Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
stefy35 2011. 10. 25. 19:49 | #4
hogy kell it filmezni?
zsiráf 2011. 03. 26. 19:29 | #3
Elfogult vagyok, ha Stathamrőll van szó, ezért kíváncsian vártam ezt a filmet is. Az alakításában nem is csalódtam, a film vége azonban nekem sem jött be....
Tooni 2011. 03. 22. 10:48 | #2
Nagyon örülök,hogy ez egyszer az elfuserált és mészárszékké vált szektavezér-kinyírásnál a film készítői nem törekedtek arra, hogy valami módon alátámasszák annak a sok ártatlan testőrnek a jogos kinyírását, valami jelenet folytán, ami bemutatja mennyire elvetemültek és ezért "megérdemlik a halált". Így tisztán lehetett látni, hogy a"főhőseink" karakterének egyetlen meghatározó jellemzője egy fegyver a kézben. Csakis azzal válnak "mestergyilkossá", máskülönben csak esztelen, kegyetlenkedő állatok.
A film elején a kartellvezér kinyírása is mutatja ezt: közvetlen, test a test ellen, semmi trükközés méreggel, meg kütyükkel.
Aztán az a passzív világ amit megalkottak. GTA-znak egy nagyváros útjain, gyűjtik a körözési csillagokat, és mindeközben sehol egy rendőr, a swat, FBI meg a nemzeti gárda.
Fröccsenések. Nem is tudom mióta, elkezdett divatba jönni, hogy a találatokat aftereffekt-vérfröccsökkel kell jelezni...legalább az Expendables óta. Abbahagyatnák.
axenomorph 2011. 03. 21. 18:40 | #1
Nekem nem tetszett. Egészen elment, de a vége valami hihetetlenül rossz...