Cicifix-típusok, melyek nagyobbnak mutatják a melled

Domboríts nagyot a legtrükkösebb melltartókkal, melyek garantáltan feltuningolják a látványt!

Húsvéti tojásvadászat
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A téli partiszezon idején a rafinált, kivágott ruhácskáknak köszönhetően ismét előtérbe kerülhet a dekoltázsod, így nem árt kezelésbe venni, vagyis gömbölyítő kosárba helyezni az idomaidat.

A fájdalommentes mellnövelő hadműveletnek számos fortélya van, természetesen mindegyik alapja egy megfelelő tartást biztosító, mellformáló hatással bíró cicifix, mely nemcsak helyreigazítja a gravitáció áldozatául esett domborulatokat, hanem a méreteidet is megtoldja optikailag.

A legismertebb trükk a szivacsos pushup-betét, melynek berobbanása óta minden nő tudja, hogy kis cici nem létezik, csak rossz melltartó. Ám ezen kívül is számos lehetőséggel kecsegtetnek a női titkokat rejtő fazonok, melyek a dúskeblűek számára is tartogatnak olyan megoldást, mellyel ízlésesen polcolhatják fel a büszkeségeiket, ha csupán a tartás hiánya vagy a megereszkedett forma áll az útjába annak, hogy önbizalomtól duzzadjon a mellkasuk. Ismerd meg a legcsalafintább melltartószabásokat, és zsebeld be a bókokat!

A sokoldalú balconnet

A francia nők nagyon dörzsöltek, ha a külsejükről van szó, így érdemes eltanulni tőlük nagy múltú trükkjeiket, különösen, ha mellbedobás a tét. Mivel a balconnet szó jelentése az erkélyből indul ki, nem nehéz rájönni, hogy az efféle szabású melltartók premier plánba helyezik, és megemelik a ciciket. Kialakításuk révén a legtöbb dekoltázshoz alkalmasak, különösen a mélyebb vagy szögletes ruhakivágáshoz tudnak tökéletesen idomulni.

A fazon kicsi és közepes mellméretekhez egyaránt ajánlott, főleg abban az esetben, ha a cicid már veszített formájából, vagy természetéből adódóan körte alakkal bír. Mivel ezt a típust lágy ívű, félkosaras fazon jellemzi, leginkább alulról, merevítőkkel támogatja az idomaidat, amitől sűrűbb, gömbölydedebb hatást keltenek. Ha az a célod, hogy helyrerakd rakoncátlan domborulataidat, olyat válassz, melynek az alsó része megerősített, vagy a kosaraiban egy belső, alátámasztó pánt rejtőzik, ami úgy funkcionál, mintha láthatatlan kezek tartanák a melleidet.
Kisméretű cicikre pedig azért ideális, mert a kagylószerű kosárformáknak köszönhetően ez a fazon a legapróbb idomok sziluettjét is képes követni, vagyis szépen ráfekszik a dombocskákra, és nem lesz olyan érzésed, mintha mozgás közben lebegne rajtad a melltartó. Ám a szivacsos, félkörívű betét a te esetedben mindenképp elengedhetetlen, hiszen az garantálja számodra, hogy a mély kivágásban ne vesszenek el a kebleid, hanem a dúsabb részt megemelve, ízlésesen kidomborodjanak.

Félkosaras cicifixek

Nem minden melltartó balconnet, ami félkosaras, ugyanis ez a gyűjtőnév olyan megoldásokat is magában foglal, melyek oldalról is megtámasztják az elkanászodott idomokat, illetve egyes darabjaik formázóvarrásokkal optimalizálják a látványt.

Ebbe a kategóriába tartoznak a mély, V-alakú kivágással rendelkező, merevítős fazonok, valamint a szélesebb szögben dekoltált és a rétegelt szabású kreációk.

Ha kimondottan hetykék a büszkeségeid, de egymástól távol ülnek, olyan típusok közül válogass, melyek oldalt magasan futó ívekkel rendelkeznek, ezáltal összeterelik, és dúsabbá varázsolják a domborulatokat. A félkosaras melltartók a körte alakú keblekkel is csodát művelhetnek, ha alul megfelelő merevítéssel szállnak harcba a gravitációval. Amennyiben keblek terén bőkezűen bánt veled a természet, és csupán a kerekded forma elérése, valamint a feltuningolt tartás a célod, a keskeny, félkörben elhelyezkedő párnákra fókuszálj, ne a teljesen kibélelt kosarakra. Szerényebb ciciken azonban az utóbbi megoldások mutatnak jól.

Szuper push up melltartók, nem csak kis mellekre

A mellnövelő cicifixek koronázatlan királyai a szokványos, szivacsos alátámasztáson túl egyre több csalafintasággal lephetnek meg. Léteznek most már olyan profi kialakítások is, melyekben zselés betét gondoskodik a természetesen gömbölyded, észbontóan domborodó látványról, ami a legkisebb ciciket is képes egy plusz mérettel kikerekíteni. Mindezt nyakba csatolható pántokkal, esetleg egy elöl kapcsos fazonnal teheted teljessé, ami garantáltan összetömöríti és felpolcolja a rejtőzködő idomaidat, ezáltal szembetűnő lesz a változás.

Közepes mellméretre azonban csak a félkosaras kipárnázás ajánlott, mert a túlzásba vitt pushup-hatás hivalkodóvá és közönségessé teheti a dekoltázsod.

Ezt is szeretjük