Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Erunder
Erunder 2009. 12. 24. 15:40 | #6
Ezt is megnézte.
Aki szereti a mangákat, annak tudom ajánlani. Akik nem azok inkább hanyagolják.
A látványa elég ütős. Akció dús, és fordulatos, persze annak aki nem nézte végig a sorozatot. Ja és csak annyi, hogy nem a megszokott vámpíros filmet kell várni ettől, ugyanis elég erős benne a japán hitvilág. Tehát a vámpírok itt mint démonok jelennek meg, és fura lehet ez azoknak akik az eredeti vámpír mítoszokat veszik alapul.
Madarinfluenza 2009. 05. 17. 15:08 | #5
Kösz. Igazábol nem annyira érdekel de csak köszönni tudfm fáradozásod, hogy felvilágosítottál.
Erunder
Erunder 2009. 05. 15. 21:52 | #4
Nem véletlen a hasonlóság. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_the_Last_Vampire
Azért kiemelnék egy részt: It also spawned a fifty-episode anime series, Blood+, which is an alternate universe story.
Blood: The last Vampire főszereplője: Saya
Blood+ főszereplője: Saya Otonashi
A többi szereplőben is megegyeznek, mint pl. David Vörös Pajzs egyik ügynöke

Blood: The Last Vampire története:
Japán, 1966. Saya, a tizenéves lány a metrón végez egyetlen utastársával. Nem sokkal később két öltönyös fickó érkezik hozzá, akik tudván tettéről értesítik, hogy "még vannak". Elküldik őt az Egyesült Államok Tokió melletti támaszpontjára, ahol diáklányként kell beépülnie az ottani iskolába, mely az ott dolgozók gyerekeinek van fenntartva. Saya, a szótlan és mondhatni morózus lány az ott dolgozó ápoló gyanúját felkelti, de Saya mit sem törődik ezzel. Ám Halloween napján elszabadul a pokol. Saya két diáklányt az ápolónő szeme láttára végez ki, akik bizony nem emberi lények. Egy harmadik ilyen lény is elszabadul a városból és a reptér felé veszi az irányt, Saya pedig kisebb segítséggel és szamuráj pengéjével elpusztítja azt is. Másnap az ápolónőt kikérdezik a titkosszolgálat emberei, és a legmegdöbbentőbb dolgot mutatják neki: egy fényképet, melyen Saya látható, a fényképen pedig egy dátum, 1895 és egy szó: "vámpír". Közben kitör a Vietnámi háború, mely majd 10 éven át szedi áldozatait.

Ja és csak h teljes képet kapj itt egy animés oldal:
http://www.aoianime.hu/?anime=229

Előzmény: Madarinfluenza (3) 0 VÁLASZ
Madarinfluenza 2009. 05. 15. 20:55 | #3
Hát kicsit hasonlít a blood+ animéra amiben ott is iskolás ruhában, ilyen korú, alkatú lány ( tini ) van, aki a vértöl megvadul. A történetetn nem nagyon ismerem mert csak 4-5 részt látttam de azért a hasonloságot észrevettem. Egyedül a haja másmilyen.
spider86 2009. 05. 15. 14:23 | #2
felkerült a meg kell nézni listára
Erunder
Erunder 2009. 05. 13. 18:12 | #1
Na bocs. Vmi hiba csúszhatott be mert én eredetileg nem azt az eredeti japán előzetest akartam a posztba rakni hanem a hivatalos weboldalt (ahogy tőlem ezt már megszokhattátok).
Még egyszer bocs azoktól akik eddig azt nézték meg.