18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 előnytelennek hitt női tulajdonság, amit imádnak a pasik

Ha hódítani akarsz, nem kell titkolnod a gyengeségeidet. Lehet, hogy valaki éppen ezt találja vonzónak benned.

Téved, aki azt hiszi, hogy a női vonzerő a tökéletes testből és a mindig széles mosolyból adódik - ezt legfeljebb csak a reklámipar szeretné így diktálni, hogy a hölgyek mindenféle kencét és eszközt megvásároljanak a kívánt cél elérése érdekében.

Ha azonban egy igazi férfit kérdez az ember lánya, az nem a hófehér mosolyra és a magabiztos, üzletasszonyi tartásra fog szavazni. Hanem egyszerűen a kisugárzásra, vagyis a vonzó személyiségre, ami sokszor éppen attól lehengerlő, amit a lány a tükörbe nézve előnytelen tulajdonságnak tart. Tudd meg, te mely vélt hibáiddal bolondíthatod meg a pasikat!

Önbizalomhiány

Minden nőknek címzett iromány, ami a vonzerőről szól, szinte rögtön a legelső helyen tárgyalja az önbizalomhiányt, mint kezelendő hibát. Pedig nagy bajban lennének a férfiak, ha az összes nő önbizalma az egekben lenne, ugyanis ekkor fölöslegessé válnának a bókok. Nem lehetne boldog mosolyt csalni az arcokra, hiszen aki teljes mértékben tisztában van önmagával, az dicséretre sem vágyik, a bók pedig végképp nem kell neki.

Korántsem az kell, hogy minden nő mélységesen elégedetlen legyen önmagával, hiszen ez a pasiknak is rossz, de az a pici repedés az önbizalmon, ami zavart mosolyt csal a arcra egy dicséret után, az nagyon is szeretnivaló tulajdonság. Ez az, amikor a nő nincs végleg nekikeseredve attól, amit a tükörben lát, csak éppen elkél a megerősítés, hogy igen, formás a popsija, és a pici pocak is imádnivaló. És mindez nem hazugság, hanem így is gondolja a pasi.

Érzékenység

A hiszti az más, az valóban nem a férfiak kedvence. A könnyektől is sokan zavarba jönnek, de legalább annyi pasi van, aki csodálattal figyeli, ahogy a nők egy meghatóbb filmen is képesek elérzékenyülni. Ez a tulajdonság ugyanis nem szégyellnivaló, sokkal inkább vonzó és szeretetre méltó. Lehet, hogy vita közben a kicsorduló könnyektől néhány pasi csak még dühösebben mondja a magáét, de valójában éppen az érzékenység az, ami miatt egykor ők is beleszerettek a lányba.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mert ez a gyengéd érzelem az, ami a morcos férfiszívet is megpuhítja, és ami miatt úgy érzik sokan, hogy a nő nemcsak szeretni-, de óvnivaló lény is egyben. Néha tehát a kicsorduló könnyek miatt sem kell szégyenkezni: persze ezért jellemzően nem rajonganak a férfiak, de az érzékenység nem hiba. Hanem az, amivel egy nő képes gyengédséget ébreszteni a pasiban, és magához láncolni őt.

Teszteld magad!
Szeretnél többet megtudni arról, hogy milyen vagy valójában, és a férfiak mit találnak vonzónak benned? Szemezgess tesztjeink közül: nemcsak önmagadról tudhatsz meg többet, de azt is kiderítheted, hogy milyen férfi való melléd!

Milyen a tökéletes barátnő?

Kíváncsi vagy, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a pasik szerint az a nő, akit soha nem hagynának el? Nézd meg videónkat: riporterünk az utca emberét faggatta arról, hogy milyen az ideális női társ.

Fecsegős lányok

A lányokkal, akiknek felvágták a nyelvét, és hajlamosak sokat beszélni, nincsen semmi baj. A probléma akkor van, amikor valaki meggondolatlanul mond ki dolgokat, de ha csupán feltalálja magát, és mindig kellemes társaság, akkor az inkább vonzó.

Ez is olyan tulajdonság, ami akár a szerényebb külső ellenére is megbabonázza a férfiakat, hiszen ha valaki mellett nem kell soha orvosságot keresni a kínos csöndre, mert az sosincs, az igencsak jó dolog. Persze akkor nevezhető igazán szexinek, ha sokat beszél egy lány, ha eszes is, amennyiben azonban ez adott, bármelyik pasit könnyedén az ujja köré csavarhatja. Nem kell aggódni tehát a szavak miatt, csak bántóak és üresek ne legyenek, amennyiben azonban ez a két hiba ki van iktatva, szó sincs előnytelen tulajdonságról.

Ragaszkodás

Mi is kifejtettük már, hogy a férfiak kedvelik az önálló lányokat, akik akár a maguk lábán is megállnak, és nem kapcsolatfüggésből vadásznak párra. Ugyanakkor ehelyütt azt is állítjuk, hogy a ragaszkodás kifejezetten imádnivaló női tulajdonság. Hiszen mi lenne a kapcsolattal, ha a nőnek mindegy lenne, hogy együtt vannak-e vagy sem?

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Persze a fojtogató szeretet, amikor a párom nélkül soha, sehová elvet próbálja gyakorolni a lány, az inkább riasztó lehet, semmint szexi, de az, amikor valaki nem fél kimutatni az érzéseit, az más dolog. Ha szerényen, de érezhetően ragaszkodik egy nő a párjához, akkor még a többi popsit megnézni is alig lesz szíve annak az embernek, hiszen szeretik őt, miért bambulna mások után? A férfi szemében erről szól a ragaszkodás: az érzelmek őszinte kimutatásáról, és ha ez időről időre, túlzásoktól mentesen történik meg a kapcsolatban, akkor irigylésre méltó dolga van, és ezzel tisztában is lesz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük