Légy dögös punk-istennő vagy édi tündérhercegnő!

Frissítve: 2009. júl. 28., 14:55 | Megtekintve: 5163

Marilyn Monroe arcképes balettruhát, pingvines minit, punk-rock istennő szerelést mindenkinek! Rendelj egyet, mutasd magad, légy botrányosan cuki!


Mi kell ahhoz, hogy dögös punk-istennő vagy édi tündérhercegnő váljon belőled egyetlen perc alatt? Például a New York Couture ruhái!

A nevében stílusát már előre megmagyarázó New York Couture a nagyvárosi csajszik hordhatóan különc rucijait szállítja hírességeknek és átlagvásárlóknak egyaránt. A lazán punk-rockos, ultra csillogó design harmonikusan keveredik a néhol kislányos, cuki, hercegnős fazonokkal. Ilyen habos-babos szereléseket biztosan nem láttál még máshol, mint mondjuk Katy Perry-n, Lady Gagán vagy más, meghökkentő holmikat előszeretettel villantó sztárokon!

Katy Perry New York Couture-ben

Katy Perry, Pink, Agyness Deyn és Leelee Sobieski mind vettek és viseltek már legalább egy New York Couture darabot. Szerencsére a newyorkcouture.net webshopból Magyarországra is rendelhetünk, úgyhogy szabad a pálya – sokkold a közvéleményt divat-botrányhősnő módjára!

A kollekciókat egyébként Kanada, Japán, Panama és Amerika szerte több, mint 20 butikban árulják, többek közt a Szex és New York sorozat ruháit alkotó Patricia Field híres new yorki üzletében is.

Nézd meg a teljes kollekciót a New York Couture oldalán!



Kapcsolódó márkák: New York Couture


Ajánljuk még

Mit is jelent a Prêt-à-Porter?