Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
vikinez 2008. 06. 18. 21:51 | #6
Előzmény: Kerlés (5) 0 VÁLASZ
Kerlés 2008. 06. 18. 14:48 | #5
Zongorás résznél elakadtam. A hangjegyek begépelése után valamilyen üzenetet ír ki, de nem értem. Valaki megfejtette?
Szamooca 2008. 06. 18. 09:12 | #4
NEm hozol zavarba,mert azért küldtem be,hogy hátha nektek tetszeni fog!;) És ok,én megértelek titeket is,csak úgyanúgy leírtam a véleménem,mint ahogy bárki más is szokta...mellesleg a logiak,ügyességi játékokat kedvelem,csak azt én máshogy sorolom be magamnak,mint a kijutós,agytekergetős gémizéket....remélem érthető voltam(kicsit:D )
Előzmény: Kerlés (3) 0 VÁLASZ
Kerlés 2008. 06. 17. 20:47 | #3
Egyik ember ezt szereti, a másik azt. Miért baj ez? Bőséges a kínálat sokfélé játékból.
Általában ilyesmikeket keresek a neten. Sztem ezek jók, mert csapatjátéknak minősül egy-egy kijutós. Egy két nehezebb játékot élő ember egyedül megfejteni nem tud. Ezzel is ki lehet kapcsolódni.

Engedd meg, hogy zavarba hozzalak. Gyakran vagyok itt is és az izés oldalon is. Nos a múltkor láttam egy logikai játékot amit te küldtél be. Egy az egyben kijutós volt, csak át lett keresztelve a kategóriája logokainak. Lehet te is szereted a kijutósokat! Csodálkoztam is, hogy egy ilyen játékot beküldesz, hiszen tudtam róla, hogy nem kedveled ezt a típust.

Egyébként pedig jók a másféle játékok is csak baromira ügyetlen vagyok. :P Sokan szeretik a zombiölőst meg a várjátékosat. Ami másnak jó, az nekem nem fáj. A kedvenc játékom pedig az egyéb kategóriás! kütyü emberek, és az oldalon nem szereplő francia kijutós.

Előzmény: Szamooca (1) 0 VÁLASZ
Bakeyoo 2008. 06. 17. 19:51 | #2
IZÉsek és pofonok.
Mellesleg - szerintem - egy kijutós vagy hasonló típusú kalandjáték ugyanúgy el tudja terelni a gondolatokat, mint egy értelmetlen lövöldözős vagy ugrálós játék.
De teljesen tiszteletben tartom a véleményed. Tedd te is ezt! ;)
Előzmény: Szamooca (1) 0 VÁLASZ
Szamooca 2008. 06. 17. 19:16 | #1
nem mintha utálnám a kijutósakat(én??ááá dehogy :))) ),de meg szeretném kérdezni: hogy ti mindig ilyenekkel játszotok???Mert mindig ilyeneket küldtök be...amihez gondolkodni kell(MEGJEGYZEM:nekem nem esik nehezemre,nem vagyok hülye,nem azért írom :D)...arra szerintem ott vannak a 7köznapok.Én ha ide feljövök,azért jövök,mert kikapcsot akarok,nem pedig még itt is tekergetni az agyamat,amit már napközben kellőképpen kifacsartakk xDD...szal értitek...biztos jó sokan szeretitek a kijutósakat meg minden...de hogy mindig ilyenekkel játszak,azt én el sem tudom képzelni :S..