Nagy téli táskakörkép

Árakkal és lelőhelyekkel

Nem tudod, idén melyik forma a nyerő? Nézd meg a táskakínálat legtutibb darabjait, melyekbe öröm lesz pakolni!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Most szó szerint kézben tarthatod a divatot, hiszen a szezon legkedveltebb táskáival nemcsak egy praktikus kiegészítőt nyerhetsz magadnak, hanem stílusos nőiességgel, csibészes bájjal és lezser vagánysággal koronázhatod meg az öltözékedet.

Bár idén a letisztult formavilág, valamint a természetességet sugalló anyaghasználat és a puritán színvilág dívik, azért a játékosságról sem feledkeztek meg a tervezők, mely leginkább a retro hatásban mutatkozik meg.

Ugyanis a múltidéző retikülök, illetve a régi orvosi és iskolatáskákra hajazó szögletes batyuk, illetve a vállon átvethető tarisznyák most nem a múzeumok polcain porosodnak, hanem a kirakatokban tündökölnek egy valamivel cizelláltabb, újrafogalmazott megjelenéssel.

Angolos sikk, a legkifinomultabb nőiesség mutatója

Bár roppant egyszerű fazonokról van szó, kimért eleganciájukkal egy magasabb szintet képviselnek a táskahierarchiában. Ha ezt a trendet követed, érdemes a minőségi bőr mellett döntened, de legalábbis olyan műbőr megoldást választanod, mely a legkevésbé sem műanyaghatású. Mivel a stílust a letisztult vonalak jellemzik, kedvelt formái a kézben hordható, irodastílusú aktatáskák, valamint a múltból visszatérő, gyógyszeres táska fazonú retikülök.

A lánccal díszített vállpánt még mindig hódít, valamint új slágerként robbantak be a konszolidáltabb, szőrmés típusok. A klasszikus fekete szín mellett a natúr árnyalatok, illetve a mustáros okkersárga, a csokoládébarna és a piszkos téglavörös árnyalatok is megjelentek a kínálatban. A hétköznapi eleganciával ellentétben a partitáskák elbírják a csillogást, így szilveszterre bátran válogathatsz az extravagánsabb lakkbőr és flitteres csodák közül.

A Zara retro hatású, mustárszínű kézitáskája 24 995 forintért lehet a tiéd. Szintén a Zara kollekciójában bukkanhatsz rá a tarisznyafazonú, sikkes modellre, amit 19 995 forintért vásárolhatsz meg. A Mango téglavörös, kerek megoldását 9995 forintért szerezheted be magadnak, míg a fekete, orvosi táskát idéző típusuk 17 995 forintba kerül. Az F&F nyers színű, hasított bőr darabja 5000 forintért lehet a kedvenced. Ugyanitt elegáns szőrmetáskát is kifoghatsz magadnak, 2750 forintért. A C&A fekete hengerfazonjára 8990 forintért tehetsz szert, míg az Otto internetes katalógusából klasszikus retikült rendelhetsz, 6835 forintért.

Elegáns és extravagáns partitáskák

A Zara masnis, lakk kreációja 9995 forintért kapható. A Mango kínálatából egy elegáns és egy csajos variációval gazdagodhatsz: a fonott hatású, láncos pántú kistáskájukért 12 995 forintot, az állatmintás darabjukért pedig 11 995 forintot kell áldoznod. A C&A flitteres változata 6990 forintért kínálja magát, az F&F fodros levéltáskája pedig 6600 forintot követel meg tőled. Az Otto választékában lila, lánccal díszített elképzelésre lelhetsz, 20 795 forintért.

Rusztikus és bohém stílusban

A vidéki trendek, valamint a vagabond és hippi stílusok is az ősz meleg színvilágát lopják a rideg télbe. Az anyaghasználat terén is a természetességre törekednek, ezért táskakínálatukban gyakran felmerül a hasított bőr, a puha vajbőr, a vászon és a szőrme.

Az efféle kreációk is magukon hordozzák a múltbéli, retrós vonásokat, illetve izgalmas elegyét képezik a bájos alpesi romantikának, valamint a hanyag vagányságnak. A népies beütésű tarisznyák mellett az iskolatáska fazonokat és az erősen hippi jelleggel bíró, rojtos változatokat is megtalálod. A letisztultabb szőrmetáskákat elegánsabb öltözékvariációkba is beültetheted. A fesztiváltrendekből kipattant military stílusnak leginkább a térképtartó fazonú tarisznyák és a kopottas vászonbatyuk felelnek meg.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Zara választékából egy bőr-vászon kombinációjú iskolatáska fazont, valamint egy bőrtarisznyát ajánlunk a figyelmedbe: az előbbi 17 995 forintba kerül, az utóbbi 9995 forintért kapható. A Mango kollekciójából is két stílusba vágó darabot ragadtunk ki neked: a szögletes aktatáskát 11 995 forintért kaparinthatod meg, a népies tarisznyájukért pedig 19 995 forintot kell fizetned. Az F&F hasított bőr megoldását 3700 forintért viheted haza.

Hobo- és hippitáskák, vagány csajoknak

A Bon Prix webáruházában mosott vitorlavászonból készült batyura találhatsz, 2699 forintért. A Mango rojtos táskájára 25 995 forintért, a kis piros tarisznyájukra pedig 5995 forintért csaphatsz le.

A Zara szőrmekreációja 24 995 forintért landolhat a kosaradban, míg az Otto military tarisznyája 20 415 forintért teheti lezserebbé a stílusodat.

OLVASD EL EZT IS!

nagy harisnyakorkep lead 1
  • divat
  • kiegészítő

Nagy harisnyakörkép

Ezt is szeretjük