KezdőlapÉletmódHonnan tudod, hogy kigyógyultál a szerelemből?

Honnan tudod, hogy kigyógyultál a szerelemből?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szerelmed, vagy te magad voltál az, aki véget vetett a kapcsolatnak? Akárhogy is, szakítani sosem könnyű, egyik félnek sem. A cikket elolvasva eldöntheted, hogy még mindig a régi szerelmed rabja vagy-e, vagy már “kigyógyultál” belőle.

Már nem gondolsz minden nap rá

A szakítás után 24-ből 24 órát csak rá gondolsz. Minden gondolatod hozza fűződik. Ha egy nap már csak úgy jut eszedbe, ha szóba kerül, és nem saját magadtól, akkor már tudhatod, hogy jó úton jársz.

Újra a kedvenc helyetekre jársz

A pároknak mindig vannak olyan kedvenc helyeik, amelyeket gyakran látogatnak. A szakítás után a hátad közepére kívánsz egy estét ott, ahol nem is olyan rég még turbékoltatok. Mihelyst fesztelenül tudsz időt eltölteni néhai kedvenc helyeteken, nyugton elkönyvelheted, hogy a lehető legjobb úton haladsz a szerelmi bánatból való kilábalás felé.

Nem érzel ellenállhatatlan vágyat arra, hogy felhívd

Hosszú ideig bármi is történt veled, bármivel kapcsolatban, ő volt az, akivel az elsők között bizalmasan megbeszélted. A szakítás után nyílván ez már túlságosan kellemetlen lenne, de a szokás nagy úr, és akarva-akaratlan is csak felemelnéd a kagylót és beütnéd a telefonszámát. Amint nem érzel késztetést arra, hogy beszámolj neki valamiről, vagy érdeklődj, hogy hogy van, az egy újabb jel a gyógyulásra.

Nem hiányoznak a rossz szokásai

Akár milyen hihetetlen, de az egyik dolog, amihez a legjobban ragaszkodunk, az a párunk rossz szokása (esetleg szokásai). Olyanok, mint például: mindig rendetlenül hagyja a szobát, a zoknit az ágy alá szórja, horkol, ügyetlen a konyhában és sorolhatnám. Ismerős? Biztosra veszem. Ahogy ezen apró bohóságok emléke veszíteni látszik értékéből, gyógyulunk!

Az ajándékok

Párunktól akárhogy is, de biztosan kaptunk apróságokat, ajándékokat, és ezekhez az életünk árán is ragaszkodunk. Mindegyik egy apró emlékre, egy szép estére, egy hatalmas veszekedésre emlékeztet, és jelen pillanatban bármi is az, fontos számunkra. Amikor azonban már csak azt érezzük, hogy legyen az bármi, bármelyik pillanatban készek lennénk kidobni, akkor már a kötelék felszívódott, és lelkünk egyre jobban felszabadul a szakítás utáni tehertől.

Az új barátnő

Egyszerű. Ha új hölggyel látod sétálni, esetleg enyelegni egy kávézóban, nem leszel féltékeny. Érdektelenül érint, esetleg kedvesen köszönsz és továbbmész. Ez egy újabb jó jel.

Újra kész vagy szeretni

Közvetlenül szakítás után egyszerűen lehetetlen elképzelni, hogy te valaha is másba leszel szerelmes. Ha már késznek érzed magad arra, hogy egy újabb pasival találkozz, és össze tudod hasonlítani őket, akkor készen állsz egy újabb szerelemre.

Az új pasi

Randiztál. Új kapcsolatba kezdtél. Szakítás után hosszú ideig még az exed rabja vagy, és bármikor a karjaiba hullnál, ha ő azt mondaná. Nem “őt” keresed mindenkiben, nem a régi élményt. Abban az esetben pedig, ha az új párodat úgy érzed, képtelen lennél megcsalni az exeddel, a legtisztább jel arra, hogy gyógyulásod folyamatban van.

Bévé

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Van új a Nap alatt – tények és tévhitek a napozásról

Ez is érdekelhet