notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mutatós lapos lábbelik

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Március 28. Csütörtök - Gedeon
hirdetes
 | Szerző: Anna
címkék:

Divatos és kényelmes szandálok

A lapos szandál is lehet mutatós

Az egyik legnőiesebb nyári viselet a szandál. Nem csak divatos, de kényelmes is. Ha egész napos vásárlást, vagy városnézést tervezel, mindenképpen válassz a lapos talpúak közül. Mutatunk néhány kényelmes, de mutatós darabot!
 

Fekete szandál

Az örök klasszikus a fekete szandál, mivel szinte bármivel felveheted. Ha nem szeretnénk megtörni a hagyományt, vagy egész egyszerűen csak praktikus egy mindenhez illő darabba beruházni, akkor is próbáljunk meg törekedni arra, hogy egy kicsit különlegesebb cipellőt válasszunk, mint például egy szegecsekkel vagy kövekkel díszített darab, de szóba jöhetnek a még mindig trendi gladiátorcipők is.

hirdetes

Barna szandál

Ha visszafogott lábbelire vágysz, de már unod a feketét, válassz barna szandált. Mivel rengeteg árnyalata létezik, így nyugodtan választhatunk kedvünk szerint vagy épp a ruhatárunknak megfelelően. Viszont egy halvány barna árnyalatú szandállal biztos, hogy nem fogunk mellé lőni, hiszen rengeteg mindenhez passzol, sőt igazán jól mutathat egy csinosabb darabbal is, így akár egy buliba is felhúzhatjuk.


Színes szandálok

Ha unod a feketét, és barnát válassz színeset. Idén hódítanak a feltűnő, vibráló, illetve a finom pasztellszínek. Mintás darabokból is választhatsz, de ez esetben mindenképpen figyelj oda, hogy a lábbelid mintája harmonizáljon a ruhádéval.

Több, mint szandál

Rengeteg típusú szandál létezik már, de a tervezők időről időre mindig előállnak egy kisebb újítással. Így születhetett meg az a megoldás, hogy a cipőnek igaz, hogy topánka formája van, mégis szandálként jegyzik. Ezekre a típusú cipőkre az jellemző, hogy a zárt sarokrészt fonott vagy épp sima bőrcsíkokkal van összekötve az orrésszel, ami csak félig nyitott.


hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.