák az emberek mert azt hiszik a látottak alapján ez jó és ez a követendő mindezt a média befolyásoltsága és a politika szülte kényszerhelyzet mellett. írhatnám ezt is. de így hosszú. inkább ezt írom hogy liberalizmus. egy olyan szót ami bőven kinőtte az eredeti jelentését.
nem kell vele egyetérteni.
de nekem akárhova nézek ez a szó ugrik be. akkor is mikor meglátom a 11 éves kislányokat a suli előtt cigizni miniszoknyában szakadt harisnyában kesztyűben lila meg kék hajjal miközben a 12 éves fiú kinem fejlődött mogyoróit fogdossa.
meg akkor is amikor rakat hosszúhajú senkiházi faszagyerek szemetetdobálva flangálnak az utcán dologtalanul,
meg akkor is mikor a Hop Juliska kapja meg az állást, mert ő leszopta a főnököt én meg nem,
meg akkor is mikor a jogszabályokra gondolok, meg akkor is amikor eszembe jut minden ami nem normális és mégis arra kényszerítenek minket hogy úgy fogadjuk el, mintha mi akartuk volna. És közbe lehet hogy tényleg....

Előzmény: redbaron813 (140) 0 VÁLASZ
redbaron813 2008. 09. 09. 13:59 | #140
A liberalizmus nem azt jelenti, hogy minden szabályt felrúgsz. Az az anarchia. A liberalizmus lényege nem az, hogy te is azt csináld, amit a sok ökör, hanem hogy ne ítéld el pusztán azért mert másként gondolkozik.
Az hogy kiből lesz sztár, pont rajtunk múlik - ameddig híres lehetsz azzal, hogy a seggeddel fújod a lufit, nem hiszem, hogy rá lennél kényszerítve, hogy bármilyen erőfeszítést tegyél...
Előzmény: mekszamnojz (137) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 09. 13:33 | #139
kabbe a bal..... :P
Előzmény: bungle (138) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2008. 09. 09. 13:30 | #138
Te jó ég, ennyi idő alatt 10 postot beküldthettél volna. :D :P
Előzmény: mekszamnojz (137) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 09. 13:28 | #137
bólogat és egyetért. csak te ezt politikának hívod én meg liberalista faszságnak, ami a nyugattól jött a médián keresztül megfertőzni az embereket.
az agymosás szépen bevált. egyetlen sikeres kampánya az államnak párttól függetlenül csak ez, évek óta.
és én azért hívom liberalizmusnak mert kultúra helyett és kézenfekvő haladást irányzó szabályok helyett az van hogy fogadj el mindent, a tetkót a züllést, a drogot, a legszélsőségesebb életfelfogást is. lopj csalj hazudj, tűnj ki a tömegből azzal hogy már nem tűnsz ki, rugdoss üvölts, légy barom légy atom ál intelligens, légy egyedülálló, légy öntörvényű légy makacs légy kemény, légy eladható - és a legnagyobb hangsúly ezen van.
addig amíg értéknek érzi magát az ember addig érzi hogy él, hogy van értelme annak hogy van.
ezt használják ki a marketing szakemberei is, a nő a legeladhatóbb darab a gyerek után, az eszköz már nem elég. ezért elvőesszük az embert, azon belül is a nőt. rengeteg még kiaknázatlan terv van velük...az hogy közbe ez hova vezet nem számít nekünk hiszen nem is sejthetjük. holott nekik már előre 5 évre megvannak a terveik.
kiölik a kultúrát az eszményeket az erkölcsöt, szépen struktúrálisan felépítve, hogy a következő lépés is biztosan sikeres és anyagilag hasznos legyen.
ezért szép alamuszi módon mindent beetetünk az embereknek hogy mliyen szép meg jó is a könnyelműség.
Akár Wtf annácskájával akár egy zenésszel akár egy hallivúdi filmmel vagy akár a szomszéd múltheti buzivá alakulásával ami szintén annyira egyértelmű hiszen mindenkinek minden második szomszédja már buzi lett, és ez persze szintén tök normális dolog már.
A fiatalok mit látnak? Mi mit látunk? Az öregek mit látnak? Mind ugyanazt látják, csak épp mindenki egy elfogadásba van kényszerítve. És a követésbe.
A szabályokat nem szeretik az emberek, mert megszokták hogy mindent szabad, az kényelmes, és nem gondolkodni is kényelmes. Ha elkezdenénk szabályokat gyártani amikbe ezeket a dolgokat bekorlátoznánk egyrészt egy csomó ebből meggazdagodott bunkónak nem tetszene, másrészt az emberek azt sem tudnák mit kezdjenek magukkal.
Megfulladnának.
"Ki lennének dobva az utcára ahova eddig szartak, a büdösbe és koszba."
Ki akarná ezt?
Se magának se másnak nem akarja senki.
Így inkább mindenki elhiteti magával hogy jól élünk, és megy amerre lát.
Mi ez ha nem túlzott liberalizmus?
Szét van eresztve a csorda, egy deka kutya nem őrzi a nyájat! Hát mit csodálkozik a sok birka hogy szabadságot követeltek azt most meg lelegelik az egész kertet és megbasszák őket miatta?
Ahelyett hogy csinálnának a parasztok egy kib*ott kerítést, inkább mindegyik birkát jól megbasszák vagy megbaszatják ők is mert az nekik is jó.
De egy birkának nem jut eszébe hogy visszamenjenek a karámba.
inkább megadja magát mindegyik az erőszaknak, ki könnyebben ki nehezebben, ki előbb ki később egy falat salátáért. pedig a karámba meg ott a fű rakásszám meg a kisebbség akik valami hatalomnak vélik és jussnak az eredendőt mióta kevesen maradtak és a kisbirkáknak mind nagyon csúnyán meg kell küzdeniük ha enni akarnak, akár kint akár bent.
És a csavar az egészben hogy a karám ajtaja csak egy irányba működik.....

és itt inkább most abba is hagyom ezt a már így is túl hosszúra sikerült monológot. túl összetett téma ez ahhoz hogy ide le lehessen írni. Majd egyszer ha írok egy könyvet, akkor abba megfogalmazom hogy mit gondolok elejétől a végéig. :)
na elnézést és peace.
Előzmény: sahinel (136) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 09. 09. 12:39 | #136
Ennek semmi köze a liberalizmushoz. Ennek a pénzközpontú, elvtelen kúltúrához(vagyis a kúltúra hiányához) van köze. A liberalizmus csak annyit csinál hogy elfogadja ha valaki ilyesmit akar csinálni, hisz én sem szeretném hogy beleugasson az én életembe. Az hogy fiúk, lányok ilyesmibe mennek bele annak köszönhető hogy a média,taníttatás, stb egyre jobb módszerekkel mossa az agyát az embereknek, és erkölcsi tartás már nincs senkiben. Pl nézd meg mit csinál a parlamentben a sok majom mindkét oldalon. Előrrejutni a ranglétrán, jobb életkörülmények kialakításához az átlag lakosságnak nincs túl nagy lehetősége. Elég mondom megnézni a friss diplomások hány %-a tud normálisan elhelyezkedni. Még olyan sík hülye picsák is lehetnek milliomosok, mint Kelemen Annácska, tehát jogosan merül fel bennük, hogy egy élet munkája árán sem lessz annyi pénze mint ezeknek 1-2 év alatt kb. Ezért sokan választják az "élj a mának" címszó alatt a könnyű, jó keresetet, és a jövőn nem gondolkoznak, hisz nincs jövőképe az országnak. A politika csak a saját kis hatalomvágyával foglalkozik, és nem az ország jobbátételén. Amíg ezt engedik az emberek addig ezen nem tudnak változtatni.
Előzmény: mekszamnojz (134) 0 VÁLASZ
csicsilla 2008. 09. 09. 12:27 | #135
hehe épp tegnap olvastam egy hirdetésben,hogy egy faszi csinos diáklányt keres kapcsolat(gondolom szexuális) létesités ellenében fizeti a lakást,tanulmányokat...:D nem jelentkeztem mielőtt valaki...
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 09. 11:58 | #134
nem azzal van a baj hogy vannak prostituáltak hanem azzal hogy manapság kikből= fiatalok, diákok, és milyen célért=nemcsak a pénzért, hanem megélhetésért, előre jutásért lesznek azok. és még nagyobb kérdés az hogy hogyan jutnak el lelkületileg idáig a mai fiatalok...és hogy meddig hagyjuk ezt fajulni. régen is voltak kurvák így van. de régen mondjuk 10-20 évvel ezelőtt nem volt bevett szokás hogy a főiskolásokból szajha legyen. az alábbi jó néhány hozzáállásból viszont merek következtetni arra, hogy társadalmunk nagy része is ilyen véleményekre oszlik és hogy ebből kifolyólag rálegyint a nagy többség az egészre, és ha még tovább megyek akkor nem kell sok idő ez alapján mire nem csak a főiskolásoknak születik olyan indok amiért ezt fogják csinálni hanem egye fiatalabbaknak is és egyre több embernek.
én ezért nem szívesen akarok szülni, mert egy erkölcsi moslék ez a világ, egy fertő, és én minimum olyan életet szeretnék a gyerekemnek mint nekem volt, de sajnos csak rosszabbak a kilátások nem jobbak.
és ilyen normák közé ahol a nagy ultraliberalista hozzáállás miatt, már minden megengedett és elfogadott, tart az emberiség ott ahol - ennél a fokozatos lezüllésnél.
Előzmény: redbaron813 (133) 0 VÁLASZ
redbaron813 2008. 09. 09. 11:38 | #133
Csipkeveréssel biztosan lassabban lehet érvényesülni, mint farokkal... Amíg ez így marad, mindig is lesznek prostituáltak
wtf 2008. 09. 09. 10:57 | #132
Medveczky Ilona elárulja hogyan kell gazdag férjet fogni
http://www.hirturmix.hu/article.php?rss=4*9892" target="_blank">http://www.hirturmix.hu/article.php?rss=4*9892

A cikk lényege 1 mondatban: hogyan legyünk kurvák.
Igaza van nojzinak, hogy ha már az újságokból, tévéből ez folyik, még jó hogy hatással van a gyerekekre.
Kelemen Annácska és a többi hozzá hasonló ribanc a sztár, a "követendő példa"? Akkor mit csodálkozunk?
Dott 2008. 09. 09. 09:52 | #131
Jó.Most azért sajnáluk őket mert jajszegény kislány,any zöldséges,apu leszázalékolt és van még öt zseni tesó akiknek is kell a pénz az egyetemre.hogy de rossz neki mert szükségből kínálja fel a testét?
Annyi olyan fiatal van akit nem tudnak támogatni a szülei,mert egyszerűen nem lehet mindenki gazdag,mégse ezt az utat választják,mert olyan nincs,hogy nincs más megoldás.Ez a KÖNNYEBB megoldás.Sajnálnivaló azért mert a hányingeres-szükség-prostiból nagyravágyó luxuscica lett?Szerinted érdekli még a diplomája?Vagy rájött arra.hogy egy kis terpesz,egy kis cumi és megvan az új Gucci cipőcske ára.Már nem az eszével fog nagyra jutni.Nem elnöki székben csücsül a tehetségével,hanemfizető pasasok ölében.
Nem sajnálom őket,nem is lehet,ha egyszer ezt ők választották.Kurvának lenni ma már nem bűn.Nem újdonság és nem is csak sex-szel kurválkodunk.
Mindenki "kurvul" ezért-azért.
Kurvul a villanyszerelő,amikoe elfogadja a pluszpénzt,hogy inkább Tóthék villamosszekrényét cserélje le előbb,mint Kovácsékét.
Kurvul,aki nyal a főnöknek az ingyentúlóráért,hogy utána legalább a nevét megjegyezze.
Kurvul a doki,aki elfogadja a hálapénzes borítékot,azért a munkáért amiért egyébként a fizetése jár,de kinek nem kell MÉG pénz.
ÉN reklámszakmás emberke vagyok,és nem egy olyan esetet lehet látni,hallani belső körökben,amikor egy igen tehetséges fodrászsrác végig ki kellett nyalni(és nem egyszer szopnia) a fél vezetőséget,mire a hajlakkcipeléstől eljutott odáig,hogy a hiradós bemondócsaj frufruját igazgathassa.
Csakhogy az ilyennel nem büszkélkedik senki és nem is sajnáltatja magát.Úgyhogy aki luxuskurvának áll pénzért az vagy fogja be vagy vállalja a "munkáját",a fehér máját vagy akármmilyét de ne álljon neki magyarázkodni.Mert lehet,hogy 70 ezer diák foglalkozik ezzel a suli miatt,de van még másik ugyanenny,ugyanilyen helyzetben,i aki a prostitúció nélkül szerez diplomát,"átlagos" diákmunkával ás még hányingere sincs ha a tükörbe néz..
lokko 2008. 09. 09. 09:24 | #130
minden a lehető legkisebb ellenállás felé áramlik ... nekem pl. nincs bajom a prostitúcióval ... a legősibb biznisz, mert a legősibb igényeket elégíti ki, így mindig is volt és lesz is rá kereslet ...
de az indítékokat így előadni?!! na ez nem hat meg, sőt dühít ...
utálom ha valaki erkölcsileg képtelen szembe nézni a tetteivel, majd úgy próbálja kimagyarázni magát, hogy ő a meggyötört pozitív hős ... nemá ... kurva ... legyen erre büszke, ha jól csinálta ...
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 09. 06:25 | #129
attól mert ilyet írsz, még nem lesz neki jobb, nem kell rátenni még egy lapáttal. ne ítélkezz, hogy ne ítéltess....
Előzmény: Párna (124) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2008. 09. 09. 04:34 | #128
szerintem meg a fiatal egyetemistak jobban szeretik az olyan noket,akik nem penzert hanem alapbol szeretik a szexet es ugye nincs jobb annal,mint amikor egy jó kis buli után a lanykoliban ebredni:D
Dralisz 2008. 09. 08. 22:55 | #127
My Own Savior (Iced Earth)

My only comfort is in death
My only solace, my dying breath
For release, I have prayed
Thrown past life, not afraid

Life's a bitch, life's a whore
Nothing less, nothing more
There is nothing she would do for me
I will end this suffering

Existence of one man
Hatred with no end
My madness, my sadness
I am my own savior

The voices are calling
Out of this life, I'm falling
There is one choice, that I see
In raging flames, The Dark One awaits

Existence of one man
Hatred with no end
My madness, my sadness
I am my own savior
Winterborn 2008. 09. 08. 21:56 | #126
Aki nyivákol miatta, ne tegye. Óbazmeg.
eNMi 2008. 09. 08. 21:56 | #125
hát igen. réges-rég még istennői magasságba emelték a prostituáltakat, manapság már =ek az utcalányokkal.
Párna 2008. 09. 08. 21:29 | #124
nyílván a gimibe se az agyáért vették fel...gratulálok.
Előzmény: zsozs (120) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 08. 21:22 | #123
voltam egy Római Katolikus táborban, és ott volt 1 lány, akinek 11 évesen volt az első aktusa, én azt hittem lemegyek hídba, kicsit más világban élek, de azok után ezen nem lepődöm meg, ott egyértelműen agyhiány volt az ok, ill. a szülők, és, hogy senki nem állt mellette.

nem ítélkezem, csak nem értem, illetve nem értek egyet. nagyon is van visszaút, ill. netovább.
Előzmény: zsozs (120) 0 VÁLASZ
zsozs 2008. 09. 08. 21:11 | #122
mondjuk nemtudom mennyire van ennek igazssag alapja de ha igaz akkor eleg gaz
izébigyó 2008. 09. 08. 21:05 | #121
De. Még márciusban. :D
Előzmény: Derill (117) 0 VÁLASZ
zsozs 2008. 09. 08. 21:02 | #120
xy | 2008-09-06 15:51
nekem3 alkalom volt,de gimis vagyok,és eléggé szégyellem. első kettő után eléggé hányingerem volt.diákmunkás nemlehetek,15 vagyok.nemvagyok rá büszke

haat... :(
Párna 2008. 09. 08. 20:50 | #119
ez meg a másik hogy nem elég hogy még pénzért cumizik egy olyat akiről semmit sem tud a másik pillanatban meg puszi puszi a barátomnak. nah itt van a pont mikor elmehetnek a p****ba. Ki az a gusztustalan állat aki ezt megtudná csinálni?
Mivel lány vagyok természtesen kiállok a jogaimért. De komolyan ott kezdődtek a problémák mikor az egyenjogúságért harcoltunk. Egy nőnek a konyhában a gyerek körül és az ágyban legyen dolga ( természetesne a férjével), a férje keresse a lét és kész. Azért kellett volna harcolni hogy a verést a lopást meg az ilyen dolgokat büntessék. Nem azért hogy a nők is dolgozzanak semmi pénzért.
Előzmény: ceazar (108) 0 VÁLASZ
zsozs 2008. 09. 08. 20:49 | #118
Csak rohattul nem illet most ide, de mind1
Derill 2008. 09. 08. 20:47 | #117
mér? nem röhögtél jót?:D
Előzmény: izébigyó (116) 0 VÁLASZ
izébigyó 2008. 09. 08. 20:35 | #116
Előzmény: Derill (113) 0 VÁLASZ
joe 2008. 09. 08. 20:34 | #115
Hajni! Tisztellek , becsüllek ezért, de nagyon kevesen vagytok. Van 1 mondás: a kivétel erősíti a szabályt.

Inkább szopjon, dugjon, mint lopjon...betörjön...stb
Előzmény: Hajni (80) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 09. 08. 20:34 | #114
Apa vagyok, fiam 16 múlt. Nevelem, ahogy sikerül. Csupa kitünő. Amit egyszer hallott, olvasott szó szerint visszamondja. Mennyi az IQ-ja? nem tudom, annyi amennyi, szerintem magas. Valamikor eljön a pillanat amikor párt fog választani.
"Mondd mit érlel annak a sorsa
kinek nem jut k...,
kinek bajszán nem billeg ...,
ki sötét ... köz henyél?"
A pontozásoknál gondoljon mindenki arra amire akar!
Derill 2008. 09. 08. 20:32 | #113
http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo
Keeen leeee
ö libödibö csáááucsúúúúúúúúúúúúúúú
joe 2008. 09. 08. 20:31 | #112
Nyugi Hajni. Te tudod ki az apád??? Nem hiszem, ha ilyen agresszíven reagálsz. Ne haragudj, de a mostani erkölcsök másabbak, lazábbak mint ezelőtt 40 évvel. Szerencsére élnek a szüleim, és hálát adok nekik, hogy úgy neveltek ahogy, és elindítottak az életbe. Nem itták el a pénzt, hanem a nevelésemre , taníttatásomra fordították. Viszont , egy olyan világban, ahol a nőknek az a fontos hogy milyen kocsid van, milyen ruhában vagy , milyen szemüveged van... Azonkívül, ha egjelenszegy szórakozóhelyen, mindig van 5-10 ribi, aki egy pohár pezygőért lecidázna... Nos ezek a nők már nem nők, és sajnos lehet általánosítani, mert nézz meg partnerkereső oldalakt. Sokkal több a lány mint a pasi, sokkal több ribi szerepek animal filmekben mint pasi, és sokkal több kurva van mint selyenfiú.

Igen, ősi mesterségnek hívják. még abból a korból, mikor a szüleink nem éltek. Az ő korukban is voltak kurvák, csak nem ennyi, és nem ilyen szinten, nem minden swarkon botlottál beléjük mint most.
Előzmény: Hajni (67) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:25 | #111
ja mert az igazság fájó dolog.
Derill 2008. 09. 08. 20:24 | #110
csak hogy énis érdemben szóljak a témához:D
Előzmény: Purple (105) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:24 | #109
nem akarlak kiábrándítani de azzal tiszában vagy hogy hány anyuka adja oda a testét még a tisztességes munkaidő után mondjuk erotikus masszőrként hogy a kicsi hulye fia netezhessen meg jó cipőt vehessen?
lehet hogy a tied is ezt teszi és halvány lila fingod sincs róla...
lehet hogy éppen nem, de mondjuk tudok jópát olyat is ahol igy van, mert apolónőként 80-al a zsebében megy haza ami elég két embenek rezsire meg szegényes kajára egy hónapban. többre nem.
és ez csak egy példa volt....
szerintem itt sokan sokatmindent nem láttak még a nagyvilágban.
Előzmény: ceazar (100) 0 VÁLASZ
ceazar 2008. 09. 08. 20:23 | #108
kevés dolog van amit utálok de az egyik ez a kis kurvulás ,nem a pénz keresésre értem hanem mint emberi tulajdonságra ,hogy a párját imádja közbe meg másnak a ... át kapja be aztán meg azzal ad puszit a barátja arcára aki várta és még pénz is kap érte az meg már pláne. a mai világban sajnos ez lesz a normális . ez azt hisze ma feminizmusnál is keresendő . meglehet nézni mind a két szélsőséget és aztán ellehet gondolkodni . hogy mi volt a jobb a vigyázban állós ebédes,vagy ez .
Purple
Purple 2008. 09. 08. 20:23 | #107
de azért ez a baromi nagy megértés mindennel szemben is gáz...
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 20:21 | #106
Könnyebb ítélkezni...
Előzmény: mekszamnojz (103) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 20:20 | #105
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Derill (101) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 09. 08. 20:19 | #104
Van olyan mondás: "Hagyj békén mindenkit, hadd menjen a saját fazonja szerint tönkre."
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:19 | #103
hát az attól függ mennyire agymosott az illető.
nálam nincs az a pénz hogy csak egy testé váljak. bár én inkább szerencsésnek mondom magam...
de tudok olyat akinek nincs választása és inkább felvállalná másokért ezt a csak test szerepet...
én is kerülhetek még ilyen helyzetbe és szarul esne ha mondjuk valaki elitélne. illetve hogy engem ítélne el és nem a rendszert amiben élnünk kell, ami erre az útra vezet.

Purple
Purple 2008. 09. 08. 20:18 | #102
na, ennyi :)
Előzmény: Pubycsavo (95) 0 VÁLASZ
Derill 2008. 09. 08. 20:18 | #101
aaanyád milyen mellek!
ceazar 2008. 09. 08. 20:18 | #100
nem azért ,de van más módja is a pénz keresetnek,úgyhogy ne mondja senki hogy az egyetemista kis ringyók nak csak ez az egy pénzkereseti lehetőségük van. azt elhiszem amikor kényszerítik őket,vagy nincs semmien végzettsége,mert ne madatott megneki,hogy egyetemen tanulhasson és ne mtud elhelyezkedni és mellette van egy kölke . de így elitélendő ! sorba állítás tarkón lövés :D
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 20:17 | #99
Vagy csak nem tud normális munkát vállalni, mert az oviban 2 év a várakozási idő...
Előzmény: mekszamnojz (98) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:15 | #98
vagy egy olyat hogy nem volt pénze lefizetni az orvost....
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 20:15 | #97
Pénzért se...? ;)
Előzmény: mekszamnojz (94) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:15 | #96
nem! nem kéne hogy csak ez legyen a megoldás, hát pont ezt mondom, de egyre inkább ez van mégis.
Előzmény: Purple (90) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 08. 20:14 | #95
igazából mindenki egyetérthet azzal, hogy nem ez a "foglalkozás" amivel meg kell oldani az anyagi problémákat, létezik passzív félév, és akkor össze lehet kaparni valamennyi lovét ahhoz, hogy ne kelljen kurvának állni. itt nem csak erkölcsökről van szó, hanem ép észről, aki kurvának áll az nem igazán gondol bele, hogy majd élete derekán, amikor család is szóba jöhet, akkorra egy kiégett rongydarabbá váliik, szal kell hozzá némi iQ is, akármennyire is el van valaki veszve, némi józan paraszti ésszel simán meg lehet oldani a dolgot.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:13 | #94
ugy ugye.... mindent a nő csinál. a nő tartja össze a családot is, és mivel hatalmas szive van egy nőnek, mert ha szeret akkor nagyon szeret és bármit megtesz a szeretteiért... ez a nő pszichológiája. mindig áldozat volt és az is marad. és szomorú hogy a legszebb dolgokat is kiölik belülönk....és hogy egyre csak egyre nagyobb áldozatokká válunk. lassan egy nő nem lesz más mint egy test ami sokmindenre alkalmas, mert érezni már se értelme se energiája nem lesz ....

Előzmény: Laci (88) 0 VÁLASZ
zsozs 2008. 09. 08. 20:13 | #93
Nem azert de ti megint csak egy szemszogot neztek hogy mennyire erkolcstelen meg stb.Mindennek van oka hogy miert ilyen draga az egyetem meg miert nem epul tob kolesz vagy miert nincs tamogatas.Nemkell mar annyi ugy mond "inteligens" ember, ki fogja megcsinalni a komuves munkat?Ki csinalja meg az asztalodat?Ki csinalja meg a reped vizcsovet?Sorolhatnam meg egesz ejjel az ilyen es hasonlo munkakat.Kulfoldon is problema mar ez hogy mindenkinek piszkos a ketkezu munka es allitom hogy ha lesz gyerekem az sokkal tobbet keresne majd ezekkel a munkakkal mint ti a 2-3 diplomatokkal.
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 20:12 | #92
Tegyél még hozzá a képlethez egy gyereket, akit anyuci azért nem vetetett el, mert az erkölcsei nem engedik...
Előzmény: Purple (90) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 20:11 | #91
Na ez meg a másik fele... Kényszerítsünk már bele mindenkit valamilyen szerepbe... Had éljen boldogan... Nem?
Előzmény: Laci (88) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 20:11 | #90
sajnálom, így látom a dolgot... de nehogymár ez legyen a megoldás. érdekes mások ki tudnak mászni a szarból ilyen dolgok nélkül is. miért jó valakinek, ha totálisan leamortizálják szexuálisan, mert ezek után soha az életben nem fog úgy viszonyulni a pasikhoz, de elvégzett egy egyetemet mondjuk 2 év halasztás nélkül... erre már mást nem lehet írni..
Előzmény: mekszamnojz (85) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 20:10 | #89
Az erkölcsöt meg elteheted zsebre... Az egy társadalmi elvárás... Az egyén szintjén szubjektíven újraértelmzhető... Meg egyébként is... Te szereted, ha beleszólnak a dolgaidba, az életedbe ?
Előzmény: Purple (83) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 09. 08. 20:07 | #88
Jaj de jó poszt!
Valamikor volt olyan, hogy "családfenntartó". Apának nevezték. Volt tekintélye piszkosul! Déli 12-kor (vagy nemtudom mikor) hazament, addig az aprónép vigyázzban állt- jön-e már? Leült. Asztali áldás. Fater kap először. Majd az első "kapavágásra" mindenki hamm! Ki állt fel először? Ki más mint aki először foglalt helyet?
Mostanság mi van? anyuci elmegy, jön mikor hazaengedik, de azért a porszívózás, főzés, mosás, lecke-írás, szülőértekezleten való részvétel, stb., stb. mégiscsak az ő dolga. Naná!
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 20:07 | #87
Én ha nőnek születtem volna, ordas kurva lennék... :)))) Bár... már most is az vagyok... az intelligenciámat prostituálom...
Előzmény: mekszamnojz (82) 0 VÁLASZ
Hajni 2008. 09. 08. 20:06 | #86
Nem kötelező és nem is túl bölcs ilyen helyzetbe kerülni. Ha az ember nem él nagy lábon, megelégszik azzal is, amit megengedhet magának, akkor nem is kerül ilyen helyzetbe. És amint már többen is említették, aki tisztességes munkát akar, az tud is magának találni, lehet hogy el kell költöznie máshova, de akkor is szerintem mindig van normális kiút vagy megoldás.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:05 | #85
túl szélsőségesen ítélkezel.
Előzmény: Purple (83) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:04 | #84
ja ez a mélyréteg.de most nem erről van szó.
Purple
Purple 2008. 09. 08. 20:04 | #83
miért tenné? amúgy itt egy szaros egyetemről van szó, ami halasztható és hitelezhető. ez nem kiszolgáltatottság. a kurva az kurva. erkölcsi nullák...
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 20:03 | #82
igen hát épp erről van szó hogy az lesz! de ha egy kicsit is végig gondolod akkor ez nem az ő választása.
amit a munkáról meg tanfolyamokról írtál az nem igazán ilyen szép. bár így lenne.
egy nőnek kibaszott nehéz elhelyezkedni jólfizető pozicióba.
nagyon kevés helyen fizetnek 110-120 nettó fölött.
akinek igen, annak minimum diploma, két nyelv és 3-4 év tapasztalata van.
ha ezek nincsenek meg, bárhol örlhetsz ha megkapod a 100 nettót. ugye nem kell elmondanom mennyi pénz az? hgy mennyire kevés? mert az az... ahhoz csak csak elég hogy megélj és albit fizess vagy koleszt, de hogy még plusz a sulit is ahhoz nem.
nem azokkal van a baj akik ezt választják megoldásnak, hanem az hogy lézezik ez a dolog mint megoldás!!!
nem tesz ellene senki semmit. nem kéne ilyen magas tandij, és büntetni kéne azokat akik fizetnek egy nő szexuális szolgálataiért.
a férfiakból kéne prostit csinálni és ilyen feltéteket teremteni nekik... megnézném mihez kezdenének....

Előzmény: Purple (78) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:59 | #81
Kiszolgáltatottság, kiszolgáltatottság, kiszolgáltatottság.... Majd amikor egy kopasz grízli töri szét a párod arcát, és üvöltve közli, hogy holnapra kell a pénz, megérted...
Előzmény: Purple (78) 0 VÁLASZ
Hajni 2008. 09. 08. 19:57 | #80
Hát lehet hogy logikátlan, de én inkább leélem a kis életem szegénységben, de tisztességben, mint hogy akár csak eltartott szerető legyek vagy bárkivel pénzért keféljek. De tény, hogy kevés, és talán egyre kevesebb manapság az a nő, aki nem a férfi bankszámláját nézi először.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 19:57 | #79
nem minden ilyen egyszerű. probáéljatok már meg tovább látni egy kicsit a sajtát letetekből vett példánál! please!
Előzmény: zsozs (77) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:54 | #78
és akkor erre a kurvulás a megoldás? szépen halasztasz egy évet vagy kettőt, ha annyira kell az az egyetem. mellesleg van egy csomó fél, 1, 2 éves okj-s képzés, amiből már jobb melót kapsz, amiből esetleg alapszinten meg tudsz élni. aztán jöhet az egyetem. de persze így könnyebb... csak milyen ember lesz így belőle? diplomás érzéketlen ribanc.
Előzmény: mekszamnojz (74) 0 VÁLASZ
zsozs 2008. 09. 08. 19:54 | #77
Nemfog tetszeni az alternativam de nyugodtan ki lehet menni kulfoldre is dolgozni hogy megkeresd azt a penzt, en is ep ezt fogom tenni hogy "nyugodtan" elvegezhessem a foiskolat, szoval be is adtam a jelentkezesemet hajora semmim sincs egy kozepes erettsegin es egy felsofoku nemeten kivul de remelem ez eleg lesz.Ja es felszolgalokat mindig keresnek szoval ha valaki el akar menni dolgozni es keresni is az siman eltud csak hat ennek is ara van hogy nem vagy otthon anyuci szoknyaja allatt par honapig, viszont egy egesz jo kis fizut kapsz.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 19:54 | #76
nekem nem így tűnik. ez már rég nem így működik.
én nem tartom magam gyengének, de ha szerinted arról szól az erő hogy kinek van több pénze-akárhogy és nem arról hogy éld az életed minél tisztességesebben és minél emberibben akkor már meg is adtad a választ arra hogy miért történik mindez az emberekkel és egyre inább a mai fiatalokkal... :S
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:52 | #75
A kiszolgáltatottság a lényeg... a logikát majd még később pallérozzuk ;)
Előzmény: Hajni (73) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 19:51 | #74
de szükség van, csak abból nem élsz meg. attól függetlenül sztem nem jó ez igy... de sokan azt nem látják hogy ebbe bele kényszeríti az állam a média segítségével az embereket.
pontosan amit (asszem) hajni is ír, hogy kiégett babák lesznek...akiket utána ugy lehet irányitani mint egy robotot. a férfiakkal is ez történik csak náluk más eszközökkel.
Előzmény: Purple (62) 0 VÁLASZ
Hajni 2008. 09. 08. 19:50 | #73
Tehát a szegénységből csak a kurválkodás a kiút. Logikus. ;)
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:49 | #72
minek szül 40 gyereket ha nem bírja eltartani. legyünk tisztában a határainkkal... azért írtam ezeket a szar melókat, mert ha szükség van pénzre ez is valami. de nyilván ez büdös mindenkinek és inkább elkurvulgat meg inkább ingyen él, minthogy elmenjen szükségből teszkózni...
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:49 | #71
Az erős fennmarad, a gyenge elbukik.... Durva... de EZ az élet rendje...
Előzmény: mekszamnojz (69) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:46 | #70
Monnyuk 30 ezer nettó.... (Te is élsz valamiből...) Tarcsá' má' el belőle egy családod szívem.... :DDDD És ez még a kisebbik része a dolognak... Tudod ez általában úgy kezdődik, hogy először csak megszorulsz anyagilag... nem tudod időre kifizetni a számlákat, stb. .... aztán jön egy jótevő, aki készséggel segít... aztán csak csodálkozol, amikor rájössz... a világon semmi sincs ingyen...
Előzmény: Purple (62) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 19:45 | #69
szerintem meg igenis baj van azzal hogy egyre több fiatal kurva van, és hogy egyre több mindenki hagyatkozik erre a megélhetési formára.
agymosás nem látjátok? mindent el akarnak velünk fogadtatni. ez is ugyanolyan elcsépelt erkölcsös szemét mint a meztelen plakátok.
teljesen normális lesz szerintetek hogy 5-10 év mulva a gyerek azt feleli a tanitönéninek a suliban hogy apukám marketing koordinátori logisztikai menedszer fejvadász, anyukám meg kurva.
szeritnem elég morbid.
és továbbra is rohadt erkölcstelennek tartom hogy a fiatalok a tanulmányaik finanszirozásának érdekében erre kényszerülnek, mert igenis igy van mert ha nem tanulnak nem kapnak még lehetőséget sem arra hogy munkát keressenek, és mivel az iskolák meg nagyon drágák ezért azt a pénzt elő kell teremteni valahonnan, MCdonaldsbül meg nem lehet megélni... de ha valaki megtud akkor mesélje el nekem hogyan.
kiváncsi vagyok rá roppant mód.
szóval azok a fiatalok akik tanulnak, mert tanulni is már KELL, nemhogy elismert, hanem egyáltalán élő tagja legyen a társadalomnak, azok olyan lehetőségekre vannak kényszerítve, ami pl a kurválkodás mellett a sztriptíz, a dilerkedés stb.. a fiuk elmennek épitkezésre és azt jól megfizetik de mondjatok egy olyan melót amit lányoknak jól megfizetnek ha pályakezdő vagy nem tudsz hat nyelven és nem dugott szét egy munkatársad sem. mondjatok csak egyet, amiből egy főiskolás meg tud manapség teljesen egyedül élni, és még a tandíjat is tudja fizetni? hm? csak egyet!
szóval még mielőtt rálegyintünk erre is hogy jolvan az, előtte gondolkodjunk el hogy miért van ez így, a nagy általánosságok helyett....
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:45 | #68
nem azt mondtad, hogy ősi foglalkozás? :D
Előzmény: joe (65) 0 VÁLASZ
Hajni 2008. 09. 08. 19:45 | #67
De most már mi? Régen nem, de most már ők is kurválkodnak? Gratulálok a szüleidhez...

Csak hogy megértsd a mondanivalóm lényegét: nem MINDEN nő kurva. Szomorú, ha a környezetedben csak azokkal találkozol.
Előzmény: joe (65) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 09. 08. 19:42 | #66
Szóval itt az ú.n. ledérkedésről van szó. Nem csak a magyar nyelv gazdag s tud finoman fogalmazni (persze, csak ha az ember egy kicsit töri magát). XIV. Lajost (a Napkirályt) az "udvar" előtt valaki megkérdezte, szerinte melyik az a hölgy aki erkölcsileg teljesen tiszta"? A francia király rögtön válaszolt:
- Hármat is tudok. Az egyik, az én édesanyám, a második a feleségem, a királyné, a harmadikat pedig engedjék meg, hogy ne nevezzem meg, mert azt szeretném, hogy királyságomban minden nő annak tarthatná magát.
joe 2008. 09. 08. 19:42 | #65
Szóval Te is ebből keresed a tandíjat.

A szüleim idejében, még voltak erkölcsök, De most.......
Előzmény: Hajni (61) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:42 | #64
A vörös sarokban egy feminista, a kékben egy hím soviniszta.... ebből mi lesz ? :DDDD
Előzmény: Hajni (61) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:40 | #63
:DDDDDD
Előzmény: Hajni (61) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:39 | #62
jaj mindjárt elsírom magam annyira megható. érdekes mások ki tudnak mászni a szarból tisztességes munkával és nem kurvulnak... de persze ez az egyszerűbb út, ami bármikor bejön... végül is sehol nincs szükség polcfeltöltőkre vagy újsághordókra, vagy a szalag mellett....
Hajni 2008. 09. 08. 19:38 | #61
Nem mindenki az anyukájából indul ki.
Előzmény: joe (34) 0 VÁLASZ
Párna 2008. 09. 08. 19:34 | #60
A legnagyobb baj hogy maga a szex is kezd értéktelen, érzelem mentes lenni. Már bárki csinálhatja bárhol és persze bármennyiért. Főleg a fiatalok, akik azt látják hogy minél hamarabb tolják le a bugyit hiszen ez "természetes", elfogadott.

Nyílván aki kurvának áll kb 15 éves korában elvesztette a szüzességét a szexet már cska egy pénzkeresési "munkának" látja. Ezeknél a nőknél már a teljes erkölcs elveszett.
Ha nekem nem telne egyetemre, nullán állnék nyílván később mennék min 1 évvel az egyetemre, addig összedolgoznék annyi pénzt hogy a tandíjat a könyveket kifizessem. Nem kurvának állnék, hanem egy normális állást keresnék, mert nem az a célom hogy a pénzért ne tudjak tükörbe nézni. Elismerem ez is egy szakma, és szükség van rá. Hiszen a "szürkék" akik képtelenek a normális emberi kapcsolatok megtartására máshol nem élhetik ki vágyaikat. Nem ítélem el akinek ez a munkája, legyen, az ő dolga hogy mennyiért adja oda a megbecsülését.

Nap mint nap az emberek kiakadnak mert 16 évesen még szűz vagyok és már másfél éve barátom van. Akkor hol is élünk és hol tartunk?
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:33 | #59
Simán azt hazudnád magadnak, hogy de... csaj vagy... :DDD
Előzmény: mekszamnojz (53) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2008. 09. 08. 19:32 | #58
szó szerint..... de kin múlik??? ott van az a kva diákhitel amit vissza lehet fizetni, ha annyira komolyan gondolja azt amit tanul
Előzmény: Purple (56) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:31 | #57
Azért nem teszed, mert nem vagy olyan helyzetben.... De kerülhetsz... Tudod a legtöbb lány sem ezt a karriert tervezgette a babaház előtt... Sokan vannak vidékiek esetleg külföldiek a keleti blokkból nulla kilátásokkal, akiknek egy családot kell ellátni otthon, és még írni olvasni sem tudnak... Csak egy pillanatra képzeld bele magad a szituációba, hogy apu-anyu meg kilenc testvéred kaja és tüzelő nélkül héderel otthon Szibéria Cityben télen... Aztán értékeld újra az elveidet... :) Eztl persze csak azért írtam, mert az előző okfejtés nem jutott el a hajad alá... :)
Előzmény: Purple (48) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:25 | #56
na tessék. teljesen más egy nő szemszögéből a dolog. persze a férfiaknak jó "buli".. de ők ezt soha nem fogják megérteni, hogy ezzel egy életet el lehet baszni...
Előzmény: mekszamnojz (53) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 19:24 | #55
kukucs :D
Előzmény: Purple (54) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:22 | #54
most már légyszi írjon egy nő is. kösz.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 19:22 | #53
én beleőrűlnék ha olyan pasival kellene lefeküdnöm akibe nem vagyok szerelmes.
joe 2008. 09. 08. 19:20 | #52
Ott a pont.
Előzmény: zsozs (50) 0 VÁLASZ
joe 2008. 09. 08. 19:19 | #51
Még annyit, hogy ezek a lányok, legalább pénzt keresnek az ősi szakmával, de mennyi olyan csaj van, akinek elég 1 jó kocsi, egy nívós étterem , egy ruha, és már mindjárt örök hűséget akar fogadni.Na ezek a pénznyelők. Nem a diáklányok. Az egyik ismerősöm rendszeresen jár ilye lányokhoz egy bizonyos oldalról, és max megvan ekégedve. Elvált, megkap mindent, és még vacsit is kap.
Előzmény: joe (49) 0 VÁLASZ
zsozs 2008. 09. 08. 19:17 | #50
"akkor csak én vagyok ennyire modern gondolkodású és földhözragadt, hogy leszarom istent, mert csak a tudatlan emberek találták ki" Purple nem voltak azok az emberek butak tudtak mit csinalnak es hogy tudnak konnyen penzt szerezni, na de ebbe ne menyunk bele mert ez mar mas tema( kul en se hiszek istenben, de sok embernek kell valami amiben hinni tudnak).Sztem meg nincs ezzel baj hogy sok ember kurvalkodik mindig is voltak ilyenek es lesznek ilyenek hanem azzal van a problema hogy lassan nem lehet megelni, mert nyugaton vegyuk elo Ausztriat sokkal jobban elnek az emberek es nem keves aru olcsobb is, mind az elelmiszer mind a ruhak es nem utolso sorban sokkal jobb a minoseguk.Nem az a gusztustalan hogy van par hivatasos kurva hanem az aki eveket tolt el melletted aztan talal valami szar kis indokot es elviszi a hazad a gyereked es az egesz eletedet, de ez megtalalhato mindenhol, mennyit irnak arrol hogy sok sztarnak a felesege mennyit kaszalt azzal hogy elvalt hat nem csodalom hogy mas is ezt akarja.Nincs semmi becsulet es erkolcs mar az emberekben, mindenki mindenkit atbasz hogy legyen penze es ennyi, es ez a gusztustalan
joe 2008. 09. 08. 19:16 | #49
A 2. nem, az elsőnél csak a végénél voltam ott, így bármi lehet.A 2. -nál hoztam vittem, minden 7végén rózsával vártam a suli előtt.
Előzmény: Purple (37) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:15 | #48
és szerinted mindenkiből kurva lesz, akinek nehézségei vannak? szerintem ez pont olyan dolog amit nyugodt szívvel elítélhetek. de ezt a férfiak soha nem fogják megérteni. nyilván most is megtehetném, hű de jó kapnék érte pénzt... de valamiért mégsem teszem. sajnos ebből sokan csak azt látják, hogy hú a szex az jó dolog, és ha még pénzt is kapok érte az mégjobb. csak sajna a kuncsaftok nem az álompasi kategória, és nem lesz veled olyan, amilyennek te szeretnéd.... sőt...
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:07 | #47
Mondod ezt most... alakulhat bárhogyan is az életed... Lehet beleszeretsz valakibe, akibe nem kellett volna, vagy csak egzisztenciálisan lecsúsztok a nullára családilag... Hidd el gyakran megtörténik.... Ezért inkább ne ítélkezz...
Előzmény: Purple (46) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 19:02 | #46
ez oké, de soha nem értettem és nem fogom megérteni mi visz rá egy nőt ilyenre... belem fordulna ki, ha valami hájas kivénhedt.. na hagyjuk :D
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 19:01 | #45
Jaaa... és nem muszáj főiskolára járni... Enni muszáj, meg lakni valahol... a többi gyakorlatilag luxus...
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 18:59 | #44
Ez üzlet... felek kölcsönös megállapodás... Semmi közünk/közöd hozzá, hacsak nem vagy érdekelt, érintett.... Ami gázos, az a fiatalkorúak kényszerítése... De ott sem a lánnyal van a baj (Később persze lesz), hanem az aberrált kuncsafttal...
Előzmény: Purple (43) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 18:53 | #43
érdekes, de nem meglepő és jellemző, hogy a férfiaknak "nincs baja" a dologgal, és rájuk hagyják... :S
Kampec 2008. 09. 08. 18:51 | #42
nehéz téma, elolvastam a történetet és úgy döntöttem vállalkozást indítok xD
andorra 2008. 09. 08. 18:49 | #41
A nem károsit meg senkit, az nem tolem jott, az a (35) poszt ;)

.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 08. 18:47 | #40
Ezt a nem károsít meg senkit kérdést azért gondold át mégegyszer ... ;) Sokan már azért is adót fizetünk, hogy levegőt veszünk... Szerintem jogos az igény, hogy tegyék meg ezt ők is.... Simán vissza is lehetne forgatni a pénzt oktatásra illetve megelőzésre.... Egyébként semmi bajom a dologgal.... csak a magas tarifákkal... :DDDD
Előzmény: andorra (36) 0 VÁLASZ
andorra 2008. 09. 08. 18:47 | #39
Szerepjatszasnal nem a szerelemre es annak eljatszasara gondoltam. De itt az idezet a cikkbol :

Katalin eleinte tükörbe sem tudott nézni, hányingert kapott, amikor az esetre gondolt. Ám pár nap múlva újabb vendége érkezett... A kezdeti derpessziós tüneteken aztán az idő enyhített. Meg persze a jólét...
Már nem forgott a gyomra egy-egy aktus után. Lelke pedig lassan teljesen kiüresedett, nem érezte már a belülről jövő nyomást.

Persze megbasszak es aztan annyi. A karrierista picsak meg rosszabbak ezzel egyetertek en is.

Előzmény: sahinel (38) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 09. 08. 18:41 | #38
milyen szerepet kell eljátszani? ezek nem szinészek, és aki egy kurvát rendel az nem barátnőt rendelt. Ez szex-ről szól. ha már mást kever bele az ember az gáz. Személyiséged meg megint nem nyomod el hisz közen is te magad vagy. Nem kell démonizálni. Azokkal a feleségekkel mi a helyzet akik gazdag pasikat néznek ki, karrieristák? Azok még be sem vallják maguknak hogy mit miért tesznek. Na ott van gond. Ezek jól tudják mit miért csinálnak, és nem játszák el a kuncsaftnak hogy rohadtul szerelmesek, mert a kuncsaft egy bizonyos dolog miatt kéri őket, nem szerelmet akar vallani.
Előzmény: andorra (36) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 18:37 | #37
akkor a te feleségednek is így lett meg a diplomája, áhá értem már :DD
Előzmény: joe (34) 0 VÁLASZ
andorra 2008. 09. 08. 18:32 | #36
Ott a baj, hogyha egy ilyen ember az egyetem vegeztevel, valamilyen vezeto pozicioba kerul, ahol pl csapatot kell epiteni, csapatban kell dolgozni, az egyetem alatt megismert normait fogja alkalmazni mind a felette mind az alatta allokra. Azaz hasznalj ki mindenkit maximalisan, esetenkent teljesen gatlastalanul. Mert mit tanul meg az ember kurvalkodas kozben??? Elnyomni a szemelyiseget es eljatszani egy szerepet, ideig oraig. Az nem erdekel, s arrol nem mondok, velemenyt, hogy egy szep egyetemista lany kihasznalja testi adottsagait, azonban ekozben a fentebb leirt szellemi torzulason megy keresztul...
Engedjunk ossze dogevo hienakat es nezzuk meg mit hoznak ossze... vagy nezzuk a szorgos hangyakat, hogy mit epitenek. (de ez mar megint egy masik temaba is vezethet)
sahinel 2008. 09. 08. 18:31 | #35
) jó alternatíva? attól függ. Én ismerek olyat aki 3-4 év alatt kocsi, lakás, stb már az övé, és nem dolgozza halálra magát. Sokkal könyebb így keresni. És még mindíg jobb ha ezt csinálja mint elmenne politikusnak. Ezek a lányok, fiúk legalább megdolgoznak a pénzért amit kapnak. A politikusok meg lenyúlják a nép pénzét. Ez miatt szerintem ezek a lányok,fiúk nagyobb tiszteletet érdemelnek mint akármelyik politikus akit a TV-ben láthatsz. Le lehet őket nézni, de semmiben nem károsít meg téged és az országot ha ezt a melót választja.
Előzmény: akicker (33) 0 VÁLASZ
joe 2008. 09. 08. 17:53 | #34
Az összes nő kurva, csak ezek a lányok , akik a cikkben szerepelnek, kevesebbe kerülnek, mint a feleségek.
akicker 2008. 09. 08. 16:43 | #33
Ebben igazad van, ezt én sem látom másképp. De azt továbbra is tartom, hogy ha valaki elmegy egyetemre, akár tudatosan azért a diplomáért, akár csak azért, hogy ne kőműves legyen, annak egy jó alternatíva a diákhitel.
Egy magára valamit is adó lány nem hiszem, hogy sokáig gondolkozna olyanon, hogy ejj, lehet hogy nehezen fogom visszafizetni azt a hitelt diploma után, inkább elmegyek kurvának.
Előzmény: redbaron813 (32) 0 VÁLASZ
redbaron813 2008. 09. 08. 16:30 | #32
A diákhitel arra épül, hogy az egyetemi tanulmányok költségeit majd a jól fizetett állásából fogja a polgár törleszteni. A dolog több sebből is vérzik. Egyrészt a mai fiatalok jelentős része olyan felsőoktatási formát választ, aminek a végét maga sem látja (nemzetközi kapcsolatok, menedzsment, környezetbiológia, kommunikáció stb.) A cél egy diploma, az átbulizott öt év, és amikor a végén ott áll egy papírral a kezében, maga sem tudja, mire kellene használni. A munkáltatók meg még kevésbé. Éppen emiatt már felsőfokú végzettséggel (és papíron középfokú nyelvtudással) sem lehet olyan jól fizető állást szerezni, ami a diákhiteleket finanszírozná. Akármiből is tanult a gyerek, kénytelen a fizető állását megtartani (ha addig a McDonaldsban dolgozott, azt, ha prosti volt, azt), mert a diplomája annyit sem ér, mint a papír, amire nyomtatták. Az egyetemeknek érdeke a túlképzés, ezért kapják az állami támogatást. Az államnak is érdeke, mert addig sem számítanak munkanélkülinek. Azt csak csendben jegyzem meg, hogy ha az egyetem helyett szakmát tanulnának, akkor jobban fizető állásokra pályázhatnának - de ez nekik sem érdekük. Ki akar ma kárpitos lenni, vagy asztalos? Nem lehet vele eldicsekedeni - a valódi munka elértéktelenedett.
Előzmény: akicker (22) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 15:57 | #31
akkor csak én vagyok ennyire modern gondolkodású és földhözragadt, hogy leszarom istent, mert csak a tudatlan emberek találták ki ( jaj ezért mit kapok, bár nem nagyon érdekel, nekem ez az álláspontom)... nem én kevertem ide a civilizációt. csak fel lett dobva a téma hogy ez egy ősi szakma. mondom én erre, hogy és akkor mi van? elvileg modern emberek vagyunk vagy mi, tudnunk kéne mérlegelni a dolgokat.
Előzmény: ismeretlen (27) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 15:57 | #30
egyetértek
Előzmény: Hajni (29) 0 VÁLASZ
Hajni 2008. 09. 08. 15:53 | #29
Hajlam? Akkor már inkább neveltetés. Manapság nagyon "szabadosan" nevelik az emberek a gyereküket, a környezetemben szinte csak neveletlen gyerekek vannak, akik "az anyagiak mindenek felett" elvet vallják. Az ilyenekből el se tudom képzelni, hogyan máshogy fogják eltartani magukat, ha nem kurválkodásból/lopásból/rablásból.
Előzmény: akicker (22) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 15:51 | #28
pedig de, és elég szomorú hogy ekkora agymosást sikerült már a kormánynak is és a médiának is elérni hogy nem is látják az emberek hogy mennyire szűkülnek a lehetőségeik, és egyre többen és egyre inkább olyanok mint egy marionettbaba.
szomorú nagyon nagyon szomorú. :(
Előzmény: ismeretlen (25) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 08. 15:50 | #27
Hát pedig arrafelé halad a világ hogy visszafelé, egyre jobban térünk vissza a természetfelettihez, a csillagokhoz, istenhez, és mindenféle dologhoz ami az ellentéte a felvilágosult modern gondolkodásnak, és ez nem véletlen, az ember a határait súrolja az értelmének, innen tovább már csak az "értelmetlen" dolgok felé lehet venni az irányt. De nem értem amúgy hogy attól miért felvilágosulatlanság az hogy kurvák vannak, vagy mi köze a kurváknak a civilizációhoz. Ha kurvázunk visszafejlődünk? Pont ezek a luxuskurvák adják a fejlődést, mert nem az van már hogy az út szélén álldogál, hanem még el is hiteti hogy a szeretője az embernek, mert olyan rendezett és lakása van, és lehet vele beszélgetni. Állítólag
Előzmény: Purple (16) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 15:50 | #26
tudtam, hogy ezek a dolgok is szóba jönnek.. csak itt egy ember nőiességéről, testéről van szó... nem a marketingről.
Előzmény: sahinel (20) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 08. 15:48 | #25
ott a pont, hogy vagy lemond az ember róla, vagy kurválkodik, bármilyen szinten. Egyszerűen nincs olyan, hogy valaki azért meg kurvának mert nincs más lehetősége.


Előzmény: akicker (22) 0 VÁLASZ
spiritmonger 2008. 09. 08. 15:43 | #24
hát én ismerek ilyen lányt, és cseppet sem él rosszul az tény...
Maggi 2008. 09. 08. 15:43 | #23
A szükség nagy úr! DE még miylen nagy!!??!!
akicker 2008. 09. 08. 15:39 | #22
Az megy el kurvának, aki akar és kurvázni is az megy el, aki akar. A probléma akkor kezdődik, mikor az ember gyanútlanul megismerkedik egyik "aranyos" évfolyamtársával, aki titokban kurva is.
Persze egyetemen is vannak, akik részegen összefekszenek akivel csak tudnak, de azért az nyílt titok. Mindenki tudja róluk, hogy könnyűvérűek, így az olyanokkal senki sem tervez _annál_ hosszabb kapcsolatot. (Plussz ezek a lányokat azért csak "válogatott" közönség használja.)
Az viszont elég kellemetlen, mikor az ember összejön az aranyos évfolyamtársával, aztán úgy csókolja meg, hogy előtte azt sem tudja, hogy kik/mik jártak a szájában (vagy máshol)...
Na meg amikor sétálnak az utcán, miközben hájas-izzadt öregemberek kacsingatnak a barátnőjére. Szegény srác persze azt hiszi, hogy szép barátnője van és csak tetszik mindenkinek. Közben pedig ezeknek a szép embereknek a szagát érzi barátnőjén minden egyes alkalomkor..
Amúgy nem hinném, hogy a megélhetésért mennek el az emberek kurvának. A hajlamnak azért benne kell lenni, különben nem csinálná egyik sem. Nem fontos drága ruhákban járni, drága telefonokat vásárolni és drága koktélokat inni. Aki nem engedheti meg magának, az lemond róla, elmegy dolgozni vagy beáll kurvának. Na meg ott a diákhitel.
DeeP® 2008. 09. 08. 15:36 | #21
Ott a pont!
Előzmény: sahinel (20) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 09. 08. 15:34 | #20
A mai világban az emberek nagyrésze kurvul. Pl a honlapok, TV-k, stb mind a reklámok miatt ugyanazt csinálja mint itt kicsiben. A pénzt áll az első helyen sok embernél, cégnél. Amíg ezt csinálják, és a pénz az elsődleges cél mindenkinek, addig ne mond hogy a mai "civilizált" világban ezek az emberek elítélendőek. Ezt látja mindenki bárhová is néz. Nincs más csak a pénz, és az határoz meg mindent. A felvilágosult emberek manapság lenéznek valakit akinek nincs diplomája, nem millákat keres, nem szopta fel magát a ranglétrán, stb. Ilyen a világ. Amikor már az egyház is a pénzért sír, stb akkor el lehet gondolkozni hol tartunk.
Előzmény: Purple (16) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 09. 08. 15:34 | #19
Az általánosítás itt sem működik. Szerintem pont hogy régebben ítélték el őket jobban, sőt volt mikor halálra is ítélték, megkövezték, stb. És most is van olyan (nem kis) nép, ahol még a férjüket megcsaló nőket is kivégzik, megcsonkítják. Szóval akár úgy is veheted, hogy ma liberálisabb velük az emberek többsége.
Előzmény: Purple (16) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 15:33 | #18
miért? mert naívak...
Előzmény: mekszamnojz (17) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 15:31 | #17
itt már nem csak egyszerűen a kurvákról van szó, hanem arról hogy az emberek ilyen dolgokat kényszerülnek elfogadni és magukra erőszakolni hogy haladhassanak előre és fejlődhessenek!!!
régen aki akart meg szerette a fa*t az kurva lett, vagy az aki nem akart semmit csinálni mert lusta volt.... mostmár abból lesz kurva aki el akar érni egy normális tisztes állást, és ahhoz kell hogy kurva legyen hogy tanulhasson hozzá.
Hol ebbe a normális?
Csak vegyünk példának egy normál állást, sokan szajkózzák is hogy aki akar az dolgozik, csak nem mindegy milyen körülmények között.
Én is találhatnék hatezer irodai állást, jobbnál jobb fizetéssel is, de annyit kéne dugnom a munkaköri leírásom szerint hogy elfogyna az összes létező vazelin a világon. - ( ebből nem kell most következtetni, csak szemléltetés :D )
szóval továbbra is a miértje a kérdés, és az út hogy hova vezet ez.
mert én 'csökkenő rendet' látok benne és ha így halad akkor azt tudom feltételezni hogy akár 10 év múlva az általános iskolások körében is teljesen elfogadott lesz hogy a zsebpénzükért nem anyut nyúzzák aki már az egyetem évei után tönkre ment mert kurválkodott és/vagy olyan körbe is került és lecsúszott....etc, hanem magának keresi majd meg a pénzt.


Purple
Purple 2008. 09. 08. 15:26 | #16
arra akartam célozni, hogy ha beteg vagy, akkor orvoshoz mész. te meg kiragadtad a szélsőséget, hogy ma is léteznek olyanok, akik kuruzslóhoz járnak. ok van ilyen de az orvostudomány van a nagy többségben. ezzel arra akartam célozni, hogy hiába voltak régen is kurvák, meg ma is, ma azért a felvilágosult ember joggal ítéli el őket, hiába ősi szakma...
Előzmény: alphadog (14) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 09. 08. 15:24 | #15
) igen van aki felvállalja hogy ő kurva, és van aki kurvul, s lenyúlja a férjét, stb. A kettő ugyanaz, csak az egyiket elfogadják, míg a másikat sokan lenézik. Persze mikor valakivel nem jár az ember mert "nincs pénze", és hasonló hülyeségeket találnak ki, akkor el lehet gondolkozni hogy ez mennyivel jobb mint az aki pénzért lefekszik. Álltalában pont ezek az álszent kuvák a legroszabbak. Persze megmagyarázzák, hogy család, meg lakás, meg gyerek, és ehhez pénz kell:D

Ismerek pár ilyen embert, és elmondhatom hogy emberileg nincs velük semmi gondom. Attól fuggetlenül hogy mit dolgoznak. Jah és nem kihasználva vannak, hisz saját maguk hirdetnek a neten, utaznak külföldre, stb. Sokkal jobb ha ezt csinálják mintha a tücsköket majmolnák, rabolnának, stb.


Előzmény: ismeretlen (10) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 09. 08. 15:22 | #14
Akkor csak szimplán félreérted, amit írtam. Én sem védtem őket egy csöppet se.
Előzmény: Purple (13) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 15:21 | #13
ne forgasd ki a szavaimat. de nem fosztom meg, mert VAN civilizáció és ez itt a lényeg.. nem a "mi lenne ha"... igen, az ember is állat, de megragadtad a lényegét, hogy fejlődik, tanul, értékelődik át folyamatosan. épp ezért nem kéne ezeket a kurvákat védeni ezzel a maszlaggal, hogy ősi szakma...természetesen az ő dolguk. de hadd ne boruljak már le előttük. sőt...
Előzmény: alphadog (11) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 09. 08. 15:20 | #12
Én sem teszek különbséget a ribanc meg a kurva között.
Mint a viccben, mikor a Porschét vezető csajnak átszólnak a másik kocsiból:
- Hány faszt kellett leszopnod ezért az autóért?
- Egyet, de azt sokszor.
Előzmény: ismeretlen (10) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 09. 08. 15:15 | #11
Szerintem meg semmit nem fejlőtött az emberiség. Ma is ugyanúgy bálványimádók (nevezzük azt bármilyen istennek), mint régen. Igen, ma is ugyanúgy hisznek mindenféle természetfeletti gyógyulásban, szóval akár a legtöbben körbe is táncoltathatnák magukat, ha még fizetni is lehet érte, a legnagyobb örömmel megteszik. Helyes út? Én inkább úgy látom, a végzetük felé igyekeznek elképesztő iramban. Ugyanazok a dolgok hajtják őket, mint ezer éve, csak most a többszörösére nőtt a számuk. Ha megfosztod őket a civilizáció adta környezetüktől, ugyanolyan állatok, mint mélyen mindig is voltak és lesznek.
Előzmény: Purple (7) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 08. 15:13 | #10
Az nem lenne baj, hogy vannak kurvák, meg luxuskurvák, meg zsenge egyetemista lánykurvák, ez a világ rendje, erre szükség van, de hogy még meg is sajnáljam őket, az azért túlzás. ilyen nincs hogy tandíjra kell. Ha valakiben van tisztesség akkor nem csinálja ezt, inkább spórol éhen döglik de nem lesz kurva. Ha meg nincs benne tisztesség, vagy van gyomra ehhez akkor meg nehogy már sajnálni kelljen, és igen ott a cikkben, hogy a jólét ugye? de hány ilyen van, aki nem is kurva, legalábbis azt hiszi magáról, hány kitartott cicababa, hány eltartott nő, aki nem dolgozik, mert a férje barátja eleget keres, sokkal több ribanc van, mint ahány bevallottan hivatásosan csinálja.

Személy szerint én jobban sajnálom azt a 16 éves csajt aki az út szélén várakozik, mert ő lehet hogy nem is magának választotta a dolgot.

Amúgy nem ítélem el egy cseppet sem, se ezt se azt, se aki nyújtja a szolgáltatást, se aki fizet érte. Megérteni annyira nem értem meg, de tényleg ez van annyira ősi mint a dugás maga, ez az embere kultúránk része szintén, és sose fog kiveszni. és talán nem is kell.
DeeP® 2008. 09. 08. 15:11 | #9
Egy egyetemista "már nem gyerek", azt tesz, amit akar.. Az, hogy anya, esetleg apa mit szól, az már egy más tészta..
Előzmény: mekszamnojz (5) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 15:06 | #8
mint foglalkozás valóban nem újkeletű, de az előfordulási kör és a miértje igencsak szemet szúróan változik. = süllyeszti le az embereket egyre mélyebbre.


Előzmény: alphadog (6) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 08. 15:05 | #7
de szerencsére fejlődött annyit az emberiség, hogy ma már megítélje, hogy mi a helyes út. vagy talán táncoltassam körül magam a sámánnal, ha beteg vagyok, mert régen is azt tették? ...
Előzmény: alphadog (6) 0 VÁLASZ
alphadog 2008. 09. 08. 15:02 | #6
Vagy a szüleikről. Mert hát ez a foglalkozás ugye nem ma kezdődött...
Előzmény: mekszamnojz (5) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 08. 14:58 | #5
kiváncsi volnék hogy ha a saját gyerekeiről beszélnének akkor mit mondanának az emberek.....
Purple
Purple 2008. 09. 08. 14:57 | #4
ez is egy megoldás. csak olyanok elől veszik el a helyet, akikben van még némi nőiesség meg önérzet :) és a kurvák lesznek a befutók, esetleg az ország vezetői, meg lehet, hogy a TE főnököd is :D tök "jó" ebbe belegondolni :)
|-=O=-| 2008. 09. 08. 14:52 | #3
Gyomor kell ehhez is, mint a legtöbb munkához. ;)
Skatopia 2008. 09. 08. 14:51 | #2
Ő dolguk nem? Azt csinálnak amit akarnak ha nekik ez a jó hát tegyék.
DeeP® 2008. 09. 08. 14:48 | #1
igen, erre kényszerülnek.. és ha netalán még élvezi is.. miért ne?! Manapság itt megélni Magyarországon normálisan.. pff