A legszexibb bugyik árakkal

Hűvös estékre

Hosszú téli estéken mit akar a lány? Forrósítsd fel a hűvös napokat egy ennivaló bugyival, és garantáltan még a fűtésen is spórolhatsz!

Húsvéti tojásvadászat
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A skandinávok szerint a rideg téli esték, amikor az embereknek kimozdulni sincs kedvük, felfűtik a szenvedélyt, hiszen a hosszú, hűvös órákat muszáj kicsit megédesíteni és barátságosabbá tenni.

Bizonyára tudhatnak valamit, ugyanis rengeteg ilyen fogcsikorgatóan hideg, végtelennek tűnő órával kell számolniuk életük során.

Te se hagyd, hogy magával ragadjon a téli depresszió, inkább készülj fel a zimankós éjszakákra, és szerezd be a legvérforralóbb kis bugyikat, melyek érzéki időtöltést garantálhatnak a pároddal. Abban is biztos lehetsz, hogy a csábos alsóneműkbe fektetett összeg kamatostul megtérül, mert kevesebb tévénézéssel az áramon is spórolhattok, ráadásul fagyos mínuszok ide vagy oda, a fűtést sem kell majd a maximumig feltekernetek.

Ha kedvet kaptál most azonnal fellendíteni a bugyikollekciódat, nincs más dolgod, mint alaposan szemügyre venni a szexi kínálatot. A drámai csipkehabok, a bűbájos hímzések, valamint a sejtelmesen áttetsző necc- és tüllmegoldások erotikus töltése kétségtelen, ám az elragadó részletek külön-külön is sajátos hangulattal és stílussal bírnak, ami megadja a csábítás esszenciáját.

Romantikus tündéreknek

Bár a rózsaszín felhős, romantikus filmektől a legtöbb pasi hidegrázást kap, egyetlen tuti biztos kivétel létezik arra, ahol megtűrik az efféle habos-babos romantikát, mégpedig, ha csipkével és selyemmel keretezve a bugyidon bukkan fel.

A szende-kacér ellentétpárból összegyúrt, képzeletbeli tündér mindig is izgatta a férfiak fantáziáját, így nincs más dolgod, mint beszerezni egy jókislányosan babás, mégis lélegzetállóan buja alsóneműt, melynél a rózsaszín árnyalat és a túlzó csipkemennyiség is megengedett, ugyanis nincs az a személy az ellenkező neműek táborából, aki erre képes lenne giccset kiáltani.

A Bravissima kollekciójából két különleges darabot ajánlunk a figyelmedbe: a csupa csipke, lila francia bugyijukat 7100 forintért szerezheted be, a hímzéssel és fodorral díszített, tüllös tangájuk pedig 6270 forintért lehet a tiéd. A Bon Prix webáruház kínálata is csordultig telve van romantikával: a csipkés szárú, virágos francia fazonjuk és a letisztultabb, szalagos modelljük is 1490 forintba kerül. Az Otto internetes katalógusában áttetsző csipkeanyagú, oldalt felsliccelt alsóneműre bukkanhatsz, 4050 forintért. A Trendcentrum csípőfazonú, csipkés alsóján strasszokkal kirakott tulipán díszeleg. Az ára 2950 forint.

A végzet asszonyainak

Ha egy drámai hősnő lakozik benned, akkor a te titokzatosan érzéki, felcsigázó belépőd dögös, ám kifinomult stílusú bugyit kíván magának, mely felkorbácsolja a szenvedélyt, mégis valami vonzó misztikum lengi körül.

A dívás megjelenést otthon sem tiltja szabályzat, különösen a hálószobában, ahol az éj királynője lehetsz egy ilyen sejtelmesen szexi alsóneműben.

A Women’s Secret sokoldalú választéka éjkék, áttetsző tangával kecsegtet, 2190 forintért. A Bravissima művészien megmunkált, csipke francia bugyiját 5990 forintért rendelheted meg. Az Otto különleges tangája olyan benyomást kelt, akár egy szexi tetoválás. Az ára 4590 forint. A Bon Prix csipke és szatén kombinációja a régi korok filmdíva stílusából merített ihletet. Ezt a darabot 1799 forintért vásárolhatod meg. A Trendcentrum kínálatából egy falatnyi strasszos modellre, valamint egy fekete, csipkés alsóra tehetsz szert: az előbbi 2890 forintért, az utóbbi pedig 2950 forintért kapható.

Doromboló házi cicáknak

Az a sztereotípia járja, hogy a régóta kapcsolatban élő nők repertoárjából sokkal gyakrabban kerülnek napvilágra a pamutbugyik. Ha szeretnél rácáfolni erre, ám mindennapos kényelmedet sem szívesen áldoznád fel, válassz olyan alsókat, melyek hétköznapiságuk ellenére is vágyforralóak, így nem lombozzák le a spontaneitás varázsát.

A Bravissima bejárónő stílusú bugyijában bármikor nekiláthatsz takarítani a párod előtt, persze nem biztos, hogy lesz időd befejezni a porszívózást. Az ára 4570 forint. A Mango csipkebetétes pamut megoldása még megbocsátható átmenet, melyért 3995 forintot kell áldoznod.

A Bon Prix webáruháza diáklányos, kockás alsóneműt kínál játékos téli estékre, 1799 forintért, ami biztosan elcsalja a partneredet a tévé elől. Hasonló stílusú a Women’s Secret piros változata, melyre 2790 forintért csaphatsz le. Az Otto állatmintás darabját 3510 forintért kaparinthatod meg, ha szelíd házi cicából vadmacskává akarsz lényegülni.

OLVASD EL EZT IS!

nagy harisnyakorkep lead 1
  • divat
  • kiegészítő

Nagy harisnyakörkép

Ezt is szeretjük