Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Balpar 2007. 12. 24. 16:33 | #10
Nagyon jó, h mennyi unatkozó ember van
umbala79 2007. 03. 21. 23:33 | #9
rengeteg ilyen dolog van már... lebegő óra stb... linket nem küldök mert az reklám lenne.. de vannak ilyenek... :)


umbala79 2007. 03. 21. 23:27 | #8
Nem mondjátok komolyan hogy ezt hihetetlennek tartjátok... abszolult megvcalosítható dolog... sima mágneses tér létrehozásával!!

brigi_cica 2007. 03. 04. 13:09 | #7
az télleg marha bunkóság hogy ugy reklámozzák mintha igazi lenne és még az árat is oda irják :S asszem hogy az ilyen illegális dolog... nem szabad olyan dolgokat árulni ami nem is létezik... na mind1 marha szar poén... ennyi
Spoke 2007. 01. 08. 19:46 | #6
Zoly:

Majd rájössz! Ha lesz egy halálos betegséged amibe pár éven belül belepatkolhatsz, egyre kevesebb mindent tudsz önállóan csinálni, és meglátsz egy dolgot amivel visszanyerheted egy régi tevékenységedet, de kiderül hogy átbaszás, akkor pattogj hogy savanyú vagyok és nem tudok röhögni egy poénon. Az meg végképp nem volt poén hogy odaírták hogy reumásoknak kifejezetten ajánlják mert ezzel feldobták azt az információt hogy mozgásukban korlátozott illetőknek kifejezetten hasznos. Ha ez az egy mondat nem szerepelne ott, akkor még bele is törődök hogy jó oké, poén, nem éppen a magamfajta célközönségnek, de a többiek vannak többségben akiknek jó poén. De teszem hozzá, csak az utolsó mondat nélkül, mert ott a testileg korlátozott embereket próbálták célzottan átbaszni!

Zse18:

Egyetértek abban hogy, nem poén hanem faszság volt ez! És abban is hogy a legtöbb ember csak egy jót röhög rajta. Legalábbis azok akik nem úgy várják az ilyen életüket megkönnyebbítő technológiákat mint a messiást! Röviden: el tudom fogadni hogy nektek jó poén mert nektek nem kell az ilyen szarság, csak kényelmi cucc lenne, de nekem igenis szar poén és én nem másokat akartam róla meggyőzni a hozzászólásomban hogy szar poén csak annak adtam hangsúlyt hogy nekem szarul esett és hogy miért. És emiatt nem is fogtok meggyőzni arról hogy ez jó poén mert mindenkinek az élethelyzetéből adódik, hogy ez poén neki vagy nem.

Konkrét példa:
zsidóvicc:
Egy öreg zsidó megnyeri a lottót. Vesz magának egy kis kertesházat, a megboldogult feleségének a sírkövét kicseréli egy szép díszes márványkőre, a fiának vesz egy új bmw-t, és a kis kertesházának az udvarában a pénz nagy részén állíttat hitlernek egy többméteres aranyszobrot. Egyszer a fia meglátogatja, és látja a szobrot, amiről az apja nem is mesélt neki. Rákérdez:
-Apám ugyanmár, miért kellett hitlernek aranyszobrot állíttatnia amikor saját maga is megjárta a koncentrációs táborokat! - Erre az öreg:
- Hehe, pont ezért - feltűri az inge ujját - tőle kaptam a számokat!

Jó poén ugye? Próbáld bemagyarázni egy zsidónak akinek lehet hogy éppenségel ugyanúgy egy sorozatszám van tetoválva/égetve a bőrébe hogy jó poén!
+1 VÁLASZ
Zse18 2006. 12. 07. 10:24 | #5
Spoke attol, hogy téged kellmetlenül érintett a dolog még nem szar poén..Zolly is megérthetné h neekd miértnem tetszett de ennyi erövel én akármien linket vehetnék izléstelen poénnak mert az engem személyessen értin meg..mivel te is a párodnak akartad venni...de bazdmeg..ez egy oldal ahol faságok vannak...erröl szol...szted az aki megvette a DVD visszatekerőt az mit szolt mikor rájött h mivan:D:D..mert biztos volt oan elmeháborodott aki azt komolyan vette...de ez csak 1 példa
Zoly 2006. 12. 01. 21:34 | #4
Figyi, ha ennyire nincs humorérzéked, csak sajnálni tudlak, milyen unalmas és savanyú életed lehet...
Előzmény: Spoke (3) 0 VÁLASZ
Spoke 2006. 12. 01. 21:20 | #3
Ízléstelen poén!

Rálesek, erre elkezdtem örülni a fejemnek; rákerestem neten hogy van-e magyar forgalmazója. Már annyira megörültem hogy végre találtam egy használható egeret páromnak akinek izomsorvadása van, és ezért csak a laptop "egerét" meg szar trackball-t tud használni, erre amikor nem találok rá hivatkozást negyed óráig, visszanézek a weblapra, és látom hogy az egér melletti szöveg meg minden egyetlen kép, és egy gotcha.html-re vezet tovább.... na innentől már tudtam hogy felültettek! Ízléstelen és szar poén, kurvára nem esett jól! Szakadt volna az anyjába a hombár feje annak aki ezt elkövette!
+1 VÁLASZ
LDJ 2006. 11. 24. 08:43 | #2
:D Jó poén. De csak átverés... Próbálj meg rendelni egyet... :D
szellike 2006. 11. 22. 16:02 | #1
Nagyon ällat.A befogäsähoz szüksäges csapdät=lepkehälot ujabb 75 dolläros äron +veheted!