Gyere te is az Öltözőbe!

Poszter az Öltöző falán

balotelli_9.jpg

Eszelős kongói gólöröm

2013.01.20. 21:56 divatszurkoló

A dallamos nevű Robert Muteba Kidiaba már fizimiskája miatt is helyet követel magának a blog hasábjain, de a kongói válogatott kapusa többet is tett azért, hogy az idei Afrikai Nemzetek Kupája ne fulladjon vuvuzela-hanggal átitatott tömény unalomba. Miután csapata tizenegyesből egyenlített a sokkal esélyesebb Ghána ellen, eszelős gólörömöt mutatott be. Nem tudom milyen törpelovat próbál megülni vagy melyik afrikai állatot utánozza, de az ülőgumói rendellenesen ruganyosak. Mondjuk ki: ez egy gumiseggű ember!

Persze Kidiaba ügetése csak azokat sokkolta, akik nem járatosak az afrikai foci világában, hiszen a varkocsos hálóőrnek védjegye ez a sajátos ünneplési forma. Innentől kezdve pedig HAJRÁ KONGÓ!

kidiaba_2.jpg

kidiaba_3.jpg

kidiaba_5_1.jpg

kidiaba_1_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: labdarúgás

A bejegyzés trackback címe:

https://oltozo.blog.hu/api/trackback/id/tr885029583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása