Az egyéjszakás kaland gyönyörei

Published augusztus 25, 2010 by bigariella

Izgatónak találod, hogy egy vadidegen teljesen elájul tőled? Hogy bókokat súg a füledbe a sötétben, elhiteti veled (legalábbis arra a pár órára), hogy te vagy álmai nője? És bár tudod, csak a szexre kellesz, mégsem tudsz megálljt parancsolni.

Ezeket a gondolatokat kb. annyira ciki bevallani, mintha arról kellene nyilatkozni, nézi- e az ember lánya a Győzike show-t, vagy úristen, a Mónikát. Egy férfi szájából menő, ha épp legutóbbi kalandjával dicsekszik, míg egy nőt egyszerűen csak lekurvázunk ugyanezért. Mégis, ha egy nő keveredik egyéjszakás lepedőgyűrésbe egy jól sikerült buli után, igencsak ferdén néznek rá.

Az egyéjszakás kalandokban pedig semmi rossz nincs, egészen addig, amíg mindkét félnek jó, és mindketten megkapják azt, amire a történetből szükségük van. Általában a férfi résztvevő szex-szel egy jót, a nő pedig ismét úgy érzi, megkapta az elismerést a másik nemtől. Csak ugye, mi nők hajlamosak vagyunk többet belegondolni az ilyen kalandokba is, és egy éjszaka után máris a jövőt tervezzük. Pedig nem kellene, mert felébredve reggel illik észrevenni, hogy ez ennyi volt. Gyors gyönyör, kielégülés, ami után élni kell életünket, és nem a facebookon, iwiw-en kutakodni új választottunk iránt, féltékenykedni a semmire, ha a következő szombaton már nem minket visz haza.

Miért érdemes belemenni egy egyéjszakás kalandba?

Egy hosszú kapcsolat után ideje élvezni kicsit az egyedüllét örömeit, úgy, hogy mégis kellünk valakinek, és hogy valaki megdolgozik érte, hogy az ágyába vigyen. Szükségünk van a visszajelzésre, hogy jó nők vagyunk, ám míg valaki ezt az érzést egy könnyű flörttől is megkapja, mások nem tudnak leállni, és megszereznek mindent a pasitól, amit csak lehet.  Ha kapcsolatfüggők vagyunk, és egy szakítás után rögtön új társat keresünk, megint abba a csapádba esünk, hogy nincs időnk és terünk élni, ismerkedni.

Félreértés ne essék, nem kell feltétlenül mindenkivel lefeküdni, egyszerűen csak élvezzük az életet, és tanuljunk meg élni a lehetőségekkel, amiket elénk sodor az élet. Egy egyéjszakás kaland után, ha a helyén kezeljük a történteket, élményekkel leszünk gazdagabbak, és érezzük a bizsergést, ami az új kapcsolatok kezdeti varázsa, és amit mindig visszasírunk, amikor már megállapodtunk.

Ha nem tudjuk a helyén kezelni, akkor keserű csalódás szembesülni a tükörképünkkel másnap reggel, mert rájövünk, egyáltalán nem mi, hanem csak egy bizonyos testrészünk volt érdekes a pasi számára.

Hozzászólás