18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen a pasi keze?

Olyan szerető

Kíváncsi vagy, hogy kiszemelted vajon a szédítő vagy az odaadó szeretők táborát gazdagítja-e? Vedd szemügyre a kezét, és kiderítheted!

Ahogy a kézfogás hivatalos közegben árulkodik egy ember kiállásáról, úgy a keze formája és ápoltsága intimebb titkokat is leleplezhet. Ha furdal a kíváncsiság, hogy vajon a veled szemben ülő sármos pasi milyen szerető lehet, elég, ha alaposan szemügyre veszed ezt a testrészét.

Bár nem kőbe vésett, illetve kutatók által alátámasztott tény, hogy milyen egy romantikus, hűséges, netán kicsit önközpontú szerető keze, az egyes vonások alapján lehetnek bizonyos előzetes sejtéseid - később persze adhatsz egy esélyt, hogy mindezt megerősítse vagy éppen megcáfolja lovagod.

Rágott körmök

Amennyiben az egyenetlen körmök partnered kezén egyértelműen utalnak káros szokására, ne számíts végtelenül magabiztos szeretőre. A körömrágás ugyanis amellett, hogy nem szép szokás, önbizalomhiányról is árulkodik. Egyesek szerint az elfojtott aggályok is vezethetnek ahhoz, hogy valaki olló helyett a fogait vesse be a manikűrözés során, ez azonban nem szükségszerűen jelenti azt, hogy rossz szerető lenne az illető.

Gyengébb lábakon álló önérzete miatt az átlagnál több megerősítésre lehet szüksége a férfinak, ugyanakkor hasonló érzelmi háttérrel nemcsak szívesen veszi a bókokat és a kedves szavakat, de valószínűleg lelkesen viszonozza is azokat. Lehet, hogy nem kifejezetten vad típus az ágyban, de megfelelési vágya miatt annál inkább törekedni fog arra, hogy kielégítsen téged, és a puszta testiség helyett az érzelmek lesznek számára a legfontosabbak.

Ha azonban a körömrágás a kelleténél intenzívebb, és már messziről szembeszökőek a csúnya körmök, az olyan súlyos érzelmi problémákról árulkodhat, melyek megkeseríthetik a párkapcsolatot.

Hibátlan, ápolt kéz

Ha nyomát sem látod körömrágásnak és bőrtépkedésnek, az arra utal, hogy partnerednek nem sok gondja van az önbizalmával. Ha a fogai helyett láthatóan a manikűrkészletet veti be, netán még kézkrém illatát is sejteni véled a férfias tenyéren, nem egyszerű esettel állsz szemben.

15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sok pasi túl nőiesnek tartja a krémeket ahhoz, hogy akár csak a kezére is kenjen belőlük, ellenben egyre többen akadnak, akik a tökéletes kiállás és külső érdekében nem vetik meg a hasonló kozmetikai termékeket. Amennyiben ezek a jelek rövid, makulátlanul tiszta körmökkel párosulnak, valószínűleg önközpontú szeretővel van dolgod, aki többnyire megpróbálja a saját kezébe venni az események irányítását. Tőle legfeljebb akkor számíthatsz virágra, ha ezt a nemes gesztust is saját férfiassága bizonyítékaként kezeli, hiszen a te gyengéd érzelmeid helyett a saját érdekeit helyezi előtérbe.

Nem boldogulsz a párkereséssel?

Kitartóan keresed a párod, azonban hosszú ideje nem találod az igazit? Ha úgy érzed, ismétlődő csalódásaid hátterében családi okok is állhatnak, nézd meg videónkat! Féderer Ágnes családállítás-szakértőnk elmondja, hogy a különleges módszer hogyan segíthet a párkeresésben.

A kéz alakja

A kéz ápoltsága mellett az alakját is érdemes szemügyre venned. A hosszú, szögletes tenyér rövidebb ujjakkal kalandvágyó szeretőre utal, aki nem csupán a világban, de a nők között is szívesen utazgat, míg az, akinek hasonlóan négyzetes a tenyere, de ujjai nyúlánkabbak, még a szerelmet is intellektuálisan közelíti meg.

Számára tehát egy mély beszélgetés nélkül nem igazi a forró éjszaka sem, nem úgy a hosszúkás tenyerű, nyúlánk ujjakkal rendelkező férfinak. Ő ugyanis szeret intenzív érzelmi életet élni, és a szerelemben, illetve a szexben elsősorban az ösztöneire hallgat - meg kell hagyni, többnyire sikeresen.

Hosszú gyűrűsujj

A gyűrűsujj hosszát is érdemes figyelembe venned, ha a keze alapján szeretnéd megítélni partnered. Akármilyen furcsán hangzik is, ez a legtudományosabb paraméter, ami a szexualitásról árulkodik, ugyanis egyes kutatások során azt figyelték meg, hogy a gyűrűsujj hossza összefügg a szervezetben termelődő tesztoszteron mennyiségével. Ezek alapján állítólag kifejezetten férfias, erőteljes szexuális vággyal rendelkező szeretőre lelhetsz abban a pasiban, akinek a gyűrűsujja még a mutatóujjánál is hosszabb.

Mellette tehát gyönyörökben valószínűleg sosem kell hiányt szenvedned, ugyanakkor nem árt az óvatosság. A két ujj hasonló aránya ugyanis állítólag nem takar kimondottan hűséges jellemet, előfordulhat tehát, hogy partnered nemcsak az ágyban szerepel remekül, de nőcsábászként is meglehetősen jó teljesítményt nyújt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Egyetlen ujj miatt persze kár lenne megtagadnod a bizalmat attól a férfitól, aki egyébként minden jel szerint hűséges típus, és a saját bevallása szerint is elítéli a csalfaságot.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük