Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Purple
Purple 2009. 08. 18. 11:34 | #4
az sztem tök mindegy, úgy is kijavítja magától a program
Előzmény: Kolbi (3) 0 VÁLASZ
Kolbi 2009. 08. 18. 11:24 | #3
a címkéknél én sem tudtam, hogy kis betűkkel kell írni (igaz, hogy csak a neveket írtam naggyal), bár észrevehettem volna :), mindegy art izére ma már kis betűvel küldtem be ^^
Ifa666 2009. 08. 18. 10:43 | #2
:)
Errtu
Errtu 2009. 08. 18. 09:40 | #1
Oké elvársak.
Most kiszúrtam s.csulit, de csak azért, mert nála rendre előfordulnak ezek a hibák, ettől függetlenül a jelenlévők 85%-a magára veheti szintén!

Elöljáróban leszögezném: a post nem működik, tehát ha valaki ezt szóváteszi itt, az csak magát égeti le. Az esetlegesen ezügyben érkező e-maileket meg ide is ki fogom tenni, hogy itt égessem le az illetőt, noha most figyelmeztettem mindenkit. Tehát:

Kategória: Nem hiszem, hogy olyan rettenetesen nehéz lenne a jó kategóriát kiválasztani. Ha egy Super Mario stílusú játékban nem gombák, hanem teszem azt zombik szerepelnek, az még nem lesz akció tőle. Se zombiölős. Ugyan úgy, a kattintgatós-tárgyösszestedős/felhasználós-majdavégénkijutós játékok sem logikaiak -akármennyire is füstölt az agyad a végén a megerőltetéstől-, hanem kijutósak. Ha bizonytalan vagy, ott az EGYÉB kategória. Amúgy ha csak ennyit szúrsz el, az még hagyján, mert néha mondjuk tényleg nem egyértelmű a dolog. Meg ezt nem nagy cucc javítani.
URL: Nem hittem volna, hogy ezt is el lehet szúrni, de aztán a saját szememmel láttam, hogy de, el lehet! Jelen esetben már csak azért sem fog működni a post, mert a következő URL-t kaptuk hozzá: http://www.play181.com/games/.../finding-my-heart.html.
Igen, így.
Három darab pontal a közepén. s.csulinál ez már nem az első eset volt.
Megkérnék tisztelettel mindenkit, hogy a jövőben legyen szíves kijelölni a böngészője címsorában az oldal címét, majd a CTRL+C billentyű használatával vágólapra helyezni, és a kívánt helyre a CTRL+V használatával beilleszteni! Nem kézzel átírkálni, meg ehhez hasonlók, mert rohadtul nem fogom egy elbaszott URL, meg egy hangyafaszányi elbaszott postkép alapján kitalálni, hogy a kedves post beküldő mit is akarhatott postolni! Sokszor megteszem, de az esetek nagy részében csak annyit értek el, hogy a Jóváhagyás gomb helyett a Törlést fogom megnyomni.
Kép: Ezt már egyszer -sokszor- kitárgyaltuk (itt: http://game.ize.hu/comments.php?post_id=1155 ), és egész szép eredményeket értünk el, bár ettől függetlenül még mindig vannak fennakadások a rendszerben. Minden esetre még egyszer: Nem a Google-n keresünk képet, nem a játék leírása mellől mentjük le azt a bolhafasznyi, 3x3 pixeles pacát, hanem magából a játékból, menet közben csinálunk egy screenshot-ot!
Szöveg: avagy képalá. Ide ha lehet kérnem csak a játék nevét írjátok, minden extra -félkövér-dőlt-aláhúzott-ugráló rózsaszín kisegerekkel körberakott- kiemelés nélkül. Ha a játék több részes (tudod? halál ninja 1-2-3, vagy valami hasonló), akkor a további részeket linkjeit is ide írd. Ha tudod hogy kell formázni, akkor megteheted, ha nem, akkor azt majd én megcsinűálom, te csak a linkeket másold oda, jelezve, hogy melyik, melyik.
Amit nem kérek ide: minden más.
Tehát nem írod le a játék egész sztoriját, hogy mit kell benne csinálni, sem azt, hogy szerinted mennyirerettenetsenhihetetlenülgigamegahiperkurvajó, se az életed történetét, se semmit.
Címkék: Először is kéretik ezt csak kisbetűkkel kitölteni! Másodsorban -noha ezt a post küldő formnál is külön jelzik- ide SZÓKÖZZEL ELVÁLASZTVA írd be a szavakat! Nem vesszővel, nem pontal, nem máshogy, SZÓKÖZZEL! Nem viccből van ez a beküldési résznél is külön kiemelve.
A címkék első körben a játék nevét tartalmazzák. Ha a játék neve az, hogy Halál Ninja I, akkor a címkék ezek lesznek: halál ninja i. Ezen kívül még pár szót odaírhatsz, mint jelen esetben pl.: japán kard vív dobócsillag mászik, stb. Olyan szavakat ami mondjuk a ninjákat jellemzi. (a teljes illemkódexüket azért kérlek ne pötyögd be)
Amit nem kérek ide: minden más.
Tehát nem írod, hogy mennyire cuki a játék, se az egyéni magvas gondolatodat róla -vagy másról-, se semmi mást.
A címkékre azért van szükségünk, hogy ha keresel egy játékot, akkor az oldalt található kereső javarészt a címkéket figyeli, és azok alapján keres. (meg más alapján is, de döntő többségben a címkéket nézi)

Még annyit itt a végén:
1.) Nagyjából 2000 játék van fenn, szóval van minta arra, hogy lásd: hogy kell egy postot összeállítani.
2.) Az adminisztrátor -ez lennék én- arra van, hogy a beküldött játékot jóváhagyja, illetve ha becsúszik a post küldésénél 1-1 hiba, akkor azt javítsa.
3.) Az adminisztrátor -ez lennék én- NEM arra van, hogy a gányul összehányt postokat javítgassa egész nap.
4.) Mielőtt beküldesz valamit vedd a fáradtságot, és keress rá párszor, hogy nem küldték már be előtted.
5.) Ha egy sorozat további része jelenik meg -lásd: Halál Ninja 1-2-3-sok-, akkor ha már fenn van az oldalon az előző rész, akkor a további részek linkjeit a hozzá tartozó komentbe kérjük beírni. (előtte meg azért nézd meg, hogy más már nem írta-e be esetleg)
6.) Magyar oldalról csak akkor teszünk ki játékot, ha az magyar fejlesztésű! (ilyen rettenetesen kevés van) Tehát ha pl. a Kongregate-ról leemelsz egy játékot, és belinkeled a saját honlapodra, majd onnan küldöd be, az törölve lesz. Az eredeti Kongás oldalról küld!
7.) A Travian és társai típusú regisztrálgatós játékok nem a mi profilunkba tartozik, szóval megkímélheted magadat és engem attól, hogy olyannal próbálkozol. A mybrute és társai -ezzelalinkelregisztráljatokkurvajógémgyertekminéltöbben- típusú gémek sem kerülnek ki. Sőt, ha kommentekbe ilyet meglátok, az az illető azonnali, és végleges kitiltását eredményezi az összes IZÉ-s oldalról!
8.) STB.

Végezetül: A régebbi játékok még az IZÉ-ről lettek áthozva, így azoknak sajnos még nem jó a képalájuk, és sok esetben címkéik sincsenek még. Ezeket lusta vagyok javítani, de amióta én csinálom a game-t azóta ezek rendesen vannak kitöltve.