Register
A password will be e-mailed to you.

2.

3.

4.

5.

6.

7.


DICSŐSÉG NEKED, KRISZTUS,
MERT SZENT KERESZTED ÁLTAL
MEGVÁLTOTTAD A VILÁGOT!

Ámen.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

44 hozzászólás

  1. Ariel

    Kedves Bella Asszony!
    Jézus sosem tanította a reinkarnációt, ezt a kereszténység nem vallja. Egy életünk van, egy lehetőségünk a szeretetre, nem több.

    Válasz
  2. Bella asszony

    Keleti vallások szerint az egyik élet jön a másik után…reinkarnálódunk, közben lehetőség van fejlődni,, karmát ledolgozni és felhalmozni… itt erről nem esik szó, vagy mindenkinek hite alapján kerül vallásának megfelelő helyre?
    MIndenesetre én hálás vagyok ezért az élménybeszámolóért, mert eddigi töretkvéseim a jó felé szánalmas mutatványhalmaz volt….
    mindent megteszek azért hogy Isten országába kerüljek, és imádkozom minden lélekért is nem csak szeretett elhunytakért , családomért, gyerekeimért, de mindenkiért.

    Válasz
  3. 93szandi

    Akkor már késő lesz esedezni, meg bocsánatot kérni… A világ megpróbáltatás!:) Bár itt is boldognak kell lenni, de nem ez az igaz élet!:)

    Válasz
  4. 93szandi

    Igen, valóban létezik a pokol! Az ördögöket sokan látták már… Számtalan amerikai pap kér segítséget a külföldi papoktól, mert annyi ördög van mostanság… Főleg ő náluk, a „világ fejeseinél”.
    Mindenki higgyen Jázusban, az ő tiszta tök jó vérében:P, ő mindent megbocsát nektek!:) Minden eltörlődik, de amikor majd meghalsz ő vallomást tesz: sosem ismertelek, távozz tőlem – vagyis a pokolba!

    Válasz
  5. Enikő

    Már korábban láttam, sokkoló, a családomnak ajánlottam nézzék meg, de már az első percek után nem akarták tovább nézni, mert „túl ijesztő”. Ez a valóság ha elhisszük, elfogadjuk, ha nem!!!!! Mindenki vigyázzon hát!!!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.