18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára.  A benne lévő információk elavultak lehetnek.

Miért utálják a nők a reggeli szexet?

2013. aug 31. 22:21
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Miért utálják a nők a reggeli szexet?

Miért utálják a nők a reggeli szexet?

Nem mindenki szeret kora reggel szeretkezni, de azért adunk néhány tippet, hogy miért érdemes engedni a nyaggatásnak

„A barátom mindig reggel akar szexelni, de én nagyon nem szeretem. Még alig vagyok ébren, és amúgy is, az orgazmustól elálmosodok, utána meg fel kell kelnem."

„Annyira nem bánom, de jobban szeretem, ha inkább együtt zuhanyozunk. Amikor reggel felébredek, az első gondolatom, hogy le kell mosnom magamról az izzadtságot."

„Hétköznap reggel nekem egyszerűen túl korán van ehhez"

Ilyen és ehhez hasonló véleményekkel tele van az internet – legalábbis ami a nőket illeti. Bármennyire is menő ugyanis a reggeli szex, a valóság az, hogy a nők döntő többsége nincs érte annyira oda, mint ahogy azt a férfiak gondolják. Könnyű nekik, hiszen nagy részük reggel erekcióra ébred, és ha már így történt, nem szereti megvárni, amíg magától elmúlik. Ha egy nő fekszik mellette, ki is akarja használni a lehetőséget.

Miért utálják a nők a reggeli szexet?

De mi a helyzet a nőkkel? Miért nincsenek azért oda, hogy munka előtt még hancúrozzanak egyet az ágyban? Mint a fenti vélemények is mutatják, az elutasításnak inkább lelki, mint biológiai okai vannak. A nők nagy része önbizalomhiányban szenved – ők azok, akik smink nélkül sem szívesen mutatkoznak a barátjuk előtt. Így nincs azon mit csodálkozni, hogy kellemetlenül érzik magukat, ha izzadtan, rossz lehelettel, kócos hajjal kell gyűrniük a lepedőt. Sokuknak az is problémát okoz, hogy reggel már a mindennapi teendők járnak a fejükben, nem is beszélve arról, hogy a gyerekeknek is reggelit kell készíteniük, már ha vannak. Többségüknek ráadásul legalább fél órára, és minimum egy csésze kávéra van szükségük ahhoz, hogy magukhoz térjenek.

Lehet, hogy ezek apró problémáknak tűnnek, de egy harmonikus kapcsolatban egy férfinak is el kell fogadnia, ha a kedvese nem mindig érzi magát elég jól reggelente ahhoz, szexeljen vele. Persze a másik oldalon sem árt egy kis kompromisszumkészség, hiszen nem szerencsés mindig nemet mondani, ha szeretnénk boldoggá tenni a másikat.

A legegyszerűbb, ha megtaláljuk az arany középutat. Nem kell hanyagolni a reggeli intimitást, sokszor az is elég, ha a nő kap egy percet arra, hogy kiszaladjon a fürdőszobába és gyorsan felfrissítse magát. Lehet, hogy nem annyira spontán, de utána sokkal nagyobb kedve lesz a szexhez. Az is segít, ha olyan pózokat próbáltok ki, amik nem okoznak túl nagy megterhelést. Ha a férfi a nő háta mögött fekszik, és hátulról hatol belé, nem kell egymás rossz leheletét szagolni és még pihentető is lehet, mondjuk egy lovaglópózhoz képest.

Akit pedig még így sem sikerült meggyőznünk, annak eláruljuk: a magas tesztoszteron-szint miatt a reggeli órákban tart a legtovább a férfiak erekciója. Megéri kipróbálni.

Blikk-összeállítás

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Blikk Megmondó
szex reggel szex reggeli szex