Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2009. 09. 21. 00:06 | #275
Fireblade1000 küldte:
URL: http://magyargarda.hu/node/4659
Szöveg: "Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy ezt lehozza az Izé, de hát ha. Ha igen, akkor kérek mindenkit, hogy olvassa végig és gondolkodjon 1 kicsit. Sztem tanulságos!!"
(azért ez nem a kuruc infó, hogy minden nap cigányos téma legyen...)
Maccoyi
Maccoyi 2008. 07. 10. 15:50 | #274
LOL XD
Előzmény: mekszamnojz (273) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 07. 10. 10:52 | #273
Az amerikai, a francia, a magyar és a cigány állnak az Eiffel-torony kilátóján. Hirtelen az amerikai előkap pár köteg dollárt, elkezdi lehajigálni a mélybe, miközben ezt kiabálja:
- Nekünk ebből otthon rengeteg van!
Ezt látva a francia előkap pár üveg pezsgőt, és elkezdi a mélybe önteni, miközben azt kiabálja: - Nekünk ebből itthon rengeteg van!
Látva ezt, a cigány aggodalmas arccal fordul a magyar felé:
- Te, eszedbe ne jusson valami hülyeség!...

:DDD
rubigo 2008. 07. 02. 22:23 | #272
""Minap Pécsett az Electro World áruházban a vevőszolgálatos hölgy szólt a biztonsági őrnek, hogy a pult előtt emberi ürülék van. Az őrök hitetlenkedve siettek a pulthoz. Szitkozódva állapították meg, tényleg emberi ürüléknek tűnik.

Jött az ötlet, nézzük vissza a kamerák által rögzítetteket. Csak részben tévedtek. A szar az szar volt. Aki elejtette az meg csak egy kövér cigány nő, tehát emberi ürüléknek nem volt nevezhető. A kamera a fajtára jellemzőket a következőképpen rögzítette. A pult előtt jól kivehetően egy kövér ork szuka. Kis terpeszre vált, picit megdől és máris számára otthonos körülményt teremt. Mást ez zavar és megbotránkoztat? Azt is leszarja, ha kell. A segélyből arra is futja. Ki takarít utánuk? Mohácsi klán! Viki, Bözsi és a többi! Kolompár O. Klumpár! Ilyenkor hol vagytok? Miért nem rohantok Pécsre rettegni? Takarítani is jöhettek! Vagy az már munka és büdös? Még a végén fajtársaitok szarába fullad a kulturális főváros projekt."

érdekes sztori. nem tudom pontosan honnan az idézet
szlsz 2008. 07. 02. 21:20 | #271
Vedd már észre magad! Nem veszed észre, hogy a többségi társadalom túlnyomó többségének már a töke kivan a cigókkal? Kiváncsi lennék mi lenne a véleményed akkor, ha a te szomszédságodba költöznének ezek a férgek! A cigányok soha semmilyen időben és semmilyen országban, semmilyen körülmények között nem voltak képesek beilleszkedni! Ha egy népcsoportot minden más népcsoport utál, akkor nem a többségben van a hiba. Más országokban ahol tudnak ott rúgnak beléjük (teljesen jogosan), mi meg fényesre nyaljuk a seggüket! ÁLLJON MÁR MEG A MENET! Erről az ausztrál esetről meg én is hallottam, Cronulla Beach-en volt. Itt is ezt kéne csinálni!
Előzmény: _angelfly (269) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 07. 02. 20:16 | #270
A video alatti szoveget nem en irtam, csak bemasoltam, ezert van idezojelbe teve. A szoveg a video linkje mellett volt.
Itt nem az a lenyeg, hogy kik az "oslakosok" es kik nem, hanem az hogy ott ossze tudtak fogni az emberek a bunozok ellen, amikor szugseg volt ra.

Azt akarod ezzel mondani, hogy a magyarok bune az, hogy bizonyos szemelyek nem kepesek betartani a torvenyeket, lopnak, gyilkolnak... Azt is megertened ha egy 80 eves oregasszonyt eroszakolnak meg, rabolnak ki es olnek meg?
Lehet itt jonni a szokasos "liberalis" maszlagokkal, de szerintem felesleges...

Előzmény: _angelfly (268) 0 VÁLASZ
_angelfly 2008. 07. 02. 04:34 | #269
Drawen!
Lehet mindenféle arányokon elvitatkozni, hogy így meg úgy...
Csak, hogy lásd, nem ellened akarok beszélni, minden nyugati/fejlett államban(talán Japán kivétel) a kisebbség körében arányaiban nagyobb a bűnözés.
Csak igazából az nem mindegy, hogy az egyes országok közt milyen az arány.
Nálunk azt hiszem, toronymagas....
De azt is tudjuk, az erőszak, erőszakot szül, így néhány korábban felszólalónak nem feltétlenül adnék igazat.
Azt hiszem én még egyenlőre az előbb említett jvaslatomnál maradnék!
Előzmény: Drawen (217) 0 VÁLASZ
_angelfly 2008. 07. 02. 04:06 | #268
Azért ne szállj így el az ausztrál példától! Ha jól tudom, ott sem a fehérek az őslakók!!!!
Apropó! Ez felvet egy újabb kérdést! Ki vagy mi számít őslakónak????
Nem akarok senkit magyarságtudatában megsérteni(lévén én is az volnék!!!), de azért valjuk be őszintén, mi magyarok sem vagyunk az a tipikus őshonos nép...Talán kérdezzük meg erről az avarokat...
Amúgy meg az, hogy egy népcsoport egy országon belül milyen helyzetben van, és hogyan él, az nagyban az adott ország bűne.
Ha elmész valahova, azt teszed, amit lehet. De ha a megélhetésed múlik rajta, akkor olyan eszközhöz is nyúlhatsz, ami nem megengedett, nemde??
Persze, most ezzel nem azt akarom mondani, hogy indokolt, amit tesznek, csak valahol érthető.
Talán egy lehetséges megoldás, ha nem pénzt, hanem munkát, oktatást adnánk nekik, és majd abból a pénzből apolná a saját kultúráját.
Előzmény: radicalhun (267) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 07. 01. 23:54 | #267
"Ausztráliában a jólét, az anyagi biztonság és a nyitottság hazájában..."

Különbség Ausztrália és Magyarország között!

http://youtube.com/watch?v=udBhtHmS4dk&feature=related

Leírás a videohoz:

"Bizonyára emlékeztek még, amikor a kézteresévek elején Ausztráliában faji zavargások törtek ki. Értitek, Ausztráliában!!! A jólét, az anyagi biztonság és a nyitottság hazájában.

Egész egyszerüen a helyi, fehér, protestáns lakosságnak tele lett a töke, a muzulmán bevándorlók agresszivitásával és a sárga senkiháziak özönével!

Egész városok mozdultak meg, hogy a bevándorlók tudtára hozzák: Nem kelletek ide, elég volt belöletek, és nem türjük tovább a mocskos képeteket! Bünöztök, drogoztok, eröszakból éltek, kiraboltok minket, megeröszakoljátok lányainkat, majd tartjátok a markotokat a segélyekért!

Egyszóval kísértetiesen hasonlóan élnek, mint a magyarországi cigányok.

Mégegyszer hangsúlyoznám: Fehér öslakosok százai-ezrei fogtak össze, hogy rendre tanitsák a "szineseket"! Mert ezekkel csak igy lehet! A rendörség meg csak amolyan tessék-lássék módon intézkedett, hagyta hogy a fehérek elégtételt vegyenek.

Talán már nálunk is eljött ennek az ideje..."


SZIA 2008. 07. 01. 23:19 | #266
A darazsakat sem azért nem szeretjük, mert sárgák és feketék.
Tehát nekem se a cigányokkal van a bajom, hanem az a baj, hogy aki ilyeneket csinál annak a nagy része cigány, és én azokat utálom (rassztól függetlenül).
halacska 2008. 07. 01. 21:16 | #265
és mi van akkor ha rasszista vagyok? kövezzetek meg érte... ha olyan országban élnék, ahol a kissebségek az ország hasznát szolgálnák és nem ilyenek lennének, akkor ez a rasszizmus tényleg faszság, para lenne. de így nagyon nem az... vegyük már észre hogy evvel a "rasszista" maszlaggal a média csak el akar minket gyengíteni, hogy ne lépjünk fel az ilyen rohadt patkányok ellen! miért szeressem őket? ha valaki egy olyan válasszal tud szolgálni kérdésemre, ami igazán helytálló, annak fejet hajtok.
a kaposvári dologról meg annyit, hogy arról a szakmunkásképzőről én is hallottam, ugyanis az egyik cimborám oda járt. nem gyenge hely, annyit elmondhatok.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 07. 01. 20:22 | #264
huu de hosszu bocsi, de nem volt kedvem ennyit gorgetni :DD
Előzmény: spyder (263) 0 VÁLASZ
spyder 2008. 07. 01. 20:17 | #263


Halállal végződött az uborkalopás Borsod megyében. A kerttulajdonos árammal védekezett a rendszeres tolvajok ellen. Az elhunyt tolvaj felbőszült rokonsága a gazdát meg akarta lincselni.
Életét vesztette egy férfi, amikor hétfőn az éjszakai órákban Kesznyéten két társával bemászott egy kertbe, hogy uborkát lopjanak, s eközben áramütés érte őket. A kertet már több alkalommal megdézsmálták tolvajok, ezért a tulajdonos, egy idős férfi, áramot vezetett ingatlana köré - közölte a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

A 68 éves kesznyéteni férfit őrizetbe vették, ellene több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség. A férfi alumínium drótfonattal körbehúzta a kertjét, majd 220 voltot táplált a szerkezetbe. Úgy gondolta, ez törvényes, hiszen a magántulajdonát védi. Minden este 10 órakor bekapcsolta, reggel hat órakor pedig áramtalanította a rendszert.

Mulatozás után uborkalopás

A három kesznyéteni - 28, 30, illetve 48 éves - férfi keddre virradóra egy közös mulatozás után azzal az ötlettel állt elő, hogy menjenek el uborkát lopni az idős férfi portájára. Előtte figyelmeztették egymást arra, hogy áram van a kertben, ennek ellenére mindhárman átugrottak a kerítésen. Ám nem egyszerre ugrott a három férfi, így ketten azonnal áramütést szenvedtek, míg harmadik társuk ezt látva segítségért rohant.

A legidősebb, 48 éves férfi a helyszínen életét vesztette, az elsődleges adatok szerint áramütés okozta sokk miatt. A másik, aki szinte vele egy időben ugrott, súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba, jelenleg a Borsod megyei kórház kardiológiai osztályán küzdenek az életéért. A harmadik személy a sokkon kívül 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, megégette a lábát.

Lincshangulat

Időközben a tulajdonos áramtalanította a kertet, a helyszínen pedig megjelent a három kesznyéteni férfi felbőszült rokonsága (30-50 ember), hogy elégtételt vegyen a történtekért. A rendőrség jelenleg is biztosítja a helyszínt.

mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 07. 01. 20:12 | #262
LOL :D Vegre egy tema ami utan nem kell MSN mert maximalisan egyetertunk :DDDD
amugy ha kell egy aszisztens meg rendezvenyszervezo a ciganyirtos kampanyodhoz szolj nyugodtan :D
Előzmény: Kenny (261) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 07. 01. 20:05 | #261
Kenny | válasz erre 2008. 06. 30. hétfő, 10:47 (214)

cigányos poszt
kedvencem :))

ha nekem hatalmam lenne, Hitler nagyítóval hangyákat égető kiskamasznak tűnt volna mellettem olyan dolgokat csinálnék a cigányokkal :)



én? úgyanmááááár ;)
cimpi 2008. 07. 01. 20:03 | #260
Nagyon okos vagy ezzel foss dumáddal(tény,hogy lopnak meg sikkasztanak a tetvek ők zsidók)de ettől még megtörtént ez az eset ez nem bedőlés hanem jogos felháborodás!Vedd észre mindenki egy véleményen van!!!
Előzmény: redbaron813 (249) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2008. 07. 01. 19:59 | #259
Te se vagy ám szociopata :)
Előzmény: Kenny (258) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 07. 01. 19:52 | #258
talán még a fekete pólós néz ki legkevésbé cigánynak de abban is van egy jóadag vonó
lényegtelen, mert 2 centiről lőném őket fejbe úgy h közben kaján mosollyal nézem azt hogyan sír és könyörög az életéért
nagyon jól ismerem a környéket és tényleg azvan, hogy kint ülnek a házak előtt fotelekkel egész nap, MÉH telep ott van az utcában egy szakmunkásképző iskolával együtt. fehér ember ott nem mer elsétáln. Én ha ott kocsival elütnék valakit, max egyszer gyorsan visszatolatnék, hogy ha már lúd legyen kövér, aztán úgymennék el onnan segítségnyújtás elmulasztásával hogycsakna...rendőrségig meg se állnék.
De érdekes azis, hogy beéváros bevan kamerázva oké, sőt még azon túl a nyugisabb környékek is, de ide mérnem tesznek pedig a belvárostól egy köpésre van (igaz hogy első éjszaka lelopnák, de akkoris)
Előzmény: Erunder (257) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2008. 07. 01. 19:34 | #257
Te ezek közül melyiket gondolod félig meddig magyar gyereknek mert sztem teljesen cigó mindegyik.
Előzmény: Kenny (256) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 07. 01. 19:25 | #256
http://www.kapos.hu/index.php?cid=57701
tessék.. sztem van itt félig meddig magyar gyerek, valami vonó biztos van benne, de az elcigányosodás tipikus példája, hogy magyargyerek is felveszi a cigányszokásokat ha olyan környezetben nevelkedik
baj ha szemrebbenés nélkül fejbe tudnám őket lőni?
rezso 2008. 07. 01. 16:17 | #255
minek kell még védeni őket flamet kiáltva,vesszenek a cigányok,valami kerítés lenne a megoldás szvsz
Stereni 2008. 07. 01. 15:48 | #254
Asszem rasszista lettem!
redbaron813 2008. 07. 01. 15:24 | #253
Neked meg van bocsátva - a te dolgod a cirkuszt fenntartani. De a többieknek nincs benne biznisz...
Előzmény: wtf (251) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 07. 01. 12:58 | #252
ez nem rasszizmus... az más. ilyen postok is kellenek, mert az élet nem csak móka és kacagás (ez olyan hupikéktörpikékes :D ). postolj sikkasztóst aztán majd arról is beszélgetünk.
Előzmény: redbaron813 (249) 0 VÁLASZ
wtf 2008. 07. 01. 12:41 | #251
Te meg idejössz kb. két havonta egyszer osztani az észt (mintha olyan sok lenne), kevered a szezont a faszommal (ezzel az erővel a globális felmelegedést is felhozhattad volna a téma kapcsán), szépen lehülyézel meg lerasszistázol mindenkit, megoldást te se írsz, ráadásul ennek a postnak még csak meg se értetted a lényegét (lásd 24. és 26. komment), szóval a "mindenki kap egy kis cirkuszt" frázisod ide most bocsi, de kurvára pont nem illik. :D
Előzmény: redbaron813 (249) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 07. 01. 12:37 | #250
es ha azon gorcsolok hogy ki mennyit sikkaszt akkor az nekem jobb lesz? aruld mar el miert? mert tonkremegyek idegileg? vagy ez a jobb ahol felebarataimmal beszelgetek es eszmet cserelek mert ez egy kozossegi forum? nnnaa nagy okos mit valaszolsz?

Előzmény: redbaron813 (249) 0 VÁLASZ
redbaron813 2008. 07. 01. 12:34 | #249
Megint ugyanazok az érvek és ellenérvek, eszetlenek, meggondolatlanok, szenvedélyesek és rasszisták. És természetesen semmiféle megoldást nem jelentenek, de arra azért jó, hogy a gőzt mindenki leeressze. És azt senki nem veszi észre, hogy ezzel ő maga is csupán egy manipuláció áldozata. Amíg itt postolgat, és szidja a cigányokat, addig sem azzal foglalkozik, hogy ki mennyit sikkaszt az államkasszából. Mindenki kap egy kis cirkuszt, kenyér helyett. Ahogy elnézem, ennek mindig szépen bedőltök... Hajrá!
csabaa 2008. 07. 01. 12:32 | #248
Hetvegen voltam szerbiaba.Szabad strarndon ket roma fiut lattam akiket csak boruk szine alapjan lehetett megkulomboztetni a tobbitol.Kerdeztem ismerosomet hogy is van az hogy nem lattam meg ciganyhordat, se keregetni se zajongani naluk.Valasz: itt nem szaroznak, ha valami roszat csinalsz vagy csak annak tunot szertnel a rendorseg a szatr is kiveri belole.Utanna hozatette, a rendorseg ut es fegelmez, de csak ha okot adsz ra.
Ez igy kene legyen erre is, es akkoe nem volna ien problema.

Elkene postazni vagy 50 cigot Brusszelbe, 2 heten belul az unio is irtana oket ahejett hogy vedene.
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 07. 01. 12:05 | #247
en! utok rugok karmolok harapok :D
Előzmény: zobak (246) 0 VÁLASZ
zobak 2008. 07. 01. 11:56 | #246
Az a baj, hogy a Gárda is csak szövegel, és nem koncol. Mikor jön egy tökös banda végre? Ha alapítok, ki csatlakozik? Cigók kíméljenek!
roberto 2008. 07. 01. 11:01 | #245
PUSZTULJANAK MIND!!!!!!!!!!
radicalhun 2008. 07. 01. 00:43 | #244
Célpont: Galgagyörk, Fadd, Pátka – kötelező videó!
Link: http://hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=6078
Direkt WMV link: http://hirtv.net/filmek/celpont0627.wmv
Zozzz 2008. 07. 01. 00:34 | #243
Ez egy elég régi irás. Ha igaz ha nem akkor is lassan sajnos mi leszünk a kissebség( a 8 évesek között már sajna többségben vannak a cigányok)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: spyder (235) 0 VÁLASZ
2008. 07. 01. 00:32 | #242
Szívemből szóltál!
Előzmény: thebeast (183) 0 VÁLASZ
Tuxi 2008. 07. 01. 00:32 | #241
Zozzz 2008. 07. 01. 00:30 | #240
"Ébredj Magyar az ősi föld veszélyben, elvész a fajtán. hogyha ...."
ennnyi
roberto 2008. 06. 30. 23:56 | #239
"... Fel kellene szerelni egy roma hadsereget és megtámadni vele Erdélyt. Ha nyerünk, miénk Erdély, ha vesztünk, miénk Magyarország!"
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 30. 23:01 | #238
akkor ajanlanam a 12-es kommentet is szives figyelmedbe :D
Előzmény: madMate (237) 0 VÁLASZ
madMate 2008. 06. 30. 22:02 | #237
"ha nekem hatalmam lenne, Hitler nagyítóval hangyákat égető kiskamasznak tűnt volna mellettem olyan dolgokat csinálnék a cigányokkal :) " /Kenny/

Kenny remélem ezt kiírhatom wiwre adatlapomra, aranyba kéne foglalni a mondatot :D



Előzmény: Kenny (214) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 06. 30. 20:57 | #236
Borzasztó perspektíva.
De szakítás hungarorum salve nostri Domine!
Előzmény: spyder (235) 0 VÁLASZ
spyder 2008. 06. 30. 20:46 | #235
NA MIT SZÓLUNK HOZZÁ????EZT MINDENKÉPPEN OLVASSÁTOK
EL! TANULSÁGOS.....

"Hogy is van ez Romák?" cím"u; topicban (origo) (??) van állítólag egy
cigány honlapból idézett 'szösszenet', amit egy diplomás roma írt.
Íme.
"Én roma vagyok. F"oiskolára járok. A következ"o a véleményem.
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már kés"o !
Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban.
Mamár nem akarunk magyarok lenni. Volt id"o amikor még azzá szerettünk
volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt.
Mint látható mi sokkal gyorsabban fejl"odünk mint a magyarok.
Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét
beszéljük.
Ebben az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk.
Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt. Néhány évtized, és mi leszünk
a többség. Nem fenyeget"ozni akarok ezzel, csak megállapítom mint tényt.
Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok.
Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is
elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy
a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás.
A magyarokról ez nem mondható el. Világos hogy mi fog történni.
Lassan ,és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország.
Mi,vigyázunk majd a magyar kisebbségre. Adunk nekik munkát a saját
országunkban.
Európa, és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz,hogy
magyarország bekerülhessen európába, amelyek megteremtik a
feltételeket hozzá, hogy mindez így legyen.
Annyi nép elt"unt már a történelem során amikor az adott kor domináns
hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni
senki.
Miképpen a magyarok sem siratták meg a beseny"oket annak idején.
Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen.
Nem csak a jelen, de már jöv"o is determinált ebben az irányban.
Béke veletek"...
> ......................................................................
> .................................
Egy magyar véleménye:
És még azt mondják, hogy a MAGYAROK a RASSZISTÁK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg azt üzenném ennek a diplomás romának (ha egyáltalán "o írta,
mert elég kevesen vannak ám), hogy eljön még az az id"o, mikor a romák
és a magyarok egymást gyilkolják. Hála neki, a kedves levélírónak!
EZT AKAROD? Ha ez a levél körbejárja az országot, nem tudom, mi
lesz itt.
Ha mindenki úgy reagál rá mint én. Ugyanis hihetetlenül felháborított.
Rengeteg támogatást kaptok, DE MINEK? Szülitek a rengeteg gyereket
rakásra, aztán magukra hagyjátok, b"unöz"ok lesznek, és m"uveletlenek.
EZ A NAGY CSALÁDSZERETET???? Szerencsétlen magyar meg nem
mer két gyereknél
többet vállalni, mert nem bír többet TISZTESSÉGESEN FELNEVELNI!
És "ok lesznek a jöv"o nemzedéke. Kérdem én, ha nem marad az
országban
dolgozó magyar ember, ki fog titeket eltartani cigányok??? Ki osztja majd a
segélyt, ha nem lesz mib"ol, mert nem lesz ember, aki dolgozzon?
De hát majd kitalálnak valami okosat a diplomás cigányok. Majd segít az
UNIÓ... És még valami: Igen, t"unnek el népek. Ez mindig így volt és így is
lesz.
De mi már több mint 1000 éve létezünk, Isten segítségével. A magyar nép
nem fog elt"unni. Túléltük a beseny"oket. Túléltük a tatárokat. Túléltük a
török
öket. Túléltük a Habsburgokat. Túléltünk két világháborút, Trianont, a
szocializmust. A cigányokat is TÚL FOGJUK ÉLNI. Honnan tudom ezt ilyen
biztosan? Tudom.
MERT ISTEN VELÜNK VAN! NEM hagyott el minket, bár sokan ezt
mondják.
Hamarosan történni fog valami, ami megváltoztatja a kedves diplomás
roma által felvázolt jöv"ot. Nem háborúra gondolok.
Dehogy. Egyszer"uen csak Isten megsegít valahogy. Mint mindig, a
történelem során. A diplomás romának sok sikert kívánok a tanulmányaihoz
amit a magyar állam finanszíroz neki. És kérem, hogy gondolkozzon el
magán, amíg nem kés"o.
Senkinek nem lenne jó, ha háború lenne. Az intelligens emberek nem
népirtással oldják meg a gondokat. Ugye?
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 30. 20:30 | #234
Hat naniná hogy Gárda! Vegre van egy pont ahol megmutatkozik hosszú idők után hogy van ebben az országban is van összetartás.
Stereni 2008. 06. 30. 20:21 | #233
33 éves vagyok. Most várjuk az első babánkat. Szerintetek milyen gyomorgörcsöm van hogy ebben az országban ilyet meg lehet tenni? Most építettem fel a házamat. Szép és nagy. És? Ha valamelyik mocskos szemét Brazil ezt megteszi velem ki fog tenni ellene? Hát fejet hajtok a Gárda előtt és ha tehetem segíteni fogom őket, mert ki tudja hogy nem lesz-e szükségem a segítségükre?
cimpi 2008. 06. 30. 19:32 | #232
Ezt nem hiszem ell,hogy lehet ilyen ökörséget leírni európai állampolgár!!!! ÉN NEM!!!! ÉN MAGYAR VAGYOK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR!!!A ROHADT FÉREG CIGÁNY IS AZ,DE CSAK AZÉRT,HOGY SEGÉLYT, SZOCIÁLIS JUTTATÁST KAPJON!!!
Tényleg kár volt beleszólnod mert csak dadogsz,senki nem kiváncsi a liberális sületlenségedre,maradok csőcselék a szemedbe nem zavar!!!
Erunder
Erunder 2008. 06. 30. 16:22 | #231
Igen jól tudod texasban meg az összes déli államban. Egy kis történelem a déliek preferállták a rabszolga tartást és ennek maradvány képpen ott több fajgyűlölő van. Hmm micsoda véletlen :D
Előzmény: ibor90 (230) 0 VÁLASZ
ibor90 2008. 06. 30. 16:18 | #230
amúgy amerikában texas államban ha vki este 8 után (asszem) belép a telkedre kérdés nélkül lelőheted
NoSuker 2008. 06. 30. 16:00 | #229
igazából kéne még 1-2 olyan szervezet, mint a Magyar Gárda, csak kevesebb politikai felhanggal, egyenruha nélkül. Sok civil álljon össze pusztán etnikai alapon: MI MAGYAROK VAGYUNK felkiáltással, és meg akarjuk védeni magunkat a faji alapon gyűlölködőkkel szemben. Biztos sokan beszállnának, és lehetne jó kis rajtaütéseket csinálni, és törvényen kívül igazságot tenni, hamár törvény nincs...

Van egy csomó üres bánya... egy sor cigány, egy sor mész... nem olyan nagy ügy.
komcsik 2008. 06. 30. 15:21 | #228
Sajnos nincs türelmem végigolvasni a kommenteket, de 5-6 napja már láttam a videót.
A Magyar Gárdát felkéne fegyverezni és a saját hazánk, európa védelmében kiírtani a cigányokat, válogatás nélkül.
Az első éves hadi kiadásba vastagon beszálnék.

Erunder
Erunder 2008. 06. 30. 15:08 | #227
Sejtitek h mi lett volna belőle ha a csávó ezt nem hadja és mondjuk tartott volna otthon fegyvert és meglőtte volna akár csak az egyikük lábát is? Az lehet h nem lincselték volna meg mert megilyedtek volna cigók de hogy a rendőrség őket vette volna elő amiért a saját tulajdonát megpróbálta volna megvédeni az tuti.
halacska 2008. 06. 30. 15:04 | #226
barát nem tudom Te hol laksz, én Zalaegerszeg környékén. ha végigsétálok a városon, és megfigyelem a terhes nőket, vagy a kisgyermekes anyákat, látom, hogy a 3/4-ük cigány! itt a gond! lehet hogy még nincsenek akkora többségben, de 10 éven belül sajnos tele lesznek a városok randalírozó, balhézó, ocsmány cigány purdékkal! láttam egy olyan hozzászólást hogy Magyarországon a 8 éven aluli gyerekek fele cigány. én 1/3-ról hallottam, de ez is nagyon elkeserítő.
másrészt nem tudom mindíg miért kell mocskolni a Magyar Gárdát? említsen már meg valaki egy olyan esetet, ahol valami igazán felháborítót tettek! ráfogják hogy militarista szervezet.. :S basszus ha a Gárda militarista szervezet, nézzétek már meg a szlovák gárdát! azok fegyveres gyakorlatokat tartanak folyamatosan, és elárulom nem vízipisztollyal. valamint azt sem értem hogy a sok köcsög liberális jogvédő faszfej ilyenkor miért nem járatja a száját?! cigányokat, buzikat azokat alap hogy védik, de ha egy kizsákmányolt, otthonától megfosztott MAGYAR, fiatal házaspárról van szó, még csak meg sem nyikkannak. mi a f*sz folyik ebben az országban? népritikítás? patkány gyurcsányt meg a rohadt bandáját lőjék fel a holdra, a cigányokkal meg kemencébe, hadd égjen a sok tetves rohadék... ja még annyit hogy nekem az egyik jó barátom is félvér, de kb ugyanaz a véleménye róluk...
Előzmény: szlsz (224) 0 VÁLASZ
Sector 2008. 06. 30. 14:30 | #225
Öcsém!
Ez szomorú... De ilyen időket élünk. És semmit nem lehet legálisan tenni az ilyen és ehhez hasonló emberekkel. :(
szlsz 2008. 06. 30. 14:30 | #224
Végre valami amiben mi magyarok egyetértünk! Nem értem azokat az embereket akik azt írják: "most már a kisebbség a többség." Az ország 7-8 %-át teszik ki ezek a tetvek. Ergo az ország 92-93 %-a nem cigány. Mi az hogy ők a többség?????!!!! Ezt a baromságot! Amitől még rosszul vagyok: "ez ellen nem tehetünk semmit." De igenis tehetünk és fogunk is tenni amikor már nem lesz veszíteni valónk. Aki meg attól fél hogy előbb utóbb mi leszünk a kisebbség annak a következőket üzenem: fizikai lehetetlenség, hogy ezek többségbe kerüljenek. Ha elér egy bizonyos százalékot az arányuk (még bőven 50% alatt) akkor már borul az egész rendszer, elszabadul a pokol! Nincs aki eltartsa őket! Ja és a kedves cigánygyűlölő MSZP-fanoknak üzenem: ez a szemét MSZP cigányosítja el az országot. És ne gyertek nekem azzal, hogy a FIDESZ ugyanezt csinálta, mert nem csinálta ugyanezt. Nem tömte tele őket ész nélkül segéllyel!!!!!
bLz 2008. 06. 30. 14:22 | #223
undorito!!!akasszak fel oket...de az osszeset!a musorvezeto meg eleg rendesen megmondja.
erdekes ha en varosban vagyok majdnem minden alkalommal van vmi konfliktus a ciganyokkal.pedig en meg a szemukbe sem nezek...nem merek! :S
Bakeyoo 2008. 06. 30. 12:11 | #222
Egs! :D
Előzmény: enti (221) 0 VÁLASZ
enti 2008. 06. 30. 12:06 | #221
bár nem akartam, de rászántam magam hogy megnézzem... háát...
&@}]Ð[Ð[&@{&@{Ð[[ðÐÐ[&>#&#>{#&&@[Ðð]ð[&#@&{@ÐäðÐ>>#{]í]]!!!!!!!!!!!
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 30. 11:27 | #220
a Purple-s resszel kimondottan, de a tobbivel is egyetertek.
Előzmény: Drawen (217) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 06. 30. 11:21 | #219
amúgy azoknak akik mondogatják, hogy magyarok között is vannak bunkók, tolvajok stb

vajon azok milyen környéken nőttek fel és kiknek a jellemvonásait hordozzák??
lehet, hogy magyar, de cigánykörnyéken felnőni, cigányokkal haverkodni, szóval ELCIGÁNYOSODTAK
ennyi

csirek 2008. 06. 30. 11:20 | #218
már megint túl kemény vagy...
Előzmény: dude (211) 0 VÁLASZ
Drawen 2008. 06. 30. 11:07 | #217
Üdv!
A postról:
Hol itt az újdonság? Meg sem lepődök. Ez csak egyre rosszabb. Lépni kellene., nekem mindegy mit, de ez így nem mehet tovább. Itt is él az "el lehet menni", na de hova? Aki megteheti elköltözik egy nívősabb régióba, dunántúlra, vaghy esetleg külföldre. Remek. Aki nem teheti meg, az meg ottpusztúl, beolvad, "szocializálódnak" a gyerekei...
A hozzászólásokhoz:
Pruple: Egyre nagyobbakat csalódok benned! (pozitív irányba) (a te véleményeid/hozzászólásaid a legjobbak, ez volt itt a nyalizós rész)
Néhányan írják, h a fehérek/magyarok/nem romák/ közt is van ilyen. meg hogy ugyanennyi (itt röhögök) ... Arányok emberek! Arányok! Hány roma is él ebben az országban? (sac/kb) (tudom egyre több..)
mégis annak 2/3-a vagy ehhez (a postban lévőkhöz) hasonló (ez a rosszabbik), vagy üzletember (színesfém, használt magnó kereskedő, stb... fantáziát használjátok). A maradék szűk 1/3-ot nemhogy tolerálom, egyenesen tisztelem és segíteném ahogy tudom. Tőlük nem sajnálnám a segélyt, meg az ösztöndíjat, meg a holland támogatást, mert tanul, dolgozik, értelmesen beszél és viselkedik. Tisztában van azzal h ha itt él, az itteni szabályok szerint kell játszani. De sajnos a kivétel csak erősíti a szabályt! magyaroknak meg mondjuk az 1/1000-ed része olyan, amilyen, és észrevehtően vannak roma kötődései, akár megkockáztatom, tőlük vette át, mert ha nekik lehet...
A gárda pedig hasznos. Szimpatikus, h van kihez fordulni legalább, hiszen a romák összetartanak, de sajnos a Magyarok (?) egyre jobban elzárkóznak a valóságtól, nem figyelünk egymásra... folytathatnám ,de minek. Aki érti amit mondok, az úgyis tudja, a többiek meg: Szép álmokat!


focuskoma
focuskoma 2008. 06. 30. 10:59 | #216
Inkább köszönetet kéne mondanod bungle "papádnak", mert ha ő nem lenne, akkor az izé se frissülne, és egész életedet végigunnád XDXDXD
Előzmény: csirek (186) 0 VÁLASZ
milerik 2008. 06. 30. 10:59 | #215
köszi a linket, érdemes megnézni .
Előzmény: enti (213) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 06. 30. 10:47 | #214
cigányos poszt
kedvencem :))

ha nekem hatalmam lenne, Hitler nagyítóval hangyákat égető kiskamasznak tűnt volna mellettem olyan dolgokat csinálnék a cigányokkal :)

(na elolvasom kommenteket is :D )
enti 2008. 06. 30. 10:47 | #213
bocs a reklámért ha gondjjátok majd törlitek de szerintem érdemes beleolvasni ebbe is:
http://ciganyorszag.blog.hu
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 06. 30. 10:40 | #212
Gyűlünk a vérszagra..? :DDD
Előzmény: Luflee (209) 0 VÁLASZ
dude 2008. 06. 30. 10:34 | #211
Őszintén ki nem szarja le, ha unatkozol, kiscsirke?!
Előzmény: csirek (186) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 06. 30. 10:30 | #210
jujj de fasza gyerek vagy...
remélem büszke vagy magadra hogy ilyen frankót kommenteltél ejj-ha!
Előzmény: focuskoma (208) 0 VÁLASZ
Luflee 2008. 06. 30. 10:30 | #209
Hmm ! Fight..!
focuskoma
focuskoma 2008. 06. 30. 10:28 | #208
Hogy fényezzem már egy kicsit ezt az oldalt, amire nincs is szükség mert magáért beszél :). Tanusíthatom én is, hogy az ilyen postos oldalak közt ez a LEGSZÍNVONALASABB, és a LEGGYORSABBAN frissülő. Csirke csirek, ha már ekkora a szád akkor legalább olyat postolnál ami még nem volt. Meg ha kinyitnád az agyad kicsit, akkor rájönnél, hogy a neten annyi "szemét" van , aminek a végignézésére az életed is kevés lenne. Jah, de ne hagyd abba a kommentelést, mert az ilyen kis "csicskáktól" olyan jókat kacagok.
csirek 2008. 06. 30. 10:08 | #207
igen, éppen ezért pont úgy küldtem hogy mellé legyen a posztba még a többi réggebbi videója is de mostmár hagyjuk a témát mert még banolsz vagy mittomén :D
Előzmény: bungle (206) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2008. 06. 30. 10:06 | #206
Egyrészt ezt nyilván most küldted, másrészt most volt 2 hete Remiről post (meg régebben is volt már jó pár videója), ahol az összes videóját ajánlották: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=7940
Előzmény: csirek (205) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 06. 30. 10:03 | #205
érdekes mert kb 2 posztot is küldtem csak nem kerülnek ki, pedig az egyik remi gallardos... na mind1
de igazad van, nem fogok veszekedni neked is van életed, javarészt csak azért nézem az izét hogy ne unatkozzak :D
Előzmény: bungle (204) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2008. 06. 30. 09:59 | #204
Dehogy nincs, most is olyan posthoz írsz, ami tegnap került ki. :D
Különben meg küldtél postot? Érdekes, mindig azoknak van a legnagyobb szájuk, akik kb. semmit nem tettek még az Izéért, de előjoguknak érzik, hogy bármikor feljönnek, legyen friss post. Gondolhatnátok arra is, hogy nekem is van életem. Egyébként meg nem muszáj izélni... (bár a legtöbb helyen még ennyi frissítés sincs).
Előzmény: csirek (203) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 06. 30. 09:51 | #203
jah télleg nem, mert szimplán leugatsz, de hogy megint miért azt nemigazán tudom....
egyszerűen ha jól számoltam 3 napja nincs új poszt, és nem értettem miért...
Előzmény: bungle (202) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2008. 06. 30. 09:50 | #202
Nem veszekedünk, de most inkább ne szóljál be te se, korán van még a "humorodhoz".
Előzmény: milerik (197) 0 VÁLASZ
roberto 2008. 06. 30. 09:48 | #201
Elnézést az ügyetlenkedésemért. http://funpic.hu/hu.picview.php?id=5813
Előzmény: roberto (200) 0 VÁLASZ
roberto 2008. 06. 30. 09:47 | #200
ilyen gomb már létezik, de még nem teljesen irányítható a hatáskifejtés.:) http://www.ize.hu/click.php?id=8090&url=http%3A%2F%2Fwww%2Eechotv%2Ehu%2Fvideo%2Findex%2Ephp%3Fakt_menu%3D1038%26media%3D3738 Egy olyan vírust kéne kiereszteni a palackból ami a koszos, büdös embereket fertőzné meg és gyorslefojású lenne. Így elég nagy hatásfokkal lehetne számolni. Akármit, de valamit már ki kellene gondolni, mert nem élhetünk addig nyugodtan amíg ezek a söpredékek köztünk vannak.
Előzmény: CULY (182) 0 VÁLASZ
roberto 2008. 06. 30. 09:46 | #199
ilyen gomb már létezik, de még nem teljesen irányítható a hatáskifejtés.:) Egy olyan vírust kéne kiereszteni a palackból ami a koszos, büdös embereket fertőzné meg és gyorslefojású lenne. Így elég nagy hatásfokkal lehetne számolni. Akármit, de valamit már ki kellene gondolni, mert nem élhetünk addig nyugodtan amíg ezek a söpredékek köztünk vannak.
Előzmény: CULY (182) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 06. 30. 09:46 | #198
jajjdekedves... -.-"
Előzmény: bungle (196) 0 VÁLASZ
milerik 2008. 06. 30. 09:46 | #197
jesszusom mennyire abszurd, ilyet is csak a net generálhat, egy 15 és egy 30 fölötti , ilyen bölcsisen veszekszik, FUN x)
bungle
bungle 2008. 06. 30. 09:44 | #196
Maradhattál volna még... mondjuk nyár végéig.
Előzmény: csirek (195) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 06. 30. 09:43 | #195
figy, szépen mellé lőttél, három napja a haveromnál lógok, és egy rakat szer filmet megnéztünk már, gondoltam mostmár hazajöbök...
Előzmény: bungle (193) 0 VÁLASZ
qstion 2008. 06. 30. 09:41 | #194
Ezzel a temakorrel kapcsolatos velemenyemet mar kifejtettem 120 centis kis "baratunknak" szentelt poszt kapcsan.Velemenyem nem valtozott, csak az elkeseredettseg nott bennem, mert, itt, Erdelyben sem rozsasabb a helyzet(unk).
Minden esetre en azon bator polgarmesternek szurkolok, aki a segelyeket kozmunka/iskolaba jaras feltetelek mellett folyositana, bar abbol sem lesz semmi, mert a szegeny, elnyomott kissebbsegnek nem fulik a foga a munkahoz meg a tanulashoz(...mert nekik a segely "alapveto emberi joguk", ugyanugy, mint nekem a mindennapi robot...pffff...)...
Minden esetre nekem a terepre kiszallo rendorok helyeben lesulne a kepemrol a bor...

Uff.Beszeltem.

(bocsi az ekezetek hianya miatt, lusta voltam beallitani a billentyuzetet)
bungle
bungle 2008. 06. 30. 09:40 | #193
Figy, ha lenne életed és nem lennél ekkora kocka, nem ülnél állandóan a gép előtt.
Előzmény: csirek (192) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 06. 30. 09:39 | #192
figy ha akkora gond akkor nem kell kirakni...
Előzmény: bungle (191) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2008. 06. 30. 09:37 | #191
Örüjjé...
Előzmény: csirek (186) 0 VÁLASZ
milerik 2008. 06. 30. 09:32 | #190
figy, én nem is hallottam erről semmit, pedig nézem a hírportálokat , meg az igényesebb Hír tv-t is de semmi, szóval én nagyon köszönön IZÉ.HU , hogy beraktátok, sose tudtam volna róla ,

magamból így kiindulva ,szerintem sok ember nem hallott róla és ők most hétfőn fognak nethez pontosabban IZÉ-hez jutni x) , picit szerintem várhatunk még .
Előzmény: csirek (189) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 06. 30. 09:26 | #189
hogy lehetnék toleránsabb ha már írtam a poszthoz kapcsolódó kommentet? ;)
2x nem fogom leírni ugyanazt a véleményem egy nap alatt nem változott semmit... :D
Előzmény: milerik (188) 0 VÁLASZ
milerik 2008. 06. 30. 09:18 | #188
lol . szerinted ennyit nem ér meg a dolog , hogy minnél több ember lássa ,hogy már mit megtehetnek a dakoták ?
csak, hogy te ne unatkozz , tudom még gyerek vagy de akkor is, kicsit lehetnél toleránsabb
Előzmény: csirek (186) 0 VÁLASZ
dave55 2008. 06. 30. 09:16 | #187
igen, van kivétel. de azért az arányok!
Előzmény: PeT1.5 (185) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 06. 30. 09:13 | #186
én inkább annak örülnék ha végre felkerülnének az újabb posztok, kezdek kicsit unatkozni...a témát már 1000X kiveséztük...
PeT1.5 2008. 06. 30. 08:57 | #185
Itt legalább hasznát lehetne venni annak a szaros magyar gárdának! (ha másre nem erre jók) Nekem nincs bajom a cigányokkal. Vannak jóbarátaim akik cigányok, és dolgoznak, pont mint én, vagy te. Becsülendő. De a lopássl bajom van. És a csalssal. Akár magyar. akár cigány, aki lop az büntetést érdemel! Ugye?
Findzs 2008. 06. 30. 08:57 | #184
számból vetted ki a szót
úgy kéne ahogy leírtad
Gyurcsán nem olvassa vajon a forumot ?

Előzmény: thebeast (183) 0 VÁLASZ
thebeast 2008. 06. 30. 08:43 | #183
Soap and education are not as sudden as a massacre, but they are more
deadly in the long run.
-- Mark Twain

Úgy éreztem ezt még le kell írnom. Bármennyire is utálom őket, sajnos a megoldás nem a kiirtásuk, (némi ritkítás azért elkelne) hanem a nevelés és az oktatás, amit idősebb korban is lehet (nehezebben) csinálni, és néhány effektív lépés. Pl.: segélyt csak akkor, ha a purdék iskolában vannak (így nehezebben lesz belőlük antiszociális köcsög), több jogot a tanárnak (nádpálca simán belefér), kiskorú is legyen büntethető (persze nem olyan tételekkel mint a nagykorúak, de pl. a gyerek ne hagyhassa el a nevelőintézetet lsd. kis román csávó a Blahán), segélyt csak munkáért, segélyt csak 3 gyerekig 18éves korú elsőszülés után, és sokkal jobb bűnfelderítés (mert nem a büntetési tételekkel van a gond, hanem a rendőrség munkájával).
CULY 2008. 06. 30. 08:20 | #182
a fenébe komolyan tervezni fogok egy rohadt gombot amit ha megnyomok kiirthatom őket
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2008. 06. 30. 08:15 | #181
Én el sem kezdem nézni ezt a videót, csak felidegesíteném magam. Az a szívás, hogy ez a mostani rendszer a normális emberek fölé helyez mindenféle deviáns söpredéket. Jogokat kapnak és visszaélnek velük.
Új törvények kellenek !!! PL.:
1. Bármilyen élet kioltására alkalkamas tárgyal való fenyegetés és személyes tárgy, érték követelése, minősüljön fegyveres rablásnak.
2. Ha ezzel a tárgyal megesebesíti az áldozatot, az legyen automatikusan emberölési kísérlet.
3. Emberölési kisérlet, emberölés esetén az iletőnek többé ne lehessen gyereke. (sterilizás) Ha van azt azonnal el kell tőle venni.
Ne csak a ilyenek jogait nézze az a néhány agybeteg állat, aki jogait védi és hangoztatja. Nekünk nincs jogunk a békés, normális élethez ? ? ?
Előzmény: Purple (2) 0 VÁLASZ
Indy 2008. 06. 30. 02:33 | #180
"Indiában még a patkányt is istenként tisztelik" valahogy így hangzik egy D88 nótában
Előzmény: roberto (179) 0 VÁLASZ
roberto 2008. 06. 30. 02:20 | #179
Én sem vagyok rasszista. Egyetértek veled a japán és fekete csajokról. De tényleg. A zsidó téma az más téma, nem akarok arról nyilatkozni, de a cigány-kérdés az itt a Vajdaságban is és Magyarországon is egyformán jelen van.
Ha már mi nem tudjuk meggyőzni őket, hogy dolgozzanak és becsületes életet éljenek akkor azoknak a "becsületes" cigányoknak kellene megtenniük akikről feltételezed, hogy léteznek. De ők sem teszik. Mert nem is léteznek. Legalábbis közelít a nullához a számuk. Nekik ez az életvitel megfelel. Mondjuk nekem is jól jönne havi 400 euró segély.
A cigányok tudod, hogy miért szeretnek bennünket?? Elmondom. Mert ha mi nem lennénk akkor ők nem tudnának kitől lopni. És segélyeket sem kapnának. Ne nevessen ezen senki. Sajnos komolyan így van. A cigányok ki vannak hegyezve a csalásokra a bűnözésre. És kihasználják azt, hogy a magyar nép jószándékkal sem nevezhető összetartónak. Ezért is jutott idáig az ország is és a magyar nemzet is.
Ha már nem akarjuk kiírtani a cigányokat akkor legyünk jószándékúak és telepítsük ki öket Indiába. Ott el tudnának vegyülni. Ez a 600000 magyarországi cigány ott Indiába fel sem tünne senkinek.
Előzmény: ibor90 (177) 0 VÁLASZ
Indy 2008. 06. 30. 02:19 | #178
Miért hozol ilyen kirívó példát?Ha a nagyrészük ilyen lenne ,senki nem foglalkozna velük.Amennyiben rámtörnék az ajtót és a földre kényszerítenének (már ha egy kiváló zsici lennék)csak és kizárólag a fajtáraismat hibáztatnám.
Előzmény: ibor90 (177) 0 VÁLASZ
ibor90 2008. 06. 30. 01:46 | #177
és ha te egy tök rendes cigány vagy zsidó lennél? járnál dolgozni lenne feleséged gyerekeid...lófaszt se csinálsz és rádtörné egy pár katona az ajtót hogy akkor most térdeljetek szépen arcal a fal felé tarkóra tett kézzel....megnézném akkor is ugyanezt gondolnád-e
Előzmény: roberto (175) 0 VÁLASZ
ibor90 2008. 06. 30. 01:41 | #176
igazad van...én nem vagyok rasszista (pl ugyanúgy szeretnék egy japán vagy fekete csajt is mint egy fehéret..nem azon múlik milyen színű)..vhogy a rosszakat kellene kiszűrni..és mondjuk igaz hogy a romák közt sok a bűnöző, de van annyi rohadt szemét fehér ember is aki elüt és otthagy a gecibe meg ott basz át ahol tud..stbstb...
szval én "rosszista" vagyok :D

ha vki benne van én vállalom Ádám szerepét és csináljunk egy új szebb világot ;) bocsi többiek ti felkell álldozzátok magatokat hogy utána minden jó legyen xD
Köszönöm anyukámnak....és..őőőő....ááá....khhm......és világbéke! xD
Előzmény: Evo_VII (173) 0 VÁLASZ
roberto 2008. 06. 30. 01:38 | #175
Ez a Száva Vince arról beszél az ellenvideóban, hogy magyarok több bűncselekményt követnek el mint a cigányok. Annyi esze sincs a cigány "vezetőnek", hogy a cigányság százalékos arányát a magyar lakossághoz viszonyítva több a cigányok álltal elkövetett bűncselekmény. Továbbá: a cigányok legnagyobb része napi szinten követ el kisebb lopásokat, bűncselekményeket amelyek semmilyen hivatalos szervnél sincsenek regisztrálva.
Magyarország saját sírját ássa azzal, hogy ezeket a semmirevaló, átok, gaz, csaló, lopó embereket törvényekkel védi. Egyre nehezebbek a megélhetési lehetőségek és ez miatt egyre több bűncselekményt fognak elkövetni. Sokkal határozottabban kéne fellépni a bűnözés ellen és visszaállítani a halálbüntetést. Ki kell végezni mindenkit aki haszontalan, ártalmas, veszélyes a társadalomra nézve. A börtönlakókat lehetne legelőször azért, hogy a cigány és más nemzetizésű bűnözőknek legyen hely. Az adófizetők pénzéből éldegélnek a celláikban és még jogaik is vannak. Később pedig van aki 40 millió forintokat kap kárpótlásul.
Olyan falvak léteznek ma Magyaroszágon ahol a cigányok kérika polgármestert, hogy ne foglalkoztassa őket közmunkával, mert akkor nem jogosultak egyes segélyekre. Több segélyt kapnak mint a munkásember napi 12-14 munkaórával. És még ez mellett lopnak is.
Ha a második világháborúban összefogtak volna a háborúzó felek az ilyen etnikai csoportok ellen akkor ma nem kellene napi szinten éreznünk azt az undort amit érzünk egy-egy cigány láttán.
2008. 06. 30. 01:22 | #174
És akkor hogy is van ez, hogy soha nem kapják el őket?

Nem hittem volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de legyen, menjetek, öljetek, legyetek boldogok, aztán amikor lemészároltatok mindenkit, aki egy kicsit is nem olyan, mit ti, akkor nézzetek vissza, és örvendjetek.
Előzmény: Purple (75) 0 VÁLASZ
Evo_VII 2008. 06. 30. 01:19 | #173
"Félvér" vagyok, és látszik is rajtam. És utálom, hogy az ilyen mocskos, aljadék, utolsó szemetek miatt ítélnek el engem is, aki becsületesen dolgozik, nem lop, nem csal, nem öl. Mondjuk nem is csoda, mert tényleg sajnos nagyrészt ilyenek, és egyre ritkább a becsületes. Én szégyellem magam. Az ilyenek tényleg sortüzet érdemelnek! Most lehet, van aki azt hiszi, hogy rányomok az "elküld" gombra, és megyek lopni, de nem, fél ötkor kelek, mert megyek DOLGOZNI. Köpni tudnék, amikor ilyent hallok, és szinte már mindennapos. És nem védem az ilyeneket, mindenki vállalja a következményeket a tettei után! Fujj!!! Utálom már, hogy nekem kell szégyenkezni, amikor ilyenek történnek.
madMate 2008. 06. 30. 01:11 | #172
nem volt erőm végigolvasni a kommenteket, de hatalmas tisztelet WTF-nek aki feltette ezt a videót, erről az ügyről én még nem is hallottam persze lehetetlen az összes cigány bűnözést feljegyezni. Egyszerűen vérlázító és a legnagyobb baj hogy AZ(ok) fog ráb*szni AKI(k) lép(nek) a cigányok ellen. Nevetséges!!!!


Köszönet a Magyar Gárdának, hogy létezik és a böszme rendőrök helyett is próbálnak megvédeni minket, magyarokat ebben a kurva országban. SZVSZ a cigánykérdést alapjaiban elkúrtuk.
timirc 2008. 06. 30. 01:04 | #171
Spin nálad a pont.A cigányok csak eszközök.


Dzsizusz : Tény h EU-ban élünk.Az EU-ban ha egyszer mindenki európai állampolgár, akkor nem az a helyes, hogy mindenkire úgyanúgy vonatkozik minden egyes szabály? Vagy tévednék? Ha rájuk nem vonatkozik (mert nem is) akkor miért ne hívhatnám őket cigánynak?

A gárdát igazoltatják a veszélyt jelentő cigányokat nem? Ha az életemre törnek a cigányok a rendőrök nem jönnek ki csak , ha a gárda megjelenik? Az gárdistáknak le kell venni az egyenruhát és elrejteni a bakancsot, mert az katonai jellegű és megfélemlíti szegény,gyámoltalan cigányt?Legköezelebb mi lesz?Ha fekete ruhában,bomberdzsekiben és bakancsban megy valaki az utcán letartóztatják?A kopasz fejről már nem is beszélve.
Ha a saját országom színeit viselem a táskámon már rosszalva néznek rám.A cigányokról nem is beszélve,akiktől egyébként tartok is,úgyérzem van okom rá.DE akkor is én lennék a szemét rasszista.

És mi van most? Szeretem Magyarországot, mert magyar vagyok.De félek itt élni, mert semmi nem véd ezektől.Szerencsére olyan városban lakom,ahol ezek nagyjából a város szélén élnek csak nagyjából.De a barátom városában megverik az öreg néniket a 8 ismétlem 8 éves cigányok? Mi lesz így?


Ja és persze a gárdát meg be akarják tiltani,mert fellép a cigányok ellen.
ibor90 2008. 06. 30. 00:17 | #170
akit felhúzott a videó annak itt egy kis nyugtató zene..meg oldalt a többi
http://www.youtube.com/watch?v=xiupPuO7Us4
focuskoma
focuskoma 2008. 06. 29. 23:39 | #169
minden bizonnyal
Előzmény: CRaPtRaSH (102) 0 VÁLASZ
dzsizusz 2008. 06. 29. 23:39 | #168
tisztába vagyok azzal hogy miről van szó. életem nagy részét vidéken töltöttem/töltöm, és igen vannak romák. tovább megyek a párhuzamos utcában van a "cigánytelep". nem tudom hogy ez mennyire hivatalos szó rá. lényeg a lényeg hogy ott élnek a keményebb arcok a városon belül. 5éve vagyok az év nagy részében pesten és a VIII. kerület is bejártam már a nap minden részében. szóval rólam ennyit...

azt kell megérteni hogy a XXI. században semmi értelem a cigány, és a kisebbség szónak. az európai unióban élünk, mindenki európai állapolgár.

az ilyen esetekben el kell járni, fel kell számolni az ilyen csoportokat, de nem azért mert cigány valaki, hanem azért mert a ma ismert társadalmi normák/ törvények szerint ilyet nem lehet csinálni.

áh csak felidegesítem magam. tudtam hogy távol kellett volna maradnom a témától :D

zárszóként csak Gino majálisát idézném:

"Persze. Vannak rossz emberek mindig. Rossz emberek vannak. A rosszakat el kell itélni. Ja. A rosszakat el kell itélni. Akik bűnösek, szenvedjenek. Ez az az a szeretet ünnepe, ez a majális. Mindenkit szeressünk, békében éljünk. És nem szabad rosszindulatúnak lenni, mert elég sok a rosszindulatú ember, sajnos, és nagyon sok a veszedelem, amire már oda kéne figyelnie a sok embernek."
Előzmény: Tuxi (165) 0 VÁLASZ
SPiN 2008. 06. 29. 23:32 | #167
Komolyan mondom vki ott háttérbe kurvára a magyarok ellen játszik és a C- személyekkel akarják tönkretenni az országot! Mert a tapasztalat azt mutatja h nemhogy jobb lenne a helyzet egyre rosszabb és akik tudnak menekülnek innen...
kKNd 2008. 06. 29. 23:24 | #166
Nem is tudom mit mondjak erre... Erre már nincs is szó, überszánalom, hogy egyszerűen semmilyen törvénnyel, semmivel nem lehet fellépni ellenük... Mi lesz ennek a vége? Hol a határ?
Előzmény: spyder (155) 0 VÁLASZ
Tuxi 2008. 06. 29. 23:16 | #165
Kedves dzsizusz lehet hogy azt gondolod most hogy mi vagyunk az alja nép (ez az én meglátásom hogy ezt látod bennünk). De szabad tudnom milyen környezetbe élsz ? ( úgy értem vannak e romák a közeledbe ) Mert na nincs akkor nincs értelme annak hogy ide írj mert nem tudod miről beszél itt mindenki. Ajánlhatok egy két vidéki falut , vagy városoknak bizonyos kerületeit hogy lakj ott max. 2 hetet tovább nem hiszem hogy bírnád (hacsak be nem állsz közéjük és te is az aljaédkhoz tartozol majd). én 5 évet húztam le egy eléggé "Gettós" helyen szóval én örömmel fognék puskát ha kell.
U.i : Nem minden Cigány rossz ember de 70 - 80 % a irtani való.
Előzmény: dzsizusz (163) 0 VÁLASZ
ricsi176 2008. 06. 29. 23:11 | #164
Az a vicces, hogy tőlünk nem is olyan messze pl Munkács, Beregszász (Most ukrajna de régen magyar rész volt) Arra a legtöbb város után úgy 500m re egy kijelölt "cigánytábor" mert ők nem lakhatnak bent a városban. És netán ha bejönnek akkoris lesütött szemmel járkálnak nem kötnek bele senkibe mert tudják ha ezt csinálják a rendőrök leverik a veséjüket! Ott lassan lassan már tanulnak normálisan élni külön Pl cigányiskolák vannak (normális iskolába nem járnak cigányok) De oda is bejött valami hittérítő egyesület akik a fejükbe vésték nem jó elinni stb a pénzt. Nemrég a tv ben is mutatták hogy páran már "házakat" építenek és nem csak a putriban laknak és ott nincs olyan hogy koszos a cigánytábor neeem ott ha szemetelsz jön a rendőr éééés na mi? Persze hogy jól megveri! Ha ezt a városban teszi akkor mégjobban! De az még az érdekes hogy az összes cigány arra tisztán beszéli a magyart. Közben a városok nagy része kb 45% csak ukránt tudja. De pl találkoztam ott pár olyan emberrel (Nagyberegen) akik egyáltalán nem beszélik az ukránt. Mert nincs rá szükségük pl mindenhol magyarul vannak a dolgok kiirva és ott vannak külön magyar iskolák magyar anyanyelvű gyerekeknek. (Ne kelljen ukránokkal együtt járniuk ha pl az anyanyelvük magyar és azért van ez ott hogy meg tudják magukat értetni rendesen) Oda pl csak magyarul beszélő tanárokat vesznek fel még a takarítók is azok. Szóval teljesen másvilág az ott. Mondjuk este ott a nem fő utcák full sötétek és nem a cigányok miatt nem jó végigmenni hanem ott inkább a kóbor kutyák és a lecsúszott alkoholisták miatt de ott sokkal nyugodtabban mentem nyáron is végig az utcákon sötétben mint itt végigmennék este a "nyóckerben" onnan tudom hogy múlt nyáron voltam ott és Kárpátia koncert után jöttem haza úgy este 11 körül ja és a belépés ingyenes volt (!!!) Ami a Vereckei hágónál volt Kárpátia koncert sokkal jobb volt azért ott volt 1 feelingje.
dzsizusz 2008. 06. 29. 23:07 | #163
szerintem az ilyen jellegű postok nem igazán illenek bele az izé.hu profiljába. de lehet hogy csak én ismertem félre az évek alatt.

véleményem van, de kommentálom. bonyolultabb dolog ez, mint hogy 2sorban leírja az ember.
(talán csak annyi, hogy magánál a sztorinál, csak a hozzászólások szánalmasabbak. Annak viszont örülök, hogy a kommentezők között ennyi diplomás szociológus van és csak így kapásból tudják a megoldást a hosszú ideje létező világméretű problémára. grat mingenkinek)



Rizs 2008. 06. 29. 22:18 | #162
Én a Gettora szavazok! Fegyverek kellenek!Laza szolid népirtás tisztes kereteken belűl!
Sok kötél, golyó, vagy rakéta, napalm! (esetleg igény szerint valami nagyobb, kinek mi jön be)
Vagy elég ütemes időn belül mi leszünk a kisebbség! Bazz de ilyet ez azé már durva azt a fénnyel szaporodó érintéssel osztódó gusztustalan népséget! Ezek után ne mondja senki hogy a cigányok rendesek és normálisak, jah meg főlleg a "de tisztelet a kivételne" IZÉt se faxom! Ettől ki lettem most nagyon!!!
Ennyi

godzsy 2008. 06. 29. 22:17 | #161
Nem lesz itt semmiféle változás sajnos, higgyétek el.

Ha mégis megkezdődhetne a cigány-népirtás (mert ugye ez lenne a kézenfekvő) akkor tuti az EU és az ENSZ fog beleköpni a levesünkbe. Addig amíg a zsidók irányítják ezt az országot, addig ez a probléma nem lesz megoldva. Minek is oldanák meg ezt a helyzetet, hisz nem az ő fajtájukon élősködnek, hanem rajtunk, nekik max. annyiba szar, hogy kevesebb bőrt tudnak lenyúzni rólunk.

A zsidók nagyban nyúznak minket, az országot zsákmányolják ki, míg a cigók a környezetükön élősködnek, a kisembereken.
Eddig nem foglaltam állást a Gárda ügyében sem, de ezen eset után, igenis szükség "lehet" rájuk.

A cigókat meg alapból rühellem, nem egy atrocitás ért már velük kapcsolatban, rendőrségi üggyel karöltve, az a szerencséjük, hogy a vérem nem folyt.

Ezt a családot meg csak sajnálni tudom, szar lehetett mindezt átélni. Csak azt nem értem, ha ő fizette a villany-, és vizszámlájukat, akkor miért nem zárta le villanyt és vizet a nyárikonyhából? Mert félt tőlük? Hisz az az ő ingatlana volt... ha a vizet nem is, de a villanyvezetéket simán el tudta volna vágni!
Érdekes dolgok ezek, sajnos a magyar emberben szunnyad az az összefogás, ami a cigókban megvan. De ha ez egyszer felébredne bennünk, lenne nemulass. Csak ugye akkor az EU, ENSZ...
blasi 2008. 06. 29. 22:13 | #160
kezd elegem lenni, főleg hogy nincs messze , én is váci körzetben lakom
de ilyen nincs ,nem lehet kifejteni hogy menyire felidegesít az ilyen, egyszerűen reménytelen az egész egszer biztosan elszakad a cérna!! nem vagyok rasszista és nem is állok semmi ehez hasonló oldalon, de előítéletem az van(ok nélkül??)

de amint a cigány beváltja a "vártakat" egyszerűen nem tolerálom
egy utálatos ,állnok sunyi szemétláda büdos rohadt banda
én úgy érzem ha 1szer csak 1szer történik hasonló velem vagy bármely családtagommal tesznek vmit azt nem élik túl.
és egyébként én 1 békeszeretű és türelmes ember vagyok, de nálam is van határ

5 évet adok ha nincs változás attól félek komoly problémák lesznek itt kicsiny hazánkban
republic666 2008. 06. 29. 21:57 | #159
http://www.youtube.com/watch?v=0VYPznNDe8s



Már megint csak én nem értem!
De ki fog kiállni értem?
De hisz én mindvégig itt éltem!
Hát alkalmazkodjál!
Mielőtt bárki is meglepődne
Ez itt a tolerancia földje
De itt mindenki csak ölne
És nem izgat senkit se már!

Mindenki utál!
Szítja a haragot
arab a zsidót,
zsidó az arabot.
Szemet szemért,
Fogat fogért,
Ez így nem ér!
Addig örülj
míg az egész
el nem ér.
mrschwalbe 2008. 06. 29. 21:56 | #158
remélem olvassa valamelyik ork! egyébként kedélyborzolásnak ez sem rossz: kuruc.info/r/1/26657/
akkor most mi lesz itt is legyen polgárháború?
varazs 2008. 06. 29. 21:48 | #157
Hàt igen, pontosan ìgy van.Nagyon jòl làtod.
A toleranciànak is vège szakad egyszer.Màr ìgy is sokat èlòskòdtek rajtunk.
Előzmény: Azeroth (156) 0 VÁLASZ
Azeroth 2008. 06. 29. 21:30 | #156
Hát most néztem meg a videót.
A rohadt k*rva anyjukat ezeknek a mocskoknak.
Még a rendőrök is félnek tőlük. Milyen világ az ilyen?! Én mindenkinek adnék egy fegyvert és ki kéne írtani az egész bagázst az utolsó darabig. Na meg a jogok. A rohadt cigóknak több joguk mint nekünj mert mindenki fél tőlük...
Én tudnél velük mit kezdeni: egy nagy rezervátumba zárni őket és sortűzzel kivégezni őket...
Eddig nem voltam rasszista de most...
Ez mindennek a teteje. De hát ha lenne gyermekem én se mernék nagyon ott maradni. Ezek a korcsok csak a segélyre hajaznak. Mik ezek?? Ezeknek segély??
Annyit keresnek segéllyel ingyen mint a normális magyar ember kemény mukával?!
Szerintem mindenkinek be kéne lépni a gárdába és el kéne kezdeni a rendszerezett irtásukat. Kapnának 2 órát hogy elhúzzanak külföldre. Ha nem teszik meg akkor kéne a sortűz. Amugy meg cigányoknak jog??? Minek?? Golyó a fejbe nem jog kéne nekik. Azt még van pofájuk megtámadni minket??
Lehet majd jelentkzek is a gárdába. Ha ez kell a nyugod élethez akkor mért ne??
A műsorvezető viszont nem leplez semmit:)) Jófej. Hétvégén mozi helyett minedkinek cogányokat kéne verni.
Jobban élnénk ha mi vernénk őket és nem fordítva.
VÉGET KELL VETNI ENNEK AZ EGÉSZNEK....
Aki nem így gondolja az nem is magyar ember...
spyder 2008. 06. 29. 21:27 | #155
Nézzük először a hírt, amely számos hírportálon olvasható: "Két család
> viszálya miatt a Magyar
> Gárda tagjai is megjelentek a Pest megyei Galgagyörkön vasárnap. A
> rendőrség nagy erőkkel vonult
> ki a településre, ám beavatkozásra nem volt szükség. A helyiek
> tájékoztatása szerint az ügy
> hátterében a két szomszédos család tagjainak szerelmi ügye áll. A két
> családfő összeszólalkozott,
> majd pedig vasárnapra virradóra felgyújtották a roma család házát, de
> megrongálták a másik
> érintett, nem roma család házát is. Az egyik kárvallott ezek után úgy
> döntött, elköltözik a
> faluból, és segítségül a Magyar Gárda tagjait hívta. Körülbelül 30
> önkéntes jelent meg, akiket a
> rendőrök kísértek a faluban."
>
> Mindez ocsmány hazugság. A vasárnap estét jómagam Galgagyörkön töltöttem.
> Megtudtam, hogy "balhé"
> van a faluban, és sietve odamentem, velem volt kollégám, az Echo tévé
> operatőre is. A mi
> kameránkon kívül más filmes eszközt nem láttam. De ez mindegy is. Áldom az
> eget, hogy ott voltam,
> és elmondhatom, megmutathatom mindenkinek, mi történt. Ha nem lettem volna
> ott, a magyarországi
> alja média tálalná az esetet, és még jobban megalázna két ártatlan magyar
> családot.
>
> Ami vasárnap Galgagyörkön történt, az nem "balhé". Maga az iszonyat. S ha
> ez megtörténhetett,
> akkor megtörténhet immár akármi. Bár - teszem mindjárt hozzá - ezt
> mondogattuk Olaszliszka után
> is. S akkor lássuk az ocsmány hazugságok után a tényeket.
>
> Galgagyörkön, a cigánysor egyik házában élt egy fiatal magyar házaspár.
> Amikor házukat megvették,
> még csak egy cigány család lakott ott, rendes, dolgos emberek, a mi
> házaspárunk jó barátságot
> ápolt velük. Aztán jó sok cigány lett Galgagyörkön is. S történt három
> évvel ezelőtt - mondom,
> három éve! -, hogy néhány alja ember egyszerűen beköltözött a magyar pár
> házába. (Hogy értsék: a
> mi párunk telkén áll egy száz négyzetméteres ház, abban lakott a család, s
> a telek másik részén
> áll egy húsz négyzetméteres ház, azt nyári konyhának használták. No, ebbe
> a nyári konyhába
> költöztek be a rohadékok egy szép napon, három esztendeje immár. S a
> rohadékok nem azért
> rohadékok, mert cigányok, hanem mert nem valók emberi közösségbe, azért.)
>
> Már innentől érdekes a hír, amelyet az alja média világgá kürtölt: "két
> szomszédos család
> viszálya". Tehát ha holnap néhány rohadék beköltözik a sufnimba, attól
> fogva mi szomszédok
> vagyunk. Még jó, hogy nem szomszéd úr, a keserves mindenit!
>
> Beköltöztek hát a romák, a mi párunk pedig próbált jogorvoslatot keresni.
> Rosszul tették, az
> ugyanis nincs ebben az országban - de erre még később visszatérünk. Mikor
> elmentek a rendőrségre,
> azt a választ kapták, hogy hozzanak a polgármestertől és a jegyzőtől
> kilakoltatási papírt. Mentek
> a polgármesterhez, ott meg nem adtak nekik ilyen papírt. Hogy miért nem?
> Mert féltek azoktól,
> akik időközben szépen belakták a fiatal pár kis házát, akik aztán
> fizethették utánuk a közüzemi
> díjakat, mert azt természetesen nem fizették. S így suhant el három
> esztendő. A fiatal pár
> szaladgált fűhöz-fához, a "vendégek" meg még inkább elszemtelenedtek,
> miután látták, hogy őket az
> elfoglalt házból senki sem fogja kivágni. Hogy elszemtelenedtek végképp,
> onnan lehetett tudni,
> hogy elkezdték terrorizálni a mi fiatal párunkat. Naponta fenyegették
> őket, hogy "meg lesznek
> ölve, ki lesznek irtva". Így, ebben a légkörben érkeztünk el néhány nappal
> ezelőttig, amikor is
> az egyik úgy megütötte a fiatal pár férfi tagját, hogy annak beszakadt a
> dobhártyája. A
> fiatalember elment a rendőrségre, és feljelentést tett. Ettől annyira
> felmérgesedtek, hogy
> vasárnap hajnalban betörték a fiatalok autójának ablakait, és kidöntötték
> a házuk kerítését. Majd
> vagy ötvenfős, kaszával, kapával felfegyverkezett csürhe körbevette a pár
> házát, és azt
> üvöltözték, hogy megölik őket. A pár ekkor kihívta a rendőrséget. A
> rendőrök három óra múlva
> jelentek meg a helyszínen. Négy (!) rendőr vonult ki, kicsit nézelődtek,
> majd elmentek. A
> fiatalember ekkor felhívta a Magyar Gárdát, és kérte, jöjjenek már oda,
> védjék meg az életüket,
> és segítsenek elköltözni, mivel a fiatalasszony az idegösszeomlás határán
> van, és nem csinálják
> tovább. Tehát 2008-ban Magyarországon egy fiatal pár úgy dönt, hogy
> elköltözik a saját házából,
> mert néhány roma terrorja erre készteti.
>
> A Magyar Gárda meg is jelent a településen. Jelenléte akadályozta meg,
> hogy a támadók
> behatoljanak a pár házába, és ott csak a jó ég tudja, mit műveljenek.
> Érdekes fejlemény, hogy a
> gárda megjelenése után azonnal meg tudott érkezni a Készenléti Rendőrség.
> A háznál a fegyvertelen
> gárdisták néztek farkasszemet a kapával, kaszával és szamurájkardokkal
> felfegyverkezett
> cigányokkal. Ebben a helyzetben a Készenléti Rendőrség a legfontosabb
> feladatának azt tekintette,
> hogy akkurátusan igazoltatni kezdje a gárdistákat. A cigányokhoz a
> készenlétiek nem is szóltak. A
> gárda később a cigánysorról levonult a faluközpontba, ahol a község lakói
> már összegyűltek. A
> falubeliek vastapssal köszöntötték a gárdistákat, majd elénekelték a
> Himnuszt. Ezt követően a
> rendőrök vezetője megkérte a gárdistákat, hogy vagy tízen menjenek vissza
> a fiatal pár házához,
> és segítsenek bepakolni a holmikat a teherautóba, mert a pár költözik.
> De - tette hozzá a
> rendőrök vezetője - az egyenruhát vegyék le, mert az "irritálja a
> cigányokat". Irritálja
> szegényeket - hogy mindjárt megszakad a szívem.
>
> Ez történt tehát Galgagyörkön, drága barátaim. A fiatal pár és egy másik
> család - anya három
> gyermekével - elköltözött a házából. Beszéltem velük, az interjúkat
> megnézhetik vasárnap este a
> Mélymagyarban. Ja, el ne felejtsem! Az anya a három gyermekével azért
> költözött el, mert még
> délelőtt, mikor látta, hogy mi készül, átment a mi fiatal párunkhoz, hogy
> segíthet-e valamiben.
> Mikor kijött a házból, a romák közölték vele: "Te is meg fogsz dögleni a
> malacpofájú kölykeiddel
> együtt!" Ekkor úgy döntött, elmegy. Este, a falujától való búcsúzáskor az
> egyik gárdista
> autójában ült, hátul a gyermekei. Arcát tenyerébe temette.
>
> Miközben a Magyar Gárda költöztette házaikból a magyarokat, még egy nagyon
> fontos személy
> érkezett a faluba. Az Országos Cigány Önkormányzat valakije. Nagykutya
> lehetett, mert bazi nagy
> Audi hozta. Ő eltűnt odafönt a cigánysoron, az övéi között. Akik nyilván
> beszámoltak neki a
> "rettenetes magyarokról" meg a "rettenetes gárdáról" s arról, hogy nekik
> pokol az életük. Mert
> gombnyomásra hazudnak. S bár vasárnap este nem volt kamera Galgagyörkön,
> csak a miénk, de most
> majd lesz. Hiszen a fiatal magyar családok már elköltöztek. Most már semmi
> sem zavarhatja az
> idillt, amelyben majd a házfoglalók bele fogják vernyogni a kamerába, hogy
> a szemét gádzsók
> bántják őket.
>
> S még egy apróság: tegnap este Galgagyörkön egyetlen ház sem égett. Értsd:
> a nyári konyha sem -
> amelyben a "szomszéd úrék" élnek.
>
> Ökölbe szorult a kezük?
>
> 2008, Magyarország.
>
Hullamosó 2008. 06. 29. 20:58 | #154
Ez a divizió 88 egyik száma..probáltam leirni de nemigazán sikerül ^^ idegen faj ... megvan összes száma ha esetleg kell valakinek valami igazán magyar náci zene (: bár most ezután a vidi után jóljön ... sajnos...szinte csak rasszista zenéjük van ^^ ... na PÍSZ
milerik 2008. 06. 29. 20:56 | #153
EB xD , de telesport.hu ;)
Előzmény: Derill (152) 0 VÁLASZ
Derill 2008. 06. 29. 20:54 | #152
majd olnap melessük mer most VB van!
Derill 2008. 06. 29. 20:54 | #151
na, mostmá 150 érvem is van arra hogy mért kell vasárnap is poszt:D
varazs 2008. 06. 29. 20:54 | #150
Ezt a zsidòsat honnan szedted? Valami idèzet?
Előzmény: Hullamosó (149) 0 VÁLASZ
Hullamosó 2008. 06. 29. 20:49 | #149
"Isten azért teremette a zsidókat amiért a betegségeket, hogy kigyógyítsunk magunkat belőle.
Ezt annyival kiegészíteném, hogy a romákat, sárgákat és niggereket is azért teremtette isten....ha valaki kimaradt volna a felsorolásból tőle elnézést kérek" srálálá .... Nem hivta őket senki..maguktól jöttek..nem emberek ők és nemis állatok....férgek ivadéka undoritó nép .. takarodjál haza itt minden a miénk....mint a dögvészt vagy a pestist..ugy megkell állitanunk eztis... De mostkell mostkell lépned mert ők taposnak el téged...Hát fogj fegyvert és állj mellénk... A törvény is velük van és nem velünk...Nekik minden szabad mi semmit nem tehetünk...de az igazunkért akkoris kiállunk...jöhetnek ellenünk 100-an vagy 100-en ...akkoris mi győzünk mert mileszünk többen...mert mostkell..mostkell lépned mert ők taposnak el téged......srálálá
milerik 2008. 06. 29. 20:48 | #148
amúgy nagyon szimpatikus párnak tűnik nekem, felháborító , hogy ilyen történhet normális emberekkel egy demokráciában, ahol nagyon sok és jól fölszerelt rendőr tud lenni hirtelen ha "kell" . . .
milerik 2008. 06. 29. 20:44 | #147
Tételezük fel, hogy a magyar gárda segítségével, vagy "akárhogy" de a éppen sértett magyar lakos , falun , bérel remek felvevő gépeket , saját telken ,házon belül felszerelik titokban , amibe jogilag nem lehet belekötni. Mondjuk elmennek az anyóshoz és ott alszanak , aminek a következménye hogy feltehetően a dakoták kifosszák a házat, de a rejtett kamerák jó minöségben rögzítik az egész rablást, az "arcokat, MINDENT . Vajon ez elég lenne , hogy 1-2 évre lesitteljék a rabló dakotákat ?

És ezt több helyen is megcsinálni. Míg példa értéküvé vállik és a dakoták felfogják , hogy megcsinálják a rablást felvehetik őket és ez 1-2 évvel jár . Mivel ez nem lenne olcsó és persze sok probélma közbe jöhet, de maga mint ötlet élhetne ?
Purple
Purple 2008. 06. 29. 20:42 | #146
van, de más értelemben.... ócska cigány kurvák, 13 évesen már egy komplett alommal mászkálnak... és tényleg az megy amit PeT1.5 mond...
Előzmény: Mammut (144) 0 VÁLASZ
ga_-bor 2008. 06. 29. 20:38 | #145
Partyfotós vagyok... bunyó nem sok van, de csőcselék elég sok van a bulikon, és ha nincsennek fényképezve akkor anyáznak, persze a főnök meg törli az olyan képeket amin cigányok vannak, utánna meg azért fenyegetőznek, mert nem kerültek fel a netre. 1 hónapig spórolnak, nem esznek, hogy részegen eljöhessenek buliba, egyedül tötymögnek a táncparkett szélén, mert senki nem táncol velük.
Előzmény: PeT1.5 (143) 0 VÁLASZ
Mammut 2008. 06. 29. 20:37 | #144
LoL! Nem akarlak elkeseríteni, de a tiszta magyar lányok között is van 1-2 említésre való szélhámos kis szajha... :D
Előzmény: PeT1.5 (143) 0 VÁLASZ
PeT1.5 2008. 06. 29. 20:34 | #143
Részben, de egyetértek! És a cigány lányok csak ribancok. Komolyan. Aki jár a mai diszkókba mit lát? A cigány lányok verik a magyarokat, csak mert szebbek náluk. Kösz. Ebből asszem nem kérek. :S
ricsi176 2008. 06. 29. 20:31 | #142
Itt csak annyit nem értek, hogy mindíg orbibálja az összes média, hogy esélyegyenlőség, esélyegyenlőség! Akkor kezeljék őket is úgy mint a Magyarokat szóval ha kirabolnak valakit akkor csukják le őket. (Mondjuk akkor építeni kellene jóval több börtönt az tuti hogy a 80% a oda kerülne!)
cimpi 2008. 06. 29. 20:24 | #141
Erre varjon gombot az összes cigány pártoló idióta nekik kellene így járni,tiszta ideg vagyok ettől mért nem tudatták a rohadt hiradók(rtl, tv2) ezt a gyalázatott ez kimaradt a műsorból mi? Bezzeg xy szőke picsa csöcsei meg a kis kutya hegyes fasza az hírérték azzal van tele az összes gané tv!!! Fujjj ez már tényleg sok,tolerálja ezt csőcseléket aki akarja addig nem lesz vége míg nem verjük ki az országból az írmagját is legyek muzsikus vagy vájogvető tök mindegy,egy kutya vér nem vállik vizzé.Nincs mese tiszta Magyarországot!!! Nem igénylek olyan kommenmteket amiben megpróbalnak győzni arrok,gogy fehér emberben is van bűnöző mert leszarom,a véleményem akkor is ez marad:ki kell írtani minden cigányt,felnőttet és gyereket s végre kiírhatjuk cigány mentes övezett. Köszönöm!
Pajti007 2008. 06. 29. 20:19 | #140
Tökéletesen egyetértek a műsorvezetővel! Nekem is ez a véleményem a magyar jogrendszerről pfúj...
Szörnyű mik történnek mostanában. Be is linkelem sok jogvédőshöz ezt a postot! :D
Skájwalker Lájos 2008. 06. 29. 20:14 | #139
Ezért utálom az összes büdös cigányt! Kivétel nélkül!!! Nem segélyezni kéne itt, hanem akasztani, ahogyan varazs mondja. Csupán az a baj, hogy egy tehetetlen nép vagyunk, egy tehetetlen kormánnyal és elérkezett az a pont, amikor már csak a fegyver segítene ezen az országon!!!!!!!!!!
Rohadjon meg az összes!
Hullamosó 2008. 06. 29. 19:53 | #138
Hát ja...most jöhet a divizi88 zenék meg miegyéb(megvan összes számuk^^) bár annyira hüderasszistának nemtatom magam...mert fehérből is van ugyanilyen köcsög...bár hihetetlen de énis ismerek az 100000000-ból 1 olyan cigó csaláűádot aki normális...dolgoznak...tanulnak...ellenséguk sincsen...és rendkívül jóemberek...
bár eza post megintcsaka balszélsőbb dolgokat mutatja be ¢¢ ...De mi hibátlanok vagyunk....) rezervátumot kéne nekik nyitni...Drága Haznánkból akár 1 teljes megyét....azt önellátás legyen nekik (
MakkMarci 2008. 06. 29. 19:53 | #137
A 8ev alatti gyermekek 50%-a roma... szep jovo all elottunk...
Unkron 2008. 06. 29. 19:36 | #136
a mi Városunkban illetve utcánkban is sok a roma.. egész nap az éhező kutyáik az utcán járkálnak ..ha elmegy egy roma vagy esetleg egy roma szagú kutya/állat a házunk előtt akkor a mi kutyánk megugatja.. ez szerintem természetes de hogy úszítsák az ő szenvedő kutyáikat amiénkre?!a részeg romák pedig éjjel nappal óbégatnak az utcánkban..
nagyapám a szomszédba lakik 5 éven belül 2 kutyája halt meg és a halál hátterében a mérgezés van
ez csak 1 gyenge példa hogy milyen károkat tudnak okozni az ilyen népek.. és sajnos a számuk egyre csak nő és nő ilyen állapotok mellett akármennyire is büszke vagyok arra hogy magyarnak születtem maximum az 1. diplomám elérése után kénytelen leszek elhagyni az országot.. szebb életet akarok a gyerekeimnek..
Errtu
Errtu 2008. 06. 29. 19:32 | #135
csak ennyi a hozzáfűzni valóm: http://droid242.extra.hu/down/cmo.mp3
papaluige 2008. 06. 29. 19:32 | #134
baaaaa mivótitt? :D
varazs 2008. 06. 29. 19:22 | #133
Azt hallottam hogy Csíkszeredáról jönnek tömegesen a cigányok magyarba...mert itt adnak nekik segélyt...Vazzek...mi pedig nem tudunk nyugdíjat emelni!!!!!!!!
MakkMarci 2008. 06. 29. 19:10 | #132
pusztuljon az osszes tetves ingyenelo cigany!!!
Brigetius 2008. 06. 29. 19:09 | #131
Én is pont ezen akadtam ki... PLAZMA TV-je van a rezsit, adót, semmit se fizető segélyekből élő cigány asszonynak! Ez már a pofátlanság netovábbja!!!
Előzmény: thebeast (129) 0 VÁLASZ
thebeast 2008. 06. 29. 19:06 | #130
http://www.romapage.hu/hirek/hircentrum-forummal/article/72778/347/
A szlovákoknál tudják, mi a megoldás...
thebeast 2008. 06. 29. 19:00 | #129
Egyébként ennek megnéztem a hírtv-s, célpontos változatát is... Sajnos ma még nincs fent az oldalukon, talán holnap, én délelőtt láttam tv-ben. Az egészben a legviccesebb, hogy a mellettük élő cigány nő, arról magyaráz a gyerekével a karján, hogy bla-bla- tönkretették a plázmátívíjét, mert hogy ő aztat a 100ezres tívét nem ozér spórulta a minimálbérbű, hogy a gárdisták tönkretegyék... Gyerekkel minimálbérből spórolni plazmatévére... LOL
cpu 2008. 06. 29. 18:54 | #128
Ez nagyon durva!!!!!
Szerintem ahogy a gárdista mondta: ilyeneket már nem sokáig fogunk eltűrni!
Még szerencse hogy egyre több ember van aki nem csak figyeli az eseményeket hanem elkezd tenni is ellene!
Sztiki 2008. 06. 29. 18:54 | #127
Na ilyenkor hol vannak a cigányvédő liberális kis s*ggfejek? Biztos 5 perc alatt megmagyaráznák, hogy milyen szemét rasszista családról van szó, akik mocsok módon nem adták át önként a haázukat a cigó férgeknek, sőt, még szándékosan a fűnyíró alá rakták a kutyát, hogy provokálják szegény cigókat....
de nagyon fel tud ez húzni. Korábbi cigós posztokban már kifejtettem miért, tiszta szivemből gyűlölöm a koszos fajtájukat, lelkiismeret furdallás nélkül lőném őket a dunába. Férfit, nőt, gyereket, dögöljenek.
Náluk jobban már a hős emberjogi aktivistákat utálom, akik még védik is ezt a csürhét. Persze abban is biztos vagyok, hogy az ő otthonuk tíz kilométeres körzetében egy cigány sincs, maximum az utcaseprő.
Csak mi, magyarok vagyunk ilyen barmok, hogy hagyjuk a fejünkre nőni ezeket. Szlovákiai meg szerbiai magyar ismerőseim csodálatos megoldásokról meséltek. Pölö szerbiában, ha szerbül kiabálsz a cigányra, hogy megölöd, úgy fut ahogy a kába bírja. Néhányszor valóban megtették és a rendörség érdekes módon a sajátjai mellé állt és nem a parazita kissebbséget védte. Azóta ott rend van.
Purple
Purple 2008. 06. 29. 18:50 | #126
hát nagyon nem.... nekem majdhogynem egy szinten vannak a cigókkal...
Előzmény: kKNd (124) 0 VÁLASZ
Raistlin20 2008. 06. 29. 18:50 | #125
A külföldre utazással az lenne megint mint múltkor, amikor a svédekhez mentek, meg amikor miattuk vezette be kanada a vízumot.
kKNd 2008. 06. 29. 18:47 | #124
Mert nem az a tüntetés menete, amit a tisztelt Kossuth tériek megengedtek maguknak...
Előzmény: Máln@ (121) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 18:42 | #123
meg amúgy is,ha olyan egyszerű lenne,hogy kimenjenek az országból,akkor nem hiszem,hogy még itt lennének.Szóval,egy kis tüntetéssel nem javítanánk a helyzeten.
Előzmény: Máln@ (121) 0 VÁLASZ
gyimi 2008. 06. 29. 18:41 | #122
Jól írtad, radikális változtatásra van szükség. De hogy a törvények felülbírálói az Alkotmánybíróság sem veszi észre hogy mi folyik ma magyarországon az felháborító. mert hogy a kormány hülye az nem újdonság. Komolyan felbosszantott a dolog és nem hagy nyugodni.
Előzmény: Angel87 (120) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 18:40 | #121
Ha kimennének a magyarok tüntetni,jönne a rohamrendőrség,és füstgránátokkal,gumibottal kiűznék a jónépet a világból is.Jönnének a környező orszgágokból,hogy már megint mit csináltak ezek a hülye magyarok,3 napig erről szól minden a tvben.->semmit nem érnénk el vele.HA el is érnénk,hogy kimenjenek a feketenép más országba,mondjuk pl. kimennének ...Ausztriába,vagy Szlovéniába...Az ottani kormány 3-4 éven belül úgy is elérné,hogy visszakerüljenek ide.Mondván:"eddig kibírták velük,akkor mostmár maradjanak ott.NE a mi jóhírnevünket roncsák".
Előzmény: ga_-bor (119) 0 VÁLASZ
Angel87 2008. 06. 29. 18:36 | #120
Vérlázító ami ebben az országban folyik! Nincs olyan ismerősöm akinek még ne lett volna konfliktusa a cigányokkal. Az öcsémnek a telefonját nyúlták le, a páromat megverték, stb. Persze, nekem is van normális, rendes cigány ismerősöm. De az a baj, hogy belőlük is kevés van, a többséghez viszonyítva. Radikális változtatásokra van szükség az országban, és a cigány kérdés csak egy a sok közül. Felháborító, hogy a rendőrség és a kormány semmit sem csinál. Ha a dolgok így folytatósnak, elöbb-utóbb be fog telni a pohár, és súlyos következményekkel fog járni. Először forradalom, majd polgárháború. Komolyan mondom, simán el tudom képzelni. Ugyanúgy kéne kezelni a cigányokat, mint a magyarokat! Segélyt is csak akkor adni, ha megérdemlik és ha van mit felmutatniuk. Ilyen alapon tényleg azt csinálhatnak amit akrnak, mert nincs mitől tartaniuk. Szomorú, hogy lassan tényleg mi leszünk kisebbségben. Ha pedig semmi változás nem történik, akkor mindenki el fog menni az országból, aki megteheti és akinek van egy kis esze. Szánalom!!!!

Már több, mint egy éve nézegetem az oldalt, de csak a postokkal foglalkoztam! De ezt a dolgot tényleg nem tudtam szó nélkül hagyni! Üdv mindenkinek!
ga_-bor 2008. 06. 29. 18:29 | #119
A lényeget mindenki kiolvashatja a meséből. Sajnos a magyar társadalom nem mer semmiért összefogni, mert mindenki meg van félemlítve. Se én se itt senki nem merne kiállni az utcára, és emberekhez beszédet intézni hogy üzzük ki a cigányt magyarországon, vagy csökkentsék az üzemanyagárakat... meg kell nézni franciaországot v nagybritanniát... valami van, ami nem tetszik a népnek (nem a kissebségnek) akkor tüntetnek pár napig, a Tisztelt ház észbekap, és mindjárt rend van béke és boldoganélnekamíg meg nem hallnak.
Előzmény: Brigetius (113) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 06. 29. 18:29 | #118
ez az utolsó 2 mondatod nagyon tetszik. sajnos milyen igaz....
Előzmény: gyimi (117) 0 VÁLASZ
gyimi 2008. 06. 29. 18:26 | #117
Én se unatkozok, csak felnéztem az oldalra hátha megint van valami érdekes. Ez elég érdekesnek bizonyult, és téged lehet hogy nem érdekel, de sok millió embert igen, és nem csak magyarokat, hanem romákat is mert mint a videóbol kiderült azokat a romákat is ki akaják űzni a faluból akik rendesen dolgoznak és élnek.
Úgy emlékszem a népirtást és a rasszizmust elég erősen szankcionálták eddig a 20. században. Nem értem ők miért kivételek, ők is rasszisták ami azt illeti.
Előzmény: Belkar (116) 0 VÁLASZ
Belkar 2008. 06. 29. 18:21 | #116
1 nincs háromnegyed órám 2 nem unatkozok 3 egyáltalán nem érdekel elhihetitek :D
csirek 2008. 06. 29. 18:18 | #115
az a baj hogy egyszer engedtünk nekik...
amikor gáz volt jöhettek, mert jófej a magyar, enged...de meddig?
most már a kissebség a többség, nagyon nemhiszem hogy ez ellen lehet bármit is tenni...olyanok mint a nyulak, egy hét alatt csinálnak 20 gyereket...
nem vagyok rasszista, mert vannak olyan cigányok akik tiszteletet érdemelnek, dolgoznak, iskolába járatják a gyerekeiket, műveltek....az hogy egy cigány bunkó vagy paraszt(vagy mindkettő), az csak egy egyszerű általánosítás...négerbe, fehérbe japóba ugyanúgy találsz bunkót, sőt még bunkóbbat is...
azért van ez mert ezt a nevelést kapták, hogy kemények legyenek mint a kő, könyörtelenek, és vegyék el azt amit akarnak...mert sajnos ide juttatta őket a sors...
mostmár késő...
varazs 2008. 06. 29. 18:15 | #114
nem a 100.kommentedre reagàltam, hanem a 97.-re.
Ha figyelmesebben olvasnàl.De mindegy.
Előzmény: Máln@ (110) 0 VÁLASZ
Brigetius 2008. 06. 29. 18:14 | #113
A tücsök és a hangya

Egy nagy rét kellős közepén éldegélt a tücsök és szomszédja, a hangya. A hangya szorgalmasan dolgozott, hisz tudta jól, hogy munkájának gyümölcsét élvezheti majd szabadidejében.

A tücsök? Ő ugyan nem! Táncolt, dalolt, mulatozott. Aztán, egyszer csak beköszöntött az ínséges idő. A hangyának megvolt mindene, hiszen megteremtette létbiztonságát. A tücsök, hogy ne kopjon fel kicsiny álla, a hangyák vezetőihez fordult segítségért.

Ők szemügyre is vették a tücsök nyomorát, és úgy döntöttek, hátrányos helyzetűnek nyilvánítják tücsök komát. Tücsök koma megörült, örömében be is rúgott a kocsmában a kapott segítség egy részéből, majd a többit a játékgépbe dobálta. Gyermekei otthon várták az élelmet, meleg ruhát, egyikük éhen is halt. Tücsök koma ismét a hangyákhoz ment, ismét kapott segítséget.

Nem ám szépen megköszönte, toppantott egy nagyot. Kikérte magának AZ alamizsnát. Hiszen ő is teljes jogú tagja a rét közösségének, ezért neki több jár!

És mivel hátrányos helyzetű, gyermekei sem lehetnek mások:

"Tessék szépen kiszámolni, mennyi is jár nekem, és gyermekeimnek!" - rendelkezett.

A hangyák sóhajtottak egy nagyot. Igyekeztek intelligensen kezelni a helyzetet, így hát megadták a tücsöknek, amit kért. Tücsök koma úton hazafelé ismét jól berúgott, majd másnap reggel magához térvén elgondolkodott, hogyan tehetne szert még több segítségre:

"Hohó! Saját magamat nem sokszorozhatom meg... No de gyermekeimet...!"- rikkantotta.

Így hát féktelen és felelőtlen szaporodásba kezdett, hiszen gyermekeinek sanyarú sorsa jó érvnek bizonyult, valahányszor visszament a hangyákhoz.

A hangyák megadóan bólintottak, ismét segítettek, ám néhányan közülük elégedetlenkedtek a kialakult helyzettel:

"Miért adunk a tücsöknek? Miért nem teremti elő magának, ha szüksége van rá?"

Erre a tücsök agresszívan visszavágott:

"Mit mondtál? Tücsöknek neveztél??? Az én nevem ízeltlábú hegedűvirtuóz! Jó, ha megjegyzed, barátom!"- mondta fenyegetően, majd útjára indult.

Napokig forrongott magában. - "Még hogy tücsök... Teremtsem elő... Nem tudják ezek, ki vagyok én!!!" - Ezzel útnak indult, megkereste fajtársait.

"Össze kell fognunk, meg kell védenünk magunkat ellenségeinkkel szemben!"- duruzsolta társai fülébe.

Így is lett. Megegyeztek, ki lesz közülük a szószóló. Neki nincs más dolga, csak fülelni. Ha azt meri mondani valaki, hogy tücsök, rá kell vágnia, hogy rasszista és kirekesztő.

Taktikájuk bevált. A buta hangyák nem akartak rasszistának tűnni, így mind több és több segítséget nyújtottak. Közben dolgoztak keményen, hogy a saját számláikat is be tudják fizetni. Fel is tűnt ez a tücsköknek. Úgy gondolták, nem szép dolog a hangyától, hogy csak magára gondol, amikor pluszműszakot vállal. Valahogy ezt is el kéne venni tőle...

Így hát elkapták a hangyát az éjszakás műszakból hazafelé, kifosztották, és jól elverték. A hangya, a törvények szerint a rét rendfenntartóihoz fordult: - "Segítsenek, kirabolt egy csapat tücsök!"

A rendfenntartók csak csóválták a fejüket: - "Honnan tudod, hogy tücskök voltak? Annak vallották magukat?"

A hangya inkább legyintett, és hazament. Napokig emlegette barátainak, hogy csúnyán elbántak vele a tücskök. A barátok csak bólogattak, hiszen velük is ugyanez történt. A rémhír gyorsan terjedt a rablókedvű tücskökről, míg az éppen mulatozó tücskök fülébe nem jutott:

"Miiii? Már megint tücsköznek? Tanítsuk móresre őket!"

Ezzel elindult egy soha nem látott erőszakhullám a réten. A tücskök raboltak, fosztogattak, vagy puszta kedvtelésből verték félholtra a hangyákat. Erről nem is szólhatott a fáma, mert a tücskök szószólója résen volt, valahányszor felröppent egy kósza hír, ő habzó szájjal üvöltötte "RASSZISTAAAA!"

A hangyák mindenféle dologgal próbálkoztak. Megalapították a hangyagárdát, de ezt még saját fajtársaik is lehurrogták. Fegyveresen egy hangya sem merte megvédeni magát, hiszen egy tücskökkel teli börtönben nem sok jó várt volna rá. A tücskök (hm, elnézést ízeltlábú hegedűvirtuózok) senkit sem kíméltek. Öreget, fiatalt, nőt, gyereket egyaránt megtámadtak, szemrebbenés nélkül. Még egy köztiszteletben álló hangyatanárt is meggyilkoltak sok más hangyával együtt. A hangyák csak tűrtek, dolgoztak, hiszen a rét komoly gazdasági válságba sodródott.

Közben a tücskök csak szaporodtak, egyre több volt az éhes száj. A hangyák etették őket, míg a kis éhes szájakból kifejlett tücsökbűnözők nem cseperedtek. A hangyák egyre demoralizáltabban élték hétköznapjaikat. A tücskök egyre többen lettek. Végül az egész rét fölött átvették az irányítást. Elszennyezték a rétet, feléltek minden tartalékot, büntetlenül kaszabolták Le az utolsó hangyát is.

sychka
sychka 2008. 06. 29. 18:12 | #112
Megértem a fiatal párt,én személy szerint egy ehhez hasonló településen éltem ,és ha nem is igy ,de én is menekültem.Szerencsére sikerült elköltöznöm 10 éve.Jó döntés volt,azóta a helyzet csak rosszabb lett.A kb 1700 lakosú falu legalább 40 %-a etnikum,az óvodában ,iskolában viszont 70-75 %-os arány tapasztalható.Szép jövő!!!
gyimi 2008. 06. 29. 18:12 | #111
Hát igen mindenből csak tanulhatunk. Leszűrtem a tanulságot és fel kéne pofozni végre valakit a Parlamentben hogy nincsenek egyenlő jogaik az embereknek és hogy itt vannak a legelrettentőbb példák is már. És nem akarom hogy az legyen hogy valakit is bántsanak, mert azért bármennyi is elvetemült emberek voltak ezek nem érdemelnek halált, de ha nem cselekszik valaki hamarosan megnézhetjük hogy nem csak a romák tudnak lincselni...
Előzmény: Hasegawa (107) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 18:10 | #110
1.utálom a hellyo kitty-t!!!!!:@ :)...nehogy azt hidd,hogy minden 14 éves lány olyan,hogy csak az érdekli,melyik a legújjabb divathóbort,és hogy mennyire népszerű a hello kitty.MErt őszintén szólva:letojom
2.Az Izén mindig azt feszegetjük,hogyan nem kellen reagálni,a másik véleményére,és hogyan nem kéne azt nézni,ki hány éves....Senki sem jött rá,hogy kell,de egyszer rá kéne.Most írhatnám azt hogy a te 38 éveddel,téged csak biztosan a tudás,és a gyereknevelés,és a főzés....meg a munka érdekel.De nem írom.Mert tiszteletben tartom,hogy mindenki más.-.-Így lehet,hogy te sem vagy ilyen,mint amilyennek a felnőtteket leírják.Úgyanúgy neked sem kéne minden tizenévest beskatujáznod,a tüncibüncikisaranyoshellokittymániás kategóriába!
3.A korom miatt még jól tudom,mi az a Magyar Gárda,a cigányellenesség,és tudom,hogy milyen rossz helyzetben van az ország.
4.Én csak poénból írtam,a 100.kommentet.De aki nem érti a viccet...az így járt.És most ismét biztos azt gondolod,hogy viccet csinálok az egészből,és nem is érdekel ez az egész.Egyszer én is felnövök,és nem akarom,hogy a gyerekem ilyen körülményekkel éljen eggyütt.De valószínű,hogy ez így lesz,ha így folytatjuk!

Előzmény: varazs (101) 0 VÁLASZ
wnw 2008. 06. 29. 18:06 | #109
Sajnálom ezeket a szerencsétlenül járt embereket,és ez az eset példa a sok közül,
a jövőre nézve semmi jóra nem számíthatunk ezügyben,és ha olyan helyen élsz ahol romák
laknak,ha nem,ezek a tények,és aki védi őket az sem különb náluk..tízből majdnem tíz ember tud
mesélni valami velük kapcsolatos negatív személyes élményt..(miskolci vagyok,nem rózsadomb ;)
szebb jövőt!
Re-Peet 2008. 06. 29. 18:04 | #108
Az nem lehetne mondjuk inkább India?
Előzmény: kKNd (105) 0 VÁLASZ
Hasegawa 2008. 06. 29. 18:01 | #107
Én ezt már láttam már tegnap. Teljesen fel vagyok háborodva hogy ilyesmi megtörténhet még Magyarországon. A csávó elmondta hogy nem cigánygyülölő és hogy van cigány ismerősei is akik normálisan élnek. A legdurvább az volt mikor elmondta hogy amikor egy "félvér" /elnézést a szóhasználatért/ rokona ki akart menni hogy lecsitítsa a kissebségi tömeget azok majdnem megruházták őt hogy hogyan meri ezt tenni. Már nem azért de ezek hol élnek? Szerintem ideje lenne hogy kinyissátok a szemeteket emberek és rájöjjetek hogy hol élünk. Lehet hogy máshol is vannak ilyen emberek, de az a baj hogy minden romát már erre nevelnek, ezt látják hogy fater milyen jól elvan pedig egész nap kint ül a Tv előtt, stb.
Dolgozni ezek??? Ugyan már ezek soha nem fognak, elég csinálni 3-4 gyereket és el lesznek egész életükben.
Hála a jó égnek nálunk szerencsére összefogott a falu és nincs egy tisztességtelen roma család sem. Csak 2-3 normális roma család lakik itt. Amúgy én ezért fogom elhagyni ezt az országot a picsába, majd lehet mondani mennyire szemét disznó vagyok, DE több oldalról is préselik ki az emberből kifelé a szuszt. Nekem az nem hiányzik hogy másokat tartsak el a saját családomon kivűl is rohadt kevés pénzért.

Ja: Az érintett kommentelőknek meg üzenem: Lehet hogy megéltél már sokmindent, de mindíg is bövül a tudásod, ismereted, így nem tudhatod biztosan hogy mit fogsz majd találni a túloldalt. Komolyan érdemes megnézni a videót.
És úgy kinyílvánítani a véleményedet ami nem is biztos hogy az lenne felesleges és le is írhatod vele saját magadat.

gyimi 2008. 06. 29. 17:59 | #106
A 100-nál is több kommnet nem a romák miatt van. A fiatal pár miatt. Nekem is vannak roma ismerőseim, sőt olyan utcában nőttem fel ahol roma családok is laktak, de még hasonlóra sem volt példa. Remélem az ilyen emberek elszigetelődnek a társadalomtól és egyre kevesebb hasonló tipusú ember tűnik fel.
Előzmény: Máln@ (100) 0 VÁLASZ
kKNd 2008. 06. 29. 17:57 | #105
Az a baj hogy mindenki csak ül, nézi, elítéli őket, és nem történik semmi. Lehet, hogy szemétségnek hangzik, és mindenki egy utolsó görénynek fog most tartani, de én legszívesebben kiűzném őket az országból, mind egy szálig, VAGY felőlem megkaphatnák az ország egy kis csücskét, leszarom hol, csak ne itt legyenek, aztán települjenek oda, hozzanak létre egy putrivárost, éljenek ott, gecizzenek ott egymással, minket meg hagyjanak békén... Hihetetlen, hogy az embernek a saját országában kell rettegve élni, az ilyen szennytől... Mert természetesen ha egy cigó beszól, vagy fenyeget te semmit nem tehetsz, mert téged büntetnek meg, téged röhögnek ki, téged néznek le, vele kivételeznek...
eNMi 2008. 06. 29. 17:57 | #104
crap10: és tényleg az van, mint eddig
meksz13: sosem.
Purple
Purple 2008. 06. 29. 17:47 | #103
és még nincs vége :D nézd meg a többi "tomboldát" :D
Előzmény: Máln@ (100) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 17:46 | #102
vagy ha már ennyire felhoztad,lehet hogy te vagy az...
Előzmény: focuskoma (98) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 17:45 | #101
Te kisaranyos, elàrulnàd nekùnk, te hogy viselkednèl ha te jàrnàl ùgy, mint a riportban szereplò pàr?
Vagy ha tèged pròbàlnànak megtàmadni az utcàn , pàr kancigàny? Vagy ha kirabolnànak benneteket, fenyegetnènek?
Akkor is egy divathòbortnak tartanàd a cigànyellenessèget? Hello Kittyn kìvùl 14 èvesen el is hiszem, hogy te màst mèg nem làttàl az èletbòl, ezèrt elnèzem neked..
Előzmény: Máln@ (97) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 17:44 | #100
100 kommentet megértek a cigók??:/
thebeast 2008. 06. 29. 17:41 | #99
Hát... ez olyasmi mint a választások... először tudd meg ki-kicsoda, tájékozódj, és majd utána menj el szavazni. Nézd meg, utána lehet álláspontot felvállalni.
Előzmény: CRaPtRaSH (20) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2008. 06. 29. 17:41 | #98
Lehet nem is Purple a cigó, hanem Crapi XDXDXDXDXD (csak vicc volt csajok)
Rendben, elnézést befejeztem. Csak végezetül annyit, hogy majd az évek alatt megváltozik a véleményed :).
Előzmény: CRaPtRaSH (96) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 17:32 | #97
na tessék,végignéztem!Mind az összes ötvenvalahány percet!!!-.-'
Milyen országban kell(ene) majd felnőnöm apám...Remélem változik GYORSAN a helyzet:)Felháborító,miket meg nem engednek a cigók maguknak!És hogy mindent megúsznak,mert hogy ők "hátrányos helyzetűek",és mert "nekik el kell tartani otthon az 5-6 gyereket...Na persze...de minek lett 5-6 gyerek,ha még magukat sem tudják eltartani?Azért,hogy több segélyt kapjanak???Vagy hogy nagyobb legyen a banda,ha valakit szét akarnak ütni?Vagy hogy több pénzt lophassanak el a sarki boltból???...nem is tudom.És nem is akarom tudni.Mára a magyarok sajnos nem a vendégszeretetükről,jó főztükről,szokásaikról híresek.Hanem arról,hogy éppen milyen botrány,tüntetés van az országban.És ezen változtatni kéne.Nem a Magyar Gárdával,meg stbvel,hanem azzal,hogy akik legalább nem romák,azok viselkedjenek már úgy,ahogy egy jó Magyarhoz illik.Mert néha úgy érzem,ma már a cigányellenesség,a bűnözés,a lopás is divat.Olyan divat,amin ha nem változunk,akkor az egész ország erről lesz híres!
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 17:30 | #96
sztem mostmár tényleg le lehetne rólam kattanni,és attól h a barátnőm vki,attól nem kell ugyanúgy látni mindent,és egymás seggét kinyalni... én így látom,ő máshogy,ez van.
Előzmény: focuskoma (95) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2008. 06. 29. 17:21 | #95
Van mégegy dolog Purple amiben teljesen egyetértünk, és az a helyfoglalásod ebben a témában :)))). Kicsit kinyithatnád Crapi barátnőd szemét a hazánkkal kapcsolatban. Craptrash amit mekszamnojz ír az 50. kommentbe azt nagyon az eszedbe vésném, mert szépen megfogalmazta a lényeget. Jah meg ha van még aki védi ezt a beilleszkedni képtelen népet, az dave55 73. kommentjét olvassa el még vagy 100 szor, hátha tanul belőle.
dNS 2008. 06. 29. 17:18 | #94
Az első mondatoddal teljesen egyetértek, sajnos tényleg csak így történne vmi változás.
Előzmény: ed (87) 0 VÁLASZ
ga_-bor 2008. 06. 29. 17:18 | #93
Én végignéztem... igazából ezeket a cigányokat rákötném a kamionunkra, és pestig húznám (nagykanizsa<---230km--->pest, hátha addigra elkopnának. Válogatot mocskosságokat tudnák az ilyen "emberrel" csinálni, mert az tény, hogy a magyarba is van ilyen, csak meg kell nézni h a cigányba mennyi és a magyarba mennyi van. Tény h nem a howatartozás dönt, mert nekem is vannak rendes cigány ismerőseim, de kevés. Igazából a rendes ember is kevés van már magyarországon.
dNS 2008. 06. 29. 17:16 | #92
Lehet hogy feketén dolgoznak sokan, DE legalább dolgoznak!!! Nem úgy mint ezek a tetvek!!!
Előzmény: Vace (89) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 17:12 | #91
:D
Előzmény: crf450r (90) 0 VÁLASZ
crf450r 2008. 06. 29. 17:08 | #90
Nekem egy Presszóból kellett leszámolnom a Rómaiak miatt. egy mocskos, jellemtelen, hálátlan fajta. ha, nem volt pénze, egy szóda mellett el tudott ülni órákat, de ha sikerült neki szerezni (persze nem munkával), akkor azt hitte hogy Ő fingotta a golfáramot. az az egyetlen baj hogy ugy szaporodnak mint a nyulak.
Vace 2008. 06. 29. 17:03 | #89
Én nekem az a vélemenyem, hogy nem avval kéne foglalkozni ífy kissebbség, úgyy kissebbség. Azt kéne kideríteni kihibázott akkor amikor a család intézkedet afelől, hogy a jogosulatlanól ott tartozklodó illetőket miért nem lakoltattták ki, hiszen megjárták a rendőrséget, az önkormányzatot és senki sem tett semmit... elvileg polgári peres úton kellett volna intézkedni. A segélyekre megt visszatérve, hogy annyit pénzt kapnak mintha minimálbérre lennének bejelntve, erre meg annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb ember feketén dolgozik
Máln@ 2008. 06. 29. 17:03 | #88
Bungle/wtf,én a helyedbe még odaírtam volna ezt a cimkét: "tessékmaishőbörögnicíműkommentvadászpost"
mint pl.: http://ize.hu/comments.php?post_id=6052
:)
ed 2008. 06. 29. 16:59 | #87
A gond az, hogy csakis magyar életek feláldozásával lehetne visszafolytani a cigány "inváziót" (csakis az ilyen esetekre értem a dolgot)
Azt a roma közösséget, akik egymással kapcsolatban vannak, és egymást segítik a közös céljuk elérésének érdekében, vagy elementális erővel ki kellene írtani (Isten bocsásson meg), vagy pedig, olyan mértékben megfenyíteni, hogy esélyt se kapjanak a felháborodásra, illetve a vendettára...

A magyar emberéletről, az "írtás" vagy fenyítés utáni szankciók gondoskodnak sajnos....
ez a véleményem...
Re-Peet 2008. 06. 29. 16:58 | #86
valahol arrafele :D
Előzmény: petyamester (83) 0 VÁLASZ
Miri Z 2008. 06. 29. 16:55 | #85
Jesszusom...nem találok szavakat...
DeeP&#174; 2008. 06. 29. 16:49 | #84
Én meg Galgahévízen lakom, és ismerem ezt a manuszt, meg erről a sajnálatos eseményről is hallottam..
petyamester 2008. 06. 29. 16:47 | #83
Aszód?
Előzmény: Re-Peet (81) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 16:42 | #82
na,az azért súlyossab,mint az én 63 km-em :))...szegény.....:O
Előzmény: Re-Peet (81) 0 VÁLASZ
Re-Peet 2008. 06. 29. 16:40 | #81
neem.. én 15km-re Galgagyörktől
Előzmény: Máln@ (78) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 16:39 | #80
Nekem is ez a vèlemènyem, amùgy meg èn ìrtam, amire cèlzol.Lesz majd mèg itt sìràs-rìvàs a cigànyok rèszèròl, ugyanis a magyar nèp sem fogja màr sokàig bìrni, h egyszer kihùzzàk a gyufàt , megbosszulja magàt! A Gàrda mèg csak a kezdet.Mi birkatùrelmù nèp vagyunk, de mindennek van hatàra.
Eszùk àgàban sincs elmenni ezeknek dolgozni, mìg a 100ezret megkapjàk pacsiba, ezèrt csak purdèkat kell nekik gyàrtani.A lòvèt meg elisszàk a kocsmàban, nehogy mà a gyerekre kòltsèk!
Előzmény: Fabian (70) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 16:39 | #79
jaaaa......hogy úgy érted :D Oké,koppant :]
Előzmény: Máln@ (78) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 16:38 | #78
???Ezt most nem értem :D...hiszen te is pesti vagy xD az is errefelé van...81 km tőlünk Pest:/
Bocs,fáradt vagyok...nem esik le...:)
Előzmény: Re-Peet (77) 0 VÁLASZ
Re-Peet 2008. 06. 29. 16:35 | #77
akkor te már Mo. másik szegletében lax :)
Előzmény: Máln@ (76) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 16:35 | #76
:O 63 kmre van tőlünk ez a Galgagyörk!!!.....:)...Én azt hittem,azért kicsit messzebb.Amúgy soha nem hallottam erről a településről,ezért mondom már rákeresek a jó kis gúglmepszen.Hát tessék.63 km...:O
Purple
Purple 2008. 06. 29. 16:32 | #75
ha csak azt megnézed, hogy a börtönlakók hány százaléka cigány, már az is sokat elárul...
Előzmény: dave55 (73) 0 VÁLASZ
Re-Peet 2008. 06. 29. 16:32 | #74
Sápadt arcú roma gádzsi.. :D . na jó.. ahhoz nagyon sápadt lennél :P
Előzmény: Purple (72) 0 VÁLASZ
dave55 2008. 06. 29. 16:31 | #73
mindenki azzal dobálózik, hogy "jajj, a fehérek közt is vannak csúnya gonosz emberek". ehhez annyit fűzök hozzá: ARÁNYOK!!! vegyük figyelembe hogy a cigányok közt mennyi a bűnöző, és a fehérek közt! egyébként végignéztem a videót régebben. és ezzel mindent elmondok: borsod megyében lakok. és aki védi a romákat, az vagy csukott szemmel jár az utcán, vagy a rózsadombon lakik, vagy egész nap otthon ül
Purple
Purple 2008. 06. 29. 16:28 | #72
'csööög :D na ezt már nem mosom le magamról :DDD :(
Előzmény: Re-Peet (71) 0 VÁLASZ
Re-Peet 2008. 06. 29. 16:27 | #71
így a képet nézve.. biztos nem? ... nem versz át Michael Jackson II :D
Előzmény: Purple (69) 0 VÁLASZ
Fabian 2008. 06. 29. 16:26 | #70
Én qrvára leszarom, hogy cigány-e vagy fehér, fekete, sárga... Az embert a tettei határozzák meg, nem a hovatartozása.
Ezek itt viszont bebizonyították, hogy az "ember" témakör közelébe sem érnek, mindegyiket két év villamosszékre ítélném bevezetésképpen is...
Az meg, hogy az állam így viselkedik, megintcsak nem meglepő. Valaki írta, hogy az állam akarja, hogy "elcigányosodjunk". Ezzel tökéletesen egyetértek, ők is ugyanazt teszik, mint a postban szerplő állatok. Nem dolgoznak, csak lopnak. A magyar ember meg jól lenyeli. A mostani államnak nem érdeke, hogy a magyar embernek nemzeti identitás-tudata legyen. Akkor nem lenne semmi hatalma.
Ahogy én látom viszont ez a visszájára fog elsülni, mert minél pofátlanabbul rombolnak, annál több magyar fog összefogni és a végén még tényleg egy nép leszünk, nem sok kis egyedülálló család, magára utalva... De akkor én qrvára paráznék az összes köcsög helyében...

Peace
Purple
Purple 2008. 06. 29. 16:22 | #69
húú bazki ez úgy jött le, mintha cigány lennék :DDDD na csak arra próbálok célozni, hogy az nem kompenzálja a helyzetet, ha vannak köztük jó arcok, attól még ez probláéma
Előzmény: Purple (68) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 06. 29. 16:21 | #68
mert nem erről szól a post. én is normális vagyok meg jófej, engem miért nem emeltek ki? :DD szerintem az alap dolog, hogy valaki élni tudjon egy társadalomban.
Előzmény: Máln@ (66) 0 VÁLASZ
petyamester 2008. 06. 29. 16:19 | #67
Egy emberként nem tud a magyar fellépni ellenük. Olvasgasd a kommenteket, egy szóért egymásnak ugrik bárki, az egyik szerint a másik egy kis fiatal idióta, a másik szerint meg az egyik hülye idióta. Hova akarunk így együtt fellépni?
A magyar ember ilyen, mindig is ilyen volt és ilyen is marad. Na ez a szégyen. Mindegy, megyek tanulok államvizsgára.
Előzmény: senki (64) 0 VÁLASZ
Máln@ 2008. 06. 29. 16:19 | #66
Amúgy én értem,amire CRaPtRaSH céloz.És igazat is adok neki...vannak fehér köcsögök,szerintem is...:S...nem értem,hogy ezen a kommenten miért háborodtatok fel ennyire...-.-....
És most majd jönnek nekem a kommentek,hogy 14 éves fejjel,minek írok ilyeneket,vagy honnan veszem ezeket.A válaszom:
Hiába,hogy fiatal vagyok,azért én is Magyarországon élek.
petyamester 2008. 06. 29. 16:13 | #65
Na, akkor egyetértünk. :D
Előzmény: Purple (59) 0 VÁLASZ
senki 2008. 06. 29. 16:12 | #64
a legszörnyűbb, hogy a rendőrök csak a magyar gárda megjelenésekor mozgósították az egységeiket....
asszem ez mindent elmond a rendőrségről.
A cigányokkal meg nem tudunk mit kezdeni mert itt hiába írja bárki hogy bezzeg ő. nem mindenki kussol ha meglátunk egy 4 fős cigány bandát az éjszakai buszon cigánykodni. Inkább leszállsz te is énis h ne legyen bajod, de ha egy emberként lépnénk fel ellenük takarodnának.
Gátlástalanok, agresszívak szaporodnak.
egy fekély az országon, és sajnos nem tehetünk ellene semmit......
de ha alternatívákat nyujtanék mindenki rohanna az ombudsmanhoz mmeg mittudoménkihez h hú ez rasszizmus
AZ kéremszépen. de kérdés h rasszizmus csak egy irányban érvényes? kettős mérce persze.
reménytelen

stero 2008. 06. 29. 16:12 | #63
kaparjátok már ki egymás szemét köszi ^^
Re-Peet 2008. 06. 29. 16:10 | #62
azé Tura egy kicsit messzebb van.. igaz csak egy km-rel
:)
Előzmény: petyamester (56) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 16:10 | #61
nekem is van egy link a tv2-es riportròl, hàt vèrlàzìtò, ahogy a mùsorvezetò csajszi pròbàlja elterelni a szòt..
Bakeyoo 2008. 06. 29. 16:09 | #60
Ez jobb volt, mint egy mozi... egy percig sem unatkoztam. Sajnos. Köszi wtf!
(Jobb lenne, ha egyesek a bill helyett más koptatnának. De ez csak az én véleményem... ha már itt tartunk, hogy ezen is képesek vagytok összekülönbözni.)
Purple
Purple 2008. 06. 29. 16:09 | #59
én nagyon nem vagyok velük jóhiszemű. engem nem hat meg ez az egyenlőség, emberijogok, ők is emberek és vannak köztük normálisak duma. mert TAPASZTALATBÓL beszélek, és igyexem nyitott szemmel járni... (tény hogy vannak belőlük normálisak, de akkor őket miért emeljem ki? velük én is az vagyok, barátkozok velük, nem azt látom rajtuk, hogy cigányok. minek megint velük dobálózni, mikor mpst a mocskosabbik feléről van szó, akik tényleges PROBLÉMÁJA az országnak....és sajnos többségben vannak)
Előzmény: petyamester (56) 0 VÁLASZ
petyamester 2008. 06. 29. 16:06 | #58
végignéztem erről vagy egy csomó videót, és a magyar csávó nyilatkozta ezt. Asszem a tv2-n.
Előzmény: wtf (49) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 29. 16:05 | #57
o te szegeny :D
Előzmény: Re-Peet (55) 0 VÁLASZ
petyamester 2008. 06. 29. 16:05 | #56
Nem kell velük jóhiszeműnek lenni. Nem tudom, ti merre lakhattok, de én itt vagyok kb 25 kilométerre galgagyörktől. Minthogy melómhoz tartozik ingatlanok helyszínelése és felmérése, volt alkalmam az ottani telepen is körülnézni. Na oda értelmes ember nem költözik, pláne úgy, hogy az ingatlan egy részét már lakják, és hozzávéve azt, hogy a falu túlfelén (magyar részen) sem drágábbak a házak, mint ott.
Ami a kutyát illeti, az is benne van. Nekem is mérgezték már meg kutyámat a tetvek. Annyit tehetsz felénk ez ellen, hogy betaníttatod a kutyát rendesen, nem csak úgy legyen egy kutya oszt jól van.
Előzmény: Purple (47) 0 VÁLASZ
Re-Peet 2008. 06. 29. 16:05 | #55
jéhh.. ez itt van nem messze :D

Kanka 2008. 06. 29. 16:04 | #54
Igen.
Neked viszont van jogod ostobának lenni és idiótaként viselkedni, amivel élsz is.
Előzmény: CRaPtRaSH (46) 0 VÁLASZ
wtf 2008. 06. 29. 16:03 | #53
Fogd már fel, hogy nem a véleményeddel van gond, csak azzal, hogy köze nincs a posthoz, amit írsz. Hogy is lenne, ha meg se nézted? Sehogy.
Előzmény: CRaPtRaSH (52) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 16:01 | #52
lehet,de nekem ez a véleményem,én fogadjam el,és más ne??? köszi,tőled is pont ezt vártam..
Előzmény: mekszamnojz (50) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 16:01 | #51
van,és azt csinálok vele,amit akarok,nemde?
Előzmény: varazs (48) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 29. 16:01 | #50
ezt en a helyedben most nem folytatnam. nem a legjobb helyen es nem jo idoben es nem jo eszkozokkel csinalod amit csinalsz. inkabb figyelj es tanulj masoktol. azt sem art neha. hidd el hogy masok velemenye is lehet tobb mint a tied, amitol te is tobb lehetsz. (nem megsertodni mert csak barati jotanacs!) ;)
Előzmény: CRaPtRaSH (43) 0 VÁLASZ
wtf 2008. 06. 29. 16:00 | #49
Amikor odaköltöztek, még nem költöztek be a cigányok.
Előzmény: petyamester (45) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 15:59 | #48
Ahelyett hogy itt àcsingòzol, inkàbb nèzd meg a vidit.Làtom, mègis van idòd...:))
Előzmény: CRaPtRaSH (46) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 06. 29. 15:59 | #47
ebben is van igazság, de ez is csak azt bizonyítja, hiába vagyunk velük jóhiszeműek, mindig pofára esünk. hiába közeledünk feléjük normálisan, mindig mi szopjuk be. így védjétek őket... érted bedarálja a kutyáját fűnyíróval bazmeg....
Előzmény: petyamester (45) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 15:57 | #46
igen??? te is magadba nézhetnél bazdmeg....
kurvára nincs jogod ilyeneket mondani senkire...
szánalmas hogy megint a korral dobálóztok...
Előzmény: Kanka (44) 0 VÁLASZ
petyamester 2008. 06. 29. 15:56 | #45
Már pardon, de nem odaköltöztek a romák, hanem úgy vették az ingatlant, hogy ezek ott laktak a nyárikonyhában, vagy hol, ergo tudták, hogy mi az ábra. Aki meg magyarként beköltözik acigánytelepre, annak annyi esze is van.
Az tény, hogy rühellem a rétinégereket, mint a sz@rt, de aki odamegy közéjük lakni, annak erre számítania kell. Én már csak tudom, kb 200 méterre tőlünk kezdődik az itteni telep. (bár minket nem mernek basztatni, de asszem ezt már leírtam máshol).
Kanka 2008. 06. 29. 15:55 | #44
17 éves lányként eddig maximum egy f**zt tapasztalhattál a seggedben, többet nem igazán, nézz már magadba légyszíves.
Előzmény: CRaPtRaSH (29) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 15:55 | #43
felvilágosulni??? jah,hogy te megint ennyire ismersz...gratulálok,hogy ennyire okos vagy,és nem tudod elfogadni h valakinek nem ugyanaz a véleménye mint neked...
Előzmény: varazs (42) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 15:54 | #42
most olvastam el a kurucon a polgàrmester asszonyròl az infòkat, amit pont a falujabeliek mondanak.
Hàt assesemmi!

Craptrash-t vagy ki a manòt meg hagyjàtok, nem akar egyszerùen felvilàgosulni, na! :DD
wtf 2008. 06. 29. 15:54 | #41
Ja, és még valami, nem vagyok fajgyűlölő, nem vagyok rasszista, nem vagyok "ősmagyar" meg magyar gárda szimpatizáns vagy tag, és vannak nekem is roma származású jó ismerőseim.
Csak az szúrta a szemem, ahogy a "médiában" az egész sztori lement. Ajánlom főleg az alábbi MTI féle mondatot:
"A rendőrök folyamatosan igyekeznek megnyugtatni a helyieket, hogy megvédik őket, a polgármesternő pedig már két éjjel a romák között aludt, hogy félelmüket csillapítsa." :DDD

Meg ajánlom a kontra videót:
http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=1038&mm_id=16&media=3777&list=1" target="_blank">http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=1038&mm_id=16&media=3777&list=1
Kool 2008. 06. 29. 15:51 | #40
Hát ez felháborító! Ez már mindennek a teteje! Nem elég, hogy az állam nyakán lógnak, és szívják az ország vérét, és ha kedvük tartja elveszik a más tulajdonát. Nem egyszer fordult már elő Magyarországon, hogy valakihez betörtek ezek az emberi lénynek nem nevezhető egyének (ezt a jelzőt az olyanokra használom, akik olyanok, mint a videóban szereplő barbárok, és nem általános jelző, van normális és rendes cigány is, ismerek párat) és az áldozat jól megkalapálta őket, mert védte a sajátját, és ezért nem a cigókat, hanem az áldozatot állították elő rasszizmusért és testi sértésért. És ez a mai Magyarország. Hát hová jutunk így? Mi magyarok vagyunk többségben, nem csinálhatunk semmit, mert megbüntetnek, a kissebségbelieknek meg mindent szabad büntetlenül? Ez már tarthatatlan. Megkéne szüntetni a kissebségi törvényeket, és mindenki egyenlő lenne, nem lenne ennyi bűncselekmény, aminek a hátterében romák lennének. Talán ez is lehetne egy megoldás, bár kétlem. Ide már radikálisabb megoldásokat kéne kitalálni.
koocos 2008. 06. 29. 15:50 | #39
THX...amúgy már nem is fingerboardozok!!!
Előzmény: mekszamnojz (38) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 29. 15:49 | #38
a bizidhez gratula. es csak igy tovabb :)
Előzmény: koocos (34) 0 VÁLASZ
koocos 2008. 06. 29. 15:49 | #37
Akk sry, leírom mégeccer: egyetértek !!!
Előzmény: mekszamnojz (35) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 15:48 | #36
leszállhatnál végre rólam...köszi
Előzmény: wtf (33) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 29. 15:48 | #35
nem. te aszontad hogy koszonjuk emese. azt meg a hulye, ostoba vagy faraszto kommentekre szoktak itt irni nem arra amivel egyetertenek. :S Az izen van olyan hogy le nem irt kultura. Latszik hogy sokan megcsak eszre sem veszik....nemhogy betartsak... :(
Előzmény: koocos (32) 0 VÁLASZ
koocos 2008. 06. 29. 15:48 | #34
Most mért kell szenyázni, amikor csak az egyetértésemet akartam kifejezni? Ezek után lehet hogy inkább csöndben nevetek...amúgy egész jó lett a bizim, nem fogok egyhamar megbukni...remélem :D
Előzmény: wtf (31) 0 VÁLASZ
wtf 2008. 06. 29. 15:46 | #33
Neked meg közöd nincs a posthoz, meg se nézed, de véleményt nyilvánítasz. Bravo!
Ezzel az erővel beírhattad volna véleménynek azt is, hogy szereted a focit (vagy épp nem).
Előzmény: CRaPtRaSH (29) 0 VÁLASZ
koocos 2008. 06. 29. 15:45 | #32
Nem ezt mondom én is???
Előzmény: mekszamnojz (30) 0 VÁLASZ
wtf 2008. 06. 29. 15:45 | #31
Szívesen, további jó ujjdeszkázást, kisgyerek. Vagy inkább tanulj inkább a pótvizsgákra...
Előzmény: koocos (28) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 29. 15:43 | #30
pedig kurvara igaza van

Előzmény: koocos (28) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 15:43 | #29
nem tudsz rólam kb SEMMIT, ezért légyszives ne írj le...
nem tudsz semmit az életemről,sem arról,mit tapasztaltam és mit nem.
nem védem őket,és nem is szeretem őket,szimplán annyit mondtam hogy nem scak ők ilyen,elég sok "fehérember" is ilyen,és köztük is vannak rendesek.
a véleményem meg hadd tartsam már meg.
mindenhol vannak jó és rossz emberek egyformán,ahogy köztük,köztünk is. szimplán ezt szerettem volna elmondani,de úgylátszik itt már véleményem sem lehet lehurrogás nélkül,és anélkül hogy leírnál szar embernek.

varázs,neked meg ugyanezt ajánlom kb. h aíg nem ismersz,ne osszál le,h mit tudsz rólam
Előzmény: wtf (24) 0 VÁLASZ
koocos 2008. 06. 29. 15:42 | #28
Köszönjuk Emese...ööö...wtf :D
wtf 2008. 06. 29. 15:40 | #27
Akkor inkább tényleg ne szólj hozzá a témához. Nem muszáj minden posthoz írni. Köszi.
Előzmény: CRaPtRaSH (23) 0 VÁLASZ
wtf 2008. 06. 29. 15:40 | #26
Kimaradt az MTI-s cikk: http://kuruc.info/r/35/26233/" target="_blank">http://kuruc.info/r/35/26233/
Előzmény: wtf (24) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 15:39 | #25
èrtettem.mindent elàrultàl.gratula!
Előzmény: CRaPtRaSH (23) 0 VÁLASZ
wtf 2008. 06. 29. 15:39 | #24
1. Fiatal vagy nagyon. Kb. 0 élettapasztalattal, ahogy nézem.
2. Az egészet nem érted, mert végig se nézted, legyintesz, mint a legtöbb ember, pedig itt most már egyáltalán nem arról van szó, amit hiszel. Röviden a sztori: cigányok elüldözték a családot, előtte beköltöztek ingatlanjukra, kirakni nem tudja senki őket, fizethették utána a rezsit, stb. Eddig kb. a megszokott téma, már szinte mindennapos, a médiában már nem is hallasz róla, mert nem "érdekes", érdekesebb melyik médiagenyó épp kivel baszik. A durva az, ahogy a médiában ez a hír megjelent, és ahogy megvádolták a családot a cigányokat védve: (bár nem szeretem a kuruc infót, ott az MTI féle ferdítés (nézd végig a videót, ott van ahogy a család reagál).
3. Örülj, amíg nem a te környékeden, vagy a te ismerősöddel, családoddal történik mindez. Úgyis csak addig fogsz örülni.
Előzmény: CRaPtRaSH (20) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 15:38 | #23
mitől kéne tartanom??? nem fog ettől v mástól megváltozni a véleményem... nem nézem végig mert perpill nincs hozzá kedvem,igen van amitől tartok,de az rohadtul nem ez...
Előzmény: varazs (22) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 15:35 | #22
nem azèr, de aki nem nèzi vègig, az csak ne vakogjon, hanem utàna legyen "sajàt" vèlemènye..
ez ìgy tiszta, nem? Vagy tartasz valamitòl?
rezso 2008. 06. 29. 15:34 | #21
azért mindenki aki hozzászol megtehetné hogy végignézi...én is:D
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 15:32 | #20
nem,nem néztem végig,eleget látok belőle,de van egy véleményem,ezt felvállalom,másnak lehet hogy nem tetszik,de leszarom... másnak más a véleménye,és nem érdekel,attól ez az én álláspontom,én nem akarom megváltoztatni másokét,akkor más se akarja az enyémet... sztem ez igy tiszta,nemde?
Előzmény: wtf (19) 0 VÁLASZ
wtf 2008. 06. 29. 15:30 | #19
Fogadjunk végig se nézted. Pont erről van szó, amit írsz, a családnak roma barátai is vannak, akik dolgoznak, normálisak, stb.
Előzmény: CRaPtRaSH (10) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 15:30 | #18
Oda szavaznak, ahol kapnak sonkàt, lehet a Vitya is..
Tuxi 2008. 06. 29. 15:30 | #17
Ez nagyon durva de sajnos ha az a ember ha karjuk ha nem ...
Én úgy Gondolom a Gárda Talán jelenthet valamit.
varazs 2008. 06. 29. 15:29 | #16
A kormàny akarka ennyire elszaporìtani a cigòkat, hogy minèl kevesebb legyen a magyar.Ja, meg a szavazatok, egen...
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 15:29 | #15
zudodmikor? sztem sose.
Előzmény: mekszamnojz (13) 0 VÁLASZ
koocos 2008. 06. 29. 15:29 | #14
Hát ahogy érzed...nekem elég ha elhúznak a p****ba...
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 29. 15:28 | #13
lehet Bungle epp arra kivancsi hogy mikor lesz mar vegre annyi esze mindenkinek hogy nem reagal a masik kommentjere hanem csak konstatalja a posztot es kesz. ;)
Előzmény: CRaPtRaSH (10) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2008. 06. 29. 15:26 | #12
Elkelne egy Hitler utanzat napjainkban aki csak ciganyokat irt ki. Ennyi.
Purple
Purple 2008. 06. 29. 15:26 | #11
még is mindig ezekkel van a probléma..
Előzmény: CRaPtRaSH (10) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 06. 29. 15:25 | #10
nem "sötétbőrűek" közt is van ugyanannyi szar ember de mindegy,sztem kurvára felesleges ide ez a poszt h megint ugyanaz legyen,ami deddig volt..
Purple
Purple 2008. 06. 29. 15:23 | #9
én nem szaroznék. ha hatalmam lenne, akkor 5x annyira büntetném a cigánybűnőzést, és nagyon indokolt esetben kapnának segélyt(tanul közben, dolgozik, becsületes, büntetlen előéletű). de ez így nyilván egyszerűbb... leszarják hogy tönkretesznek minket...
koocos 2008. 06. 29. 15:20 | #8
En sem kezdtel el
Máln@ 2008. 06. 29. 15:20 | #7
chö...én inkább meg sem nézem :D -.-
koocos 2008. 06. 29. 15:19 | #6
Szeritnem de...
Előzmény: varazs (1) 0 VÁLASZ
varazs 2008. 06. 29. 15:19 | #5
Hàt ha màr a rendòròk nem mozgatjàk meg a valagukat a magyarok vèdelmèben, termèszetes, hogy kell a Gàrda.Az ò jelenlètùktòl màr egyenesen beszarnak kolompàrèk..:DD
nymisi
nymisi 2008. 06. 29. 15:18 | #4
A " törvény " csak ezt teszi lehetővé........ sajnos....
Tudod a demokráciában nem szabad mindent, de amiz szabad, az kötelező...
Állítólag.
Te mikor kapsz lakást ha megvan a 2,- 3, gyereked??
Sajnos elérjük lassan, hogy MI leszünk a kissebbség...
Előzmény: Purple (2) 0 VÁLASZ
nymisi
nymisi 2008. 06. 29. 15:15 | #3
Biztos?
Van annyi fa?

Miért kell megint ( mindíg ) politzálni?
Vannak nálunk " okosabbak " akik nem tudnak dönteni....
A mellékhatások tekintetében kérjük kérdezze meg képviselőjét, ..... :(
Purple
Purple 2008. 06. 29. 15:14 | #2
na jó én ezt nem bírom végignézni.... utolsó aljadékok. de persze egyenlőséget és segélyt nekik...
varazs 2008. 06. 29. 15:07 | #1
Ugye le szabad ìrni, hogy akasztòfàt a cigòknak?