Megjöttem az iPadért!

Mint azt az előző postomban jeleztem, hét közepétől vége az unalmas napoknak, végre lesz miről írni.
Kezdjük az elején.
Steve bemutatta az iPadet, először nem izgatott különösebben, de nem én lennék a legnagyobb Apple rajongó, ha nem kezdtem el volna pörögni a dolgon, egyre inkább kezdtem azt érezni, hogy az iPad is lesz (majdnem) akkora durranás mint az iPhone, OTT KELL LENNEM, vennem kell! Ennek az lett az eredménye, hogy repjegyet foglaltam New Yorkba, és igen, ott akarok lenni a sorban (ha kell hálózsákkal) a Fifth Avenue-i Apple Store előtt április harmadikán az iPad elrajtolásakor, és természetesen magamévá is akarok tenni egy iPadet, majd negyedikén felülni a repülőre, és irány haza, hogy kishazánkban is lehessen tapizni a cuccost.

Azért voltak kételyek. Beengednek e az USA-ba, vagy esetleg rossz napja van az embernek, és visszafordít. Kellett ugyebár egy launch day dátum is, ami egyre csak csúszott, és hát ez nem London, hogy pár nappal utazás előtt lehessen jegyet foglalni, ESTA vizumot megkérni, stb. Ezek mind megoldódtak, mert most már New Yorki hotelszobámból potolok, tehát itt vagyok, semmi nem állíthat meg, hogy ott legyek a nagy napon. Persze amíg a kezembe nem nyomják az iPadet, addig is bármi lehet, például csúszik a launch, nem érkezik elegendő, túl sokan lesznek a sorban, lebombázzák a várost, mittudomén, bármi megtörténhet.

Mondanom sem kell, hogy az utazás totál kikészített, öt óra időeltolódás borzasztó, NYC meg döbbenet, de ezekről majd később is lesz időm írni, fotózni, videózni, stb, most muszáj ennem, fürödnöm, aludni,
DE
pár nap múlva pedig első kézből tudósítok az iPad elrajtolásáról. Szerintem hatalmas buli lesz, ez nem is kérdés, izzani fog a CF kárya meg a MacBook Pro!