Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Strawberryy 2009. 09. 11. 16:25 | #6
Nekem is nagyon tetszett!
A képi világa meg csillagosötös!
Jozeph 2009. 09. 09. 19:37 | #5
Abszolút hibátlan film, szenzációs narrációval, és eszméletlen színészi játékokkal!
Természetesen Jim Carrey viszi a pálmát, az ő zsenialitása ebben a filmben teljesedik ki (+ még Truman Show, és az Ember a Holdon).

Ilyen filmekből kellene nagyon sok!
snake6 2009. 09. 09. 15:39 | #4
lessz folytatása!!!
Collector 2009. 09. 09. 11:30 | #3
Ez az egyik legunalmasabb film amit életemben láttam. Nyugodtan megcsinálhatták volna zs kategóriában olcsó színészekkel mert a történet is katasztrófa persze ami a filmben lejött belőle mert a könyvhöz nem volt szerencsém .
Én is majdnem sírtam a végén hogy ezért annyi pénzt adtam hogy moziban megnézhessem és még a gyomromat is elrontottam az 5 liter kukoricával amit unalmamban megettem. :)
Purple
Purple 2009. 09. 09. 11:00 | #2
hasítottfejű :DDDDD egyik este ment a tévében, unatkoztam és megnéztem. nem tudtam róla semmit, kik játszanak benne, meg ilyenek. jim carrey-t meg sem ismertem eleinte :D én sem vagyok oda az ilyen családi jajdecuki filmektől, de ez nagyon tetszett, kellőképp elvont, mesés, és humoros. szeretem az ilyen hátborzongató mesevilág szerű helyszíneket, meg az aranyosan groteszk dolgokat. :) szóval nekem a film 10es :D igen, a stáblista is megér egy külön "wooww"-ot :D

stáblista:
http://www.youtube.com/watch?v=CR2rkMPAF90
Előzmény: Erunder (1) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2009. 09. 09. 10:18 | #1
Szerintem Liam Aiken iszonyat irritáló, körülbelül annyira mint Daniel "hasítottfejű" Radcliffe.
Ahogy az egyik linkelt cikkben is írják a film maga egyébként jó. Hát többségében jó színészekkel és történettel nem nagyon lehetett elrontani. (mondjuk nekem legjobban a stáblista tetszett :)). szóval ha félre tenném ellenszenvem a családi filmek iránt, akkor azt mondanám hogy 10 ből kaphatna 7 pontot is a film. Viszont ha te is olyan vagy mint én, azaz nem szereted az ilyen családi cuccokat, akkor ne nézd meg mert fel akarod vágni majd az ereid, de csak azért nem teszed meg, mert a filmben vannak olyan jelenetek amikor már reménykedni kezdesz, hogy végre fűbe harapnak a kis porba fingók. Igen nekem Jim Carrey karaktere tetszett benne a legjobban. :) Ja és a végén sírtam. :D (ha megnézed majd megérted miért)