Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
anath3ma 2008. 05. 13. 10:01 | #6
amúgy az ehhez készült animáció a Bendito Machine teljesen különálló darab, nem Tool klipp, és van neki 2. része is. csakhát valaki összeötvözte őket.. szerintem nagyon jó lett:) én először azt hittem, hogy az eredeti klipp. aztán rájöttem, hogy ehhez a számhoz nem csináltak..
Chino 2008. 05. 13. 09:31 | #5
az már a te ízlésed miatt van hogy nem tartod zseniűlisnak. de leítrad hogy az egyik legegyedibb zene, nagyon megmunkált, jó hangszerelés (én még kiemelném Maynard hangját). ha valaki végigkövette a Tool munkásságát, szereti ezt a műfajt, megfogta a zene a klipp a szövegek akkor az zseniálisnak tartja őket. köztük én is. te nem tartozol abba a kategóriába akiket nagyon megfogott volna. ezzel nincs is baj, nem kell mindenkinek szeretnie, de az pozitív h ennek ellenére nem húzod le a zenéjüket, mint ahogy sokan mások teszik, hanem elismered h kiváló zenészek, innentől kezdve meg már az ízlés dolga az egész
Előzmény: RokkantTroll (4) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2008. 05. 13. 00:19 | #4
Egyediségük a zenéjükben, a világlátásukban, a szövegeikben és (nem utolsó sorban) a klipjeikben megkérdőjelezhetetlen, ennek ellenére én nem tartom olyan nagyon zseniálisnak őket. Beszereztem a 10000 days című albumot mert az egész zenei szakma az égig magasztalta, a rajongók meg arcra borultak elötte. Ezek után tényleg valami bődületes dolgot vártam és erre mit kaptam? Egy, a beharangozásához képest nem túl izgalmas lemezt. Semmi olyat nem tettek azon az albumon amit ne tettek volna elötte. Nagyon jó album, nagyon jó hangszereléssel, nagyon megmunkált zenével, de ennyi. Az egyik legegyedibb zene amit valaha hallottam, de nem zseniális. Szerintem.
Előzmény: anath3ma (3) 0 VÁLASZ
anath3ma 2008. 05. 12. 22:32 | #3
ez valahogy alaptörvény:) de megpróbálom kifejteni, hogy miért ez a véleményem, márha érdekel. amúgy nem vagyok Tool-rajongó, de egyedülállónak találom őket. ebben lehet, hogy közrejátszik a tájékozottságom is.. engem az fogott meg bennük, hogy szövegeikkel az őrület határait feszegetik valahol, dalszövegek simán mehetnének akár posztmodern verseskötetbe. nem sorolnám sem a már semmitmondóan elvont, drogködszagú, sem a szájbarágósan egyenes, és ettől kicsit ironikus kategóriába sem. amit csinálnak, azt ízlésesen, stílussal. tetszik az a világlátás, ami a szövegeiken keresztül lejön nekem. és a zenei részt sem csapták össze, bár nekem az néhány számnál túl sötét érzést kelt, szerintem emiatt is nem nevezném magamat rajongónak. ez a kedvenc számom tőlük. kb ennyi:)
Előzmény: RokkantTroll (2) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2008. 05. 12. 20:26 | #2
Valószinűleg a Tool rajongók nagyon le fognak oltani ezért, de a mai napig nem jöttem rá, hogy miért olyan zseniálisak.
Chino 2008. 05. 12. 20:19 | #1
ezazzz. végre kikerült Tool is:D én is küldtem a Schism-t de azt nem tették ki. meg még küldeni akartam a Sober-t Prison Sex-t meg még rengeteget, de lusta vagyok hozzá.vártam h mások küldjék be. és lám itt is van egy remekmű a legutóbbi albumról:D