A legszexibb tűzpiros ruhák körképe, árakkal

Karácsonyi bulikhoz

Az ünnepi hangulathoz az öltözéked is hozzátehet. Válogass a leggyönyörűbb vörös partiruhák közül!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A karácsony atmoszféráját nem csak a tündöklő fények, a bársonyos színek, illetve az otthon ünnepi palástba burkolt ízei és illatai teszik különlegesebbé, hanem a baráti és családi összejövetelek, amikor mindenki kicsit kiszakadhat a hétköznapok megszokott menetéből. Éppen ezért ilyenkor az öltözéked is azt sugallhatja, hogy ez a nap más, mint a többi.

Ha a megjelenésedben is szeretnél karácsonyi harmóniát teremteni, válaszd az ünnep legkedvesebb, szeretetet szimbolizáló színét, a vöröset. Bár más stílusú összeállítást kíván meg egy céges parti, mint egy békés vacsora a közeli szeretteid körében, a szexis, vonzó külső egyik esetben sem tilos.

Ám érdemes kifinomultabb, visszafogottabb és elegánsabb keretek között tálalnod, mint bármelyik mezei bulin. Hiszen ez az alkalom többről szól, így inkább lágy érzékiséget kíván, nem pedig hivalkodó, harsány vagy közönséges hatást.

Finom elegancia, céges bulikhoz

Mielőtt nagyobb összeget ruháznál be egy szuperelegáns ruhára, nem árt megbizonyosodnod róla, hogy hol lesz a céges karácsonyi parti, mert nem biztos, hogy minden esetben puccos, táncos mulatságra számíthatsz.

Amennyiben családias légkörű, hangulatos éttermi vacsoráról van szó, a kiöltözés éppúgy elengedhetetlen, ám sokkal egyszerűbb, letisztultabb stílust vonz magával. Ilyenkor választhatsz egy zártabb, univerzálisabb ruhát, melynek jellegét a kiegészítőkkel alakíthatod, vagy maradhatsz egy konszolidált, blúzos összeállításnál.

Idén különösen divatosak a finom eleganciát megtestesítő, selyem és muszlin sálgalléros blúzok, melyeknek előnyös tulajdonsága, hogy bármilyen hangulatú elképzeléshez képlékenyen tudnak idomulni.

Egy csipkés tányérszoknyával sokkal vadítóbbak és merészebbek, míg egy fekete nadrággal vagy ceruzaszoknyával a visszafogott, kimért, elegáns stílust képviselik. Amennyiben az alkalom kimondottan partiszerelést kíván, a domináns, szenvedélyes vörös szín miatt fokozottabban kell ügyelned arra, hogy a szexis kisugárzás ne harsogja túl az eleganciádat.

Tűzpiros és vérvörös koktélruhák

A Mango zárt dekoltázsú, végzet asszonya stílusú kreációja 17 995 forintért lehet a tiéd. Ugyanitt egy szolidabb megoldásra is bukkanhatsz, 15 995 forintért. A Bon Prix webáruházából két retro fazont ajánlunk a figyelmedbe: a szűk szabású, szatén koktélruhájukat 6499 forintért, az ujjatlan, Charleston-stílusú változatukat pedig 8599 forintért rendelheted meg. A Reserved pánt nélküli, derékhangsúlyos darabját 12 990 forintért szerezheted be magadnak.

Elegáns blúzok

A Mango narancsvörös, sálgalléros blúzzal kecsegtet, 17 995 forintért. Hasonlóra lelhetsz a Zara kínálatában, 13 995 forintért. Szintén a Zara kollekciójából zsabós modellt is kifoghatsz, 8995 forintért.

Blézerek

A Mango rövid fazonú blézerét fekete alkalmi ruhával is viselheted. Az ára 21 995 forint. Az Otto internetes katalógusából karcsúsított darabot vásárolhatsz, 6705 forintért.

Hangulatos, kevésbé kiöltözős összejövetelekhez

A családi karácsonyi vacsorán szintén fontos az ünnepi atmoszféra megteremtése, melyet a megjelenésed is tükrözhet, ám a fesztelenebb légkörnek megfelelően nem muszáj kisestélyibe bújnod, anélkül is lehet különleges az öltözéked. A piros árnyalatok már önmagukban is magasabb szintre emelik az összképet, főleg, ha a meghitt hangulathoz igazítod a stílusodat, mely visszafogottan is lehet igazán szexis és nőies.

Egy tündéri kötött ruha, egy ízléses, szép felső vagy kardigán az otthon kényelmét biztosíthatja számodra, ám a vörös színnek köszönhetően kiemelheti a külcsínt a hétköznapok megszokottságából. A kiegészítőkkel is bátran játszhatsz, hiszen egy romantikus hajpánttal, harisnyával és övvel elegánsabbá varázsolhatod a szerelésedet.

Bájos kötött ruhák

A Zara egy garbós és egy ujjatlan megoldást kínál számodra: az előbbiért 9995 forintot kell áldoznod, az utóbbi pedig 8995 forintért kapható. A Mango élénkpiros, zsebes miniruhája 12 995 forintért találhat gazdára.

Franciás stílus, szupernőies felsők

A Bon Prix repertoárjában elegáns, rózsával díszített pulóveren akadhat meg a szemed. Az ára 3999 forint. Szintén a Bon Prix webáruházában találod az inganyagú, ráncolt ujjú garbót, ugyanúgy 3999 forintért. A Mango rövid ujjú blúza 6995 forintba, romantikus kardigánja pedig 9995 forintba kerül.

Ezt is szeretjük