Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
kasy 2011. 04. 18. 14:04 | #5
Tooni 2011. 02. 14. 06:01 | #4
Minden kérdésedre ott a válasz az 1-es kommentben, csak végig kell olvasni.
Előzmény: axenomorph (3) 0 VÁLASZ
axenomorph 2011. 02. 13. 20:32 | #3
Magneto miért is hülye? Xavierrel az oldalán nem volt mindig szociopata világmegváltó, a prof olyan volt neki, mint az angyalka a vállán, idővel vált azzá, aki. Többség ellen pedig még különleges erővel sem érnek semmit, pláne, hogy a legtöbbjük képessége szinte szart nem ér, csak jól néz ki.
Előzmény: Tooni (1) 0 VÁLASZ
esztike:) 2011. 02. 11. 22:11 | #2
Ez jó komment volt:DÚÚÚ alig várom már imádom az x-ment!!Az egyik kedvenc filmsorozatom!És Nicholas Hoult játssza benne Bestiát!
Tooni 2011. 02. 11. 19:23 | #1
Jó kis filmnek ígérkezik, persze nem is szarra építenek várat, vagy szántóföldbe alagutat. Kár, hogy a régebbi filmeknek az új feldolgozású előzményei mindig egyre jobb effekteket meg gazdagabb felszereltségű világot kapnak, mint ami a régi szerint lehetséges lett volna.
Mellesleg a Magnetron gyerek egyszerűen hülye, a kripli prof ebből következtetve meg csapnivaló pszichológus, mert nem oldotta meg néhai barátja lelki baját. Én a vasgyúró helyében, ha már világuralomra törésről van szó, olcsó munkaerőt képeztem volna a mutánsokból, akik átveszik a hagyományos emberek helyét, mint az ipari forradalom óta a gépek az emberekét. Csak a "főgonosz" egymaga egy egész kovácsműhely vagy hajóépítő szárazdokk tennivalóit átvette volna, oszt szép lassan átveszik a gazdasági irányítást meg minden, kész. A mutánsok uralkodnak minden erőszak nélkül.
Rozsomák meg az irídium karmaival vághatott volna fát. Kolosszus gerendákat hajlít. Az időjáráscsaj majd öntözi a vetést.
Balfaszok mind.
+3 VÁLASZ