Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
buldozer
buldozer 2008. 05. 20. 01:03 | #21
11,25dkg sac/kb 680 ft.ha talalok,megkostolom. : )A magyar konyha nem rossz,plane aki azon nott fel....de hidjetek el,tudnak a vilag mas tajain is fozni.Az,hogy csokis szalonna,hat istenem.Nem kotelezo... : )Purple,ugye nagyon valogatos vagy?
Purple
Purple 2008. 05. 19. 19:39 | #20
te meg a kínaiba :D fúj...
Előzmény: loloppo (18) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 05. 19. 19:28 | #19
Én spec. a fokhagymáspiritóst szeretem a legjobban. Két okból is:
1) finom
2) másnap kényelmesen utazhatom a villamoson
Előzmény: loloppo (18) 0 VÁLASZ
loloppo 2008. 05. 19. 19:14 | #18
Nem értem miért undorognak ettől egyesek. A hús nem feltétlenül kell hogy sós legyen, nagyon jó mézzel pl. a sült csirke, a vaddisznóhús áfonyalekvárral...stb Vagy a tojásrántotta lekvárral ill. bundáskenyér kakaóporral. Aki vakon elítéli és esélyt sem ad magának hogy kipróbálja, és utána döntsön hogy finom-e vagy nem, az...nem is tudom... menjen a mekibe!
Éjfélilány 2008. 05. 19. 18:42 | #17
A legjobb: májkrémes kenyér, majonézzel, és hagymával. Elöször undorodtam tőle, de nagyon finom. :)
csirek 2008. 05. 19. 16:31 | #16
nem hazudok, én is kipróbálnám, de nem fizetnek érte eleget :D
Előzmény: anon (15) 0 VÁLASZ
anon 2008. 05. 19. 16:28 | #15
Haverod, mi? na persze :DDDD
Előzmény: csirek (14) 0 VÁLASZ
csirek 2008. 05. 19. 16:18 | #14
én biztos megkóstolnám :P
haverom a Danettet (vaniliás puding másolat) ot szokta enni tarhonyás pörkölttel meg ilyesmikkel :D
spiritmonger 2008. 05. 19. 14:23 | #13
szigeten az egyik grillcucc árus faszival beszéltünk (nagyon elvon fazon volt), és ő mondta, hogy jövőre (idén) új specialitással áll elő, a csokiba mártogatott csirkecombbal.. erre most kiderül, hogy szegényt már megelőzték :D
Purple
Purple 2008. 05. 19. 14:15 | #12
hát engem a gondolata is kiütött...
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2008. 05. 19. 14:14 | #11
A malacpecsenye szilvával üt mindent.... nyami...
Előzmény: Purple (10) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 19. 14:11 | #10
gusztustalan... annyira nem vágom mi ezekben a finom..... meg narancsos meg áfonyás csirke... bazz undorító...
kotta 2008. 05. 19. 14:09 | #9
Két díjnyertes recept (az első tényleg az, a kopirájt meg egyiknél se az enyém):
Zsírzserbó
A hitlerszalonnának is nevezett kemény állagú lekvár alá és tejére fagyott hófehér disznózsírréteget helyezünk. Ízléses, zserbóméretű szeletekre vágjuk, és hidegen tálaljuk.

Zsírbólé
Egy kocka margarint (500dkg) egyenletesen eldolgozunk egy nagy üvegtál belső felületén. Sült kolbász forró zsírjával öntjük fel, majd reszelt töpörtyűt és kockára vágott fagyott disznózsírt szórunk bele. Tálalaskor "hűsítőnek" töltsünk ki fejenként 3 dl étolajat.
Jó étvágyat Norbi!
:D
mumus 2008. 05. 19. 14:00 | #8
szardinia +baracklekvaros makoszsomle /????? megvot
Lako 2008. 05. 19. 13:58 | #7
A koleszos élet sok mindenre ráveheti az embert :DDDD
Előzmény: Erunder (4) 0 VÁLASZ
anon 2008. 05. 19. 13:26 | #6
Süti kolbásszal? :D
papaluige 2008. 05. 19. 12:13 | #5
ooooo! lekváros "kuki" :DD
Előzmény: livy (3) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2008. 05. 19. 12:02 | #4
Mikor még koleszba laktam és elsős voltam bejött a szobánka egy marha nagy darab ötödéves tag és megkérdezte hogy van e "kenőcsünk" haverom meg éppen a cipőjét boxolta és felkínálta neki mrő a srác "Hülye gyerek kenyér kenőcsre gondoltam" Adtunk neki ketchupot és azt ették kenyérrel. :)
livy 2008. 05. 19. 11:55 | #3
Mi lekvárral ettük a pufasztott rízst, meg a "kukit" (extrudált mittudomén mi a hivatalos neve), mert nem volt kenyér. Meg sajtot lekvárral, de az se rossz :D
Sz...! 2008. 05. 19. 11:18 | #2
én nutellás kenyeret szoktam banánkarikákkal és nagyon fincsi :))))))))
enti 2008. 05. 19. 10:42 | #1
van olyan ismerösöm aki a löncshúst vaniliás karikával ette :D /kenyér nem volt a boltba:)/