KezdőlapÉletmódDivatHullámos hajból három frizura

Hullámos hajból három frizura

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A hullámos haj azon túl, hogy különleges, nagyon szexi! Ezért tartjuk szerencséseknek azokat a hölgyeket, akik ilyen hajkoronával büszkélkedhetnek.

Ugyanakkor a göndör fürtöket nehéz kordában tartani és formázni, mostanig! A Twice.hu ugyanis 3 tuti frizurát hoz neked, függetlenül attól, hogy természetes hullámokkal áldott meg a sors, vagy te csavarod magadnak a tincseid göndörre!

1. Hétköznapi hajviselet

Miután megmostad a hajad, gyér fogazatú fésűt használj. A csillogásért pedig felvihetsz rá egy speciális készítményt, a hajtövektől a hajvégekig. Ki ne hagyd azonban azt a lépést, amelyben törülközőbe csavarod a hajad, és hagyod pár percig szikkadni. Ezidő alatt formálódnak szépre a fürtjeid, és a vízfölösleg is felszívódik.

Ha mindezen túl vagy, tanácsos, hogy használj krémszerű készítményt azért, hogy formás és ápolt tincseid legyenek, ne pedig rakoncátlan oroszlánsörényed! Ezt a szert kend el (kis mennyiségben) a tenyereid között, és vidd fel a hajad teljes hosszára, majd szorongasd meg pár másodpercig a végeket, hogy jól hidratálódjanak.

A szárításnál figyelj arra, hogy közepes fokozaton fújj levegőt a hajadra addig, míg alkalmas lesz a formázásra. Ekkor térj rá a hajvégektől a hajtövek irányába történő szárításra! Végezz alapos munkát, és szárítsd jól meg a tincseid, másképp a fürtök nem lesznek tartósak.

Végül, használj enyhe hajlakkot, a tartás és a csillogás kedvéért!

2. Wild-frizura, estére

Ha éppen időhiányában vagy, könnyen alakíthatod át a hétköznapi hajviseleted vadító esti frizurává! Kezdd azzal, hogy válaszd el a füled fölötti hajréteget a többitől, fogd fel egy csattal, majd a szabadon maradt tincseket egyenként ragadd meg a végektől, és huzigáld őket felfelé, a tövek irányába. Megfigyelheted, hogy a technika volument kölcsönöz a hajkoronádnak, így a mozdulatot a feltűzött réteggel is megismételheted, amennyiben bozontosabb frizurát szeretnél.

Ha megvagy, a fejtetőn válaszd el középen a hajad, és fésüld meg a tőnél. Feszítsd ki a tincseket, majd fújj rájuk (a tövek mellé) kevés hajfixálót. És már meg is van!

Ebben a frizurában az a jó, hogy megspékelheted két csattal vagy egy kecses kis fejpánttal!

3. Romantikus hajviselet

A vadóc tincseket sem nehéz megszelídíteni: nem kell mást tenned, mint féloldalt elválasztanod a hajad, a frufrutól kiindulva pedig hátrafele csavarnod a tincseket, egyenként, aztán megtűznöd.

Mikor végeztél a csavarással mindkét oldalon, a hátsó tincseket is csavard fel, majd rögzítsd hajtűvel, konty formájában. Tanácsos, hogy szabadon hagyj pár fürtöt a buja hatásért, vagy csak egyszerűen azért, hogy természetességet kölcsönözz a frizurádnak.

Utolsó lépésként pedig jöhet a hajlakk!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet