KezdőlapHobby5 eredeti ajándékcsomagolás

5 eredeti ajándékcsomagolás

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Közelednek az ünnepek. Már most jobb, ha törni kezdjük a fejünket az ajándékozáson. Ugyanakkor nem csak maga az ajándék lehet kreatív, de a csomagolása is. Tegyük egyedivé ajándékunk csomagolását!

1. Egy újságpapír

Barátunknak könyvet vásároltunk ajándékba. Kitettünk magunkért, meglehetősen drága volt, és a csomagolás még rátesz egy lapáttal. Igaz, kis tasakot is vásárolhatunk, amibe belecsúsztatjuk, de ez már egy közhelyes megoldás. Legyünk kreatívak, és csomagoltassuk ajándékunkat újságpapírba! Amúgy is minden csomagolást csak széttépnek és eldobnak, minek költsünk arra is?

2. Egy szép konyhai törlőkendő

Amennyiben olyan embernek szándékozunk ajándékozni – és miért ne? nagyi, anyu, keresztanyu – , aki otthonosan és élvezettel mozog a konyhában, mi se találóbb, mint egy szép kendőt vásárolni és abba csomagolni. Elsőre cseppet furcsának tűnhet, de elhihetik, hogy ez egy igazán eredeti ötlet.

3. Térkép

Kalandos, utazós, kirándulós ismerőseinknek bármit veszünk, csomagoljuk egy térképbe. Talán ez a legdrágábbnak mondható csomagolás, hiszen a térképek manapság egyáltalán nem olcsók, de megéri. Szerettünk örökre emlékezni fog az ötletes csomagolásra.

4. Barna csomagolópapír és apróságok

A barna csomagolópapírt dobjuk fel melléje illesztett apróságokkal, mint: kagyló, fahéj, búzakalász, és egy nagyon megkapó csomagolást kapunk. Egyszerű és nagyszerű díszítés.

5. Képregény csomagolás

Szerettünk igencsak kreatív és szeret rajzolni, esetleg még gyermek, aki korához illően él-hal a rajzfilmekért, mesefigurákért. Az ajándék csomagolását borítsuk be egy képregény oldalaival, esetleg egy szándékosan kivágott részlettel. Amilyen tág az újságos üzletek repertoárja mesésfüzetek, képregények terén, akár teljesen személyre szabott rajzokkal is illethetjük. A varázsszó a gondos választás.

Bévé

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet