Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Schwed 2009. 01. 22. 21:10 | #9
megmondom én miért volt ez.Kicsit sok volt a kokain. Amúgy meg nemrég Alistair Overeem (MMA-s bunyós) kiütéssel verte Harit K1 ezabályrendszerben... vid http://www.mmashare.com/badr-hari-vs-alistair-overeem---fight-video-dynamite-k-1-t3767.html
Balázs 2008. 12. 08. 20:40 | #7
„Hari egy nagyszerű harcos, elismerésre méltó a technikája, de nagyon csalódott vagyok amiatt, amit a döntőben művelt. Sportszerűtlenségével ártott nekem, ártott magának, de ártott a K–1 megítélésének is” – mondta Bonjasky, aki azzal kapcsolatban nem foglalt állást, hogy Hari milyen büntetést érdemelne.
Balázs 2008. 12. 08. 20:23 | #6
sarokkal halántékon rúgta, a youtube videón nem látszik rendesen de a tv-be volt egy felvétel amin nagyon jól látszott, a halánték az egyik legsebezhetőbb pont....halálos, és Remy-t, a kétszeres bajnokot aki a díjátadásnál rázta a fejét ilyennel vádolni végtelen együgyűség:)
Szmiri 2008. 12. 08. 08:33 | #5
Badhr Hari most hatalmasat csökkent a szememben, tudtam eddig is hogy kissé heves vérmérsékletű de ez már több volt annál, ez már sok, pedig nagyon jó harcos lehetne.. csak tanulnia kéne egy kis jó modort/tiszteletet.. jó kis döntő lehetett volna.. Grat Harikám, menjél inkább ketrecharcolni te idegbeteg állat (sry ez most így kijött belőlem:D ) egyébként eurosporton ment már? mert akkor nagyon lemaradtam róla..
sahinel 2008. 12. 08. 05:53 | #4
Leléptetni a másikat hisz bírói intés után még ütött, majd rugott sarkal. Ha ezt tilos, akkor nem nyerhet és kész. A másik hiába szinészkedik, ez nem labdarugás. Szinészkedni csak ott lehet ahol a másik szabálytalanul jár el. K1-ben meg nem 1 mérkőzésed van hanem több tehát minek tenné ki magát több ilyen eshetőségnek, ahol a másik mivel nem tud vele mit kezdeni, szabálytalankodik. Hisz ha le tudná győzni, akkor ezek nélkül is menne. Szépen védekezik, és mutatják a videón hogy az ütés ami előtte meglökte védte rendesen. Én is bokszoltam, tehát a kesztyű a kezén, és a másik kezén lévő kesztyűn át nem tudsz erősset ütni. Ezért hívják védekezésnek. Ez nem ér semmit mma-ben ahol csak kézfejvédő van, de itt jól alkalmazható, és jól is csinálta. A másik meg földön nem támadhat.
Maccoyi
Maccoyi 2008. 12. 07. 21:44 | #3
Megütve szerintem nem volt, de Hari darálta rendesen. Biztos volt benne színjáték is, de az a talpas betalált, amikor a földön feküdt. Bár Remy már tuti kapott nagyobbat is pályafutása során. ;)
Előzmény: papaluige (2) 0 VÁLASZ
papaluige 2008. 12. 07. 21:30 | #2
Hari egy kicsit idióta,de Remy eljátszotta a nagy halált, mint annak idején Chakon!

lehet,h előtte Hari egy kicsit betalált, és meg volt ütve?
Maccoyi
Maccoyi 2008. 12. 07. 21:09 | #1
Ez nagyon durva. Nem is értem, hogy egy ilyen szintű harcossal, mint Hari, hogy fordulhat ilyen elő. Persze dolgozik az adrenalin mindenkiben, de ez a tett már ilyen "düh" jellegű volt. Szeretem K-1-et és sajnálom én is, hogy ilyen vége lett az idei döntőnek.