A legjobb hosszabbító, dúsító szempillaspirálok

Szerintünk

Mi már megtaláltuk kedvenc szempillafestékünket, és most neked is eláruljuk, hogy mi az, ami bevált.

Húsvéti tojásvadászat
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Szempillaspirálja, legalább egy, minden nőnek van, még azoknak is, akik egyébként nem sminkelnek sokat. A spirálozás tökéletes koronája az arcfestésnek, és nem is szabad kihagyni, mert nagyítja a szemet, és vonzóvá teszi a tekintetet.

A spirálozás mindig az utolsó lépés legyen, mert a por alapú festékek megtapadhatnak a már kész művön.

Mielőtt nekiállnál, egy régi fogkefével tisztítsd meg a szálakat a szemhéjpúdertől, így a festék jobban megköt. Fesd át egyszer a pillákat, majd várd meg, amíg megszárad, és utána ismételd meg.

Hétköznapra elég, ha a felső pillasort hangsúlyozod, ez is éppen eléggé kinyitja a szemet. Ha az alsó pillákat is fested, akkor jól tapadó terméket kell választani, ha ugyanis lepereg, olyan hatást kelt, mintha karikás lenne a szemed.

A bőség zavara olykor fejfájást okozhat a sminkpult előtt, hiszen van már pillahidratáló, dúsító, műszempilla-hatású termék is, így aztán nem egyszerű a választás.

Természetesen a szerkesztőség tagjainak is megvannak a maga kedvencei, eláruljuk, mi mivel varázsoljuk hosszúvá és dússá a pilláinkat.

Mariann - Majdnem műszempillák

Bár sajnos engem nem áldott meg az ég hosszú és dús fekete pillákkal, a Max Factor False Lash szempillaspiráljával ez ellen az arcátlan igazságtalanság ellen is fel tudom venni a harcot.

A spirál szilikonos keféjének köszönhetően nem ragasztja össze a szempilláimat, ugyanakkor dússá varázsolja őket, hosszukat pedig szinte megduplázza. A festék anyaga kiváló minőségű, így a nap végére sem kopik le, de attól sem kell tartanom, hogy felkenődik a szemhéjamra.

Azért is szeretem ezt a terméket, mert viszonylag sokáig elég, annak ellenére, hogy mindennap használom. Míg a szempillaspirálok általában 9-10 ml-es kiszerelésben kaphatók, ebben 13,1 ml festék van, így hosszan kitart, ezért nem találom túl soknak a 4000 forint körüli árat. A feketén kívül barna és kék színben is kapható, és létezik vízálló változata is.

Pálma - Rövid pillákra

Nem büszkélkedhetek hosszú és dús szempillákkal, ezért kezdettől fogva fontos volt, hogy olyan terméket használjak, mely valóban képes meghosszabbítani őket, illetve dúsabbnak mutatni, mint amilyenek valójában. Olyan szempillaspirált kerestem, ami nem maszatolódik el, a szemerkélő eső sem mossa le, mégis könnyű eltávolítani.

A Manhattan Ultimate Long&Curl szempillaspiráljával teljes mértékben elégedett vagyok - erre a legjobb bizonyíték, hogy már évek óta hű vagyok a márkához és a típushoz. Könnyű csomómentesen felvinni, nem tapadnak tőle össze a pilláim, nem irritálja a szemem, ráadásul az ára is kedvező: mindössze 1500 forint.

Lilla - Érzékeny szemre

Hosszú évek óta mindennap használok szempillaspirált. Így tettem az elmúlt néhány évben is, annak ellenére, hogy kontaktlencsét viselek, az allergia tünetei sem ismeretlenek számomra, emellett meglehetősen érzékeny is a szemem - mindennek köszönhetően gyakran kivörösödik és begyullad, a helyzetet pedig a smink sem teszi könnyebbé.

A szemész-szakorvos az éves kontrollvizsgálatok során többször említette, hogy kontaktlencse mellett nem a legjobb ötlet szempillaspirált használni, azonban felhívta a figyelmemet a La Roche Posay Respectissime nevű termékére, mely természetes összetevőinek köszönhetően kifejezetten érzékeny szemre ajánlott. A gyógyszertárakban kapható termékcsalád spirálja kíméli a szemet - bár kicsit furcsán hangzik, a textúra műkönnyet is tartalmaz, ami gyógyír az érzékeny szemre. Bár az ára kicsit borsos - 4299 forint -, a látványos eredményhez elég egy kevés festéket felvinni.

Ági - Márkahűen

Évek óta a Clinique High impact spirálját használom, ennél jobbat még nem találtam. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a pilláim magukban is viszonylag hosszúak, így csak kis rásegítés kell, amire ez a spirál tökéletesen alkalmas. A kefe hagyományos alakja miatt nagyon egyszerűen használható, kifejezetten szeretem, hogy stabil, és nem nyaklik ide-oda.

A festék is megbízhatóan ül a pillákon, nem pereg le, kitart a nap végéig. Külön jó pont, hogy egyáltalán nem csomósodik, szépen elválasztja a szálakat. Bár nem éppen olcsó darab, 4800 forintot megér a minősége. Allergénmentes, így érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is bátran használhatják.

Ezt is szeretjük