Szexi, meleg rövidnadrágok körképe

Térd fölé érő csizmákhoz

Forrónadrág télen? Idén a rövidnadrág sem pihenhet a szekrény mélyén, hogy megmutathasd lábaidat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Nehéz eldönteni, hogy melyik ötlet pattant ki előbb a tervezők fejéből: a combcsizmáké, ami magával vonzotta a rövid szárú nadrágok szükségét, avagy pont fordítva született meg ez a vérforraló kombináció? Meglehet, hogy ezen filozofálgatni olyan, mint a tyúk-tojás elméletét boncolgatni, ezért sokkal egyszerűbb, ha csupán élvezed ennek a nagyszerű párosnak az elmaradhatatlan hatását.

Egy biztos, hogy a férfiak sohasem fogják elfeledni ezt a telet, hiszen a mindent elfedő ruharétegek ideje lejárt, és az új korszak beköszönte a nők számára is meghozta azokat a praktikumokat, melyek elsütésével egyszerre öltözhetnek csinosan és melegen.

A nőiesség jegyében most a lábakra fókuszál a divat, és ehhez minden eszközét beveti, tehát akkor sem kell elkeseredned, ha nem vagy a bájos szoknyácskák és kisruhák barátja. A rövidnadrágos szerelést ugyanis kedvedre formálhatod, és az őrültebb napjaidon egy kis vadóc csibészességgel is megfűszerezheted a viselését. Nézd meg, hogyan!

Bájos szomszédlány stílusban

A rusztikus, vidéki trend azoknak való, akik szeretik a természetességet, és a kényelmet sem vetik meg, vagyis sokkal inkább azonosulnak a bájos szomszédlány szerepével, mint a szuperszexi dívakülsővel. Ettől azonban még cseppet sem esik csorba a nőiességükön, egyszerűen csak más kategóriába sorolja azt.

Ez a stílus különös elegyét képezi a finomságnak és a hanyagságnak, ám pont ettől a kontraszttól válik igazán izgalmassá és ellenállhatatlanná. Lehet a rövidnadrágod bársony, bőr, farmer vagy szövet, a lényeg, hogy retro hatást keltsen, és olyan komfortcuccokkal válogasd össze, mint amilyenek a bolyhos kötött pulóverek, a nagy, meleg kardigánok, illetve a bojtos sapkák és vadászkalapok.

Ha egy kis romantikára vágysz, csempészd bele az összképbe a népies hangulatú blúzokat, melyeket kötött és szőrmemellényekkel tehetsz vadócossá.

Az F&F nyers színű, megkötős sortját 5400 forintért vásárolhatod meg. A Mango rozsdabarna darabja 29 995 forintért lehet a tiéd, és ugyanitt csinos szövetmodellre is szert tehetsz, 11 995 forintért. A Zara kínálatából két maszkulin vonású megoldást ajánlunk a figyelmedbe, melyek csibészes lazaságról tanúskodnak: a bársony rövidnadrágjuk 12 995 forintért kapható, a derékhangsúlyos vászongatyájukra pedig 8995 forintért csaphatsz le.

Nőies verzióban, akár buliba is

Bármily furcsa is első hallásra, de a téliesített rövidnadrágokkal a drámai eleganciát is megvalósíthatod, főleg akkor, ha magas sarkú, térd fölé érő csizmákkal párosítod őket. Egy kecses, ám határozott benyomást keltő blúz, egy szövetmellény vagy blézer magasabb szintre emelheti az összképet a kifinomultságával, de ha kevésbé feszes öltözéket kíván meg a programod, könnyen partiszerelést rittyenthetsz a rövidnadrágos elképzelésedből.

Csupán egy feltűnően szexi csizmára, valamint egy lágyan omló selyemingre vagy sejtelmesen áttetsző muszlinblúzra lesz szükséged hozzá.

Ugyanakkor a rockdíva szerep sem áll távol a fekete sortoktól, hiszen bőrdzsekivel és leggingsszel megbolondítva kifejezetten szexisek tudnak lenni.

A Mango derékhangsúlyos szövet rövidnadrágja az irodában is helyettesítheti a kisszoknyádat. Az ára 11 995 forint. Az Otto internetes katalógusából fekete, térdig érő fazont rendelhetsz magadnak, 5945 forintért. A C&A gyapjúszálas sortját 8990 forintért szerezheted be. A Bon Prix webáruházában kockás változatra bukkanhatsz, 3999 forintért. A Zara kollekciójából két elegáns darabot foghatsz ki: az irodai stílusú, kockás megoldásuk 7995 forintért találhat gazdára, az enyhén fényes anyagú, fekete nadrágjuk pedig 4995 forintba kerül.

Öltözz csavargónak!

Korunk hippi irányzata, a vagabond stílus azt a hatást kelti, mintha egyáltalán nem is foglalkoznál a külsőddel, mert olyan nagy elánnal éled az életed, hogy erre már igazán nem jut időt.

 

Ám a rendezetlenség senkit se tévesszen meg, hiszen jól összekomponált szerelés áll mögötte, mely azt sugározza, hogy vevő vagy minden újra, és egy világutazó mindenre rácsodálkozó gyermeki énjével rendelkezel. Ehhez persze fűszer kell és nagy adag bohémság, hogy az öltözékeden át is sziporkázhasson színes egyéniséged.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az F&F lepattant hatású farmersorttal kecsegtet, 4500 forintért. A Mango élénk hatású retro rövidnadrágját 9995 forintért kaparinthatod meg. Az Otto hasonlót tartogat számodra kicsit fiúsabb verzióban, 8915 forintért. A Zara vagány, rosszcsontkölykös darabjáért pedig 7995 forintot kell ontanod.

Ezt is szeretjük