Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
pethospears 2009. 01. 06. 18:14 | #24
Nagyon szép kommentárokat írtatok, csak gratulálni tudok! szirszet meg csókolom (K) (K) ! A vélemény nyilvánítással nincs gond csak azzal, hogy van pár " bunkó paraszt " aki nem véleményt vagy kommentárt ír, hanem sérteget, leszól és rosszindulatú megjegyzést tesz! ( őket is csókoltatom )
rezlavor 2008. 09. 08. 11:30 | #23
hetfo reggelt flamewarral kezdeni nem jelent jot az almoskonyvek szerint. Raadasul ugy hogy szubjektiv dolgokrol vitaztok kicsi szemelyeskedessel keverve.
Tessens szives lenni abbahagyni ezt, koszonom.




nyehőce 2008. 09. 08. 11:30 | #22
Mindig azoknak van a legnagyobb pofája, azok hőbörögnek, azoknak sír a szája, akik semmit nem tesznek. Így megy ez a nagy magyar valóságban is. Ilyen bobféle balfékekre még a a karaktereket sem érdemes pazarolni.
Előzmény: |-=O=-| (19) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 08. 09:46 | #21
Már ne is haragudj, annak ellenére, hogy tetszik amit írtál, és ahogy írtad, de azzal nem értek egyet, hogy megítéld, hogy egy poszt gagyi-e illetve, hogy ez romlást jelent-e az izé.hu számára, és hogy ezzel izélgesd az oldal készítőit. Talán, ha te szerkesztenéd az oldalt, igen, akkor eldönthetnéd, mit tartasz arra érdemesnek, hogy kitedd, de így nem hiszem. Véleményed persze lehet, azzal nincs is gond, csak azért így leszólni valakinek a posztját, ízlését, az durva egy csöppet. Mert ugye, ez ízlés kérdése, van akinek nagyon cizellált humora van, van akinek a morbid dolgok jönnek be, van akinek a sörreklámok, mindenkinek más, szóval ami neked gagyi, azon lehet hogy valaki halálra röhögi magát. Talán attól jó egy ilyen oldal pont, hogy különböző emberek, különböző ízléssel küldözgetik a viccesnek talált dolgokat.

Sajnálom, de azt kell mondanom, ugyanolyan sznob vagy, mint akit te is leszólsz, ha másokat csesztetsz az ízlésük miatt.
Előzmény: bobi (20) 0 VÁLASZ
bobi 2008. 09. 08. 03:06 | #20
Hát.. kedves sznob! Sajnálom, hogy stilisztikámban nem fedezel fel értéket, remélem, a frakkod nem koszoltam össze. Továbbá.. köszönöm, hogy folyamatos sértegetéseiddel rám fókuszálod a figyelmed(t), gondolom szüntelen épülésem célzod vele. Minden esetre hízelgő, hogy ezt a rengeteg időt és energiát annak védelmében rám fordítottad, hogy bármilyen post beküldhető, akár a szabadidőm feláldozása árán is. LOGIKUS. Jól gondolod, így, ahogy van ;D Gyerekesnek nevezel, de azt nem veszed észre, hogy csak te személyeskedsz a kommentezők közül. Egyedül.

Nem akartam semmit közölni az adminokkal, folyamatosan olyan dolgokat vakarsz, amik nem viszketnek - csak neked. Megint csak egyedül. A kritikát azoknak címeztem, akik a jövőben beküldeni szándékoznak valamit, hogy nyitott szemmel járjanak, és ha úgy adódik, az izé.hu helyett válasszák mondjuk a szanalmas.hu-t. Én nem szeretem a romlást látni.. Sok post gagyi, ami gondolom elkerülte fényesen mívelt elméd, miközben a magasabb eszméket figyelve cirkuláltál önmagadban. Te sírsz, nem veszed észre? Próbálsz valamit belém magyarázni, közben online szénné égeted magad.

Az eddig beküldött postjaim nem szándékoztam a témával kapcsolatban referenciaként felmutatni, te meg ne vedd elő, ha már nem a tiéd. Ha az egyik meg gagyibb, úgy fogom fel, hogy NEKED nem tetszik, amihez JOGOD van, amit JOGOD van KINYILVÁNÍTANI is, és persze magadban tartani is, mert te ilyen rendes, morálisan fejlett felnőtt vagy. Nem mint én ugye.

Apropó postjaim..... Ami a legjobban meglepett, hogy elkezdtél kutatni és turkálni, hogy valami hibát találj a mondandómban. Erre csak egy dolgot tudok mondani : takarodj a hátamról, buzi!

És most menj, de többé ne vétkezzél.
Előzmény: |-=O=-| (19) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2008. 09. 08. 00:18 | #19
Akkor elég szomorú, hogy ilyen idősen ilyen gyerekesen adsz hangot a véleményednek (ami egyébként nem hiszem hogy túlságosan is érdekelne itt valakit akár az olvasók közül, pláne nem az adminokat). Vagy szerinted olyan rohadt konstruktív a post miatt sírni, ahelyett hogy inkább "utat mutatnál" és legalább szerinted színvonalas postot küldenél be? Abból a kettőből, ami eddig tőled kikerült, az egyik gagyibb, mint ez, de én az ilyen véleményeket általában magamban tartom, hogy ne sértsem meg a postolót, ha már egyszer vette a fáradtságot... persze beállhatnék a fikamanók sorába, az jóval egyszerűbb.
Előzmény: bobi (18) 0 VÁLASZ
bobi 2008. 09. 07. 22:46 | #18
-|-=O=-|ka, bobika idősebb nálad.
-világos szerintem mindenkinek amit mondasz, attól még fogyi a poszt, érted?
-nem hozom fel a rosszkedvem ide..
-ne moderálj, nem otthon vagy
-hadd mondjam már meg valamiről a véleményem annak jellegétől függetlenül is, KÖSSZ ! :D
-virtuális hányózacskó (LOL): én nem fogom magamban tartani a nemtetszésem, szemben veled. gondolom te PD-t ütsz, és elbújsz valahol a fejedben...
Előzmény: |-=O=-| (17) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2008. 09. 07. 22:23 | #17
bobika, te mégis hány éves vagy? Én úgy 13-ra saccollak, bár még néha azt az értelmi színvonalat se éred el.
Majd ha felnősz, talán megérted, hogy nincs olyan post, amitől mindenki sokkot kap, annyira jó, vagyis ami mindig mindenkinek mindenkor tetszik. Ma lehet szar napod volt, ez van. Attól még másnak tetszhet, ahogy tetszik is. Javaslom a PageDown vagy a Space billentyűt (tudod nagy hosszú ott középen), néha közelebb van mint a virtuális hányózacskó.
Előzmény: bobi (16) 0 VÁLASZ
bobi 2008. 09. 07. 22:01 | #16
:D.
Először is nincs a posztnak alanya. Még én sem. Remélem.
Pontosan azért "fikáztam", meg "paraszt beszóltam", mert az izé az elsőszámú kedvenc oldalam a neten. Vagyis nem ezért, hanem azért, mert néha (és egyre gyakrabban) elég alja postokat látni..

Azzal pedig nem értek egyet, hogy éljenezzünk minden postot, mert az az oldalnak jót tesz, mert poszt, és az jó nekünk. Okosabbak már azt is felismerhették, hogy nem konkrétan ez a post a téma, sem a (17 éves jólnézki) lányka, aki beküldte. Egyébként meg gratulálok a kanegér majmoknak akik vicsorogva rögtön bevédték őt.. :D.. namindegy!:)

Tehát azt akarom mondani, hogy nincs parázás, legalábbis jelen esetben. Annak meg külön örülök, hogy többen is egyet értenek velem, ami annak a jele, hogy nem őrültem meg. elvileg. szmájli

Ha lenne hova írni, azt írnám, hogy ne hagyjátok az oldalt elkurvulni. (prostituálódni - akinek így jobban tetszik)
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 07. 20:36 | #15
qwertyuiopnak igaza van tökre sztem.

a poszt alanyának és a kedves ismerősének aki besegített neki lejáratni meg csak annyit, hogy nesze neked ultranagy liberalizmus, látványosan jót tesz a fiatalságnak, szval csak így tovább és grat ahhoz a nagy szarhoz amit mostanában egyre többször láthatunk tőlük és hogy már egyre nehezebb überelni is.
:S

qwertyuiop 2008. 09. 07. 20:03 | #13
Szerintem belefér bőven az izé szintjébe. Nem ez a poszt teszi tönkre, sokkal inkább az hogy ekkora feneket kerítetek olyan dolgoknak amiknek nem kéne, és hogy sok a vita meg egyre több kötözködni vágyó látogat ide, és hogy egyre kevesebb olyan tag van aki nem szétzúzni akarja az oldalt hanem összetartani próbálná és tenne a közösségért meg az oldalért valamit. Az elmult hónapokban nagyságrendileg ugyanazokat a neveket látom sorakozni a listán akik posztot küldenek rendszeresen. Unalmas lehet egy két embernek fentartania a szinvonalat és nehéz is! Nehéz megújulni rendszeresen úgy hogy ebben nem hogy támogatást lát az aki dolgozik rajta hanem folyamatos balhét és fikázást.
Hiába mondja bungle hogy küldjetek be posztot, de sajna egyre kevesebben küldenek. Akiknek meg nem kerül ki azok többségében arra nem képesek hogy rákeressenek hogy volt e már. Gyanítom hogy bungle azért tesz ki ilyen posztokat mert ilyenekkel gyurjátok az agyát akár többszor is ha kell mire kiteszi. Ebből gondolom ő arra következtet hogy erre van igény...szóval tenni kéne érte hogyha nem tetszik valami ezen az oldalon nem pedig csak fikázni jó magyar szokás szerint és tátott szájjal várni a sültgalambot.
Előzmény: psypapi (12) 0 VÁLASZ
psypapi 2008. 09. 07. 19:20 | #12
De ezt miért teszitek fel tényleg?
Ez se nem vicces, se nem érdekes talán egy kicsit tanulságos!
Ne engedjétek már lesűlyedni az IZE-t!
|-=O=-| 2008. 09. 07. 10:58 | #11
Hát küldjed, ne csak a billentyűidet koptasd. Biztos beloptad magad bungle szívébe egy ilyen paraszt beszólással... a postnak meg egyértelműen itt a helye és tök mindegy, ki küldte be (a kommentedig meg se néztem).
Előzmény: bob (5) 0 VÁLASZ
bob 2008. 09. 07. 01:05 | #10
kiakadnom nekem is sikerült. ha ismered, akkor szubjektíven látod a dolgot, szóval az ízlések nem tudom hogy jöttek ide.. és igaza van papa-nak, ne magyarázkodj. küldj , meg minden.

papa, a színvonal újabban érdekes. elgondolkoztam, leírtam..
Előzmény: szirsz (6) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 09. 06. 23:36 | #9
KUR*A JÓ :D
Gyerünk szirsz még jópár ilyet, én könnyesre röhögtem magam:D
godzsy 2008. 09. 06. 19:52 | #8
ez inkább a borotválkozással ütötte volna el az idejét, minthogy ezt a retket felvegye.
papaluige 2008. 09. 06. 17:42 | #7
Neked nem kell magyarázkodnod! de ezután körültekintőbben kattintok a posztjaidra! :))

Bobnak meg el kellene gondolkodnia egy kicsit .......
Előzmény: szirsz (6) 0 VÁLASZ
szirsz 2008. 09. 06. 16:58 | #6
kedves bob,
sajnálom, ha neked vagy másoknak nem volt poén az izé, első dolog amit beküldtem, ezek után többet nem is akarok,
(bár ha jól látom van aki legalább röhögött, akkor megérte. ízlések és pofonok)
mellesleg nekem vicces volt, mivel ismerem ezt a gyereket:DD azt hittem mások is kiakadnak még rajta.
bob 2008. 09. 06. 15:00 | #5
ha ez felkerülhetett az izére, akkor van 3500 beküldendő szemetem a következő két évre, amit a zsüri jóvá hagy, továbbá nekem nagy mennyiségű bögrét küld :D, valamit a zsűrivel hasonszőrű bizonyára igényes kedves látogató is önnön megelégedésére bamba kacagással telt örömben megtekint..

Azt akarom mondani, hogy kéne "fos" vagy "suxxx" vagy hasonló kategória, ha már az effajta szánalomnak is teret enged a jónép. köszönöm.

nade.. ha a post jóváhagyása a beküldő lyányka tesztoszteron termelő ( 17 éves jólnézki ) hatása miatt van, felhívnám a figyelmet a józan ész és ítélőképesség áldásos használatára, kedves admin... egyébként csajozni jó, igen.

Remélem, érti valaki :D
..NO..sound.. 2008. 09. 06. 14:48 | #4
upsz áj didt ögen, á pévétjohart xD xD ez nagyonkeesz.. :D xD
tikshow 2008. 09. 06. 13:54 | #3
én tényleg megpróbáltam meghallgatni, mert támogatom a "tehetséges" magyar pop énekeseket, de ez már nekem is sok volt :D

Mo 2008. 09. 06. 13:54 | #2
hát ez nagyon ratyi :S
Erunder
Erunder 2008. 09. 06. 13:42 | #1
Ilyennel én nem fogom be szennyezni a gépemet :D
Még hogy töltsem áááá :) Majd ha felkerül a Jútyúbra akkor megnézem. :D