10 évvel tűnhet fiatalabbnak a legolcsóbb és leggyorsabb ránctalanítással

A legtöbb ember élete végéig keresi a fiatalság titkát, és sokan nem fekszenek kés alá, a ráncok csökkentése érdekében inkább a könnyebben hozzáférhető, kevésbé költséges és fájdalmas botoxot vagy a ránctalanító krémeket választják. De van, aki még ennyit sem akar költeni. Egy Palm Beach-i vállalkozó, Kimberly Aschauer, aki egyszerűen csak jól akart kinézni a fia esküvőjén, feltalálta a ráncoktól való megszabadulás olcsóbb módját.

Rájött ugyanis arra, hogy ha kétoldalt szorosan hátrahúzza a haját, akkor az arcbőre is simább lesz, így a számára megfizethetetlen, 5000 dolláros (1,2 millió forintos) arcfelvarrás helyett egy gumi két végéhez rögzített kisméretű fésűvel vette fel a harcot a ráncok és a petyhüdt bőr ellen. Állítása szerint tíz évvel fiatalodott ezzel a módszerrel, és 24,99 dollárért, azaz 6000 forintért piacra dobta a Facelift Bungee névre keresztelt terméket - írja a Daily Mail.

faceliftbungee.com

Először fonjunk be egy-egy hajtincset a halántékunk két oldalán, majd erősítsük rá az egyikre az egyik kis fésűt, vigyük át a gumiszalagot a másik oldalra, és rögíztsük a másik fonatnál. Ezután a pántra már csak rá kell fésülnünk a hajunkat, hogy ne villanjon ki. „Felkelek, megmosom a fogam, és felhelyezem a bungeet. Ez ilyen egyszerű. Remélem, más nők is olyan eredménnyel, rutinszerűen fogják használni, mint én”- promotálta termékét a szabadalmaztatást sürgető üzletasszony.

Nem tudjuk elképzelni, hogy a bizarr szerkezetnél létezik-e fájdalmasabb dolog, amit valaha készítettek, de a pánt feltalálója azt mondja, hogy ez nem okoz nagyobb fájdalmat, maximum annyit, mint amikor lófarokba fogjuk a hajunkat. Talán Aschauer asszonynak nagyobb a fájdalomküszöbe, mint nekünk, mert mi még alkalmi frizurából sem találtunk olyat, ami rövid időn belül ne irritálta volna a fejünket. Továbbá felmerül a kérdés, hogy mi van akkor, ha az apró fonatok megadják magukat, és az egész szerkeszet kilazul a helyéből. Ön mit gondol a rendkívül költséghatékony ránctalanításról?

faceliftbungee.com
Oszd meg másokkal is!
Mustra