HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Vámpírcsikiző tanfolyam

2010.11.26. 07:30 Professor Pizka

A Budapesti Székely Egyetem és a Ploiesti Vlad Dracul Főiskola, közösen a Tepes School of Liberal Arts-szal (Des Moines, Iowa, USA) bemutatja és ajánlja

vámpírcsiklandozó képzéseit

a magyar közönségnek.

Mi a vámpírcsikizés?

A vámpírcsiklandozás ősi erdélyi román és magyar szokás. A vámpírok ellen úgy is lehet védekezni, hogy amikor a vámpír ki akarja szívni a vérünket, akkor a megfelelő pontokon csiklandozni kezdjük. A vámpírok egész máshol csiklandósak, mint a rendes emberek, ezért elengedhetetlen a pontos és jól begyakarolt csiklandozási pontok megválasztása, enélül ugyanis könnyen a vérszívó áldozatává válhatunk.

Miért jobb a vámpírcsikizés, mint a hagyományos módszerek?

A hagyományos módszerek általában undorítóak. Büdösek, mint például a fokhagyma, vagy időigényesek és csak bizonyos napszakokban végezhetők, mint például a nappal pihenő vámpír felkutatása és a szívén a karó keresztüldöfése.

Kinek ajánljuk tanfolyamainkat?

Mindenkinek. Képzésünk egymásra épülő modulokból áll, amely a kezdő önvédelmi vámpírcsikiző tréningtől kezdve az OKJ okleveles vámpírcsikiző szakreferensen át tart az amerikai társintézménnyel közösen akkkreditált Bachelor of Arts (BA) in Vampyre Tickling illetve Master of Arts (MA) in Vampyre Tickling diplomákig. Legkíválóbb hallgatóinknak a tudományos munkában, a doktori fokozat megszerzésében is tudunk segítséget nyújtani.

A vámpírcsikiző tanfolyam elvégzése például hasznos lehet azoknak az ifjú hölgyeknek, akik a show-business világába készülnek belépni, ugyanis ezekben a körökben különösen sok vámpír vadászik zsenge pipihusira, illetve főleg vérre. Egy jól képzett vámpírcsikiző hölgy el tudja kerülni, hogy a producerek a vérét szívják, ami ezekben a szakmákban felér egy életbiztosítással.

Miért kerüljük el feltétlenül a vámpírrá válást?

A vámpírokra igen ferde szemmel néznek a mai nyugdíjhiányos világban. Vegyük sorra ennek okait! Vámpírrá az ember viszonylag fiatalon lesz, amikor még csak pár év nyugdíjjogosultságot megalapozó jogviszony áll mögötte és ennek megfelően alacsony a befizetése. Miután halhatatlan, és az EU vonatkozó irányelvei szerint a halandóktól nem különböztethető meg hátrányosan, ugyanúgy legkésőbb 65 éves korától kezdve nyugdíjjogosulttá válik. Innentől kezdve egy vámpír akár évszázadokig húzhat úgy nyugdíjat, hogy közben alig pár évtized után fizetett járulékot. A L'Estat v. France ügyben az Európai Bíróság nemrégiben hatályon kívül helyezte azokat a francia próbálkozásokat, hogy a nyugdíjat kizárólag napkelte és napnyugta között lehet kézbesíteni.

Hazánkban a vámpír státusszal együtt jár az is, hogy az EU által évek óta vizsgált vérelvonási járulékot kell vizetni az Országos Vérellátó Szolgálatnak. Tehát amikor örök életre és kiszívott nyakú 17 éves szűzlányokra gondolunk, jusson eszünkbe, hogy micsoda adóterheket veszünk nyakunkba azáltal, hogy vámpírrá válunk. Persze, mondhatná erre egy leendő vámpír, de a vámpír az túlélheti az összes kormány adó-hülyeségét, amíg van vér, nincsen gond!

Ez tévedés. Gondoljunk csak a pár éve még véglegesnek gondolt vámpíradóztatási megoldásra az Egyszerűsített VérAlvadásra (EVA). Ez a rossz emlékű kísérlet nem volt jó másra, mint egy csomó magyar vállalkozó trombózisban elhalálozására, mivel az APEH nem volt beavatva, hogy ez voltaképpen vámpíroknak szánt adónem.

A vámpírrá válás tehát nem fenékig tejfel.

Jöjjön el bemutatóinkra!!! Bemutató vámpír-csikiző road-show-t tartunk az ország 50 legnagyobb településén idén decemberben. A bemutatók időpontja egységesen 18 óra, mert a statiszta vámpírok érthető okokból sötétedés előtt nem vállalnak fellépést.

Oktató személyzetünk kizárólag vámpír-nem vámpír oktató párosokból áll, minden bemutatón éles vámpírtámadást mutatunk be, szó szerint vérre menő védekezéssel. Az esetleg vámpírrá változtatott oktatóinkat önként jelentkezőkkel pótoljuk. Adótanácsadást Kajmán szigeteki (a fogazat miatt döntöttünk melllette az olcsóbb Guernsey helyett) cégalapítással együtt biztosítunk.

Tanfolyamainkon gyilkosság nem történik, akit mégis vámpírharapás érne, azt vámpírként feltámasztjuk. Az esetleges vámpírrá változásért felelősséget nem vállalunk.

Engedély száma: 349234234BN

 

 

1 komment

Címkék: nyugdíj vámpír szépségipar vérszívók

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr32466821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Len-Che 2010.11.28. 20:46:00

A "Vlad Dracul" főiskola titkársága átiratáből tudtuk meg, hogy aki résztvett a képzésünkön és bizonyitani tudja RégiRomániai (R.királyság) eredetét, illetve ortodox alapképzést is kapott, az átugorhatja a "Bachelor of Arts (BA)" képzést, mindjárt Master lesz amennyiben befizeti az intézmény kasszájába a törvényes jattot, évi 3 részletben.
süti beállítások módosítása