Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
|-=O=-| | 2008. 09. 03. 12:07 | #131
Erunder, ha már ilyen kis szemfüles vagy, hozzájuk is beírod, hogy ezt vajon hol láttad múlt héten (most rakták ki)? ;)
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=8860
Előzmény: Erunder (3) 0 VÁLASZ
Tóth József 2008. 09. 02. 19:28 | #130
A post jó, mert megmutatja-igaz felnagyítva- az emberi hülyeséget, és irigységet. De ha már bölcs dolgokról bölcselkedünk, én is irnék valamit. 35 elmultam, -tehát már láttam ezt-azt- amikor elveszítettem a szüleimet. Nem lehet elmondani, mennyire hiányzik a tudásuk, bölcsességük. Olyan sok mindent megszerettem volna még kérdezni tőlük. Pedig merem azt mondani, nem vagyok tapasztalatlan ember. Még annyit, hogy a bölcsasség nem egyenes velejárója a kornak.
kotta 2008. 09. 02. 09:07 | #129
:DDD
Jaja, mielőtt szétkomolykodnánk Luflee vidám posztját egy kis élménybeszámoló: bár nem panel, de lakótelepi körülmények. Gyerkőcök lerakva, végre nyugi, és mielőtt bármi is alakulna, a szomszédból elindul a "közvetítés". Vicces, mert tök jóban vagyunk velük, szinte mindennap egymásba botlunk a lépcsőházban, de - bevallom - ilyen szitukban azon viccelődünk a párommal, h " na vajon ma jobb volt "Lujzinak" (álnév persze) mint a múlt szombaton? ma egy kicsit hosszabbra sikerült,nem?" Aztán másnap persze mint aki semmit se hallott: "szasztok, mi újság, megint munkába, szép időnk van, stb." :DDDD
Tök jó így lakni velük! ki tudja ők miket hallanak és találgatnak! ;-)
(azt viszont még nem fejtettem meg kik örülnek egymásnak rendszeresen a fürdőkádban, a csövek bizony már több emeletnyit átvezetnek... :DDD)

(meg még egy kis komoly: bár áthallatszanak dolgok, de sose volt zavaró. Nénike pl. minden délben felnyomja a rádiót a hírek miatt, kettővel odébb a bácsika köhög szegény du. hattól, de baromi hangosan, alattunk kutya vonít, mi meg gyereket bőgetünk, de ez van. Az élet ezzel együtt kerek. :DDDD)
Előzmény: eNMi (128) 0 VÁLASZ
eNMi 2008. 09. 01. 22:05 | #128
naaaaahhhh! a sok élettelen máá' megint itt kommentel ahelyett, h ily szép levél megirására késztetné a szomszédot!!!

ilyen levelet még nem kaptam, de viszont a szálloda szobaszomszédtól már begyűjtöttem 1 pár igencsakhangos "Jóregget!"-et. :)
Tybbah 2008. 09. 01. 21:56 | #127
ezigen tisem unatkoztatok amíg elvoltam :-) am témával kapcsolatban: szerintem az emberi megnyílvánulások alapjában véve nem kortól és tapasztalattól függ hanem általános intelligenciától.. nem attól lesz bölcsebb valaki ha minél több és minél értékesebb dolgokat tapasztal, persze az is számít, de csak annyiban hogyhogy az ember agyának legyen min rágódnia, tanúlságot leszűrnie. ezt el lehet érni saját tapasztalattal, máséval (mjuk ebbe az is jön hogy az adott illető mennyire interaktív és szocializálódott) de a buták a sajátjukból sem tanulnak... innentől kezdve nem számít sem kor, sem tapasztalat . de mondjuk a téma cinkes mert eléggé sokrétű és órákat lehetne róla beszélni :p
Derill 2008. 09. 01. 20:24 | #126
yooestét!
Luflee 2008. 09. 01. 20:04 | #125
wow, meg itt is kepesek vagytok ennyi kommentart meg veszekedest rogtonozni ? Pedig en ezt vicces postnak szantam :))))
redbaron813 2008. 09. 01. 19:02 | #124
ennek sincs rendben a nemi élete
és ráadásul irigy is :-)

Kampec 2008. 09. 01. 18:43 | #123
ez hatalmas xD
kotta 2008. 09. 01. 18:27 | #122
Tapasztalat? Életkor? :-)
Ezen miért kell vitatkozni? :-)
Ismerek 9 éves kislányt,aki egyedül jár boltba, egyszerűbb dolgokat egyedül főz, takarít, mos, emellett lógás helyett iskolába jár mert felfogja hogy miért teszi. Anyukája hosszabb időre megbénult, apja már nem él velük, és az anyagiakon túl nem is segít túl sokat. Ez a kislány akkor tapasztalatlan? Igen mert: nem jár bulizni, alig vannak barátai, minden idejében gondozza az anyukáját és ellátja magukat. Nem próbálja ki a füvet, nem lóg, nem szexel, mert valamit felfogott vagy mert szerencséjére nem kap olyan hatásokat hogy ezek "menő" dolgok.
Melyikünk nőtt fel így? Mi olyan marhára tapasztaltak vagyunk, mert buliztunk, megdugtuk a fél világot, itt meg ott is jártunk már, stb.? Lehet. De az is lehet hogy pont nem.
Másik véleményem: aki 13 évet élt eddig, sosem fogja megérteni milyen érzésekkel, gondolatokkal nézi a világot az, aki már 32 éve megvan. Mindegy melyikkel mi történt, egyszerűen csak számít az hogy mióta nézegetik ezt a világot körülöttünk.

Nem akarok tapasztaltabb lenni senkinél. Biztosan van amikről én tudok többet, és tuti hogy olyan is amiről meg az óvodába járó (nem túlzás, tényleg) Gabika. Ez van. :-)
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 16:42 | #121
minél többet tudsz annál jobban rájössz hogy mennyi dolgot nem ismersz még....
a bölcsességnek nem a mennyiség a lényege, hanem azok minősége.
ha sok tapasztalatod van, de egyikből sem tudsz tanulni akkor nem mondhatod magad tapasztaltnak.
akkor nem gondolkodtál és cselekedtél, csupán egész életedben reagáltál a veled történtekre.
a felismerés az értékelés és a fájdalom sok mindenre megtanít....hiába halt meg nekem 10 év alatt 10 cicám, ha a szomszéd kislánynak egy anyukája halt meg...kevesebb dolog történt vele, mégis sokkal többet tanult és megélt mint én a 10 év alatt...


Előzmény: ismeretlen (120) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 01. 16:30 | #120
Szerintem nem. Amíg nem tapasztaltál meg minél több dolgot, nem mondhatod magad tapasztaltnak, vagy bölcsnek. Épphogy ha kevés dolgot csinál és tapasztal az ember, akkor kapja el könnyen az a gondolat, hogy óóó én mennyit tudok. Na oké, persze lehet kevés dologban nagyon nagy jártasságot, bölcsességet tapasztalatot szerezni, de az nem az élet. LSD Eisntein sem volt húdesikeres a magánéletében, pedig egy-két dologban nagy koponya volt. Szóval szerintem igenis, ahogy egy fiatalkának nem szabadna lehülyézni az öregeket, meg úgy gondolni, hogy az öregek nem tudhatnak semmit, úgyanúgy fordítva. De ám pont ellenpéldának írtam az előző kommentet, ezzel megvédve a keveset tapasztalt fiatalokat.

Na megyek haza, vége a napnak, ennyi volt mára a bölcsesség :)
Előzmény: mekszamnojz (119) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 16:24 | #119
nem ezektől lesz bölcs az ember.
ha csak két dolgot tettél egész életedben is lehetsz érett és bölcs...
nem a mennyiség a lényeg.
más a titka....

Előzmény: ismeretlen (118) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 01. 16:20 | #118
Nahát, és szerinted attól hogy valaki eltartja magát, akkor már másnak nem is lehet igaza, vagy élettapasztalata? mondjuk ebben a témában nem dughatott még hangosan, vagy nem zavarhatta hogy mások hangosan dugnak? vagy nem szólhat hozzá máshoz, csak mert mondjuk 19 éves és anyjával apjával él? egyáltalán, azt nem értem, hogy mind kb frissen felnőtt emberek vagyunk, kivéve akik nem, és úgy csinálnak egy csomóan, mintha ők szarták volna a spanyolviaszkot azzal, hogy hujj kéthárom éve dolgoznak már. Szerintem, te is csak akkor mondhatod el magadról hogy igen, meg van minden élettapasztalat, ha mondjuk dolgozol 10 éve, átestél egy jó kis depin, család, barát, kutya, macska közül minimum kettőt eltemettél, dugtál szőke-vörös-fekete, ferdeszemű, néger, és szilikonos nőt, voltál tengerparton, és csöveztél a velencei tónál, ettél napokig simakenyeret, és vacsoráztál a hiltonban, olvastál freudot és lőrincellászlót, vertek már meg éjjel, és segítettél földön fekvő csövesnek, otthagytak már minimum kétszer, és van már három gyereked, stb. stb. addig, nem hiszem, hogy akárkinek joga lenne leszólni mást, hogy neki nem lehet tapasztalata, vagy ő túl fiatal, vagy túl öreg. De tényleg, hány éves vagy? 27? nem pont te is nemrég voltál gyerek? akkor mire ez a nagy felnőttség? tényleg ennyire hamar elfelejti mindenki, hogy ő is az anyja izéjéből esett ki kisgyerekként, tapasztalatlanul, hogy ő is volt kamasz?, hogy ő is meg akarta váltani a világot, vagy legalábbis azt hitte, hogy mindent ő talált és fedezett fel? pfff sajnálom azokat, akik mindezt elfelejtik, és ennyire nagy komolyan élnek a világban.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 16:17 | #117
azon vagyok és igyexem hogy ne is láss/atok többet.
önnevelés beficcen erősen ;)
Előzmény: ismeretlen (116) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 01. 16:14 | #116
De de nyugodtan engedd meg magadnak, naná hogy az ember kikéri magának ha úgy érzi bántják. Csak eddig nem láttam tőled ilyet...


Előzmény: mekszamnojz (97) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 16:08 | #115
de legalább más is elgondolkodik rajta ;)
Előzmény: mekszamnojz (113) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 16:07 | #114
Olyan a családi védőernyő, mint egy nagy üvegbúra... néha dugd ki a kezed.. lehet megégeti a nap, és fájni fog... de az is egy tapasztalat....
Előzmény: Purple (111) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 16:07 | #113
amúgy bocs hogy beleszoltam, mert nem nekem lett föltéve a kérdés :S :)
Előzmény: Purple (111) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 16:05 | #112
de bele tudsz gondolni!! látszik a gondolkodásodon hogy értelmezted azokat a szavakat és tudod hogy milyen súlya van annak amit leírsz vagy kimondasz.
egy olyan stílusba burkolod ezt bele ami ezt tükrözi.
hogy értsd a különbséget.
két anyuka dicsekszik a gyerekével, az egyik 20 a másik 32.
a 32: nézd mim van, bibiiiii ( hát én ott hirtelen nem tudtam hogy sajnáljam vagy kinevessem )
a 20: anya lettem átértékelődött az életem és most már másképp nézek a világra....gyerekem van boldog vagyok, ( ezáltal meg is ossza veled az örömét, és te is szívesen örülsz )
nem rég történt velem nagyon nagyon hasonló szitu...tökéletes példa volt ide.
de ilyen "csavar" kevés van. nem ez az átlagos.
az átlagos az hogy a 32 éves 32 évesen viselkedik és értékeli a dolgokat a 19 meg 19 évesen.
nincs is ezzel baj, csak akkor ha bármelyik a kettő közül azt kezdi hinni hogy ő jobb bárkinél is....
Előzmény: Purple (111) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 15:59 | #111
tudom, hogy nem úgy érted de honnan veszed, hogy nekem ezek a fajta gondok valaha is előjönnek. baba nem kell (kövezzetek, magánügy), hálisten egy nagy 2 szintes családi házunk van, amit nagyszüleim építettek, és nem is akarok innen elköltözni. mert nem. nekem jó itt. de lehet én is tudnék olyanokat mondani amikben pl neked nem lesz soha tapasztalatod. szóval nem kell általánosítani, csak mert friss husi valaki :D
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:57 | #110
látod bazz most én is megkaptam hogy nincs életem mert kommentelek pedig/ és hogy 28 vok :DDDD
nembaj hogy kb 2 hete nem irtam kommot csak melóhelyről :D
van ez így....

Előzmény: Purple (109) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 15:55 | #109
*pirul* :D igazából nem akartam lavinát indítani vele csak ez ilyen örök beszólás izén a "nincs életed mert kommentelsz" mellett a "te még csak 19 éves vagy tehát emberileg egy nulla" :D szal ez a kérdés így kikívánkozott belőlem :D
Előzmény: mekszamnojz (106) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 15:54 | #108
Nem erről van szó.... :) Igen kevés következménye van a döntéseidnek még.... Nem kellett még lakáshitelről, babáról, megélhetésről döntened... kevés a tapasztalatod.... van... csak kevés.... így viszont hiteltelen a story... így már tiszta ?
(Nem megsértődik ! Nem bántják ! :* )
Előzmény: Purple (103) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:53 | #107
ezt most én sem értettem :S
beviszlek a dutyiba ha nem beszélsz érthetően dzsánkiboy!!!!! XDD
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:52 | #106
ez így van. és purple azon kevés női tagok egyike, aki szintén mindenkivel tök jól elvan és értelmes, és bőven koraérett, és mindig kulturáltan viselkedik. kivéve ha kihozzák a sodrából dehát ezzel más is így van :D
és nem is értem hogy miért foglalkozol te purple ilyen "kor" témával, hiszen te magasan e felett vagy értelmileg.
;)
sajnos találkoztunk és tanultunk is belőle slaytone, bár kevesen, sajnos még mindig csak kevesen.
ritka kincs aki értelmesebb a koránál. itt igazából nem a korral van baj, hanem az önértékeléssel.
van aki túlbecsüli magát van aki meg alul, és nagyon kevés az aki racionálisan.....
Előzmény: Slaytone (101) 0 VÁLASZ
mcsoma 2008. 09. 01. 15:49 | #105
fiatalság bolondság! :D

mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:47 | #104
kérdezd már meg...
Előzmény: livy (102) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 15:46 | #103
ehh :D na látod itt a gond, hogy ennyibe veszitek az embert, hogy szerinted erről nekem nincs fogalmam. szted nem beszélgetek anyámmal, vagy nem járok nyitott szemmel vagy mi? :D (ez sem az én véleményem volt, valaki súgta. asszem anyu)
livy 2008. 09. 01. 15:46 | #102
Utolsó kommentem a témában, mert már tényleg elegem van az egészből, és amúgy is csak olyan véleményére adok aki fontos nekem. Lehet engem hülyézni, meg szidni,azt állítani, hogy komplexusaim vannak, meg bármit mondani, nem számít. Tisztában vagyok a saját képességeimmel, meg a hibáimmal is. És egyáltalán nem vagyok irigy rád nojz, akármennyire is szeretnéd. Nekem az izé csak hobbi, amúgy az életem a neten kívül élem. Igazi barátokkal, nem szoktam amúgy se leállni vitatkozni ilyen helyeken, ez amúgy se vita...mert egy jó vitában meg mindkét fél tanulhat. De nem úgy, hogy itt engem "picsáztok", az meg amúgy se engem minősít.
Slaytone 2008. 09. 01. 15:46 | #101
Szerintem nem leszel préda, mert nem okoskodsz, csak kultúráltan eszmét cserélsz.
Amúgy én sem értem ezt a kor dolgot. Lehet valaki tök értelmes 18, 19 évesen és seggbunkó 40 évesen.
Mindkettővel találkozott már szerintem mindenki.
Előzmény: Purple (95) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:45 | #100
számítani számit, ott hogy sajna erre még nem kapsz se nyugdíjat se korkedvezményt a BKV-nál :D
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 15:45 | #99
Lakjá' egyedül.... addig nincs önálló életed, véleményed... Vagy kérdezd meg anyut, hogy kerül az ebéd a tányérra...

Ez nem neked szólt.... hanem minden veled egykorúnak.... Szkúzi... ;)
Előzmény: Purple (95) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 15:43 | #98
tudom, nem is azért írtam, mert te vagy olyan. csak mivel te válaszoltál az enyémre.. :D mindegy én ezzel a komplexusos dologgal nem értek egyet. de ok biztos van olyan is.
Előzmény: mekszamnojz (90) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:43 | #97
sajnálom hogy még annyira mindig nem vagyok érett hogy ne engedjem meg magamnak hogy egy ilyen kis piszlicsáré valaki vagy vmi ne hozzon ki a sodromból és hogy ezt az arcomat is megmutattam.... nem vagyok rá büszke.
de erkölcseim és elveim vannak és nagy igazságérzetem. és nagyon nem szeretem ha ok nélkül úgy beszélnek velem mintha a seggéből lennék kirántva a másiknak vagy ha támadnak és hülyének néznek.
nagy harcos típus vagyok és általában győzni szoktam. ha nem akkor azt hamar elismerem. és felnézek arra akitől onnantól tanulhatok.
Előzmény: ismeretlen (84) 0 VÁLASZ
Slaytone 2008. 09. 01. 15:43 | #96
Max annyiban, hogy öreg szomszédnak kezelnek... :D
Purple
Purple 2008. 09. 01. 15:42 | #95
asszem most én leszek az új préda, de szerintem simán lehet nagyobb élettapasztalata egy fiatalabbnak. :D most ha azt veszed, hogy józsika 30 éves koráig ült a tanyán, szart sem csinált, nincsenek barátai, csak apukának segített fát hordani meg ilyenek, akkor pl nekem már nagyobb tapasztalatom van, mert vannak barátaim, járok/jártam bulizni, suliban is elvagyok, "van életem :D" meg ilyesmi. meg akkor az a 11 éves is tapasztaltabb pl nálam, mert ő már szült én meg nem :D na üssetek.
Előzmény: |-=O=-| (88) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 15:40 | #94
Reggel amikor felkelek, pont úgy érzem magam, mint egy 72 éves csípőprotézises.... az számít?
Előzmény: mekszamnojz (92) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 15:39 | #93
Mondom én, hogy mindenki Recccs... :DDD
Előzmény: mekszamnojz (90) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:39 | #92
hamár itt tartunk akkor 10 meg mégnagyobb az én esetemben :D
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 15:38 | #91
A szociális rendszert mindenesetre biztosan jobban át látja már.... pl.: segélyek....
Előzmény: |-=O=-| (88) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:37 | #90
hát ne tőlem kérdezd. én sosem éltem vissza ezzel, de te pont hogy ismersz annyira hogy ezt tudd is. ;)
a kérdés maga jogos.
általában úgy érzem a két félről sok minden kiderül az írottak alapján. főleg az, ha két nem egy korú vitázik, abban az esetben, hogy az idősebb aki a korral példálózik az gyenge és általános üres kifogásokkal védekezik, aki meg fiatal és kötözködik, arról meg az hogy komplexusai vannak.
Előzmény: Purple (85) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 15:37 | #89
Élettapasztalat? :) Mókásan hangzik, de elég nagy 3 év korkülönbség ebben a korban...
Előzmény: Purple (87) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2008. 09. 01. 15:37 | #88
Itt speciel azért van szerepe, mert egy 19 éves okoskodik úgy, mintha olyan hű de nagy élettapasztalattal rendelkezne, mindent megélt volna és ez irritált annyira, hogy ha már ő pedálózik a korral, én is felhozzam.
Ha már felmerült az élettapasztalat: valaki a putrisorról már 11 évesen szül, vajon neki ettől már nagyobb az élettapasztalata? ;)
Előzmény: ismeretlen (84) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 15:34 | #87
nem vettem magamra, de mivel minden vitában előkerül, most már igazán érdekelne mitől több egy pl 23 éves egy 20 évesnél... a születési dátumának számegyenesen való elhelyezésétől eltekintve persze.
Előzmény: Slaytone (83) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 01. 15:33 | #86
meg azt se felejtsük el, hogy minden fiatal azt hiszi magáról, hogy ő tud mindent a legjobban, és ezzel az öregek is így voltak feleannyi idős korukban
Előzmény: Purple (85) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 15:32 | #85
nem komplexus, csak nem értem. ok itt lehet ő hozta fel először, de akármi van mindig a "nagyokosok" odaköpik a mondandójuk végére. pedig szerintem 20 év az nem olyan kevés már. meg ha 16 éves lenne az illető, jelentős hátránnyal indul... miért? könnyű ezzel okoskodni, hogy "te még csak x éves vagy neked kuss." pedig lehet az az x éves illető tapasztaltabb... hangsúlyozom, most nem erről a szituról beszélek, ha már itt tisztázva lett a kor kérdés...
Előzmény: mekszamnojz (82) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 01. 15:29 | #84
jaja azt én is néztem, hogy miért, nem mindegy, hogy hány éves, főleg hogy nem egy 5 éves és egy 80 éves harcolgat itt egymással, szóval mindenkinek ugyanakkora tapasztalata lehet, illetve lehet hogy egy 19 évesnek akár több is. a többihez nem szólok hozzá, mert igen nagyon nem szeretném ezek után magamra haragítani mekszamnojz-t, mert eddig "csak" olyan kedves vicces csajszinak tűnt, nem gondoltam, volna hogy így fel tudja kapni a vízet. Ujjat ne húzzon vele senki :)
Előzmény: Purple (79) 0 VÁLASZ
Slaytone 2008. 09. 01. 15:29 | #83
Purple, tudod, akinek nem inge... Ne vedd magadra. Van különbség köztetek. ;)
Előzmény: Purple (79) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:27 | #82
ez egy jó kérdés, főleg hogy többségében a fiatalabbak hozzák fel....ez biztos valami komplexusféle dolog :S
Előzmény: Purple (79) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 15:25 | #81
egyébként megkérdezem hogy akkor miért te kéred ki magadnak hogy olyan dolgokat állítok rólad amiket, és még nem is ismerlek? akkor te mi a szart csinálsz bazz? jártatod itt a kis lepcses szádat és közben nem mondasz semmit.
ez a nagy harci helyzet.
már megszoktam hogy mindig akad egy két idióta csaj akinek szúrom a szemét hogy másokkal jól elvagyok, és esetleg hogy amennyire a munkám engedi néha jókat kommentelek, de tudod pont szarok rád is magasról innentől mint az összes többire is. egy kezemen meg tudom számolni hány olyan nő él Magyarországon aki el bírja viselni ha egy nála okosabb nővel van dolga vagy aki nem konkurenciaként tekinti és kezeli női társait...te sem bírod. már kezdem megszokni. Ez csak a férfiak között működik. Csak azt nem értem miért hiszik azt a nők, ha támadnak akkor azzal jobbak lesznek? :O
.....te is ugyanolyan semmit mondó liba vagy mint a többi ilyen, és belőled is csak az irigység beszél mint az összes többi ilyen lányból aki így kezdeményez, és ilyen stílusban egy beszélgetést mint te.
az én stílusom meg olyan amilyen, ha belém kötnek....
Nem kell csodálkozni hogyha farkassal akarsz birkózni akkor megharap... vagy talán ezt jobban ismered:amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten is.
engem nem kell itt senkinek sem tisztelnie, én mégis megadom másoknak azt, mert ilyen vagyok.
de azt nem tűröm hogy egy ilyen buta lány! - és ezért picsa mert a lánnyal elég hülyén néz ki :D - szóval hogy egy ilyen hülye jöttment picsa nekem essen vagy flegma legyen csupán azért mert lusta volt elolvasni és értelmezni pár mondatot.
szvsz.
ja válaszolnod nem kell, (költői kérdés volt).
Előzmény: livy (76) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2008. 09. 01. 15:18 | #80
Ő hozta fel először, egyébként meg sem említettem volna.
Előzmény: Purple (79) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 15:16 | #79
miért kell mindig mindenbe belekeverni a kort?!
Előzmény: |-=O=-| (78) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2008. 09. 01. 15:10 | #78
Bocs, livyke, nem az baj, hogy oltári baromságokat írsz, hanem hogy 19 évesre még kurvára okosnak is hiszed magad. Egyik szavaddal ütöd a másikat, általánosítasz, stb. Persze téged "nem zavar, ha körülötted akár az összes szomszéd másfél óráig szexel, de a posztban lévő eset már zavart volna". Miért, talán oda van írva, mennyi ideig szexeltek, hány decibellel? Egy belső udvar kurvára visszhangozhat, el tudom képzelni, hogy még az apró nyögdécselések hangja is felerősödik. Azt írod: "ha valaki kicsit nyögdécsel, vagy hangosabb kicsit, azért senki nem fog szólni." Ezt szomszédja válogatja, egy unatkozó vén szentfazék nő már pl. ezért is szólna. "Panelban lakom, barátom társas házban, és szerintem egy sima szex nem is nagyon hallatszik át, illetve én még nem nagyon hallottam." Akkor némafilmet játszotok szex közben, mert én pl. hallottam már panelban nem is egyszer papás mamást játszani. Még csak nem is kell, hogy szomszéd legyél, elég ha nyitva az ablak egy csendes nyári estén.

Nem baj, hogy még nincs egy fikarcnyi élettapasztalatod se, csak akkor ne okoskodjál. Ahogy mekszamnojz írta, azért mert te még nem hallottál valamiről, az még nem jelenti azt, hogy olyan nincs is.
Előzmény: livy (76) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:51 | #77
te meg összevissza kevered a szezont a faszommal kiscsibém. de nembaj majd ha leesik a tojáshéj akkor lehet hogy kirepül ez a zavaros gázfelhő az agyadból amit jelen pillanatban erősen a seggedben hordasz.
szebb jövőt neked ;)
remélem sikerül értelmes okos ember lenned. :DD

Előzmény: livy (76) 0 VÁLASZ
livy 2008. 09. 01. 14:47 | #76
Épp ez az, h engem nem zavar, hogy ha körülöttem akár az összes szomszéd másfél óráig szexel! A posztban lévő eset már zavart volna. mekszamnojz, sajnálom, hogy a "hülyeségeket írsz" meg a "hülye vagy nálad egy és ugyan az. De akkor biztos igazad van, ha így érzed... Amúgy, attól, hogy van köztünk 8 év még nem fogok neked áltisztelet köröket róni, akármennyire is te akarsz itt a király lenni. Biztos máshol nem tudsz érvényesülni, ezért próbálkozol itt, egy virtuális világban. És akkor itt és most lezártam. A flegmázásról meg annyit, hogy nem én voltam, aki "picsázott". Több időt nem szentelek rád, tudod, 3 óra megírnom egy kommentet ( de abban legalább, nincs helyesírási hiba, max elvétve).
Előzmény: Slaytone (72) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:37 | #75
a szükség része jó kérdés. én eddig tök jól elvoltam mindenkivel senki nem kötött belém, illedelmes kérdéseket tudtak feltenni, nem támadtak még akkor sem ha nem volt egyetértés, dehát sajna ilyen értelmesen viselkedni nem mindenki tud.
Előzmény: Slaytone (72) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:35 | #74
végülis megértem. azt az egyet is másfél óráig tartott :D
Előzmény: livy (71) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:32 | #73
na idefigyelj. idejössz lehülyézel úgy hogy végig sem olvasod amit írok, de ítélkezel fölötte. flegma is vagy, és utána még neked áll feljebb hogy kihúztad a gyufát?
szerintem jobban teszed ha velem nem kezdesz ki, és most még nagyon békés vagyok.

Előzmény: livy (70) 0 VÁLASZ
Slaytone 2008. 09. 01. 14:31 | #72
Na itt box lesz! :D Körbeindítom a kalapot, és szedem a pénzt a fogadásokból.
Nem tisztem rendet rakni, meg teszik a moderátorok... de kérdem én: most erre miért van szükség?
Ha nem pár perces szexről van szó, hanem márfél órásról, a történet ugyanaz! Lehet, hogy téged zavar, ki kell próbálni...
Előzmény: livy (70) 0 VÁLASZ
livy 2008. 09. 01. 14:28 | #71
Visszaolvasni nem fogom, a kis monológjaid.
Előzmény: mekszamnojz (69) 0 VÁLASZ
livy 2008. 09. 01. 14:27 | #70
Te is. Nem is ismersz, nem tudsz rólam semmit, de véleményt azt alkotsz: "kis idióta stilusú bula" "kis picsa". Mindezt úgy, hogy az égvilágon semmit nem tudsz rólam.
Előzmény: mekszamnojz (68) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:26 | #69
minek olvasgatod a kommentjeimet? aszontad nem fogod :D
Előzmény: livy (64) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:25 | #68
azt hiszel amit akarsz. te bajod ha ilyen hülye vagy.
Előzmény: livy (65) 0 VÁLASZ
livy 2008. 09. 01. 14:25 | #67
Maximum rád...
Előzmény: mekszamnojz (66) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:24 | #66
te hoztad ezt ki belőlem. szóval ez a te érdemed. ilyen jó hatással vagy az emberekre.

Előzmény: livy (64) 0 VÁLASZ
livy 2008. 09. 01. 14:24 | #65
Ebből arra tudok csak következtetni, hogy te olyan ordenáré módon "szeretkezel a pároddal", hogy rendszeresen szólnak a szomszédok.
Előzmény: mekszamnojz (63) 0 VÁLASZ
livy 2008. 09. 01. 14:23 | #64
Sugárzik belőled a kultúra, büszke lehetsz magadra :)
Előzmény: mekszamnojz (62) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:23 | #63
ja és ami szerinted nincs az nem is létezik mi? gratula.
inkább ne folytasd ha lehet.

Előzmény: livy (61) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:21 | #62
miért van az, hogy ennél a posztnál mégha nem is volt egyetértés de nagy békében meg tudtam beszélni a fiúkkal mindent?
aztán jött egy kis idióta stilusú bula és beszól itt nekem meg fölbassza az agyam?
mi a faszért nem baszák meg hangszálszakadásig az ilyen kis picsákat, hogy maradjanak utána szépen kussba amikor kell?

livy 2008. 09. 01. 14:20 | #61
Nem kötözködni jöttem, csak leírtam a véleményem. De ha boldogabb leszel tőle, akkor vedd úgy, hogy nem te kommentedhez írtam, hanem úgy általánosságban mindenkinek, aki úgy gondolkozik, mint te. Amúgy egyetlen egy embert nem ismerek, aki panelban lakik, és olyan problémája lenne, hogy a szomszédok lecseszték, mert hangos szex közben. Szerintem ilyen nincs!
Előzmény: mekszamnojz (59) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 09. 01. 14:18 | #60
Szerintem ingyen műbrokit mindenkinek, hagy sinkogasson az egész ház
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:16 | #59
én meg nem fogom leírni mégegyszer ugyanazt csak mert te lusta vagy olvasni, de támadni nem.
ha kötözködni jöttél el is mehetsz mert nem leszek benne a partnered.
ugyanis hülyékkel nem szoktam leállni vitatkozni.

Előzmény: livy (58) 0 VÁLASZ
livy 2008. 09. 01. 14:13 | #58
Baromira nem fogom végigolvasni az összes kommented, mert nem érdekel! Amit írtam az arra a kommentre volt reagálás, amelyikhez válaszban megírtam. És akkor is ez a véleményem.
Előzmény: mekszamnojz (55) 0 VÁLASZ
mcsoma 2008. 09. 01. 14:12 | #57
Hát ez egy elég közvetlen és konkrét jókívánság! :P
Előzmény: mekszamnojz (52) 0 VÁLASZ
Killex 2008. 09. 01. 14:11 | #56
"a legtöbb bérházban vagy lakótelepen élő ember ilyen Magdinéni típus, még ha előtte nem is volt az, azzá válik."
hál'istennek akkor én/mi az albérletben az üdítő kivételek közé tartozunk, mert kb qrvára lesz@rjuk hi ki mit csinál körülöttünk, pláne este/éjjel...:D
amúgy meg ha nekem vmi zavarja a fülem előkapom a jó kis "fülkörbeölelő" fülesemet és kicsit tekerek a hangerőn:P
Előzmény: mekszamnojz (47) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 14:10 | #55
szerintem fuss neki mégegyszer azoknak amiket leírtam, aztán beszélhetünk arról hogy ki írt hülyeséget.
köszi.
Előzmény: livy (53) 0 VÁLASZ
nkmedve 2008. 09. 01. 14:06 | #54
Hat van olyan, engem pl. zavar ha valaki ordit a fulembe olyankor, de viszont a normál hangok csak javitják a teljesitményemet:D
Előzmény: mekszamnojz (32) 0 VÁLASZ
livy 2008. 09. 01. 14:05 | #53
Itt egyáltalán nem "pár perces kis sexuális zajongásról" volt szó, tudom, hogy ezt amúgy se a posztra írtad, de szerintem hülyeség amit írsz. Ha valaki kicsit nyögdécsel, vagy hangosabb kicsit, azért senki nem fog szólni. Panelban lakom, barátom társas házban, és szerintem egy sima szex nem is nagyon hallatszik át, illetve én még nem nagyon hallottam. Ez meg egy extrém eset, jogos a felháborodás. Vagy te ismersz olyat, akihez bekopogtak, egy sima szex után átkopott aszomszéd, hogy "ne haragudjanak, de talán nem kéne dugni"? Mert én nem. Ennél az esetnél meg lehet engem is baromira zavarna.
Előzmény: mekszamnojz (17) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:59 | #52
Te azért kelj sátorozva és kezeket a paplan alá. ;)
Csá
Előzmény: Tybbah (51) 0 VÁLASZ
Tybbah 2008. 09. 01. 13:57 | #51
ööö ezt azért küldtem el mégegyszer mert a sok kommentezésbe szakadt a netem, meg az agyam és nem csekkoltam le hogy az elsőt elküllddte e . nameg azér mert buta vagyok :P asszem mára nekem elég volt meek aludni .remélem nem fognak kefélni a szomszédok :D:D
Előzmény: Tybbah (49) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:54 | #50
44? vagy én látok duplán? :)
Előzmény: Tybbah (49) 0 VÁLASZ
Tybbah 2008. 09. 01. 13:53 | #49
"Biztos valami barátok köztös, pletykára kiéhazett magdinénis lakóközösség lehetett."
énnekem is egyből ez jötte le :D behalok az olyanokon amúgy.. :P
Előzmény: Slaytone (34) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:51 | #48
LOL XD
Előzmény: Slaytone (46) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:51 | #47
igen, és a legtöbb bérházban vagy lakótelepen élő ember ilyen Magdinéni típus, még ha előtte nem is volt az, azzá válik.
nincs dolguk. be vannak zárva egy ketrecbe és egymást kell hallgatniuk nézniük, ha kell ha nem.
Ezzel foglalkoznak ez élteti őket.
most képzeljétek el hogy egy ilyen lakóközösségben minden tök simán megy és tökéletesen.
az emberek szarrá unnák magukat. :D


Előzmény: Slaytone (34) 0 VÁLASZ
Slaytone 2008. 09. 01. 13:51 | #46
Átlagos szombat délután lenne. XD
Előzmény: Tybbah (45) 0 VÁLASZ
Tybbah 2008. 09. 01. 13:49 | #45
fú kezd az agyam megtelni ezzel a posttal XD
amúgy képzeljetek el egy olyan szitut hogy szexel egy fiatalpár hangosan, zeng az egész panelház tőle, az öregek meghallják és őkis rákezdik hogy bizonyítsanak.. :D aztán elkezd sírni az egyik csöppség a zajtól... az anyukája üvölt hogy mindenki kussoljon, akkor egy szingli tata elkezd fúrni, a maradék meg próbálja egymást túlharsogni a hangosabbra vett TVkkel :D:D:D
Tybbah 2008. 09. 01. 13:43 | #44
"Biztos valami barátok köztös, pletykára kiéhazett magdinénis lakóközösség lehetett."
nekem is ez jött le egyből :D behalok az ojanokon anúgy :P
Előzmény: Slaytone (34) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:42 | #43
mindig van valami baj, ilyenek az emberek.
ha nincs akkor az a baj, és generálnak egyet.
ez van.
;)
Előzmény: Tybbah (42) 0 VÁLASZ
Tybbah 2008. 09. 01. 13:40 | #42
nálam volt rá precedens hogy pont a hangok hiánya volt gond :P
Előzmény: mekszamnojz (32) 0 VÁLASZ
Tybbah 2008. 09. 01. 13:39 | #41
nem biztos hogy teccik a szomszéd öreg párnak de ha igen akkor lehet versenyezni :D:D
Előzmény: mekszamnojz (30) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:33 | #40
XD és milyen szép 'átvitt' igazság :)
erről eszembe jutott egy jó kis mondás:

"A démonokat dobolással elűzni igyekvő bennszülötteket lenézik a civilizált amerikaiak, akik dudálással akarják feloszlatni a közlekedési dugókat"


Előzmény: Slaytone (36) 0 VÁLASZ
mcsoma 2008. 09. 01. 13:33 | #39
Igen, a macskák rohadt perverz állatok, és hangosak! :D
Előzmény: Slaytone (36) 0 VÁLASZ
Veraa 2008. 09. 01. 13:33 | #38
Pont ezt akartam írni, hogy ezért jobb a családi ház, ott senki sem basztat és te sem zavarsz senkit.:) Bár amikor a szembeszomszéd este 11-kor jön haza és csapkodja a kocsiajtót meg hallgatja a rádiót úgy hogy a tv-n keresztül is hallani, na az elég idegesítő.
Előzmény: Luflee (33) 0 VÁLASZ
mcsoma 2008. 09. 01. 13:32 | #37
Ez így van, ha vmelyik fél már nem érzi teljesen jól magát az együttlétek közben akkor már alapból nem lehet jó.
"Nyald a makkom kandisznó!" (Not another teen movie, ha vki nem ismerné) :D XD
Előzmény: mekszamnojz (32) 0 VÁLASZ
Slaytone 2008. 09. 01. 13:30 | #36
Ott csak a macskákat hallod éjjel, mikor gruppen van, a környég kutyái meg csaholva próbálják feloszlatni az orgiát.
Tudom, családi házban lakom... XD
Előzmény: mcsoma (35) 0 VÁLASZ
mcsoma 2008. 09. 01. 13:27 | #35
de akinek van rá lehetősége az használja ki :)
Előzmény: Luflee (33) 0 VÁLASZ
Slaytone 2008. 09. 01. 13:27 | #34
...megkérdezték a fiatal pártól a szomszédok hogy miért nem szeretkeznek? mert sosem hallották őket, és mindenkinek azt mondták hogy ők nem meg hogy biztos valami szekta tagok és azért nem....

Biztos valami barátok köztös, pletykára kiéhazett magdinénis lakóközösség lehetett.
Ha van min csámcsogni, akkor azon, ha nincs akkor meg azon lovagolnak. :D
Kezdettől fogva kisérem a postot, de csak most írok. Egyetértek Nojzival:
Ha alkalmazkodni kell mindenkinek, akkor egy kis időre a lakók is el tudják viselni a hangokat. Én sem húznám össze fülem-"farkam" csak azért mert éppen a szomszéd nénit zavarná. Ha gyerek van a szomszédban persze odafigyel az ember.
Szerintem kultúráltan el lehet rendezni mindent. Mindkét oldalról nézve.
A levél írója szerintem nem volt rosz szándékú és abszolút szellemes hangnemben írta. A címzett helyében meg mosolyogva tudomásul venném, és igyekeznék moderálni magam. (persze úgy, hogy ne menjen a minőség rovására )
Előzmény: mekszamnojz (30) 0 VÁLASZ
Luflee 2008. 09. 01. 13:23 | #33
nem mindenki teheti meg h csaladi hazban eljen :)
Előzmény: mcsoma (23) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:23 | #32
egyébként az sokkal szarabb szerintem mikor a párodat zavarják a szexuális szokásaid hangügyben :S
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:17 | #31
na tessék, hát ilyen is van :)(
Előzmény: kotta (28) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 13:13 | #30
ne fossá, béke van :)
szóval...
de igen, kompromisszumképes minden dolog amit ember valaha is létrehozott.
ám...erre mondtam hogy szitu függő is. tanulni meg fiatalabbtól is lehet! és szoktam is. elgondolkodtat a kérdésed és ez már önmagában jó dolog.
épeszű ember felméri a különbséget hogy miért nem szeretkezik óvoda előtt a parkban, de miért lehet hogy igen éjjel kettőkor egy kietlenebben.
van aki nem méri fel, és annak szólni kell.
meg van olyan is aki mindenért szól azért is ami meg sem történt.
sosem egyoldalú semmi sem.
de!!!! Nem mindegy, hogy tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban.. :D
és ha már dönteni kell, nekem inkább egy jóízű szex, minthogy visszafogjam magam a szomszéd kényes füle miatt, főleg hogy ő sem gondol bele, hogy upsz, lehet a szomszéd fiatalság szeretkezik akkor most nem kezdek el falat fúrni ;)
nyilván ahol kisgyerek is él, ott azért odafigyelnék az időpontra meg a hangokra jobban bár úgysem tudja mi az :)....de ahol nincs ott bocsi de nem tenném meg. az öreg néninek vagy bácsinak meg legalább van egy jó napja ;)
lehet megkövezni.
ami jó az jó és élvezni kell ;)
amúgy olyat is hallottam már hogy megkérdezték a fiatal pártól a szomszédok hogy miért nem szeretkeznek? mert sosem hallották őket, és mindenkinek azt mondták hogy ők nem meg hogy biztos valami szekta tagok és azért nem.... X)

Előzmény: Tybbah (26) 0 VÁLASZ
mcsoma 2008. 09. 01. 13:11 | #29
jó majd igyekszem, szembe úgyis most fog költözni majd egy-két fiatal pár :D
Előzmény: mekszamnojz (27) 0 VÁLASZ
kotta 2008. 09. 01. 13:02 | #28
Az egész annyiról szól, hogy lehet normálisan élni is egymás mellett kölcsönös anyázás helyett, csak ez sokaknak úgy tűnik nehéz.
Haveroméknál a párhónapos baba adott időben (értsd: kb. 11 és hajnal 2 közt) rendszeresen arra ébredt sírva, h a szomszéd "bácsi" szó szerint üvölt. Hát neki így jó, ez van, mindenki másféle, az egész ház ezt el is fogadta. Csak épp itt még a csávónak állt feljebb egy másik szituban, és ő kérte számon h " mert ti folyton bőgetitek azt a gyereket...!" Ritka jó élmény éjjel visszaaltatni egy amúgy is nehezen elalvó csöppséget, erre pl. talán az élvezet közben is lehet kicsit figyelni. (hangsúlyozom: a fickónak itt sose szólt be senki az üvöltözés miatt, de ő volt olyan tahó h másnak meg semmit se nézett el)
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 12:56 | #27
akkor udvariasan bekapcsolod a tv-t vagy feltekered a hangerőt a rádión. vagy csendben maradsz és benyúlsz a gatyádba :P XD
vagy még azt is el tudom képzelni hogy átlopódzol kamerával és felveszed őket, és bedobod a pletykára és mocskolódásra éhes piraniaknak a netre :D
Előzmény: mcsoma (24) 0 VÁLASZ
Tybbah 2008. 09. 01. 12:53 | #26
egyetértek! pontosan abból próbálok kiindulni énis hogy emberek vagyunk, társas lények. alkalmazkodni kell! csak azt nem értem hogy miért pont a szonszédnak kellene alkalmazkodni? miért nem lehet tekintettel lenni a másikra? nem gondolod hogy kicsit lehet hogy engedni kéne az élvezetből hogy a másiknak ne legyen kurvaszar? hogy ne hallgassa naphosszat a szomszéd öreg néni vagy netán a kicsi gyerekek? ha nagyon nemmegy akár hangosra is fel lehet venni a rádiót vagy a TVt mert még azt is jobb hallgatni szerintemi. most nehogy félreértsd nekem semmi bajom veled, csak könyörgök 21.században élünk simán lehet hozni egy értelmes, kompromisszumos megoldást sztem.. sztem haggyuk is ezt a témát mert nem akarok 19 éves hülye fejjel kioktatni egy 28 éves felnőtt nőt, mert úgyis mindjárt nekem estek vagy hatan és sehogysem lesz nekem igazam :S:S
Előzmény: mekszamnojz (17) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 12:51 | #25
Környéke válogatja... ;)
Előzmény: mcsoma (23) 0 VÁLASZ
mcsoma 2008. 09. 01. 12:50 | #24
ha itt hallatszanak a szomszédok akkor már télleg vmi nagyon durvát csinálnak :D
Előzmény: mcsoma (23) 0 VÁLASZ
mcsoma 2008. 09. 01. 12:49 | #23
ezért jó a családi ház :)
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 12:45 | #22
detto ;)
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 12:44 | #21
Megtapasztaltam már mindkét oldalt, így objektíven szarok rá... :DDD
Előzmény: mekszamnojz (20) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 12:40 | #20
kreatív vagy ma JunkieEQ :DD vagy tapasztalat? :)
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 09. 01. 12:37 | #19
Speciel ez a panaszos elég kreatívnak tűnik, lehet van alapja a problémájának.... (".... GYERE ROZI.... HARAPJ BELE A SZŐRÖS SEGGEMBE !!!... " ) :DDD
Előzmény: mekszamnojz (17) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 09. 01. 12:35 | #18
teljesen egyetértek :)
Előzmény: mekszamnojz (17) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 12:30 | #17
hát mondjuk olyat, amikor valaki panelben lakik, vagy épp egy társasházban és még az is áthalladszik ha levegőt vesz.
illetve van szerintem a sexuális hangoknak külön válfaja, az abszolút kulturált, amikor nem hallatszik semmi, ezt nem mindenki tudja produkálni, ( mert gátolja a teljes élvezetben, ami alatt nem kizárólag az orgazmust értem - és ezzel egyet kell értsek, mert szerintem sokkal szarabb az hogy valakinek x percig sérelem éri a fülét, mint az hogy valaki úgy sexel hogy nem tudja kiélvezni azt ), van a kissé hangos fajta, ami szerintem teljesen elviselhető lehet kivűlálló számára, mert éppen hogy hallhat valamit, azért én pl nem szólnék, és én is elvárnám hogy ne szóljanak érte, van a hangos fajta, ami teljesen hallatszik, de - hogy úgy fogalmazzak emberi gusztusos hangok - és van ennek az ellenkezője a kurvára nem emberi gusztusos hangok, nnaa azért szólnék én is.
mert az már viselkedési problémára utal.... mégha az intim magánélete akkor is.
egyébként meg amíg az ember társadalomban lakik, és főleg ilyen helyen ahol többen is élnek majdnem egy légtérben, tanuljon meg mindenki alkalmazkodni.
ha a zenét el lehet viselni, meg más fingját a buszon, meg más piszkát mindenhol, meg más bacilusát, meg más veszekedését, meg a gyerek sírását, meg sorolhatnám még, akkor ezt a pár perces kis sexuális zajongást is el lehet viselni.
aki nem tudja az vagy prűd vagy irigy vagy egyszerűen egy rugalmatlan merev fajankó.
de megközelíthetjük fordítva is a problémát, hogy milyen kurva szar, mikor én a párommal szeretkezek és egyszercsak a szomszéd Marinéni elkezd köhögni, vagy hallom ahogy lehúzza a WC-t... vagy akármi.
akkor én is szóljak hogy ugyanmár 4-5 között szeretkezni fogok a kedvesemmel, maradjanak kussba? vagy hogy van ez?
Előzmény: Tybbah (14) 0 VÁLASZ
Tybbah 2008. 09. 01. 12:19 | #16
rám még nem panaszkodtak ;)
Előzmény: alphadog (7) 0 VÁLASZ
Shifty 2008. 09. 01. 12:19 | #15
megfogalmazás 5* :D
Tybbah 2008. 09. 01. 12:17 | #14
á értem.. vagyis izé nemértem :D:D te milyen szitut tudsz elképzelni amiben nincs igaza a panaszkodónak? :P
Előzmény: mekszamnojz (12) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2008. 09. 01. 11:55 | #13
Abba van a vitamin :D
Előzmény: Jaca (11) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 11:54 | #12
igazad van, én vagyok a hülye, mert én most általánosságban írtam véleményt és nem erre a konkrét esetre.
ebben az esetben ami a posztban van egyetértek, mert ez már túlzás lehet.
de vannak fokozatok és szituk és helyek, amivel elképzelhető hogy nem értek egyet.

Előzmény: Tybbah (4) 0 VÁLASZ
Jaca 2008. 09. 01. 11:53 | #11
Erről az jutott eszembe, mikor a kamionos egész héten nyomja a pedált, hogy hazaérjen szombatra. Rögtön ledönti a nejét, és elkezdi nyomni neki, mire a szomszédból átdörömbölnek:
-Legalább hétvégén hagyják abba!!!
Előzmény: Erunder (3) 0 VÁLASZ
Killex 2008. 09. 01. 11:52 | #10
azért az még mindíg nagy amikor péntek délben buli után alszunk és a lakótársam a másik szobában "dönget"...:D
még szerencse h nem én keltem fel rá:P
Domingo 2008. 09. 01. 11:50 | #9
Ez a link baromi nagy! :D Bár elöző barátnőm ritkanagy kurva volt így kinézném belőle hogy ilyeneket csinált míg nemv oltam itthon... XDXD
Előzmény: Erunder (3) 0 VÁLASZ
Skatopia 2008. 09. 01. 11:50 | #8
elég idegesítő tud tényleg lenni az ilyesfajta dolgok bár én nem fogalmaztam vna ennyire szépen
ha már ekkora paraszt az lennék én is és felpakolnám youpornra :DDD
alphadog 2008. 09. 01. 11:49 | #7
Mármint az zavarna, ha beszólnának, mert hangosan prücsköltök? ;)
Előzmény: Tybbah (4) 0 VÁLASZ
Killex 2008. 09. 01. 11:47 | #6
azért a kultúrál stílusa dícsérendő...:D
poymen 2008. 09. 01. 11:46 | #5
nekem is van egy szomszédom, most szabadult, mert a felső szomszédot megverte, mert beszólt a hasonló tevékenységük végzése miattt. így én inkább nem tettem, hanem kénytelen voltam a lakás másik szobájába költözni. :s
Tybbah 2008. 09. 01. 11:43 | #4
hogy nem lehet ezzel teljesen egyetérteni? engem is baromira zavarna ... :/
Előzmény: mekszamnojz (2) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2008. 09. 01. 11:42 | #3
http://subba.blog.hu/2008/08/25/kommentar_nelkul_egy_tobbeket_nagyon_zavaro_problema

Ezt már láttam valahol Luflee (vajon hol aki kitalálja nem kap sört :D )
Amit meg linkeltem kicsit kiegészíti a témát és egy másik szemszögből is megvilágítja azt ;)
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 09. 01. 11:33 | #2
részben egyet értek, részben nem, az ilyen jellegű problémával. :S

ra1zM 2008. 09. 01. 11:30 | #1
ehhez hasonló volt nálunk is a szomszédba :D