Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Hebi 2008. 09. 06. 09:49 | #4
nagyon tündéri a vége, kszi Sziporka :)
Sziporka-26 2008. 09. 01. 16:24 | #3
Végigvittem!!!Sikerült.Nem annyira nehéz,csak használni kell az eszünket.
Ha érdekel valakit itt a megoldás:
1. Rákattintasz a villámjelű kőre.Kiad egy táblázatot.Értelem szerűen az alsó sorból kiválasztasz(rákattintasz) egyet az ábrába.Ha eltaláltad szétreped a kő és egy konnektor jelenik meg.
2. A felhőt a kanócánál fogva a konnektor felett megálítod.Ha sikerült,addíg kattintgatsz a konnektorra,amíg a felhőből kijön egy zsinór,ami bele megy.Amikor már fekete a felhő,kattintgass a konnektorra,hogy úgymond kihúzd a dugót.
3. Ha ez megvan,vidd az elektromos töltésű felhőt a vulkán kúpjához lévő sziklához.Ott állítsd meg,majd csapass bele a villámmal.(Kattints a sziklára)
4. Ekkor a szikla elporlad,előbújik egy kanna és egy kicsi kis tüzecske.Ha idáig megvan,a vulkán alján van az a kapu.Ha rákattintasz,kijön egy ábra két kerékféle képpel.A kettő között lesz egy téglalap alakú gomb.Addíg nyomkodd a gombot,míg a két ábra tetején a tűz jel nem lesz.Ha megvan kinyílik az a kapu.
5. Ha teljesen kinyílt a kapu,kattints a kicsi tüzecskére.Az autómatikusan bemegy a kapun és sokszorozódik,majd elkezd a kannából gőzkarika jönni.
6. Vidd oda a felhőt és kattints a gőzkarikára.A felhő egyszercsak nekiáll sötétedni.
7. Ha már teljesen sötét a felhő,vidd a kis tavacska felé.Ott állítsd meg.Ha ez meg van kattincs a vízbe,míg elnem ered az eső.Miután eleredt,kinő a fű,virág,stb.
8. Kattints a folyócska melletti fára,amiről leesik egy piros alma.
9. Hozd ki a barlangból az emberkét és csald az almához.MIután megette,elkezd szinváltós lenni.Várj míg kinő az antennája.
10. Kattints rá,ekkor nekiáll rádiójeleket küldeni és elviszi a repülő csészealj.Ami a barlang tetejére ledob egy lilás valamit és egy jelet karcol.
11. Hozdd ki az új emberkét a barlangból és vidd a folyócskához,majdnem vele szemben.(Addíg kattints a folyóra,míg az emberke nem csinál egy eret a barlang mellett lévő növényhez!!!!!!)
12. Ha sikerült,mekiáll nőni a növény és egészen a tetejéig fel fog érni.Kattints a növényre és az ember felfog mászni.
13. Miután felmászott,irányítsd a lila valamihez.Ha felvette kattints a vulkánban lévő tűzhöz.A kanna helyett kijön egy csésze alj és abból egy piros kanna.(irányítsd az ufó rajzhoz)A barlang tetejére öntözni fog egy sárgás folyadékot.
14. Kattints a barlang tetejéhez közel lévő sárga trutyira,ekkor megjelenik egy hajó.
15. A hajóban lesz egy négyzet.Arra kattints és kifog belőle jönni a szivárvány.
EZUTÁN CSAK ANNYI DOLGOD VAN,HOGY MEGVÁROD A MEGLEPETÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


babapiskóta 2008. 08. 29. 21:17 | #2
én igen. addig h elégett az emberkém a napon :D
+1 VÁLASZ
Hebi 2008. 08. 29. 20:53 | #1
Hmmm... valaki játszott ezzel?
meddig jutottatok?