Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
wookie 2011. 10. 21. 21:18 | #14
Ennyi idő alatt esélytelen lett volna félrerántani bármit is, ráadásul akkor félátfedésben ütköztek volna, ami sokkal szarabb, mivel ugyan az az erő sokkal kisebb felületre jut.

A mázli az volt hogy viszonylag lassú volt a tempó, ráadásul mire az audi nekiment, a rendőrautó már éppen állt, és a rendőr ügyesen le is lépett a fékről, így az audi ellökte az autót, na meg a "dögtoló" a rendőrautó elején is ellátta a feladatát.
Cableguy 2011. 10. 19. 11:08 | #13
Ez egy korrekt hozzászólás. Még Audishoz mérten is. Respekt. Belátom vannak akik a másik oldalon szenvednek a saját szavaiddal élve: "Az ilyen, meg a korábbi hozzászólásokban emlegetett pöcsök miatt néznek minden Audit, BMW-t, Mercedest, stb... vezetőt bunkónak." Ezt sajnálom. Épp emiatt nem veszek (pedig autóvásárlás előtt vagyok) és nem is fogok soha az említett márkákból venni. Mert nem akarom hogy egy kategóriába soroljanak velük. sem a kigyúrt kopasz behajtók vagy leszarok mindenkit mert cégvezető vagyok-kal. Pedig én is szeretem a minőséget Sajnos kis hazánkban nem az eredeti funkcióját tölti be mint jármű és mint státusz szimbólum. Amúgy én meglepődők és megjegyzem azt, ha az említett márkatulajdonos normális, sőt udvarias, előzékeny. és mindig meg is köszönöm. Ez nem Kresz és nem autó kérdése. Ez emberi kérdés.
Előzmény: Bobber (12) 0 VÁLASZ
Bobber 2011. 10. 05. 11:25 | #12
Na, hozzászólok Audisként. :) Az Audit vezető arc minden tekintetben hülye volt. Egyrészt rossz helyen, szabálytalanul előzött, másrészt nagy fékkel talán vissza is fért volna a kamion mögé, ha figyel, nem csak a pedált tiporja előzés közben... Az ilyen, meg a korábbi hozzászólásokban emlegetett pöcsök miatt néznek minden Audit, BMW-t, Mercedest, stb... vezetőt bunkónak. A baj ebben az, hogy valójában csak egy kicsi, de látványos százaléka az említett autókat vezető sofőröknek olyan, amilyennek sokan képzelik, viszont hogy a másik oldal is látsszon: Nagyon érezni azt, hogy csak azért is utál valaki az úton, mert Audiban ülök, és rengetegen a tudomásomra is hozzák ezt a saját hülye, agresszív vezetési stílusukkal. Rengeteget vezetek és sajnos nagyon sokszor kell balesetveszélyes helyzeteket elkerülni, megelőzni NEKEM azért, mert a "na a hülye audis..." szövegfelhővel közlekedő másik autós akkora f@szságot csinál, hogy ha én nem reagálok időben, akkor baj van... Kötözködőknek: Ja, igen, de tényleg az Audisok, Mercedesesek, BMW-sek között látni a sok agresszív barmot. Az ok végtelenül egyszerű. Aki így vezet, az általában az életben is átgázol másokon, semmibe veszi a körülötte lévő embereket. Ezek az emberek viszont (sajnos) általában sikeresek is, pont az előbb említett tulajdonságaik miatt, ami ugye a legtöbb helyen elősegíti az előmenetelt. Mint sikeres ember, nyilván jól is keres, tehát vesz magának prémium kategóriás autót, ami a legtöbb esetben Mercedes, BMW vagy épp Audi lesz... :) De ettől ugye nem minden tulaj lesz idióta.
+2 VÁLASZ
Cableguy 2011. 10. 04. 21:36 | #11
én nyíltan vallom hogy utálom az AUDIT MERCIT és a BMW-t. nem általánosítok. ha csak lehet hozzáteszem a "tisztelet a kivételnek" toldalékot. Amit nap mint nap lát az ember,abból össze rakodik minden emberben egyfajta rutin és élet tapasztalat. Ez nem összetévesztendő az általánosítással. ez az ember tapasztalataiból összeállt vélemény. kis településünkön van egy azaz 1 darab olyan Daewoo matiz akit 2x láttam forgalommal szemben nagy ívben balra felkanyarodni hídra. Ez alapján nem általánosítok hogy minden matizos barom állat. De ha 100 Audiból 95-nél kisebb vagy nagyobb szabálytalanságokat látok akkor az TAPASZTALAT és nem általánosítás. Virtuális kérdésedre válaszolva: Soha életemben nem volt Suzukim. Wartburg SKODA105 Berlingo1 és 2. TranszporterT4 és pár céges autóm volt. A fenti 3 autóm se. De azokat elvből nem is szeretnék.
Előzmény: lb7 (6) 0 VÁLASZ
Cableguy 2011. 10. 04. 21:24 | #10
Kurva sok kisgyereket vihetnek mostanában AUDI-n mert minden nap elég vág közülük.
A KRESZ kimondja legyen bekötve az szerencsétlen gyerek.
A KRESZ kimondja ne lépd át azt a ki........tt záróvonalat.
A KRESZ kimondja add meg az elsőbbséget minden áron.
A frontális ütközést az AUDInak kellett volna elkerülni nem a vétlen szabályosan közlekedőnek!
A zebrás beköpés meg hülyeség.
Zebrán meg számítanom kell gyalogosra.
Záróvonalnál számítok arra hogy senki nem lép át azt kivéve ha az egy lojálpatrióta AUDIS aki a biztos hogy a szomszéd barbizó gyerekét viszi a balettiskolába és tuti hogy volt akkora balfék a soffőr hogy nem kötötte be azt a csóri gyereket.
KRESZ : Bizalmi elv: azt jelenti, hogy minden közlekedő számíthat rá – bízhat abban –, hogy mások is megtartják a közlekedés szabályait.
Előzmény: BullFrog (4) 0 VÁLASZ
dari3167 2011. 10. 04. 11:48 | #9
Aki vezet csinál néha hülyeséget,az Audi az előzést éppen,hogy megkezdte,de a lehető legrosszabb helyen,a kormányt bármelyik autós rántotta volna félre biztos nagyobb sérüléseket szerzett volna a tuti borulás miatt,azért mégis csak van ott egy kis árok,azon nem ment volna át egyik autó sem.
Az Audi 80-as nem hiszem azért előzött mert ilyen nagy arc lenne,vagy ,hogy menő legyen,egyszerűen sietett, egy minimum 15 éves autót azért tartanak.
A rendőrök szerencséje,hogy lassan mentek és be voltak kötve.
Hawkins 2011. 10. 02. 19:17 | #8
Ha blokkolnak a kerekek, akkor tekergetheti a kormányt amerre csak akarja, az autó nem fog kanyarodni. Mellesleg az elején pont azt kérdezi az egyik, hogy világított-e az ABS jelzőfénye és a másik azt válaszolja, hogy igen. Lehet, hogy meghibásodott ABS-szel mentek.
Szerintem is balfasz volt az Audi-s. Ilyen kanyarban még akkor sem előznék, ha nagyon sietek, főleg nem kamiont.
+2 VÁLASZ
Marvin 2011. 10. 02. 15:48 | #7
Nem biztos, hogy az alatt a majdnem 2 másodperc alatt mindenki simán el tudta volna rántani a kormányt ilyen esős időben.
+1 VÁLASZ
lb7
lb7 2011. 10. 02. 14:12 | #6
"Imádom" az ilyen általánosítgató emberkéket. Neked meg biztos Suzukid van...
Előzmény: Cableguy (2) -1 VÁLASZ
lb7
lb7 2011. 10. 02. 14:11 | #5
Szerintem azért nem húzta be jobbra a kormányt mert arra gondolt, hogy majd az Audis rántja be balra... csak lehet rosszul gondolta. Szerintem a rendőr tudatosan tett így. (bár nem biztos, ez csak az én véleményem :P)
Előzmény: BullFrog (1) 0 VÁLASZ
BullFrog 2011. 10. 01. 00:53 | #4
Igaz, legközelebb, ha mész az úton, és hülyeséget csinálsz, pl előzöl ott ahol nem kéne, mert nem ismered a szakaszt/sietsz valahova/nem figyelsz, vagy csak szimplán elájulsz a volánnál, akkor szerinted normális, ha szembejövő frontálisan beléd megy, ahelyett, hogy elkerülje a balesetet, és kimenjen a mezőre? Gyakorlatilag az autónak semmi baja nem lett volna, hisz teljesen sík a terep.

Ilyen megfontolásból, ha látok egy gyalogost aki nem a zebrán megy át, akkor rá is fogok taposni a gázra, hogy tuti elüssem, és mondhassam, de hát kiugrott elém, és rossz helyen próbált átmenni!

Gondolkozz mielőtt lehurrogsz másokat, KRESZ-ben egyértelműen benne van, hogy MINDENT MEG KELL TENNI azért, hogy a balesetet elkerüld. Mi van akkor, ha az idióta audi-s viszi a szomszéd kisgyerekét aki nem tehet az egészről semmit, és csak a Barbie-jával játszott a hátsó ülésen, és frontális ütközés miatt, ami elkerülhető lett volna, megbénul.
-2 VÁLASZ
KillHates 2011. 09. 30. 17:38 | #3
Sajnos az már nincsen rajta amikor a gumibottal jól se.....gják ezt az idiótát.
Igazi címeres barom; záróvonalon, nem belátható kanyarban, esős időben előzött.
Amikor a sérült barátommal rohantam az ambulanciára, akkor sem csináltam ilyen ökörséget.
Remélem egy életre elvették a jogosítványát.
+1 VÁLASZ
Cableguy 2011. 09. 30. 11:21 | #2
igen tényleg az AUDI-nak, MERCEDES-nek, BMW-NEK, kanyarban, nem belátható szakaszon , záróvonalon keresztül is elsőbbsége van. Miért nem ugrott félre a rendőr az árokba hogy az AUDI tovább folytathassa a mindennapi szabálytalanságait... no comment.
-1 VÁLASZ
BullFrog 2011. 09. 29. 00:34 | #1
Kellemetlen, bár a rendőrnek is lehetett volna annyi esze, hogy jobba rántja a kormányt.
-2 VÁLASZ