SE V640i - többet, elegánsabban

Bevezető

Pár napja megtudtam, hogy egy Sony Ericsson készülék lesz a következő tesztalanyom. Örültem neki, mert elég rég volt a kezeim között ilyen telefon. Kevés sikerrel próbáltam kitalálni, hogy melyik típus lesz az. Kisvártatva kiderült, hogy a telefon csak a piros szolgáltató kártyáját kezeli, ezzel már szűkült a kör valamennyire. Aztán akár egy B kategóriás kémfilmbe illő késő esti parkolóban történt átvétel után az autóm anyósülésén figyelt a piros doboz, ami eredetileg a GSM Takácstól érkezett.

Sony Ericsson V640i. V, mint Vodafone. A nagyobb gyártóknak mind van kimondottan a Vodafone számára készített modellje, ez alól a Sony Ericsson sem kivétel, a mostani modell a 2006 májusában megjelent V630i utódja, jelen tesztalanyunkat pedig idén szeptemberben jelentette be a gyártó.

A modell valahova a CyberShot és Walkman széria közé van pozícionálva. Az előd sportos formájával és a Walkman darabokra jellemző sárga stíluselemekkel szakított a gyártó, a V640i már első ránézésre is egy elegáns telefon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés