Íme, a legjobb pózok, melyeknél a nő irányít

Amikor a nő kerül felülre az ágyban, sokkal nagyobb az esélye, hogy elérje azt a bizonyos csúcsot, mint máskor. Ilyenkor ugyanis saját maga tudja befolyásolni az együttlét intenzitását, ütemét és fokát. Nézzünk meg most néhány olyan szexpózt, amelyben a nő van domináns szerepben!

Előrehajló lovagló
A klasszikus lovaglópóz semmi ehhez a pozitúrához képest! Sokkal intenzívebb és intimebb együttlétre ad lehetőséget. A párunkat ültessük le úgy, hogy feneke közvetlenül az ágy szélén legyen, lábait pedig összezárva helyezze a földre. A mi feladatunk pedig az lesz, hogy háttal neki, combjainkat széttárva üljünk az ölébe, és lehetőség szerint szorítsuk össze lábainkkal az övéit. A végső mozdulat, hogy dőljünk előre, amennyire csak tudunk, és kapaszkodjunk meg kedvesünk lábaiban. Meztelen testünk látványa és mozgása olyan vizuális élményt nyújt majd neki, amit garantáltan a mennyekbe repíti majd őt is és bennünket is. Nem beszélve a behatolás fokáról, amely így igencsak mély lehet, de az irányítás végig a mi kezünkben van. Ugyanígy a tempót és az erősséget is mi határozzuk meg, így partnerünk kezei szabadon kóborolhatnak.

Szerelmesen hintázó
A férfinek itt is passzívabb szerep jut, ami azt jelneti, hogy a dominánsabb felek mi lehetünk. Ez pedig könnyen elősegítheti az orgazmus bekövetkezését. Üljön párunk az ágyra kényelmesen, és tárja szét lábait. Mi úgy helyezkedjünk az ölébe, hogy a lábainkkal kulcsoljuk át a derekát. Ő kezével magához húzva irányíthat, de ez esetben kérjük meg, hogy inkább kalandozzon el a keze a melleinket vagy a csiklónkon. A pozitúra lényege a hintázó mozdulat, amellyel hevesebb és gyengédebb szexben egyaránt részünk lehet. Ha kellőképpen közel húzódunk felsőtestünkkel az övéhez, a szeméremcsontunk hozzányomódik az ágyékához, ezzel a csikló még inkább stimulálható. Így akár egyidejűleg is a csúcsra érhetünk.

Erősítő kényeztető
Ez egy meglehetősen fárasztó póz, ám megéri kitartóan próbálkozni vele! Feküdjünk hanyatt az ágyon, vagy egy pléden a földön, de úgy, hogy csupán a vállaink és a talpaink érintsék a talajt. Párunk helyezkedjen négykézláb a széttárt lábaink közé és így hatoljon be. Tekintve, hogy a hátunk, a derekunk, a csípőnk és a fenekünk is megemelkedett, bár eléggé kiszolgáltatott helyzetben vagyunk, mégis mi kerülhetünk domináns szerepbe. Karjainkat kulcsoljuk partnerünk nyaka köré, ezzel kissé stabilizálva a helyzetünket, és lábainkkal elrugaszkodva folyamatos lökéseket kezdeményezhetünk. A szexuális élvezeteken kívül alakformálás szempontjából sem utolsó ez a póz, hiszen nagyjából az összes izmunk megfeszül és dolgozik közben, ami igen intenzív gyönyörhöz juttathat bennünket.

íme, 7 szexpóz a kísérletező kedvűeknek!

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.