Hirdetés

Újdonságok és karácsonyi tippek

Media-Tech




A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi partnereink listái alapján képeztük kiskereskedői haszon és 20% áfa hozzászámításával. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vásárolhatóak meg

Tovább bővítette márkáinak amúgy is hosszú sorát az MK Computers Kft. Most már a Media-Tech termékeit is forgalmazza, egyelőre tisztítószereket, notebooktáskákat, egéralátéteket, hangszórókat, külső merevlemezházakat. Illene, hogy a megfelelő mikroszálas törlőkendő, monitorra és egyéb felületekre való tisztító, valamint a sűrített levegős spray ugyanúgy része legyen a számítógépnek, mint a komponensek, amelyek tisztítására kitalálták őket.

A Media-Tech legolcsóbb hangszórópárja a kétszer 3 wattos Mento, mely csupán 1700 forintba kerül. Nem sokkal drágább, körülbelül 3600 forintot kóstál a 2.1-es Vivace Duo, aminek 11 wattos összteljesítménye és 155 x 110 x 100 mm-es mélynyomócskája van. Mindkét készlet megvásárolható sötét és világos színben is. Nem túl drága, csupán 14 000 forintba kerül a Media-Tech legerősebb hangszórókészlete, a Mambo 5.1. Fából készült mélynyomója 154 x 232 x 324 mm-es, a kétutas szatellitekkel együtt 78 watt a teljesítménye.

Háromezer forint alatt kapható a Media-Tech Assistant notebookos oldaltáskája, amibe legfeljebb 340 x 250 mm-es, tehát 15,4”-os képátlójú laptopot lehet tenni. Nylon 1680D anyaga esőálló, oldalán zippzáras zsebek vannak kiegészítőknek, és vállpánt is jár hozzá. Kétféle méretben – 15,4”-os és 17”-os notebookokhoz – kapható a Media-Tech Notebag Neo. Szintén esőálló, de oldalsó zsebei már nagyobbak. A kisebbik modell ára 3800 Ft, a nagyobbiké 4600 Ft. Hajtókás oldalzsebe és masszívabb füle van a Notebag Paxnak, ami szintén két méretben kapható, 6200, illetve 6900 forintért. Ha már van kedvenc táskánk, de nem készítették fel notebook hordozására, érdemes lehet külön tokot venni bele, például a 2800 forintos Media-Tech Guard Protectort, mely habos anyagával megvédi az értékes hardvert.

3,5”-os winchesterekhez való külső házakat is kínál a Media-Tech. Termékeit ez egy gombnyomásos USB csatlakozóról archiválás (OTB - One Touch Backup) emeli ki konkurensei közül. Az IDE csatolós alapmodell vételára 6000 Ft. Érdekes a 3000 forinttal drágább modell, amibe egyaránt beletehetünk IDE és SATA csatolós merevlemezeket is.

Ha már archiváló eszközökről van szó, érdemes megemlíteni a Forcom Technology ügyes kis átalakítóját. Segítségével bármilyen IDE vagy SATA csatolós merevlemezt USB aljzatra köthetünk. Nagy előnye, hogy kezeli az 1,8 és 2,5 hüvelykes IDE konnektorokat, ráadásul egyszerre rátehetünk egy IDE és egy SATA eszközt. Akinél sok merevlemez megfordul, biztosan szívesen kifizeti majd az ügyes kis berendezés 6300 forintos árát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés